2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

sağol cnm çok sağol .. bende aynı şeyi dğşünmedim değil aslında :) ama bizim blendırdan geçirdikten sonra garip bir koku veriyor yiyeceğe yani keke vs değil ama kayısıya geçti tadı çok kötüydü anlamadım bende . bende tel süzgeçten deneyeyim bari bakayım nasıl olur

Sutu sen mı sağdın . A ne guzel ya . Bu benim hep merak edip yapmak istediğin birşey . Umarım bir gun fırsatım olur .

ben çocukken ve Anneciğim sağlıklıyken ahırda ineğimiz vardı,ben sağmaya kalkıştım çok defa ama bizim dana beni istemiyordu sadece anneme dokundurtuyordu kendini çok zevkli ama keşke o günlerim geri gelse yine eskiye dönsek...

Gunaydinnnnn herkese;-)

günaydın kızlarr arastacım çestıra geçmiş olsun sanada iyi uykular :) öperim sizii

Güzeller içinden güzeller kestirdim gözüme alıntı yapamadım geride kalmış öperim kuzucuklarınızı

kızlar meraba ben cok sık giremiyorum evimde internet olmadığından kocamda 12 8 çalışmaya başladı 3 vardia oldu o yuzden bu hafta annemlerdeyim ama oğlum bronşit oldu geceleri öksürüyor acayip bi şekilde gündüzleri daha az geceye göre ama yinede öksürüyor hırıltı diz boyu dra götürdüm salı günü dahada kötü olursa antibiyotik verdi hiç kullanma tarafı olmamama rağmen antibiyotiğe başladım bugün yavrumun o güzelim iştahıda gitti meme emmiyor mama çorba meyve yemiyor morali çok bozuk nabıcağımı bilemiyorum öksürük bi tuttuyor geceleri geçmek bilmiyor burnumuz tıkalı nababilirim önerisi olan var mı dayanamıyorum artık :S

kızlar bu gece bizde uyumadık İlkere aşılar ateş yaptı ilk defa 38.4 çıktı en çok bende calpol verdim düşmeyince 1 kere daha verdim 1 çay kaşığı umarım çok değildir arada 5 saat vardı ama

geçmiş olsun yaa baya hasta yavrucuk üzüldüm vallahi bizde bu kadar ileri olmamıştı bu saydıkların olursa bizim doktor hastaneye getir buhar vericez demişti. bence tekrar bi baksın doktor kaç aylık bu arada ?

Tünaydın kızlarr biz de kv ile büyük temizliğe giriştik.sağolsn o cam kapı siliyor her yeri.bana da sen çocukla ilgilen diyor.miss oluyor evim, mutluyum ben de ucundan tutuyorum işlerin.geçmişe de akşam bakarım artık

6 ay 3 haftalık dr antibiyotiğe basladı evde kardeşimde bronsit olduğundan buhar mak var ama dr bişey demeden vermek istemiyorum çıldırcam artık kaç gündür onun öksürüğünü duydukçaiçim parçalanıyo

Canim benim doktorun aksine mamayı sadece pirinc unu ve su ile yapmamı başka hiçbirşey koymamai önerdi . Ben dayanamadım azıcık tatlansin diye elma koydum .

Pirinc büyükler icin sağlıksız bebekler icin gerekli dedi

Canım ben senin gibi tatlı yesem yarımdünya olurdum.Bu kadar tatlıya kilon gayet iyi.Metebolizman iyi çalışıyor demekki.Kilo vermekte zorlanacağını sanmıyorum.Bu tatlı

Canım elada saat 7 de uyuyor.En geç 8 de.Sabahda 5.40- 6 da uyanıyor.Dün akşam geç uyutayım dedim ama nerdeee.Mızırdanıp durdu.Huysuzluk yapıyor.Sanki uyutmamakla eziyet ediyorum.Perişan oluyor.En sonunda yine dayanamayıp mecbur uyuttum.

