Sarı güzellik, ne tatlı gülmüşsün öyle, çok mu sevdin mama sandalyeni sen. Bu arada benimki mama sandalyesinde senin bebişinin tam tersi, çok sinirliyiz çok bir şey yiyeceğiz diye.
Canım ne güzel sözler...Sağolasın ama evet biraz bıraktım:)) Mekik çekeyim diyorum ama şimdilik erteliyorum enerjim yok çünkü.
Ayrıca alıntılayamadım ama Deryaateş oğlun çok tatlı...
Nasya ben de senin gibi yıkıyorum, hiç ağlamıyor, tabureye oturuyorum, evire çevire yıkıyorum küvette:))
Cemile çok geçmiş olsun.
Günebakan çok sevindim sütünün tekrar bollaşmasına, pompalamak çok zor, çok takdir ediyorum seni.
Atladığım yoktur umarım. Benim ek gıda çalışmalarım hep başarısızlıkla sonuçlanıyor, acaba emzirdiğim için oğlum acıkamıyor mu?? Yoğurt, avakado, balkabağı, meyve, tarhana hiç bir şeyi yemedi, ağzını kilitliyor, zorlarsam ağlamaya başlıyor. Burda arkadaşlar bayılarak yedi falan diye yazıyorlar ya, ben de bir gün o günleri görürüm umarım. Ne kadar yediriyorsunuz ek gıda arkadaşlar, bir de bunların yanında anne sütü verenler? Nasıl her ikisini de alıyorlar? Ben nerde yanlış yapıyorum acep?? Üstelik tarhanaya az tuz kattım ve az salça, bizimkinden verdim, lezzeti gayet iyiydi, bunu yemediyse tatsız, tuzsuz olanını düşünemiyorum bile.
angysangel üzme kendini canım ya keyfi yerindeyse olcak böle şeyler insan çok üzülüyor ama napalım düşe kalka büyücekler bizim gibii canımm eylüşümde çok ii annişii
canım iyiymiş bak üzülme kıyamam sana ben. Yüksekte mi sallıyordun? Birşeyi olsaydı ağlaması kesilmezdi üzülme. Düşe kalka büyüyecekler.
Hazır yeri gelmişken şöyle bir video paylaşmak istiyorum. Fatydalı olacağını düşünüyorum.
[video]http://www.uzmantv.com/bebek-yataktan-duserse-ne-yapmaliyiz[/video]
Canım eşim çalışmıyor haftasonu o yüzden rahatım :)
keyfı yernde cnm ama cok korktum bı anda yerde oyle kalıverdı ağladı cok uzuldm cucum
Heracım büyük ihtimalle sen bir yanlış yağpmıyorsun, bebeğin iştahsız. Pes etme o istemesede sen çeşitli şeyler vermeye devam et, inşallah en yakın zamanda alışır ek gıdaya.
Ben bugün ne yedirdiğimi yazayım hem sana hem arkadaşlara fikir olsun.
Sabah : Sütlü pirinçli kaşık maması içine 1 yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 bebe bisküvisi, yarım ceviz, 1 zeytin
Öğle : 1 küçük kase tarhana çorbası
Akşam: Elma püresi
Yatmadan önce (21:30): 8 tahıllı kaşık maması içine kuru kayısı
Aralardada istedikçe emziriyorum.
kıyamam eylüşümeee canım benimm sen üzülme canım o unuttu gecti bile kocaman sarıl bişeyciği kalmazz
kanepede sallıyodum bı anda dondu yere dustu cnm aglamıyo sukur ama cok korktu
saolll cucummm o unuttu gulucukler sacıyo cok sukur bsey olmadı
Birşeyi yok eylüşün annesi, üzülme sende artık. Olacak böyle kazalar.kanepede sallıyodum bı anda dondu yere dustu cnm aglamıyo sukur ama cok korktu
Canım evet her bebeğin değişiyor, selimin bile gün gün değişiyor. Birgün yetmiyo yaptığım, bir gün bitirmiyor. Genellikle 1 kase hazırlıyorum ama kaselerim çerez kasesi küçük yani. Püreyi de yarım elmadan yapıyorum canım ben, cam rendede rendeleyip, tarçın koyuyorum biraz.Sağol Suloz cum, bir de püre ve diğerlerinin miktarını yazar mısın? Yine bir küçük kase gibi mi ölçüsü? Gerçi her bebeğin kapasitesi farklıdır. Bugün huysuz benimki, şimdi uyandı, emzirmedim, bakalım tarhana deneyeceğim.
Buarada bizde chicco poly kardeşiliğine katıldık.. Oğlum acaip mutlu oldu içinde :) daha henüz desteksiz dik oturamıyor bunda oturabildiği için sanırım çok mutlu oluyo oturtunca :) mamasandalyesi almayı düşünüpte karar veremeyenler varsa çok güzel,sağlam, kaliteli bir ürün tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 996906 Eki Görüntüle 996907 Eki Görüntüle 996908
eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
7. ayınız kutlu olsun, aylar geçsin 7. yaşınıda kutlayın canım inşallah Derin kızımın.kılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
HaHa hatırlatma yapıyor işte sana unutma bugün diyeo değil de site reklam olarak nesquik kahvaltılık gevrek gösteriyoDün alamamıştım affet sitecim bugün alcam valla bak
kılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
Aynen canım şimdiye kadar hep bol bol diye kendimi motive ediyordum. Buraya sütüm azaldı yazan bütün arkadaşlara da moralinizi bozmayın yazmıştım. Bugünki sağdığım miktarları görünce paniğe kapılmamak elde değildi. Yarın ne içecek bütün gün... Neyse sakin oluyorum sütüm de maşallah taşıyor :)
eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Birşeyi yok eylüşün annesi, üzülme sende artık. Olacak böyle kazalar.
Biz bi kere selimi bebek arabasıyla düşürmüştük, bir sey olmadıgını anlayınca çatlamıştık gülmekten.
Avm de ben lavaboya gireyim diye arabayla çantayı eşime verdim, benim akıllı koca yorulmasın diye çantayı bebek arabasının koluna asmış. Çığlıkla arkamı döndüm selimin ayaklar havada kafası yok
Çok korkmuştum, ama sonradan da çok güldüm o manzaraya . Olacak yani bu tür kazalar.
Canım evet her bebeğin değişiyor, selimin bile gün gün değişiyor. Birgün yetmiyo yaptığım, bir gün bitirmiyor. Genellikle 1 kase hazırlıyorum ama kaselerim çerez kasesi küçük yani. Püreyi de yarım elmadan yapıyorum canım ben, cam rendede rendeleyip, tarçın koyuyorum biraz.
kılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?