2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

cnm saat 10 a kadar tutabılırsen sabah 8 9 gibi kalkar dıye dusunuyorum bızde öyleydık 8 de uyuyup 5 6 gibi kalkıyordu mecbur bu saatı 10 a kaydırdım artık saat on oldu mu uyuyor gece bı defa mamaya kalkıyor bırdaha sabah 8 9 gibi uyanıyo ek gıdayı da fazla verıyosan emmek ıstemez belkı tok tutuyosa üzülme cnm ben mama verıyorum emzırmedgm ıcın bı kase corba ıcıyosa 2 3 saat mama yemıyo

Sağol canım evet ekmek çok önemli sabahları 2 dilim diğer öğünlerde de 1 er dilim olmak üzere günde 6-7 dilim tam tahıllı ekmek yiyorum. Özellikle emzirem anneler için ekmek çok önemli.

Hera demek ki Onun uykuya ihtiyacı olan saat daha az inci gibi ,senin dediğini ben yapıyorum . Altı gibi uyuyor yediye kadar . Sonra aksam 11 gibi uyuyor gece bir kere kalkıyor ya da hic . Sabah yedide kalkıyoruz sonra dokuza kadar ayaktayiz . Dokuzdan 10,30 yada 11 e tekrar uyuyor çoğunlukla

Erken uyutmayı denediğimde uyumuyordu uyusa bile senin dediğin gibi beste ayaktaydik

sayfaları dolduruyorum ama size bır sorum olacak sizinde bebeklerınız corba fln ıcerken eglıyormu kasıga benımkısı herzaman egılıyo hıc düz durmuyo canımı sıkıyo hep yere bakıyo yedırmek cok zor oluyo zaten zorla yedırıyorum kasıga kaseye mudahale edıyo wermeyınce bı cıglık ıskence gıbı yemek yıyoruz bır sorum daha var oglumu ucuk ıcın götürdügümde sabah tarttırdım 17 gunde 400 gr almıs off cok alıyo 9500 kılo ıstahı cok acık bu benı cok korkutuyo ılerısı ıcın bısey olmaz dımı obezıteden cok korkuyorum ılk dogdugunda zayıf sıye uzuluyodum sımdı kılolu dıye kılo alımı yavaslamadı hıc

Reoccum evet aslında dengelî beslenme gereksiz hiç bişey yok :) ve eğer spor yapmak isterseniz bana katılın haftada 3 gün evde yapıyorum :) Pazartesi, Çarşamba, cuma :)
Başla Valla hantallığım gitti daha enerjik hissediyorum canım :)

bu da benimmm çapulnazımmmm deroşşş :))Eki Görüntüle 987537

Yavrum benimm pek şeker görünüyorsun tatlım benimm

sağol cnm . sağlık ocağındaki hemşire benim çok hoşuma gitti ben sormadan güzel güzel herşeyi anlattı çokta bilgililer işini gerçekten tam anlamıyla yapıyor..

hee birde kızlar dr ilkere demir ilacını başlatmamıştı 6.ay doldu hala vermedi en son kabızdı yine başlatmadı.hemşire bana hemen başla dedi çünkü zekası için çok önemliymiş kabızlık yemekle hallolur ama zeka için bişey yapamazsın dedi.

Canım maşallah ne güzel desteksiz de oturmuş, gülüşünü severim ben onun çok tatlı yaa:)) çok aydınlık bir yüzü var büyüdüğünde çok dikkat çeken biri olacak :)))

günebakan,nasya,cucu,jeway,giz,ayseerb,herasera arasta teyzelerımıze TESEKKUR EDERIZ...siz tatlısınızkı kızımı tatlı goruyorsunuz:))

arasta teyzesı bolunun restoranları boyle antık ıstee :) ne beklersınnn...bizde bu hafta alıcaz bakalım mama sandalyemızı :))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 986247

Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba

bu nee tatlılıkkkkk şeker pamuk maşallah
geçmişe gidiyorum bi okuyayım
bugün aydına gittik geldik kociş izinliydi ananesi hast yatıyordu acil gelişti gitmemiz yeni döndükk
köyden tuzsuz tereyağ ve çökelek aldık Merte ayrıca akşam ineğinden süt sağıp getirdim kaynattım şimdi sbh yoğurt mayalıcam.
ayrıca mert sepet beşikte yatıyordu sığmıyor artık yarın karyolasını alacağız elbise dolabı var 3 kapılı 2 çekmeceli takım oda yapmıcam yani çünkü kiradayım oda yok. öneriniz varmı karyola beşik için

Sutu sen mı sağdın . A ne guzel ya . Bu benim hep merak edip yapmak istediğin birşey . Umarım bir gun fırsatım olur .

Senin o güzel gülüşünü yesinler güzel kız Tam bir kız bebek yüzü var maşallah

Ağlayarak günlük beslenme düzenimi paylaşıyorum Sabah işyerinde 3 boyoz 1 yumurta. Saat 10 gibi süt sağdıktan sonra tatlı bişeyler ki bu genelde petito oluyor. Öğlen yemekhane ne varsa yiyorum. Saat 15.00ten sonra bisküvi, çikolata ne bulursam yiyesim geliyor :) Akşam yemeği yiyene kadar saat 20.00 oluyor. O saatte bir yandan kuzucuğuma yedirip bir yandan yiyorum. Saat 22.00 gibi meyve de yiyorum. Ortalama 01.00 de yatıyorum. Yatmadan önce de bazen rezene içiyorum.

