Kızlar çikomun gözü akıyor ve çapaklanıyor...diş sıkıntımız da başladı.diş çıkarken böyle bir sıkıntı yaşayan var mı??
Kızlar çikomun gözü akıyor ve çapaklanıyor...diş sıkıntımız da başladı.diş çıkarken böyle bir sıkıntı yaşayan var mı??
Saol canım dünden beri 4 defa yaptım.sabah çok az kalmış bugün bi kaç defa daha yaparsam geçecek inş..cnm Mert 3 aylıkken böyle bir akıntı ve çapaklanmamız olmuştu gün içinde 3-4 kez çay pamuğa damlayıp ılıkpres yaptım geçti. bi dene istersen. ilerler ise bi sağlıkocağına gösterirsin. geçer ama üzülme
Ama ilk zamanlar bizde konak aşırı derecede vardı elimle çok temizlemişliğim var o zaman olmamıştı.gerçi şu aralar yine elimle temizliyorum.gözüne fln gidiyo o konaklar belki de mikrop kaptı ondan...annem de üşütmüşsündür dedi hava güzel diye d.gazı kapatım camları açtım bi kaç gün belki de ondan oldu... Sizin konaklar ne alemde geçti mi ??CAnım başındaki Konak falan nedeni ile kafasını cok ellemis olabilir mısın ? Annem bana en basından beri kafasını cok kurcalama gözü capaklanir diyorda
Ayşecim hala gaz cekioruz bu arada( zannediyorum bitmicek ..opuorum cnm senide..
Kizlaaar...ne zormus hem calisip hem cocugumla ilgilenebilmek..calistigim icin bebegimden kopmus gibi hissediyorum kendimi..kendimi bu sucluluk duygusundan bi gun kurtarsam bir diger gun boguluorum icinde..herseyinden uzak kalmamak icin yogurdunu corbalarni aksamdan ben yapiorum oglumun utulerini yap yedir uyut yika anca bu saatte kendime gelebiluorum.allahtan bugun onunla beraber gunduz uyudumda biraz okuyabildim tpigi..=( en son corba falan sormustum cogu arkadas alintilamis.hemen hemn hepsini uyguladim.cok sagolunn..cok ozledim sizlerle kaynatmayi..ates bugun 7 aylk oldu.bu hafta sonu mama sandlyesi aktivite masasi alicm ogluma.tavsiyeleri yine alintilayarak yazarsaniz cook sevinirim..birde balik icin erken mi dersini balik ve tahillar icin.bazi siteler 8.ay ideali diyor bazilari 7.ay karar veremedim bi turlu..hepinizi öpuorum arstacm eminim süper arastirmalar yapiodur ozellikle tavsiyelerini bekliorum mama sandlyesi hakkinda canimcm..opuorum hepinizi...ayricaa ates hala dis cikarmadi..nineler gibi oldu ama hala yok daha..
Günaudın canımMusmutlu bi gun diliyorum hepimize
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Haftasonu çok bakamadım aklımda kalanlar seyyah ve fundacım çok tatlı minikleriniz onlarda tanışıp arladaş oldular ne güzel kocaman
Bugün bir melankolik haldeyim hava yağmurlu elanın uykuları allak bullak ve bugün aşılar var çocuğa baktıkça üzülüyorum yine çok canı yanacak diye umarım ateş falan yapmaz ama çook mutsuzum bugün neyse uyanınca aşıya götürücem kuzumu bekliyorum şimdi hepinizi seviyorum
hoşgeldin Açelyacım
Saol canım dünden beri 4 defa yaptım.sabah çok az kalmış bugün bi kaç defa daha yaparsam geçecek inş..
Ama ilk zamanlar bizde konak aşırı derecede vardı elimle çok temizlemişliğim var o zaman olmamıştı.gerçi şu aralar yine elimle temizliyorum.gözüne fln gidiyo o konaklar belki de mikrop kaptı ondan...annem de üşütmüşsündür dedi hava güzel diye d.gazı kapatım camları açtım bi kaç gün belki de ondan oldu... Sizin konaklar ne alemde geçti mi ??
Hadi yaaa oysa ki hareketlendiler artık kalmaması gerekiyor.bizimkinin maşallahı var bu konudaumarım siz de en kısa sürede rahatlarsınız canım ...
