2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar cezvede az su ile kaynattım kevgşrden geçirdim güzel oldu bayılarak yedi şimdi sonucu bekliycez artık

İnci de cok seviyor kayisiyi yogurtla verdum ben , aksamda Elmalı Muhallebi yaptım ilk kez birşeyi bu kaddar cok yedi :)

bu da benimmm çapulnazımmmm deroşşş :))Eki Görüntüle 987537

Ay o nasil bakış oyle cok sevimli ya Canim benim masum yüzlü melek :)

Nedensz bsey canm bnde anlamadm..seviyrm szi iyiki varsinz

Tatlım ya anlık birseydir o gecer birazdan bunlarla kendini fıstığınla oyun oyna .

canımm sen neler yapıyrsun nasılş gidiyor diyet durumlarıı. hala takip ediyor musun diyet topicinii. ben iyice bıraktımm oraya bakamıyorumm..

Diyete yarın başlıyorum.Bir ara misafir, arkadaşlarla buluşmalar falan derken ipin ucu kaçtı.Bende artık orayı bıraktım,girmiyorum.Ama yarın tekrar diyete başlıyorum.

bu da benimmm çapulnazımmmm deroşşş :))Eki Görüntüle 987537

Maşallah çok tatlı canım.Melek bunlar melek.

Saol parmisim daha iyim haklisin oyle arada oluyo gcer gder yarina

2 haftaydı canım 2 si gitti :)
bizimki göbüşlü olmasına rağmen ulaşıyor valla ama çok hareketli çikom :)

ben ek gıdaya ara vermeyi düşünüyorum canım..kayısı da denedim, sürekli z.yağı da veriyorum, su da içiriyorum tık yok. uykusunda ağlıyor artık...bakalım ondan mı huysuzluğu??

inş. bu gece de uyur annesi :) bizimki de çıplak durmaya bayılıyor :)

geçmiş olsun canım iyileşti mi çestır??

Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba
çoookkk güzelsin sen ELOŞ, melek bunların hepsi maşallah :)

Kızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?

Selam kizlar nasilsiniz?
Gecmise bakamadim hic iyi degilim coook uykusuzum((
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.
bizde de aynı sorun var ama sanırım ek gıda kabız yaptığı için... uykusunda ağlıyor çikomm

Kendine gerçekten büyük haksızlık etmişsin. Övüldüğün kadar varmışsın. size.
teşekkürler canım

Bir kasık zeytinyağı biz de kesin çözüm
bizde hiçbir şey çözüm olamadı

Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdim Ayrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
tebrikler canımm...ben de vermek istiyorum yaaa

ayy ben de 26sında gidicem annemlere kvyi de alıp :) yeriz ama biz bu pembe şekeri maşallah :)

canımm çok geçmiş olsun

ooo mantıklı aynı sorun bende de var çünkü

canım dişi dert etme her çocuk farklı zamanda çıkarıyor.bizde daha görünürde hiçbir şey yok... dönmeye gelince biz biraz kiloluyuz, doktorumuz dönmeye çaba gösteriyorsa sorun yok kilodan dolayı dönemiyor demişti, şimdi dönmeye de başladık şükür... ama dert etme dediğin gibi her çocuğun gelişimi farklı...elbet dönecek, elbet o dişler çıkacak ::)

Kızlar eloşun kakası çok kuru yapıyor ama zorlanıyor kuru kayısı aldım gün kurusu suda haşlayıp tel süzgeçtenmi geçireyim siz nasıl verdiniz

ben de blenderdan geçirdim bugün ama blender kullanmak pek içime sinmemişti parmenin yöntemini deneyeceğim yarın...

canım artık kk yı açınca sen çıkarsın.
önceden çıkardı ya karatay diyeti diye. nefise karatay ındı sanırım.
şimdi de sen çıkarmışsın arasta diyeti diye.
valla taktir ettim. özellikle sütüm arttı demişsin ya ilgimi çekti.
hem kilo verip hemde sütün artması mümkün demekki...

Elmalı muhallebiyi nasıl yapıyorsun?