Canım ben de 12 saat uyuyan bebeklere imreniyorum. Yok öyle bir uyku... Evdeyken saat 21.00-22.00 gibi uyutuyordum. Sabah erken kalksak da sorun olmuyordu. Şimdi 23.00 gibi uyuyor sabah evden 7de çıkıyorum emzirip bırakıyorum uyanmadan. 8.30 da kalkıyormuş.

Günaydın kızlar sabah sporumu ve kavaltımı yaptım geldim. İdayı emziriyorum uyuyacak gibi duruyor. Onunla beraber ben de bir şekerleme yapıcam sanım. Çestırın hastalığından dolay akşam baya geç uyudum da. Çestıra da iğne yaptı eşim o da biraz rahatlamış gibi duruyor, şuan mışıl mışıl uyuyor :)

Günaydın canım bende çestırı sorucaktım ama daha iyiymiş sevindim
Bizde gece uykuya ara vermeden uyuduk çok şükür iyi hissediyorum bugün kendimi ev dandini bi toparlıyım öperim hepinizi

Ya kızlar kabız oldu Mavi. Balkabağı ve kuru kayısı haşlayıp verdim. Önerilerinizi bekliyorum.
Gurme bebekte ne yazıyor okumadım ama balkabağı bizde lifli olduğu için kabız yapıyor.
Merhaba güzellik çok tatlısın
Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdim Ayrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
Ooo süper bikini modellerine bakmaya başla yavrum yavaştan

Canım geçmiş olsun çok üzüldümm. Kazadır olur insanlar kaza ile birbirini öldürüyor. Kendini suçlu hissetme sakın. Düşe kalka büyüyecekler.
Ben hep blender kullanıyorum. Blenderda demir çatalda demir ne farkı var acaba :26:
derincimm ne güel oturmuşsun kuzum sen öyle maşallah sana.
Bu güzeli de alıntılamıştım ama arada kaybolmuş maşallah canım sana benim çiko da başladı böyle oturmaya ama çok öne gidiyo ayağını ağzına sokuyor
canım ilk oturduklarında öyle öne eğiliyolar bende doğrultmak istiyordum doğrultamıyordum, sonra yavaş yavaş kendi doğrulmaya başladı.
Bence sağlık ocağındaki doktorunu değiştirmelisin ne saçma konuşmuş öyle
Canım verdiğim öğünler doyumluk değil. Anne sütü de aldıgı için doyumluk hazırlamıyorum. Öğünlerden sonra doyana kadar emziriyorum. Belirli bir saat aralığı koymuyorum ben. Sabah 7:30 da uyandığında emziriyorum. 10 gibi kahvaltısını veriyorum. Öğlen 14:00 de çorba, akşam üzeri 18:00 de yoğurt veriyorum. Bu öğünlerin hepsinin arkasından emziriyorum, Aralarda da acıktığını farkedersem emziriyorum canım.
Canım inşallah iyi olur chester, ilaçlar senin çabaların iyi gelir.

Pirinç unu aslında benim de aklıma geliyor; ama dr. pek önermiyorum dedi diye eşim verme diyor. Aynı dr. kaşık mamasını da önermiyor; ama ona eşim ver diyor.Ben anlamadım bu işi. Ben de iki arada bir derede kaldım.Bizim kız biraz zayıf.Nasıl kilo aldıracağımı bilmiyorum. Aslında sütüm var.Hep tek meme emiyor; ama onu da sonuna dek bitirmiyor.Herhalde yetiyor. Hepsini emmeyince de üzülüyorum.Bir ara bu konuya epey takılmıştım; ama yavaş yavaş kabulleniyorum.Sanırım metabolizma ya da süt alerjisi yüzünden az kilo alıyor. Dr. bana alerji için sen de diyet yap demedi; ama yapsam mı ki? Ay ne çok konuştum. Artık değil mi?

Son düzenleme:

Kızlar günaydın.Gerçi bizler için bu saat öğle sayılır değil mi? Küçük hanım 1 hafta 10 gündür sabahları sadece 30 dk uyuyordu.Artık buna bir dur demeliyim diyerek tam teşkilat (b.sayar, melisa çayı) vardık kızın yanına. Tam vaktinde gitmişim.3 dk sonra sağa sola dönmeye başladı ve gözler aralandı.Hooop kaptım beşiğin ipini, başladım sallamaya. Sonuç: Uyku süresi başarıyla uzatıldı.Bunu birkaç gün daha uygulayarak alışkanlığa dönüştürebilirim sanırım.
Gece yine nöbetçi bakıcı modundaydık. Çok sık uyandı.Diş yüzünden old. düşünüyorum; çünkü elleri hep kulağındaydı. Uzuuuun uzuuun uyuyacağı günleri dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…