Günydın canım. Parmenim bahsettiği siyah havuç .. Tarhanayı da özelden msj yaz adresini ben sana göndereyim. Annem yaptı güvenilir yani eşim de ben de içmiyoruz fazla yani bizdeki...ilki gitmedi diye 2 defa yazmış oldum pardontlfndan zor oluyor da
Günaydın kızlar :)) Her sabah çalar saat gibi beni 7 de ayağa diken İda bu sabah 8 e kadar uyuttu. Bir uykum kanmış, bir mutlu uyandım ki sormayın. Herkes için mutlu ve güzel bir gün olsun
[video=youtube;KuouV8akqHU]http://www.youtube.com/watch?v=KuouV8akqHU#t=5[/video]
Üff canım sıkkın kızlar bugün sütüm çok az çıktı
Suya rezeneye abanmış durumdayım napıcam niye böyle oldu bilmiyorum
kızlar dun idilimi dr goturduk...
8 kılo 70 cm de boyu varmıs kuzumun..masllahh..
doktorumuz bal,seker,tuz dan uzak duracak sekılde, artık herseyı verebılırısn dedı..
yıyebılecegı buyuklukte olsunn...abartı bı sekılde dayama cocuga dedı :))
et,balık,kıyma ısteedıgın hersey...balık olarak ozelllıkle somon..fırında pişircekmıısm..
erken degılmı bız 6 aydayız dedım..hayır yavas yavas herseye alısıın,damak tadı gelıssın cocugun dedii...
cıcı bebe kesınlıkle kullanma..onun yerıne tam tahıllı ekmek ve cesıtlerı..cavdar,kepeklı vb..mumkun oldugu kadar hazır gıdalardan uzak dur..
hazır mama vermek ıstersen,ki bence gerek yokk dedi sadece hipp kullan..ne olur olmaz dıye aldım evde duruyoo sımdı..:)
kahvaltıısnda mutlaka cevız ve yumurta olsunn dedı...
bıde mayalıyabılırsen peynırını kendın yap dedı..yaptım olduuu.. :))ama buzlukta saklıyorum,,kucuk kucuk kestım,hergun tazecık cıkarıcam....
bunların uzerıne bıde saglık ocagına gıdıp asılarımızı oldukk..sukur ateslenmedıkk.. :))
haftaosnu ankaraya da gııdınce ev evlıkten cıkmıstı..geldım hemen idili yatırıp temızlık yaptım..hasatım cıktı ama...sımdı gelelım o komık ruyama ;idili emzirirken uyuyaklamısım yatakta..eşim geldı hayatım erdoganın bılalle konusmasını dınlemısler ..olayı anlattı.artık nasıl yattıysam,hangı dusuncelerle,ruyamda asker devlete el koymuş,yeter artık dıyoo...ihtılal olmus..sabah kalktım hala ruyanın etkısındeyım..dısarı baktım araba fılan yokk..allah dedım gercekmı acaba.. :))
Bazı günler benim de çok az oluyor canım.yorgun ya da uykusuz musun o bende çok etki edîyor.yorulayım hemen azalıyor sütüm.sıkma canımı ama geçici bir durumdur
artık herkes aynı detten yakınıyr zaten canımm.. derin nerdeyse 2 aydır doğru düzgün emmi,yr benii. sadece gecelerii rahat bi şekilde emiyorr. hani desem sütüm az, az olsa emdikten sonra sıkıyorum göğsmn ucunu süt geliyr hatta fışkırıyr.. bide sadece sağ göğüsümü emiyor hanımefndii.. sağ göğüsüm kafam kadar oldu diğeri normal ölçülerdeee.. inş. normale döner yoksa böle mi kalack acabaa.. öff ne çok derdim varmışş benim dee
Gerçekten çok zor ve yorucu bir durum.Kızım zaten 250 gr ancak alıyordu.Belki de şimdi hiç almayacak. İnşallah sizin diş de bir an önce gelir de rahatlarsınız.Doktoru arayacağım.Bakalım o ne diyecek. Kolay gelsin canım.
havadakı kasvete bak yaa..idil'i uyutup yemegımın sadece adını koyup sutlu nescafemı yudumluyorum... :)) ustumde hala pijamalarım var...ne kadar becerıklı bı hatunum dımıı.. :))boyle havalarda ıcımden bısey yapmak gelmıyor...
