2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar 7. ayda da aşı var. Ne aşısı olduğunu unuttum;ama dr. 7. ve 9. ayda da olacağını söylemişti.

Bebiş çoook tatlı ama belli ki problemsiz bir bebek
Evet canım sorunsuz bir beek olduğu yatırınca sesini çıkarmamasından belli zaten Bizde sırtı yere gelince kıyamet kopuyo mesela
ne güzel canım işe yaramış.
Subacim kiyamam barisa uykusuzluk hem bzi hem onlari yipratiyo...bzde bkacgundr gceleri cok uyaniyorz :-(
Angyy foto gelcekti bugün unutmadık ona göre
Kızlar 7. ayda da aşı var. Ne aşısı olduğunu unuttum;ama dr. 7. ve 9. ayda da olacağını söylemişti.
7. ayda bir aşıdan bahsetmediler bana ya 6. ay aşısını olduktan sonra bir daha 9. ayda geleceksiniz deiler. Ne aşısıymış ki o ?

Kızlar aşıdan geldik 4 tane aşı ıkı bacaktan biride ağızdan bacaktan yapılanlardan bı tanesi çok yakıyomuş ne ağladı ne ağladıeve geldik hemen calpol verdim ilk defa ağrısını alsın şimdi uyudu bu gece takipteyim artık umarım sorunsuz atlatırız
Birde 9. Ayda yapılan aşı kızamık aşısıymış bu sene salgın var diye şsteğe bağlı yapılıyormuş bi düşünün isterseniz yapıcaz dediler

HAdi geçmiş olsun nasyacım. Gecede sorunsuz geçer inşallah. Zaten sürekli uyanıyor bizimkiler ateşi olursa mutlaka farkedersin canım dert etme.

HAdi geçmiş olsun nasyacım. Gecede sorunsuz geçer inşallah. Zaten sürekli uyanıyor bizimkiler ateşi olursa mutlaka farkedersin canım dert etme.

Çok saol canım ya aynen o kadar çok uyanıyorki farkederim hemen of fazla stres yaptım gerildim iyice şimdi uyudu bakalım uyanınca nasıl olacak biraz enerji depolıyım şimdi

barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)

Eklentiler

• $20140223_163531.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $20140223_163311.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $20140223_163946.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 45
Canım o profilindeki fotoğraf ne kadar güzel! Yiğit pehlivanlar gibi poz vermiş Selim cim, buraya ekledin de ben mi kaçırdım acep, büyüterek göremiyorum çünkü.

Geçmiş olsun canım umarım ateş ağrı yapmaz akşama da ...

Maşallah analı kızlı ne de güzelsiniz öyle eylüş be de güzel gülmüş

SULOZ selimin fotosuna bayıldım ben de

Güzelliklere geel :) Eylüş ne güzel sıcacık gülmüşsün yavrumm benim :) Angycim Eylüş baya değişmiş ama sanki artık sana daha az benziyor. Bana mı öyle geldi ?
Canım o profilindeki fotoğraf ne kadar güzel! Yiğit pehlivanlar gibi poz vermiş Selim cim, buraya ekledin de ben mi kaçırdım acep, büyüterek göremiyorum çünkü.
Canım benim, eklemedim buraya, kıyamam sana görememişsin senin için ekliyorum

Geçmiş olsun canım umarım ateş ağrı yapmaz akşama da ...

Maşallah analı kızlı ne de güzelsiniz öyle eylüş be de güzel gülmüş

SULOZ selimin fotosuna bayıldım ben de

Teşekkür ederiz ayşecimm

Günaydın kızlar, uykusuzluk gerçekten insanı çok gergin yapıyor, benim durumum sizinkisi kadar kötü olmadığı halde ( kaçta yatarsa yatsın saat 5-6 da kalkıyor) ben dayanamıyorum. Uykusuzken sinirli oluyorum, oysa tek istediğim altı saat uyku. Bana yetiyor, ama gece geç yatmak zorunda kalıyorum çoğunlukla. İki çocuğum olmasından dolayı gündüz o uyurken her zaman uyuyamıyorum. Bir saat bile iyi geliyor oysa. Benim kızım bebekliğinde sizlerin anlattığınız gibiydi, çok gazlıydı. Gaz için biz Nurse Harveys kullanmıştık, iyi gelmişti. 8. aya doğru da uykuları daha düzenli olmuştu. Eğer gazını çıkaramıyor gibi hissediyorsanız bir deneyin derim, bitkisel bir şey zaten. Bir de belki zaten herşeyi yaptınız ve yapıyorsunuz ama, her ağladığında meme vermemeyi denediniz mi? Emzikle filan biraz kendi haline bıraksanız, ağlasa bir beş dakika ve sonra gidip sakinleştirip, ninni veya sizin şimdiye kadar uyguladığınız yöntemleri deneseniz ( pış pış, gaz çıkarır pozisyonda şarkı, hafif sallanma vs.) en son çare meme verseniz eğer aç olmadığından eminseniz. Belki yorulup pes ederler, benim oğluma uyguladığımda bazen işe yarıyor. Allah kolaylık versin kızlar, dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer... Tüm kalbimle iyi dileklerimi gönderiyorum.

Tabi ki cok önemlisin Canim benim :)

Ne güzel yazılmış çok duygulandım teşekkürler canım

Rica ederim tatlım :)

Heracım benim oğlumda gece yarım saatte bir kesin uyanıyor emip yeniden uyuyor. Senin dediğini denedim ben. Kucağıma alıp sakinleştirip yatırmayı, emzikle uyutmaya çalışmayı, hatta emzirmeden ayağımda sallayıp uyutup yerine yatırmayı. AÇlıktan uyanmadığını biliyorum çünkü. Ama hiçbiri işe yaramadı. Uyandığında hemen emzirince uyuyor, ama bu denediklerimden birini yaptığımda sonuç daha kötü uykusu dağılıyor Kötünün kötüsü yani. O yüzde ben her uyandığında emzirmeyi tercih ediyorum istemeye istemeye.

Tünaydın kızlar ;

Sporumu yapayım , kahvaltımı edeyim, ortalığı toparlıyım ve yemeği ayarlıyım derken anca bu saatte girebildim. Çalışmadığım halde feci şekilde Pazartesi sendromu yaşıyorum iyi mi Ev sanki hafta sonundan değil de Truva savaşından çııkmış gibi. Daha yapılacak çok şey var ama buraya uğramadan edemedim

Ya ben hamile kaldığımda için için kız çocuk istiyordum, kızıma arkadaş olur, benimle kızkardeşlerim gibi düşüncelerle. Ama ta başından beri hissetmiştim erkek olacağını. Oğlum şimdi bana daha önce ilk annelik endişe ve kuruntularımdan dolayı keyfine vara vara yaşayamadığım duyguları yaşatıyor bana, beni güldürüyor. Selim'i bu tatlılıkla görünce bunlar geldi aklıma, yazmak istedim. Allah aşkına şu Selim in sevimliliğine bak, tam yemelik, o pozlar, o tavırlar! Çok şeker, çok tatlı ve melek bunlar ya, kız erkek farketmez, hepsi dünyanın en paha biçilmez hediyeleri. Teşekkür ederim Suloz cum kahvaltımın üstüne tatlı niyetine alıyorum Selim' i, o göbeğinden mıncıra mıncıra yiyorum. Benimkisi gülüyor öyle yapınca Selim de gülüyor mu?

Canım benim, eklemedim buraya, kıyamam sana görememişsin senin için ekliyorum
Eki Görüntüle 993534

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…