MALZEMELER
2 su bardagi su(eti haşladığımız su)
1.5 yemek kasigi tarhana
yarim havuc(rendelenecek)
2küp şeker boyutu haşlanmış et
1dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı zeytin yagi
1 çimdik kimyon
HAZIRLANIŞI
Eti haşladığımız suya tarhanamızı ekleyip karıştırarak pişirelim ve kaynamaya başlayınca içine rendelenmiş havuç ve didiklenmiş etimizi de ekleyip bir müddet daha kaynatalım. Ocaktan alınca çorbamızı rondoya koyalım. İçine ekmeğimizi, zeytinyağımızı ve kimyonumuzu da ekleyip karıştıralım. Enfes ve besleyici tarhanamız hazır. Afiyet olsun)
Günaydın kızlar :)) Her sabah çalar saat gibi beni 7 de ayağa diken İda bu sabah 8 e kadar uyuttu. Bir uykum kanmış, bir mutlu uyandım ki sormayın. Herkes için mutlu ve güzel bir gün olsun
[video=youtube;KuouV8akqHU]http://www.youtube.com/watch?v=KuouV8akqHU#t=5[/video]
1 kişilik yer açın geliyorum (not: yer dar olabilir sorun değil )
Heracım bizi bu güzelliklerden mahrum etmediğin için sana çok çok teşekkürler canım. Allah onları sana bağışlasın ne kadar güzeller abla kardeş. Ay ben de özendim du bakayımMaşallah bayıldım valla yaa Allah nazarlardan korusun, bahtları da yüzleri kadar güzel olsun ve seni hep gururlandırsınlar canım
Suloz bana bunu yapmaaaaaa ühühühü
Ay maşallah İkracığıma her bir şeyde aceleci annesiSen diş belasından bir avazda kurtulacaksın ne güzel canım benimki çıldırıcak artık yüzüm çenem mosmor
Fıstığıma güzel güzel mamalar da yapmış annesi oh yemiş kuzucuğum afiyet şeker olsun, darısı başıma
Şurda gördüğün hareketleri yapıyorum canım. Her birinden 5 er tane ile başladım ve her geçen gün 5er artırıyorum. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma aç karnına yapıyorum bunları
[video=youtube;JVgJ1mAz6hk]http://www.youtube.com/watch?v=JVgJ1mAz6hk#t=0[/video]
Bugün 1. denemede yemedi sonra akşam 2. denemede 5-6 kaşık yedi bu bile benim için kardır ve evet çok faydalı canım :))
Canım ıhlamur ve cocopops bende çok işe yarıyordu :))
Bugün bende de işler çoktu ben de giremedim pek
Parmişim sağol faydalı bilgilerin için. Ben bu siyah havucu görüyodum ama hiç ilgilenmemiştim bakayım ben de :))
Sistit başa bela canım biz de 2 kez çektik çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.
Canım noldu hayır haber var mı sağlıkla aldı mı kucağına yavrusunu
Ayyy ayyy nasıl iyi geldi gece gece bu şirin surat. Ateşcim bıcı bıcı çok zevkli ama ne güzel yıkıyo annen seni hem yaza daha da büyük keyif alacaksın banyodan :))) Şişme havuzlar balkonaaa :)))
Teşekküler canım benim hepiniz benim bebeklerimsiniz hihihiEylüş gitgide güzelleşiyor annesi maşallahAyrıca sen de yakıyorsun bebeğim
Hastayım bu pozuna :))
Hey güzeller sarı şekerler çok tatlısınızMaşallah canım çocukların birbirinden güzel
Ben de yiyebilir miyim?
Oyy İkra topiğimizin en acelecisi :) Bitirmiş nerdeyse bütün dişleri maşallah. Yaşına kadar tüm dişlerini çıkarıcak galiba. Emekliyor da demek artıkAskerlik günlerin başladı duruselcim hadi hayırlısı
Gel kız ben senin kardeşin olurum
Ben gülerimHayırlısıyla yavruşunu sağ salim kucağına alır inş canım...
Bizim de evin yakınına organik paZar diye bir manav açılmış.ben de seviniyordum çikoma organik rahat rahat yedirebilcem diye.ilk gün gittim bir heves armut alacağım.dedim bebek yiyecek organik deme dedim. Yok dedi bizim sadece ismimiz organik pazar bunlar organik değil...güler misin ağlar mıskn
Ateş beyy sütünüzü nasıl alırdınız? Keyfe bak paşamın..
Sistit başa bela canım biz de 2 kez çektik çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.
