2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar canım sıkkın.Elanın idrarında ikinci kez iltihap çıkmıştı.Doktorla tel.görüştük.Böbreklerinden olabilir dedi.Haftaya kontrole gidicez.İnşalllah öyle birşey çıkmaz.

Cnm insallah öyle bise çıkmaz yuregini ferah tut.

Ha şöyleee. Allah ziyade etsin.

Doktorumuzu aradım. Kulaklarını çekiştirdiğini, gece saatlerce ayakta kaldığını ve ek gıdasını almadığını anlattım. "Sürekli huzursuz ve mutsuz ise yarın bir göreyim. Bazı bebekler dişini çok sıkıntılı çıkarıyor; ama ondan önce her ihtimale karşı idrar yolu enfeksiyonu ve kulak iltihabı için muayene edelim." dedi. 2 ay önce İYE atlattık. İnşallah tekrarlamamıştır. Şu an buna gücüm yok.

ben baktırmıştım kulak iltihabı yoktuu.. inş. tekrarlamamıştır canımm idrar yolu enfenksyonuu.. ayy şu dişler bir çıksaa ya.. içini ferah tut ve her ihtimale karşı sık sık bezini değiştir ve sık sık su ver canımm..

Son düzenleme:
canımm geçmişolsunn.. inş. böbreklre falan geçmemiştirr.. iyi düşünelim iyi olsunn..meleklerimz onlar bizimm rabbim koruyor hepsinii

Üff canım sıkkın kızlar bugün sütüm çok az çıktı
Suya rezeneye abanmış durumdayım napıcam niye böyle oldu bilmiyorum
Boza iç canım baya güzel arttırıyor

Kızlar canım sıkkın.Elanın idrarında ikinci kez iltihap çıkmıştı.Doktorla tel.görüştük.Böbreklerinden olabilir dedi.Haftaya kontrole gidicez.İnşalllah öyle birşey çıkmaz.

İnş böbreklerle ilgisi yoktur canım üzülme

iyi geceleerr azmettim ve başardım kızlar geçmişi okumayı :)) misafirim eksik olmadı 2 3gündür.. yatılısı da vardı geceye kalanı da kahve içip gideni de baya sayfa birikmiş 2 günde ama bitirdim nihayet

bu arada dün aşılarımızı olduk.. çok şükür ki sorunsuz atlattık, ateş de çıkmadı, huysuzlanmadı da Arduş bu ay 900 gram almış benim çitosum :) ilk ayından beri hiç bu kadar almamıştı. çok mutlu oldum kusmamız da epey azaldı ki bu en mutlu olduğum olay son günlerde büyüyor artık sıpacıkım yaaa

ek gıda olayında da bayağı ilerleme kaydettik.. kahvaltıda peynir yumurta pekmez...öğlenleri yoğurt.. ikindide çorba ya da sebze püresi.. akşama doğru meyve püresi yiyor. bugün ilk defa pirinç unu muhallebisi yaptım.. içine de karışık meyve püresinden koydum bayılarak yedi.. karışık meyve püresini de şu şekilde yaptım;
1 elma, 1 armut, 5-6tane kuru kayısı,bir avuç kuru üzüm,bir tatlı kaşığı da pirinci 3 bardak suyla iyice yumuşayana kadar pişirdim.. ocaktan aldıktan sonra içine 1 tane de muz kattım ve azıcık da tarçın ekledim.. sonra hepsini blender dan geçirdim ve kavanoza doldurup dolaba attım.. tadı harika oldu. sade yedirebilirsiniz ya da muhallebisine yoğurduna katabilirsiniz.. ben bile kaşıklıyorum arada

şimdi de alıntılara bir bakayımmm

İnşallah canım. Bakalım yarın dr. ne diyecek.