Holgeldin kuzum hava kapalı diye seviniyorum yağmur yağıyor susuzluk çekmeyelim de hep böyle olsun yeter ki:) bize güzel haberler getirmişsin. İdil gayet iyi gelişmiş maşallah kuzuma 😘kızlar dun idilimi dr goturduk...
doktorumuz bal,seker,tuz dan uzak duracak sekılde, artık herseyı verebılırısn dedı..
et,balık,kıyma ısteedıgın hersey...balık olarak ozelllıkle somon..fırında pişircekmıısm..
erken degılmı bız 6 aydayız dedım..hayır yavas yavas herseye alısıın,damak tadı gelıssın cocugun dedii...
cıcı bebe kesınlıkle kullanma..onun yerıne tam tahıllı ekmek ve cesıtlerı..cavdar,kepeklı vb..mumkun oldugu kadar hazır gıdalardan uzak dur..
hazır mama vermek ıstersen,ki bence gerek yokk dedi sadece hipp kullan..ne olur olmaz dıye aldım evde duruyoo sımdı..:)
bıde mayalıyabılırsen peynırını kendın yap dedı..yaptım olduuu.. :))ama buzlukta saklıyorum,,kucuk kucuk kestım,hergun tazecık cıkarıcam....
bunların uzerıne bıde saglık ocagına gıdıp asılarımızı oldukk..sukur ateslenmedıkk.. :))
haftaosnu ankaraya da gııdınce ev evlıkten cıkmıstı..geldım hemen idili yatırıp temızlık yaptım..hasatım cıktı ama...sımdı gelelım o komık ruyama ;idili emzirirken uyuyaklamısım yatakta..eşim geldı hayatım erdoganın bılalle konusmasını dınlemısler ..olayı anlattı.artık nasıl yattıysam,hangı dusuncelerle,ruyamda asker devlete el koymuş,yeter artık dıyoo...ihtılal olmus..sabah kalktım hala ruyanın etkısındeyım..dısarı baktım araba fılan yokk..allah dedım gercekmı acaba.. :))
Bitmiyor ki zaten7 bizim için çok geç bir saat.
biz 6 yı 1 dk geçirmiyoruz.
öncesi olabilir ama asla 6 yı geçemez.
işimiz gücümüz var bizim günler kısa o kadar işi biz 6 da kalkıp bitiremiyoruz siz nasıl bitiriyorsunuz 7 de kalkıp anlamadım.
bir de bugün 8 de kalkmışsınız.
siz bugün o işleri bitiremezsiniz...
Canım benim sen asudan ayrıldın diye strese girdin ondan olabilir. Ihlamura, cocopopsa, suya aban bakalım iyice. Hay Allah yaa ha bi de tahin ye bol bolÜff canım sıkkın kızlar bugün sütüm çok az çıktı
doktorunuzun söylediklerini de benimle paylşırsnn çk sevnrmm
Bilenler bilir ben aslnda temmuz annesiyim yani oğlusum 7 aykik oldu pazar gunu ama bizde de haka dis yok..agrisi sancisi skıntısı var ama kendi yok hala kulaga vururmus agrisi..sipam kulaklarini koparcak nerdeyse ama hala cikaramadi ..
Holgeldin kuzum hava kapalı diye seviniyorum yağmur yağıyor susuzluk çekmeyelim de hep böyle olsun yeter ki:) bize güzel haberler getirmişsin. İdil gayet iyi gelişmiş maşallah kuzuma 😘
Bitmiyor ki zaten
Canım benim sen asudan ayrıldın diye strese girdin ondan olabilir. Ihlamura, cocopopsa, suya aban bakalım iyice. Hay Allah yaa ha bi de tahin ye bol bol
Ben birkaç şeyi denedim (Armut, kayısı, incir ve tarçından oluşan komposto; tahin-pekmez, boza). Bunları kullandıktan birkaç gün sonra sütüm yine normale döndü. Şuna kanaat getirdim: Önemli olan MORAL, mümkün oldukça uyumak, dinlenmek ve su. Sütünün az olduğunu değil, bol olduğunu düşün. Bu da işe yarıyor. Hem bunları niye yazdıysam... Senin sütün bol zaten
Ben verdim canım karnıbahar. Normal diğer günlerdeki gibi geçirdik ekstra bir gaz vs olmadı. Yalnız ben önce az kaynatıp bir kere suyunu döktüm.
kızlar dun idilimi dr goturduk...
Kızlar canım sıkkın.Elanın idrarında ikinci kez iltihap çıkmıştı.Doktorla tel.görüştük.Böbreklerinden olabilir dedi.Haftaya kontrole gidicez.İnşalllah öyle birşey çıkmaz.
Amannn olmasın ihtilal hiç lazım değil. Baskıcı tüm yönetimlere hayır!
Uykusuzum canım bir süredir sürekli uykusuzum zaten yeni bişey değil.
Emmede sıkıntımız yok bizim canım ya saldırıyo memeye. Zaten sadece akşamları ve gece emiyor. Tadını çıkarıyor yani... Ama işte bugün sağıyorum 3 oldu 50-30-60 çok az... İnşallah Derincik eskisi gibi emer anneciğini üzmez canım.
Bilenler bilir ben aslnda temmuz annesiyim yani oğlusum 7 aykik oldu pazar gunu ama bizde de haka dis yok..agrisi sancisi skıntısı var ama kendi yok hala kulaga vururmus agrisi..sipam kulaklarini koparcak nerdeyse ama hala cikaramadi ..
Kızlar canım sıkkın.Elanın idrarında ikinci kez iltihap çıkmıştı.Doktorla tel.görüştük.Böbreklerinden olabilir dedi.Haftaya kontrole gidicez.İnşalllah öyle birşey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?