Sulozum buluşalım canım sonra burda boy boy fotolarımızı yayınlayalım
bence gayet güzel olur bende denıyım bakalım bugun bebısler cıgnemeyı daha fazla sevıyorlar bence en azından benım oglum öle corbayı puturlu yapmassam yemıyo herseyı yıyor ama sulu seyler cıgnenmeden yutulcak seylerı sevmıyo :) gecen gün tv da bı dr ek gıdalardan bahsederken dınledım yazıcaktım buraya unuttum senın msjını görünce aklıma geldı yazayım cocuk dru dıyor kı 6 aylık olunca ek gıdaya baslayın 6,5 aylık olunca artık rondodan cekmeyın puturlu yesın yutmayı ogrensın bogazına takılır dıye korkmayın bı sekılde caresını bulup cıkartıyosunuz benım kac tane hastam var cocugu anaokuluna gıdıyor anne hala rondodan cekıp yemegını göturuyor okula cocuk yutmayı ogrenenemıs bu hatayı yapmayın dıyordu bılgınıze :)
son zamanlarda diyet muhabbeti yaparken burda, karşıma çıkınca paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 997090
Demi canım hep çatlatıyolar bizi :)
Şu hafta bir geçsin evde tadilat var haftasonu, haftaiçi sen çalışıyorsun zaten ayarlayalım birgün.
Demi canım hep çatlatıyolar bizi :)
Şu hafta bir geçsin evde tadilat var haftasonu, haftaiçi sen çalışıyorsun zaten ayarlayalım birgün.
Fundacım tarif harika, kuru üzüm fikrini sevdim bende deneyeceğim.
Ya ben ya ben
günebakan biz neden görüşmüyoruz a bacım
kızlar dun sabah yengem melegını kucagına aldı zor bı dogum oldu 24 saat sürdü tam vakumla aldılar bebegı neysekı sonuc mutlu son ıkısıde cok ıyı :) bebısı görünce bızım mınıklerımız ne cabuk buyumus dedım zaman ne cabuk gecmıs ya
Evet canım şimdiden takipteyim.uyuyor ama sürekli gidip ateşini ölçüyorum.karma aşı yapıyormuş ateşakşam da annemde olcam zaten nöbetleşe dururuz artık...
son zamanlarda diyet muhabbeti yaparken burda, karşıma çıkınca paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 997090
İdoşum anasından geri kalmak istemiyor belli ki dünüş.ana kız tatlı diyetinde valla
Ben de merak ediyorum bi ara ne güzel giriyodu yaaEvet ya hayatımsın ve güzeller güzeli Masal' ı nerde :26:
Ay süpersin artık tüyoları senden alıcaz deseneAhaha geçen bende oynadım iddaa 15 macta 13bildim eşim nasıl şaşırdı:)))
Başla canım valla. Evet uğraş benimle çok rahat ettin yeter diyorVideo koymuştun gördün canım haftaya ben de başlıcam karın hareketlerine göbüşüm gitsin yeterben de hamile kalmadan önceki yıl kpssye çalışırken eve bir kapandım 10 kilo almıştım ama dukan diyetiyle de kısa sürede o 10 kiloyu da vermiştim. Kilo verdiğini görmek insanı baya mutlu ediyor eeee illa bi yerden çektirecekler...uykusuyla emmesiyle seni hiç üzmedi bu zamana kadar.. Anne uğraş bakalım az benimle diyor tabi canım o kadar uğraş veriyorsun elbet bir gün yiyecek
Sağol canım sizlerin moralleri sayesinde oldu. Canımsınız
gayet güzel olur canım. Bence başka bişey koymana gerek yok. inşallah sever idacım.
Canım benim geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsünkızlar dun sabah yengem melegını kucagına aldı zor bı dogum oldu 24 saat sürdü tam vakumla aldılar bebegı neysekı sonuc mutlu son ıkısıde cok ıyı :) bebısı görünce bızım mınıklerımız ne cabuk buyumus dedım zaman ne cabuk gecmıs ya
Canım şuna bi alışsın ben de çeşitlendiririm her türlüCnm ikra bulamac ve sulu civik şeyleri sevmio çiğnemek istio dene bakalim kofte ben yaptim bayildi icine sogan dereotu maydanoz çoook minik dogradim kimyon kattim azcikta kepek ekmegi yanindada bezelye haşlayıp verdim bezelyelerin kabuklarını cikarip elimde bi pirt yapıp tek tek ezerek verdim cok beğendi.
