Duruselcim hoşgeldin özledik senii. İkkranın dişler dökülmüş maşallah patır patır, zor geçmiş ama en azından nedeni belli canımslm kızlar sonunda geldim çok özledim sizi konuşmayıı ikra şuan yumurcaktaki can adlı çigi filme bakıo bi yandanda oyuncak cep telefonunu kemirio bende hemen size koştum geldimmm:) kardeşim cumartesi gitti,ek gıda denemelerimiz devam bakalım bugünkü menümüz sabah peynir tereyağı pekmez öğlende yeni keşfim patates topları:)) önce zeytinyağı ile soğanı biraz kavurdum sonra ıspanak ları ince ince doğrayıp ekledim azda su ekledim ıspanak kendini bıraktı üzerinede 1 yumurta sarısı kırdım bi güzel pişirdim sonra patatesi ayrı bi yerde haşladım ezip içine çok az tuzsuz tereyağı kattım ikra dişten dolayı katı şeyleri pek kaşıkla yemio son gün lerde bende biraz ıspanaktan biraz patatesten alıp fındık kadar top haline getirdim afiyetle yedi kuzum:) iice emeklioruz artık yalnız yatar vaziyetle ayağıyla iterek gidio örümceğede bindiriorum alt 2 dişimiz büyüdü sonra üst köpek dişi çıktı bu haftada alt yan diş ve üst öndişin biri patladıaceleciyiz yani ama sürekli uyanmalar ve kaşıkla yemeyi reddetmeler heeeppp dişten artık tecrübeyle öğrendim bu şekilde olanlar varsa sabretsin bugün 15 kez ağladı belkide çünkü dün dişi patladı geçmişe bakamadım pek umarım herkesssler iidir bundan sonra buralarda olacam inşallah.
Hadi kuzum başla bi köşesindenevt canm cok güzel gorunuyo bunlar ama yaa :)
Siz varsınız tabiki parmişim iyi ki de varsınız, ama yinede şöyle bi telefonla yanımda bulabileceğiim bir kardeşim olsaydı diyorum ara ara.Ben gercekten dayanamayip inciyi alıp sanırım yola çıkıyorum söyle TEM üzerinden :) yok böyle bir güzellik ikisi yanyana cok guzeller be Hera varsın tüm pozları birlikte olsun . Gözlerini öpüyorum meleklerinin sevgiler
Biz varız ya sulozcum :)
Afiyet olsun eloşumaEvet canım kasaba gittim sinirsiz ve yağsız et ve 3 kere çektirdim öle yani doktorun tavsiyesi
Merhaba,arkadaşlar merhaba;
4. ayımız emzirme döneminde sütüm kesildi tam olarak bitmedi ama bitti denecek kadar az şuan.. kötü bi haber sonrası oldu yaklaşık 1 buçuk haftadır sadece sabahları çocuğumu tam doyurabiliyorum gün içinde hiç sütüm yoktekrar sütüm olur mu yoksa bitiyo mu ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar merhaba;
4. ayımız emzirme döneminde sütüm kesildi tam olarak bitmedi ama bitti denecek kadar az şuan.. kötü bi haber sonrası oldu yaklaşık 1 buçuk haftadır sadece sabahları çocuğumu tam doyurabiliyorum gün içinde hiç sütüm yoktekrar sütüm olur mu yoksa bitiyo mu ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?
Ne zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
Eki Görüntüle 993714 Eki Görüntüle 993713 Eki Görüntüle 993715
Oyyy maşallah bu ne hızslm kızlar sonunda geldim çok özledim sizi konuşmayıı ikra şuan yumurcaktaki can adlı çigi filme bakıo bi yandanda oyuncak cep telefonunu kemirio bende hemen size koştum geldimmm:) kardeşim cumartesi gitti,ek gıda denemelerimiz devam bakalım bugünkü menümüz sabah peynir tereyağı pekmez öğlende yeni keşfim patates topları:)) önce zeytinyağı ile soğanı biraz kavurdum sonra ıspanak ları ince ince doğrayıp ekledim azda su ekledim ıspanak kendini bıraktı üzerinede 1 yumurta sarısı kırdım bi güzel pişirdim sonra patatesi ayrı bi yerde haşladım ezip içine çok az tuzsuz tereyağı kattım ikra dişten dolayı katı şeyleri pek kaşıkla yemio son gün lerde bende biraz ıspanaktan biraz patatesten alıp fındık kadar top haline getirdim afiyetle yedi kuzum:) iice emeklioruz artık yalnız yatar vaziyetle ayağıyla iterek gidio örümceğede bindiriorum alt 2 dişimiz büyüdü sonra üst köpek dişi çıktı bu haftada alt yan diş ve üst öndişin biri patladıaceleciyiz yani ama sürekli uyanmalar ve kaşıkla yemeyi reddetmeler heeeppp dişten artık tecrübeyle öğrendim bu şekilde olanlar varsa sabretsin bugün 15 kez ağladı belkide çünkü dün dişi patladı geçmişe bakamadım pek umarım herkesssler iidir bundan sonra buralarda olacam inşallah.
