Tandora cım bu kadın bir olur diyor, bir olmaz, çok çelişkili davranmış diye düşünüyorum. Sen onunla arkadaşlığından memnunsun ve görüşmek istiyorsun anladığım kadarıyla, en iyisini sen bilirsin. Kalbinin fısıldadığı gibi davran diyeceğim:))
ben geldimmm
uzuuunn bir aradan sonra merhabalar canlar nasılsınız bakalım.. neredeyse 1 ay olmuş yahu topiğe girmeyeli hepinizi çoook özledim ben amaaaa..
malumunuz memlekete gitmiştim. hesapta 2 hafta kalacaktık ama sonra uzatmaya karar verdik ve babamızı gönderdikten sonra oğlumla bir 9 gün daha kaldık annemdetatilimiz çok çok güzel geçti.. bolca gezdik,eğlendik, deniz havası aldık,arkadaş toplantıları, anne yemekleri derken gayet güzel zamanlar geçirdik Arduşumla 6 gün oldu evimize döneli.. toparlanmam zaman aldı biraz da hava değişiminden sanırım rahatsızlandım ama şimdi iyiyim şükür..
geçmişi okumam mümkün gibi görünmüyor ama hepinizin iyi olduğunu umuyorum.. bebikolarımız da büyümüşlerdir dimi yaa yerim ben onları
bakın bakalım benim oğlum da büyümüş mü teyzeleriEki Görüntüle 990210 Eki Görüntüle 990208 Eki Görüntüle 990209
Kızlar burdaki konumuzla hiç ama hiç alakası olmayan bir sorunum var ama size danışma ihtiyacı duydum.
Bizim evin pimapeninin değişmesi gerekli ev sahibi pimapeni gönderdi ayarladı ama apartman içi çok dar olduğundan geçiremediler yukarıya,ustada alt komşunun evinden alıp balkonundan yukarı alabiliriz dedi.(alt komşumun evi giriş kat apartmanın içinden direk eve giriyor.) bende komşuya söyledim ve bu komşu bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmediği bir komşu.aslında içimden söylemek gelmiyordu ama mecbur kaldık.oda ayy bizim evi sen biliyorsun küçücük eşyalar var daracık mümkün değil geçmez dedi.bizde okey dedik bende istemedim zaten alsın camı geri getirsinler dedim eşime.aynı günün akşamı yine kapı çaldı yaa benim içime sinmedi şimdi gelsinde eşin bir baksın erkek gözüyle belki geçer dedi :) bende yok vazgeçtik dedim.aradan günler geçti,dünde eşim tanıdık bir usta bulmuş akşam getirdi adam baktı alt komşunun evinden geçer dedi eşide tamam dedi.
sabah bendeydi bu arkadaş,durumdan bahsettim (usta baktığında kendi evde yoktu) yaa ben yan komşu taşınırkende bizim balkondan birkaç eşya taşıyacaklarrdıda ben izin vermedim dedi.benim balkonumun mermeri yok dış cephede yeni yapıldı hemen kırılıyor falan filan.... bende zaten biz daha ev sahibiyle konuşmadık belli değil dedim. ama kafama çok takıldı bu durum..
şimdi ben eşimi arayıp adamlar gelmesin alt komşu izin vermedimi diyim eğer öyle dersem kadına gıcık oluyordu hepten nefret edecek ve benimde görüşmemi istemeyecek büyük ihtimalle. yada usulca ben eşime vazgeçtim pisklik çıkacak deyip vazmıgeçsem..
Ah sorma herasera, bilsem öyle dua eder miydim? O yetmedi ben bir de inşallah hareketli bir bebek olur diye dua ettim.Hep bu babası yüzündenKoala gibi uyuyup durmasaydı böyle olur muydu? Babamızı da yola getirdi kızım.Artık bizim koala tazıya döndü. Ev işlerine gelinceeee... Bırak dağınık kalsın diyeceğim; ama yok yok bırakınca toplamak daha zor oluyor. Bizim ilk dişimizin çok zor günlerinden sonra erdiğim huzur günlerinin birinde kızım oyun halısında oynarken pilav yapmıştım. Allah'ım bendeki mutluluğu görmelisin.Sevinçten ağlayacaktım.Bir iki kez de kızım oynarken ev süpürmüşlüğüm vardır.Ah güzel kızım benim.Bana küçük şeylerle mutlu olmayı öğretti. İlk dört ay bizim altın çağımızdı.Sandık ki hep öyle olacak.Soranlara etrafımızdaki mutluluk kelebekçikleriyle birlikte "Kızımızdan Allah razı olsun.Çok uslu, karnı doyar uyur veya oynar." derdik. İnsanlar da içten içe sen görürsün birkaç ay sonra demiştir. Şu birkaç gündür yine uykusuz ve huzursuz.Meryem Üzerli gelsin de tükenmişlik sendromunu bende görsün.Kızım sayesinde 4 günde 2 kilo vermişim.Bu günler de geçecek diye kendimi avutuyorum ya da kandırıyorum.Elbet düzelecek değil mi? Kolay gelsin.
