2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Duruselcim hoşgeldin özledik senii. İkkranın dişler dökülmüş maşallah patır patır, zor geçmiş ama en azından nedeni belli canım
evt canm cok güzel gorunuyo bunlar ama yaa :)
Hadi kuzum başla bi köşesinden
Siz varsınız tabiki parmişim iyi ki de varsınız, ama yinede şöyle bi telefonla yanımda bulabileceğiim bir kardeşim olsaydı diyorum ara ara.

Evet canım kasaba gittim sinirsiz ve yağsız et ve 3 kere çektirdim öle yani doktorun tavsiyesi
Afiyet olsun eloşuma
Merhaba,
süt yapan yiyecekler kişiye göre değişiyor sanırım.
Ihlamur ve rezene çayı bende çok etkili oluyor.
BAzı arkadaşlar yeşillik, bulgur, cennet elması ve cocopops denediler onlara da bunlar iyi geldi.
Deneyebilirsin sende.

incir suyu işe yarıyor birde bende milupanın süt arttıran granül çayı işe yaradı her sabah içiyorum 4.5 ay civarı benimde sütüm azalınca çareyi bunda buldum canım

Fistklar nbersiniz =)) sabhtan beri ofiste alintilarimi acip okuyup kpatiorm hemn..suan tek tek alintilayamiyorum tek tek ama hepinize tsk.ederm.kendimi ii hissetmeme sebp oldunuz iiki varsiniz..haftaya baslarken tavan yapio benim sucluluk duygum cunku..suan bi yandan pompisimi calistrip sütumu sagiyorm bi yandan yaziorum :))) ates disten dolayi cok huzursuzmus annemi aradm az evvel..insallah benim sipaminda incileri dokuluverir bir an once..birde su konusu var bizde skintı..jesinlikle su iciremioruz.icmedigi gibi ictigi kismida bogazinda kalio 2 cicuk buyuten annem bile zavallim korkuorum denemeye bile diyor.sütüm azaldi baya 150 ml cikarabiliorum sadece artik.birde aksam emziriorum.500 ml.sivi almalari gerekiomus gunde ne ile karsilayabilirim acaba ben bu siviyi...öptum sizlerii..

Son düzenleme:

Heracım iyi ki kızın tek foto çekilmesine izin vermiyor bu güzellikten mahrum kalmıyoruz böylelikle çok durubir güzelliği var kızının ve ikisi de birbirinden tatlı maşallah onlara

Oyyy maşallah bu ne hız bir de köpek dişi hemen çıkmaz derler tv olayını da size soracaktım ben de bi kaç gündür baby tv açıyorum severek izliyor...ama uzun süre değil 15-20 dk. Sizler izletiyor musunuz kızlar?? Duruselcim bu arada patates topları tarifin çok hoşuma gitti.ek gıdaya tam geçiş yaptığımızda deneyeceğim...

geçmiş olsun cnm bende süt bezesi oldu geçen ay çektiker bu ay başında pataloji sonucun var. meşe gibi benim eline geliyordu süt doldukça acıyordu. iyi düşün iyi olsun canım

sanada geçmiş olsun sağol cnm kötü bir şey yok çok şükür

sağol cnm aynen boşaltmam lazımmış sütü iyice bu bıdık az emiyor son zamanlarda gerçi çok sütümde yok çok garip böyle birşeyin olması ateşin yükselirse ağrın çoğalırsa gel dedi dr. ağrı var ama kızarıklık geçti gibi

barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)

oğlumun yaşıtı :) severim ben sizi maşallah sübhanallahh

ne kadarda tatlı ve temiz yüzlü bir bıdık bunlar kardeşliğin güzel hali...

çok teşekkürler siteyi hemen inceleyeceğim. ben de ağustos 2013 annesiyim. 5. ayda başladık tadım aşamasıyla. benim yaramazım yoğurdu tek başına yemiyor mecburen meyveyle karıştırıyorum. artık çorbalara da başladık. bir de aptamilin kaşık mamalarından veriyorum akşamları. çorba olarak neler yapıyorsunuz. ben patates havuç irmikten yapıyorum. içine kimi zaman ıspanak, brokoli karıştırıyorum. bal kabağı da katabilirsiniz. ben buğün sadece balkabağı ve irmikten yaptım sevdi. siz de paylaşırsanız yaptıklarınızı iyi olur.

