Bu arada bugün 2. Kez yoğurt tattırdım bu sefer inek sütüyle mayaladım nasıl yalana yalana yedi ve çok sevdi Bitincede ağladı kuzumkeçi sütüne göre daha tatlı oldu bu yoğurt mayasınıda az koydum bundan sonra bu tatlı mayayla devam ederim
işte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm
Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim
Sağol canım birinin dişi ile uğraşıyodum birinin de hastalığı ile uğraşırım du bakalım ne zaman kafayı yiycem
Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum
İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)
Arkadaşlar hepinizin bebişleri çoookkk tatlı kocamann maşallah hepsinebiz bi kaç gün ananemizdeyiz tlfndan alıntı yapmak zor geliyo... Herkese mutluluk ve sağlık dolu bir yıl diliyorum.
Yilbasinin maskotu inci
Çok tatlı bi maskot ama bu annesi maşallah kuzumakıyafete de bayıldım ayrıyetten
Usar ne kadarliktiniz siz ve ne kadar ek gida veriyorsun öğlen saatlerinde vermeyi tavsiye ediyorlar ek gıdayı ne cok ac ne cok tokken
Sen normal aynı sekilde emzirmeye devam ediyor musun ?
Yilbasinin maskotu inci
maşallahhh inciyede idayada bayıldımmm ne tatlı olmşlar öyleeeee yılbaşı tatlıları :)
Herkesin yeni yilini kutlu olsun ..sevdiklerimizle mutlu huzurlu saglikli bi yil gecirelim ins
canımm ben sabah yorğrt veriyrm, bide öğleden sonra 3 gibi sebze püresi veriyorum. gece uyumadan önce de 90 cc mama veriyrm.. tam olarak doymadan uyuyuncaa huzursuz oluyr her saat başı kalkıyrr, uykuya dalamıyor.
çooooooooook tatlıı bir maskotmuşş .. maşallhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?