2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Oh yarasın kuzuma. Aman yesin de inek keçi farketmez beya.

Angy çok geçmiş olsun canım.
Fotoğrafları paylaşılan tüm bebişler harikalar, bakışları değişmiş, büyümüşler, özetle süperler!
Eşim hala öksürüyor hastalıklı hastalıklı, ya gıcık oluyorum bazen, doktora git yine diyorum, zaman mı var diyor. Lütfen Allah' ım erkekler hasta olmasın, bebekleşmesinler:))
Yeni yıl dilekleriniz çok güzel...
Kızımın ve benim karnım acıktı, oğlum uyanmadan yiyelim, öptüm kızlar!

işte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm

Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim

Sağol canım birinin dişi ile uğraşıyodum birinin de hastalığı ile uğraşırım du bakalım ne zaman kafayı yiycem

Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum

İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)

İdoş da günaydın diyor teyzeleri :))

Eki Görüntüle 915051

kızlar yen topik hayırlı olsun cok faydalı olcagını dusunenlerdenım bu arada herkese mutlu yıllar

slmm.. herkesee mutluu ve boll iştahlıı bebişlerlee güzzelll yıllar diliyorumm..

ama benim bir sorunum var.. ek gıdaya geçtik 1 ay olduu... tattırma aşamasında bir sorun yoktuu ama ölçüler artıncaa benim hanım kız memeyii almk istemiyrr. halbukii önce emzirip sonra veriyrmm ve verdiğmdee öle doyuracakk kadar çokk değil ama ne olduu anlamadımm.. bendee kestimm ek gıdayıı dünde vermedimm bugündee vermiyorumm. bakalımm ne yapcazz. sizcee ne yapmalıyımmmm..

işin kötüü tarafıı sütümm de öle çok değill yanii artık kızımı doyurmuyorr.. bıraktımm ek gıdayı ama içim rahat değill..

2014ün ilk gününden merhabaa :))

yılbaşımız çekirdek ailemizle başbaşa geçti...kırmızıları giydk fotolar çekindik ama bu aralar biraz hzursuzz napıcam bilmiyorumm ağlıo sütü emio emio bitince nasıl bir ağlama çığlık çığlığaa öbür göğsü werene kadar bi yeri kırıldı sanarsınızz neyse dr a sorcam sütüm yetmio olabilirr

2013 bize bebişlerimizi werdi muhteşem geçti her ayımız ayrı heyecanlarla geçti 201tede mükemmel olması dileğiyleee hepinize mutlu yıllaaarrr

Yeni yılın ilk gunünden herkese selamlar . Ancak kendime gelip yazabildim kusura bakmayın . Hepimiz icin harika bir yıldı diyebileceğimiz bir sene bizi bekliyordur umarım . Muhtemelen öyle olcak pek cok şeyi evlatlarımızla ilk kez tadacagiz .

Bizim planlar değişti ve tüm aile annemlerdeydik ve iyi ki gitmisiz cok guzel bir gece geçirdik . İnci yeni yil maskotumuz oldu uyumadı hic ama cok tatliydi bütün aksam güldü durdu . Sabahta kocisle kahvaltıya dışarı gittik . Geldik eve miskin miskin yatiyorduk su saate kadar .

Arasta o senin canların var ya benimde canlarım onlar

Herasera Canim cok tatlısin hemen bizi mı düşündün :)

Denaz Hosgeldin Canim özlemiştik seni :)

Mucize ve usar sanada iyi seneler :)

Umarım kimseyi atlamadım . Hepinize kucak dolusu sevgiler

Son düzenleme:
Mucize banada aynısı oldu gecen hafta disten olabilir duye düşündüm ben belki sütler ilgili değildir

Usar ne kadarliktiniz siz ve ne kadar ek gida veriyorsun öğlen saatlerinde vermeyi tavsiye ediyorlar ek gıdayı ne cok ac ne cok tokken

Sen normal aynı sekilde emzirmeye devam ediyor musun ?

