Pure ve çorba olarak bebeklerimize verebiliriz. Cok faydalı olduğu söyleniyor . Tek dorun kolay bulunabilir degil .
https://www.sebzemeyvedunyasi.com/Salgam-Havuc-Siyah-Havuc-Kg,PR-217.html
Babannemler muğlada oturuyorlar oraya gdince çok yerdik...ama ben de izmirde görmedim hiç varsa da dikkatimi çekmedi.yediniz mi bilmiyorum ama çok da lezzetlidir
Hayırlısıyla yavruşunu sağ salim kucağına alır inş canım...kızlar yengem dogum da 41 haftayı doldurmustu bu sabah yatıs yaptılar sunı sancı verılmıs daha hala dogmadı dua edın nolur en son gördugumde aglıyodu bnde dayanamadm agladım kendı dogumum geldı aklıma gözüm tlfnda
yine faydalı bilgiler vermeye devam ediyorsun parmişimevet kolay bulunmayabilir ama şu organik pazarlarda falan olabilir belki.
bende eniştemden rica ederim kendisi bşb hal de
Hayir Canim yemedim konya Ereğli de yetişen bir sebzeymis.
wuuuuu supersın :) sulozz bıze rakıp gelıyo bacım :)
1 kişilik yer açın geliyorum (not: yer dar olabilir sorun değil )Oh süper daim olsun şekerim
Heracım bizi bu güzelliklerden mahrum etmediğin için sana çok çok teşekkürler canım. Allah onları sana bağışlasın ne kadar güzeller abla kardeş. Ay ben de özendim du bakayımNe zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
Eki Görüntüle 993714 Eki Görüntüle 993713 Eki Görüntüle 993715
Suloz bana bunu yapmaaaaaa ühühühü
Ay maşallah İkracığıma her bir şeyde aceleci annesislm kızlar sonunda geldim çok özledim sizi konuşmayıı ikra şuan yumurcaktaki can adlı çigi filme bakıo bi yandanda oyuncak cep telefonunu kemirio bende hemen size koştum geldimmm:) kardeşim cumartesi gitti,ek gıda denemelerimiz devam bakalım bugünkü menümüz sabah peynir tereyağı pekmez öğlende yeni keşfim patates topları:)) önce zeytinyağı ile soğanı biraz kavurdum sonra ıspanak ları ince ince doğrayıp ekledim azda su ekledim ıspanak kendini bıraktı üzerinede 1 yumurta sarısı kırdım bi güzel pişirdim sonra patatesi ayrı bi yerde haşladım ezip içine çok az tuzsuz tereyağı kattım ikra dişten dolayı katı şeyleri pek kaşıkla yemio son gün lerde bende biraz ıspanaktan biraz patatesten alıp fındık kadar top haline getirdim afiyetle yedi kuzum:) iice emeklioruz artık yalnız yatar vaziyetle ayağıyla iterek gidio örümceğede bindiriorum alt 2 dişimiz büyüdü sonra üst köpek dişi çıktı bu haftada alt yan diş ve üst öndişin biri patladıaceleciyiz yani ama sürekli uyanmalar ve kaşıkla yemeyi reddetmeler heeeppp dişten artık tecrübeyle öğrendim bu şekilde olanlar varsa sabretsin bugün 15 kez ağladı belkide çünkü dün dişi patladı geçmişe bakamadım pek umarım herkesssler iidir bundan sonra buralarda olacam inşallah.
Şurda gördüğün hareketleri yapıyorum canım. Her birinden 5 er tane ile başladım ve her geçen gün 5er artırıyorum. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma aç karnına yapıyorum bunlarıheyy maşallhhh..ne kadr güzellsinzz ana kızz..
arastacımm spor olarak ne yapıyrsun mekik falan mı çekiyrsunn
Canım geçen bir yerde okudum en değerli ek gıda yarhana imiş gerçekten çok faydalı ben haftada ıkı gün tarhana veriyorum artık inşallah sever idoşum
Canım ıhlamur ve cocopops bende çok işe yarıyordu :))arkadaşlar merhaba;
4. ayımız emzirme döneminde sütüm kesildi tam olarak bitmedi ama bitti denecek kadar az şuan.. kötü bi haber sonrası oldu yaklaşık 1 buçuk haftadır sadece sabahları çocuğumu tam doyurabiliyorum gün içinde hiç sütüm yoktekrar sütüm olur mu yoksa bitiyo mu ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?
