2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar çikomun gözü akıyor ve çapaklanıyor...diş sıkıntımız da başladı.diş çıkarken böyle bir sıkıntı yaşayan var mı??

cnm Mert 3 aylıkken böyle bir akıntı ve çapaklanmamız olmuştu gün içinde 3-4 kez çay pamuğa damlayıp ılıkpres yaptım geçti. bi dene istersen. ilerler ise bi sağlıkocağına gösterirsin. geçer ama üzülme

Kızlar çikomun gözü akıyor ve çapaklanıyor...diş sıkıntımız da başladı.diş çıkarken böyle bir sıkıntı yaşayan var mı??

CAnım başındaki Konak falan nedeni ile kafasını cok ellemis olabilir mısın ? Annem bana en basından beri kafasını cok kurcalama gözü capaklanir diyorda

Kizlaaar...ne zormus hem calisip hem cocugumla ilgilenebilmek..calistigim icin bebegimden kopmus gibi hissediyorum kendimi..kendimi bu sucluluk duygusundan bi gun kurtarsam bir diger gun boguluorum icinde..herseyinden uzak kalmamak icin yogurdunu corbalarni aksamdan ben yapiorum oglumun utulerini yap yedir uyut yika anca bu saatte kendime gelebiluorum.allahtan bugun onunla beraber gunduz uyudumda biraz okuyabildim tpigi..=( en son corba falan sormustum cogu arkadas alintilamis.hemen hemn hepsini uyguladim.cok sagolunn..cok ozledim sizlerle kaynatmayi..ates bugun 7 aylk oldu.bu hafta sonu mama sandlyesi aktivite masasi alicm ogluma.tavsiyeleri yine alintilayarak yazarsaniz cook sevinirim..birde balik icin erken mi dersini balik ve tahillar icin.bazi siteler 8.ay ideali diyor bazilari 7.ay karar veremedim bi turlu..hepinizi öpuorum arstacm eminim süper arastirmalar yapiodur ozellikle tavsiyelerini bekliorum mama sandlyesi hakkinda canimcm..opuorum hepinizi...ayricaa ates hala dis cikarmadi..nineler gibi oldu ama hala yok daha..

Son düzenleme:
Saol canım dünden beri 4 defa yaptım.sabah çok az kalmış bugün bi kaç defa daha yaparsam geçecek inş..

CAnım başındaki Konak falan nedeni ile kafasını cok ellemis olabilir mısın ? Annem bana en basından beri kafasını cok kurcalama gözü capaklanir diyorda
Ama ilk zamanlar bizde konak aşırı derecede vardı elimle çok temizlemişliğim var o zaman olmamıştı.gerçi şu aralar yine elimle temizliyorum.gözüne fln gidiyo o konaklar belki de mikrop kaptı ondan...annem de üşütmüşsündür dedi hava güzel diye d.gazı kapatım camları açtım bi kaç gün belki de ondan oldu... Sizin konaklar ne alemde geçti mi ??

Ayşecim hala gaz cekioruz bu arada( zannediyorum bitmicek ..opuorum cnm senide..

Hadi yaaa oysa ki hareketlendiler artık kalmaması gerekiyor.bizimkinin maşallahı var bu konuda umarım siz de en kısa sürede rahatlarsınız canım ...

Suçluluk duygusu hissetme canım onlarla aramızda asla kopmayacak güçte bir bap var.hiç bir şey o bağı koparamaz.çikom babasını bazı günler hiç görmüyor, diğer günlerde de en fazla yarım saat görüyor.ama emzirmeye kalktığımda ona bir bakışı var. Gözlerinden ona olan sevgisini, onu gördüğü için yaşadığı mutluluğu hissedebiliyorum. Ki biz anneyiz şu an için bağlarımız daha kuvvetli.kimse isteyerek bırakıp işe gitmiyor akıllı bıdık anneleti bunlar herşeyi hissediyorlar anlıyorlar
Mama sandalyesine gelince ben kraft tango aldım çok memnunum sağlam bir sandalye.çikom ağır ve çok hareketli olduğu için sağlam olmasına çok dikkat etmiştim

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Haftasonu çok bakamadım aklımda kalanlar seyyah ve fundacım çok tatlı minikleriniz onlarda tanışıp arladaş oldular ne güzel kocaman

