Oh süper daim olsun şekerimAhaha zaten çok fena direnişteyim bugün tam 2 hafta oldu ve 2600 gramı uçurdum naberrrrr
canım evet çok az bir zaman ama alıştım sanırım artık çok koymuyor. İşin ilginci benimki o kadar emmesine rağmen kusmuyor.
Canımm teşekkür ederim, sen çok tatlısın.
Menünüzde harika, şu kabızlıktan bir yakamızı kurtarırsak bende artık et, kıymaya başlamak istiyorum. Kıyma kendimize kullandıgımız kıymalardan mı yoksa 3 kere çektirdin mi ?
Olmaz arasta direnSen kahveyi iç çikilatayı ben yerim
barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)
Ahaha zaten çok fena direnişteyim bugün tam 2 hafta oldu ve 2600 gramı uçurdum naberrrrr
Heracım çok güzel çocukalrın var ve son iki kare burnumun direğini sızlattı resmen, çünkü benim hiç kardeşim yokNe zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
Eki Görüntüle 993714 Eki Görüntüle 993713 Eki Görüntüle 993715
evt canm cok güzel gorunuyo bunlar ama yaa :)
Ne zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
Ne zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
heyy maşallhhh..ne kadr güzellsinzz ana kızz..
arastacımm spor olarak ne yapıyrsun mekik falan mı çekiyrsunn
Heracım çok güzel çocukalrın var ve son iki kare burnumun direğini sızlattı resmen, çünkü benim hiç kardeşim yok
Bu yüzden rabbim izin verirse Selim'inde ileride kardeşiyle böyle güzel fotoğrafları olacak
Allah uzun ömür versin yavrularına, ömürleri boyunca fotoğraflardaki gibi yanyana olsunlar hep..
canım evet çok az bir zaman ama alıştım sanırım artık çok koymuyor. İşin ilginci benimki o kadar emmesine rağmen kusmuyor.
Canımm teşekkür ederim, sen çok tatlısın.
Menünüzde harika, şu kabızlıktan bir yakamızı kurtarırsak bende artık et, kıymaya başlamak istiyorum. Kıyma kendimize kullandıgımız kıymalardan mı yoksa 3 kere çektirdin mi ?
Olmaz arasta direnSen kahveyi iç çikilatayı ben yerim
Parmişko çok güzel bir paylaşım olmuş canı teşekkürler. Ne güzel anlatmışlar.
Canım benim umarım sorunsuz geçer çok geçmiş olsun :94::94:
Angym ve Eylüşüm size bakmaya doyamaz insan fıstıklarım benim
1 haftadır her şeye ara verdim canım şimdi uyudu uyansın tarhana deniycem bakalım
Canım inşallah tüm dileklerin, istediklerin sağlıkla, güzelliklerle istediğin zamanda gelsin...Heracım çok güzel çocukalrın var ve son iki kare burnumun direğini sızlattı resmen, çünkü benim hiç kardeşim yok
Bu yüzden rabbim izin verirse Selim'inde ileride kardeşiyle böyle güzel fotoğrafları olacak
Allah uzun ömür versin yavrularına, ömürleri boyunca fotoğraflardaki gibi yanyana olsunlar hep..
hhahaha çok şekerler canım maşallah:))
Sağol Durusel'cim, hoşgeldin...
yavruların cok tatlı heracımm maşallah bırbırlerınede benzıyolar kardeş olmak cok güzel ıns eylusunde ılerde bı kardesı olur
Benziyorlar değil mi canım, hatta bir çok arkadaşım kopyala-yapıştır mı yaptın diyor:)) İnşallah dileklerin sağlıkla, kolaylıkla olsun canım...
Ben gercekten dayanamayip inciyi alıp sanırım yola çıkıyorum söyle TEM üzerinden :) yok böyle bir güzellik ikisi yanyana cok guzeller be Hera varsın tüm pozları birlikte olsun . Gözlerini öpüyorum meleklerinin sevgiler
Parme lütfen gel, nasıl iyi olur. Sen gelene kadar ben evi de toplarım, kek de yaparım. Eşim ikinci çocuktan sonra araba lazım dedi, aldık ama kendisi trafikten nefret ettiği için işe otobüsle gidiyor. Komik olan benim ehliyetimin olmaması, şimdiye kadar hiç ilgi duymadım ve öğrenmedim. Şimdi çok hata yaptığımı anlıyorum. Gerçi kızımın okulu yarım gün olmasa toplu taşıma ile gelirdim ben oğlumu alıp. Gezmeyi çok severim. Buralardan üç otobüs değiştirerek, bir kaç kere Ortaköy, Bebek, Yeniköy gitmişliğim var, yalnız tek çocukla ve hamileyken:))
Canım inşallah tüm dileklerin, istediklerin sağlıkla, güzelliklerle istediğin zamanda gelsin...
hhahaha çok şekerler canım maşallah:))
Sağol Durusel'cim, hoşgeldin...
yavruların cok tatlı heracımm maşallah bırbırlerınede benzıyolar kardeş olmak cok güzel ıns eylusunde ılerde bı kardesı olur
Benziyorlar değil mi canım, hatta bir çok arkadaşım kopyala-yapıştır mı yaptın diyor:)) İnşallah dileklerin sağlıkla, kolaylıkla olsun canım...
