Gurme bebekte ne yazıyor okumadım ama balkabağı bizde lifli olduğu için kabız yapıyor.
Merhaba güzellik çok tatlısın
Ooo süper bikini modellerine bakmaya başla yavrum yavaştan
Canım geçmiş olsun çok üzüldümm. Kazadır olur insanlar kaza ile birbirini öldürüyor. Kendini suçlu hissetme sakın. Düşe kalka büyüyecekler.
Ben hep blender kullanıyorum. Blenderda demir çatalda demir ne farkı var acaba :26:
derincimm ne güel oturmuşsun kuzum sen öyle maşallah sana.
canım ilk oturduklarında öyle öne eğiliyolar bende doğrultmak istiyordum doğrultamıyordum, sonra yavaş yavaş kendi doğrulmaya başladı.
Bence sağlık ocağındaki doktorunu değiştirmelisin ne saçma konuşmuş öyle
Canım verdiğim öğünler doyumluk değil. Anne sütü de aldıgı için doyumluk hazırlamıyorum. Öğünlerden sonra doyana kadar emziriyorum. Belirli bir saat aralığı koymuyorum ben. Sabah 7:30 da uyandığında emziriyorum. 10 gibi kahvaltısını veriyorum. Öğlen 14:00 de çorba, akşam üzeri 18:00 de yoğurt veriyorum. Bu öğünlerin hepsinin arkasından emziriyorum, Aralarda da acıktığını farkedersem emziriyorum canım.
Canım inşallah iyi olur chester, ilaçlar senin çabaların iyi gelir.
Sutu sen mı sağdın . A ne guzel ya . Bu benim hep merak edip yapmak istediğin birşey . Umarım bir gun fırsatım olur .
Gunaydinnnnn herkese;-)
Günaydın kızlar sabah sporumu ve kavaltımı yaptım geldim. İdayı emziriyorum uyuyacak gibi duruyor. Onunla beraber ben de bir şekerleme yapıcam sanım. Çestırın hastalığından dolay akşam baya geç uyudum da. Çestıra da iğne yaptı eşim o da biraz rahatlamış gibi duruyor, şuan mışıl mışıl uyuyor :)
kızlar meraba ben cok sık giremiyorum evimde internet olmadığından kocamda 12 8 çalışmaya başladı 3 vardia oldu o yuzden bu hafta annemlerdeyim ama oğlum bronşit oldu geceleri öksürüyor acayip bi şekilde gündüzleri daha az geceye göre ama yinede öksürüyor hırıltı diz boyu dra götürdüm salı günü dahada kötü olursa antibiyotik verdi hiç kullanma tarafı olmamama rağmen antibiyotiğe başladım bugün yavrumun o güzelim iştahıda gitti meme emmiyor mama çorba meyve yemiyor morali çok bozuk nabıcağımı bilemiyorum öksürük bi tuttuyor geceleri geçmek bilmiyor burnumuz tıkalı nababilirim önerisi olan var mı dayanamıyorum artık :S
geçmiş olsun yaa baya hasta yavrucuk üzüldümvallahi bizde bu kadar ileri olmamıştı bu saydıkların olursa bizim doktor hastaneye getir buhar vericez demişti. bence tekrar bi baksın doktor kaç aylık bu arada ?
Sutu sen mı sağdın . A ne guzel ya . Bu benim hep merak edip yapmak istediğin birşey . Umarım bir gun fırsatım olur .
Pirinç unu aslında benim de aklıma geliyor; ama dr. pek önermiyorum dedi diye eşim verme diyor. Aynı dr. kaşık mamasını da önermiyor; ama ona eşim ver diyor.Ben anlamadım bu işi. Ben de iki arada bir derede kaldım.Bizim kız biraz zayıf.Nasıl kilo aldıracağımı bilmiyorum. Aslında sütüm var.Hep tek meme emiyor; ama onu da sonuna dek bitirmiyor.Herhalde yetiyor. Hepsini emmeyince de üzülüyorum.Bir ara bu konuya epey takılmıştım; ama yavaş yavaş kabulleniyorum.Sanırım metabolizma ya da süt alerjisi yüzünden az kilo alıyor. Dr. bana alerji için sen de diyet yap demedi; ama yapsam mı ki? Ay ne çok konuştum. Artıkdeğil mi?
