- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
Yilbasinin maskotu inci
Sen var ya iyi ki varsınYazmadan gidemedim, çok süper bir foto olmuş, İda nın gülüşünü yerim! Ayrıca, bu kadar zaman geçirdiğim yerdeki arkadaşlarımın yeni yılını kutlamasam eksik kalırdım ben...
Teşekkürler canım hayırlı olsun hepimize ve sana da mutlu yıllar :))kızlar yen topik hayırlı olsun cok faydalı olcagını dusunenlerdenım bu arada herkese mutlu yıllar
slmm.. herkesee mutluu ve boll iştahlıı bebişlerlee güzzelll yıllar diliyorumm..
ama benim bir sorunum var.. ek gıdaya geçtik 1 ay olduu... tattırma aşamasında bir sorun yoktuu ama ölçüler artıncaa benim hanım kız memeyii almk istemiyrr. halbukii önce emzirip sonra veriyrmm ve verdiğmdee öle doyuracakk kadar çokk değil ama ne olduu anlamadımm.. bendee kestimm ek gıdayıı dünde vermedimm bugündee vermiyorumm. bakalımm ne yapcazz. sizcee ne yapmalıyımmmm..
işin kötüü tarafıı sütümm de öle çok değill yanii artık kızımı doyurmuyorr.. bıraktımm ek gıdayı ama içim rahat değill..
2014ün ilk gününden merhabaa :))
yılbaşımız çekirdek ailemizle başbaşa geçti...kırmızıları giydk fotolar çekindik ama bu aralar biraz hzursuzz napıcam bilmiyorumm ağlıo sütü emio emio bitince nasıl bir ağlama çığlık çığlığaa öbür göğsü werene kadar bi yeri kırıldı sanarsınızz neyse dr a sorcam sütüm yetmio olabilirr
2013 bize bebişlerimizi werdi muhteşem geçti her ayımız ayrı heyecanlarla geçti 201tede mükemmel olması dileğiyleee hepinize mutlu yıllaaarrr
Yeni yılın ilk gunünden herkese selamlar . Ancak kendime gelip yazabildim kusura bakmayın . Hepimiz icin harika bir yıldı diyebileceğimiz bir sene bizi bekliyordur umarım . Muhtemelen öyle olcak pek cok şeyi evlatlarımızla ilk kez tadacagiz .
Bizim planlar değişti ve tüm aile annemlerdeydik ve iyi ki gitmisiz cok guzel bir gece geçirdik . İnci yeni yil maskotumuz oldu uyumadı hic ama cok tatliydi bütün aksam güldü durdu . Sabahta kocisle kahvaltıya dışarı gittik . Geldik eve miskin miskin yatiyorduk su saate kadar .
Arasta o senin canların var ya benimde canlarım onlar
Herasera Canim cok tatlısin hemen bizi mı düşündün :)
Denaz Hosgeldin Canim özlemiştik seni :)
Mucize ve usar sanada iyi seneler :)
Umarım kimseyi atlamadım . Hepinize kucak dolusu sevgiler
Yilbasinin maskotu inci
maşallahhh inciyede idayada bayıldımmm ne tatlı olmşlar öyleeeee yılbaşı tatlıları :)
Amin AncyşkoHerkesin yeni yilini kutlu olsun ..sevdiklerimizle mutlu huzurlu saglikli bi yil gecirelim ins
Aksam aksam aklıma bir fikra geldi . Bazen herseyi bir tek ben bilirim diyenler vardır ya :)
KÜP.
Öküzün biri başını küpe sokmuş.Öküz uğraşır, uğraşır ama bir türlü başını küpten çıkaramazmış.Köylüler toplanmış, düşünmüş, taşınmış bir çare bulamamışlar.Sonunda:-Bizim köyün iki tane büyüğü var, gidip onlara soralım!demişler.Ayrı ayrı iki büyüğü de ziyaret etmişler:-Büyüğümüz, dedemiz, atamız Size akıl danışacağız Durum böyle, böyle Öküzün başını küpten nasıl çıkaracağız?İki büyük sözleşmiş gibi :-Öküzün başını kesin!demiş.Köylüler bir bıçak alıp kesmişler.Ama kesik baş yine de küpten çıkmıyormuş.Yine bir büyüğün kapısına dayanmışlar:-Öküzün başı hala küpten çıkmıyor!-Öyleyse küpü kırın!Kırmışlar, başı çıkarmışlar ve sonra iki büyüğe varmışlar:-Büyüğümüzsünüz, ulusunuz, atasınız. Ama her verdiğiniz akıl böyleyse..-Hayrola köylümüz, ne oldu?-Daha ne olacak, aklınıza uyduk, hem öküzden olduk, hem de küpten..(En güzel/59-60) (En güzel Anadolu Kayserili Fıkraları,İstanbul, Deniz Dağıtım, 1985.102 sayfa. ).
