2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Yok yok şikayet değil.Kulağına falan gider sonra.Hakkını da yemeyeyim.Keyfi yerindeyken oyun halısında epey oyalanıyor. Sürekli gülümsüyor, şarkı söylüyor Evimizin neşe kaynağı o bizim. Maşallah oğluna.İnan içten dua ediyorum.İnşallah hep böyle kalır. Bazen umut meselesini fazla abartsam da ben hala o güzel, eski günlerimize bir gün döneceğimize inanıyorum Yoksa yaşayamam dermişim :) Diş çıkarma zamanında çok kötü oluyor.Onun dışında fena değil.Kablo temizliği de eksik kalsın canım

Aaa o dertten eksik kalır mıyım? Şu an hamilelik öncesinden 1 kilo daha az kilodayım;ama ondan evvelki 6-7 kg duruyor. Bakalım ne zaman gidecek.Bebek yürümeye başlayınca gider derler ya, kızım erken yürüse bari Kaç kilo fazlan var ki?

canım ben atanmamış tiçırlardanım :)) evlenmeden önce memlekette çalışıyordum özelde.. sonra olmadı iş durumu. şimdi de Arda biraz daha büyüsün diye beklemedeyim yeni bir icraat için

Hosgeldin fundacimmmm cok sevindim seni gordugume.Tatil yaramissize,enerjini buralardan aldim.
Ardanin ikinci fotosundaki bakislarini barisimin bakislarina benzettim.

Ozendik teyzoslar bizde resim koyalim dedik.
Eki Görüntüle 990795

subacıımmmm teşekkürler tatlımmm Barış kuzumun da maşallahı var yaa çook yakışıklı bu oğluş annesi
o oturduğu şey nedir bu arada yürüteç görünümlü araba konseptli mama sandalyesi falan mı :)) görmemiştim hiç böyle bişey canım aydınlat beni pls

ayşeee kv mi geldi sanaa.. hayırdır öylesine tatile falan mı yoksa sen işe başladın da Çikoya mı bakıyor? ayrıca ben de hiiç mi hiç haz etmem böyle bir durumdan çok haklısın

Sen de bendensin yani zaten biz ayrı bir meslek grubu olduk yaa atanamayan öğretmeler olaraktan.ben de bu yıl gircem sözde de daha kitabın kapağını açmadım
Aynm canım kv geldi 2 haftalığına tatile...yok zaten ben gelemem öyle aynı evin içinde baktırmayı hiçbir zaman düşünmedim valla...atanmış olsaydım da ücretsiz izine ayrılcaktım zaten herkes olduğu yerde sağolsun

fundaa hoşgeldiniz büyütmüşsün çokta kuull delikanlı.
Aren Arda maşallah size yerim o emzikleri iki yakışıklı genç bir arada
subacım senin bıdık kırmızılı yandım ona tam aşık olunmalık yandı kızlar😃
arastam chester a geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatır
Ayşem kv takma az daha dişini sık misafir

Ankaradan en yakın arkadaşım geldi onunlaydım ara ara okudum fakat yazamadım takipteyim.
Mert beşiğinde yayıla yayıla uyuyor sevdi geniş yatağı.
bende dinleneyim iyi geceler size

Hayırlı olsun canım yeni yatağınız sen yanlara koruyucu sormuştun di mi? Gün içinde okuyorum sadece genelde.bizim uyku setimizde vardı.eğer uyku seti almayacaksa. N11 e hepsiburadaya fln bak istersen belki vardır...
Sıkıyorum canım dişimi,bi kötülüğü yok Allah için de bunlar bile deli olmama yetiyor.sabır diyorum bazen...bazen de laf çıkıveriyor ağzımdan..

Canım ya kayısıyı 15-20dk kaynatıp rendelendim demişsin ya saolasın bugün onu denedim.dün hiç içini açıp bakmak aklıma gelmemişti.bugün rendelemek için bi açtım kurt çıktı içinden. Dün oğlum ilk et denemesini yapmış olabilir

Son düzenleme:
Kozlar joie mama sandalyesi yine indirimden e bebekte ama yine kirmizisi fruzann sen almistin pembe yerleri nasil çok mu kiz isi canim ya. .

