Yaya cok ince fikirli kocam benim sütünün iyi durumda olduğuna da sevindim cnm. Bu arada hayatimsin dan haber var mi ya görünmüyor.
Çok sevinmiş içinde oturuyo diye tosbik kuzuuuuSeni daha çok görmeyi hepimiz isteriz canım.
Eşine kızma bence canım ya adam seni sevindirmek için ince düşünmüş. Tatlının yanında çiçek de olsaydı daha iyiydi tabi
Biz de aşımızı olduk geldik. Son iğne canını yaktı sanırım o biraz ağlartı. Şimdi misler gibi uyuyor umarım sorunsuz atlatırız:18:
ARASTA tebrik ediyorum seni gördükçe hevesleniyorum . Kv gitsin ben de giricem rejime
NAZLIBEBİŞ hoşgeldin aramıza bebişin çoookkk tatlıymış
FUNDAARDA Maşallah ardaya ne güzel kilo almış meyve püresi de çok iyi bie fikir...
Canım ya ben küçükken daha kolay kendim yıkıyordum. Ağlıyordu biraz ama kaçamıyordu. Şimdi ayağa kalkmaya çalışıyor yatmaya çalışıyor hoppala yapıyor anammm balık gibi kayıyor da elimden biyerine bişey olacak diye aklım çıkıyor. 2 kişi zor yıkıyoruz. Hanfendi çok eğleniyor ama biz sırılsıklam oluyoruz.
ben de iddaaya başladım
Canım benim inş rahatça atlatır çikomuz aşısını. Geçmiş olsun hadi kurtuldunBiz de aşımızı olduk geldik. Son iğne canını yaktı sanırım o biraz ağlartı. Şimdi misler gibi uyuyor umarım sorunsuz atlatırız:18:
ARASTA tebrik ediyorum seni gördükçe hevesleniyorum . Kv gitsin ben de giricem rejime
FUNDAARDA Maşallah ardaya ne güzel kilo almış meyve püresi de çok iyi bie fikir...
Oh afiyet olsun Nasyoşum ben de şimdi kahve suyunu koydum bekle geliyorum keyfe ortak olmayaGünaydın arkidişlerim
Dün geceyi nispeten iyi geçirdik şükür şimdi sütlü kayfemi içiyom eloşta yere serdiğim yorganda yuvarlanıyo haha azcık keyif yapayım ha kızlar bide dün tek başıma yıkadım minnoşu ilk defa girdim küvete oturdum tabureye aldım kucağıma o kadar keyifliydiki kimseyi beklemem artık kendim yıkarım ben onu
Saol cnm darısı size inşallah Ayy hamileyken ictigim süt lerden mi bana çekmiş ondan mi maşallah ı var kuzumun bi de canavarlasmasa:)))varmi sizde dis malum 1 aydır takip edemiyorum
Ayy güldüm ama sinirlendim valla ne çocuk kandirir gibi ha bide cigkofte almis o tutmazsa die 2sinide yemedim ohh ama bugün dayanamadim) idoş un dişler ne alemde cnm en son kabarmisti bi de emekleme çabaları vardi İkroş gibi.ev hanimligi cok zor evet calismakta zor keşke bi pastanem yada cafem olsa kızımı alıp gitsem heep hayalim en iisi bu hafta bi sayısal Loto oynayim ben cok pis oynarim kocis biraktirmak icin cok cabaladi ama cok cnm cekio bi ara hastalikti bende hahaha )
Aynen ikra da nefret edio tatlı seylerden cici bebe bile yemio kabaga bayilio gecen bende sert kazan simiti aldim susamlari az zaten olani da siyirdim verdim hem kemirdi hem yedi
Arastacım sütüm bugün daha iyi gibi. Sabah 100 ml sağdım düne göre çok çok iyi...
Arastacım o zaman ekii yoğurt versen?? Ben de dikkat ettim çiko ekşi yoğurdu daha çok sevdi...
