2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Selamlar
Ang bayildim eyluse masallah ne kadar buyumus kucuk melek
Kirmizilarda pek yakismis,tipini yedigim
Sinemaya gittinizmi dun,begendinmi filmi?

Herasera canim cevabib icin tesekkurler.
Emzik almiyor oglusum ve her uyandiginda memeyi veriyorum sussun diye
Ayrica cocuklarin cook guzel masallah.Ben diyorum ki heranin cocuklari bu kadar guzelse kendi kimbilir nasildir.Soylendigin kadar kendini biraktigini sanmiyorum.

Duruselcim masallah 5 disiniz varms bu gidisle cok surmez tamamlarsiniz canim.Saglikla ve sorunsuz gelsin ins digerleride.

Derya,nazli bebisleriniz cok tatli masallah.

Daha aktif olursan seviniriz canım. Şuan bizi bizden daha iyi kim anlar ve mama sandalyeniz de hayırlı olsun. Ne güzel sevmiş de bol bol mamalr yesin popişine et olsun [/QUOTE]

Teşekkürler Arastacım bundan sonra bende buralardayım :) amiin inşallah popişlere et olur.. Umarım hepimizinki bu katı gıdalara çabuk alışıır lakin bizimkisi çorbalardan pek hoşnut değil..

İkroşuma maşallah Durucum paldır küldür gidiyo her konuda
Sorma kız ev hanımlığı kısır döngü resmen. Valla çalıştığım günleri özlüyorum. Yap yap yap ne yaptığın iş görünüyor ne de bir kazancın oluyor. Şu idoş biraz büyüsün ben de kendime alternatifler arıycam böyle olmuyor valla Ve tatlı konusuna hiç girme çok fena krizlerdeyim. Adam da çözmüş seni cidden komikmiş eskiden çiçeğe sevinirdi şimdi tatlı daha çok sevindirir diyerekten yaramızı deşmiş

Teşekkürler Arastacım bundan sonra bende buralardayım :) amiin inşallah popişlere et olur.. Umarım hepimizinki bu katı gıdalara çabuk alışıır lakin bizimkisi çorbalardan pek hoşnut değil..

Benim İdoş kabak ve avakado hariç hiç bişeyden hoşnut değil canım. Dün sadece 1 dilim ekmeğin çeyreğini yedi ağzını şapırdata şapırdata. Anlıyacağın bu bebişlerin ilginç zevkleri oluyor. İda tatlı şeylerden de nefret ediyor. Formunu koruyo manken olacak kızım

çok geçmiş olsun Cemilecm inşallah çabucak iyileşir Elacım...

Canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız hemen enfeksiyon durumlarını

Of geçmiş olsun canım yaa antibiyotiği düzgün kullanmışsındır zaten böbrekler temiz çıkar umarım. Bizi haberdar et Cemilecim

Herkese teşekkür ederiz teyzeleri.Kontrole gittiğimizde haberdar ederiz.Nazlıbebiş burda herkes dertlerini,sevinilerini, kızgınlıklarını, yalnızlığını herşeyini paylaşıyor.Senide herzaman görmeyi isteriz.

Güle güle kullansın kuzun.Bol bol mamalar yer onda inşallah.Vitamin olsun.

Biz de aşımızı olduk geldik. Son iğne canını yaktı sanırım o biraz ağlartı. Şimdi misler gibi uyuyor umarım sorunsuz atlatırız:18:
ARASTA tebrik ediyorum seni gördükçe hevesleniyorum . Kv gitsin ben de giricem rejime
NAZLIBEBİŞ hoşgeldin aramıza bebişin çoookkk tatlıymış
FUNDAARDA Maşallah ardaya ne güzel kilo almış meyve püresi de çok iyi bie fikir...

Günaydın arkidişlerim
Dün geceyi nispeten iyi geçirdik şükür şimdi sütlü kayfemi içiyom eloşta yere serdiğim yorganda yuvarlanıyo haha azcık keyif yapayım ha kızlar bide dün tek başıma yıkadım minnoşu ilk defa girdim küvete oturdum tabureye aldım kucağıma o kadar keyifliydiki kimseyi beklemem artık kendim yıkarım ben onu

Saol cnm darısı size inşallah Ayy hamileyken ictigim süt lerden mi bana çekmiş ondan mi maşallah ı var kuzumun bi de canavarlasmasa:)))varmi sizde dis malum 1 aydır takip edemiyorum

Ayy güldüm ama sinirlendim valla ne çocuk kandirir gibi ha bide cigkofte almis o tutmazsa die 2sinide yemedim ohh ama bugün dayanamadim) idoş un dişler ne alemde cnm en son kabarmisti bi de emekleme çabaları vardi İkroş gibi.ev hanimligi cok zor evet calismakta zor keşke bi pastanem yada cafem olsa kızımı alıp gitsem heep hayalim en iisi bu hafta bi sayısal Loto oynayim ben cok pis oynarim kocis biraktirmak icin cok cabaladi ama cok cnm cekio bi ara hastalikti bende hahaha)

Arastacım o zaman ekii yoğurt versen?? Ben de dikkat ettim çiko ekşi yoğurdu daha çok sevdi...

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah sadece diştendir.

İnş böbreklerle ilgisi yoktur canım üzülme

İnşallah.Dünden beri düşünüyorum.Anne olmak ne kadar zormuş.Yavrunun bir teline birşey olsa senin canın yanıyor.Allah yavrularımıza sağlık,sıhhat versin.

Çok sevinmiş içinde oturuyo diye tosbik kuzuuuu Seni daha çok görmeyi hepimiz isteriz canım.

Eşine kızma bence canım ya adam seni sevindirmek için ince düşünmüş. Tatlının yanında çiçek de olsaydı daha iyiydi tabi

Aynen ikra da nefret edio tatlı seylerden cici bebe bile yemio kabaga bayilio gecen bende sert kazan simiti aldim susamlari az zaten olani da siyirdim verdim hem kemirdi hem yedi

Yaya cok ince fikirli kocam benim sütünün iyi durumda olduğuna da sevindim cnm. Bu arada hayatimsin dan haber var mi ya görünmüyor.

Ben ekmek daha hiç denemedim boğazına kaçar diye korkumdan bizimkide ekşiyi sevicek herlade yoğurdu çok seviyo bide babası limon yalattı geçen akşam hiç banamısın demedi şapur şupur yalıyo :)

Amiin inşallah :)

Hoşbuldum canıım çok teşekkürler:)
Sizde inaşşal bu aşı faslını sorunsuz atlatırsınız uykusuyla kalsın meleğin..

Canım ya ben küçükken daha kolay kendim yıkıyordum. Ağlıyordu biraz ama kaçamıyordu. Şimdi ayağa kalkmaya çalışıyor yatmaya çalışıyor hoppala yapıyor anammm balık gibi kayıyor da elimden biyerine bişey olacak diye aklım çıkıyor. 2 kişi zor yıkıyoruz. Hanfendi çok eğleniyor ama biz sırılsıklam oluyoruz.

ben de iddaaya başladım

hadi inşallah kuzum sağlıklı kilo alsınlar da başka bişey istemiyorum. öyle derdim kilolu olsun falan değil yani pirinç ununa şeker koymuyorum canım hatta yaptığım hiç bişeye şeker koymuyorum.. o püreden koyunca zaten tatlanıyor muhallebi.

canım maşallah Emir'e çok büyümüş tadına tat katmış yakışıklı kuzucuk yerim onun neşesini ben ayrıca hoş geldin tekrardan

İdoşum anasından geri kalmak istemiyor belli ki dünüş. ana kız tatlı diyetinde valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…