Tabi ki cok önemlisin Canim benim :)
Rica ederim tatlım :)
Oo baya yoğung eçiyor desene, gel dinlen canım. Sana bir kahve ikram edeyim . Çikilataları ben yerim merak etmeTünaydın kızlar ;
Sporumu yapayım , kahvaltımı edeyim, ortalığı toparlıyım ve yemeği ayarlıyım derken anca bu saatte girebildim. Çalışmadığım halde feci şekilde Pazartesi sendromu yaşıyorum iyi miEv sanki hafta sonundan değil de Truva savaşından çııkmış gibi. Daha yapılacak çok şey var ama buraya uğramadan edemedim
Güzelliklere geel :) Eylüş ne güzel sıcacık gülmüşsün yavrumm benim :) Angycim Eylüş baya değişmiş ama sanki artık sana daha az benziyor. Bana mı öyle geldi ?
Canım benim, eklemedim buraya, kıyamam sana görememişsin senin için ekliyorum
Eki Görüntüle 993534
Teşekkür ederiz ayşecimm
Tünaydın kızlar ;
Sporumu yapayım , kahvaltımı edeyim, ortalığı toparlıyım ve yemeği ayarlıyım derken anca bu saatte girebildim. Çalışmadığım halde feci şekilde Pazartesi sendromu yaşıyorum iyi miEv sanki hafta sonundan değil de Truva savaşından çııkmış gibi. Daha yapılacak çok şey var ama buraya uğramadan edemedim
İSte bir melek ve melegin meleği :) sizi cok özlemisiz cok guzel görünüyorsunuz ikinizde :)
Oyyyş çok tatlı olmuş eylül annesi ayrı kızı ayrı güzel çıtır anne tatlı kız maşallah size
Heracım benim oğlumda gece yarım saatte bir kesin uyanıyor emip yeniden uyuyor. Senin dediğini denedim ben. Kucağıma alıp sakinleştirip yatırmayı, emzikle uyutmaya çalışmayı, hatta emzirmeden ayağımda sallayıp uyutup yerine yatırmayı. AÇlıktan uyanmadığını biliyorum çünkü. Ama hiçbiri işe yaramadı. Uyandığında hemen emzirince uyuyor, ama bu denediklerimden birini yaptığımda sonuç daha kötü uykusu dağılıyorKötünün kötüsü yani. O yüzde ben her uyandığında emzirmeyi tercih ediyorum istemeye istemeye.
Heracım çok teşekkürler güzel sözlerin için. Bende hep kızım olsun istemiştim ama iyi ki gelmiş oğluşum.Ya ben hamile kaldığımda için için kız çocuk istiyordum, kızıma arkadaş olur, benimle kızkardeşlerim gibi düşüncelerle. Ama ta başından beri hissetmiştim erkek olacağını. Oğlum şimdi bana daha önce ilk annelik endişe ve kuruntularımdan dolayı keyfine vara vara yaşayamadığım duyguları yaşatıyor bana, beni güldürüyor. Selim'i bu tatlılıkla görünce bunlar geldi aklıma, yazmak istedim. Allah aşkına şu Selim in sevimliliğine bak, tam yemelik, o pozlar, o tavırlar! Çok şeker, çok tatlı ve melek bunlar ya, kız erkek farketmez, hepsi dünyanın en paha biçilmez hediyeleri. Teşekkür ederim Suloz cum kahvaltımın üstüne tatlı niyetine alıyorum Selim' i, o göbeğinden mıncıra mıncıra yiyorum. Benimkisi gülüyor öyle yapınca Selim de gülüyor mu?
Canım benim, eklemedim buraya, kıyamam sana görememişsin senin için ekliyorum
Eki Görüntüle 993534
Değişiyorlar canım zaman geçtikçe kime benzedikleri çok öenmli değil hepsi çok güzel bu yavrularınBende benzetemiyrm bu aralar kuzum babayla hic ilgisi yok bnm bebekligime benzetiyolar ;-)
Girmemle analı kızlı güzellikleri gördüm. Ne güzel de gülermiş Eylül. Angy saç rengin çok güzel. Benim de artık biraz kendime bakmam lazım, çok boşladım:))
herkese merhaba
Heracım çok teşekkürler güzel sözlerin için. Bende hep kızım olsun istemiştim ama iyi ki gelmiş oğluşum.
Gülüyor canım, karın ve bacak bölgesinden inanılmaz gıdıklanıyor. Biz senin kuzunu görmüşmüydük daha önce? Gördüm de hatırlamıyor muyum acaba, yine de yeniden görmek isterimm.