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Haftasonu çok bakamadım aklımda kalanlar seyyah ve fundacım çok tatlı minikleriniz onlarda tanışıp arladaş oldular ne güzel kocaman
Bugün bir melankolik haldeyim hava yağmurlu elanın uykuları allak bullak ve bugün aşılar var çocuğa baktıkça üzülüyorum yine çok canı yanacak diye umarım ateş falan yapmaz ama çook mutsuzum bugün neyse uyanınca aşıya götürücem kuzumu bekliyorum şimdi hepinizi seviyorum
açelyacmmm hoş geldinn canım seni görmek ne güzell
yakışıklı Barışş, esmer güzeli ne güzelsin sen, özlemişiz seni
Ayy kurttan nefret eden biri olarak çok üzüldüm çikoyaa. Yeni mi aldın kurtlu çıktı canım evde miydi yoksa?Canım ya kayısıyı 15-20dk kaynatıp rendelendim demişsin ya saolasın bugün onu denedim.dün hiç içini açıp bakmak aklıma gelmemişti.bugün rendelemek için bi açtım kurt çıktı içinden. Dün oğlum ilk et denemesini yapmış olabilir
Zor bir durum canım, ama eviniz satılmış olsa anıların seninle kalacak üzülme. Hayırlısı olsun.içim buruk.. sizinle paylaşmak istiyorumm..
tuncelideki evimizden kacar gibii arkamıza bakmadan çekip gitmiştik tarsus a, o evde daha fazla kalamazdıkk annemm çok kötüydüü sadece annem değil hepimiz kötüydükk ama en zor durumda olan annemdii.. abim o evde öldü. biran önce evi yıkıp gittik. yeni bi başlangıçç çooook zorda olsa başlamıştıı. en güzel günlerimiz o evde geçtii abim evlendii, sonra yaşama sevincimiz ve abimin adını verdiğimizz yeğenim orda doğup büyüdü ve diğer abim de orda evlendi sonra 6 yeğenimm oldu ordaa.. ben evlendimm o evdee.. sırf ennem istiyor diye evizimin önünde yaptık kınayıı.. tüm güzel zamnlarımızın geçtiği o evi bugün sattı babamm.. gerçi 2 yıldır satmayı düşünyrduk zaten ama bu kadar zor olacığını hiç düşünmemiştikk..ağlamaktann konuşamadımm annemlee.. yaşadığımız herşey film şeridi gibi gözümün önündee..
7. ayda aşı mı varmışYedinci ay da yine ası var dimi ? Ne aşısı var biliyor musun Canim
Hosgeldin acelya...
Azaldı Canim bir kac yıkamaya gecer gibi geliyor
Günaydın ,
Yedinci ay da yine ası var dimi ? Ne aşısı var biliyor musun Canim
Günaydın canım bizim aşılar bir ay geriden geliyo ondan yedınci ayda yapılıyo şimdi arada rotavirüs var diye aile hekimi bir ay atlatmıştı yani korkmayın 6. Ay aşılarını yaptırcam ben daha bide 9.ayda bir aşı varmış ne olduğunu sorucam bakalım gelince sizi bilgilendiririm
Bu kasfetli günün sabahında ilk günaydın kızımla bizden gelsin.Kızlar yan dairemde çok sevdiğim eski iş arkadaşım oturuyor.Ev satın almak istiyorlardı.Benimde yan dairem satılıktı.Sırf ben varım diye arkadaşım daireyi satım aldı.İş yerindede ikimiz birlikte çalışıyoruk.Sonra ben bebek yapmaya karar verince işten 2 yıl önce ayrıldım.Bu sabah arkadaşımla konuştuk.Malum zam ayı ve maaşı gayet güzel.Bende bu çalışma işini ne yapacağım bilemiyorum.Mesleğim modelistlik.Malum tekstil çok stresli bir meslek.Akşamları 9-10 a kadar mesai olur.Hafta sonu cumartesi çalışırsın.Ben çalıştığım zaman eşimle ayrılma durumuna gelmiştik nerdeyse.Her akşam tartışma çıkarırdım yada stresten ağlardm.İşten ayrıldıktan sonra eşimle hiç kavga etmedik.Hatta eşim oh be evliliğimin yeni keyfini çıkarıyorum derdi.Şimdi yeniden işe dönsem mi bilemiyorum.Araba almak istiyorum.Dönersen bebeğime kim bakacak.Kv bakmasını istemiyorum.Aslında güzel bakar ama biraz paspal.Benim evde bakarsa deliririm.Ben düzeni severim.Dağınıklıktan nefret ederim.O da dikkat etmez.Ve şımarık büyütür.Çocuk biraz büyüyünce vardan yoktan anlamaz.Hayırdan anlamaz.O denli yani.Annemde bana yakın değil.Offfff Allah'ım napıcam.Sizce ne yapmalıyım.Bu sabah benim çenem açıldı.
Bu arada dünyalar tatlısı Arda ve Aren nihayet tanıştı
Eki Görüntüle 989712 Eki Görüntüle 989709 Eki Görüntüle 989713
Aren yeni yeni huylar edindi kızlar daha önce bahsetmiştim bazı tatlardan (sarı elma ,rendelenmiş çiğ havuç gibi) hoşlanmıyor diye ... Dün annem ona pazı sapıyla bir yemek yaptı çok da güzel oldu ben yediriyordum önce yedi, sonra annem ona bizim yemeğimizden tattırdı bizimkini beğendi kendi yemeğini yemedi elimle yedirdim yemedi annemin uzattığı her lokmayı havada kaptı resmen ,sonra annem Aren'in yemeğinden bir parça verdi ağzını açmadı şebek kokusundan mı anladı ne bir kaç kere denedik yemedi valla çok çektirecek bana bu çocukBir de annem onu öğlen vakitleri dışarı çıkarıyor burda hava çok sıcak yarım saat kadar geziyorlar eve girecekleri zaman annem hadi gel diye elini uzatıyor annemin eline vuruyor onu duymazdan geliyor yaramazzz ... Ama ben çağırınca atlıyor ama
İki yakışıklı tanıştı demek ne guzel yanyana cok daha Tatli görünüyorlar ikisini birden severim ben onların :)
Ha bir de Gunebakan gor bunu bir de bana dıyordun sehir sehir dolaşıp herkes ile tanışacaksın diye funda benden hızlı çıktı :)
ben geldimmm
uzuuunn bir aradan sonra merhabalar canlar nasılsınız bakalım.. neredeyse 1 ay olmuş yahu topiğe girmeyeli hepinizi çoook özledim ben amaaaa..