Menü bir harika! Hafif bir diyet demişsin; ama bence diyet bile sayılmaz. Gayet dengeli ve sağlıklı bir menü. Devamını dilerim. Ay bir de topikçe spor, egzersiz vs yapsak ne iyi olur.Ben bizim bıdığı bahane edip seriliyorum.Halbuki bıdık 2.5 aylıkken 15 gün kadar pilates yapmıştım.Şimdi pilates setim öylece duruyor. Tabii sezaryen göbeğinin bir kısmı da

ÖZEL HASTANEDE MUAYENE OLAMAYAN TÜM SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARIN, EMEKLİLERİN DİKKATİNE SOSYAL GÜVENCESİ OLANLAR, EMEKLİLER... ÇOK ÖNEMLİ... DİKKAT!.. HERHANGİ BİR ÖZEL HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE MUHTEMELEN SİZDEN FAZLA PARA ALACAKLAR. OYSA SGK İLE ( Ssk, Bagkur, Emekli Sandığı gibi) ANLAŞMASI OLAN ÖZEL HASTANELERİN ALMASI GEREKEN PARA BELLİ VE ÇOK AZ BİR MİKTAR. AYNI ZAMANDA TEŞHİS AŞAMASINDA İSTENEN TAHLİL, FİLM GİBİ İŞLEMLER İÇİN İSE 1 KURUŞ BİLE TALEP EDEMEZLER. BUTUN BUNLARA RAGMEN EGER SİZDEN GEREK MUAYENE GEREKSE TAHLİL VEYA FİLMLER İÇİN PARA İSTENİRSE ÖDEMENİZİ KREDİ KARTI İLE YAPIN, AYRINTILI FATURA İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİN VE MUTLAKA FATURANIZI ALIN. MUAYENE VEYA TEDAVINIZI OLUN. İŞİNİZ BİTİNCE ELİNİZDEKİ BELGELERLE HER HASTANE İÇİNDE BULUNAN HASTA HAKLARI VEYA MUSTERİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜNE GİDEREK SİZDEN FAZLA TAHSİL EDİLMİŞ OLAN PARAYI TALEP EDİN. EVELEYİP GEVELEYEBİLİRLER. KONUDAN GERCEKTEN HABERİNİZ VAR MI YOK MU ONU ANLAMAYA ÇALIŞABİLİRLER. SAKIN GERİ ADIM ATMAYIN VE EGER PARANIZI GERİ VERMEZLERSE SGK ' YA ŞİKAYET EDECEGİNİZİ SÖYLEYİN. ŞİKAYET DURUMUNDA HER İŞLEM BAŞINA 5 BİN TL CEZA ÖDEMEK ZORUNDALAR VE ONLAR BU CEZAYI ÖDEMEK YERİNE EMİN OLUN SİZE PARANIZI SEVE SEVE GERİ VERECEKLER. VE SAKIN BİRDAHA AYNI HASTANEYE GİTMEKTEN DE CEKİNMEYİN.. MADEM Kİ SGK İLE ANLAŞMIŞLAR KURALLARA UYMALARI GEREKTİĞİNİ BİLİYORLAR, İŞLERİNE GELMİYORSA ANLAŞMAYI FESH ETSİNLER. BUNU DA ONLARA SÖYLEYİN. BEN BU HABERİ İLK DUYDUGUMDA TEREDDÜT ETMİŞTİM ANCAK 950 TL LİK İŞLEMİN 900 TL SİNİ GERİ ALINCA INANMANIN ÖTESİNDE ÇOK DA SEVİNDİM. VE YAKLAŞIK 4 AYDIR AYNI HASTANEDE İŞLERİMİ YAPTIRIYORUM, HEPSİ DE BENİ TANIYOR ARTIK. VEZNE BAŞINA GİDİNCE İŞLEMLERİ ONA GÖRE YAPIYORLAR. SESSİZ VE SAKIN. BAŞKALARI DUYMASIN DİYE. AMA BEN SİZE BUNU DUYURAYIM. ZULME SESSİZ KALMAK DA ZALIMLİKTİR Okuduysanız başkaları da okusun diye paylaşır mısınız lütfen?
ÖZEL HASTANEDE MUAYENE OLAMAYAN TÜM SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARIN, EMEKLİLERİN DİKKATİNE

SOSYAL GÜVENCESİ OLANLAR, EMEKLİLER...

ÇOK ÖNEMLİ... DİKKAT!..

HERHANGİ BİR ÖZEL HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE MUHTEMELEN SİZDEN FAZLA PARA ALACAKLAR. OYSA SGK İLE ( Ssk, Bagkur, Emekli Sandığı gibi) ANLAŞMASI OLAN ÖZEL HASTANELERİN ALMASI GEREKEN PARA BELLİ VE ÇOK AZ BİR MİKTAR.

