reoc'cum benide güldürdün ahh bizim bu halimiz ne olacak hayır ben şikayet etmicem oğlumdan! o sizin ilk 4 aylar vardıya bizimki hala o modda umarım maymun gözünü açmazdaha öncede yazmıştım evi süpürüp siliyorum derken mutfaktaki uzatma kabloyu gözüm görmemiş olacakki yağ kir içinde bu sabah komşum uyardı çünkü
Hoşgeldiniz canım.Ben onun beresini yerim.Maşallah büyümüş tabi annesi.
Ama pimapenleri başka bir şekilde yukarıya çıkaramıyorsunuz.Ben olsan yinede yaptırırım ama bundan sonra komşumla olan diyaloğumda daha temkinli olurum.
Biz kilo vermek için diyetlerle uğraşıyoruz.Senin öyle bir derdin yok.Oda güzel.
uykuya daldı canım çikocanbu aralar bana çektiriyo.gece saat başı kalkıyo.ek gıdadan mıdır dişten midir anlayamadım bana da çok iyi geliyor annemlere gitmek.Allahtan yakın da sık sık gidiyorum ama işte yakın olunca da 2-3 günde dönüyorum sen başlamıyor musun göreve??
Hosgeldin fundacimmmm cok sevindim seni gordugume.Tatil yaramissize,enerjini buralardan aldim.
Ardanin ikinci fotosundaki bakislarini barisimin bakislarina benzettim.
ayşeee kv mi geldi sanaa..Yaaa geçici olsun da gece boyu 1 en fazla 2 defa kalkardı...sapıttı iyice 4 gündür.ama dişler de fena kaşınıyor... Kv. Sabahları lönk diye odama girmesi,yatağıma rahatça oturması ve oğluma annem demesi dışında sorun yok şükürhee bir de 2dir otururken oğlunun elini tutuyor. ya ben mi çok didikliyorum yoksa herkes bunları kafaya takar mıydı bilmiyorum ama yatak odama girilmesinden nefret ediyorum
canım ben atanmamış tiçırlardanım :)) evlenmeden önce memlekette çalışıyordum özelde.. sonra olmadı iş durumu. şimdi de Arda biraz daha büyüsün diye beklemedeyim yeni bir icraat için
ayşeee kv mi geldi sanaa..hayırdır öylesine tatile falan mı yoksa sen işe başladın da Çikoya mı bakıyor? ayrıca ben de hiiç mi hiç haz etmem böyle bir durumdan çok haklısın
fundaa hoşgeldiniz büyütmüşsün çokta kuull delikanlı.
Aren Arda maşallah size yerim o emzikleri iki yakışıklı genç bir arada
subacım senin bıdık kırmızılı yandım ona tam aşık olunmalık yandı kızlar😃
arastam chester a geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatır
Ayşem kv takma az daha dişini sık misafir
Ankaradan en yakın arkadaşım geldi onunlaydım ara ara okudum fakat yazamadım takipteyim.
Mert beşiğinde yayıla yayıla uyuyor sevdi geniş yatağı.
bende dinleneyim iyi geceler size
Sen de bendensin yanizaten biz ayrı bir meslek grubu olduk yaa atanamayan öğretmeler olaraktan.ben de bu yıl gircem sözde de daha kitabın kapağını açmadım
Aynm canım kv geldi 2 haftalığına tatile...yok zaten ben gelemem öyle aynı evin içinde baktırmayı hiçbir zaman düşünmedim valla...atanmış olsaydım da ücretsiz izine ayrılcaktım zatenherkes olduğu yerde sağolsun
Canım ya kayısıyı 15-20dk kaynatıp rendelendim demişsin ya saolasın bugün onu denedim.dün hiç içini açıp bakmak aklıma gelmemişti.bugün rendelemek için bi açtım kurt çıktı içinden. Dün oğlum ilk et denemesini yapmış olabilir
Canım ya kayısıyı 15-20dk kaynatıp rendelendim demişsin ya saolasın bugün onu denedim.dün hiç içini açıp bakmak aklıma gelmemişti.bugün rendelemek için bi açtım kurt çıktı içinden. Dün oğlum ilk et denemesini yapmış olabilir
Yaaa geçici olsun da gece boyu 1 en fazla 2 defa kalkardı...sapıttı iyice 4 gündür.ama dişler de fena kaşınıyor... Kv. Sabahları lönk diye odama girmesi,yatağıma rahatça oturması ve oğluma annem demesi dışında sorun yok şükürhee bir de 2dir otururken oğlunun elini tutuyor. ya ben mi çok didikliyorum yoksa herkes bunları kafaya takar mıydı bilmiyorum ama yatak odama girilmesinden nefret ediyorum
Aaa o dertten eksik kalır mıyım? Şu an hamilelik öncesinden 1 kilo daha az kilodayım;ama ondan evvelki 6-7 kg duruyor. Bakalım ne zaman gidecek.Bebek yürümeye başlayınca gider derler ya, kızım erken yürüse bariKaç kilo fazlan var ki?