Kızlar ben vücudumu oldukça iyi tanıyorum ve başıma ne geldiyse tatlıdan geldi. Sabahları 2 bardak çay 8 şeker, sonra 4 şekerle yapılmış kahve 4 şeker, etti 12 şeker. Sabah mutlaka 1 dilim nutellalı ekmek, reçel, bal, hergün çikolata , bisküvi, akşamları şerbetli tatlı. Şimdi hesaba vurun bakalım kaç kalori var burda? Çok fazla di mi ? İşte ben tüm bunları kesip düzenli beslenmeye geçtim. Artık sabah yediğim tek tatlı 1 çay kaşığı pekmez. Sabahları koca bir tabak salata yapıyorum , bir dilim peynir, mutlaka yumurta, tereyağ, zeytin ve ya 1 bardak süt ya da 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu. Bedenim bu beni aç tutuyo yağ depolayayım enerji için demesin diye aç durmuyorum mutlaka öğün arasında 1 dilim tam tam tahıllı ekmek biraz peynir , meyve, yoğurt , badem, fındık , ceviz yiyorum ama tane hesabı. Hergün öğlen ya sebze yemeği ya da çorba yiyorum bol salata ve 1 dilim ekmekle. Ve yağ yerine kaslarım gitmesin diye mutlaka protein alıyorum ya 3 köfte büyüklüğünde et ya da kuru baklagillerden. Yağ yakması için 9 civarı 1 kase yoğurt yiyorum. Akşam 9 dan sonra hiç bişey yenemeye çalışıyorum. Ve bol bol su ve de haftada 3 gün karın kası içîn spor yapıyorum. Vücudum süt üretmek için 700 kalori harcıyor bu da günde 1 saat koşmaya eş değer oluyor. Vücudum şeker gibi hazır karbonhidratı bulamadığı için yağlarımdan yakıyor. Yağımı yakıp süt üretimi için enerjiye çeviriyor. Ilk bir hafta çok zorlandım ama midem alıştı ve aburcubur yemrdiğim için hem sütüm hem de sütümün kalitesi arttı. Ve 2 kilo verdim. He bi de 4 litre su içiyorum en az ve tuzu da azalttım. Ekmek harici hamurişi yok ama pilav ve makarna yiyorum en çok bulgur pilavı tabi. Haftada 1 gün herşey serbest e bu da kendime verdiğim ödül
Cücü, Arasta, Jeway, Nasya, Delimavi ne kadar güzel kızlarınız var! Dayanamadım yazıyorum hepsi ışık ışık bakıyor ve çok sevimli. Allah şanslarını açık etsin.
Kızlar uykusuzluk hepimizin sorunu, sizlere de fikir danışmak istiyorum, zira delirmeme ramak kaldı. Oğlum gündüz maksimum 3 saat uyuyor ve saat 4 ten sonra uyumuyor. Bu nedenle en son saat 8 de memede sızıyor. Sonra iki kere emmeye kalkıyor ve saat beş veya beş buçukta artık uyumamacasına kalkıyor, tekrar uyutamıyorum, en az iki saat uyutmaya çalışıyorum ama benim sinirlerim çok yıpranıyor. Her gece bu tekrarlanıyor. En azından saat 7 ye alabilmek için önerisi olan var mı? Acaba 4 ten sonra bir kere daha yatırarak, gece geç mi yatırayım, mesela 10 da. Oğlum belki gece sadece 9-10 saat uyumak istiyor. Saat beş olmaz, olmamalı. Konuşuyor, dönüyor, çığlık atıyor, beni görünce gülüyor, çığlık, kıyamet, hayır bırakayım, çığlık ata ata uyusun ama kızım uyanacak (yan odada yatıyor) diye korkuyorum. O da ayrı bir uykusuz zaten, sabah 8 de ayakta. Aile boyu uykusuzluk, ne güzel, genetik bu sanırım.
