2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Evet ya bir dönem çocukları hep yutma güçlüğü çekiyor. O dönem rondo yeni yaygınlaşmıştı da herkesin rahatına mı geldi nedir anlamadım. Bunu söyleyen çok var

son zamanlarda diyet muhabbeti yaparken burda, karşıma çıkınca paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 997090

Bu bize bir hakaret Evi yicem ben bu gidişle...

Demi canım hep çatlatıyolar bizi :)
Şu hafta bir geçsin evde tadilat var haftasonu, haftaiçi sen çalışıyorsun zaten ayarlayalım birgün.

Ayarlayalım canım cumartesi pazar müsaitim eşim de hep çalışıyo zaten Hayırdır ne yaptırıyosun eve?

Fundacım tarif harika, kuru üzüm fikrini sevdim bende deneyeceğim.

Ya ben ya ben
günebakan biz neden görüşmüyoruz a bacım

yivrüüümm farkettiysen arayacağım kişilerden birisin didiimm izmire bi gelsem dibinde biterim kız ben senin

canım hayırlı uğurlu olsun bebişiniz.. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Evet canım şimdiden takipteyim.uyuyor ama sürekli gidip ateşini ölçüyorum.karma aşı yapıyormuş ateş akşam da annemde olcam zaten nöbetleşe dururuz artık...

Ayşecm geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsnız bu geceyi canım..

son zamanlarda diyet muhabbeti yaparken burda, karşıma çıkınca paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 997090

evi ye evi
ahahahaaa çok güldümm

İdoşum anasından geri kalmak istemiyor belli ki dünüş. ana kız tatlı diyetinde valla

Hea ana-kız diyetlerdeyiz dünüş

Evet ya hayatımsın ve güzeller güzeli Masal' ı nerde :26:
Ben de merak ediyorum bi ara ne güzel giriyodu yaa
Ahaha geçen bende oynadım iddaa 15 macta 13bildim eşim nasıl şaşırdı:)))
Ay süpersin artık tüyoları senden alıcaz desene
Başla canım valla. Evet uğraş benimle çok rahat ettin yeter diyor
Sağol canım sizlerin moralleri sayesinde oldu. Canımsınız

Sen de bizim canımızsın kuşum hem se hem de Asu

gayet güzel olur canım. Bence başka bişey koymana gerek yok. inşallah sever idacım.

İnş canım kıyma çözünüyor hemen yapıcam çözünsün çok heyecanlıyım

Canım benim geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım şuna bi alışsın ben de çeşitlendiririm her türlü
Dene bakalım sonuç ne olacak bizimki babası gibi etcil olabilir Bana çekmediği kesin.
Eki Görüntüle 997090
Ahahahah valla bak ben böyle yapmıyorum
Evet canım bi dahakine artık :))
Sulozum buluşalım canım sonra burda boy boy fotolarımızı yayınlayalım
Beni orta yerimden çatlatmak mı istiyosunuz Şaka maka bulşun valla süper olur yav

Parke yaptıracağız canım birkaç odaya.

Aaaa lütfen bana da hber verin
ayarlayabilirsek Veririz tabiki ayşecim
yivrüüümm farkettiysen arayacağım kişilerden birisin didiimm izmire bi gelsem dibinde biterim kız ben senin
Keşke gelebilsen valla fundişim ne güzel olurdu.

Aaaa lütfen bana da hber verin

benide unutmayın😄
eşim izinli 4 hün kadar ondan çok gelemiyorum takipteyim öptüm sizi😄
arastam tarhana tarifini bıdık bayılarak yedi.
bgnki mönü kahvaltı ceviz yumurta pekmez çökelek ekmek ıhlamur
öğlen yoğurt yedi uyuyo
kalkınca çorba havuç patates brokoli 1 arpacık soğan brokoli hariç haşlancak son kapanmasına uakın brokoli eklencek vitaminini kaybetmesin diye sonra bir kaşık irmik çatalla ezip zeytin yağ ce kimyon ekleyip afiyt olsun
haşlanınca ezmeden önce bn soğanı çıkarıyorum vitamini geçiyordur diye düşünüyorum
meyve püresi armut muz kayısı
hııı kızlar bu arada bgn hep salatalık kemirdi mert dişi yok gıcır gıcır dayanamadım kopardım ucundan emdi suyunu bayaa 😄😃

Daha önce Durusel, Suloz, Angy ve Parmiş'e çocuklarımla ilgili güzel dilekleri için cevap vermiştim ama alıntılarken bir şey olmuş, bir tek Parmiş'i alıntıladığım görünüyor. Tekrar teşekkürler canlar!

Heracım iyi ki kızın tek foto çekilmesine izin vermiyor bu güzellikten mahrum kalmıyoruz böylelikle çok durubir güzelliği var kızının ve ikisi de birbirinden tatlı maşallah onlara

Nasya, Tandora, Ayşe, Jeway, Günebakan, Arasta, Funda, Cücü ne kadar güzel sözler bunlar. Sizleri ve bebişlerinizi kucaklıyorum güzel kalpli kadınlar!