malumunuz memlekete gitmiştim. hesapta 2 hafta kalacaktık ama sonra uzatmaya karar verdik ve babamızı gönderdikten sonra oğlumla bir 9 gün daha kaldık annemdetatilimiz çok çok güzel geçti.. bolca gezdik,eğlendik, deniz havası aldık,arkadaş toplantıları, anne yemekleri derken gayet güzel zamanlar geçirdik Arduşumla 6 gün oldu evimize döneli.. toparlanmam zaman aldı biraz da hava değişiminden sanırım rahatsızlandım ama şimdi iyiyim şükür..
geçmişi okumam mümkün gibi görünmüyor ama hepinizin iyi olduğunu umuyorum.. bebikolarımız da büyümüşlerdir dimi yaa yerim ben onları
bakın bakalım benim oğlum da büyümüş mü teyzeleriEki Görüntüle 990210 Eki Görüntüle 990208 Eki Görüntüle 990209
Ah sorma herasera, bilsem öyle dua eder miydim? O yetmedi ben bir de inşallah hareketli bir bebek olur diye dua ettim.Hep bu babası yüzündenKoala gibi uyuyup durmasaydı böyle olur muydu? Babamızı da yola getirdi kızım.Artık bizim koala tazıya döndü. Ev işlerine gelinceeee... Bırak dağınık kalsın diyeceğim; ama yok yok bırakınca toplamak daha zor oluyor. Bizim ilk dişimizin çok zor günlerinden sonra erdiğim huzur günlerinin birinde kızım oyun halısında oynarken pilav yapmıştım. Allah'ım bendeki mutluluğu görmelisin.Sevinçten ağlayacaktım.Bir iki kez de kızım oynarken ev süpürmüşlüğüm vardır.Ah güzel kızım benim.Bana küçük şeylerle mutlu olmayı öğretti. İlk dört ay bizim altın çağımızdı.Sandık ki hep öyle olacak.Soranlara etrafımızdaki mutluluk kelebekçikleriyle birlikte "Kızımızdan Allah razı olsun.Çok uslu, karnı doyar uyur veya oynar." derdik. İnsanlar da içten içe sen görürsün birkaç ay sonra demiştir. Şu birkaç gündür yine uykusuz ve huzursuz.Meryem Üzerli gelsin de tükenmişlik sendromunu bende görsün.Kızım sayesinde 4 günde 2 kilo vermişim.Bu günler de geçecek diye kendimi avutuyorum ya da kandırıyorum.Elbet düzelecek değil mi? Kolay gelsin.
Canım ya kayısıyı 15-20dk kaynatıp rendelendim demişsin ya saolasın bugün onu denedim.dün hiç içini açıp bakmak aklıma gelmemişti.bugün rendelemek için bi açtım kurt çıktı içinden. Dün oğlum ilk et denemesini yapmış olabilir
Kizlaaar...ne zormus hem calisip hem cocugumla ilgilenebilmek..calistigim icin bebegimden kopmus gibi hissediyorum kendimi..kendimi bu sucluluk duygusundan bi gun kurtarsam bir diger gun boguluorum icinde..herseyinden uzak kalmamak icin yogurdunu corbalarni aksamdan ben yapiorum oglumun utulerini yap yedir uyut yika anca bu saatte kendime gelebiluorum.allahtan bugun onunla beraber gunduz uyudumda biraz okuyabildim tpigi..=( en son corba falan sormustum cogu arkadas alintilamis.hemen hemn hepsini uyguladim.cok sagolunn..cok ozledim sizlerle kaynatmayi..ates bugun 7 aylk oldu.bu hafta sonu mama sandlyesi aktivite masasi alicm ogluma.tavsiyeleri yine alintilayarak yazarsaniz cook sevinirim..birde balik icin erken mi dersini balik ve tahillar icin.bazi siteler 8.ay ideali diyor bazilari 7.ay karar veremedim bi turlu..hepinizi öpuorum arstacm eminim süper arastirmalar yapiodur ozellikle tavsiyelerini bekliorum mama sandlyesi hakkinda canimcm..opuorum hepinizi...ayricaa ates hala dis cikarmadi..nineler gibi oldu ama hala yok daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?