MALZEMELER
1.5 yemek kasigi tarhana
1dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı zeytin yagi
1 çimdik kimyon
HAZIRLANIŞI
Eti haşladığımız suya tarhanamızı ekleyip karıştırarak pişirelim ve kaynamaya başlayınca içine rendelenmiş havuç ve didiklenmiş etimizi de ekleyip bir müddet daha kaynatalım. Ocaktan alınca çorbamızı rondoya koyalım. İçine ekmeğimizi, zeytinyağımızı ve kimyonumuzu da ekleyip karıştıralım. Enfes ve besleyici tarhanamız hazır. Afiyet olsun)
Süper tarif canım.. TeşekkürlerMALZEMELER
1.5 yemek kasigi tarhana
1dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı zeytin yagi
1 çimdik kimyon
HAZIRLANIŞI
Yaparım bilirsin1 kişilik yer açın geliyorum (not: yer dar olabilir sorun değil )
Suloz bana bunu yapmaaaaaa ühühühü
Günaydın arkadaşımmGunaydinnnnnnnnnn ;-)
Amin cnm darısı basina insallah nasil idanin iştahı biraz duzeldimi disu en sin patlicak gibiydi bolca havuc vs vrr eline kemirsin ikra nirini havucla birini mama kasigiyla cikardi verdim eline kemirdi durdu ertesi gün cıktı.
Ben de vereyim bari havuç yaa korkuyorum koparıp boğazına kaçacak diye çok sert ısırıyo çünkü. İştahında pek bi düzelme yok canım meme tiryakisi 7 aylık olsun götürüp bir tarttırıcam, boyuna baktırıcam nerdeyse sadece anne sütü alıyor çünkü eğer gerileme varsa çocuk doktoruyla detaylıca konuşucam. Başka yapabileceğim bişey var mı diye. Sütüm filan iyi durumda gerçi ama aldığı kiloyu görmeden yetip yetmediğine karar veremiyorum. Parmenin bahsettiği şeye gelince siyah havuçmuş tatlım o :))Gunaydin herkese kuzular bende bugün kidmen ii uyudum ya tarhana ben nerden bulabilirim acaba bizde yapan yok bide parmenin bahsettigi sebzeyi acamadim ne ki acaba adi
Iııııııııh valla benimde ağzım sulandı.Bu tarifi yarın yapacağım.Bugün menüsünde sebze çorbası var.Karnıbahar koyacağım.Gaz yaparmı acaba?Yediren varmı?
Sana da günaydın canımGunaydinnnnnnnnnn ;-)
Yaparım bilirsin
hahah dar olabilir ha ne güldüm..
Gunaydin herkese kuzular bende bugün kidmen ii uyudum ya tarhana ben nerden bulabilirim acaba bizde yapan yok bide parmenin bahsettigi sebzeyi acamadim ne ki acaba adi
Gunaydin herkese kuzular bende bugün kidmen ii uyudum ya tarhana ben nerden bulabilirim acaba bizde yapan yok bide parmenin bahsettigi sebzeyi acamadim ne ki acaba adi
MALZEMELER
1.5 yemek kasigi tarhana
1dilim tam tahıllı ekmek
1 çay kaşığı zeytin yagi
1 çimdik kimyon
HAZIRLANIŞI
Yok canım ya geçmemiş.Yine iltihap çıktı.
Iııııııııh valla benimde ağzım sulandı.Bu tarifi yarın yapacağım.Bugün menüsünde sebze çorbası var.Karnıbahar koyacağım.Gaz yaparmı acaba?Yediren varmı?
Maşşallahh o nasıl keyif öyle.Yerim ben seni.
Günaydın hepinize :) gerçi uyanalı çok oldu da :)
arasta tarif çok güzel teşekkür ederiz ben hemen not aldım
ohh keyfini severim seninnn :) ama ne güzel annişin seni yıkıyorr mis mis oluyosun kuzucumm
oww süper tarif arasta 7. aya az kaldı ozaman hemen denicem kuzum tişikkürler
musmutlu bigün olsun hepimiz içinnn
oyyyy seninn o keyifli uzanışınıı hayrann olsunnnlarr.. maşallhh..
Kızlar günaydın. Kızım neredeyse 1 haftadır doğru dürüst ek gıda almıyor. En fazla 5-6 silikon kaşık yiyor. 1 hafta öncesine dek iyi yiyordu. Çok üzülüyorum.Zaten kilo da az az alıyor.Şimdi hepten almayacak. Yarı aç, aç, tok her türlü deniyorum.Ekmek biraz yiyor;ama o da tek başına ne kadar yeterli.Daha ne kadar sürecek bu?
oyyyy seninn o keyifli uzanışınıı hayrann olsunnnlarr.. maşallhh..
canımm benim kızımda 2 ay olacak nerdeysee çok iştahsız ilk başlarda daha kötüydüü şimdii az biraz daha iyii.. sabah 8.30 da uyandıı hiç bişey yemedii cevizli yoğort haızrlmaıştımm yemedi emmedi de. az önce bişeyler yedii, bve o sürede de öle açlık huzursuzluğu hiç yokk.. ve geçtiğimiz ay 200 gr almıştıı. doktorumuz dişten dolayı diyorr ve hala diş yok ortadaa..
Gerçekten çok zor ve yorucu bir durum.Kızım zaten 250 gr ancak alıyordu.Belki de şimdi hiç almayacak. İnşallah sizin diş de bir an önce gelir de rahatlarsınız.Doktoru arayacağım.Bakalım o ne diyecek. Kolay gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?