2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Tondora teyzemiz cok tesek.ederiz.

Aysecim benim hain kocam bensiz gitti dugun dernek filmine
Gerci ben evimde degildim annemdeydim oda firsati degerlendirip ablasiyla gitmis.

herkesee günaydınlaar

mutlu haftasonlarıı

uzun zmndır yazamadm

annem bizde berkaya bakıo ben işe başladım alıştık iki hafta oldu ama hala berkayın beni karşılaması görülmeye değer...o sewinç o çığlıklar tepinmeler :))

çok şükür iyileşti ama ben hastaym nerdeyse iki haftadır öksürüyorum nezle grip....inş. bende iyileşirimm..

oğluşumun geç olsada 6.ay aşıları yapıldı...yürüteçte tepinioo...çorbalar kahwaltılar yapıo..meyweler yio :) mutluyus yani çok şükür...

bide bu ara yüzüstü uyuyooo hatta popo hawada uyuyoo...emekleme çalışmaları yapıo..bizden böyleee haberler bide burdaki arkadaşlarını öslemş :)

foto atcass yakında..öptkk

içim buruk.. sizinle paylaşmak istiyorumm..

tuncelideki evimizden kacar gibii arkamıza bakmadan çekip gitmiştik tarsus a, o evde daha fazla kalamazdıkk annemm çok kötüydüü sadece annem değil hepimiz kötüydükk ama en zor durumda olan annemdii.. abim o evde öldü. biran önce evi yıkıp gittik. yeni bi başlangıçç çooook zorda olsa başlamıştıı. en güzel günlerimiz o evde geçtii abim evlendii, sonra yaşama sevincimiz ve abimin adını verdiğimizz yeğenim orda doğup büyüdü ve diğer abim de orda evlendi sonra 6 yeğenimm oldu ordaa.. ben evlendimm o evdee.. sırf ennem istiyor diye evizimin önünde yaptık kınayıı.. tüm güzel zamnlarımızın geçtiği o evi bugün sattı babamm.. gerçi 2 yıldır satmayı düşünyrduk zaten ama bu kadar zor olacığını hiç düşünmemiştikk..ağlamaktann konuşamadımm annemlee.. yaşadığımız herşey film şeridi gibi gözümün önündee..

Cemile

Ne olacak? Tabii ki o kilolar gidecek.Başladın mı tamamdır.Diyete bir de spor eklendi mi oldu da bitti maşallah, o kilolar gidecek inşallaaaah.

Tondora

O dişler bizi mahvetti zaten.Bir de uzun sürüyor ki sorma gitsin. 2-3 haftadır böyle.Daha 2. tam görünmedi bile. Bakalım ne kadar sürecek. Seni yiyor ha? Senin tontonun yemesi haydi normal de, bizimkine ne oluyor acaba? Tırnak ucu kadar diş var, onunla ısırıyor aklı sıra çılgın şey. Çok tatlılar yaaa! Allah tüm bebeklere sağlık sıhhat versin.

Ah Canim benim ,

Çocukken camasir makinemiz değişiyordu eski makine evden çıkarken annemin gözleri dolmuştu ama o benim emektarım demişti babama ne doldu gözlerin hanım diye sorunca babam . Ben de etkilenmiştim muhtemelen annem üzüldü diye yoksa ek kadar cocuk eşyalara anlam yüklemeyi nerden bilsin

Bir de bizim eski cocuklugumun gectigi ev su an oturduğumuz eve yakın . Cok güzel yıllardır istanbul bu kadar kalabalık degil komşuluklar canlı , aileler biraradaydi. Babam cok güçlü genc saglikliydi . Bir voleybol oynardı sokağın başındaki Park'ta gençlerle sorma gitsin böyle yakisiklilik böyle delikanlılık yoktu . Önünden geçerken simdi ara sıra o evin dalıp gidiyorum eski günlere . Bazen barbi bebeklerimi çıkarıyorum bazen babamin kucağında oturup geceyarıdan saçlarımı taratiyorum ama hep o çocukluğumun geçtiği evde başka bir yerde degil .

