Kızlar canım sıkkın.Elanın idrarında ikinci kez iltihap çıkmıştı.Doktorla tel.görüştük.Böbreklerinden olabilir dedi.Haftaya kontrole gidicez.İnşalllah öyle birşey çıkmaz.
Canm pozitif dusun oyle olsun..ins bobrekleriyle ilgili degildr bizede haber ver doktora gidince
Canım inş bişey çıkmayacak. İyi düşün iyi olsun..
Cnm insallah öyle bise çıkmaz yuregini ferah tut.
Aynen canım şimdiye kadar hep bol bol diye kendimi motive ediyordum. Buraya sütüm azaldı yazan bütün arkadaşlara da moralinizi bozmayın yazmıştım. Bugünki sağdığım miktarları görünce paniğe kapılmamak elde değildi. Yarın ne içecek bütün gün... Neyse sakin oluyorum sütüm de maşallah taşıyor :)
Doktorumuzu aradım. Kulaklarını çekiştirdiğini, gece saatlerce ayakta kaldığını ve ek gıdasını almadığını anlattım. "Sürekli huzursuz ve mutsuz ise yarın bir göreyim. Bazı bebekler dişini çok sıkıntılı çıkarıyor; ama ondan önce her ihtimale karşı idrar yolu enfeksiyonu ve kulak iltihabı için muayene edelim." dedi. 2 ay önce İYE atlattık. İnşallah tekrarlamamıştır. Şu an buna gücüm yok.
Boza iç canım baya güzel arttırıyorÜff canım sıkkın kızlar bugün sütüm çok az çıktı
Suya rezeneye abanmış durumdayım napıcam niye böyle oldu bilmiyorum
Kızlar canım sıkkın.Elanın idrarında ikinci kez iltihap çıkmıştı.Doktorla tel.görüştük.Böbreklerinden olabilir dedi.Haftaya kontrole gidicez.İnşalllah öyle birşey çıkmaz.
ben baktırmıştım kulak iltihabı yoktuu.. inş. tekrarlamamıştır canımm idrar yolu enfenksyonuu.. ayy şu dişler bir çıksaa ya.. içini ferah tut ve her ihtimale karşı sık sık bezini değiştir ve sık sık su ver canımm..
Funda maşallah bebeciğeiyi geceleerrazmettim ve başardım kızlar geçmişi okumayı :)) misafirim eksik olmadı 2 3gündür.. yatılısı da vardı geceye kalanı da kahve içip gideni de baya sayfa birikmiş 2 günde ama bitirdim nihayet
bu arada dün aşılarımızı olduk.. çok şükür ki sorunsuz atlattık, ateş de çıkmadı, huysuzlanmadı da Arduşbu ay 900 gram almış benim çitosum :) ilk ayından beri hiç bu kadar almamıştı. çok mutlu oldum kusmamız da epey azaldı ki bu en mutlu olduğum olay son günlerde büyüyor artık sıpacıkım yaaa
ek gıda olayında da bayağı ilerleme kaydettik.. kahvaltıda peynir yumurta pekmez...öğlenleri yoğurt.. ikindide çorba ya da sebze püresi.. akşama doğru meyve püresi yiyor. bugün ilk defa pirinç unu muhallebisi yaptım.. içine de karışık meyve püresinden koydum bayılarak yedi..karışık meyve püresini de şu şekilde yaptım;
1 elma, 1 armut, 5-6tane kuru kayısı,bir avuç kuru üzüm,bir tatlı kaşığı da pirinci 3 bardak suyla iyice yumuşayana kadar pişirdim.. ocaktan aldıktan sonra içine 1 tane de muz kattım ve azıcık da tarçın ekledim.. sonra hepsini blender dan geçirdim ve kavanoza doldurup dolaba attım.. tadı harika oldu.sade yedirebilirsiniz ya da muhallebisine yoğurduna katabilirsiniz.. ben bile kaşıklıyorum arada
şimdi de alıntılara bir bakayımmm
Bu kadar uzun saatler ve stres varsa çalışma bence canım.