Yaaa ben de ehliyeti olup da araba kullanamayanlardanım.araba da öylece bekliyor köşede.kullansam alsam çikomu gezsek ama cesaret edemiyorum.sinir oluyorum kendimeBen ehliyet aldım hamile kalmadan arabaya da su an camdan görüyorum ancak cesaretim yok becerim yok korkum cok . O yüzden bir yere gidemiyorum . E sen aliskinsin o zaman saydığın yerler bana yakın bin otobüse gel :) once cift katlı taksim sonra metro ile mecidiyekoy :) sanırım en kolay yolu bu
geçmiş olsun cnm bende süt bezesi oldu geçen ay çektiker bu ay başında pataloji sonucun var. meşe gibi benim eline geliyordu süt doldukça acıyordu. iyi düşün iyi olsun canım
Öncelikle geçmiş olsun.İnşallah önemli bir sorun yoktur. Bir arkadaşım da aynı dertten muzdaripti.Sütünü tamamen boşaltabilir, göğsüne sıcak havlu koyabilir veya masaj yapabilirsin. Bir dene bakalım, belki bunlarla geçer.
barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)
Ne zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
KızlaaarHayırlı olsun beslenme topikimiz bende 1 ocak gibi başlamayı düşünüyorum tattırma durumlarına çok heyecanlıyım.
Ağustos annelerinde paylaşmıştım burayada yazayım bebegiminyemekleri.com . Doktor bi annenin sitesi ben instagramda bulmuştum, faydalı olur umarım hepimize.
Güzelliklere geel :) Eylüş ne güzel sıcacık gülmüşsün yavrumm benim :) Angycim Eylüş baya değişmiş ama sanki artık sana daha az benziyor. Bana mı öyle geldi ?
Canım benim, eklemedim buraya, kıyamam sana görememişsin senin için ekliyorum
Eki Görüntüle 993534
Teşekkür ederiz ayşecimm
slm kızlar sonunda geldim çok özledim sizi konuşmayıı ikra şuan yumurcaktaki can adlı çigi filme bakıo bi yandanda oyuncak cep telefonunu kemirio bende hemen size koştum geldimmm:) kardeşim cumartesi gitti,ek gıda denemelerimiz devam bakalım bugünkü menümüz sabah peynir tereyağı pekmez öğlende yeni keşfim patates topları:)) önce zeytinyağı ile soğanı biraz kavurdum sonra ıspanak ları ince ince doğrayıp ekledim azda su ekledim ıspanak kendini bıraktı üzerinede 1 yumurta sarısı kırdım bi güzel pişirdim sonra patatesi ayrı bi yerde haşladım ezip içine çok az tuzsuz tereyağı kattım ikra dişten dolayı katı şeyleri pek kaşıkla yemio son gün lerde bende biraz ıspanaktan biraz patatesten alıp fındık kadar top haline getirdim afiyetle yedi kuzum:) iice emeklioruz artık yalnız yatar vaziyetle ayağıyla iterek gidio örümceğede bindiriorum alt 2 dişimiz büyüdü sonra üst köpek dişi çıktı bu haftada alt yan diş ve üst öndişin biri patladıaceleciyiz yani ama sürekli uyanmalar ve kaşıkla yemeyi reddetmeler heeeppp dişten artık tecrübeyle öğrendim bu şekilde olanlar varsa sabretsin bugün 15 kez ağladı belkide çünkü dün dişi patladı geçmişe bakamadım pek umarım herkesssler iidir bundan sonra buralarda olacam inşallah.