Funda maşallah bebeciğe Çok güzel kilo almış.Daha önce kaç gr alıyordu? Ek gıda haricinde ne alıyor? Anne sütü-devam sütü-kaşık maması? Bizim kilo sorunumuz var da. Muhallebinin bütün malzemeleri sana ait değil mi? Kafam allak bullak olduğu için tam anlayamadım Hazır pirinç ununa meyve kurularını mı koydun, yoksa pirince meyve kurusu mu ekledin? Kavanoza koyduğun malzemelerin kıvamı nasıldı? Koyuysa eğer buna su ilave edip mi kullanacaksın? Sorularım bu kadar. Sanık sizindir

canım günebakanımm tatil kime iyi gelmez kiii davetin için de çook teşekkürler kuzum. inşallah yolum İzmir'e düşerse bir gün mutlaka arayacagm kişilerden birisin zati yaniiii ; bir gece ansızın gelebiliriimm :

barısssssss ben geldımmm dıyo eylusum :) bız geldıkk kızlarr :)

wuhuuuu harikasınız ama siizzzz : severim ikinizi de benn

nasyacm çok güzelmiş çorbanız kaydettim bile ileriki günler için :) afiyet olsun elatoşuma da
Ahaha zaten çok fena direnişteyim bugün tam 2 hafta oldu ve 2600 gramı uçurdum naberrrrr

helal olsun dünüşcanıma yaaa :azmine şapka çıkarıyorum valla bravoo

bayıldııımmm bayıldımm meleklerine heracm ya Allah bozmasın bu tabloyu o kadar güzeller kiii kardeş candır kandır her şeydir yaa ikisini de öper misin yerime lütfen

oyy maşallah İkroşa ya ne güzel büyümüş öyle bu hızla yakında yürümeye de başlayacak bıdığım patates toplarını da çok sevdim canım denemeliyim bi gün ben de

çok geçmiş olsun Cemilecm inşallah çabucak iyileşir Elacım...

Eki Görüntüle 994813 Eki Görüntüle 994814

bide bu annem beni her akşamm yıkyoo yaa puuff :))))

heyy ağır abiii bu ne tatlılık böylee oturuşa gel yaa yaymış kendini oohh keyiffler gıcır valla yerim yeriimmm

hahaaha çok güldüm canım

Arda 400-500 gram arası alıyordu canım.. bizim de kilomuz azdı bu ay biraz kapattı arayı çok şükür.. kusmamız aşırı derecedeydi o çok azaldı ve ek gıdanın yaramasından sanırım bu ay toparlandı biraz da.. ek gıda haricinde günde 4-5 kere emziriyorum. akşam yatmadan ve gece de 1 kere olmak üzere toplam 2 kere devam sütü içiyor..

meyve püresi ayrı muhallebi ayrı canım. muhallebiyi bildiğin pirinç unu ve suyla yaptım.. püreyi de önceki gün yapıp dolaba koymuştum. tat versin diye içine kattım muhallebinin 2 -3 kaşık..

pürenin kıvamı ne cıvık ne katı oldu.. su katmadım sonradan hiç yani.. bir kere sade yedirdim.. bi yoğurduna kattım.. bir de muhallebisine.. yarın da bakarım tadında kokusunda bir değişiklik yoksa kullanırım yine.. böyle çok kolaylık oldu ama ya. tavsiye ederim yapmanı

uykulu bir halde yazdım bunları umarım sorularının cevaplarını verebilmişimdir :) yine de sorabilirsin varsa aklına takılan bişey

Günaydın herkese

Canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız hemen enfeksiyon durumlarını

inş canımmm.. sende olumlu düşünn ki sütün artsınn..bende de mercimek çorbası işe yarıyorduu..

canımm ya derinde ölee. çeke çeke kulağını kepçe yaptııı

Sağol canım mercimek çorbasını dün öğlende yedim.

Moral çok önemli canım kesinlikle. Sen şimdiden taa mayısı düşünme. Biliyorum düşünmemek elde değil ama ben söylemiş olayım. Herşeyin hayırlısı...

Boza iç canım baya güzel arttırıyor

İnş böbreklerle ilgisi yoktur canım üzülme

Sağol canım ya sevemiyorum bozayı içemiyorum. Tadı bana çok ters.