Bugün bir melankolik haldeyim hava yağmurlu elanın uykuları allak bullak ve bugün aşılar var çocuğa baktıkça üzülüyorum yine çok canı yanacak diye umarım ateş falan yapmaz ama çook mutsuzum bugün neyse uyanınca aşıya götürücem kuzumu bekliyorum şimdi hepinizi seviyorum

Musmutlu bi gun diliyorum hepimize
Günaudın canım

Günaydııınn bizim de çarş günü var canım nasıl geçtiğini hber ver. Ben haftalardır korkulardayım:18:

Azaldı Canim bir kac yıkamaya gecer gibi geliyor

Günaydın ,

Yedinci ay da yine ası var dimi ? Ne aşısı var biliyor musun Canim

Ozendik teyzoslar bizde resim koyalim dedik.
Eki Görüntüle 990795
yakışıklı Barışş, esmer güzeli ne güzelsin sen, özlemişiz seni
Ayy kurttan nefret eden biri olarak çok üzüldüm çikoyaa. Yeni mi aldın kurtlu çıktı canım evde miydi yoksa?
Zor bir durum canım, ama eviniz satılmış olsa anıların seninle kalacak üzülme. Hayırlısı olsun.
7. ayda aşı mı varmış

Son düzenleme:
Azaldı Canim bir kac yıkamaya gecer gibi geliyor

Günaydın ,

Günaydın canım bizim aşılar bir ay geriden geliyo ondan yedınci ayda yapılıyo şimdi arada rotavirüs var diye aile hekimi bir ay atlatmıştı yani korkmayın 6. Ay aşılarını yaptırcam ben daha bide 9.ayda bir aşı varmış ne olduğunu sorucam bakalım gelince sizi bilgilendiririm

Berbat gecen bir gecenin sabahindan gunaydinlar.
Oyle ki artik sikayet etmekten bile usandim.Bir bebek neden yarim saat araliklarla aglayarak kalkar hatta sabaha karsi bir iki saat cin gibi bakip,oyun isterki(
Acaba sutum cokmu gaz yapiyor cunku uyandiginda masajla bir iki pirt atmasini sagliyorum uykuya devam ediyor.Cildirmaya az kaldi yani((

Ang bekliyorum canim eylusumun fotosunu.Bende dun aksam seni hayal etmistim.Ang suan esiyle sinemada ne kadar mutludur diye bugune kalmis saglik olsun.

Nasyacim ne asisi bu?
Ben 9. ayda tekrar bir adi var diye biliyordum.Dr.asistani bisey soylememisti sadece 7.ayina rand.verdi.Hatta bende esime gitmeyelim artik gerek yok demistim.Her gidis bize bayagi pahallya patliyor.

Sulozum mersi canim opuyoruz sizi

Ayy iyi bari sevindim kendi adima
Sende korkma canim hicbiseycik olmayacak ins.kuzuma kolayca atlatirsiniz.
Bizde sorunsuz gecmisti sukur.

Bu kadar uzun saatler ve stres varsa çalışma bence canım.

Hişşş yakışıklılar yerim ben sizi

Küçük yaramazzz gitgide daha tatlı oluyorlar ya her hareketleri yemelik

Ben anlamam bekliyorum İzmir' e. Fundacım da gelsin

Hoşgeldin canımmm ohh ne güzel geçirmişsiniz. Sana çok iyi gelmiş belli. Arduş da çok büyümüş saçlar yakıyo Bir dakka diyen parmişini yerim onun

çok güldürdün beni reoc. Babasını yola getirmiş tazı yapmış adamı daha ne istiyosun. İyi yanlarını görmek lazım :)

Ozendik teyzoslar bizde resim koyalim dedik.
Eki Görüntüle 990795

Ferrarili Barış Maşallah canım ya koca adam olmuş. Saçları da çok güzel

Afiyet olsun mu desem geçmiş olsun mu desem bilemedim

Canım ben işe başlayalı 1 ay olacak hala bir öyle bir böyleyim. Balığı doktorunuzla konuş istersen bebeğinin beslenme durumuna göre başla diyebilir. Diş için çok geç değil zaten 1 yaşında bile çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…