Son düzenleme:

eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum

meraba güzel hatunlarr
geçmişi okumadım herkes ii umarım okuyunca bu sefer yazıcak zaman kalmıyor valla :)
bizde sabah yumurtayı bikaçgündür reddeden duruşa şöle bişey yaptım
meyveli kaşık mamasına 1 çay kaşığı pekmez yarım yumurta sarısı 2 kesme şeker kadar akşamdan suda beklettiğim peyniri ekledim afiyetle yedii
öğlen için sebze çorbası yaptım
brokoli patates havuç pırasa yazdan domates püresi ve 1 tatlı kaşığı ince bulgur kaynatıp suda blendarladım yerken z yağ
şimdi uyuyor
uyanıncada yoğurt yedirmeyi denicem bakalım inş yer ya sevdiremedim yoğurduu
meyveli falan yapıyorum kar etmiyorr
o yoğurt sevilicek başka yolu yokk

arasta köftemi yapıyosun canım idoşa alıntılarda gördüm şimdiii
ayy hadi bakalım inş sever canım yaa ne çektin bu idoşun yemesinden
elbet sevicek canımmm ben inanıyorummmmmm

Çatla işte nihohahaha o değil de sulozla ikimizin yan yana fotoğrafını düşünemiyorum :) şok diyet mi yapsam napsam kız 47 kilo insan bi ürkmüyo değil :18:

Parke yaptıracağız canım birkaç odaya.

ayarlayabilirsek Veririz tabiki ayşecim

Keşke gelebilsen valla fundişim ne güzel olurdu.

Kolay gelsin şimdiden canım selimtoşumla iyi cesaret Bana bi mobilya tamiratına geldiler geçende. Adamların yanında kudurdu emcem diye yırttı kendini. Gerçi sen evde yalnız olmazsın tedbirini almışsındır :)

eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum

Çok hızlı artık bu veletler canım...illa ki düşecekler ağlama bak bişeyi de yokmuş.çikom da kndini yere atıveriyor sallarsan o yüzden bayadır sallamıyorum ben.zaten pek de sevmiyordu ayakta sallanmayı

Canım ya ağlama üzülme bak bişeyi yokmuş. Allah daha kötüsünden korusun yavrucuklarımızı. Elinde olan bişey olsa zaten düşmezdi

Çok hızlı artık bu veletler canım...illa ki düşecekler ağlama bak bişeyi de yokmuş.çikom da kndini yere atıveriyor sallarsan o yüzden bayadır sallamıyorum ben.zaten pek de sevmiyordu ayakta sallanmayı

bnmkı bska turlu uyumutokı cnm

angysangel üzme kendini canım ya keyfi yerindeyse olcak böle şeyler insan çok üzülüyor ama napalım düşe kalka büyücekler bizim gibii canımm eylüşümde çok ii annişii

Sarı güzellik, ne tatlı gülmüşsün öyle, çok mu sevdin mama sandalyeni sen. Bu arada benimki mama sandalyesinde senin bebişinin tam tersi, çok sinirliyiz çok bir şey yiyeceğiz diye.

Canım ne güzel sözler...Sağolasın ama evet biraz bıraktım:)) Mekik çekeyim diyorum ama şimdilik erteliyorum enerjim yok çünkü.
Ayrıca alıntılayamadım ama Deryaateş oğlun çok tatlı...
Nasya ben de senin gibi yıkıyorum, hiç ağlamıyor, tabureye oturuyorum, evire çevire yıkıyorum küvette:))
Cemile çok geçmiş olsun.
Günebakan çok sevindim sütünün tekrar bollaşmasına, pompalamak çok zor, çok takdir ediyorum seni.
Atladığım yoktur umarım. Benim ek gıda çalışmalarım hep başarısızlıkla sonuçlanıyor, acaba emzirdiğim için oğlum acıkamıyor mu?? Yoğurt, avakado, balkabağı, meyve, tarhana hiç bir şeyi yemedi, ağzını kilitliyor, zorlarsam ağlamaya başlıyor. Burda arkadaşlar bayılarak yedi falan diye yazıyorlar ya, ben de bir gün o günleri görürüm umarım. Ne kadar yediriyorsunuz ek gıda arkadaşlar, bir de bunların yanında anne sütü verenler? Nasıl her ikisini de alıyorlar? Ben nerde yanlış yapıyorum acep?? Üstelik tarhanaya az tuz kattım ve az salça, bizimkinden verdim, lezzeti gayet iyiydi, bunu yemediyse tatsız, tuzsuz olanını düşünemiyorum bile.

Son düzenleme:
canım iyiymiş bak üzülme kıyamam sana ben. Yüksekte mi sallıyordun? Birşeyi olsaydı ağlaması kesilmezdi üzülme. Düşe kalka büyüyecekler.

Hazır yeri gelmişken şöyle bir video paylaşmak istiyorum. Fatydalı olacağını düşünüyorum.
[video]http://www.uzmantv.com/bebek-yataktan-duserse-ne-yapmaliyiz[/video]
Canım eşim çalışmıyor haftasonu o yüzden rahatım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…