Cnm evin ici de bi baskasinin olmasi insani geriyo..bnm kv de bze gelince kendi evimde yabanci gbi hissediyrm kendimi o benden daha rahat oluyo

Eki Görüntüle 990795

Arabanda sende cok güzelsin baris kuzusu saclar dağınık ayri bir havam var dıyorsun :)

Ene protein olsun çikoya ne diyim :))

Guzell annisler guzel bi gun diliyorum hepimiz icin..biz bu aksam sinemaya gidicez kocisle...oyle bunaldim ki evde cocuk gibi seviniyorum ;-) bde pazar gunleride evde olmuyo esim cok bunalmistim iyi gelicek bana....

Bi sürü alıntı yapmıştım hepsi uçmuş gitmiş
Seyyah ve funda oğlullarınız şeker ötesi kızlar ya
Fundacım oşgeliverdin beya özledik senii ardam büyümüş annesi çok tatlı
Parmis CNm Bizde nuke 0-6 kullaniyoruz degisim Vakti geldi. Ama yine nuk Alicam
Tarifinde super CNm afiyet olsun inci taneme
Arasta canim Chesterin ii olmasina cok cok cok sevindim tatlim
Suba oglun cok seker Esmer Lokumcuk yaa
Atladigim yazmadig biri varsa ozur alintilar gidince aklimda kaldigi kadar operim herkesi cok cok

Eki Görüntüle 990795

oyy yesinlerr seninn o dağınıkk saçlarınııı.. çokk şekersinnn sennn :)

amanınnnn... kurt muu? hiç aklıma gelmemişti benimde ayşecmm, ama ben zaten açarakk veriyrdumm.. neysee çikocummm farklı tatları da denemiş olduu..

Canım öyle hareketlerden bende nefret ederim.Ben içimde tutamam.İma ederim.Çünkü eğer rahatsız olduğum şeyi ima etmezsem gitgide benim herşeyime karışacakmış gibi geliyor.Nitekimde öyle oluyor.Bende bazen söylediğinin tersini yapıyorum.Yapmasamda yaptım diyorum.Mesela bebeği kışın haftada 1 yıka diyip durdular.Durdular diyorum çünkü görümcemde aynı.Ben bazen 2 haftada 1 yıkardım diyor.(çocuklar ii kokmamış)Bende yağmurda olsa karda olsa haftada 2 kere yıkadığımı söylüyorum.

Eki Görüntüle 990795

Maşşallah saçlara bak.Yerim ben o saçları.

Hiç sorma canım.Tv kanalı gibiyim.+18 var.Dün sıkı bir diyete başladım.Bakalım ne olacak.

Bende evimde sürekli birirnin olmasından nefret ederim.Hamileyken bile herkese söylemiştim.Doğumda en fazla 1 hafta yanımda kalın.Fazlaya gerek yok diye.Gerçekten gerekte kalmadı.Doğumun 3. günü evi süpürdüm.4.günü kv gitti.Çok şükür kızımla başbaşa kaldık.

Beşiğinizi güle güle kullanın canım.Beşiğe koruma Butikbebede bulabilirsin canım.o sitede var.

Bende elaya ıhlamur demlemiştim.Bugün kapağını bir açtımki 4-5 adet minik minbik kurt.Bizim kızda kahvaltısını etli yapmış olabilir.

Guzell annisler guzel bi gun diliyorum hepimiz icin..biz bu aksam sinemaya gidicez kocisle...oyle bunaldim ki evde cocuk gibi seviniyorum ;-) bde pazar gunleride evde olmuyo esim cok bunalmistim iyi gelicek bana....

Ah canıııım aynı dertten muzdaribiz.Benim eşiminde pazar günü izni yok.Hoş belli bir izin günüde yok.Bazen 15-20 günde bir izin kullanıyor.Oda öğleden sonra.Çok canım sıkılıyor.Ama elden birşey gelmez.Patronu babam.

Cnm evin ici de bi baskasinin olmasi insani geriyo..bnm kv de bze gelince kendi evimde yabanci gbi hissediyrm kendimi o benden daha rahat oluyo
İyi bari yalnış değilmişim... aynen ya sürekli yalnız olduğumuzdan herhalde ben çok sıkılıyorum 3 gün sonra...