Yani Canim seni cok iyi anlıyorum ...

Guzell annisler guzel bi gun diliyorum hepimiz icin..biz bu aksam sinemaya gidicez kocisle...oyle bunaldim ki evde cocuk gibi seviniyorum ;-) bde pazar gunleride evde olmuyo esim cok bunalmistim iyi gelicek bana....

İyi seyirler angy. Biz şöyyle bir hesap yaptık da sanırım sinemaya gitmek için daha 3.5 yılımız var. Burada hiç akrabamız yok.Aileler de başka ilde. Yalnızları oynuyoruz biz de Sinemadan sonra en sevdiğiniz ve sık gittiğiniz bir yere de gidin lütfen. Zira biz doğumdan önce gezer tozar sonra da mutlaka Türk kahvesi içmeye giderdik. Hayallerim sizlerle yaşasın. Öhö öhöööö

Parme, çorban meşhur oldu. Ellerine sağlık. Bu sabah ben de kereviz, patates ve portakal suyu karışımı bir çorba yaptım. Tarif için teşekkürler.

çok güzell günlerimiz olmdu o evdee.. 3 düğün 6 doğum gördük orda.. yaniden yaşama sevinci veren yeğenimm o eve geldi ilk.. inş. alanlarada hep mutluluk getirir..

Biz de özledik seni :) bekliyoruz berkaycimizin resmini :)

Parme, çorban meşhur oldu. Ellerine sağlık. Bu sabah ben de kereviz, patates ve portakal suyu karışımı bir çorba yaptım. Tarif için teşekkürler.

Ellerine saglik ve afiyet olsun, bol vitamin olsun :)

çok güzell günlerimiz olmdu o evdee.. 3 düğün 6 doğum gördük orda.. yaniden yaşama sevinci veren yeğenimm o eve geldi ilk.. inş. alanlarada hep mutluluk getirir..

İnsallah Canim siz de bundan sonrasında o evi aratmayacak buyuk mutluluklar yasarsınız umarım

Guzell annisler guzel bi gun diliyorum hepimiz icin..biz bu aksam sinemaya gidicez kocisle...oyle bunaldim ki evde cocuk gibi seviniyorum ;-) bde pazar gunleride evde olmuyo esim cok bunalmistim iyi gelicek bana....

Tünaydınlarr anca gelebildim Mert başladı yine mızıklamaya gece 12 saat uyuyor 4-5 kez emmeye kalkıyor 9 da uyandı sonra 2 de yattı öğlen dinleniyorum.
çok güzel sinemaa fikri iyi seyirler
bende bırakıp anneme gtmeyi düşünüyorum ama Mert mememde uyuyo annm hayatta uyutamaz sıkıntıı çok özledimm

hava güzel günlerden pazar biz yalnızızzz

seni çok iyi anlıyorum hatıralar silinmedi hep gözümüzün önünde
benim çocukluğumun geçtiği ev sokak şindi bir site yıkıldı çok zordu yıkıldığını görmek..
gece ebesi çığlık çığlığa oynanır dedem terastan bağırırdı ses yapmayın diye babamsa istediğiniz kadar oynayın derdi ne rahatlık vardı eskiden şimdi çocuklar tek başına markete bile yollanmıyor
üzülme canım

bizim diş yok kemirio heryeri patlasada rahatlasa yavrum
zayıflamak mı 5 kg fazlam var oda göbekkk 😥

kahvaltı çökelek yumurta ceviz ıhlamur ayrı ayrı yedirdim sonra pekmez içti
öğlen yoğurt cici bebe bisk koydum değişik olsun dedim çok nadir kullanıyorum
uyanınca çorba: havuç patates kabak (azar azar) bulgur pirinç kırmızı mercimek(1 çay kaşığı) pişmesine yakın 4-5 yaprak ıspanak
tel süzgüden geçirip az z.yağı ile afiyt olsun
akşam m.suyu elma
gece muhallebi yerse
herdaim anne sütü

haklsınn valla. artık çoculları tek başına markete bile gönderemyrzz. ne güzell günlerdi çocukluğumuzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…