Canım inşallah aşılar etkilemez çikocuğu
Günaydın arkidişlerim
Dün geceyi nispeten iyi geçirdik şükür şimdi sütlü kayfemi içiyom eloşta yere serdiğim yorganda yuvarlanıyo haha azcık keyif yapayım ha kızlar bide dün tek başıma yıkadım minnoşu ilk defa girdim küvete oturdum tabureye aldım kucağıma o kadar keyifliydiki kimseyi beklemem artık kendim yıkarım ben onu
hadi inşallah kuzum sağlıklı kilo alsınlar da başka bişey istemiyorum. öyle derdim kilolu olsun falan değil yanipirinç ununa şeker koymuyorum canım hatta yaptığım hiç bişeye şeker koymuyorum.. o püreden koyunca zaten tatlanıyor muhallebi.
canım maşallah Emir'e çok büyümüş tadına tat katmış yakışıklı kuzucukyerim onun neşesini ben ayrıca hoş geldin tekrardan
İdoşum anasından geri kalmak istemiyor belli ki dünüş.ana kız tatlı diyetinde valla
Canıım çok sağool... Çok sevindim sütünün artmasına ne yaptında hemen etki etti? Maşallah diyelim..
Ahaha geçen bende oynadım iddaa 15 macta 13bildim eşim nasıl şaşırdı:)))
Canım benim inş rahatça atlatır çikomuz aşısını. Geçmiş olsun hadi kurtuldunValla canım tavsiye ederim kendimi çok daha hafiflemiş hissediyorum. Bugün 80 tane karın hareketi yaptım. Her bir hareketten 20şer tane Giderek artırıcam.
Oh afiyet olsun Nasyoşum ben de şimdi kahve suyunu koydum bekle geliyorum keyfe ortak olmayaTekbaşına da yıkamışsın helal kız sana
Canım dişimiz maalesef bir türlü patlamak bilmedi çıldırmak üzere yavrum. Ne görse saldırıyo en çok da olan benim çeneme oluyo. Zor çıkacak bizim dişler o anlaşıldı. Kabarık ve beyaz beyaz görünüyo öylece. Emeklemeye gelince sürünüyo komando gibi ama dün ilk kez gövdesini tamamen kaldırarak dizleri üzerinde 1-2 kez gitti. Ama İda daha çok ayakta durmak istiyor koltuğun kenarına tutunuyo kalkmak istiyo ben de izin veriyorum. Koltuk kenarına tutunup sıralıyo hafiften canım. Yandan yandan yengeçler gibi
Bu arada pastane süper fikir umarım hayalini gerçekleştirirsin. Çok şirin bi yer olur eminim. Durmak yok sayısala devam iyi hatırlattın ben de oynıyım bari arada
Yemek konusunda çok çekicez Durucum yaa çok ilginç zevkleri var bu bebişlerin
Canım nasıl mutlu olduğumu ve okurken surat ifademi görmeliydin daha da artacak inanıyorum.Oh beee
Kız ekşi de sevmiyor. Her türlü denedim cıks. Napalım Ayşecim benim de kaderim ek gıdadan çekmekmiş. Kaderime boyun eğip çekicem. Yılmadan denemeye devam edicem. İlla bir gün sevecek :))
Oyyy yaaa ne güzel. Benim çiko sığmıyo artık küvetine 2 kişi zor yıkıyoruz ve oda biz sırılsıklam oluyoruz, çok hareketli ve kilolu küvette de yıkayamam. Desteksiz otursa rahatlıcam ben de banyo konusunda. İstediğim zaman yıkayamoyorumbiz dün gece 10 defa uyanmışızdır herhalde. Diş değil bizimkisi atak sanırım ona kanaat getirdim
Fundacım tarif harika, kuru üzüm fikrini sevdim bende deneyeceğim.iyi geceleerrazmettim ve başardım kızlar geçmişi okumayı :)) misafirim eksik olmadı 2 3gündür.. yatılısı da vardı geceye kalanı da kahve içip gideni de baya sayfa birikmiş 2 günde ama bitirdim nihayet
bu arada dün aşılarımızı olduk.. çok şükür ki sorunsuz atlattık, ateş de çıkmadı, huysuzlanmadı da Arduşbu ay 900 gram almış benim çitosum :) ilk ayından beri hiç bu kadar almamıştı. çok mutlu oldum kusmamız da epey azaldı ki bu en mutlu olduğum olay son günlerde büyüyor artık sıpacıkım yaaa
ek gıda olayında da bayağı ilerleme kaydettik.. kahvaltıda peynir yumurta pekmez...öğlenleri yoğurt.. ikindide çorba ya da sebze püresi.. akşama doğru meyve püresi yiyor. bugün ilk defa pirinç unu muhallebisi yaptım.. içine de karışık meyve püresinden koydum bayılarak yedi..karışık meyve püresini de şu şekilde yaptım;
