2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bu arada kizlar yeni yiliniz kutlu olsun. Baris dolu huzur dolu saglikli mutlu yillar dillerim.

kızlar ancak girebıldım herkesın yenı yılını kutluyorum yenı yıl herseyden once huzur ve saglık getırsın sonrada para olursa fena olmaz alıntı yapamadım bebıslerınız cok güzel olmus hepsıne kocaman bı masallah kostume bayıldım elıne saglık parmecım cok becerıklsın bu arada bı oglum var bıde kızım olur ıns 2016 da:) ozendırıyosunuzzzzzzz ama kız cocuguan

Yazmadan gidemedim, çok süper bir foto olmuş, İda nın gülüşünü yerim! Ayrıca, bu kadar zaman geçirdiğim yerdeki arkadaşlarımın yeni yılını kutlamasam eksik kalırdım ben...
Sen var ya iyi ki varsın
kızlar yen topik hayırlı olsun cok faydalı olcagını dusunenlerdenım bu arada herkese mutlu yıllar
Teşekkürler canım hayırlı olsun hepimize ve sana da mutlu yıllar :))

Off işte hep korktuğum şey. Biraz ara ver bakalım sonra yine dene canım ne olacak. Süt çok önemli yaa. Gelişmelerden haberdar et bizi canım. Bu arada sistem çift nick olduğunu farketmiş sanırım pasif olmuşsun. Başka bir mail adresi ile başka bir nick al bakalım nolucak?

Merhaba canım. Oh ne güzel çekirdek aileyle yeni yıla girmek bizim için de keyifliydi, sizin iöçin de öyle olmuş. Eşim hasta olduğu için çok şaşaalı olmadı ama güzeldi :))

Huzursuzluğu neden acaba canım ben de merak ettim. Acaba diş habercisi olabilir mi ondan kaynaklı bir sinir hali filan ? Sor bakalım doktoruna ne diycek. Hey Allahım sürekli huy değiştiriyo bu minik yaramazlar

Yilbasinin maskotu inci

Ayyy marifetli annenin dünya tatlısı kızı. Çağlam İncim ben seni yerim minik yılbaşıcı Parmecim gözlerine hasta olduğum kızınla musmutlu upuzun senelere tatlım Maşallah diyim gözlerine aman Allah nazarlardan korusun kuşumu

maşallahhh inciyede idayada bayıldımmm ne tatlı olmşlar öyleeeee yılbaşı tatlıları :)

Teşekkürler Mucizem :))

Herkesin yeni yilini kutlu olsun ..sevdiklerimizle mutlu huzurlu saglikli bi yil gecirelim ins
Amin Ancyşko

Çok anlamlı canım Allah bizi herşeyi ben bilirim diyen cahillerden korusun:)))

Selam tatlım hoşgeldin :=) Ne güzel başlamışsın ve alışmış bile :) Ben daha tattırma aşamasındayım. Kamu spotlarında falan ek besin 2 fincanı geçmesin diyorlar. Ona göre ayarlamaya çalış canım. En çok seni emsin yani

Bu arada kizlar yeni yiliniz kutlu olsun. Baris dolu huzur dolu saglikli mutlu yillar dillerim.
Senin de kutlu olsun canım. Amin güzel dileklerine
Allah ım kırmızılar giyilmiş, hazırlanılmış, yerim:)) Annesi çok becerikli bu kızın...
Çok becerikli gerçekten yaa bayıldım ben :))

Kızlar kaç gündür yoğurtla başlıycam dedim dedim ve dedim ama bazı teknik nedenlerden dolayı havuçla başladım. Çünkü çok şartlamıştım kendimi illa 1 ocakta başlıycam diye aksilik olunca dayanamadım verdim havucu ve bugün ilk kez su da içti hem suda hem de havuçta yüzünü buruşturdu yaa. Ama yılmak yok denemeye devam
Havuç deneyimimizden kareler :))

Bu da suyla ilk karşılaşmamız :))

Senin de yeni yılın kutlu olsun tatlım. Özendirmek gibi olmasın ama kız annesi olmak cidden çok zevkli

Iyi geceler kizlar. Yeni yiliniz kutlu olsun. Her ani mutluluk ve huzur dolu anlarin başlangıcı olsun ve bir ömür devam etsin.