Hişşş yakışıklılar yerim ben sizi
Küçük yaramazzz gitgide daha tatlı oluyorlar ya her hareketleri yemelik
Ben anlamam bekliyorum İzmir' e. Fundacım da gelsin
Hoşgeldin canımmm ohh ne güzel geçirmişsiniz. Sana çok iyi gelmiş belli. Arduş da çok büyümüş saçlar yakıyoBir dakka diyen parmişini yerim onun
.
barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)
Selim bebek gerçekten çok tatlı bir çocuk çok sempatik canım öperim ben onu
Bugünkü çorbamız şöylemaz önce yedirdim pek sevdi maşallah
Patates
Havuç
Kabak
Kereviz
1 çorba kaşığı kavrulmuş kıyma
1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek ve zeytinyağı
Afiyet olsun
Ahaha zaten çok fena direnişteyim bugün tam 2 hafta oldu ve 2600 gramı uçurdum naberrrrr
Ne zaman oğlumun fotoğrafını çekmeye kalksam fotoğraf çektirmekten hiç hoşlanmayan kızım yanımızda bitiyor ve bir şekilde kareye giriyor:)) Bir arkadaşım annesinin, onun yüzünden kardeşinin tek başına bebeklik fotoğrafı olmadığından yakındığını söylemişti . En masum abla kıskançlığı bu olsa gerek:)) Daha önce eklediğim fotoğrafta da kızım vardı, burda da. Oğlumun tek başına olduğu karede de kardeşinin saçlarını tarıyor.
Eki Görüntüle 993714 Eki Görüntüle 993713 Eki Görüntüle 993715
slm kızlar sonunda geldim çok özledim sizi konuşmayıı ikra şuan yumurcaktaki can adlı çigi filme bakıo bi yandanda oyuncak cep telefonunu kemirio bende hemen size koştum geldimmm:) kardeşim cumartesi gitti,ek gıda denemelerimiz devam bakalım bugünkü menümüz sabah peynir tereyağı pekmez öğlende yeni keşfim patates topları:)) önce zeytinyağı ile soğanı biraz kavurdum sonra ıspanak ları ince ince doğrayıp ekledim azda su ekledim ıspanak kendini bıraktı üzerinede 1 yumurta sarısı kırdım bi güzel pişirdim sonra patatesi ayrı bi yerde haşladım ezip içine çok az tuzsuz tereyağı kattım ikra dişten dolayı katı şeyleri pek kaşıkla yemio son gün lerde bende biraz ıspanaktan biraz patatesten alıp fındık kadar top haline getirdim afiyetle yedi kuzum:) iice emeklioruz artık yalnız yatar vaziyetle ayağıyla iterek gidio örümceğede bindiriorum alt 2 dişimiz büyüdü sonra üst köpek dişi çıktı bu haftada alt yan diş ve üst öndişin biri patladıaceleciyiz yani ama sürekli uyanmalar ve kaşıkla yemeyi reddetmeler heeeppp dişten artık tecrübeyle öğrendim bu şekilde olanlar varsa sabretsin bugün 15 kez ağladı belkide çünkü dün dişi patladı geçmişe bakamadım pek umarım herkesssler iidir bundan sonra buralarda olacam inşallah.
Merhaba arkadaşlar.Dün yazılanları okuyamadım.Bugün elayı doktora götürdüm o yüzden giremedim.Şimdi uyuttumda hemen bakayım dedim.Geçen hafta idrarında iltihap çıkmıştı.İlaç kullandık.Bugün kontrole gittik.Tekrar idrar tahlili ve kültürü yapılacaktı.Ama bir türlü çişimizi yapamadık.Birincide çişimiz poşetten dışarı sızmış.İkinide çok çok az yaptı.Bu yeterli olmaz dediler.En sonunda poşet ve kutuyu alıp eve geldik.Eşim geldikten sonnra poşeti takıcam.Yapınca eşim hemen hastaneye götürecek.Yarım saat içindede götürülmesi gerekiyormuş.İnşallah yeterli miktarda yapar.İlk fırsatta yazılanlara bakıcam.
Funda maşallah bebeciğeÇok güzel kilo almış.Daha önce kaç gr alıyordu? Ek gıda haricinde ne alıyor? Anne sütü-devam sütü-kaşık maması? Bizim kilo sorunumuz var da. Muhallebinin bütün malzemeleri sana ait değil mi? Kafam allak bullak olduğu için tam anlayamadım Hazır pirinç ununa meyve kurularını mı koydun, yoksa pirince meyve kurusu mu ekledin? Kavanoza koyduğun malzemelerin kıvamı nasıldı? Koyuysa eğer buna su ilave edip mi kullanacaksın? Sorularım bu kadar. Sanık sizindir
inş canımmm.. sende olumlu düşünn ki sütün artsınn..bende de mercimek çorbası işe yarıyorduu..