1 elma, 1 armut, 5-6tane kuru kayısı,bir avuç kuru üzüm,bir tatlı kaşığı da pirinci 3 bardak suyla iyice yumuşayana kadar pişirdim.. ocaktan aldıktan sonra içine 1 tane de muz kattım ve azıcık da tarçın ekledim.. sonra hepsini blender dan geçirdim ve kavanoza doldurup dolaba attım.. tadı harika oldu.sade yedirebilirsiniz ya da muhallebisine yoğurduna katabilirsiniz.. ben bile kaşıklıyorum arada
şimdi de alıntılara bir bakayımmm
Ya ben ya bencanım günebakanımmtatil kime iyi gelmez kiii davetin için de çook teşekkürler kuzum. inşallah yolum İzmir'e düşerse bir gün mutlaka arayacagm kişilerden birisin zati yaniiii ; bir gece ansızın gelebiliriimm :
Hayırlı olsun sandalyeniz, küçük beyde çok tatlı maşallah.Buarada bizde chicco poly kardeşiliğine katıldık.. Oğlum acaip mutlu oldu içinde :) daha henüz desteksiz dik oturamıyor bunda oturabildiği için sanırım çok mutlu oluyo oturtunca :) mamasandalyesi almayı düşünüpte karar veremeyenler varsa çok güzel,sağlam, kaliteli bir ürün tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 996906 Eki Görüntüle 996907 Eki Görüntüle 996908
Canım geçmiş olsun inşallah sorunsz atlatırsınızBiz de aşımızı olduk geldik. Son iğne canını yaktı sanırım o biraz ağlartı. Şimdi misler gibi uyuyor umarım sorunsuz atlatırız:18:
Ohh çok güzel bir haber canım, afiyet olsun asuya.Arastacım sütüm bugün daha iyi gibi. Sabah 100 ml sağdım düne göre çok çok iyi...
Ooo kızlara bak sen, ben sayısal oynamayı bilmiyorum daha.Ahaha geçen bende oynadım iddaa 15 macta 13bildim eşim nasıl şaşırdı:)))
gayet güzel olur canım. Bence başka bişey koymana gerek yok. inşallah sever idacım.Kızlar İda'ya köfte yapıcam. Dün ekmek yiyince çiğnemeyi sevdiğini farkettim. Köfte yapıp ızgarada pişiricem. Bakalım belki et severSize gelişmeleri yazarım.
Köfteyi
biraz tam tahıllı ekmek içini ufalayıp, biraz da kimyon ekleyip yapmayı düşünüyorum. Başka bişey eklememe gerek var mı sizce ?
Allah yardımcısı olsun enkısa sürede sağlıkla yavrusuna kavuşur inş. Aynen benimde doğumum canlandı gözümde bayrama denk gelcek doğumum diye suni sancı aldım 9 sast çektim sonunda Normalll doğumm. Allah o yolda eğlemesin
1 kişilik yer açın geliyorum (not: yer dar olabilir sorun değil )
Heracım bizi bu güzelliklerden mahrum etmediğin için sana çok çok teşekkürler canım. Allah onları sana bağışlasın ne kadar güzeller abla kardeş. Ay ben de özendim du bakayımMaşallah bayıldım valla yaa Allah nazarlardan korusun, bahtları da yüzleri kadar güzel olsun ve seni hep gururlandırsınlar canım
Suloz bana bunu yapmaaaaaa ühühühü
Ay maşallah İkracığıma her bir şeyde aceleci annesiSen diş belasından bir avazda kurtulacaksın ne güzel canım benimki çıldırıcak artık yüzüm çenem mosmor
Fıstığıma güzel güzel mamalar da yapmış annesi oh yemiş kuzucuğum afiyet şeker olsun, darısı başıma
Şurda gördüğün hareketleri yapıyorum canım. Her birinden 5 er tane ile başladım ve her geçen gün 5er artırıyorum. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma aç karnına yapıyorum bunları
[video=youtube;JVgJ1mAz6hk]http://www.youtube.com/watch?v=JVgJ1mAz6hk#t=0[/video]
Bugün 1. denemede yemedi sonra akşam 2. denemede 5-6 kaşık yedi bu bile benim için kardır ve evet çok faydalı canım :))
Canım ıhlamur ve cocopops bende çok işe yarıyordu :))
Bugün bende de işler çoktu ben de giremedim pek
Parmişim sağol faydalı bilgilerin için. Ben bu siyah havucu görüyodum ama hiç ilgilenmemiştim bakayım ben de :))
Sistit başa bela canım biz de 2 kez çektik çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.