AYNI ZAMANDA TEŞHİS AŞAMASINDA İSTENEN TAHLİL, FİLM GİBİ İŞLEMLER İÇİN İSE 1 KURUŞ BİLE TALEP EDEMEZLER. BUTUN BUNLARA RAGMEN EGER SİZDEN GEREK MUAYENE GEREKSE TAHLİL VEYA FİLMLER İÇİN PARA İSTENİRSE ÖDEMENİZİ KREDİ KARTI İLE YAPIN, AYRINTILI FATURA İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİN VE MUTLAKA FATURANIZI ALIN.

MUAYENE VEYA TEDAVINIZI OLUN. İŞİNİZ BİTİNCE ELİNİZDEKİ BELGELERLE HER HASTANE İÇİNDE BULUNAN HASTA HAKLARI VEYA MUSTERİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜNE GİDEREK SİZDEN FAZLA TAHSİL EDİLMİŞ OLAN PARAYI TALEP EDİN. EVELEYİP GEVELEYEBİLİRLER. KONUDAN GERCEKTEN HABERİNİZ VAR MI YOK MU ONU ANLAMAYA ÇALIŞABİLİRLER.

SAKIN GERİ ADIM ATMAYIN VE EGER PARANIZI GERİ VERMEZLERSE SGK ' YA ŞİKAYET EDECEGİNİZİ SÖYLEYİN. ŞİKAYET DURUMUNDA HER İŞLEM BAŞINA 5 BİN TL CEZA ÖDEMEK ZORUNDALAR VE ONLAR BU CEZAYI ÖDEMEK YERİNE EMİN OLUN SİZE PARANIZI SEVE SEVE GERİ VERECEKLER.

VE SAKIN BİRDAHA AYNI HASTANEYE GİTMEKTEN DE CEKİNMEYİN.. MADEM Kİ SGK İLE ANLAŞMIŞLAR KURALLARA UYMALARI GEREKTİĞİNİ BİLİYORLAR, İŞLERİNE GELMİYORSA ANLAŞMAYI FESH ETSİNLER.

BUNU DA ONLARA SÖYLEYİN. BEN BU HABERİ İLK DUYDUGUMDA TEREDDÜT ETMİŞTİM ANCAK 950 TL LİK İŞLEMİN 900 TL SİNİ GERİ ALINCA INANMANIN ÖTESİNDE ÇOK DA SEVİNDİM. VE YAKLAŞIK 4 AYDIR AYNI HASTANEDE İŞLERİMİ YAPTIRIYORUM, HEPSİ DE BENİ TANIYOR ARTIK. VEZNE BAŞINA GİDİNCE İŞLEMLERİ ONA GÖRE YAPIYORLAR. SESSİZ VE SAKIN. BAŞKALARI DUYMASIN DİYE.

AMA BEN SİZE BUNU DUYURAYIM. ZULME SESSİZ KALMAK DA ZALIMLİKTİR

Okuduysanız başkaları da okusun diye paylaşır mısınız lütfen?

kızlar ne zamandır gıremedım cunku oglum laptopun faresını bozdu :) sımdıden yaramazız neyse alıntılıyamadım destek olan herklese tskler pztsı ıse baslıyorum kv de bakarım dedı sanırım oglu konustu :)bu arada oglumun dudagında bu sabah ucuk cıktı ya nasıl oldu anlamadım hemen saglık ocagına götürdum götürecıgeme pısman oldum dra ustunde ucuk dıyorum altına bakıyo ıcıne bakıyo görmeden olur ölr esımde de cıkıyo dedı senın esınle bebek bır mı neyse randevu aldım yarın dra götürcem

Merhaba arkadaşlar.Sabahtan beri bağlantı yok giremedim.Diyette neler yapıyorsun?