canımm ya derinde ölee. çeke çeke kulağını kepçe yaptııı
cnm moralll uykusuzluk bende acaaaiipp etki edio meyve suyu karışık olanından içer vede rahatlar dinlenirsem süperr oluo benimde izin mayısın sonunda bitio bi kaç gündür yaa tekrar alamazsam ki 4 ay daha almayı düşünüyorum çünkü yavruma bakacak kimsem yok sütüm baya azaldı kendimi topladım bugün daha ii tabi bolca meyve suyu içiyorum bide ayva tatlısı yapmştım baya yedim akşam galiba onun etkiside oldu şu hazır poşetlerden alıp yaptım sadece ayvayı soyup koydum içine bi dene istersen çünkü bugün baya ii durumdayım
Boza iç canım baya güzel arttırıyor
İnş böbreklerle ilgisi yoktur canım üzülme
iyi geceleerrazmettim ve başardım kızlar geçmişi okumayı :)) misafirim eksik olmadı 2 3gündür.. yatılısı da vardı geceye kalanı da kahve içip gideni de baya sayfa birikmiş 2 günde ama bitirdim nihayet
bu arada dün aşılarımızı olduk.. çok şükür ki sorunsuz atlattık, ateş de çıkmadı, huysuzlanmadı da Arduşbu ay 900 gram almış benim çitosum :) ilk ayından beri hiç bu kadar almamıştı. çok mutlu oldum kusmamız da epey azaldı ki bu en mutlu olduğum olay son günlerde büyüyor artık sıpacıkım yaaa
ek gıda olayında da bayağı ilerleme kaydettik.. kahvaltıda peynir yumurta pekmez...öğlenleri yoğurt.. ikindide çorba ya da sebze püresi.. akşama doğru meyve püresi yiyor. bugün ilk defa pirinç unu muhallebisi yaptım.. içine de karışık meyve püresinden koydum bayılarak yedi..karışık meyve püresini de şu şekilde yaptım;
1 elma, 1 armut, 5-6tane kuru kayısı,bir avuç kuru üzüm,bir tatlı kaşığı da pirinci 3 bardak suyla iyice yumuşayana kadar pişirdim.. ocaktan aldıktan sonra içine 1 tane de muz kattım ve azıcık da tarçın ekledim.. sonra hepsini blender dan geçirdim ve kavanoza doldurup dolaba attım.. tadı harika oldu.sade yedirebilirsiniz ya da muhallebisine yoğurduna katabilirsiniz.. ben bile kaşıklıyorum arada
canım günebakanımmtatil kime iyi gelmez kiii davetin için de çook teşekkürler kuzum. inşallah yolum İzmir'e düşerse bir gün mutlaka arayacagm kişilerden birisin zati yaniiii ; bir gece ansızın gelebiliriimm :
wuhuuuu harikasınız ama siizzzz :severim ikinizi de benn
nasyacm çok güzelmiş çorbanızkaydettim bile ileriki günler için :) afiyet olsun elatoşuma da
helal olsun dünüşcanıma yaaa :azmine şapka çıkarıyorum valla bravoo
bayıldııımmm bayıldımm meleklerine heracm ya Allah bozmasın bu tabloyu o kadar güzeller kiiikardeş candır kandır her şeydir yaa ikisini de öper misin yerime lütfen
oyy maşallah İkroşa ya ne güzel büyümüş öylebu hızla yakında yürümeye de başlayacak bıdığım patates toplarını da çok sevdim canım denemeliyim bi gün ben de
çok geçmiş olsun Cemilecm inşallah çabucak iyileşir Elacım...
heyy ağır abiii bu ne tatlılık böyleeoturuşa gel yaa yaymış kendini oohh keyiffler gıcır valla yerim yeriimmm
Sorma cnm ikra maşallah pek hızlı ben 11aya girinve yürümüşum ama ikra benden hızlı olcak galiba:))canım günebakanımmtatil kime iyi gelmez kiii davetin için de çook teşekkürler kuzum. inşallah yolum İzmir'e düşerse bir gün mutlaka arayacagm kişilerden birisin zati yaniiii ; bir gece ansızın gelebiliriimm :
wuhuuuu harikasınız ama siizzzz :severim ikinizi de benn
nasyacm çok güzelmiş çorbanızkaydettim bile ileriki günler için :) afiyet olsun elatoşuma da
helal olsun dünüşcanıma yaaa :azmine şapka çıkarıyorum valla bravoo
bayıldııımmm bayıldımm meleklerine heracm ya Allah bozmasın bu tabloyu o kadar güzeller kiiikardeş candır kandır her şeydir yaa ikisini de öper misin yerime lütfen
oyy maşallah İkroşa ya ne güzel büyümüş öylebu hızla yakında yürümeye de başlayacak bıdığım patates toplarını da çok sevdim canım denemeliyim bi gün ben de
çok geçmiş olsun Cemilecm inşallah çabucak iyileşir Elacım...
heyy ağır abiii bu ne tatlılık böyleeoturuşa gel yaa yaymış kendini oohh keyiffler gıcır valla yerim yeriimmm
Anne olmsk dünyanın hem en guzel hem en zor seyiymis bunu anladım imsan düşünmeden edemiyor.calisan anne olmakta daha zor sanki tabi vicdani yönden yoksa evde çocuk bakmakta çok zorGünaydın herkese
Canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız hemen enfeksiyon durumlarını
Sağol canım mercimek çorbasını dün öğlende yedim.
