Berbat gecen bir gecenin sabahindan gunaydinlar.
Oyle ki artik sikayet etmekten bile usandim.Bir bebek neden yarim saat araliklarla aglayarak kalkar hatta sabaha karsi bir iki saat cin gibi bakip,oyun isterki(
Acaba sutum cokmu gaz yapiyor cunku uyandiginda masajla bir iki pirt atmasini sagliyorum uykuya devam ediyor.Cildirmaya az kaldi yani((
Ang bekliyorum canim eylusumun fotosunu.Bende dun aksam seni hayal etmistim.Ang suan esiyle sinemada ne kadar mutludur diyebugune kalmis saglik olsun.
Nasyacim ne asisi bu?
Ben 9. ayda tekrar bir adi var diye biliyordum.Dr.asistani bisey soylememisti sadece 7.ayina rand.verdi.Hatta bende esime gitmeyelim artik gerek yok demistim.Her gidis bize bayagi pahallya patliyor.
Sulozum mersi canim opuyoruz sizi
Ayy al kayısıları götür kafalarına at canım ya, bebek yedi bunu deCanım yeni almıştım gayet de güvendiğim bi yerden. Organik diye çıktı herhalde kurtcuk
Kader arkidişlerim benimSuba canım inan bende şikayet etmekten yoruldum artık çünkü tamamen aynı yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor her seferinde emmek istiyor gazmı dişmi nedir bilemedim ve benimkide uykuya saatlerce ara veriyor çıldırmak üzereyim önceden ilk uykusu 3 saat oluyo en azından ama artık oda yok gece 11 gibi ağlaya ağlaya zorla uyutuyorum en fazla bir saat uyuyo bi daha maraton başlıyor of ki ne of
Suba canım inan bende şikayet etmekten yoruldum artık çünkü tamamen aynı yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor her seferinde emmek istiyor gazmı dişmi nedir bilemedim ve benimkide uykuya saatlerce ara veriyor çıldırmak üzereyim önceden ilk uykusu 3 saat oluyo en azından ama artık oda yok gece 11 gibi ağlaya ağlaya zorla uyutuyorum en fazla bir saat uyuyo bi daha maraton başlıyor of ki ne of
Suba canım inan bende şikayet etmekten yoruldum artık çünkü tamamen aynı yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor her seferinde emmek istiyor gazmı dişmi nedir bilemedim ve benimkide uykuya saatlerce ara veriyor çıldırmak üzereyim önceden ilk uykusu 3 saat oluyo en azından ama artık oda yok gece 11 gibi ağlaya ağlaya zorla uyutuyorum en fazla bir saat uyuyo bi daha maraton başlıyor of ki ne of
Ayy al kayısıları götür kafalarına at canım ya, bebek yedi bunu de
2 dk. da nasıl bebek uyutulur ?
[video=youtube;xVIkfICFTHI]http://www.youtube.com/watch?v=xVIkfICFTHI&feature=share[/video]
[video=youtube;xVIkfICFTHI]http://www.youtube.com/watch?v=xVIkfICFTHI&feature=share[/video]
Barisa yaptim oyun sandi nasil guluyor,bende gulme krizine girdim suan
Ben işe yaramayacağını bildiğimden denemedim bileBen de tam çikoyu uyutuyordum deneyeyim dedim de oyun sandı bizimki de çığlık atıyor
Teşekkür ederiz tatlımm.günaydınn canlarımmm..
tandora suba sülozzz mesjlarınız için çok teşekkr ederimmm.. iyi ki varsınızzz..
sülozcumm avatarınaa bayıldımmmm.. ben o güzell gobişiii yerimmmm..
Sağ ol Fundacığım. İnşallah öyledir;ama kollarımdayken bile hafifliğini anlıyorum. Belki de bana öyle geliyor.canım evde tarttığımız zaman bir gün diğer bir güne uymuyor ya. 300 400 gram bile oynayabiliyor eksik ya da fazla.. o yüzden çok üzme kendini yanlış olabilir yani bu sonuç
Bu kadar uzun saatler ve stres varsa çalışma bence canım.