ben geldimmm
uzuuunn bir aradan sonra merhabalar canlar nasılsınız bakalım.. neredeyse 1 ay olmuş yahu topiğe girmeyeli hepinizi çoook özledim ben amaaaa..
malumunuz memlekete gitmiştim. hesapta 2 hafta kalacaktık ama sonra uzatmaya karar verdik ve babamızı gönderdikten sonra oğlumla bir 9 gün daha kaldık annemdetatilimiz çok çok güzel geçti.. bolca gezdik,eğlendik, deniz havası aldık,arkadaş toplantıları, anne yemekleri derken gayet güzel zamanlar geçirdik Arduşumla 6 gün oldu evimize döneli.. toparlanmam zaman aldı biraz da hava değişiminden sanırım rahatsızlandım ama şimdi iyiyim şükür..
geçmişi okumam mümkün gibi görünmüyor ama hepinizin iyi olduğunu umuyorum.. bebikolarımız da büyümüşlerdir dimi yaa yerim ben onları
bakın bakalım benim oğlum da büyümüş mü teyzeleriEki Görüntüle 990210 Eki Görüntüle 990208 Eki Görüntüle 990209
ben geldimmm
Günaydın canım bende çestırı sorucaktım ama daha iyiymiş sevindim
Bizde gece uykuya ara vermeden uyuduk çok şükür iyi hissediyorum bugün kendimi ev dandini bi toparlıyım öperim hepinizi
Ooo süper bikini modellerine bakmaya başla yavrum yavaştan
günaydın kızlarr arastacım çestıra geçmiş olsun sanada iyi uykular :) öperim sizii
Bu arada dünyalar tatlısı Arda ve Aren nihayet tanıştı
Eki Görüntüle 989712 Eki Görüntüle 989709 Eki Görüntüle 989713
ben geldimmm
Kızlar burdaki konumuzla hiç ama hiç alakası olmayan bir sorunum var ama size danışma ihtiyacı duydum.
Bizim evin pimapeninin değişmesi gerekli ev sahibi pimapeni gönderdi ayarladı ama apartman içi çok dar olduğundan geçiremediler yukarıya,ustada alt komşunun evinden alıp balkonundan yukarı alabiliriz dedi.(alt komşumun evi giriş kat apartmanın içinden direk eve giriyor.) bende komşuya söyledim ve bu komşu bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmediği bir komşu.aslında içimden söylemek gelmiyordu ama mecbur kaldık.oda ayy bizim evi sen biliyorsun küçücük eşyalar var daracık mümkün değil geçmez dedi.bizde okey dedik bende istemedim zaten alsın camı geri getirsinler dedim eşime.aynı günün akşamı yine kapı çaldı yaa benim içime sinmedi şimdi gelsinde eşin bir baksın erkek gözüyle belki geçer dedi :) bende yok vazgeçtik dedim.aradan günler geçti,dünde eşim tanıdık bir usta bulmuş akşam getirdi adam baktı alt komşunun evinden geçer dedi eşide tamam dedi.
sabah bendeydi bu arkadaş,durumdan bahsettim (usta baktığında kendi evde yoktu) yaa ben yan komşu taşınırkende bizim balkondan birkaç eşya taşıyacaklarrdıda ben izin vermedim dedi.benim balkonumun mermeri yok dış cephede yeni yapıldı hemen kırılıyor falan filan.... bende zaten biz daha ev sahibiyle konuşmadık belli değil dedim. ama kafama çok takıldı bu durum..
şimdi ben eşimi arayıp adamlar gelmesin alt komşu izin vermedimi diyim eğer öyle dersem kadına gıcık oluyordu hepten nefret edecek ve benimde görüşmemi istemeyecek büyük ihtimalle. yada usulca ben eşime vazgeçtim pisklik çıkacak deyip vazmıgeçsem..
Selam kızlar dün burda Chester mışıl mışıl uyuyo yazdım ama o iğnenin etkisiydi. Çestır hiç de iyi değildi. Bizde dün öğleden sonra onu Bursaya hayvan hastanesine götürdük. Teferruatlı bir tedaviye başladık ama bugün çok daha iyi çok şükür. Şişlikleri inmeye başladı.Merak eden geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çünkü o benim için İda kadar değerli :))
Sulozcum çok da belirgin olmayan çatlaklar var ama ben anneyim o kadar da olsun giyeyim gitsin di miAnne mayosu da alcam nolur nolmaz ahahah
Fundacım hoşgeldin sefalar getirdin gözlerimiz yollarda kaldı. Çok özledi buralar seni. Veeee Aren ile Ardanın fotoğraflarına bayıldım. 2 koca delikanlı bir araya gelmiş. Çok tatlılar yaa. Çok özendim yaa ben ne zaman birileriyle yan yana gelicem
Canım eğer cam ısınmanıza engel oluyorsa komşuyla işbirliği yap. O dış cephe olan yere battaniye sarkıtın onun camından yani cam geçerken temas etmesin duvara hem onun malına zarar gelmesin hem de senin işin görülsün
hoşgeldinizz sevimli anne oğulll
Canım ne iyi dinlenmiş gelmişsiniz. Arda'yı ne güzel büyütmüşsün, kocaman olmuş canım. O beresiyle olan fotoğrafa bayıldım, çok yemelik bu oğlan annesi. Kucakladım ikinizi de...