Selam kizlar yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun :))
Biz 4ayda basladik tattirmalara ama benim kizim devamini istedi hep gozunden yaslar akti. Meme verip kandirdim.
Ilk elma suyu ile basladim gun gun arttirdim ve sonra elmayi cam rendede rendeledim verdim pure gibi. Sonra havuc armut la devam ettik.
Avakado aldik. Peceteye sardim yumsadi ve verdim. Kizim bayildi ama babasi verdirmedi sade tadi bize cok kotu geldi. (Ilk kez yedik melekle bizde:)) ) suan armutla veriyorum bayila bayila yiyor devamini vermiyorum. En fazla yarim cay bardagi. Ama cok istiyor siz ne kadar veriyorsunuz?
Sirada muz patates ve mandalina var. Doktor bu sekilde siralama verdi.
Yogurt vermedim daha doktorumuz 5 ay dedi. Mama ile yap dedi.
Senin de kutlu olsun canım. Amin güzel dileklerineBu arada kizlar yeni yiliniz kutlu olsun. Baris dolu huzur dolu saglikli mutlu yillar dillerim.
Çok becerikli gerçekten yaa bayıldım ben :))Allah ım kırmızılar giyilmiş, hazırlanılmış, yerim:)) Annesi çok becerikli bu kızın...
kızlar ancak girebıldım herkesın yenı yılını kutluyorum yenı yıl herseyden once huzur ve saglık getırsın sonrada para olursa fena olmazalıntı yapamadım bebıslerınız cok güzel olmus hepsıne kocaman bı masallah kostume bayıldım elıne saglık parmecım cok becerıklsın bu arada bı oglum var bıde kızım olur ıns 2016 da:) ozendırıyosunuzzzzzzz ama kız cocuguan
Kızlar kaç gündür yoğurtla başlıycam dedim dedim ve dedim ama bazı teknik nedenlerden dolayı havuçla başladım. Çünkü çok şartlamıştım kendimi illa 1 ocakta başlıycam diye aksilik olunca dayanamadım verdim havucu ve bugün ilk kez su da içti hem suda hem de havuçta yüzünü buruşturdu yaa. Ama yılmak yok denemeye devam
Havuç deneyimimizden kareler :))
Eki Görüntüle 916373 Eki Görüntüle 916375 Eki Görüntüle 916376 Eki Görüntüle 916378 Eki Görüntüle 916379 Eki Görüntüle 916382
Bu da suyla ilk karşılaşmamız :))
Eki Görüntüle 916383 Eki Görüntüle 916384
Iyi geceler kizlar. Yeni yiliniz kutlu olsun. Her ani mutluluk ve huzur dolu anlarin başlangıcı olsun ve bir ömür devam etsin.
Ya annesi ne kadar tatlı ida Helen. Kasiga bakışı cok komik. Bir de beğenmemis yüzünü burusturmus ya yerler seni. :)
Allah ım kırmızılar giyilmiş, hazırlanılmış, yerim:)) Annesi çok becerikli bu kızın...
kızlar ancak girebıldım herkesın yenı yılını kutluyorum yenı yıl herseyden once huzur ve saglık getırsın sonrada para olursa fena olmazalıntı yapamadım bebıslerınız cok güzel olmus hepsıne kocaman bı masallah kostume bayıldım elıne saglık parmecım cok becerıklsın bu arada bı oglum var bıde kızım olur ıns 2016 da:) ozendırıyosunuzzzzzzz ama kız cocuguan
Sen var ya iyi ki varsın
Teşekkürler canım hayırlı olsun hepimize ve sana da mutlu yıllar :))
Off işte hep korktuğum şey. Biraz ara ver bakalım sonra yine dene canım ne olacak. Süt çok önemli yaa. Gelişmelerden haberdar et bizi canım. Bu arada sistem çift nick olduğunu farketmiş sanırım pasif olmuşsun. Başka bir mail adresi ile başka bir nick al bakalım nolucak?
