Benim kızım da 12 saat uyuyor; ama toplam 12 saatBazen 13. Neredeyse 1 aydır gündüz toplam 3 saat uyuyor.4-5 saat uyuduğunu hiç hatırlamıyorum son ayda. Genetik old. bir gerçek.Ben de uykuyu sevmem.Gerçi bunu ben istedim.Eşim uyumayı çok sevdiği için "İnşallah uykuyu seven bir bebeğim olmaz." diye dua etmiştim. O zaman hamileydim tabii.Uyuyunca rahat edebileceğimi kestirememişim demek ki. Allaaah'ım çok uyuyan bir bebek olsun artık lütfeeeen. İştah bizde de pek yok.Belki de ben öyle düşünüyorum.Kilo alımı çok az. Ayda 250-300 ancak. İlk aylar güzeldi; ama sonra böyle oldu.Oyuncağı bozulan bir çocuk gibi üzgünüm. Emme hususunda dr. şöyle demişti.Eğer akış hızlıysa 1 dk emmesi bile yeterli. Vallahi artık akışına bıraktım Bunları düşünmekten yoruldum.Neşesi yerinde.Fiziksel ve ruhsal bir sorunu çok şükür yok. İdare edeceğim. Ha şunu da belirteyim. Yarın öbür gün yine kafaya takıp iştahtan veya kilodan dem vurabilirim.Ben açık kapı bırakayım da Gece uykusunda biz de aynı sorunu yaşadık. Günlerce 5.30da ayaktaydı.İyice yıpranmıştık.Şimdi 7-7.30da kalkıyor. Özel çaba sarf etmedik sanırım.Yoksa hatırlardım.Akşam da 20.30-21.00 arası uyuyor.Çok geç yatırmana bence gerek yok.Dinlenmen için sana da vakit kalsın.
Bu kasfetli günün sabahında ilk günaydın kızımla bizden gelsin.Kızlar yan dairemde çok sevdiğim eski iş arkadaşım oturuyor.Ev satın almak istiyorlardı.Benimde yan dairem satılıktı.Sırf ben varım diye arkadaşım daireyi satım aldı.İş yerindede ikimiz birlikte çalışıyoruk.Sonra ben bebek yapmaya karar verince işten 2 yıl önce ayrıldım.Bu sabah arkadaşımla konuştuk.Malum zam ayı ve maaşı gayet güzel.Bende bu çalışma işini ne yapacağım bilemiyorum.Mesleğim modelistlik.Malum tekstil çok stresli bir meslek.Akşamları 9-10 a kadar mesai olur.Hafta sonu cumartesi çalışırsın.Ben çalıştığım zaman eşimle ayrılma durumuna gelmiştik nerdeyse.Her akşam tartışma çıkarırdım yada stresten ağlardm.İşten ayrıldıktan sonra eşimle hiç kavga etmedik.Hatta eşim oh be evliliğimin yeni keyfini çıkarıyorum derdi.Şimdi yeniden işe dönsem mi bilemiyorum.Araba almak istiyorum.Dönersen bebeğime kim bakacak.Kv bakmasını istemiyorum.Aslında güzel bakar ama biraz paspal.Benim evde bakarsa deliririm.Ben düzeni severim.Dağınıklıktan nefret ederim.O da dikkat etmez.Ve şımarık büyütür.Çocuk biraz büyüyünce vardan yoktan anlamaz.Hayırdan anlamaz.O denli yani.Annemde bana yakın değil.Offfff Allah'ım napıcam.Sizce ne yapmalıyım.Bu sabah benim çenem açıldı.
