Sorma cnm ikra maşallah pek hızlı ben 11aya girinve yürümüşum ama ikra benden hızlı olcak galiba:))
Anne olmsk dünyanın hem en guzel hem en zor seyiymis bunu anladım imsan düşünmeden edemiyor.calisan anne olmakta daha zor sanki tabi vicdani yönden yoksa evde çocuk bakmakta çok zor
Aynen cnm ne zormuş ev hanimligi is hic bitmio valla insan bunalio aksam esime sardim dışarı cikio die maça gitti eskiden cicek alir gelirdi kizinca şimdi tatli almis gelmis benim tatlı manyakligimin bu seviyede olduğunu bilmiyordum))cok kizmistim yemedim ama suan çayla goturdum bile; ((
Teşekkürler Arastacım bundan sonra bende buralardayım :) amiin inşallah popişlere et olur.. Umarım hepimizinki bu katı gıdalara çabuk alışıır lakin bizimkisi çorbalardan pek hoşnut değil..
çok geçmiş olsun Cemilecm inşallah çabucak iyileşir Elacım...
Canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız hemen enfeksiyon durumlarını
Herkese günaydınlaar.. Aklıma bişeyler takıldığında yada bişeyler öğrenmek istediğimde sürekli buraya yazıyırum ve sizlerde Allah razı olsun hiç cevapsız bırakmadınız bugüne kadar.. Ama bundan sonra bende sohbetlerinize aktif olarak katılmak istiyorum çünkü bebişimle beraber yalnızız.haftaiçi pazara kadar bir allahın kulunu görmüyorum dışarıya çıkamıyorum bebeğimi alıp hava soğuk diye.. Anlıyacağınız iyice bunaldım ve bazen konuşacak birilerini arıyorum resmen.. Sizler bu konuda benide yalnız bırakmazsınız diye düşünüyorum:)
CEMİLEYLD geçmiş olsun canım yavrun hemen atlatır inşallah..
GÜNEBAKANcım benşmde sütüm artık daha az, hiç sağmadım ama belli yavrum sürekli emmek istiyo kısa aralıklarla
Bebeklerinin fotoğraflarını paylaşanlan arkadaşlar kocaman bir maşallahta benden hepsi çok tatlııı yaa..
Of geçmiş olsun canım yaa antibiyotiği düzgün kullanmışsındır zaten böbrekler temiz çıkar umarım. Bizi haberdar et Cemilecim
Buarada bizde chicco poly kardeşiliğine katıldık.. Oğlum acaip mutlu oldu içinde :) daha henüz desteksiz dik oturamıyor bunda oturabildiği için sanırım çok mutlu oluyo oturtunca :) mamasandalyesi almayı düşünüpte karar veremeyenler varsa çok güzel,sağlam, kaliteli bir ürün tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 996906 Eki Görüntüle 996907 Eki Görüntüle 996908
Saol cnm darısı size inşallah Ayy hamileyken ictigim süt lerden mi bana çekmiş ondan mi maşallah ı var kuzumun bi de canavarlasmasa:)))varmi sizde dis malum 1 aydır takip edemiyorumSelamlar
Ang bayildim eyluse masallah ne kadar buyumus kucuk melek
Kirmizilarda pek yakismis,tipini yedigim
Sinemaya gittinizmi dun,begendinmi filmi?
Herasera canim cevabib icin tesekkurler.
Emzik almiyor oglusum ve her uyandiginda memeyi veriyorum sussun diye
Ayrica cocuklarin cook guzel masallah.Ben diyorum ki heranin cocuklari bu kadar guzelse kendi kimbilir nasildir.Soylendigin kadar kendini biraktigini sanmiyorum.
Duruselcim masallah 5 disiniz varms bu gidisle cok surmez tamamlarsiniz canim.Saglikla ve sorunsuz gelsin ins digerleride.
Derya,nazli bebisleriniz cok tatli masallah.