Bugün bende de işler çoktu ben de giremedim pekÇıkmadan size bi selam çakayım dedim canlarım hepinizi öpüyorum bugün pek giremedim işlerim çoktu. Şimdi kızıma doğru yol alma vakti
Parmişim sağol faydalı bilgilerin için. Ben bu siyah havucu görüyodum ama hiç ilgilenmemiştim bakayım ben de :))Pure ve çorba olarak bebeklerimize verebiliriz. Cok faydalı olduğu söyleniyor . Tek dorun kolay bulunabilir degil .
https://www.sebzemeyvedunyasi.com/Salgam-Havuc-Siyah-Havuc-Kg,PR-217.html
Sistit başa bela canım biz de 2 kez çektik çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.Merhaba arkadaşlar.Dün yazılanları okuyamadım.Bugün elayı doktora götürdüm o yüzden giremedim.Şimdi uyuttumda hemen bakayım dedim.Geçen hafta idrarında iltihap çıkmıştı.İlaç kullandık.Bugün kontrole gittik.Tekrar idrar tahlili ve kültürü yapılacaktı.Ama bir türlü çişimizi yapamadık.Birincide çişimiz poşetten dışarı sızmış.İkinide çok çok az yaptı.Bu yeterli olmaz dediler.En sonunda poşet ve kutuyu alıp eve geldik.Eşim geldikten sonnra poşeti takıcam.Yapınca eşim hemen hastaneye götürecek.Yarım saat içindede götürülmesi gerekiyormuş.İnşallah yeterli miktarda yapar.İlk fırsatta yazılanlara bakıcam.
Canım noldu hayır haber var mı sağlıkla aldı mı kucağına yavrusunukızlar yengem dogum da 41 haftayı doldurmustu bu sabah yatıs yaptılar sunı sancı verılmıs daha hala dogmadı dua edın nolur en son gördugumde aglıyodu bnde dayanamadm agladım kendı dogumum geldı aklıma gözüm tlfnda
1 kişilik yer açın geliyorum (not: yer dar olabilir sorun değil )
Heracım bizi bu güzelliklerden mahrum etmediğin için sana çok çok teşekkürler canım. Allah onları sana bağışlasın ne kadar güzeller abla kardeş. Ay ben de özendim du bakayımMaşallah bayıldım valla yaa Allah nazarlardan korusun, bahtları da yüzleri kadar güzel olsun ve seni hep gururlandırsınlar canım
Suloz bana bunu yapmaaaaaa ühühühü
Ay maşallah İkracığıma her bir şeyde aceleci annesiSen diş belasından bir avazda kurtulacaksın ne güzel canım benimki çıldırıcak artık yüzüm çenem mosmor
Fıstığıma güzel güzel mamalar da yapmış annesi oh yemiş kuzucuğum afiyet şeker olsun, darısı başıma
Şurda gördüğün hareketleri yapıyorum canım. Her birinden 5 er tane ile başladım ve her geçen gün 5er artırıyorum. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma aç karnına yapıyorum bunları
[video=youtube;JVgJ1mAz6hk]http://www.youtube.com/watch?v=JVgJ1mAz6hk#t=0[/video]
Bugün 1. denemede yemedi sonra akşam 2. denemede 5-6 kaşık yedi bu bile benim için kardır ve evet çok faydalı canım :))
Canım ıhlamur ve cocopops bende çok işe yarıyordu :))
Bugün bende de işler çoktu ben de giremedim pek
Parmişim sağol faydalı bilgilerin için. Ben bu siyah havucu görüyodum ama hiç ilgilenmemiştim bakayım ben de :))
Sistit başa bela canım biz de 2 kez çektik çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.