Dene bakalım sonuç ne olacak bizimki babası gibi etcil olabilirbence gayet güzel olur bende denıyım bakalım bugun bebısler cıgnemeyı daha fazla sevıyorlar bence en azından benım oglum öle corbayı puturlu yapmassam yemıyo herseyı yıyor ama sulu seyler cıgnenmeden yutulcak seylerı sevmıyo :) gecen gün tv da bı dr ek gıdalardan bahsederken dınledım yazıcaktım buraya unuttum senın msjını görünce aklıma geldı yazayım cocuk dru dıyor kı 6 aylık olunca ek gıdaya baslayın 6,5 aylık olunca artık rondodan cekmeyın puturlu yesın yutmayı ogrensın bogazına takılır dıye korkmayın bı sekılde caresını bulup cıkartıyosunuz benım kac tane hastam var cocugu anaokuluna gıdıyor anne hala rondodan cekıp yemegını göturuyor okula cocuk yutmayı ogrenenemıs bu hatayı yapmayın dıyordu bılgınıze :)
Ahahahah valla bak ben böyle yapmıyorumson zamanlarda diyet muhabbeti yaparken burda, karşıma çıkınca paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 997090
Evet canım bi dahakine artık :))Soğan da koyabilirsin yazıcaktım canım duruselim de yazmış :) Soğanlı da denersin bir dahakine
Çok şükür canım güle güle büyütsün bebişini. Az gazlı bol uykulu lohusalık geçirsin inşallah
Beni orta yerimden çatlatmak mı istiyosunuzSulozum buluşalım canım sonra burda boy boy fotolarımızı yayınlayalım
Parke yaptıracağız canım birkaç odaya.Evet ya bir dönem çocukları hep yutma güçlüğü çekiyor. O dönem rondo yeni yaygınlaşmıştı da herkesin rahatına mı geldi nedir anlamadım. Bunu söyleyen çok var
Bu bize bir hakaretEvi yicem ben bu gidişle...
Ayarlayalım canım cumartesi pazar müsaitim eşim de hep çalışıyo zatenHayırdır ne yaptırıyosun eve?
ayarlayabilirsek Veririz tabiki ayşecimAaaa lütfen bana da hber verin
Keşke gelebilsen valla fundişim ne güzel olurdu.yivrüüümm farkettiysen arayacağım kişilerden birisin didiimmizmire bi gelsem dibinde biterim kız ben senin
Aaaa lütfen bana da hber verin
Evet canım kasaba gittim sinirsiz ve yağsız et ve 3 kere çektirdim öle yani doktorun tavsiyesi
Canım geçen bir yerde okudum en değerli ek gıda yarhana imiş gerçekten çok faydalı ben haftada ıkı gün tarhana veriyorum artık inşallah sever idoşum
Ya hera iki güzel melek ne kadar şanslısın o kadar güzellerki bahtlarıda açık olsun bayıldım onlara maşallah maşallah
iştee bu yüzdenn bir kardeşii olmalı insanınn.. ben de kızımı kardeşsiz bırakmak istemyrmm.(2. çocuktan çokk korkmama rağmen)çok güzell çocukların.. allh bağşlasnn
oo ne güzell bir sürü diş gelmişş.. bizde hala tık yokk
Heracım iyi ki kızın tek foto çekilmesine izin vermiyor bu güzellikten mahrum kalmıyoruz böylelikleçok durubir güzelliği var kızının ve ikisi de birbirinden tatlı maşallah onlara
sanada geçmiş olsun sağol cnm kötü bir şey yok çok şükür
sağol cnm aynen boşaltmam lazımmış sütü iyice bu bıdık az emiyor son zamanlarda gerçi çok sütümde yok çok garip böyle birşeyin olması ateşin yükselirse ağrın çoğalırsa gel dedi dr. ağrı var ama kızarıklık geçti gibi
oğlumun yaşıtı :) severim ben sizi maşallah sübhanallahh
ne kadarda tatlı ve temiz yüzlü bir bıdık bunlar kardeşliğin güzel hali...
Eylüş gitgide güzelleşiyor annesi maşallahAyrıca sen de yakıyorsun bebeğim
Hastayım bu pozuna :))
Hey güzeller sarı şekerler çok tatlısınızMaşallah canım çocukların birbirinden güzel
Ben de yiyebilir miyim?
