- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Hayır olsun canım sakın bırakma kendini öle depresyon bizden uzak olsun aman aman eylünün gözlerine bak geçer tüm sıkıntın
Kızlar cezvede az su ile kaynattım kevgşrden geçirdim güzel oldu bayılarak yedi şimdi sonucu bekliycez artık
Nedensz bsey canm bnde anlamadm..seviyrm szi iyiki varsinz
canımm sen neler yapıyrsun nasılş gidiyor diyet durumlarıı. hala takip ediyor musun diyet topicinii. ben iyice bıraktımm oraya bakamıyorumm..
Nedensiz oluyor bazen inşallah şimdi daha iyisindirBenm bugun acayip icim skılıyo :-( ama nedenimde yok depresyondamiyim neyim :-(
Maşallahhh deroşaaaa
Nedensiz oluyor bazen inşallah şimdi daha iyisindir
Maşallahhh deroşaaaa
İnci de cok seviyor kayisiyi yogurtla verdum ben , aksamda Elmalı Muhallebi yaptım ilk kez birşeyi bu kaddar cok yedi :)
Ay o nasil bakış oyle cok sevimli ya Canim benim masum yüzlü melek :)
Tatlım ya anlık birseydir o gecer birazdan bunlarla kendini fıstığınla oyun oyna .
2 haftaydı canım 2 si gitti :)Sabret canım biz yanındayız :) Kaç gün kalacaktı?
Asu ayağını tutup yiyemiyor göbek de yok ama başaramıyor bi türlü :) Külotlu çorabı yiyor o da napsın
Ben linoladan çok memnun kaldım canım aklında bulunsun.
ben ek gıdaya ara vermeyi düşünüyorum canım..kayısı da denedim, sürekli z.yağı da veriyorum, su da içiriyorum tık yok. uykusunda ağlıyor artık...bakalım ondan mı huysuzluğu??Ayşecim ek gıdayla ilgili mi değil mi bilmiyorum ama yaklaşık 1.5 aydır bizde öyleyiz. Saat başı olsa şükredicem ben bazen yarım saati bile buluyor uyanma periyodu.Uykuları bir düzene oturana kadar sabredeceğim diye telkin ediyorum artık kendimi.
inş. bu gece de uyur annesi :) bizimki de çıplak durmaya bayılıyor :)günaydınnn kuzucuklar ve anneleriiii.. derininn hanımm bana bu gece kıyak geçtii. 1 kez kalktın sadece. ama uyutana kadar da canım çıktıı. nasıl acı acı çığlık atıyor. sanki sancısı varmış gibii. ama altını açınca nedense hemencecik susuveriyrduu.. çok seviyr çıplak olmayıı.. ama çığlıklarına anlam veremedimmm bi türlüü...
geçmiş olsun canım iyileşti mi çestır??Günaydın kızlar
Sabahtan beri oğlumla uğraşıyorum. Dün bahçede oynamıştı eve geldikten 1-2 saat sonra gözünde şişlik vardı azıcık, merhem falan sürdüm gözüne bu sabah kalktım bi de ne göreyim sol göz şişlikten tamamen kapanmış, kulak davul gibi, sol yüz şişmiş çok fena çokHemen antibiyotik başladık, anti alerji ilacı, göz damlası, merhem Allah ne verdiyse. Merhem sürünce patisini sürüp yalıyodu onu bekledim emilsin diye. 2 çocuklu olmak zor valla
çoookkk güzelsin sen ELOŞ, melek bunların hepsi maşallah :)Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba
Kızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?
bizde de aynı sorun varSelam kizlar nasilsiniz?
Gecmise bakamadim hic iyi degilim coook uykusuzum((
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.
teşekkürler canımKendine gerçekten büyük haksızlık etmişsin. Övüldüğün kadar varmışsın.size.
bizde hiçbir şey çözüm olamadıBir kasık zeytinyağı biz de kesin çözüm
tebrikler canımm...Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
ayy ben de 26sında gidicem annemlere kvyi de alıp :) yeriz ama biz bu pembe şekeri maşallah :)tunaydın dıyelım artık teyzelerii :))biz de yorgun bı sabaha uyandık..dunku mısafırımızden gıttıkten sonra ütümü yaptım ,,ama pert olmusum vallahii... :))sımdıde yıne yardırıyorum :)) yardırgül delimavi :))bugun aksam annemlere gıdıcez ankaraya..cok ozledım onları...yazdıkalrınızı daha okuyamadım..hmeen donup onları okumam lazım.. :)) bu pembe sekerıde yemenız ıcın bırakıyorum tatlı,sevecen teyzelerıne :))
canımm çok geçmiş olsunKızlar sabah aşıları olduk gayet güzel geçti.. eve geldik bulaşıkları makineye koyarken,önce oyuncağın yere düştüğünü ardından İlker'in acı ağlama sesiyle titreye titreye salona koştum! Yavrum beşiğinden yere düşmüş yüz üstü ben bağırdım telaş edip oda korktu hemen sakinleştirdim şükürler olsun hiçbişey olmadı.
