2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

anladığın gibi heracım :) derlerya dost kara günde belli olur tamam belli oldu aslında.ama ben işte benn kötülğk olmasın küslğk olmasında aman amann napıcam ben bu beni bilmiyorum bu olaydan sonra daha dikkatli adım atacağım kesin tabi :)

Hoşgeldiniz canım.Ben onun beresini yerim.Maşallah büyümüş tabi annesi.

Ama pimapenleri başka bir şekilde yukarıya çıkaramıyorsunuz.Ben olsan yinede yaptırırım ama bundan sonra komşumla olan diyaloğumda daha temkinli olurum.

Biz kilo vermek için diyetlerle uğraşıyoruz.Senin öyle bir derdin yok.Oda güzel.

hoşgeldinzz canımmm.. arduşunn 2. fotodakii görünen bileğinii ısırırmm bennn.. maşallhhhh ardayaa:)

Oyuy maşallah kocaman olmuş Arda bereli resmine bayıldım ben de çokk tatlı çoookk çok iyi yapmışsınız tatili uzatarak

Günaydın canım bende çestırı sorucaktım ama daha iyiymiş sevindim
Bizde gece uykuya ara vermeden uyuduk çok şükür iyi hissediyorum bugün kendimi ev dandini bi toparlıyım öperim hepinizi

Ooo süper bikini modellerine bakmaya başla yavrum yavaştan

günaydın kızlarr arastacım çestıra geçmiş olsun sanada iyi uykular :) öperim sizii

Selam kızlar dün burda Chester mışıl mışıl uyuyo yazdım ama o iğnenin etkisiydi. Çestır hiç de iyi değildi. Bizde dün öğleden sonra onu Bursaya hayvan hastanesine götürdük. Teferruatlı bir tedaviye başladık ama bugün çok daha iyi çok şükür. Şişlikleri inmeye başladı.Merak eden geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çünkü o benim için İda kadar değerli :))

Sulozcum çok da belirgin olmayan çatlaklar var ama ben anneyim o kadar da olsun giyeyim gitsin di mi Anne mayosu da alcam nolur nolmaz ahahah

Fundacım hoşgeldin sefalar getirdin gözlerimiz yollarda kaldı. Çok özledi buralar seni. Veeee Aren ile Ardanın fotoğraflarına bayıldım. 2 koca delikanlı bir araya gelmiş. Çok tatlılar yaa. Çok özendim yaa ben ne zaman birileriyle yan yana gelicem

Canım eğer cam ısınmanıza engel oluyorsa komşuyla işbirliği yap. O dış cephe olan yere battaniye sarkıtın onun camından yani cam geçerken temas etmesin duvara hem onun malına zarar gelmesin hem de senin işin görülsün

Son düzenleme:

geçmişolsun canımmm..

hoşgeldinizz sevimli anne oğulll

hoş buldukk tatlı İlker Ali nin tatlı annesiii

Canım ne iyi dinlenmiş gelmişsiniz. Arda'yı ne güzel büyütmüşsün, kocaman olmuş canım. O beresiyle olan fotoğrafa bayıldım, çok yemelik bu oğlan annesi. Kucakladım ikinizi de...

teşekkür ederizz hera teyzesiii Dylan da büyümüştür ve ısırmalık olmuştur eminim ki öp 2 meleğini de yerimee

Hosgeldn sekerim bnde gecen seni soruyodum....ohh mis gbi bi tatil olmus ardusum kocaman olmus masallah ozledk szi;-)

evet angymm söyledi arasta sorduğunu sağ ol kuzucuum biz de çok özledik çook.. eylüşüm nasıl yolunda mı herşey?