Canım noldu hayır haber var mı sağlıkla aldı mı kucağına yavrusunu
Ayyy ayyy nasıl iyi geldi gece gece bu şirin surat. Ateşcim bıcı bıcı çok zevkli ama ne güzel yıkıyo annen seni hem yaza daha da büyük keyif alacaksın banyodan :))) Şişme havuzlar balkonaaa :)))
Hayırlısıyla yavruşunu sağ salim kucağına alır inş canım...
Bizim de evin yakınına organik paZar diye bir manav açılmış.ben de seviniyordum çikoma organik rahat rahat yedirebilcem diye.ilk gün gittim bir heves armut alacağım.dedim bebek yiyecek organik deme dedim. Yok dedi bizim sadece ismimiz organik pazar bunlar organik değil...güler misin ağlar mıskn
Allah kurtarsınn sağa salim
suni sancıı zor
Canım Allah yardım etsin.Tez zamanda hayırlısıyla, sağlıklı, sıhhatli bebişini dünyaya getirsin inşallah.
Kızlar İda'ya köfte yapıcam. Dün ekmek yiyince çiğnemeyi sevdiğini farkettim. Köfte yapıp ızgarada pişiricem. Bakalım belki et severSize gelişmeleri yazarım.
Köfteyi
biraz tam tahıllı ekmek içini ufalayıp, biraz da kimyon ekleyip yapmayı düşünüyorum. Başka bişey eklememe gerek var mı sizce ?
Kızlar İda'ya köfte yapıcam. Dün ekmek yiyince çiğnemeyi sevdiğini farkettim. Köfte yapıp ızgarada pişiricem. Bakalım belki et severSize gelişmeleri yazarım.
Köfteyi
Canım bende calpol vermiştim gece ateş yapmıştı. Yine de takipte ol sen gece.İnş. Canım... Hemşiremiz calpol ver dedi. Verdim bir çay kaşığı kadar. Herhalde engeller ateşi...
Canım senin taifte çok güzelmiş. Ben yemeklerine hiç soğan koymuyorum artık yavas yavaş başlamak lazım, soğana etlere. Afiyet olsun ikraya.Cnm ikra bulamac ve sulu civik şeyleri sevmio çiğnemek istio dene bakalim kofte ben yaptim bayildi icine sogan dereotu maydanoz çoook minik dogradim kimyon kattim azcikta kepek ekmegi yanindada bezelye haşlayıp verdim bezelyelerin kabuklarını cikarip elimde bi pirt yapıp tek tek ezerek verdim cok beğendi.
Canım bende calpol vermiştim gece ateş yapmıştı. Yine de takipte ol sen gece.
Canım senin taifte çok güzelmiş. Ben yemeklerine hiç soğan koymuyorum artık yavas yavaş başlamak lazım, soğana etlere. Afiyet olsun ikraya.
Köfteyi
kızlar dun sabah yengem melegını kucagına aldı zor bı dogum oldu 24 saat sürdü tam vakumla aldılar bebegı neysekı sonuc mutlu son ıkısıde cok ıyı :) bebısı görünce bızım mınıklerımız ne cabuk buyumus dedım zaman ne cabuk gecmıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?