Benimki biraz ihmalkarlık oldu mutfağa giderken içimden dedim düşermi diye ama bir anlık gafletle kemerinide bağlamadım bıraktım öyleşimdi aşıların verdiği halsizlikle uyuyor canımın içii
ooo mantıklı aynı sorun bende de var çünküçok sıkıntılı bir dönemmiş ve hala neden geçmedi diye düşünüyorum.. off
bugün sağlık ocağındaki hemşireye söyledim pırasa kabak dene dedi kayısı verdim dedim çok iyi dedi,bir kaç dakika oturt dedi,birde bizim yediklerimizle alakalıda olabilirmiş ki bende kabızlık sorunu yaşıyorumondanda ona geçebilirmiş.
canım dişi dert etme her çocuk farklı zamanda çıkarıyor.bizde daha görünürde hiçbir şey yok... dönmeye gelince biz biraz kiloluyuz, doktorumuz dönmeye çaba gösteriyorsa sorun yok kilodan dolayı dönemiyor demişti, şimdi dönmeye de başladık şükür... ama dert etme dediğin gibi her çocuğun gelişimi farklı...elbet dönecek, elbet o dişler çıkacak ::)selam güzel bebeklerin güzel anneleri... uzun zamandır cepten girdiğim için ve ve ordan yazmaktan nefret ettiğim için yazamadım... hemen kafamdakileri sorup çıkıcam: şimdi benim kızım altıay bir haftalık oldu. hala sırt üstünden yüz üstüne yada tam tersine dönemiyoruz.... bebekleri birbiriyle kıyaslamak doğru değil ama annelik işte.... dişlerimizde de b gelişme yok. ve desteksiz oturamıyoruz... normalmi :) dermişim.
ek gıdaya geçişe gelince de 6 ayını doldurduktan sonra çalışmaya başlayacağım için 5 ay bittikten sonra elma suyu yoğurt gibi başlamıştık. ama araya hastalık girdi emmedi bile. hatta ilaç içireceğimi zannediyordu her kaşığı dudalarına değdirdiğimde bizde geri anne sütüne döndük. şimdi tekrar başlıyorum vermeye ek gıdayı ama severek yediği iki üç şey var. mesela onun için sebze çorbası yaptım yemedi. bizim tarhanadan yedi. onun için hazırladığım hiç bir şeyi yemiyor. sofradan tattırdıklarımı yiyor. ne yapıcamı bilemedim....
abimizde de özel hazırladıklarımı yemezdi (tuzsuz-salçasız vb) bende zarlı olacak diye bizim soframızdan bişey vermezdim...6 yaşına geldi hala iştahsız hala yemiyor.
akıl verin bana napayım ben???
Kızlar eloşun kakası çok kuru yapıyor ama zorlanıyor kuru kayısı aldım gün kurusu suda haşlayıp tel süzgeçtenmi geçireyim siz nasıl verdiniz
İnci de cok seviyor kayisiyi yogurtla verdum ben , aksamda Elmalı Muhallebi yaptım ilk kez birşeyi bu kaddar cok yedi :)
Ay o nasil bakış oyle cok sevimli ya Canim benim masum yüzlü melek :)
Tatlım ya anlık birseydir o gecer birazdan bunlarla kendini fıstığınla oyun oyna .
Vallahi bravoTebrik ederim canım kalan kiloların da gider yaza kadar... Süt problemim var benim bu ara abur cuburda cozuttum bu yüzden
Tamamdır annesi çekilebilirsinBu tatlı minik şekeri biz yer yer bitiririz İyi yolculuklar sana şimdiden ve kolay gelsin
Geçmiş olsun canım bir anlık bişey... düşüyorlar elimizde olmuyor bazen. Çok yüksekten düşmedi dimi?
Merhaba arkadaşlar.Sabahtan beri bağlantı yok giremedim.Diyette neler yapıyorsun?
