bizim diş yok kemirio heryeri patlasada rahatlasa yavrum
zayıflamak mı 5 kg fazlam var oda göbekkk 😥
SUBACIM dediğin doğru zaten çarş günü annemlere gitcez 6.ay aşıları zorlu geçiyor annem ebe diye anneme götürcem eşim bizi.h.sonuna kadar da kalırız zaten
ANGY biz de nete ya da tivibu ya düşsün diye bekliyoruzsize iyi seyirler iyi gülmeler
TONDORA aslında kim gittiyse çok beğenmiş filmi.biz onların dizilerini de kaçırmayız hiç o yüzden gitmeyi çok istemiştik eşim de bensiz gitmedi sağolsun
Cemile
Ne olacak? Tabii ki o kilolar gidecek.Başladın mı tamamdır.Diyete bir de spor eklendi mi oldu da bitti maşallah, o kilolar gidecek inşallaaaah.
Tondora
O dişler bizi mahvetti zaten.Bir de uzun sürüyor ki sorma gitsin. 2-3 haftadır böyle.Daha 2. tam görünmedi bile. Bakalım ne kadar sürecek. Seni yiyor ha? Senin tontonun yemesi haydi normal de, bizimkine ne oluyor acaba? Tırnak ucu kadar diş var, onunla ısırıyor aklı sıra çılgın şey. Çok tatlılar yaaa! Allah tüm bebeklere sağlık sıhhat versin.
içim buruk.. sizinle paylaşmak istiyorumm..
tuncelideki evimizden kacar gibii arkamıza bakmadan çekip gitmiştik tarsus a, o evde daha fazla kalamazdıkk annemm çok kötüydüü sadece annem değil hepimiz kötüydükk ama en zor durumda olan annemdii.. abim o evde öldü. biran önce evi yıkıp gittik. yeni bi başlangıçç çooook zorda olsa başlamıştıı. en güzel günlerimiz o evde geçtii abim evlendii, sonra yaşama sevincimiz ve abimin adını verdiğimizz yeğenim orda doğup büyüdü ve diğer abim de orda evlendi sonra 6 yeğenimm oldu ordaa.. ben evlendimm o evdee.. sırf ennem istiyor diye evizimin önünde yaptık kınayıı.. tüm güzel zamnlarımızın geçtiği o evi bugün sattı babamm.. gerçi 2 yıldır satmayı düşünyrduk zaten ama bu kadar zor olacığını hiç düşünmemiştikk..ağlamaktann konuşamadımm annemlee.. yaşadığımız herşey film şeridi gibi gözümün önündee..
aaaa ama ben burayı daha yeni görüyorummmm
neler kaçırdım kimbilir(
Canim yurutecini cok begendim ayni zamanda hoppalada oluyor galiba markasini yazarmisin birde berden kaca aldigini sana zahmet olmazsa bende boyle birsey ariyordum tamda
içim buruk.. sizinle paylaşmak istiyorumm..
tuncelideki evimizden kacar gibii arkamıza bakmadan çekip gitmiştik tarsus a, o evde daha fazla kalamazdıkk annemm çok kötüydüü sadece annem değil hepimiz kötüydükk ama en zor durumda olan annemdii.. abim o evde öldü. biran önce evi yıkıp gittik. yeni bi başlangıçç çooook zorda olsa başlamıştıı. en güzel günlerimiz o evde geçtii abim evlendii, sonra yaşama sevincimiz ve abimin adını verdiğimizz yeğenim orda doğup büyüdü ve diğer abim de orda evlendi sonra 6 yeğenimm oldu ordaa.. ben evlendimm o evdee.. sırf ennem istiyor diye evizimin önünde yaptık kınayıı.. tüm güzel zamnlarımızın geçtiği o evi bugün sattı babamm.. gerçi 2 yıldır satmayı düşünyrduk zaten ama bu kadar zor olacığını hiç düşünmemiştikk..ağlamaktann konuşamadımm annemlee.. yaşadığımız herşey film şeridi gibi gözümün önündee..
neler kaçırdım kimbilir(
Hosgeldin acelya...