Hişşş yakışıklılar yerim ben sizi
Küçük yaramazzz gitgide daha tatlı oluyorlar ya her hareketleri yemelik
Ben anlamam bekliyorum İzmir' e. Fundacım da gelsin
Hoşgeldin canımmm ohh ne güzel geçirmişsiniz. Sana çok iyi gelmiş belli. Arduş da çok büyümüş saçlar yakıyoBir dakka diyen parmişini yerim onun
çok güldürdün beni reoc. Babasını yola getirmiş tazı yapmış adamı daha ne istiyosun. İyi yanlarını görmek lazım :)
Allah razı olsun kızımdan canımSıra bana gelecek, beni de değiştirecek diye korkuyorum.Uyku konusunda değiştiremez de...Uykuyu seven biri değilim zaten. Bakalım neyimi değiştirecek
Ferrarili BarışMaşallah canım ya koca adam olmuş. Saçları da çok güzel
Afiyet olsun mu desem geçmiş olsun mu desem bilemedim
Canım ben işe başlayalı 1 ay olacak hala bir öyle bir böyleyim. Balığı doktorunuzla konuş istersen bebeğinin beslenme durumuna göre başla diyebilir. Diş için çok geç değil zaten 1 yaşında bile çıkarabilir.
merhaba iyi haftalar hepinizee
tüm bebişlere maşallahh
suba barış kuzu nasıl yakışıklı olmuş ya maşallahhh
bizde hafta sonu bol bol gezdik datça ve marmaristeydik
derin açık havada uyudu hepp
ama bugün yine mızmız hava güzel olsa çıkıcam ama kötüü
sabah yine 6:30 da uyandı
birazdan uyutucam hafta sonu kv ler geldi 1 gün kaldı
evide toparlamam lazım
Berbat gecen bir gecenin sabahindan gunaydinlar.
Oyle ki artik sikayet etmekten bile usandim.Bir bebek neden yarim saat araliklarla aglayarak kalkar hatta sabaha karsi bir iki saat cin gibi bakip,oyun isterki(
Acaba sutum cokmu gaz yapiyor cunku uyandiginda masajla bir iki pirt atmasini sagliyorum uykuya devam ediyor.Cildirmaya az kaldi yani((
Ang bekliyorum canim eylusumun fotosunu.Bende dun aksam seni hayal etmistim.Ang suan esiyle sinemada ne kadar mutludur diyebugune kalmis saglik olsun.
Nasyacim ne asisi bu?
Ben 9. ayda tekrar bir adi var diye biliyordum.Dr.asistani bisey soylememisti sadece 7.ayina rand.verdi.Hatta bende esime gitmeyelim artik gerek yok demistim.Her gidis bize bayagi pahallya patliyor.
Sulozum mersi canim opuyoruz sizi
Tesek.ederiz canimm.
Ne guzel gezmissiniz cok begendim fotonuzu.
Buarada neden tasindiniz?
Kv yakin olunca destek olurdu simdi bulundugun yerde yanlizmisin?
Kizlaaar...ne zormus hem calisip hem cocugumla ilgilenebilmek..calistigim icin bebegimden kopmus gibi hissediyorum kendimi..kendimi bu sucluluk duygusundan bi gun kurtarsam bir diger gun boguluorum icinde..herseyinden uzak kalmamak icin yogurdunu corbalarni aksamdan ben yapiorum oglumun utulerini yap yedir uyut yika anca bu saatte kendime gelebiluorum.allahtan bugun onunla beraber gunduz uyudumda biraz okuyabildim tpigi..=( en son corba falan sormustum cogu arkadas alintilamis.hemen hemn hepsini uyguladim.cok sagolunn..cok ozledim sizlerle kaynatmayi..ates bugun 7 aylk oldu.bu hafta sonu mama sandlyesi aktivite masasi alicm ogluma.tavsiyeleri yine alintilayarak yazarsaniz cook sevinirim..birde balik icin erken mi dersini balik ve tahillar icin.bazi siteler 8.ay ideali diyor bazilari 7.ay karar veremedim bi turlu..hepinizi öpuorum arstacm eminim süper arastirmalar yapiodur ozellikle tavsiyelerini bekliorum mama sandlyesi hakkinda canimcm..opuorum hepinizi...ayricaa ates hala dis cikarmadi..nineler gibi oldu ama hala yok daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?