2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım sen işe başlayalı ne kadar oldu? İlk haftalardaki halimizi anlatıyorsun sanki :) Alışması için zaman lazım sadece. Ben de aynı biberonu kullanıyorum ama 1 numara emzikle içiyor. Her pazartesi bi reddediş olsa da tekrar alışıyor. Suya da zamanla alışacak. Asu' nun suyu hiç sevmediğini yazmıştım daha önce. Şimdi kimin elinde su bardağı görse içmek istiyor. İlk başta bardakla içti sırf meraktan. Şimdi sulukla da şapır şupur içiyor. Zorlamayın siz karşısında için merak etsin :)

Canim , nette dogumgunu konseptlerine bakarken gecen Gunebakan çiçeklerinden bir tema gordum oyle güzeldi ki sen geldin aklıma asu kıza da eminim cok yakışirdi

E süpermiş keşke resmi kopyalasaydın canım ya hangi siteydi hatırlıyor musun? Bi bakayım fikir olur:26:

Canlarimmm iyiki varsiniz saolun icimi rahatlattiniz moral verdiniz tesekkur ederim sizi seviyoreeeeee ♥♥

Tam 1.5 ay oldu canım yaa.cok gec kalmisim gibi geliyor bana.2 numaraydi bibern agzi bende aksam 1 le deniyim hemen..icim huzursuZz oluyor boyle oldugu icin zaten hafta başlarni hic sorma.o kadr kotu oluyorumki..su hep bigaznda kaliyor die annemde ürkmus veremiyormus korkuyorum falan diyor..aksam yazdklqrini okutayim annemede rahatlasin o da bari:)) sütü de aliyor demi biberonla fistigin

Canlarimmm iyiki varsiniz saolun icimi rahatlattiniz moral verdiniz tesekkur ederim sizi seviyoreeeeee ♥♥

Mucuks seviliyorsun tatlım

Evet baya olmuş canım ya her bebek farklı tabi. Sütü de alıyor çok şükür uzunnn uğraşlardan sonra. İnşallah Ateş de içer canım en kısa zamanda. Çok zor bi durum biliyorum. Aklın hep onda oluyor içtimi acaba aç mı tok mu doğru mu yapıyorum yanlış mı sorular sorular Dün mesela annem alıştı artık biberona diye 2 numara emzikli başka biberonla vermiş onu içmemiş. Sulukla verdiniz mi canım hiç? Aklıma geldi belki içer :26:

Ben çıktım kızlar size iyi akşamlaaaaaar Bol yemeli akşam mamaları az uyanmalı geceler diliyorum

Aldim canim ya sulukta aldim valla hatta sulugun agzindan bayada bi yogun akiyor o daha beter..ben yildikca korktukca acip acip yazdklarini okuym okutayim anneme :)) cok saol bilgilerin icin biberonu falan xegistireyim diyordum ama gerek yok herhalde..ben kafami xegistirmeliyim bence bunlar benim huzutsuzlugumdan oluyot:) az daha sakinlesmem lazim..cook cok saol

E süpermiş keşke resmi kopyalasaydın canım ya hangi siteydi hatırlıyor musun? Bi bakayım fikir olur:26:

Bahsettiğimi bulamadım simdi ama cok benzeri vardı beğendiğim onu buldum bunda konsept ayçiçeği degil gun ışığı you are My sun shine diyor mesaj olarak :)

http://...................../

Olmadı galiba ozel gun Partileri sitenin adı

Son düzenleme:
bol bol mamalar yesin inş..

canımm geçmişolsunn.. üzülmee bak bişeyi olsa keyfii yerinde olur muu kıyameti koparırr.. üzülme ne olurr,, kocaman öp eylüşüü
İmşallah jewaycim çok sağol..
Hosgeldin bizde cok mutlu oluruz daha sık katılırsan yakışıklı oğlunu ig takip ediyoruz zaten :)
Hoşbulduk :) teşekkür ederiiz ama o yakışıklı velet buaralar anacığını çok yoruyooo :)

Ne kadar güzel temenniler bunlar inşallah dediğin gibi olur :) iyiakşamlar..

ileri sayfaları okudumda burdan alıntı yaptım artık hoşgeldin bıdık çok tatlı maşallh.
kızlarrt sorum olacak kıyma aldım merte 3 kere çektirdim yarım kg buzluğa atim diom nasıl yapayım yuvarlak mı köftelikmi yemeklerindede kullanıcam sizler nasıl yaptınız.

Hoşbulduuum teşekkürlerr:) ben henüz bsşlamadım kıymaya.. Başlayan arkadaşlar bizide bilgilendirir nasıl daha iyi olur diye.. Biz neredeyse 7 aylık olduk sanırım benimde başlamam lazım..

Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.

Sulozum buluşalım canım sonra burda boy boy fotolarımızı yayınlayalım

Ama kıskanıyorum.

eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Canım çok geçmiş olsun.Ama çok şükür iyiymiş.Kendini daha fazla üzme.Artık zabdedilmeleri dahada zorlaşıyor.

Ay çok güldüm ya.

Teşekkür ederiz teyzosu ben genelde koyuyorum sogsn alıştırmak lazım.
alisir da yerde inşallah annesi zamanla.

Ayy asıl sen güzel kalplisin unutmamis isimleri yazmış cnm benim
Angy tatlım hic üzülme vücutları elastik bi de tabi Rabbim koruyor ikrada kanepeden iki kez düştü insan çok kötü oluyor yüreği yaniyo ama böle düşe kalka buyuyecekler şükür biseyi yokmus gecmis olsun kuzusuma.

Ayy kizlar aksama doğru ikrayi uyuttum bende az yatim dedim aklima ne takildi eskiler size sorum lutfen hatırlayın biri vardı amasyaya tayini cikmisti annesi kiz die bunu sevmiodu annesinin yanina gitmisti yemek vermemisti kizcagiza babanneye gitmisti hamileykencok ii biriydi yaa surekli yaziodu.ayy yelkovanmiydi Yenidoğan miydi neydi adı ya da ben mi uyduruyorum isim konusunda hafızam çok kötü aramizdan biri mi))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…