Arkadaşlar hepinizin bebişleri çoookkk tatlı kocamann maşallah hepsine biz bi kaç gün ananemizdeyiz tlfndan alıntı yapmak zor geliyo... Herkese mutluluk ve sağlık dolu bir yıl diliyorum.

Yilbasinin maskotu inci

Eklentiler

• $fotoðraf-2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $fotoðraf-1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $fotoðraf.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 50
maşallahhh inciyede idayada bayıldımmm ne tatlı olmşlar öyleeeee yılbaşı tatlıları :)

Herkesin yeni yilini kutlu olsun ..sevdiklerimizle mutlu huzurlu saglikli bi yil gecirelim ins

Usar ne kadarliktiniz siz ve ne kadar ek gida veriyorsun öğlen saatlerinde vermeyi tavsiye ediyorlar ek gıdayı ne cok ac ne cok tokken

Sen normal aynı sekilde emzirmeye devam ediyor musun ?

canımm ben sabah yorğrt veriyrm, bide öğleden sonra 3 gibi sebze püresi veriyorum. gece uyumadan önce de 90 cc mama veriyrm.. tam olarak doymadan uyuyuncaa huzursuz oluyr her saat başı kalkıyrr, uykuya dalamıyor.

Yilbasinin maskotu inci

çooooooooook tatlıı bir maskotmuşş .. maşallhh..

maşallahhh inciyede idayada bayıldımmm ne tatlı olmşlar öyleeeee yılbaşı tatlıları :)

Teşekkür ederiz :)

Herkesin yeni yilini kutlu olsun ..sevdiklerimizle mutlu huzurlu saglikli bi yil gecirelim ins

Âmin ins. Sanada mutlu yıllar :)

Cok sagol teyzesi :)

Aksam aksam aklıma bir fikra geldi . Bazen herseyi bir tek ben bilirim diyenler vardır ya :)

KÜP.

Öküzün biri başını küpe sokmuş.Öküz uğraşır, uğraşır ama bir türlü başını küpten çıkaramazmış.Köylüler toplanmış, düşünmüş, taşınmış bir çare bulamamışlar.Sonunda:-“Bizim köyün iki tane büyüğü var, gidip onlara soralım!”demişler.Ayrı ayrı iki büyüğü de ziyaret etmişler:-“Büyüğümüz, dedemiz, atamız…Size akıl danışacağız…Durum böyle, böyle…Öküzün başını küpten nasıl çıkaracağız?”İki büyük sözleşmiş gibi :-“Öküzün başını kesin!”demiş.Köylüler bir bıçak alıp kesmişler.Ama kesik baş yine de küpten çıkmıyormuş.Yine bir büyüğün kapısına dayanmışlar:-“Öküzün başı hala küpten çıkmıyor!”-“Öyleyse küpü kırın!”Kırmışlar, başı çıkarmışlar ve sonra iki büyüğe varmışlar:-“Büyüğümüzsünüz, ulusunuz, atasınız. Ama her verdiğiniz akıl böyleyse..”-“Hayrola köylümüz, ne oldu?”-“Daha ne olacak, aklınıza uyduk, hem öküzden olduk, hem de küpten..”(En güzel/59-60) (En güzel Anadolu – Kayserili Fıkraları,İstanbul, Deniz Dağıtım, 1985.102 sayfa. ).

Selam kizlar yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun :))

Biz 4ayda basladik tattirmalara ama benim kizim devamini istedi hep gozunden yaslar akti. Meme verip kandirdim.

Ilk elma suyu ile basladim gun gun arttirdim ve sonra elmayi cam rendede rendeledim verdim pure gibi. Sonra havuc armut la devam ettik.

Avakado aldik. Peceteye sardim yumsadi ve verdim. Kizim bayildi ama babasi verdirmedi sade tadi bize cok kotu geldi. (Ilk kez yedik melekle bizde:)) ) suan armutla veriyorum bayila bayila yiyor devamini vermiyorum. En fazla yarim cay bardagi. Ama cok istiyor siz ne kadar veriyorsunuz?

Sirada muz patates ve mandalina var. Doktor bu sekilde siralama verdi.

Yogurt vermedim daha doktorumuz 5 ay dedi. Mama ile yap dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…