Bende evimde sürekli birirnin olmasından nefret ederim.Hamileyken bile herkese söylemiştim.Doğumda en fazla 1 hafta yanımda kalın.Fazlaya gerek yok diye.Gerçekten gerekte kalmadı.Doğumun 3. günü evi süpürdüm.4.günü kv gitti.Çok şükür kızımla başbaşa kaldık.Sen de bendensin yanizaten biz ayrı bir meslek grubu olduk yaa atanamayan öğretmeler olaraktan.ben de bu yıl gircem sözde de daha kitabın kapağını açmadım
Aynm canım kv geldi 2 haftalığına tatile...yok zaten ben gelemem öyle aynı evin içinde baktırmayı hiçbir zaman düşünmedim valla...atanmış olsaydım da ücretsiz izine ayrılcaktım zatenherkes olduğu yerde sağolsun
fundaa hoşgeldiniz büyütmüşsün çokta kuull delikanlı.
Aren Arda maşallah size yerim o emzikleri iki yakışıklı genç bir arada
subacım senin bıdık kırmızılı yandım ona tam aşık olunmalık yandı kızlar😃
arastam chester a geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatır
Ayşem kv takma az daha dişini sık misafir
Ankaradan en yakın arkadaşım geldi onunlaydım ara ara okudum fakat yazamadım takipteyim.
Mert beşiğinde yayıla yayıla uyuyor sevdi geniş yatağı.
bende dinleneyim iyi geceler size
Guzell annisler guzel bi gun diliyorum hepimiz icin..biz bu aksam sinemaya gidicez kocisle...oyle bunaldim ki evde cocuk gibi seviniyorum ;-) bde pazar gunleride evde olmuyo esim cok bunalmistim iyi gelicek bana....
İyi bari yalnış değilmişim...Cnm evin ici de bi baskasinin olmasi insani geriyo..bnm kv de bze gelince kendi evimde yabanci gbi hissediyrm kendimi o benden daha rahat oluyo
Hangi filme gidiyorsunuz valla çok sevindim senin adına. Bi düğün derneğe gidemedim içimde kaldı..Guzell annisler guzel bi gun diliyorum hepimiz icin..biz bu aksam sinemaya gidicez kocisle...oyle bunaldim ki evde cocuk gibi seviniyorum ;-) bde pazar gunleride evde olmuyo esim cok bunalmistim iyi gelicek bana....
İlk gün direk küçük küçük doğrayıp koymuştum kaynatmaya hiiçç aklıma gelmedi bile.neyse belki de kurt yoktuamanınnnn... kurt muu? hiç aklıma gelmemişti benimde ayşecmm, ama ben zaten açarakk veriyrdumm.. neysee çikocummm farklı tatları da denemiş olduu..
Yok zaten ben de çoğu zaman dilimi tutamıyorum ama elimde değil. Ben de dedim eşime istemiyorum 40 gün diye saolsun o da anlayışla karşıladı.annem zaten gel dediğinde gelirim git dediğinde giderim demişti öyle de yaptıCanım öyle hareketlerden bende nefret ederim.Ben içimde tutamam.İma ederim.Çünkü eğer rahatsız olduğum şeyi ima etmezsem gitgide benim herşeyime karışacakmış gibi geliyor.Nitekimde öyle oluyor.Bende bazen söylediğinin tersini yapıyorum.Yapmasamda yaptım diyorum.Mesela bebeği kışın haftada 1 yıka diyip durdular.Durdular diyorum çünkü görümcemde aynı.Ben bazen 2 haftada 1 yıkardım diyor.(çocuklar ii kokmamış)Bende yağmurda olsa karda olsa haftada 2 kere yıkadığımı
Bende evimde sürekli birirnin olmasından nefret ederim.Hamileyken bile herkese söylemiştim.Doğumda en fazla 1 hafta yanımda kalın.Fazlaya gerek yok diye.Gerçekten gerekte kalmadı.Doğumun 3. günü evi süpürdüm.4.günü kv gitti.Çok şükür kızımla başbaşa kaldık.
Beşiğinizi güle güle kullanın canım.Beşiğe koruma Butikbebede bulabilirsin canım.o sitede var.
Bende elaya ıhlamur demlemiştim.Bugün kapağını bir açtımki 4-5 adet minik minbik kurt.Bizim kızda kahvaltısını etli yapmış olabilir.
Yok yok şikayet değil.Kulağına falan gider sonra.Hakkını da yemeyeyim.Keyfi yerindeyken oyun halısında epey oyalanıyor. Sürekli gülümsüyor, şarkı söylüyor Evimizin neşe kaynağı o bizim. Maşallah oğluna.İnan içten dua ediyorum.İnşallah hep böyle kalır. Bazen umut meselesini fazla abartsam da ben hala o güzel, eski günlerimize bir gün döneceğimize inanıyorumYoksa yaşayamam dermişim :) Diş çıkarma zamanında çok kötü oluyor.Onun dışında fena değil.Kablo temizliği de eksik kalsın canım
İyi bari yalnış değilmişim...aynen ya sürekli yalnız olduğumuzdan herhalde ben çok sıkılıyorum 3 gün sonra...
Hangi filme gidiyorsunuz valla çok sevindim senin adına. Bi düğün derneğe gidemedim içimde kaldı..
İlk gün direk küçük küçük doğrayıp koymuştum kaynatmaya hiiçç aklıma gelmedi bile.neyse belki de kurt yoktu
Yok zaten ben de çoğu zaman dilimi tutamıyorum ama elimde değil. Ben de dedim eşime istemiyorum 40 gün diye saolsun o da anlayışla karşıladı.annem zaten gel dediğinde gelirim git dediğinde giderim demişti öyle de yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?