2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Suba canım inan bende şikayet etmekten yoruldum artık çünkü tamamen aynı yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor her seferinde emmek istiyor gazmı dişmi nedir bilemedim ve benimkide uykuya saatlerce ara veriyor çıldırmak üzereyim önceden ilk uykusu 3 saat oluyo en azından ama artık oda yok gece 11 gibi ağlaya ağlaya zorla uyutuyorum en fazla bir saat uyuyo bi daha maraton başlıyor of ki ne of

Canım yeni almıştım gayet de güvendiğim bi yerden. Organik diye çıktı herhalde kurtcuk
Ayy al kayısıları götür kafalarına at canım ya, bebek yedi bunu de
Kader arkidişlerim benim

Bizde de aynı sorun var canım ya... Uykularımız çok düzenliydi. Gündüzleri 2 saat uyanık kalıp 1.5 saat uyurdu
Akşamüstü de 40 dk uyurdu. Şimdi uyuyamadığı için sürekli gözlerini ovuşturuyo. Geceleri de çok suk uyanıyor. 2 dk emzirip yatırıyorum uyuyor ama uykusu çok bölünmüş oluyor. Dişler de fena kaşınıyor ben dişe yoruyorum Bu huzursuzluğu. Çarş günü aşı var bi de, tırsıyorum valla :18:

Aynennn birebir ayni canim.
Artik kollarimi birak parmaklarim agiriyor inanki.
Esim diger odada yatiyor gidi onu kaldiriyorum uc gundur gel kucakla tasiyamiyorum diye( Bir yandan uzuluyorum onuda kaldiriyorum diye cunku pazar gunleri dahi calisiyor.
Neolursunuz bir care bulalimmm bittim artii yaa vallahi hickira hickira aglamak istiyorum.((

2 dk. da nasıl bebek uyutulur ?
[video=youtube;xVIkfICFTHI]http://www.youtube.com/watch?v=xVIkfICFTHI&feature=share[/video]

Ayy al kayısıları götür kafalarına at canım ya, bebek yedi bunu de

Bir de güvenilir olsun diye mahallede market var ordan almadım... Söyleyeceğim canım 10 defa sordum üstelik bak bebek yiyecek diye...neyse siz de verirken dikkat edin açıp bakın muhakkak...

Son düzenleme:
günaydınn canlarımmm..

tandora suba sülozzz mesjlarınız için çok teşekkr ederimmm.. iyi ki varsınızzz..

sülozcumm avatarınaa bayıldımmmm.. ben o güzell gobişiii yerimmmm..

Barisa yaptim oyun sandi nasil guluyor,bende gulme krizine girdim suan

Ben de tam çikoyu uyutuyordum deneyeyim dedim de oyun sandı bizimki de çığlık atıyor
Ben işe yaramayacağını bildiğimden denemedim bile
günaydınn canlarımmm..

tandora suba sülozzz mesjlarınız için çok teşekkr ederimmm.. iyi ki varsınızzz..

sülozcumm avatarınaa bayıldımmmm.. ben o güzell gobişiii yerimmmm..
Teşekkür ederiz tatlımm.

merhaba iyi haftalar hepinizee
tüm bebişlere maşallahh
suba barış kuzu nasıl yakışıklı olmuş ya maşallahhh

bizde hafta sonu bol bol gezdik datça ve marmaristeydik
derin açık havada uyudu hepp
ama bugün yine mızmız hava güzel olsa çıkıcam ama kötüü
sabah yine 6:30 da uyandı
birazdan uyutucam hafta sonu kv ler geldi 1 gün kaldı
evide toparlamam lazım

canım evde tarttığımız zaman bir gün diğer bir güne uymuyor ya. 300 400 gram bile oynayabiliyor eksik ya da fazla.. o yüzden çok üzme kendini yanlış olabilir yani bu sonuç
Sağ ol Fundacığım. İnşallah öyledir;ama kollarımdayken bile hafifliğini anlıyorum. Belki de bana öyle geliyor.

2 dk. da nasıl bebek uyutulur ?
[video=youtube;xVIkfICFTHI]http://www.youtube.com/watch?v=xVIkfICFTHI&feature=share[/video]

Oglumu sunnet ettirirken bizede bu yontemi doktor soylemisti bende bazen uyguluyorum gercekten bebekleri sakinlestiriyor tam uykuya ramak kalir ya oyle zamanlardada kolay uykuya gecmesini sagliyor ama alnindan asagiya iki kasinin arasini oksamak gerekiyor yukari doğru yapinca daha beter uyku kaciriyor

Tesek.ederiz canimm.
Ne guzel gezmissiniz cok begendim fotonuzu.
Buarada neden tasindiniz?
Kv yakin olunca destek olurdu simdi bulundugun yerde yanlizmisin?

Subacim kiyamam barisa uykusuzluk hem bzi hem onlari yipratiyo...bzde bkacgundr gceleri cok uyaniyorz :-(

Tesek.ederiz canimm.
Ne guzel gezmissiniz cok begendim fotonuzu.
Buarada neden tasindiniz?
Kv yakin olunca destek olurdu simdi bulundugun yerde yanlizmisin?

sağol subacım gezmek iyi oluyor hem benim için hemde derin için
eşimin tayini çıktı buraya tekrardan
burada yanlızım ama daha iyiyim
orda da kv yardımcı olmuyrdu canım lohusayken bile gelmedi hiç

Balık alerji yapma ihtimali yüksek olan gıdalardan olduğu için biraz daha geç başlatılıyormuş.8.-9. aylarda. Sen yine de dr.una bir sor.Diş de herkeste aynı değil.Benim bir yeğenim 4.5 ayda, diğeri de 9. ayda çıkardı. Bu arada kolay gelsin.Hem iş hem bebek zordur tabii.Takdire şayansın. O yüzden kendini hiç üzme.Şartlar uygun olsa da 2-3 yaşına kadar yanında kalabilse herkes; ama durum bu. İçini ferah tut.Sen iyi bir annesin.Gece yarılarına dek bebeğin için bir şeyler yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…