TONDORA gecms olsun cnm bisey olmamis sukur...duse kalka buyucek bu minikler ama insan korkmadan edemiyo..DELIMAVI cok tatli idilcik masallah allah nazardan saklasin..ARASTA 2 kilo gtmis bile azmine hayran kaldm bacim ha gayret yaza tig gibi giriceksn...baskaaaa unuttigum atladgm bsey yokyltr umarim
2 haftaydı canım 2 si gitti :)
bizimki göbüşlü olmasına rağmen ulaşıyor valla ama çok hareketli çikom :)
ben ek gıdaya ara vermeyi düşünüyorum canım..kayısı da denedim, sürekli z.yağı da veriyorum, su da içiriyorum tık yok. uykusunda ağlıyor artık...bakalım ondan mı huysuzluğu??
inş. bu gece de uyur annesi :) bizimki de çıplak durmaya bayılıyor :)
geçmiş olsun canım iyileşti mi çestır??
çoookkk güzelsin sen ELOŞ, melek bunların hepsi maşallah :)
bizde de aynı sorun varama sanırım ek gıda kabız yaptığı için... uykusunda ağlıyor çikomm
teşekkürler canım
bizde hiçbir şey çözüm olamadı
tebrikler canımm...ben de vermek istiyorum yaaa
ayy ben de 26sında gidicem annemlere kvyi de alıp :) yeriz ama biz bu pembe şekeri maşallah :)
canımm çok geçmiş olsun
ooo mantıklı aynı sorun bende de var çünkü
canım dişi dert etme her çocuk farklı zamanda çıkarıyor.bizde daha görünürde hiçbir şey yok... dönmeye gelince biz biraz kiloluyuz, doktorumuz dönmeye çaba gösteriyorsa sorun yok kilodan dolayı dönemiyor demişti, şimdi dönmeye de başladık şükür... ama dert etme dediğin gibi her çocuğun gelişimi farklı...elbet dönecek, elbet o dişler çıkacak ::)
ben de blenderdan geçirdim bugün ama blender kullanmak pek içime sinmemişti parmenin yöntemini deneyeceğim yarın...
Kızlar ben vücudumu oldukça iyi tanıyorum ve başıma ne geldiyse tatlıdan geldi. Sabahları 2 bardak çay 8 şeker, sonra 4 şekerle yapılmış kahve 4 şeker, etti 12 şeker. Sabah mutlaka 1 dilim nutellalı ekmek, reçel, bal, hergün çikolata , bisküvi, akşamları şerbetli tatlı. Şimdi hesaba vurun bakalım kaç kalori var burda? Çok fazla di mi ? İşte ben tüm bunları kesip düzenli beslenmeye geçtim. Artık sabah yediğim tek tatlı 1 çay kaşığı pekmez. Sabahları koca bir tabak salata yapıyorum , bir dilim peynir, mutlaka yumurta, tereyağ, zeytin ve ya 1 bardak süt ya da 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu. Bedenim bu beni aç tutuyo yağ depolayayım enerji için demesin diye aç durmuyorum mutlaka öğün arasında 1 dilim tam tam tahıllı ekmek biraz peynir , meyve, yoğurt , badem, fındık , ceviz yiyorum ama tane hesabı. Hergün öğlen ya sebze yemeği ya da çorba yiyorum bol salata ve 1 dilim ekmekle. Ve yağ yerine kaslarım gitmesin diye mutlaka protein alıyorum ya 3 köfte büyüklüğünde et ya da kuru baklagillerden. Yağ yakması için 9 civarı 1 kase yoğurt yiyorum. Akşam 9 dan sonra hiç bişey yenemeye çalışıyorum. Ve bol bol su ve de haftada 3 gün karın kası içîn spor yapıyorum. Vücudum süt üretmek için 700 kalori harcıyor bu da günde 1 saat koşmaya eş değer oluyor. Vücudum şeker gibi hazır karbonhidratı bulamadığı için yağlarımdan yakıyor. Yağımı yakıp süt üretimi için enerjiye çeviriyor. Ilk bir hafta çok zorlandım ama midem alıştı ve aburcubur yemrdiğim için hem sütüm hem de sütümün kalitesi arttı. Ve 2 kilo verdim. He bi de 4 litre su içiyorum en az ve tuzu da azalttım. Ekmek harici hamurişi yok ama pilav ve makarna yiyorum en çok bulgur pilavı tabi. Haftada 1 gün herşey serbest e bu da kendime verdiğim ödülcanım artık kk yı açınca sen çıkarsın.
önceden çıkardı ya karatay diyeti diye. nefise karatay ındı sanırım.
şimdi de sen çıkarmışsın arasta diyeti diye.
valla taktir ettim. özellikle sütüm arttı demişsin ya ilgimi çekti.
hem kilo verip hemde sütün artması mümkün demekki...
Elmalı muhallebiyi nasıl yapıyorsun?