Değişiyorlar canım zaman geçtikçe kime benzedikleri çok öenmli değil hepsi çok güzel bu yavruların
Selim bebek gerçekten çok tatlı bir çocuk çok sempatik canım öperim ben onu
Bugünkü çorbamız şöylemaz önce yedirdim pek sevdi maşallah
Patates
Havuç
Kabak
Kereviz
1 çorba kaşığı kavrulmuş kıyma
1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek ve zeytinyağı
Afiyet olsun
Ah canıım nasıl da düşünürmüş beni ama ben çikolataları da yiyeyim lütfen. Sanal da olsa yemek istiyorum çok fenayım
Oo baya yoğung eçiyor desene, gel dinlen canım. Sana bir kahve ikram edeyim . Çikilataları ben yerim merak etme
Eki Görüntüle 993569
Ben de ordan alıp oraya koyuyorum Heracım daha hiç bişey toplanmış değil. Ama en azından yemek var tabiCanım benim yemeği de ayarlamış erkenden. Ben kahvaltı dışında bunların hiçbirini yapmadım. Sizin ev Truva savaşı sonrası ise bizimkisi İkinci Dünya savaşı sonrası canım, nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Merhaba canım hoşgeldinherkese merhaba
Selim bebek gerçekten çok tatlı bir çocuk çok sempatik canım öperim ben onu
Patates
Havuç
Kabak
Kereviz
Afiyet olsun
Ah canıım nasıl da düşünürmüş beni ama ben çikolataları da yiyeyim lütfen. Sanal da olsa yemek istiyorum çok fenayım
Ben de ordan alıp oraya koyuyorum Heracım daha hiç bişey toplanmış değil. Ama en azından yemek var tabi
Merhaba canım hoşgeldin
Harika bir tarif Nasyacım teşekkürler ben de bu hafta tekrar deniycem bakalım sabah yumurta denemesi hüsran gerçi
canım evet çok az bir zaman ama alıştım sanırım artık çok koymuyor. İşin ilginci benimki o kadar emmesine rağmen kusmuyor.Yarım saat çok kısa bir süre canım ya, bunu uzatmak lazım bir şekilde öyle bir uykunun ne sana ne Selim e çok yararı olur, Ne yapmalı acaba?? O zaman meme istiyor ama yumuşak olanından, çektikçe süt geleninden:)) Şimdi ben de senin gibi uykusu açılmadan meme veriyorum genelde ilk çözüm olarak ama daha yeni emmişse, e bundan da iki çekse süt geliyor, benimkinin kapasitesi kaldırmıyor, bırakıyor bazen sert bir şekilde, bırakmazsa kusuyor zaten gazını çıkarırken.
Canımm teşekkür ederim, sen çok tatlısın.Selim bebek gerçekten çok tatlı bir çocuk çok sempatik canım öperim ben onu
Patates
Havuç
Kabak
Kereviz
Afiyet olsun
Olmaz arasta direnAh canıım nasıl da düşünürmüş beni ama ben çikolataları da yiyeyim lütfen. Sanal da olsa yemek istiyorum çok fenayım
Ben de ordan alıp oraya koyuyorum Heracım daha hiç bişey toplanmış değil. Ama en azından yemek var tabi
Merhaba canım hoşgeldin
Harika bir tarif Nasyacım teşekkürler ben de bu hafta tekrar deniycem bakalım sabah yumurta denemesi hüsran gerçi
Parmişko çok güzel bir paylaşım olmuş canı teşekkürler. Ne güzel anlatmışlar.Çalışan ve evde kalan tüm annelere selam
http://blogcuanne.com/2014/02/24/calisan-anneden-calismayan-anneye-mektup/
Canım benim umarım sorunsuz geçer çok geçmiş olsun :94::94:Kızlar aşıdan geldik 4 tane aşı ıkı bacaktan biride ağızdan bacaktan yapılanlardan bı tanesi çok yakıyomuş ne ağladı ne ağladıeve geldik hemen calpol verdim ilk defa ağrısını alsın şimdi uyudu bu gece takipteyim artık umarım sorunsuz atlatırız
Birde 9. Ayda yapılan aşı kızamık aşısıymış bu sene salgın var diye şsteğe bağlı yapılıyormuş bi düşünün isterseniz yapıcaz dediler
Angym ve Eylüşüm size bakmaya doyamaz insan fıstıklarım benimbarısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)
1 haftadır her şeye ara verdim canım şimdi uyudu uyansın tarhana deniycem bakalımCanım ya bende kahvaltıya ara verdim bir süre muhallebi veriyorum sabah ıkı gündür çünkü hiç bir şekilde yumurtayı yediremedim bulamaç denedim kaç kere ayrı ayrı denedim olmadı olmadı bu hafta vermiycem sende ara ver bir kaç gün
canım evet çok az bir zaman ama alıştım sanırım artık çok koymuyor. İşin ilginci benimki o kadar emmesine rağmen kusmuyor.
Canımm teşekkür ederim, sen çok tatlısın.
Menünüzde harika, şu kabızlıktan bir yakamızı kurtarırsak bende artık et, kıymaya başlamak istiyorum. Kıyma kendimize kullandıgımız kıymalardan mı yoksa 3 kere çektirdin mi ?
Olmaz arasta direnSen kahveyi iç çikilatayı ben yerim
Parmişko çok güzel bir paylaşım olmuş canı teşekkürler. Ne güzel anlatmışlar.
Canım benim umarım sorunsuz geçer çok geçmiş olsun :94::94:
Angym ve Eylüşüm size bakmaya doyamaz insan fıstıklarım benim
1 haftadır her şeye ara verdim canım şimdi uyudu uyansın tarhana deniycem bakalım
wuuuuu supersın :) sulozz bıze rakıp gelıyo bacım :)Ahaha zaten çok fena direnişteyim bugün tam 2 hafta oldu ve 2600 gramı uçurdum naberrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?