Eylüş gitgide güzelleşiyor annesi maşallah Ayrıca sen de yakıyorsun bebeğim

Hastayım bu pozuna :))

Hey güzeller sarı şekerler çok tatlısınız Maşallah canım çocukların birbirinden güzel

Ben de yiyebilir miyim?

Oyy İkra topiğimizin en acelecisi :) Bitirmiş nerdeyse bütün dişleri maşallah. Yaşına kadar tüm dişlerini çıkarıcak galiba. Emekliyor da demek artık Askerlik günlerin başladı duruselcim hadi hayırlısı

Gel kız ben senin kardeşin olurum

Çıkmadan size bi selam çakayım dedim canlarım hepinizi öpüyorum bugün pek giremedim işlerim çoktu. Şimdi kızıma doğru yol alma vakti

Ayy kardeşliğe bak ya çok güzeller bu bıcırlar varsın tek pozu olmasın onlar tek yürek olmuş baksana

Hoşgeldinizz gözümüz yollarda kaldı güzel eylüş ve çıtır anne tatlımı tatlı seyler

Ahh ahh ben o çikiletaları hiç görmedim zati hıhhhsende görme Arastam

Merhaba arkadaşlar.Dün yazılanları okuyamadım.Bugün elayı doktora götürdüm o yüzden giremedim.Şimdi uyuttumda hemen bakayım dedim.Geçen hafta idrarında iltihap çıkmıştı.İlaç kullandık.Bugün kontrole gittik.Tekrar idrar tahlili ve kültürü yapılacaktı.Ama bir türlü çişimizi yapamadık.Birincide çişimiz poşetten dışarı sızmış.İkinide çok çok az yaptı.Bu yeterli olmaz dediler.En sonunda poşet ve kutuyu alıp eve geldik.Eşim geldikten sonnra poşeti takıcam.Yapınca eşim hemen hastaneye götürecek.Yarım saat içindede götürülmesi gerekiyormuş.İnşallah yeterli miktarda yapar.İlk fırsatta yazılanlara bakıcam.

Kızlar ben elayı ayakta sallayarak uyumaya alıştırmak istemedim.Yatağına koyuncada uyumuyor.Hep kucağımda uyurdu.Artık ağırlaştığı içim kucağıma yatırıyorum ve beraber bizim yatağımıza yatıyoruz.Yani onu kucaklayarak yatmış oluyoruz.Bir kolumda başı, diğer kolumlada totosunu sarıyorum.Uyuyor.Tam yatağına koyuyorum uyanıp ağlıyor.Kucağıma alıyorum uyuyor.Düşündümki ayaktada sallasam ağırlaştıkça ayaklarım ağrıyacak.Ama böyle uyutunca ikimizde sarmaş dolaş yatmış oluyoruz.Ben yanından kalksamda onu yatağına koymazsam uyumaya devam ediyor.
Ayyyyyyyyyyyy kayısı koymuştum ocağa.Elaya püre yapacaktım.Bir koku geldi.Cezveyle kayısı kömür halde.Buraya dalınca herşeyi unutuyorum.

kızlar yengem dogum da 41 haftayı doldurmustu bu sabah yatıs yaptılar sunı sancı verılmıs daha hala dogmadı dua edın nolur en son gördugumde aglıyodu bnde dayanamadm agladım kendı dogumum geldı aklıma gözüm tlfnda

Hosbulduk cnm evet valla en son doktora sorduğumda yok dişi cikmiyor demidto bi hafta sonra 2tane patladi yani sizinkilerde pat die cikabilir

Canım Allah yardım etsin.Tez zamanda hayırlısıyla, sağlıklı, sıhhatli bebişini dünyaya getirsin inşallah.

Arkadaşlar çalışma konusundaki düşüncelerinizi belittiğiniz için teşekkür ederim.Meleğim biraz büyüyene kadar çalışmayacağım.Sonrası Allah kerim.

Allah kurtarsınn sağa salim
suni sancıı zor

yine faydalı bilgiler vermeye devam ediyorsun parmişim evet kolay bulunmayabilir ama şu organik pazarlarda falan olabilir belki.

bende eniştemden rica ederim kendisi bşb hal de

Teşekkür ederim Canim ben de görmedim hic marketlerde ya da hatırlamıyorum, Nişantaşı'nda bir manav var yemek sepetinden sipariş veriliyor belki onda vardır bir araştırayım bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…