İkroşuma maşallah Durucum paldır küldür gidiyo her konuda
Sorma kız ev hanımlığı kısır döngü resmen. Valla çalıştığım günleri özlüyorum. Yap yap yap ne yaptığın iş görünüyor ne de bir kazancın oluyor. Şu idoş biraz büyüsün ben de kendime alternatifler arıycam böyle olmuyor vallaVe tatlı konusuna hiç girme çok fena krizlerdeyim. Adam da çözmüş seni cidden komikmiş eskiden çiçeğe sevinirdi şimdi tatlı daha çok sevindirir diyerekten yaramızı deşmiş
Benim İdoş kabak ve avakado hariç hiç bişeyden hoşnut değil canım. Dün sadece 1 dilim ekmeğin çeyreğini yedi ağzını şapırdata şapırdata. Anlıyacağın bu bebişlerin ilginç zevkleri oluyor. İda tatlı şeylerden de nefret ediyor. Formunu koruyo manken olacak kızım
Doktorumuzu aradım. Kulaklarını çekiştirdiğini, gece saatlerce ayakta kaldığını ve ek gıdasını almadığını anlattım. "Sürekli huzursuz ve mutsuz ise yarın bir göreyim. Bazı bebekler dişini çok sıkıntılı çıkarıyor; ama ondan önce her ihtimale karşı idrar yolu enfeksiyonu ve kulak iltihabı için muayene edelim." dedi. 2 ay önce İYE atlattık. İnşallah tekrarlamamıştır. Şu an buna gücüm yok.
İnş böbreklerle ilgisi yoktur canım üzülme
Buarada bizde chicco poly kardeşiliğine katıldık.. Oğlum acaip mutlu oldu içinde :) daha henüz desteksiz dik oturamıyor bunda oturabildiği için sanırım çok mutlu oluyo oturtunca :) mamasandalyesi almayı düşünüpte karar veremeyenler varsa çok güzel,sağlam, kaliteli bir ürün tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 996906 Eki Görüntüle 996907 Eki Görüntüle 996908
Sorma cnm ikra maşallah pek hızlı ben 11aya girinve yürümüşum ama ikra benden hızlı olcak galiba:))
Anne olmsk dünyanın hem en guzel hem en zor seyiymis bunu anladım imsan düşünmeden edemiyor.calisan anne olmakta daha zor sanki tabi vicdani yönden yoksa evde çocuk bakmakta çok zor
Aynen cnm ne zormuş ev hanimligi is hic bitmio valla insan bunalio aksam esime sardim dışarı cikio die maça gitti eskiden cicek alir gelirdi kizinca şimdi tatli almis gelmis benim tatlı manyakligimin bu seviyede olduğunu bilmiyordum))cok kizmistim yemedim ama suan çayla goturdum bile; ((
Aynen ikra da nefret edio tatlı seylerden cici bebe bile yemio kabaga bayilio gecen bende sert kazan simiti aldim susamlari az zaten olani da siyirdim verdim hem kemirdi hem yediBenim İdoş kabak ve avakado hariç hiç bişeyden hoşnut değil canım. Dün sadece 1 dilim ekmeğin çeyreğini yedi ağzını şapırdata şapırdata. Anlıyacağın bu bebişlerin ilginç zevkleri oluyor. İda tatlı şeylerden de nefret ediyor. Formunu koruyo manken olacak kızım
Çok sevinmiş içinde oturuyo diye tosbik kuzuuuuSeni daha çok görmeyi hepimiz isteriz canım.