Spor olarak ne yapıyorsun canım.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Geceleri yatarken göğsüne sıcak bir şeyler koy. Hatta bulabilirsen günlük diye birşey var. Aslen sığla ağacının özü gibi bişey bu. Onu tavada hafif yakıp buharına pamuk tutuyorsun ve bu pamuğu göğsüne koyuyorsun. İlaçlarını da mutlaka kullan tabi.

merhaba kızlar
son bir kaç gündür pek giremedim geçmiş epey birikmiş yeni bitirdim
resimler paylaşılmış ve gördüğüm güzellikler karşısında nutkum tutuldu Rabbim ne güzel emanetler vermiş bizlere... hepsine birer maşallah...

biz dün geceyi uykkusuz geçirdik gecenin 3 ünde kalktı 4 de kaka yaptı ben tek göz kapalı altını temizlerken o oyun derdindeydi 5 de geri uyuttum 5:30 da geri kalktı emdi tekrar yattı benimle dalgamı geçiyor el kadar bebek anlamadım
aman kabız olmasında gece 3-5 sıçsın naapiim dedim ve yavrumu bağrıma bastım

şimdi kalkıp evi toparlamam lazım yarın misafir gelecek eşimin kuzeni yeni doğum yaptı yeni dediğim kızı 2 aylık oldu.. biraz gerginim gelecekler diye çünkü kuzen benim kızımı fena halde kıskanıyor yaptığı şeylerden sonra kendi ağzıyla da söyledi bunu ve beni şok etti kendisine nasıl davranmam konusunda kararsızım

Benim kızım da 12 saat uyuyor; ama toplam 12 saat Bazen 13. Neredeyse 1 aydır gündüz toplam 3 saat uyuyor.4-5 saat uyuduğunu hiç hatırlamıyorum son ayda. Genetik old. bir gerçek.Ben de uykuyu sevmem.Gerçi bunu ben istedim.Eşim uyumayı çok sevdiği için "İnşallah uykuyu seven bir bebeğim olmaz." diye dua etmiştim. O zaman hamileydim tabii.Uyuyunca rahat edebileceğimi kestirememişim demek ki. Allaaah'ım çok uyuyan bir bebek olsun artık lütfeeeen. İştah bizde de pek yok.Belki de ben öyle düşünüyorum.Kilo alımı çok az. Ayda 250-300 ancak. İlk aylar güzeldi; ama sonra böyle oldu.Oyuncağı bozulan bir çocuk gibi üzgünüm. Emme hususunda dr. şöyle demişti.Eğer akış hızlıysa 1 dk emmesi bile yeterli. Vallahi artık akışına bıraktım Bunları düşünmekten yoruldum.Neşesi yerinde.Fiziksel ve ruhsal bir sorunu çok şükür yok. İdare edeceğim. Ha şunu da belirteyim. Yarın öbür gün yine kafaya takıp iştahtan veya kilodan dem vurabilirim.Ben açık kapı bırakayım da Gece uykusunda biz de aynı sorunu yaşadık. Günlerce 5.30da ayaktaydı.İyice yıpranmıştık.Şimdi 7-7.30da kalkıyor. Özel çaba sarf etmedik sanırım.Yoksa hatırlardım.Akşam da 20.30-21.00 arası uyuyor.Çok geç yatırmana bence gerek yok.Dinlenmen için sana da vakit kalsın.

bu da benimmm çapulnazımmmm deroşşş :))Eki Görüntüle 987537
Oyy cok guzelsin derincim sen ya güler yüzlüm benim
Tşk ederiz hera hepsi birbirinden güzel bu bıcırıkların

haklısın cnm yaa bizimkide sabah üst üste hapşırınca eyvah hastamı olacak korkusu başlıyor çünkü hastalık hiç çekilmiyor gerçektende doktorunuz öksürük için şurup vermedi mi ?

canlarımm benimm hepinizi çokkk ama çoook seviyoruzz. kızımı beğendiğiniz ve güzel yorumlar yazdığınız için çokk teşekkr ederimm.. allahımm korusun meleklerimiziii..

iyi geceler kızlar
arasta azimle zayıflıyorsun tebrikler
derin kuzummm o gözler maşallah sana

ayyy cnm geçmiş olsun beşikten düşmüş kıyamam bnmkide yelteniyordu korkuyorduk gece dönerken bugün büyük beşik aldık içimiz rahatladı artık çok dikkat istiyorlar aşırı hareket

ayşem temizlik ohhhh kv ellerine sağlık

koşuşturmacadan aklımda kalanlar ksr bakmasın hatırlayamadıklarım geçmişe göz gezdiricem bıdık uyanmazsa yazıcam canlarım
her fırsatta sizlere koşuyorum kociş işte olunca. özleniyorsunuz

sorum olacak size bıdığın beşiğinin yanlarına puf korumalardan istiyorum yastık gibi parmaklı korumalı beşik umarım anlatabilmişimdir😃
nerden bulabilirim yardım plase😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…