Heracım çok güzel çocukalrın var ve son iki kare burnumun direğini sızlattı resmen, çünkü benim hiç kardeşim yok
Bu yüzden rabbim izin verirse Selim'inde ileride kardeşiyle böyle güzel fotoğrafları olacak
Allah uzun ömür versin yavrularına, ömürleri boyunca fotoğraflardaki gibi yanyana olsunlar hep..
Ayy kardeşliğe bak ya çok güzeller bu bıcırlar varsın tek pozu olmasın onlar tek yürek olmuş baksanaNe zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
Hosbulduk cnm evet valla en son doktora sorduğumda yok dişi cikmiyor demidto bi hafta sonra 2tane patladi yani sizinkilerde pat die cikabilirDuruselcim hoşgeldin özledik senii. İkkranın dişler dökülmüş maşallah patır patır, zor geçmiş ama en azından nedeni belli canım
Hadi kuzum başla bi köşesinden
Siz varsınız tabiki parmişim iyi ki de varsınız, ama yinede şöyle bi telefonla yanımda bulabileceğiim bir kardeşim olsaydı diyorum ara ara.
Afiyet olsun eloşuma
Merhaba,
süt yapan yiyecekler kişiye göre değişiyor sanırım.
Ihlamur ve rezene çayı bende çok etkili oluyor.
BAzı arkadaşlar yeşillik, bulgur, cennet elması ve cocopops denediler onlara da bunlar iyi geldi.
Deneyebilirsin sende.
Oyyy maşallah bu ne hızbir de köpek dişi hemen çıkmaz derler tv olayını da size soracaktım ben de bi kaç gündür baby tv açıyorum severek izliyor...ama uzun süre değil 15-20 dk. Sizler izletiyor musunuz kızlar?? Duruselcim bu arada patates topları tarifin çok hoşuma gitti.ek gıdaya tam geçiş yaptığımızda deneyeceğim...
cnm bende tvyi ya sabah ya oglen aciorum koyuyorum karsisina 15fk falan bakio cizgi filme sıkılıyor sonra oyuncakla oynuo köpek dis 2.cikti cnm maşallah ikram hızlı
Eylüş gitgide güzelleşiyor annesi maşallahAyrıca sen de yakıyorsun bebeğim
Hastayım bu pozuna :))
Hey güzeller sarı şekerler çok tatlısınızMaşallah canım çocukların birbirinden güzel
Ben de yiyebilir miyim?
Oyy İkra topiğimizin en acelecisi :) Bitirmiş nerdeyse bütün dişleri maşallah. Yaşına kadar tüm dişlerini çıkarıcak galiba. Emekliyor da demek artıkAskerlik günlerin başladı duruselcim hadi hayırlısı
Gel kız ben senin kardeşin olurum
Aynen cnm donmede diste emeklemede en hızlı bi de akillanmada olsa keske yaramaz kuzu.sorma cnm yurutecle de gelip bacaklarima asilio kucagina al die bitiyorum o haline sadece kendine zarar verecek seyleri kaldirdim elleyip öğrensin ki sağı solu ksristirmasin.meraki gitsin şimdilik cicekleri yolup oyuncsk sepetini yikio örtüleri cekip evi gezdirio. Kutularin icine girio ha bulasik makinasinin icinden tabaklari cekio damacanayi devirmeye zorluyo cooookk akilli anliyacagin:))))) sende ise baslamissin kuxum allah kolaylik versin annen mi bakıyor kuzuma?
kızlar yengem dogum da 41 haftayı doldurmustu bu sabah yatıs yaptılar sunı sancı verılmıs daha hala dogmadı dua edın nolur en son gördugumde aglıyodu bnde dayanamadm agladım kendı dogumum geldı aklıma gözüm tlfnda
Pure ve çorba olarak bebeklerimize verebiliriz. Cok faydalı olduğu söyleniyor . Tek dorun kolay bulunabilir degil .
https://www.sebzemeyvedunyasi.com/Salgam-Havuc-Siyah-Havuc-Kg,PR-217.html
kızlar yengem dogum da 41 haftayı doldurmustu bu sabah yatıs yaptılar sunı sancı verılmıs daha hala dogmadı dua edın nolur en son gördugumde aglıyodu bnde dayanamadm agladım kendı dogumum geldı aklıma gözüm tlfnda
yine faydalı bilgiler vermeye devam ediyorsun parmişimevet kolay bulunmayabilir ama şu organik pazarlarda falan olabilir belki.
bende eniştemden rica ederim kendisi bşb hal de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?