Ben gercekten dayanamayip inciyi alıp sanırım yola çıkıyorum söyle TEM üzerinden :) yok böyle bir güzellik ikisi yanyana cok guzeller be Hera varsın tüm pozları birlikte olsun . Gözlerini öpüyorum meleklerinin sevgiler
Parme lütfen gel, nasıl iyi olur. Sen gelene kadar ben evi de toplarım, kek de yaparım. Eşim ikinci çocuktan sonra araba lazım dedi, aldık ama kendisi trafikten nefret ettiği için işe otobüsle gidiyor. Komik olan benim ehliyetimin olmaması, şimdiye kadar hiç ilgi duymadım ve öğrenmedim. Şimdi çok hata yaptığımı anlıyorum. Gerçi kızımın okulu yarım gün olmasa toplu taşıma ile gelirdim ben oğlumu alıp. Gezmeyi çok severim. Buralardan üç otobüs değiştirerek, bir kaç kere Ortaköy, Bebek, Yeniköy gitmişliğim var, yalnız tek çocukla ve hamileyken:))
Ben ehliyet aldım hamile kalmadan arabaya da su an camdan görüyorum ancak cesaretim yok becerim yok korkum cok . O yüzden bir yere gidemiyorum . E sen aliskinsin o zaman saydığın yerler bana yakın bin otobüse gel :) once cift katlı taksim sonra metro ile mecidiyekoy :) sanırım en kolay yolu bu
slm kızlar sonunda geldim çok özledim sizi konuşmayıı ikra şuan yumurcaktaki can adlı çigi filme bakıo bi yandanda oyuncak cep telefonunu kemirio bende hemen size koştum geldimmm:) kardeşim cumartesi gitti,ek gıda denemelerimiz devam bakalım bugünkü menümüz sabah peynir tereyağı pekmez öğlende yeni keşfim patates topları:)) önce zeytinyağı ile soğanı biraz kavurdum sonra ıspanak ları ince ince doğrayıp ekledim azda su ekledim ıspanak kendini bıraktı üzerinede 1 yumurta sarısı kırdım bi güzel pişirdim sonra patatesi ayrı bi yerde haşladım ezip içine çok az tuzsuz tereyağı kattım ikra dişten dolayı katı şeyleri pek kaşıkla yemio son gün lerde bende biraz ıspanaktan biraz patatesten alıp fındık kadar top haline getirdim afiyetle yedi kuzum:) iice emeklioruz artık yalnız yatar vaziyetle ayağıyla iterek gidio örümceğede bindiriorum alt 2 dişimiz büyüdü sonra üst köpek dişi çıktı bu haftada alt yan diş ve üst öndişin biri patladıaceleciyiz yani ama sürekli uyanmalar ve kaşıkla yemeyi reddetmeler heeeppp dişten artık tecrübeyle öğrendim bu şekilde olanlar varsa sabretsin bugün 15 kez ağladı belkide çünkü dün dişi patladı geçmişe bakamadım pek umarım herkesssler iidir bundan sonra buralarda olacam inşallah.
valla iyi mi kötü mü bilemiyorum ama dün İtibariyle beşledik dişleri cnm darısı size bizde genetik biraz erkenciyiziştee bu yüzdenn bir kardeşii olmalı insanınn.. ben de kızımı kardeşsiz bırakmak istemyrmm.(2. çocuktan çokk korkmama rağmen)çok güzell çocukların.. allh bağşlasnn
oo ne güzell bir sürü diş gelmişş.. bizde hala tık yokk
Cnm ben ayirmadim ama besiginde yatıyor yanimizda ayiramam odasi cok uzak ve bi gecede on kez kalkabilen bi bebek malesefherkeslere merabaaaa geçmişten geliorum yine epey kaynatmışsınız :))
yine çok güzel fotolar gördüm gözüm gönlüm açıldı maşallah hepinize
uykusuzluktan bahsedilmiş bizimkide 1 saatte bir uyanıyor emzirmezsem sulozun dediği gibi dahada kötü oluyor. sürekli memede olan bir bebeğin odasını nasıl ayırıcaz kızlar bir fikri olan var mı? bebeğiniz sizinle mi yatıyor, beşiğinde mi yoksa odası ayrı mı?
bu soruna bir çözüm bulmamız lazım kızlar
arkadaşlar merhaba;
4. ayımız emzirme döneminde sütüm kesildi tam olarak bitmedi ama bitti denecek kadar az şuan.. kötü bi haber sonrası oldu yaklaşık 1 buçuk haftadır sadece sabahları çocuğumu tam doyurabiliyorum gün içinde hiç sütüm yoktekrar sütüm olur mu yoksa bitiyo mu ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?