Hosgeldn sekerim bnde gecen seni soruyodum....ohh mis gbi bi tatil olmus ardusum kocaman olmus masallah ozledk szi;-)
Hoşgeldiniz canım.Ben onun beresini yerim.Maşallah büyümüş tabi annesi.
hoşgeldinzz canımmm.. arduşunn 2. fotodakii görünen bileğinii ısırırmm bennn.. maşallhhhh ardayaa:)
Oyuy maşallah kocaman olmuş Ardabereli resmine bayıldım ben de çokk tatlı çoookk çok iyi yapmışsınız tatili uzatarak
Selam kızlar dün burda Chester mışıl mışıl uyuyo yazdım ama o iğnenin etkisiydi. Çestır hiç de iyi değildi. Bizde dün öğleden sonra onu Bursaya hayvan hastanesine götürdük. Teferruatlı bir tedaviye başladık ama bugün çok daha iyi çok şükür. Şişlikleri inmeye başladı.Merak eden geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çünkü o benim için İda kadar değerli :))
Fundacım hoşgeldin sefalar getirdin gözlerimiz yollarda kaldı. Çok özledi buralar seni. Veeee Aren ile Ardanın fotoğraflarına bayıldım. 2 koca delikanlı bir araya gelmiş. Çok tatlılar yaa. Çok özendim yaa ben ne zaman birileriyle yan yana gelicem
ahahahaaa gözüne orayı mı kestirdin canımısır teyzesi yaa ne demek ben de Derini yerim ama bak söyleyim :))
Hoşgeldiniz canım.Ben onun beresini yerim.Maşallah büyümüş tabi annesi.
Ama pimapenleri başka bir şekilde yukarıya çıkaramıyorsunuz.Ben olsan yinede yaptırırım ama bundan sonra komşumla olan diyaloğumda daha temkinli olurum.
Biz kilo vermek için diyetlerle uğraşıyoruz.Senin öyle bir derdin yok.Oda güzel.
Sulozcum çok da belirgin olmayan çatlaklar var ama ben anneyim o kadar da olsun giyeyim gitsin di miAnne mayosu da alcam nolur nolmaz ahahah
Canım eğer cam ısınmanıza engel oluyorsa komşuyla işbirliği yap. O dış cephe olan yere battaniye sarkıtın onun camından yani cam geçerken temas etmesin duvara hem onun malına zarar gelmesin hem de senin işin görülsün
hoş buldukk tatlı İlker Ali nin tatlı annesiii
bu sana buda arduşuma :)
Ayşecm hoş buldukkevet iyi oldu ya tatilin uzaması. doya doya kaldık valla Çikocuk napıyoo iyi mi
ben geldimmm
Günaydın uykusuz gecenin sabahında
Eşim hasta oldu gece bi ona bi derine derken
Bitmiş durumdayım
CEMİLEYD ben sırf bu iş saatleri yüzünden işi bıraktım
Kendime bile vakit ayırmıyordum ki o enerjiye kızımla
Ilgilenmem en imkansız zaten şehir değiştirdim
Senin kararın maddi olarak ihtiyacın yoksa daha uygun
Çalışma saatleri olan bi iş bakabilirsin veya bebeğin biraz daha büyür
Kreşe verip çalışırsın
Bu arada dünyalar tatlısı Arda ve Aren nihayet tanıştı
Eki Görüntüle 989712 Eki Görüntüle 989709 Eki Görüntüle 989713
uykuya daldı canım çikocanbu aralar bana çektiriyo.gece saat başı kalkıyo.ek gıdadan mıdır dişten midir anlayamadım bana da çok iyi geliyor annemlere gitmek.Allahtan yakın da sık sık gidiyorum ama işte yakın olunca da 2-3 günde dönüyorum sen başlamıyor musun göreve??
Aysecim distendir bence yada ben herseyi dise baglar oldum.
Gecen ay icinde bir hafta yasamstim ki oluyorum dedim o derece kotuydu ardindan cok gecmeden disleri gorunmustu o yuzden.
Kv nasil?
İkinci resim oyun aramizda cekildi o yuzden sac bas biraz daginik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?