Merhaba canım. Oh ne güzel çekirdek aileyle yeni yıla girmek bizim için de keyifliydi, sizin iöçin de öyle olmuş. Eşim hasta olduğu için çok şaşaalı olmadı ama güzeldi :))
Huzursuzluğu neden acaba canım ben de merak ettim. Acaba diş habercisi olabilir mi ondan kaynaklı bir sinir hali filan ? Sor bakalım doktoruna ne diycek. Hey Allahım sürekli huy değiştiriyo bu minik yaramazlar
Ayyy marifetli annenin dünya tatlısı kızı. Çağlam İncim ben seni yerim minik yılbaşıcıParmecim gözlerine hasta olduğum kızınla musmutlu upuzun senelere tatlım Maşallah diyim gözlerine aman Allah nazarlardan korusun kuşumu
Teşekkürler Mucizem :))
Amin Ancyşko
Çok anlamlı canım Allah bizi herşeyi ben bilirim diyen cahillerden korusun:)))
Selam tatlım hoşgeldin :=) Ne güzel başlamışsın ve alışmış bile :) Ben daha tattırma aşamasındayım. Kamu spotlarında falan ek besin 2 fincanı geçmesin diyorlar. Ona göre ayarlamaya çalış canım. En çok seni emsin yani
Senin de kutlu olsun canım. Amin güzel dileklerine
Çok becerikli gerçekten yaa bayıldım ben :))
Kızlar kaç gündür yoğurtla başlıycam dedim dedim ve dedim ama bazı teknik nedenlerden dolayı havuçla başladım. Çünkü çok şartlamıştım kendimi illa 1 ocakta başlıycam diye aksilik olunca dayanamadım verdim havucu ve bugün ilk kez su da içti hem suda hem de havuçta yüzünü buruşturdu yaa. Ama yılmak yok denemeye devam
Eki Görüntüle 916373 Eki Görüntüle 916375 Eki Görüntüle 916376 Eki Görüntüle 916378 Eki Görüntüle 916379 Eki Görüntüle 916382
Yilbasinin maskotu inci
Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo
İda cok Tatli ya surata bak cok şaşırmış bu duruma anne bu ne :))
DoğumgunuN kutlu olsun Canim . Biliyorum ki kızın ile birlikte cok guzel bir yil geçireceksin bu Yasin hayatının en guzel dönüm noktası olacak . İyi ki doğdun iyi ki tanıdık seni .
Bu arada yaslanmiyorsun yas alıyorsun :))
Havuç görmüş masum helen yerim seni çok tatlı olmuş fotolar alışacaklar başka yolu yok aynen devam bu arada iyiki doğmuşsun arastacım
Doğum günün kutlu olsun Arastacim. Zaman çok çabuk geçiyor haklısın. Sayilara takılma boşver. Kendini hissettigin yastasin. Hem seni duyan da 50 lere merdiven dayamis zanneder. :) ailenle mutlu ve huzurlu nice yıllara. .
Ne kadar güzel olmuş inci parmecim, ellerine sağlık :)Yilbasinin maskotu inci
Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo
Alıntılarımdan kaçmışsın yakaladım seniEki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum
Canım ben suyu küçük biboranla kucagıma oturtarak veriyorum. Zaten artık biberonu tutabildiği için kendi bile içiyor suyu. Biberon tek delik olduğu için genzine kaçması zor. Çay kaşığı ile sıvı birden gittiyse belki o yüzden sorun yaşamışsınızdır.Günaydınlaarr ve en gecinden mutlu mutlu yıllar hepinize :)Biz kızımla saat 10da uyuduk yılbaşı gecesi, totem yaptım işallah bütün sene uyuyacaz Hatta saat 12 de eşim geldi yanıma mutlu yıllar hayatım dedi, bi güzelde çemkirdim ona ne uyandırıyon beni diye, ama yok yok bozulmadı totemim :))))
şimdi kızlar geçen ben bi çay kaşığı su vereyim dedim araba koltuğuna oturtmuştum genzine kaçırdım sanırım, iki büklüm oluyo orda ondan mı tesadüf mü anlayamadım.. Genelde araba koltuğuna oturtuyosunuz sanırım fotoğraflardan anladığım kadarıyla, korkuyorum püre falan verirken boğazına kaçacak diye.
Arastacım doğum günün kutlu olsun, eşinle idoşunla çestırınla nice güzel senelere inşallah..
Havuç görmüş masum helen yerim seni çok tatlı olmuş fotolar alışacaklar başka yolu yok aynen devam bu arada iyiki doğmuşsun arastacım
İnci çok tatlı bir maskot olmuş yerim ben onu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?