Hoşgeldiniz canım.Ben onun beresini yerim.Maşallah büyümüş tabi annesi.

hoş bulduk cemilecm teşekkür ederizz

hoşgeldinzz canımmm.. arduşunn 2. fotodakii görünen bileğinii ısırırmm bennn.. maşallhhhh ardayaa:)

ahahahaaa gözüne orayı mı kestirdin canım ısır teyzesi yaa ne demek ben de Derini yerim ama bak söyleyim :))

Oyuy maşallah kocaman olmuş Arda bereli resmine bayıldım ben de çokk tatlı çoookk çok iyi yapmışsınız tatili uzatarak

Ayşecm hoş buldukk evet iyi oldu ya tatilin uzaması. doya doya kaldık valla Çikocuk napıyoo iyi mi

Arastamm hoş bulduk dünüşcanım Ben de fazlasıyla özledim burayı sizleri ve bebiklerimi

Arda ve Aren kankalar buluştular valla ama o gün Arda nın huysuzluğu üstündeydi aksi gibi :) seyyahla ne oturduğumuzdan ne kahveden ne de sohbetten bişey anladık olsun bu seferlik böyle oldu yazın büyümüş olurlar daha iyi vakit geçiririz umarım

Çestır için de çook sevindim canım daha iyi olmasına kıyamam ona ya inşallah en kısa sürede geçer tamamen

Canım chesterın senin için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.Ben galiba atladım kusura bakma. Malum çok sık giremiyorum girdiğim zamanda hızlıca okuyup yazmaya çalışıyorum.Çok geçmiş olsun.Böylesine evladından ayırmadan bakan bir sahibi olduğu için çok şanslı.

yan apartmanın bodrumundan geçirecektik ordanda sığmaz dedi usta aynen mecbur kaldık aslında ama eşim gelince konuşurum bakim o ne der.

canım çestırın iyi olmasına sevindim bir gün hem cestırı hemde idayı görmeyi çok isterim
bizim sokağın başında kolide 4 tane kedi yavrusu yaşıyor komşular bişeyler vermiş yiyorlardı nasıl tatlılar görsenn :) ali kucağımdayken eğilip sevmek nerdeee aklım onlarda :)

evet canım baya eski bir cam.yani dediğin mantıklı oda dedi zaten ben balkonun kenarlarına halıflex sererim diye.ama ben direk duygusala bağladım :) çünkü net bişey demedi aa ne demek seve seve demesi çok daha hoş olurdu çünkü ben olsam kesin ve kesin öyle yapardım

hoş buldukk tatlı İlker Ali nin tatlı annesiii

bu sana buda arduşuma :)

Ayşecm hoş buldukk evet iyi oldu ya tatilin uzaması. doya doya kaldık valla Çikocuk napıyoo iyi mi

uykuya daldı canım çikocan bu aralar bana çektiriyo.gece saat başı kalkıyo.ek gıdadan mıdır dişten midir anlayamadım bana da çok iyi geliyor annemlere gitmek.Allahtan yakın da sık sık gidiyorum ama işte yakın olunca da 2-3 günde dönüyorum sen başlamıyor musun göreve??

Hosgeldin fundacimmmm cok sevindim seni gordugume.Tatil yaramissize,enerjini buralardan aldim.
Ardanin ikinci fotosundaki bakislarini barisimin bakislarina benzettim.

Canim cok gecmis olsun.
Uykusuzluktan bende fenalardayim.
Gozlerimin sisi inmiyor,yuzumde hep yorgun bir ifade(
Hamisken ne rahatmisiz degilmi simdi yasayinca anliyoruz.

Aysecim distendir bence yada ben herseyi dise baglar oldum.
Gecen ay icinde bir hafta yasamstim ki oluyorum dedim o derece kotuydu ardindan cok gecmeden disleri gorunmustu o yuzden.
Kv nasil?

Aysecim distendir bence yada ben herseyi dise baglar oldum.
Gecen ay icinde bir hafta yasamstim ki oluyorum dedim o derece kotuydu ardindan cok gecmeden disleri gorunmustu o yuzden.
Kv nasil?

Yaaa geçici olsun da gece boyu 1 en fazla 2 defa kalkardı...sapıttı iyice 4 gündür.ama dişler de fena kaşınıyor... Kv. Sabahları lönk diye odama girmesi,yatağıma rahatça oturması ve oğluma annem demesi dışında sorun yok şükür hee bir de 2dir otururken oğlunun elini tutuyor. ya ben mi çok didikliyorum yoksa herkes bunları kafaya takar mıydı bilmiyorum ama yatak odama girilmesinden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…