2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canıım çok sağool... Çok sevindim sütünün artmasına ne yaptında hemen etki etti? Maşallah diyelim..

Canım inşallah aşılar etkilemez çikocuğu

Ahaha geçen bende oynadım iddaa 15 macta 13bildim eşim nasıl şaşırdı:)))

Canım benim inş rahatça atlatır çikomuz aşısını. Geçmiş olsun hadi kurtuldun Valla canım tavsiye ederim kendimi çok daha hafiflemiş hissediyorum. Bugün 80 tane karın hareketi yaptım. Her bir hareketten 20şer tane Giderek artırıcam.
Oh afiyet olsun Nasyoşum ben de şimdi kahve suyunu koydum bekle geliyorum keyfe ortak olmaya Tekbaşına da yıkamışsın helal kız sana

Aynen ikra da nefret edio tatlı seylerden cici bebe bile yemio kabaga bayilio gecen bende sert kazan simiti aldim susamlari az zaten olani da siyirdim verdim hem kemirdi hem yedi

Canım dişimiz maalesef bir türlü patlamak bilmedi çıldırmak üzere yavrum. Ne görse saldırıyo en çok da olan benim çeneme oluyo. Zor çıkacak bizim dişler o anlaşıldı. Kabarık ve beyaz beyaz görünüyo öylece. Emeklemeye gelince sürünüyo komando gibi ama dün ilk kez gövdesini tamamen kaldırarak dizleri üzerinde 1-2 kez gitti. Ama İda daha çok ayakta durmak istiyor koltuğun kenarına tutunuyo kalkmak istiyo ben de izin veriyorum. Koltuk kenarına tutunup sıralıyo hafiften canım. Yandan yandan yengeçler gibi
Bu arada pastane süper fikir umarım hayalini gerçekleştirirsin. Çok şirin bi yer olur eminim. Durmak yok sayısala devam iyi hatırlattın ben de oynıyım bari arada

Yemek konusunda çok çekicez Durucum yaa çok ilginç zevkleri var bu bebişlerin

Arastacım sütüm bugün daha iyi gibi. Sabah 100 ml sağdım düne göre çok çok iyi...

Canım nasıl mutlu olduğumu ve okurken surat ifademi görmeliydin daha da artacak inanıyorum. Oh beee
Arastacım o zaman ekii yoğurt versen?? Ben de dikkat ettim çiko ekşi yoğurdu daha çok sevdi...

Kız ekşi de sevmiyor. Her türlü denedim cıks. Napalım Ayşecim benim de kaderim ek gıdadan çekmekmiş. Kaderime boyun eğip çekicem. Yılmadan denemeye devam edicem. İlla bir gün sevecek :))

Video koymuştun gördün canım haftaya ben de başlıcam karın hareketlerine göbüşüm gitsin yeter ben de hamile kalmadan önceki yıl kpssye çalışırken eve bir kapandım 10 kilo almıştım ama dukan diyetiyle de kısa sürede o 10 kiloyu da vermiştim. Kilo verdiğini görmek insanı baya mutlu ediyor eeee illa bi yerden çektirecekler...uykusuyla emmesiyle seni hiç üzmedi bu zamana kadar.. Anne uğraş bakalım az benimle diyor tabi canım o kadar uğraş veriyorsun elbet bir gün yiyecek

Oyyy yaaa ne güzel. Benim çiko sığmıyo artık küvetine 2 kişi zor yıkıyoruz ve oda biz sırılsıklam oluyoruz, çok hareketli ve kilolu küvette de yıkayamam. Desteksiz otursa rahatlıcam ben de banyo konusunda. İstediğim zaman yıkayamoyorum biz dün gece 10 defa uyanmışızdır herhalde. Diş değil bizimkisi atak sanırım ona kanaat getirdim

Aynen canım benim de çok kilolu olması değil istediğim %30 persentile bile çıksak yeter :)

Canıım çok sağool... Çok sevindim sütünün artmasına ne yaptında hemen etki etti? Maşallah diyelim..

Dün çok su içtim, 3 bardak rezene içtim, mercimek çorbası, leblebi, sultani bisküvi, akşam yemeğinde bezelye yedim çok etkisi olduğunu sanmıyorum ama yine yazayım :) yatmadan büyük bardakla keçi sütü de içip öyle yattım. Bugün kabak alıcam hem kendime hem kuzuma Ha bir de kahve içmedim hiç

Ben o kadar çok oynamıyorum yav en fazla 5 tl lik. Benimki zevk işi yüksek oranlara oynayıp mucize arıyorum

Sağol canım sizlerin moralleri sayesinde oldu. Canımsınız

Kızlar İda'ya köfte yapıcam. Dün ekmek yiyince çiğnemeyi sevdiğini farkettim. Köfte yapıp ızgarada pişiricem. Bakalım belki et sever Size gelişmeleri yazarım.