Oyy İkra topiğimizin en acelecisi :) Bitirmiş nerdeyse bütün dişleri maşallah. Yaşına kadar tüm dişlerini çıkarıcak galiba. Emekliyor da demek artıkAskerlik günlerin başladı duruselcim hadi hayırlısı
Gel kız ben senin kardeşin olurum
Ayy kardeşliğe bak ya çok güzeller bu bıcırlar varsın tek pozu olmasın onlar tek yürek olmuş baksana
Hoşgeldinizz gözümüz yollarda kaldı güzel eylüş ve çıtır anne tatlımı tatlı seyler
Ahh ahh ben o çikiletaları hiç görmedim zati hıhhhsende görme Arastam
1 kişilik yer açın geliyorum (not: yer dar olabilir sorun değil )
Heracım bizi bu güzelliklerden mahrum etmediğin için sana çok çok teşekkürler canım. Allah onları sana bağışlasın ne kadar güzeller abla kardeş. Ay ben de özendim du bakayımMaşallah bayıldım valla yaa Allah nazarlardan korusun, bahtları da yüzleri kadar güzel olsun ve seni hep gururlandırsınlar canım
Suloz bana bunu yapmaaaaaa ühühühü
Ay maşallah İkracığıma her bir şeyde aceleci annesiSen diş belasından bir avazda kurtulacaksın ne güzel canım benimki çıldırıcak artık yüzüm çenem mosmor
Fıstığıma güzel güzel mamalar da yapmış annesi oh yemiş kuzucuğum afiyet şeker olsun, darısı başıma
Şurda gördüğün hareketleri yapıyorum canım. Her birinden 5 er tane ile başladım ve her geçen gün 5er artırıyorum. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma aç karnına yapıyorum bunları
[video=youtube;JVgJ1mAz6hk]http://www.youtube.com/watch?v=JVgJ1mAz6hk#t=0[/video]
Bugün 1. denemede yemedi sonra akşam 2. denemede 5-6 kaşık yedi bu bile benim için kardır ve evet çok faydalı canım :))
Canım ıhlamur ve cocopops bende çok işe yarıyordu :))
Bugün bende de işler çoktu ben de giremedim pek
Parmişim sağol faydalı bilgilerin için. Ben bu siyah havucu görüyodum ama hiç ilgilenmemiştim bakayım ben de :))
Sistit başa bela canım biz de 2 kez çektik çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.
Canım noldu hayır haber var mı sağlıkla aldı mı kucağına yavrusunu
Ayyy ayyy nasıl iyi geldi gece gece bu şirin surat. Ateşcim bıcı bıcı çok zevkli ama ne güzel yıkıyo annen seni hem yaza daha da büyük keyif alacaksın banyodan :))) Şişme havuzlar balkonaaa :)))
Nasya, Tandora, Ayşe, Jeway, Günebakan, Arasta, Funda, Cücü ne kadar güzel sözler bunlar. Sizleri ve bebişlerinizi kucaklıyorum güzel kalpli kadınlar!canım günebakanımmtatil kime iyi gelmez kiii davetin için de çook teşekkürler kuzum. inşallah yolum İzmir'e düşerse bir gün mutlaka arayacagm kişilerden birisin zati yaniiii ; bir gece ansızın gelebiliriimm :
wuhuuuu harikasınız ama siizzzz :severim ikinizi de benn
nasyacm çok güzelmiş çorbanızkaydettim bile ileriki günler için :) afiyet olsun elatoşuma da
helal olsun dünüşcanıma yaaa :azmine şapka çıkarıyorum valla bravoo
bayıldııımmm bayıldımm meleklerine heracm ya Allah bozmasın bu tabloyu o kadar güzeller kiiikardeş candır kandır her şeydir yaa ikisini de öper misin yerime lütfen
oyy maşallah İkroşa ya ne güzel büyümüş öylebu hızla yakında yürümeye de başlayacak bıdığım patates toplarını da çok sevdim canım denemeliyim bi gün ben de
çok geçmiş olsun Cemilecm inşallah çabucak iyileşir Elacım...
heyy ağır abiii bu ne tatlılık böyleeoturuşa gel yaa yaymış kendini oohh keyiffler gıcır valla yerim yeriimmm
Dün çok su içtim, 3 bardak rezene içtim, mercimek çorbası, leblebi, sultani bisküvi, akşam yemeğinde bezelye yedim çok etkisi olduğunu sanmıyorum ama yine yazayım :) yatmadan büyük bardakla keçi sütü de içip öyle yattım. Bugün kabak alıcam hem kendime hem kuzumaHa bir de kahve içmedim hiç
Kahve sütü etkiliyomuu? Bunu bilmiyodum bak iyi oldu söylediğin, bikaç gündür hep türk kahvesi içtim o mu etkiledi acabada azaldı sütüm
Hayırlı olsun sandalyeniz, küçük beyde çok tatlı maşallah.
