Evet canım sorunsuz bir beek olduğu yatırınca sesini çıkarmamasından belli zatenBebiş çoook tatlı ama belli ki problemsiz bir bebek
ne güzel canım işe yaramış.Oglumu sunnet ettirirken bizede bu yontemi doktor soylemisti bende bazen uyguluyorum gercekten bebekleri sakinlestiriyor tam uykuya ramak kalir ya oyle zamanlardada kolay uykuya gecmesini sagliyor ama alnindan asagiya iki kasinin arasini oksamak gerekiyor yukari doğru yapinca daha beter uyku kaciriyor
Angyy foto gelcekti bugün unutmadık ona göreSubacim kiyamam barisa uykusuzluk hem bzi hem onlari yipratiyo...bzde bkacgundr gceleri cok uyaniyorz :-(
7. ayda bir aşıdan bahsetmediler bana ya 6. ay aşısını olduktan sonra bir daha 9. ayda geleceksiniz deiler. Ne aşısıymış ki o ?Kızlar 7. ayda da aşı var. Ne aşısı olduğunu unuttum;ama dr. 7. ve 9. ayda da olacağını söylemişti.
HAdi geçmiş olsun nasyacım. Gecede sorunsuz geçer inşallah. Zaten sürekli uyanıyor bizimkiler ateşi olursa mutlaka farkedersin canım dert etme.Kızlar aşıdan geldik 4 tane aşı ıkı bacaktan biride ağızdan bacaktan yapılanlardan bı tanesi çok yakıyomuş ne ağladı ne ağladıeve geldik hemen calpol verdim ilk defa ağrısını alsın şimdi uyudu bu gece takipteyim artık umarım sorunsuz atlatırız
Birde 9. Ayda yapılan aşı kızamık aşısıymış bu sene salgın var diye şsteğe bağlı yapılıyormuş bi düşünün isterseniz yapıcaz dediler
HAdi geçmiş olsun nasyacım. Gecede sorunsuz geçer inşallah. Zaten sürekli uyanıyor bizimkiler ateşi olursa mutlaka farkedersin canım dert etme.
barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)
Geçmiş olsun canım umarım ateş ağrı yapmaz akşama da ...Kızlar aşıdan geldik 4 tane aşı ıkı bacaktan biride ağızdan bacaktan yapılanlardan bı tanesi çok yakıyomuş ne ağladı ne ağladıeve geldik hemen calpol verdim ilk defa ağrısını alsın şimdi uyudu bu gece takipteyim artık umarım sorunsuz atlatırız
Birde 9. Ayda yapılan aşı kızamık aşısıymış bu sene salgın var diye şsteğe bağlı yapılıyormuş bi düşünün isterseniz yapıcaz dediler
Güzelliklere geel :) Eylüş ne güzel sıcacık gülmüşsün yavrumm benim :) Angycim Eylüş baya değişmiş ama sanki artık sana daha az benziyor. Bana mı öyle geldi ?barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)
Canım benim, eklemedim buraya, kıyamam sana görememişsin senin için ekliyorumCanım o profilindeki fotoğraf ne kadar güzel! Yiğit pehlivanlar gibi poz vermiş Selim cim, buraya ekledin de ben mi kaçırdım acep, büyüterek göremiyorum çünkü.
Geçmiş olsun canım umarım ateş ağrı yapmaz akşama da ...
Maşallah analı kızlı ne de güzelsiniz öyleeylüş be de güzel gülmüş
SULOZ selimin fotosuna bayıldım ben de
Parmecim çok güzel bir paylaşım olmuş, çalışmayan bir anne olarak kendimi ve gün içinde yaptıklarımı önemli hissettirdi bana.Çalışan ve evde kalan tüm annelere selam
http://blogcuanne.com/2014/02/24/calisan-anneden-calismayan-anneye-mektup/
Çalışan ve evde kalan tüm annelere selam
http://blogcuanne.com/2014/02/24/calisan-anneden-calismayan-anneye-mektup/
Aynennn birebir ayni canim.
Artik kollarimi birak parmaklarim agiriyor inanki.
Esim diger odada yatiyor gidi onu kaldiriyorum uc gundur gel kucakla tasiyamiyorum diye( Bir yandan uzuluyorum onuda kaldiriyorum diye cunku pazar gunleri dahi calisiyor.
Neolursunuz bir care bulalimmm bittim artii yaa vallahi hickira hickira aglamak istiyorum.((
Parmecim çok güzel bir paylaşım olmuş, çalışmayan bir anne olarak kendimi ve gün içinde yaptıklarımı önemli hissettirdi bana.
Çalışan annelerimiz içinde öyle olacaktır eminim. Teşekkürler canım.
Ne güzel yazılmış çok duygulandım teşekkürler canım
Heracım benim oğlumda gece yarım saatte bir kesin uyanıyor emip yeniden uyuyor. Senin dediğini denedim ben. Kucağıma alıp sakinleştirip yatırmayı, emzikle uyutmaya çalışmayı, hatta emzirmeden ayağımda sallayıp uyutup yerine yatırmayı. AÇlıktan uyanmadığını biliyorum çünkü. Ama hiçbiri işe yaramadı. Uyandığında hemen emzirince uyuyor, ama bu denediklerimden birini yaptığımda sonuç daha kötü uykusu dağılıyorGünaydın kızlar, uykusuzluk gerçekten insanı çok gergin yapıyor, benim durumum sizinkisi kadar kötü olmadığı halde ( kaçta yatarsa yatsın saat 5-6 da kalkıyor) ben dayanamıyorum. Uykusuzken sinirli oluyorum, oysa tek istediğim altı saat uyku. Bana yetiyor, ama gece geç yatmak zorunda kalıyorum çoğunlukla. İki çocuğum olmasından dolayı gündüz o uyurken her zaman uyuyamıyorum. Bir saat bile iyi geliyor oysa. Benim kızım bebekliğinde sizlerin anlattığınız gibiydi, çok gazlıydı. Gaz için biz Nurse Harveys kullanmıştık, iyi gelmişti. 8. aya doğru da uykuları daha düzenli olmuştu. Eğer gazını çıkaramıyor gibi hissediyorsanız bir deneyin derim, bitkisel bir şey zaten. Bir de belki zaten herşeyi yaptınız ve yapıyorsunuz ama, her ağladığında meme vermemeyi denediniz mi? Emzikle filan biraz kendi haline bıraksanız, ağlasa bir beş dakika ve sonra gidip sakinleştirip, ninni veya sizin şimdiye kadar uyguladığınız yöntemleri deneseniz ( pış pış, gaz çıkarır pozisyonda şarkı, hafif sallanma vs.) en son çare meme verseniz eğer aç olmadığından eminseniz. Belki yorulup pes ederler, benim oğluma uyguladığımda bazen işe yarıyor. Allah kolaylık versin kızlar, dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer... Tüm kalbimle iyi dileklerimi gönderiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?