Kızlar ben vücudumu oldukça iyi tanıyorum ve başıma ne geldiyse tatlıdan geldi. Sabahları 2 bardak çay 8 şeker, sonra 4 şekerle yapılmış kahve 4 şeker, etti 12 şeker. Sabah mutlaka 1 dilim nutellalı ekmek, reçel, bal, hergün çikolata , bisküvi, akşamları şerbetli tatlı. Şimdi hesaba vurun bakalım kaç kalori var burda? Çok fazla di mi ? İşte ben tüm bunları kesip düzenli beslenmeye geçtim. Artık sabah yediğim tek tatlı 1 çay kaşığı pekmez. Sabahları koca bir tabak salata yapıyorum , bir dilim peynir, mutlaka yumurta, tereyağ, zeytin ve ya 1 bardak süt ya da 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu. Bedenim bu beni aç tutuyo yağ depolayayım enerji için demesin diye aç durmuyorum mutlaka öğün arasında 1 dilim tam tam tahıllı ekmek biraz peynir , meyve, yoğurt , badem, fındık , ceviz yiyorum ama tane hesabı. Hergün öğlen ya sebze yemeği ya da çorba yiyorum bol salata ve 1 dilim ekmekle. Ve yağ yerine kaslarım gitmesin diye mutlaka protein alıyorum ya 3 köfte büyüklüğünde et ya da kuru baklagillerden. Yağ yakması için 9 civarı 1 kase yoğurt yiyorum. Akşam 9 dan sonra hiç bişey yenemeye çalışıyorum. Ve bol bol su ve de haftada 3 gün karın kası içîn spor yapıyorum. Vücudum süt üretmek için 700 kalori harcıyor bu da günde 1 saat koşmaya eş değer oluyor. Vücudum şeker gibi hazır karbonhidratı bulamadığı için yağlarımdan yakıyor. Yağımı yakıp süt üretimi için enerjiye çeviriyor. Ilk bir hafta çok zorlandım ama midem alıştı ve aburcubur yemrdiğim için hem sütüm hem de sütümün kalitesi arttı. Ve 2 kilo verdim. He bi de 4 litre su içiyorum en az ve tuzu da azalttım. Ekmek harici hamurişi yok ama pilav ve makarna yiyorum en çok bulgur pilavı tabi. Haftada 1 gün herşey serbest e bu da kendime verdiğim ödül
Kızlar ben vücudumu oldukça iyi tanıyorum ve başıma ne geldiyse tatlıdan geldi. Sabahları 2 bardak çay 8 şeker, sonra 4 şekerle yapılmış kahve 4 şeker, etti 12 şeker. Sabah mutlaka 1 dilim nutellalı ekmek, reçel, bal, hergün çikolata , bisküvi, akşamları şerbetli tatlı. Şimdi hesaba vurun bakalım kaç kalori var burda? Çok fazla di mi ? İşte ben tüm bunları kesip düzenli beslenmeye geçtim. Artık sabah yediğim tek tatlı 1 çay kaşığı pekmez. Sabahları koca bir tabak salata yapıyorum , bir dilim peynir, mutlaka yumurta, tereyağ, zeytin ve ya 1 bardak süt ya da 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu. Bedenim bu beni aç tutuyo yağ depolayayım enerji için demesin diye aç durmuyorum mutlaka öğün arasında 1 dilim tam tam tahıllı ekmek biraz peynir , meyve, yoğurt , badem, fındık , ceviz yiyorum ama tane hesabı. Hergün öğlen ya sebze yemeği ya da çorba yiyorum bol salata ve 1 dilim ekmekle. Ve yağ yerine kaslarım gitmesin diye mutlaka protein alıyorum ya 3 köfte büyüklüğünde et ya da kuru baklagillerden. Yağ yakması için 9 civarı 1 kase yoğurt yiyorum. Akşam 9 dan sonra hiç bişey yenemeye çalışıyorum. Ve bol bol su ve de haftada 3 gün karın kası içîn spor yapıyorum. Vücudum süt üretmek için 700 kalori harcıyor bu da günde 1 saat koşmaya eş değer oluyor. Vücudum şeker gibi hazır karbonhidratı bulamadığı için yağlarımdan yakıyor. Yağımı yakıp süt üretimi için enerjiye çeviriyor. Ilk bir hafta çok zorlandım ama midem alıştı ve aburcubur yemrdiğim için hem sütüm hem de sütümün kalitesi arttı. Ve 2 kilo verdim. He bi de 4 litre su içiyorum en az ve tuzu da azalttım. Ekmek harici hamurişi yok ama pilav ve makarna yiyorum en çok bulgur pilavı tabi. Haftada 1 gün herşey serbest e bu da kendime verdiğim ödül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?