Oh maşallah canım benim darısı başımıza... Ben de 2 haftadır ağırlaşıyor gibi hissediyorum bakalım inşallah öyledir. Meyve püresi de enerji deposuymuş hani :) Pirinç ununa şeker koymuyorsundur bunu ekleyince dimi? Ben hiç muhallebi yedirmedim de sütüm azalmaya devam ederse akşam muhallebi verebilirim.

Tesekkur ederiz fundiskommmm :-D

Günaydın kızlar. Haftayı ortaladık bile. Hamişken üfleyip püfleyip bir türlü bitiremediğimiz zaman şimdi akıyor sanki. Size de aynısı oldu mu? Hiç bişeyi yetiştiremiyorum ve bi bakıyorum akşam olmuş.

Herkese güzel ve tüm işleri yetiştirebileceğiniz bir gün diliyorum:))

Herkese günaydınlaar.. Aklıma bişeyler takıldığında yada bişeyler öğrenmek istediğimde sürekli buraya yazıyırum ve sizlerde Allah razı olsun hiç cevapsız bırakmadınız bugüne kadar.. Ama bundan sonra bende sohbetlerinize aktif olarak katılmak istiyorum çünkü bebişimle beraber yalnızız.haftaiçi pazara kadar bir allahın kulunu görmüyorum dışarıya çıkamıyorum bebeğimi alıp hava soğuk diye.. Anlıyacağınız iyice bunaldım ve bazen konuşacak birilerini arıyorum resmen.. Sizler bu konuda benide yalnız bırakmazsınız diye düşünüyorum:)
CEMİLEYLD geçmiş olsun canım yavrun hemen atlatır inşallah..
GÜNEBAKANcım benşmde sütüm artık daha az, hiç sağmadım ama belli yavrum sürekli emmek istiyo kısa aralıklarla
Bebeklerinin fotoğraflarını paylaşanlan arkadaşlar kocaman bir maşallahta benden hepsi çok tatlııı yaa..

Buarada bizde chicco poly kardeşiliğine katıldık.. Oğlum acaip mutlu oldu içinde :) daha henüz desteksiz dik oturamıyor bunda oturabildiği için sanırım çok mutlu oluyo oturtunca :) mamasandalyesi almayı düşünüpte karar veremeyenler varsa çok güzel,sağlam, kaliteli bir ürün tavsiye ederim..

Sorma cnm ikra maşallah pek hızlı ben 11aya girinve yürümüşum ama ikra benden hızlı olcak galiba:))
Anne olmsk dünyanın hem en guzel hem en zor seyiymis bunu anladım imsan düşünmeden edemiyor.calisan anne olmakta daha zor sanki tabi vicdani yönden yoksa evde çocuk bakmakta çok zor

Aynen cnm ne zormuş ev hanimligi is hic bitmio valla insan bunalio aksam esime sardim dışarı cikio die maça gitti eskiden cicek alir gelirdi kizinca şimdi tatli almis gelmis benim tatlı manyakligimin bu seviyede olduğunu bilmiyordum))cok kizmistim yemedim ama suan çayla goturdum bile; ((

Günebakanım ahah yalnız söylenişi sayın bakanım gibi oldu Nasıl oldu bugün sütün çok merak ettim canım. Moralini yüksek tut getircez o sütü geri ha gayret.
Of geçmiş olsun canım yaa antibiyotiği düzgün kullanmışsındır zaten böbrekler temiz çıkar umarım. Bizi haberdar et Cemilecim

helal olsun dünüşcanıma yaaa :azmine şapka çıkarıyorum valla bravoo
Geçmiş olsun dünüş aşıyı atlatmışsınız ve maşallah Arduş çok güzel kilo almış, büyümüş. Meyve püresi 10 numaraymış kuru üzüm süper fikir Ve evet azmettim ve bugün itibariyle 2900gram kilo kaybı. Durmak yok yola devam

Daha aktif olursan seviniriz canım. Şuan bizi bizden daha iyi kim anlar ve mama sandalyeniz de hayırlı olsun. Ne güzel sevmiş de bol bol mamalr yesin popişine et olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…