Kızlar ben vücudumu oldukça iyi tanıyorum ve başıma ne geldiyse tatlıdan geldi. Sabahları 2 bardak çay 8 şeker, sonra 4 şekerle yapılmış kahve 4 şeker, etti 12 şeker. Sabah mutlaka 1 dilim nutellalı ekmek, reçel, bal, hergün çikolata , bisküvi, akşamları şerbetli tatlı. Şimdi hesaba vurun bakalım kaç kalori var burda? Çok fazla di mi ? İşte ben tüm bunları kesip düzenli beslenmeye geçtim. Artık sabah yediğim tek tatlı 1 çay kaşığı pekmez. Sabahları koca bir tabak salata yapıyorum , bir dilim peynir, mutlaka yumurta, tereyağ, zeytin ve ya 1 bardak süt ya da 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu. Bedenim bu beni aç tutuyo yağ depolayayım enerji için demesin diye aç durmuyorum mutlaka öğün arasında 1 dilim tam tam tahıllı ekmek biraz peynir , meyve, yoğurt , badem, fındık , ceviz yiyorum ama tane hesabı. Hergün öğlen ya sebze yemeği ya da çorba yiyorum bol salata ve 1 dilim ekmekle. Ve yağ yerine kaslarım gitmesin diye mutlaka protein alıyorum ya 3 köfte büyüklüğünde et ya da kuru baklagillerden. Yağ yakması için 9 civarı 1 kase yoğurt yiyorum. Akşam 9 dan sonra hiç bişey yenemeye çalışıyorum. Ve bol bol su ve de haftada 3 gün karın kası içîn spor yapıyorum. Vücudum süt üretmek için 700 kalori harcıyor bu da günde 1 saat koşmaya eş değer oluyor. Vücudum şeker gibi hazır karbonhidratı bulamadığı için yağlarımdan yakıyor. Yağımı yakıp süt üretimi için enerjiye çeviriyor. Ilk bir hafta çok zorlandım ama midem alıştı ve aburcubur yemrdiğim için hem sütüm hem de sütümün kalitesi arttı. Ve 2 kilo verdim. He bi de 4 litre su içiyorum en az ve tuzu da azalttım. Ekmek harici hamurişi yok ama pilav ve makarna yiyorum en çok bulgur pilavı tabi. Haftada 1 gün herşey serbest e bu da kendime verdiğim ödül

Elmalı muhallebiyi nasıl yapıyorsun?

VaLla tamamen uydurmasyon birşey yaptım. Çorbadan sıkıldı ne versem siye düşünürken elmayı gordum . Cam rendeden geçirdim . Pirinc unu ve suyu karıştırıp kısık ateşte Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırıp rendeledwgim elmayı koyup biraz birlikte pişirdim . Biraz Tarcin da ekleyecektim ama evde kalmamış .

Gayet guzel oldu tavsiye ederim .

Cücü, Arasta, Jeway, Nasya, Delimavi ne kadar güzel kızlarınız var! Dayanamadım yazıyorum hepsi ışık ışık bakıyor ve çok sevimli. Allah şanslarını açık etsin.
Kızlar uykusuzluk hepimizin sorunu, sizlere de fikir danışmak istiyorum, zira delirmeme ramak kaldı. Oğlum gündüz maksimum 3 saat uyuyor ve saat 4 ten sonra uyumuyor. Bu nedenle en son saat 8 de memede sızıyor. Sonra iki kere emmeye kalkıyor ve saat beş veya beş buçukta artık uyumamacasına kalkıyor, tekrar uyutamıyorum, en az iki saat uyutmaya çalışıyorum ama benim sinirlerim çok yıpranıyor. Her gece bu tekrarlanıyor. En azından saat 7 ye alabilmek için önerisi olan var mı? Acaba 4 ten sonra bir kere daha yatırarak, gece geç mi yatırayım, mesela 10 da. Oğlum belki gece sadece 9-10 saat uyumak istiyor. Saat beş olmaz, olmamalı. Konuşuyor, dönüyor, çığlık atıyor, beni görünce gülüyor, çığlık, kıyamet, hayır bırakayım, çığlık ata ata uyusun ama kızım uyanacak (yan odada yatıyor) diye korkuyorum. O da ayrı bir uykusuz zaten, sabah 8 de ayakta. Aile boyu uykusuzluk, ne güzel, genetik bu sanırım.
Bir de Suloz ek gıdayı verdikten sonra emziriyorum diye yazmışsın ya, sonra hemen emmek istiyor mu, kaç saat geçiyor emmesi için? Benim oğlum niye uykusuz, niye iştahsız, üzülüyorum ama ben...

cnm valla bu saydıgın dıyetten once yedıklerıne göre bence zayıfsın bıle resımlerınden yola cıkarak soyluyorum bunu bende cok yıyen kılo almayanlardandım hamıle kalana kadar 5 kılo fazlam var ve bende dıyete baslıyorum oleyyy :)

Gecmiste diyet yaparak 20 kilo veren bir insan olarak takdir ve tebrik ederim cok guzel besleniyorsun cok dengeli . Bu arasa kastan kilo vermemek icin ekmek yemek sart arkadaslar asla ekmegi tamamen kesmeyin ancak kepek olmasın Çavdar ya da tam buğday en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…