2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bnde cıkılata ıstıyorumm :)

Ne zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.

slm kızlar sonunda geldim çok özledim sizi konuşmayıı ikra şuan yumurcaktaki can adlı çigi filme bakıo bi yandanda oyuncak cep telefonunu kemirio bende hemen size koştum geldimmm:) kardeşim cumartesi gitti,ek gıda denemelerimiz devam bakalım bugünkü menümüz sabah peynir tereyağı pekmez öğlende yeni keşfim patates topları:)) önce zeytinyağı ile soğanı biraz kavurdum sonra ıspanak ları ince ince doğrayıp ekledim azda su ekledim ıspanak kendini bıraktı üzerinede 1 yumurta sarısı kırdım bi güzel pişirdim sonra patatesi ayrı bi yerde haşladım ezip içine çok az tuzsuz tereyağı kattım ikra dişten dolayı katı şeyleri pek kaşıkla yemio son gün lerde bende biraz ıspanaktan biraz patatesten alıp fındık kadar top haline getirdim afiyetle yedi kuzum:) iice emeklioruz artık yalnız yatar vaziyetle ayağıyla iterek gidio örümceğede bindiriorum alt 2 dişimiz büyüdü sonra üst köpek dişi çıktı bu haftada alt yan diş ve üst öndişin biri patladıaceleciyiz yani ama sürekli uyanmalar ve kaşıkla yemeyi reddetmeler heeeppp dişten artık tecrübeyle öğrendim bu şekilde olanlar varsa sabretsin bugün 15 kez ağladı belkide çünkü dün dişi patladıgeçmişe bakamadım pek umarım herkesssler iidir bundan sonra buralarda olacam inşallah.

Heracım çok güzel çocukalrın var ve son iki kare burnumun direğini sızlattı resmen, çünkü benim hiç kardeşim yok
Bu yüzden rabbim izin verirse Selim'inde ileride kardeşiyle böyle güzel fotoğrafları olacak
Allah uzun ömür versin yavrularına, ömürleri boyunca fotoğraflardaki gibi yanyana olsunlar hep..

hhahaha çok şekerler canım maşallah:))

yavruların cok tatlı heracımm maşallah bırbırlerınede benzıyolar kardeş olmak cok güzel ıns eylusunde ılerde bı kardesı olur

Ben gercekten dayanamayip inciyi alıp sanırım yola çıkıyorum söyle TEM üzerinden :) yok böyle bir güzellik ikisi yanyana cok guzeller be Hera varsın tüm pozları birlikte olsun . Gözlerini öpüyorum meleklerinin sevgiler

Biz varız ya sulozcum :)

Evet canım kasaba gittim sinirsiz ve yağsız et ve 3 kere çektirdim öle yani doktorun tavsiyesi

Canım geçen bir yerde okudum en değerli ek gıda yarhana imiş gerçekten çok faydalı ben haftada ıkı gün tarhana veriyorum artık inşallah sever idoşum

Ya hera iki güzel melek ne kadar şanslısın o kadar güzellerki bahtlarıda açık olsun bayıldım onlara maşallah maşallah

Canım inşallah tüm dileklerin, istediklerin sağlıkla, güzelliklerle istediğin zamanda gelsin...

iştee bu yüzdenn bir kardeşii olmalı insanınn.. ben de kızımı kardeşsiz bırakmak istemyrmm.(2. çocuktan çokk korkmama rağmen)çok güzell çocukların.. allh bağşlasnn

oo ne güzell bir sürü diş gelmişş.. bizde hala tık yokk

herkeslere merabaaaa geçmişten geliorum yine epey kaynatmışsınız :))

yine çok güzel fotolar gördüm gözüm gönlüm açıldı maşallah hepinize

uykusuzluktan bahsedilmiş bizimkide 1 saatte bir uyanıyor emzirmezsem sulozun dediği gibi dahada kötü oluyor. sürekli memede olan bir bebeğin odasını nasıl ayırıcaz kızlar bir fikri olan var mı? bebeğiniz sizinle mi yatıyor, beşiğinde mi yoksa odası ayrı mı?
bu soruna bir çözüm bulmamız lazım kızlar

arkadaşlar merhaba;

4. ayımız emzirme döneminde sütüm kesildi tam olarak bitmedi ama bitti denecek kadar az şuan.. kötü bi haber sonrası oldu yaklaşık 1 buçuk haftadır sadece sabahları çocuğumu tam doyurabiliyorum gün içinde hiç sütüm yok tekrar sütüm olur mu yoksa bitiyo mu ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?

valla iyi mi kötü mü bilemiyorum ama dün İtibariyle beşledik dişleri cnm darısı size bizde genetik biraz erkenciyiz

Cnm ben ayirmadim ama besiginde yatıyor yanimizda ayiramam odasi cok uzak ve bi gecede on kez kalkabilen bi bebek malesef

Öncelikle moralini yüksek tut cnm bolca meyve suyu bende cok işe yaradı dut suyu bulgur pilavı rezene cayi ve bol su umarim çoğalır sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…