Köfteyi
biraz tam tahıllı ekmek içini ufalayıp, biraz da kimyon ekleyip yapmayı düşünüyorum. Başka bişey eklememe gerek var mı sizce ?

Evet ayşecim aynen küvete sığmıyo artık bide ayaklarıyla itip duruyo yıkama bittiğinde odanın öbür başında buluyoruz kendiniziben bacaklarımın arasına sıkıştırdım öle yıkadım daha kolay oldu böyle küvetide kaldırıcam arık yer kaplıyo çokbizde hep ataklardayız canım diş miş yok bide diş gelse ne olacak halimiz allah bilir

Fundacım tarif harika, kuru üzüm fikrini sevdim bende deneyeceğim.
Ya ben ya ben
günebakan biz neden görüşmüyoruz a bacım
Hayırlı olsun sandalyeniz, küçük beyde çok tatlı maşallah.
Canım geçmiş olsun inşallah sorunsz atlatırsınız
Arastacım sütüm bugün daha iyi gibi. Sabah 100 ml sağdım düne göre çok çok iyi...
Ohh çok güzel bir haber canım, afiyet olsun asuya.
Ooo kızlara bak sen, ben sayısal oynamayı bilmiyorum daha.
gayet güzel olur canım. Bence başka bişey koymana gerek yok. inşallah sever idacım.

Allah kurtarsınn sağa salim
suni sancıı zor

Canım Allah yardım etsin.Tez zamanda hayırlısıyla, sağlıklı, sıhhatli bebişini dünyaya getirsin inşallah.

kızlar dun sabah yengem melegını kucagına aldı zor bı dogum oldu 24 saat sürdü tam vakumla aldılar bebegı neysekı sonuc mutlu son ıkısıde cok ıyı :) bebısı görünce bızım mınıklerımız ne cabuk buyumus dedım zaman ne cabuk gecmıs ya

Cnm ikra bulamac ve sulu civik şeyleri sevmio çiğnemek istio dene bakalim kofte ben yaptim bayildi icine sogan dereotu maydanoz çoook minik dogradim kimyon kattim azcikta kepek ekmegi yanindada bezelye haşlayıp verdim bezelyelerin kabuklarını cikarip elimde bi pirt yapıp tek tek ezerek verdim cok beğendi.

bence gayet güzel olur bende denıyım bakalım bugun bebısler cıgnemeyı daha fazla sevıyorlar bence en azından benım oglum öle corbayı puturlu yapmassam yemıyo herseyı yıyor ama sulu seyler cıgnenmeden yutulcak seylerı sevmıyo :) gecen gün tv da bı dr ek gıdalardan bahsederken dınledım yazıcaktım buraya unuttum senın msjını görünce aklıma geldı yazayım cocuk dru dıyor kı 6 aylık olunca ek gıdaya baslayın 6,5 aylık olunca artık rondodan cekmeyın puturlu yesın yutmayı ogrensın bogazına takılır dıye korkmayın bı sekılde caresını bulup cıkartıyosunuz benım kac tane hastam var cocugu anaokuluna gıdıyor anne hala rondodan cekıp yemegını göturuyor okula cocuk yutmayı ogrenenemıs bu hatayı yapmayın dıyordu bılgınıze :)

İnş. Canım... Hemşiremiz calpol ver dedi. Verdim bir çay kaşığı kadar. Herhalde engeller ateşi...
Canım bende calpol vermiştim gece ateş yapmıştı. Yine de takipte ol sen gece.
Canım senin taifte çok güzelmiş. Ben yemeklerine hiç soğan koymuyorum artık yavas yavaş başlamak lazım, soğana etlere. Afiyet olsun ikraya.

Evet canım şimdiden takipteyim.uyuyor ama sürekli gidip ateşini ölçüyorum.karma aşı yapıyormuş ateş akşam da annemde olcam zaten nöbetleşe dururuz artık...

Soğan da koyabilirsin yazıcaktım canım duruselim de yazmış :) Soğanlı da denersin bir dahakine

Çok şükür canım güle güle büyütsün bebişini. Az gazlı bol uykulu lohusalık geçirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…