Canım noldu hayır haber var mı sağlıkla aldı mı kucağına yavrusunu
Ayyy ayyy nasıl iyi geldi gece gece bu şirin surat. Ateşcim bıcı bıcı çok zevkli ama ne güzel yıkıyo annen seni hem yaza daha da büyük keyif alacaksın banyodan :))) Şişme havuzlar balkonaaa :)))
bu sizin evin ağası mı paşası mı.
yerim seni mis kokulu tontik.
bu arada yatmışsın öyle ama zıbınını gördüm...
ne şeker ya maşaallah...
kızlar yengem dogum da 41 haftayı doldurmustu bu sabah yatıs yaptılar sunı sancı verılmıs daha hala dogmadı dua edın nolur en son gördugumde aglıyodu bnde dayanamadm agladım kendı dogumum geldı aklıma gözüm tlfnda
Maşallah ya keyfe bak
MALZEMELER
2 su bardagi su(eti haşladığımız su)
1.5 yemek kasigi tarhana
yarim havuc(rendelenecek)
2küp şeker boyutu haşlanmış et
1dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı zeytin yagi
1 çimdik kimyon
HAZIRLANIŞI
Eti haşladığımız suya tarhanamızı ekleyip karıştırarak pişirelim ve kaynamaya başlayınca içine rendelenmiş havuç ve didiklenmiş etimizi de ekleyip bir müddet daha kaynatalım. Ocaktan alınca çorbamızı rondoya koyalım. İçine ekmeğimizi, zeytinyağımızı ve kimyonumuzu da ekleyip karıştıralım. Enfes ve besleyici tarhanamız hazır. Afiyet olsun)
Deryatess, tam bir keyif tiryakisi yazın havuzbasi keyfinizi gözümün Önüne getirdim de cok guzel resimler çıkacak
Arasta , çorba tarifine vayyy diyorum yapmak icin sabirsizlaniyorum :)
Ateş kuzusu mis kokulu mşllh
heracım senin bıdıklar Allah bağışlasın, kardeşlik bambaşka bir duygu ki ben ikiz eşiyim anlatılamaz çocuğum gibi bende ona öyleyim
tondora sevindim bişey çıkmamış
Annmler bndeydi ondan gelemedim çok özlenmişiz bizde özledik hasret giderdik
bgnki mönümüzü yazıp dinleneceğim takipteyim
khvltı: yumurta çökelek pekmez tek tek yedi elma atmut suyu biberonla içti
öğlen yoğurt
ikindi çorba: havuç irmik haşladım 6-7 yaprak ıspanak ekledim ( 1 adet kuşbaşı kesilmiş dana eti koydum) kendimize yemek yapçaktım ordan aldım tuzsuz haşladım.
et var diye blendır geçip 1 çay kaşığı tereyağı ekledim( tereyağ boy uzatırmış)
9 da muhallebi cevizli yaptım
22:30 uyku
herdaim anne sütü
süper tarif yrn yapıyorum hemen 😃
Ohhh yıkanmış bir de misss olmuş bu paşa
MALZEMELER[/B
2 su bardagi su(eti haşladığımız su)
1.5 yemek kasigi tarhana
yarim havuc(rendelenecek)
2küp şeker boyutu haşlanmış et
1dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı zeytin yagi
1 çimdik kimyon
HAZIRLANIŞI
Eti haşladığımız suya tarhanamızı ekleyip karıştırarak pişirelim ve kaynamaya başlayınca içine rendelenmiş havuç ve didiklenmiş etimizi de ekleyip bir müddet daha kaynatalım. Ocaktan alınca çorbamızı rondoya koyalım. İçine ekmeğimizi, zeytinyağımızı ve kimyonumuzu da ekleyip karıştıralım. Enfes ve besleyici tarhanamız hazır. Afiyet olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?