Eşine kızma bence canım ya adam seni sevindirmek için ince düşünmüş. Tatlının yanında çiçek de olsaydı daha iyiydi tabi
Ben ekmek daha hiç denemedim boğazına kaçar diye korkumdanBenim İdoş kabak ve avakado hariç hiç bişeyden hoşnut değil canım. Dün sadece 1 dilim ekmeğin çeyreğini yedi ağzını şapırdata şapırdata. Anlıyacağın bu bebişlerin ilginç zevkleri oluyor. İda tatlı şeylerden de nefret ediyor. Formunu koruyo manken olacak kızım
Amiin inşallah :)Herkese teşekkür ederiz teyzeleri.Kontrole gittiğimizde haberdar ederiz.Nazlıbebiş burda herkes dertlerini,sevinilerini, kızgınlıklarını, yalnızlığını herşeyini paylaşıyor.Senide herzaman görmeyi isteriz.
İnşallah canım bundan sonra bende sizlerle dertleşicem çok teşekkür ederim..
Güle güle kullansın kuzun.Bol bol mamalar yer onda inşallah.Vitamin olsun.
Hoşbuldum canıım çok teşekkürler:)Biz de aşımızı olduk geldik. Son iğne canını yaktı sanırım o biraz ağlartı. Şimdi misler gibi uyuyor umarım sorunsuz atlatırız:18:
ARASTA tebrik ediyorum seni gördükçe hevesleniyorum . Kv gitsin ben de giricem rejime
NAZLIBEBİŞ hoşgeldin aramıza bebişin çoookkk tatlıymış
FUNDAARDA Maşallah ardaya ne güzel kilo almış meyve püresi de çok iyi bie fikir...
Günaydın arkidişlerim
Dün geceyi nispeten iyi geçirdik şükür şimdi sütlü kayfemi içiyom eloşta yere serdiğim yorganda yuvarlanıyo haha azcık keyif yapayım ha kızlar bide dün tek başıma yıkadım minnoşu ilk defa girdim küvete oturdum tabureye aldım kucağıma o kadar keyifliydiki kimseyi beklemem artık kendim yıkarım ben onu
Saol cnm darısı size inşallah Ayy hamileyken ictigim süt lerden mi bana çekmiş ondan mi maşallah ı var kuzumun bi de canavarlasmasa:)))varmi sizde dis malum 1 aydır takip edemiyorum
Ayy güldüm ama sinirlendim valla ne çocuk kandirir gibi ha bide cigkofte almis o tutmazsa die 2sinide yemedim ohh ama bugün dayanamadim) idoş un dişler ne alemde cnm en son kabarmisti bi de emekleme çabaları vardi İkroş gibi.ev hanimligi cok zor evet calismakta zor keşke bi pastanem yada cafem olsa kızımı alıp gitsem heep hayalim en iisi bu hafta bi sayısal Loto oynayim ben cok pis oynarim kocis biraktirmak icin cok cabaladi ama cok cnm cekio bi ara hastalikti bende hahaha )
Günaydın herkese
Canım geçmiş olsun inşallah atlatırsınız hemen enfeksiyon durumlarını
Sağol canım mercimek çorbasını dün öğlende yedim.
Moral çok önemli canım kesinlikle. Sen şimdiden taa mayısı düşünme. Biliyorum düşünmemek elde değil ama ben söylemiş olayım. Herşeyin hayırlısı...
Sağol canım ya sevemiyorum bozayı içemiyorum. Tadı bana çok ters.
Oh maşallah canım benim darısı başımıza... Ben de 2 haftadır ağırlaşıyor gibi hissediyorum bakalım inşallah öyledir. Meyve püresi de enerji deposuymuş hani :) Pirinç ununa şeker koymuyorsundur bunu ekleyince dimi? Ben hiç muhallebi yedirmedim de sütüm azalmaya devam ederse akşam muhallebi verebilirim.
Benim İdoş kabak ve avakado hariç hiç bişeyden hoşnut değil canım. Dün sadece 1 dilim ekmeğin çeyreğini yedi ağzını şapırdata şapırdata. Anlıyacağın bu bebişlerin ilginç zevkleri oluyor. İda tatlı şeylerden de nefret ediyor. Formunu koruyo manken olacak kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?