2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Heracım büyük ihtimalle sen bir yanlış yağpmıyorsun, bebeğin iştahsız. Pes etme o istemesede sen çeşitli şeyler vermeye devam et, inşallah en yakın zamanda alışır ek gıdaya.
Ben bugün ne yedirdiğimi yazayım hem sana hem arkadaşlara fikir olsun.

Sabah : Sütlü pirinçli kaşık maması içine 1 yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 bebe bisküvisi, yarım ceviz, 1 zeytin
Öğle : 1 küçük kase tarhana çorbası
Akşam: Elma püresi
Yatmadan önce (21:30): 8 tahıllı kaşık maması içine kuru kayısı

Aralardada istedikçe emziriyorum.

angysangel üzme kendini canım ya keyfi yerindeyse olcak böle şeyler insan çok üzülüyor ama napalım düşe kalka büyücekler bizim gibii canımm eylüşümde çok ii annişii

keyfı yernde cnm ama cok korktum bı anda yerde oyle kalıverdı ağladı cok uzuldm cucum

kanepede sallıyodum bı anda dondu yere dustu cnm aglamıyo sukur ama cok korktu

cnm buyuyolar daha dun mınıcıklerdı bnmkı buyudu kendını kanepeden bıle atıyo gıttık sınemaya cnm fılm cok komıktı cok güldüm enerjı depoladm baya

Sağol Suloz cum, bir de püre ve diğerlerinin miktarını yazar mısın? Yine bir küçük kase gibi mi ölçüsü? Gerçi her bebeğin kapasitesi farklıdır. Bugün huysuz benimki, şimdi uyandı, emzirmedim, bakalım tarhana deneyeceğim.

kanepede sallıyodum bı anda dondu yere dustu cnm aglamıyo sukur ama cok korktu
Birşeyi yok eylüşün annesi, üzülme sende artık. Olacak böyle kazalar.
Biz bi kere selimi bebek arabasıyla düşürmüştük, bir sey olmadıgını anlayınca çatlamıştık gülmekten.
Avm de ben lavaboya gireyim diye arabayla çantayı eşime verdim, benim akıllı koca yorulmasın diye çantayı bebek arabasının koluna asmış. Çığlıkla arkamı döndüm selimin ayaklar havada kafası yok
Çok korkmuştum, ama sonradan da çok güldüm o manzaraya . Olacak yani bu tür kazalar.

Canım evet her bebeğin değişiyor, selimin bile gün gün değişiyor. Birgün yetmiyo yaptığım, bir gün bitirmiyor. Genellikle 1 kase hazırlıyorum ama kaselerim çerez kasesi küçük yani. Püreyi de yarım elmadan yapıyorum canım ben, cam rendede rendeleyip, tarçın koyuyorum biraz.

bol bol mamalar yesin inş..

eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum

canımm geçmişolsunn.. üzülmee bak bişeyi olsa keyfii yerinde olur muu kıyameti koparırr.. üzülme ne olurr,, kocaman öp eylüşüü

kılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
7. ayınız kutlu olsun, aylar geçsin 7. yaşınıda kutlayın canım inşallah Derin kızımın.
o değil de site reklam olarak nesquik kahvaltılık gevrek gösteriyo Dün alamamıştım affet sitecim bugün alcam valla bak
HaHa hatırlatma yapıyor işte sana unutma bugün diye

Günebakncim sende calisiyordun demi? Benim bi gogsum tascakmis gibi acida en fazla 20 ml cikariyor digeride onun eksigini kapatrcasina 150 180 arasi. En atese gunde sadece 150 ml icirebiliyor annm o da corbasina meyvesine katarak.kesinlikle biberonla almiyor sutumu yada kaskla.geri tukuruomus ates.sen ne kadar verebiliyorsun vede biberon kullanabildn mi merak ettm bi taktigi yontemi var midir. Butun biberonlari dr.brns almistm cok gazli oldugu icin oglum acaba biberonu mu degistirmeliyim ben.su da iciremiyoruz.6 ay sirf anne sutu dedilet ii mi ettik kotumu bilemiyorum simdi suyu kabul etmiyor.hayir yani bizlere vermis annelerimiz noldu eksikmiyiz demekten kendimide alamiyorum bi turlu..50p ml sivi almasi gerekiyomus kesinlikle aldirtamiyorum ihlamur milupanin gece cayi falani filani denedim ama olmuyor.napcam bilemedim yaww ben..

eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum

Ya canım kıyamam of geçmiş olsun bişeyi olsa çok ağlardı canım geçmiş bitmiş olsun rahatla biraz yürürkende hep düşecekler önüne geçemiyoruz bazı şeylerin

Suloz çok alemsin ya selimin hali gözümün önüne geldi güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…