2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar :)) Her sabah çalar saat gibi beni 7 de ayağa diken İda bu sabah 8 e kadar uyuttu. Bir uykum kanmış, bir mutlu uyandım ki sormayın. Herkes için mutlu ve güzel bir gün olsun

[video=youtube;KuouV8akqHU]http://www.youtube.com/watch?v=KuouV8akqHU#t=5[/video]

Eki Görüntüle 994813 Eki Görüntüle 994814

bide bu annem beni her akşamm yıkyoo yaa puuff :))))

Oy o masıl yayılmış öle köy ağası gibi eeee evin ağası onlar artık haklı çocuk çok tatlı bişey bu maşallah ona

Güzel tarif düz tarhanadan daha besleyici yarın yapıcam bende teşekkürler canikom

Aferin idama benımkide dün gece bir güzel kakasını yaptı sonra rahat bir uyku çekti bende dinlendim oh be havada güzel olsaydı keşke ama fena bayık

Amin cnm darısı basina insallah nasil idanin iştahı biraz duzeldimi disu en sin patlicak gibiydi bolca havuc vs vrr eline kemirsin ikra nirini havucla birini mama kasigiyla cikardi verdim eline kemirdi durdu ertesi gün cıktı.

Gunaydin herkese kuzular bende bugün kidmen ii uyudum ya tarhana ben nerden bulabilirim acaba bizde yapan yok bide parmenin bahsettigi sebzeyi acamadim ne ki acaba adi

Teşekküler canım benim hepiniz benim bebeklerimsiniz hihihi
Çikilatamızdan yiyebilirsin tabisi sende

Ben gülerim Yurdum insanı..

Ateş beyy sütünüzü nasıl alırdınız? Keyfe bak paşamın..

Sistit başa bela canım biz de 2 kez çektik çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.

Yok canım ya geçmemiş.Yine iltihap çıktı.

Iııııııııh valla benimde ağzım sulandı.Bu tarifi yarın yapacağım.Bugün menüsünde sebze çorbası var.Karnıbahar koyacağım.Gaz yaparmı acaba?Yediren varmı?

Maşşallahh o nasıl keyif öyle.Yerim ben seni.

Süper tarif canım.. Teşekkürler
1 kişilik yer açın geliyorum (not: yer dar olabilir sorun değil )

Suloz bana bunu yapmaaaaaa ühühühü
Yaparım bilirsin
hahah dar olabilir ha ne güldüm..

Amin cnm darısı basina insallah nasil idanin iştahı biraz duzeldimi disu en sin patlicak gibiydi bolca havuc vs vrr eline kemirsin ikra nirini havucla birini mama kasigiyla cikardi verdim eline kemirdi durdu ertesi gün cıktı.

Gunaydin herkese kuzular bende bugün kidmen ii uyudum ya tarhana ben nerden bulabilirim acaba bizde yapan yok bide parmenin bahsettigi sebzeyi acamadim ne ki acaba adi
Ben de vereyim bari havuç yaa korkuyorum koparıp boğazına kaçacak diye çok sert ısırıyo çünkü. İştahında pek bi düzelme yok canım meme tiryakisi 7 aylık olsun götürüp bir tarttırıcam, boyuna baktırıcam nerdeyse sadece anne sütü alıyor çünkü eğer gerileme varsa çocuk doktoruyla detaylıca konuşucam. Başka yapabileceğim bişey var mı diye. Sütüm filan iyi durumda gerçi ama aldığı kiloyu görmeden yetip yetmediğine karar veremiyorum. Parmenin bahsettiği şeye gelince siyah havuçmuş tatlım o :))
Iııııııııh valla benimde ağzım sulandı.Bu tarifi yarın yapacağım.Bugün menüsünde sebze çorbası var.Karnıbahar koyacağım.Gaz yaparmı acaba?Yediren varmı?

Karnıbahar gaz yapabilir canım ama dene istersen belki de yapmaz. Bebekten bebeğe değişiyor bence. Ve tarif süper evet )

Gunaydinnnnnnnnnn ;-)
Sana da günaydın canım
Yaparım bilirsin
hahah dar olabilir ha ne güldüm..

Günaydın canım... Parmenin bahsettiği siyah havuç öyle geçiyor ismi. Nerde oturuyorsun canım ben paylaşabilirim tarhanamı seninle

Günydın canım. Parmenim bahsettiği siyah havuç .. Tarhanayı da özelden msj yaz adresini ben sana göndereyim. Annem yaptı güvenilir yani eşim de ben de içmiyoruz fazla yani bizdeki...ilki gitmedi diye 2 defa yazmış oldum pardon tlfndan zor oluyor da

Son düzenleme:
Günaydın hepinize :) gerçi uyanalı çok oldu da :)

arasta tarif çok güzel teşekkür ederiz ben hemen not aldım

Ben verdim canım karnıbahar. Normal diğer günlerdeki gibi geçirdik ekstra bir gaz vs olmadı. Yalnız ben önce az kaynatıp bir kere suyunu döktüm.

Günaydın hepinize :) gerçi uyanalı çok oldu da :)

arasta tarif çok güzel teşekkür ederiz ben hemen not aldım

ohh keyfini severim seninnn :) ama ne güzel annişin seni yıkıyorr mis mis oluyosun kuzucumm

oww süper tarif arasta 7. aya az kaldı ozaman hemen denicem kuzum tişikkürler

musmutlu bigün olsun hepimiz içinnn

Afiyet olsun kuzucuklara rica ederim kızlar

oyyyy seninn o keyifli uzanışınıı hayrann olsunnnlarr.. maşallhh..

canımm benim kızımda 2 ay olacak nerdeysee çok iştahsız ilk başlarda daha kötüydüü şimdii az biraz daha iyii.. sabah 8.30 da uyandıı hiç bişey yemedii cevizli yoğort haızrlmaıştımm yemedi emmedi de. az önce bişeyler yedii, bve o sürede de öle açlık huzursuzluğu hiç yokk.. ve geçtiğimiz ay 200 gr almıştıı. doktorumuz dişten dolayı diyorr ve hala diş yok ortadaa..

Gerçekten çok zor ve yorucu bir durum.Kızım zaten 250 gr ancak alıyordu.Belki de şimdi hiç almayacak. İnşallah sizin diş de bir an önce gelir de rahatlarsınız.Doktoru arayacağım.Bakalım o ne diyecek. Kolay gelsin canım.

havadakı kasvete bak yaa..idil'i uyutup yemegımın sadece adını koyup sutlu nescafemı yudumluyorum... :)) ustumde hala pijamalarım var...ne kadar becerıklı bı hatunum dımıı.. :))boyle havalarda ıcımden bısey yapmak gelmıyor...

doktorunuzun söylediklerini de benimle paylşırsnn çk sevnrmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…