zar zor 60 ml
Günebakncim sende calisiyordun demi? Benim bi gogsum tascakmis gibi acida en fazla 20 ml cikariyor digeride onun eksigini kapatrcasina 150 180 arasi. En atese gunde sadece 150 ml icirebiliyor annm o da corbasina meyvesine katarak.kesinlikle biberonla almiyor sutumu yada kaskla.geri tukuruomus ates.sen ne kadar verebiliyorsun vede biberon kullanabildn mi merak ettm bi taktigi yontemi var midir. Butun biberonlari dr.brns almistm cok gazli oldugu icin oglum acaba biberonu mu degistirmeliyim ben.su da iciremiyoruz.6 ay sirf anne sutu dedilet ii mi ettik kotumu bilemiyorum simdi suyu kabul etmiyor.hayir yani bizlere vermis annelerimiz noldu eksikmiyiz demekten kendimide alamiyorum bi turlu..50p ml sivi almasi gerekiyomus kesinlikle aldirtamiyorum ihlamur milupanin gece cayi falani filani denedim ama olmuyor.napcam bilemedim yaww ben..
Canim , nette dogumgunu konseptlerine bakarken gecen Gunebakan çiçeklerinden bir tema gordum oyle güzeldi ki sen geldin aklıma asu kıza da eminim cok yakışirdi
E süpermiş keşke resmi kopyalasaydın canım ya hangi siteydi hatırlıyor musun? Bi bakayım fikir olur:26:
Canım sen işe başlayalı ne kadar oldu? İlk haftalardaki halimizi anlatıyorsun sanki :) Alışması için zaman lazım sadece. Ben de aynı biberonu kullanıyorum ama 1 numara emzikle içiyor. Her pazartesi bi reddediş olsa da tekrar alışıyor. Suya da zamanla alışacak. Asu' nun suyu hiç sevmediğini yazmıştım daha önce. Şimdi kimin elinde su bardağı görse içmek istiyor. İlk başta bardakla içti sırf meraktan. Şimdi sulukla da şapır şupur içiyor. Zorlamayın siz karşısında için merak etsin :)
Canlarimmm iyiki varsiniz saolun icimi rahatlattiniz moral verdiniz tesekkur ederim sizi seviyoreeeeee ♥♥
Tam 1.5 ay oldu canım yaa.cok gec kalmisim gibi geliyor bana.2 numaraydi bibern agzi bende aksam 1 le deniyim hemen..icim huzursuZz oluyor boyle oldugu icin zaten hafta başlarni hic sorma.o kadr kotu oluyorumki..su hep bigaznda kaliyor die annemde ürkmus veremiyormus korkuyorum falan diyor..aksam yazdklqrini okutayim annemede rahatlasin o da bari:)) sütü de aliyor demi biberonla fistigin
Mucuks seviliyorsun tatlım
Evet baya olmuş canım ya her bebek farklı tabi. Sütü de alıyor çok şükür uzunnn uğraşlardan sonra. İnşallah Ateş de içer canım en kısa zamanda. Çok zor bi durum biliyorum. Aklın hep onda oluyor içtimi acaba aç mı tok mu doğru mu yapıyorum yanlış mı sorular sorularDün mesela annem alıştı artık biberona diye 2 numara emzikli başka biberonla vermiş onu içmemiş. Sulukla verdiniz mi canım hiç? Aklıma geldi belki içer :26:
E süpermiş keşke resmi kopyalasaydın canım ya hangi siteydi hatırlıyor musun? Bi bakayım fikir olur:26:
İmşallah jewaycim çok sağol..bol bol mamalar yesin inş..
canımm geçmişolsunn.. üzülmee bak bişeyi olsa keyfii yerinde olur muu kıyameti koparırr.. üzülme ne olurr,, kocaman öp eylüşüü
Hoşbulduk :) teşekkür ederiiz ama o yakışıklı velet buaralar anacığını çok yoruyooo :)Hosgeldin bizde cok mutlu oluruz daha sık katılırsan yakışıklı oğlunu ig takip ediyoruz zaten :)
Ben çıktım kızlar size iyi akşamlaaaaaarBol yemeli akşam mamaları az uyanmalı geceler diliyorum
Yihhuuuu kocaman kız oldu artıkNice aylara yıllara canım
Nice aylara yıllara canım kocaman oldu artık sıpalar
Ne kadar güzel temenniler bunlar inşallah dediğin gibi olur :) iyiakşamlar..
ileri sayfaları okudumda burdan alıntı yaptım artık hoşgeldin bıdık çok tatlı maşallh.
kızlarrt sorum olacak kıyma aldım merte 3 kere çektirdim yarım kg buzluğa atim diom nasıl yapayım yuvarlak mı köftelikmi yemeklerindede kullanıcam sizler nasıl yaptınız.
kızlar dun sabah yengem melegını kucagına aldı zor bı dogum oldu 24 saat sürdü tam vakumla aldılar bebegı neysekı sonuc mutlu son ıkısıde cok ıyı :) bebısı görünce bızım mınıklerımız ne cabuk buyumus dedım zaman ne cabuk gecmıs ya
Sulozum buluşalım canım sonra burda boy boy fotolarımızı yayınlayalım
Canım çok geçmiş olsun.Ama çok şükür iyiymiş.Kendini daha fazla üzme.Artık zabdedilmeleri dahada zorlaşıyor.eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Teşekkür ederiz teyzosu ben genelde koyuyorum sogsn alıştırmak lazım.Canım bende calpol vermiştim gece ateş yapmıştı. Yine de takipte ol sen gece.
Canım senin taifte çok güzelmiş. Ben yemeklerine hiç soğan koymuyorum artık yavas yavaş başlamak lazım, soğana etlere. Afiyet olsun ikraya.
alisir da yerde inşallah annesi zamanla.Hea ana-kız diyetlerdeyiz dünüş
Ben de merak ediyorum bi ara ne güzel giriyodu yaa
Ay süpersin artık tüyoları senden alıcaz desene
Başla canım valla. Evet uğraş benimle çok rahat ettin yeter diyor
Sen de bizim canımızsın kuşum hem se hem de Asu
İnş canım kıyma çözünüyor hemen yapıcam çözünsün çok heyecanlıyım
Canım benim geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım şuna bi alışsın ben de çeşitlendiririm her türlü
Dene bakalım sonuç ne olacak bizimki babası gibi etcil olabilirBana çekmediği kesin.
Ahahahah valla bak ben böyle yapmıyorum
Evet canım bi dahakine artık :))
Beni orta yerimden çatlatmak mı istiyosunuzŞaka maka bulşun valla süper olur yav
Ayy asıl sen güzel kalplisin unutmamis isimleri yazmış cnm benimDaha önce Durusel, Suloz, Angy ve Parmiş'e çocuklarımla ilgili güzel dilekleri için cevap vermiştim ama alıntılarken bir şey olmuş, bir tek Parmiş'i alıntıladığım görünüyor. Tekrar teşekkürler canlar!
Nasya, Tandora, Ayşe, Jeway, Günebakan, Arasta, Funda, Cücü ne kadar güzel sözler bunlar. Sizleri ve bebişlerinizi kucaklıyorum güzel kalpli kadınlar!
Angy tatlım hic üzülme vücutları elastik bi de tabi Rabbim koruyor ikrada kanepeden iki kez düştü insan çok kötü oluyor yüreği yaniyo ama böle düşe kalka buyuyecekler şükür biseyi yokmus gecmis olsun kuzusuma.Canlarimmm iyiki varsiniz saolun icimi rahatlattiniz moral verdiniz tesekkur ederim sizi seviyoreeeeee ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?