Sağol canım teşekkür ederiz :)
canım maşallah Emir'e çok büyümüş tadına tat katmış yakışıklı kuzucukyerim onun neşesini ben ayrıca hoş geldin tekrardan
Hoşbulduk Fundacım çok sağool.. Hepimizinki hep böyle neşeli,keyifli olsun inşallah...
Hea ana-kız diyetlerdeyiz dünüş
Ben de merak ediyorum bi ara ne güzel giriyodu yaa
Ay süpersin artık tüyoları senden alıcaz desene
Başla canım valla. Evet uğraş benimle çok rahat ettin yeter diyor
Sen de bizim canımızsın kuşum hem se hem de Asu
İnş canım kıyma çözünüyor hemen yapıcam çözünsün çok heyecanlıyım
Canım benim geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım şuna bi alışsın ben de çeşitlendiririm her türlü
Dene bakalım sonuç ne olacak bizimki babası gibi etcil olabilirBana çekmediği kesin.
Ahahahah valla bak ben böyle yapmıyorum
Evet canım bi dahakine artık :))
Beni orta yerimden çatlatmak mı istiyosunuzŞaka maka bulşun valla süper olur yav
Parke yaptıracağız canım birkaç odaya.
ayarlayabilirsek Veririz tabiki ayşecim
Keşke gelebilsen valla fundişim ne güzel olurdu.
eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Çok hızlı artık bu veletler canım...illa ki düşecekler ağlama bak bişeyi de yokmuş.çikom da kndini yere atıveriyor sallarsan o yüzden bayadır sallamıyorum ben.zaten pek de sevmiyordu ayakta sallanmayı
Canım ya ağlama üzülme bak bişeyi yokmuş. Allah daha kötüsünden korusun yavrucuklarımızı. Elinde olan bişey olsa zaten düşmezdi
Sarı güzellik, ne tatlı gülmüşsün öyle, çok mu sevdin mama sandalyeni sen. Bu arada benimki mama sandalyesinde senin bebişinin tam tersi, çok sinirliyiz çok bir şey yiyeceğiz diye.Buarada bizde chicco poly kardeşiliğine katıldık.. Oğlum acaip mutlu oldu içinde :) daha henüz desteksiz dik oturamıyor bunda oturabildiği için sanırım çok mutlu oluyo oturtunca :) mamasandalyesi almayı düşünüpte karar veremeyenler varsa çok güzel,sağlam, kaliteli bir ürün tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 996906 Eki Görüntüle 996907 Eki Görüntüle 996908
Canım ne güzel sözler...Sağolasın ama evet biraz bıraktım:)) Mekik çekeyim diyorum ama şimdilik erteliyorum enerjim yok çünkü.Selamlar
Ang bayildim eyluse masallah ne kadar buyumus kucuk melek
Kirmizilarda pek yakismis,tipini yedigim
Sinemaya gittinizmi dun,begendinmi filmi?
Herasera canim cevabib icin tesekkurler.
Emzik almiyor oglusum ve her uyandiginda memeyi veriyorum sussun diye
Ayrica cocuklarin cook guzel masallah.Ben diyorum ki heranin cocuklari bu kadar guzelse kendi kimbilir nasildir.Soylendigin kadar kendini biraktigini sanmiyorum.
Duruselcim masallah 5 disiniz varms bu gidisle cok surmez tamamlarsiniz canim.Saglikla ve sorunsuz gelsin ins digerleride.
Derya,nazli bebisleriniz cok tatli masallah.
canım iyiymiş bak üzülme kıyamam sana ben. Yüksekte mi sallıyordun? Birşeyi olsaydı ağlaması kesilmezdi üzülme. Düşe kalka büyüyecekler.eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Canım eşim çalışmıyor haftasonu o yüzden rahatım :)Çatla işte nihohahahao değil de sulozla ikimizin yan yana fotoğrafını düşünemiyorum :) şok diyet mi yapsam napsam kız 47 kilo insan bi ürkmüyo değil :18:
Kolay gelsin şimdiden canım selimtoşumla iyi cesaretBana bi mobilya tamiratına geldiler geçende. Adamların yanında kudurdu emcem diye yırttı kendini. Gerçi sen evde yalnız olmazsın tedbirini almışsındır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?