neler kaçırdım kimbilir(
Bu arada kızlar benim sol göğsümün bir kısmında aşırı ağrı yanma ve kızarıklık oluyor emzirirkende çok canım yanıyor.araştırdım biraz ,mastit ,meme apsesi olabilir. sabah randevu aldım genel cerraha görünücem inşallah kötü bir şey yoktur
Kızlar az önce boncuğuma duş aldırdık. Önce tartalım dedik.Bir de ne göreyim: 200 gr vermiş. 4-5 gündür zaten az az yiyordu.Öncesinde iştahı fena değildi. Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam.Allah daha büyük dert vermesin; ancak insan yine de üzülüyor. Zaten gıdım gıdım kilo alıyordu. Bu akşam yine çorba denedim; ama yemedi. Yemeyince zorlamıyorum.Oyunla veya şarkıyla biraz daha deniyorum; ama ağzına kaşığı sokuşturmuyorum. Biz yemek yiyorken onu da dizime oturttum ve ekmek verdim.Onu yedi biraz. Ihlamur yapmıştım. Suluğunda onu vermek istedim, başını çevirdi.Ekmeği yiyince eşime hemen hazır elma armut püresi aldırdım.Belki benim yaptığımı yemiyordur düşüncesiyle. 4-5 silikon kaşık yedi, bıraktı.Bu kadarını zaten yiyordu.Ne yapacağımı şaşırdım. Şu son günlerde gün içerisinde toplam yarım çay bardağı ancak yiyordur. İdrar ve kaka sayısı iyi ama kilo vermiş işte. Şimdi beşikte sallıyorum kıpırdadıkça. 18,30da uyudu.En azından uyusun.Bakalım kaçta kalkacak. Bu dönemde kaşığı reddedebileceklerini okumuştum.Sanki geçmiş sayfalarda arastanın da elle beslediğini okumuştum.Sonrasını henüz okuyamadım.
Canım hareketlenmeye başladılar.ben de dün tarttım 100 gr vermiş görünüyordu bugün baktım 400 gr almış gibi görünüyor.bilemedim ben de... Ama dediğin gibi Allah büyük dert vermesin.üzülme bu ay almaz bi dahaki ay tamamlar açığı.Arasta ek gıdayı reddediyor diye sütü de yeterli olduğu için ara verdi...
Kizlar size bi bomba ayirttigimiz biletleri satmislar :-( yarin aksam icin aldi esim nasi bi sanstir...esimin arkadasiyla eside gelicekti yarina kaldik...
Bi sürü alıntı yapmıştım hepsi uçmuş gitmiş
Seyyah ve funda oğlullarınız şeker ötesi kızlar ya
Fundacım oşgeliverdin beya özledik senii ardam büyümüş annesi çok tatlı
Parmis CNm Bizde nuke 0-6 kullaniyoruz degisim Vakti geldi. Ama yine nuk Alicam
Tarifinde super CNm afiyet olsun inci taneme
Arasta canim Chesterin ii olmasina cok cok cok sevindim tatlim
Suba oglun cok seker Esmer Lokumcuk yaa
Atladigim yazmadig biri varsa ozur alintilar gidince aklimda kaldigi kadaroperim herkesi cok cok
fundaa hoşgeldiniz büyütmüşsün çokta kuull delikanlı.
Aren Arda maşallah size yerim o emzikleri iki yakışıklı genç bir arada
subacım senin bıdık kırmızılı yandım ona tam aşık olunmalık yandı kızlar😃
arastam chester a geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatır
Ayşem kv takma az daha dişini sık misafir
Ankaradan en yakın arkadaşım geldi onunlaydım ara ara okudum fakat yazamadım takipteyim.
Mert beşiğinde yayıla yayıla uyuyor sevdi geniş yatağı.
bende dinleneyim iyi geceler size
Fundacim guldurdun beni3u birarada canim
Esimi gondermistim gecen hafta yurutec almaya bunu begenmis almis.Baris sevdi bende gunduzleri azda olsa rahata erdim.
neler kaçırdım kimbilir(
Kızlar az önce boncuğuma duş aldırdık. Önce tartalım dedik.Bir de ne göreyim: 200 gr vermiş. 4-5 gündür zaten az az yiyordu.Öncesinde iştahı fena değildi. Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam.Allah daha büyük dert vermesin; ancak insan yine de üzülüyor. Zaten gıdım gıdım kilo alıyordu. Bu akşam yine çorba denedim; ama yemedi. Yemeyince zorlamıyorum.Oyunla veya şarkıyla biraz daha deniyorum; ama ağzına kaşığı sokuşturmuyorum. Biz yemek yiyorken onu da dizime oturttum ve ekmek verdim.Onu yedi biraz. Ihlamur yapmıştım. Suluğunda onu vermek istedim, başını çevirdi.Ekmeği yiyince eşime hemen hazır elma armut püresi aldırdım.Belki benim yaptığımı yemiyordur düşüncesiyle. 4-5 silikon kaşık yedi, bıraktı.Bu kadarını zaten yiyordu.Ne yapacağımı şaşırdım. Şu son günlerde gün içerisinde toplam yarım çay bardağı ancak yiyordur. İdrar ve kaka sayısı iyi ama kilo vermiş işte. Şimdi beşikte sallıyorum kıpırdadıkça. 18,30da uyudu.En azından uyusun.Bakalım kaçta kalkacak. Bu dönemde kaşığı reddedebileceklerini okumuştum.Sanki geçmiş sayfalarda arastanın da elle beslediğini okumuştum.Sonrasını henüz okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?