Bir de Suloz ek gıdayı verdikten sonra emziriyorum diye yazmışsın ya, sonra hemen emmek istiyor mu, kaç saat geçiyor emmesi için? Benim oğlum niye uykusuz, niye iştahsız, üzülüyorum ama ben...
Reoccum evet aslında dengelî beslenme gereksiz hiç bişey yok :) ve eğer spor yapmak isterseniz bana katılın haftada 3 gün evde yapıyorum :) Pazartesi, Çarşamba, cuma :)
Başla Valla hantallığım gitti daha enerjik hissediyorum canım :)
kızlar meraba ben cok sık giremiyorum evimde internet olmadığından kocamda 12 8 çalışmaya başladı 3 vardia oldu o yuzden bu hafta annemlerdeyim ama oğlum bronşit oldu geceleri öksürüyor acayip bi şekilde gündüzleri daha az geceye göre ama yinede öksürüyor hırıltı diz boyu dra götürdüm salı günü dahada kötü olursa antibiyotik verdi hiç kullanma tarafı olmamama rağmen antibiyotiğe başladım bugün yavrumun o güzelim iştahıda gitti meme emmiyor mama çorba meyve yemiyor morali çok bozuk nabıcağımı bilemiyorum öksürük bi tuttuyor geceleri geçmek bilmiyor burnumuz tıkalı nababilirim önerisi olan var mı dayanamıyorum artık :S
Oyy cok guzelsin derincim sen ya güler yüzlüm benim
Tşk ederiz hera hepsi birbirinden güzel bu bıcırıklarınCücü, Arasta, Jeway, Nasya, Delimavi ne kadar güzel kızlarınız var! Dayanamadım yazıyorum hepsi ışık ışık bakıyor ve çok sevimli. Allah şanslarını açık etsin.
Kızlar uykusuzluk hepimizin sorunu, sizlere de fikir danışmak istiyorum, zira delirmeme ramak kaldı. Oğlum gündüz maksimum 3 saat uyuyor ve saat 4 ten sonra uyumuyor. Bu nedenle en son saat 8 de memede sızıyor. Sonra iki kere emmeye kalkıyor ve saat beş veya beş buçukta artık uyumamacasına kalkıyor, tekrar uyutamıyorum, en az iki saat uyutmaya çalışıyorum ama benim sinirlerim çok yıpranıyor. Her gece bu tekrarlanıyor. En azından saat 7 ye alabilmek için önerisi olan var mı? Acaba 4 ten sonra bir kere daha yatırarak, gece geç mi yatırayım, mesela 10 da. Oğlum belki gece sadece 9-10 saat uyumak istiyor. Saat beş olmaz, olmamalı. Konuşuyor, dönüyor, çığlık atıyor, beni görünce gülüyor, çığlık, kıyamet, hayır bırakayım, çığlık ata ata uyusun ama kızım uyanacak (yan odada yatıyor) diye korkuyorum. O da ayrı bir uykusuz zaten, sabah 8 de ayakta. Aile boyu uykusuzluk, ne güzel, genetik bu sanırım.
Bir de Suloz ek gıdayı verdikten sonra emziriyorum diye yazmışsın ya, sonra hemen emmek istiyor mu, kaç saat geçiyor emmesi için? Benim oğlum niye uykusuz, niye iştahsız, üzülüyorum ama ben...
6 ay 3 haftalık dr antibiyotiğe basladı evde kardeşimde bronsit olduğundan buhar mak var ama dr bişey demeden vermek istemiyorum çıldırcam artık kaç gündür onun öksürüğünü duydukçaiçim parçalanıyo
Kızlaaar muz verebilirmiyiz yoksa daha sonraki aylarda mı başlıcaz? Yoğurduna katabilirmiyim mesela bilemedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?