Moral çok önemli canım kesinlikle. Sen şimdiden taa mayısı düşünme. Biliyorum düşünmemek elde değil ama ben söylemiş olayım. Herşeyin hayırlısı...
Sağol canım ya sevemiyorum bozayı içemiyorum. Tadı bana çok ters.
Oh maşallah canım benim darısı başımıza... Ben de 2 haftadır ağırlaşıyor gibi hissediyorum bakalım inşallah öyledir. Meyve püresi de enerji deposuymuş hani :) Pirinç ununa şeker koymuyorsundur bunu ekleyince dimi? Ben hiç muhallebi yedirmedim de sütüm azalmaya devam ederse akşam muhallebi verebilirim.
Günaydın kızlar. Haftayı ortaladık bile. Hamişken üfleyip püfleyip bir türlü bitiremediğimiz zaman şimdi akıyor sanki. Size de aynısı oldu mu? Hiç bişeyi yetiştiremiyorum ve bi bakıyorum akşam olmuş.
Herkese güzel ve tüm işleri yetiştirebileceğiniz bir gün diliyorum:))
Günebakanım ahah yalnız söylenişi sayın bakanım gibi olduAynen canım şimdiye kadar hep bol bol diye kendimi motive ediyordum. Buraya sütüm azaldı yazan bütün arkadaşlara da moralinizi bozmayın yazmıştım. Bugünki sağdığım miktarları görünce paniğe kapılmamak elde değildi. Yarın ne içecek bütün gün... Neyse sakin oluyorum sütüm de maşallah taşıyor :)
Of geçmiş olsun canım yaa antibiyotiği düzgün kullanmışsındır zaten böbrekler temiz çıkar umarım. Bizi haberdar et CemilecimKızlar canım sıkkın.Elanın idrarında ikinci kez iltihap çıkmıştı.Doktorla tel.görüştük.Böbreklerinden olabilir dedi.Haftaya kontrole gidicez.İnşalllah öyle birşey çıkmaz.
iyi geceleerrazmettim ve başardım kızlar geçmişi okumayı :)) misafirim eksik olmadı 2 3gündür.. yatılısı da vardı geceye kalanı da kahve içip gideni de baya sayfa birikmiş 2 günde ama bitirdim nihayet
Geçmiş olsun dünüş aşıyı atlatmışsınız ve maşallah Arduş çok güzel kilo almış, büyümüş. Meyve püresi 10 numaraymış kuru üzüm süper fikirhelal olsun dünüşcanıma yaaa :azmine şapka çıkarıyorum valla bravoo
Herkese günaydınlaar.. Aklıma bişeyler takıldığında yada bişeyler öğrenmek istediğimde sürekli buraya yazıyırum ve sizlerde Allah razı olsun hiç cevapsız bırakmadınız bugüne kadar.. Ama bundan sonra bende sohbetlerinize aktif olarak katılmak istiyorum çünkü bebişimle beraber yalnızız.haftaiçi pazara kadar bir allahın kulunu görmüyorum dışarıya çıkamıyorum bebeğimi alıp hava soğuk diye.. Anlıyacağınız iyice bunaldım ve bazen konuşacak birilerini arıyorum resmen.. Sizler bu konuda benide yalnız bırakmazsınız diye düşünüyorum:)
CEMİLEYLD geçmiş olsun canım yavrun hemen atlatır inşallah..
GÜNEBAKANcım benşmde sütüm artık daha az, hiç sağmadım ama belli yavrum sürekli emmek istiyo kısa aralıklarla
Bebeklerinin fotoğraflarını paylaşanlan arkadaşlar kocaman bir maşallahta benden hepsi çok tatlııı yaa..
Buarada bizde chicco poly kardeşiliğine katıldık.. Oğlum acaip mutlu oldu içinde :) daha henüz desteksiz dik oturamıyor bunda oturabildiği için sanırım çok mutlu oluyo oturtunca :) mamasandalyesi almayı düşünüpte karar veremeyenler varsa çok güzel,sağlam, kaliteli bir ürün tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 996906 Eki Görüntüle 996907 Eki Görüntüle 996908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?