Kızlaaar muz verebilirmiyiz yoksa daha sonraki aylarda mı başlıcaz? Yoğurduna katabilirmiyim mesela bilemedim :/
Geçmiş olsun canım zor bir gece olmuş. 5 saat ara varsa sorun olmaz merak etme.kızlar bu gece bizde uyumadık İlkere aşılar ateş yaptı ilk defa 38.4 çıktı en çok bende calpol verdim düşmeyince 1 kere daha verdim 1 çay kaşığı umarım çok değildir arada 5 saat vardı ama
Ooo yakışıklılara bak, avmnin tozunu attırmıştır bunlar birlikte :)Bu arada dünyalar tatlısı Arda ve Aren nihayet tanıştı
Eki Görüntüle 989712 Eki Görüntüle 989709 Eki Görüntüle 989713
Günaydın uykusuz gecenin sabahında
Eşim hasta oldu gece bi ona bi derine derken
Bitmiş durumdayım
Bu arada dünyalar tatlısı Arda ve Aren nihayet tanıştı
Bu kasfetli günün sabahında ilk günaydın kızımla bizden gelsin.Kızlar yan dairemde çok sevdiğim eski iş arkadaşım oturuyor.Ev satın almak istiyorlardı.Benimde yan dairem satılıktı.Sırf ben varım diye arkadaşım daireyi satım aldı.İş yerindede ikimiz birlikte çalışıyoruk.Sonra ben bebek yapmaya karar verince işten 2 yıl önce ayrıldım.Bu sabah arkadaşımla konuştuk.Malum zam ayı ve maaşı gayet güzel.Bende bu çalışma işini ne yapacağım bilemiyorum.Mesleğim modelistlik.Malum tekstil çok stresli bir meslek.Akşamları 9-10 a kadar mesai olur.Hafta sonu cumartesi çalışırsın.Ben çalıştığım zaman eşimle ayrılma durumuna gelmiştik nerdeyse.Her akşam tartışma çıkarırdım yada stresten ağlardm.İşten ayrıldıktan sonra eşimle hiç kavga etmedik.Hatta eşim oh be evliliğimin yeni keyfini çıkarıyorum derdi.Şimdi yeniden işe dönsem mi bilemiyorum.Araba almak istiyorum.Dönersen bebeğime kim bakacak.Kv bakmasını istemiyorum.Aslında güzel bakar ama biraz paspal.Benim evde bakarsa deliririm.Ben düzeni severim.Dağınıklıktan nefret ederim.O da dikkat etmez.Ve şımarık büyütür.Çocuk biraz büyüyünce vardan yoktan anlamaz.Hayırdan anlamaz.O denli yani.Annemde bana yakın değil.Offfff Allah'ım napıcam.Sizce ne yapmalıyım.Bu sabah benim çenem açıldı.
Canım tek bir kelime söyleyim mecbur olmasam asla çalışmam bebeğimden asla ayrılmam ...
Günaydın uykusuz gecenin sabahında
Eşim hasta oldu gece bi ona bi derine derken
Bitmiş durumdayım
CEMİLEYD ben sırf bu iş saatleri yüzünden işi bıraktım
Kendime bile vakit ayırmıyordum ki o enerjiye kızımla
Ilgilenmem en imkansız zaten şehir değiştirdim
Senin kararın maddi olarak ihtiyacın yoksa daha uygun
Çalışma saatleri olan bi iş bakabilirsin veya bebeğin biraz daha büyür
Kreşe verip çalışırsın
Aren yeni yeni huylar edindi kızlar daha önce bahsetmiştim bazı tatlardan (sarı elma ,rendelenmiş çiğ havuç gibi) hoşlanmıyor diye ... Dün annem ona pazı sapıyla bir yemek yaptı çok da güzel oldu ben yediriyordum önce yedi, sonra annem ona bizim yemeğimizden tattırdı bizimkini beğendi kendi yemeğini yemedi elimle yedirdim yemedi annemin uzattığı her lokmayı havada kaptı resmen ,sonra annem Aren'in yemeğinden bir parça verdi ağzını açmadı şebek kokusundan mı anladı ne bir kaç kere denedik yemedi valla çok çektirecek bana bu çocukBir de annem onu öğlen vakitleri dışarı çıkarıyor burda hava çok sıcak yarım saat kadar geziyorlar eve girecekleri zaman annem hadi gel diye elini uzatıyor annemin eline vuruyor onu duymazdan geliyor yaramazzz ... Ama ben çağırınca atlıyor ama
İki yakışıklı tanıştı demek ne guzel yanyana cok daha Tatli görünüyorlar ikisini birden severim ben onların :)
Ha bir de Gunebakan gor bunu bir de bana dıyordun sehir sehir dolaşıp herkes ile tanışacaksın diye funda benden hızlı çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?