Hangi filme gidiyorsunuz valla çok sevindim senin adına. Bi düğün derneğe gidemedim içimde kaldı..

amanınnnn... kurt muu? hiç aklıma gelmemişti benimde ayşecmm, ama ben zaten açarakk veriyrdumm.. neysee çikocummm farklı tatları da denemiş olduu..
İlk gün direk küçük küçük doğrayıp koymuştum kaynatmaya hiiçç aklıma gelmedi bile.neyse belki de kurt yoktu

Yok zaten ben de çoğu zaman dilimi tutamıyorum ama elimde değil. Ben de dedim eşime istemiyorum 40 gün diye saolsun o da anlayışla karşıladı.annem zaten gel dediğinde gelirim git dediğinde giderim demişti öyle de yaptı

Aysecim tesek.ederiz canim oglusumla
Kv konusunda haklisin bende istemezsim odama pat diye girip yatagima oturmasini.
Eltimin ogluna bakti hatirliyorum eltim sikayet ederdi yatagima,oglumun yanina uzaniyor derdi.Bende hic yapmadi.
Sende gormezden gel canim kaldi 1 hafta

Fundacim guldurdun beni 3u birarada canim
Esimi gondermistim gecen hafta yurutec almaya bunu begenmis almis.Baris sevdi bende gunduzleri azda olsa rahata erdim.

Kurabiye,parmis,cemile,cucu,jevay(derinde cok guzel,boncuk gozlu alinti yapamamistim kusura bakma) tesk.ederiz.

Arastacim kusura bakma yazamadim sana ( cok gcmis olsun oglusun hastaydi neyse ki suan iyiymis sevindim canim.
Diyet konusunda da hepimize on ayak oldun.Yediklerime dikkat etmem gerektigini hatirladim zira cok ihtiyacim var 10kg fazlam var.(

Ang eyluse attik yandan capkin gulusu
Sinemaya gidecekmissin cok sevindim senin adina keske benimde kocisle basbasa biseyler yapabilme sansim olsaydi.(
Size iyi eglenceler.

Cemilecim is konusunda cok stresli ve yogun tempolu calisiyormussun,ben olsam geri donmezdim canim.Hele ki onca ugtastan sonra kavusmussun kizina buyumesini bekle canim.

Son düzenleme:
SUBACIM yerim o capkin bakislari esmer kuzummm bnm ;-) AYSECIM recep ivedik 4 e gdicez az gulmeye ihtiyacm var..dugun dernege gitmeyi bende cok istedm kismet olmadi

Eki Görüntüle 990795

barışş ne güzel saçların var oğlum senin İlker senin yanında keltoş kalır :) maşallah yavyumm

annesi dert etme bende dua ediyorum burdaki tüm uykusuz annelere umarım düzene girer hepsinin uykuları... diyorumda bizimkide gece 4 kere meme için uyanıyor zaten her yerim ağrıyor mahvoldum bende
diş çıkarmasındanda ben bişey anlamadım alttan 2 tane çıkıverdi ama şimdi sürekli beni yeme çabasında deli çocuk :)

gece oğlumu uyuttuktan sonra oturdum sildim kabloyu bi çamaşır suyuna bastırmadığım kaldı şimdi içim rahat ama

ayşemm sabır ... bende 40 günü aşkın aynı stresi yaşadım bide lohusayken hiç çekilmiyor bilirim...

düğün derneğe ben bilmeden gittim aliyi teyzesine bırakmıştım rastgele en erken hangi seanssa ona balıklama atladım ehh fena değildi gidemedim diyede üzülme yani :)

Son düzenleme:
SUBACIM dediğin doğru zaten çarş günü annemlere gitcez 6.ay aşıları zorlu geçiyor annem ebe diye anneme götürcem eşim bizi.h.sonuna kadar da kalırız zaten
ANGY biz de nete ya da tivibu ya düşsün diye bekliyoruz size iyi seyirler iyi gülmeler
TONDORA aslında kim gittiyse çok beğenmiş filmi.biz onların dizilerini de kaçırmayız hiç o yüzden gitmeyi çok istemiştik eşim de bensiz gitmedi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…