2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bizim diş yok kemirio heryeri patlasada rahatlasa yavrum
zayıflamak mı 5 kg fazlam var oda göbekkk 😥

En korktuğum şeylerden biriydi diş meselesi.Korktuğum kadar varmış.Uykusuzluk, huzursuzluk sonrası iştahsızlık da başladı.Günde kaç kere meyve rendelediğimi, kaç kez çorba yedirmeye çalıştığımı unuttum. Diş jeli de işe yaramaz oldu.Ajda Pekkan'dan "uykusuz her geceeee" favorim oldu. Gayet güzel görünüyorsun.Kiloyu zamanla vereceğiz. İnanıyorum.

Yani beğendiğin oyuncularsa tabi bi seyretmek lazım umarım gider ve beğenirsin

hemde ne tatlılar cnm yaa uyuturken bile uyuma seni biraz daha seveyim öyle uyu diye konuşuyordum az önce ounla :) kızlar birazcık daha cadı olur derler acaba doğru mu ? :)) dişide bir an önce sıkıntısız çıkar inşallah

canımm eskileri bir başka özler olduk artık çünkü eskisi gibi olmuyor artık hiçbirşey bana baba evini doğup büyüdüğüm memleketimi hatırlattın .. yaza gidicez kısmetse ama eskisi gibi değil,abim evlendi yengem var orda 2 katlı evimiz üst kat sırf ona ait artık. ben bekarken üst katta küçük bir odamız vardı dört bir tarafı cam tam karşında deniz sağ tarafa baktığında yemyeşil dağlar, ağaçlık var açardım teybin sesini demlerdim çayımı huzurla keyif çatardım :) Anneciğim alt kattan seslenirdi ama duyana kadar iş işten geçerdi hey gidi günler heyy ... unutamazsın velhasıl... hüzün kalır hep içinde yani teselli edemiyorum nolur kusuruma bakma çünkü bende hep hüzünlüyüm bu konuda.

aaaa ama ben burayı daha yeni görüyorummmm
neler kaçırdım kimbilir (

açelya'cım hoş geldin :) nasılsın ?

Bu arada kızlar benim sol göğsümün bir kısmında aşırı ağrı yanma ve kızarıklık oluyor emzirirkende çok canım yanıyor.araştırdım biraz ,mastit ,meme apsesi olabilir. sabah randevu aldım genel cerraha görünücem inşallah kötü bir şey yoktur

Canim yurutecini cok begendim ayni zamanda hoppalada oluyor galiba markasini yazarmisin birde berden kaca aldigini sana zahmet olmazsa bende boyle birsey ariyordum tamda

Canim markasi verdino evet salincak seklinide aliyor.Ayaklarini katliyorsun one geriye sallaniyor.Yemeginide bunda yediyorum.Civil bebeden 190tl aldik.

Ahh canim haklisin icin burulmus.Allah bir daha aci yasatmasin,suan bulundugunuz yerde mutlu,mesut yasayin ins.

Kizlar size bi bomba ayirttigimiz biletleri satmislar :-( yarin aksam icin aldi esim nasi bi sanstir...esimin arkadasiyla eside gelicekti yarina kaldik...

geçmiş olsun cnm bende süt bezesi oldu geçen ay çektiker bu ay başında pataloji sonucun var. meşe gibi benim eline geliyordu süt doldukça acıyordu. iyi düşün iyi olsun canım

Öncelikle geçmiş olsun.İnşallah önemli bir sorun yoktur. Bir arkadaşım da aynı dertten muzdaripti.Sütünü tamamen boşaltabilir, göğsüne sıcak havlu koyabilir veya masaj yapabilirsin. Bir dene bakalım, belki bunlarla geçer.

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

Kızlar az önce boncuğuma duş aldırdık. Önce tartalım dedik.Bir de ne göreyim: 200 gr vermiş. 4-5 gündür zaten az az yiyordu.Öncesinde iştahı fena değildi. Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam.Allah daha büyük dert vermesin; ancak insan yine de üzülüyor. Zaten gıdım gıdım kilo alıyordu. Bu akşam yine çorba denedim; ama yemedi. Yemeyince zorlamıyorum.Oyunla veya şarkıyla biraz daha deniyorum; ama ağzına kaşığı sokuşturmuyorum. Biz yemek yiyorken onu da dizime oturttum ve ekmek verdim.Onu yedi biraz. Ihlamur yapmıştım. Suluğunda onu vermek istedim, başını çevirdi.Ekmeği yiyince eşime hemen hazır elma armut püresi aldırdım.Belki benim yaptığımı yemiyordur düşüncesiyle. 4-5 silikon kaşık yedi, bıraktı.Bu kadarını zaten yiyordu.Ne yapacağımı şaşırdım. Şu son günlerde gün içerisinde toplam yarım çay bardağı ancak yiyordur. İdrar ve kaka sayısı iyi ama kilo vermiş işte. Şimdi beşikte sallıyorum kıpırdadıkça. 18,30da uyudu.En azından uyusun.Bakalım kaçta kalkacak. Bu dönemde kaşığı reddedebileceklerini okumuştum.Sanki geçmiş sayfalarda arastanın da elle beslediğini okumuştum.Sonrasını henüz okuyamadım.

Canım hareketlenmeye başladılar.ben de dün tarttım 100 gr vermiş görünüyordu bugün baktım 400 gr almış gibi görünüyor.bilemedim ben de... Ama dediğin gibi Allah büyük dert vermesin.üzülme bu ay almaz bi dahaki ay tamamlar açığı.Arasta ek gıdayı reddediyor diye sütü de yeterli olduğu için ara verdi...

İlgin için çok teşekkür ederim canım. İnşallah bizim baskülde bir hata vardır. İnsan bunların olağan şeyler olduğunu biliyor; ama anne olunca akla hükmedilmiyor. Hamilelik gerçekten çok rahatmış.Her şey toz pembe. Anne olunca daha bir titiz oldum. Her ayrıntıyı düşünüyorum. Keşke daha rahat olabilsem. Allah yavrularımıza sağlık, huzur versin. E bize de tabii.Yoksa onlara nasıl bakarız? Sevgiler.

Kızlar çikomun gözü akıyor ve çapaklanıyor...diş sıkıntımız da başladı.diş çıkarken böyle bir sıkıntı yaşayan var mı??

evet yaaa. çok üzüldüm topiği kaçırdım diye :))

topikteki bütün melekler gibi kızım da kocam an oldu çok şükür. :)
şimdi uyku zamanı meleğimin bira uyutmaya çalışayım artık

cucuummm hoş bulduk bebekim siz de özlendiniz çok çokk Duruşumu öp yerimeee

canım çok teşekkürler eminim ki Mert de mert gibi delikanlı olmuştur :))

Fundacim guldurdun beni 3u birarada canim
Esimi gondermistim gecen hafta yurutec almaya bunu begenmis almis.Baris sevdi bende gunduzleri azda olsa rahata erdim.

vayy süper bişeymiş o zaman yahu bu meret güle güle kullansın Barış kuzum

aaaa ama ben burayı daha yeni görüyorummmm
neler kaçırdım kimbilir (

açelyacmmm hoş geldinn canım seni görmek ne güzell

canım evde tarttığımız zaman bir gün diğer bir güne uymuyor ya. 300 400 gram bile oynayabiliyor eksik ya da fazla.. o yüzden çok üzme kendini yanlış olabilir yani bu sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…