Ya annesi ne kadar tatlı ida Helen. Kasiga bakışı cok komik. Bir de beğenmemis yüzünü burusturmus ya yerler seni. :)

İyi geceler canım :) Senin de yeni yılın kutlu olsun. Tüm duaların için amin.

Kaşığa bakışına ben de çok güldüm ufo gören masum köylü gibi şaşkın şaşkın bakıyor

Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle 33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo

Allah ım kırmızılar giyilmiş, hazırlanılmış, yerim:)) Annesi çok becerikli bu kızın...

Teşekkürler sen de cok tatlısin :)

Cok sagol Canim Allah gönlüne gore versin :)

Cok sagol arastam iltifat ediyorsunuz :)

İda cok Tatli ya surata bak cok şaşırmış bu duruma anne bu ne :))

DoğumgunuN kutlu olsun Canim . Biliyorum ki kızın ile birlikte cok guzel bir yil geçireceksin bu Yasin hayatının en guzel dönüm noktası olacak . İyi ki doğdun iyi ki tanıdık seni .

Bu arada yaslanmiyorsun yas alıyorsun :))

Havuç görmüş masum helen yerim seni çok tatlı olmuş fotolar alışacaklar başka yolu yok aynen devam bu arada iyiki doğmuşsun arastacım

Yilbasinin maskotu inci

İnci çok tatlı bir maskot olmuş yerim ben onu maşallah

Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle 33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo

Doğum günün kutlu olsun Arastacim. Zaman çok çabuk geçiyor haklısın. Sayilara takılma boşver. Kendini hissettigin yastasin. Hem seni duyan da 50 lere merdiven dayamis zanneder. :) ailenle mutlu ve huzurlu nice yıllara. .

Havuç görmüş masum helen yerim seni çok tatlı olmuş fotolar alışacaklar başka yolu yok aynen devam bu arada iyiki doğmuşsun arastacım

Teşekkür ederim kızlar çok tatlısınız, iyi ki varsınız. Parmişkom yaş alıyorum di mi :))

Yilbasinin maskotu inci
Ne kadar güzel olmuş inci parmecim, ellerine sağlık :)

Hadi hayırlısıı sizde başladınız sonunda :) zamanla sever annesi merak etme. Seninde doğum günün kutlu olsyn canım, mutlu seneler

Günaydınlaarr ve en gecinden mutlu mutlu yıllar hepinize :) Biz kızımla saat 10da uyuduk yılbaşı gecesi, totem yaptım işallah bütün sene uyuyacaz Hatta saat 12 de eşim geldi yanıma mutlu yıllar hayatım dedi, bi güzelde çemkirdim ona ne uyandırıyon beni diye, ama yok yok bozulmadı totemim :))))
şimdi kızlar geçen ben bi çay kaşığı su vereyim dedim araba koltuğuna oturtmuştum genzine kaçırdım sanırım, iki büklüm oluyo orda ondan mı tesadüf mü anlayamadım.. Genelde araba koltuğuna oturtuyosunuz sanırım fotoğraflardan anladığım kadarıyla, korkuyorum püre falan verirken boğazına kaçacak diye.
Arastacım doğum günün kutlu olsun, eşinle idoşunla çestırınla nice güzel senelere inşallah..

Arastammmm senin yasini yerimmmmm yaslanmismiss lafa bak sarap gbi kadinsin yavrum daha ne istiyosun..iyiki dogdunnn nice yilaara

Canım ben suyu küçük biboranla kucagıma oturtarak veriyorum. Zaten artık biberonu tutabildiği için kendi bile içiyor suyu. Biberon tek delik olduğu için genzine kaçması zor. Çay kaşığı ile sıvı birden gittiyse belki o yüzden sorun yaşamışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…