Doğru söylüyorsun canım ya sıvı birden kaçmış olabilir, hiç düşünemedim o kısmı.Canım ben suyu küçük biboranla kucagıma oturtarak veriyorum. Zaten artık biberonu tutabildiği için kendi bile içiyor suyu. Biberon tek delik olduğu için genzine kaçması zor. Çay kaşığı ile sıvı birden gittiyse belki o yüzden sorun yaşamışsınızdır.
Yilbasinin maskotu inci
Kızlar kaç gündür yoğurtla başlıycam dedim dedim ve dedim ama bazı teknik nedenlerden dolayı havuçla başladım. Çünkü çok şartlamıştım kendimi illa 1 ocakta başlıycam diye aksilik olunca dayanamadım verdim havucu ve bugün ilk kez su da içti hem suda hem de havuçta yüzünü buruşturdu yaa. Ama yılmak yok denemeye devam
Havuç deneyimimizden kareler :))
Eki Görüntüle 916373 Eki Görüntüle 916375 Eki Görüntüle 916376 Eki Görüntüle 916378 Eki Görüntüle 916379 Eki Görüntüle 916382
Bu da suyla ilk karşılaşmamız :))
Eki Görüntüle 916383 Eki Görüntüle 916384
Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo
Kızlar kaç gündür yoğurtla başlıycam dedim dedim ve dedim ama bazı teknik nedenlerden dolayı havuçla başladım. Çünkü çok şartlamıştım kendimi illa 1 ocakta başlıycam diye aksilik olunca dayanamadım verdim havucu ve bugün ilk kez su da içti hem suda hem de havuçta yüzünü buruşturdu yaa. Ama yılmak yok denemeye devam
Havuç deneyimimizden kareler :))
Eki Görüntüle 916373 Eki Görüntüle 916375 Eki Görüntüle 916376 Eki Görüntüle 916378 Eki Görüntüle 916379 Eki Görüntüle 916382
Bu da suyla ilk karşılaşmamız :))
Eki Görüntüle 916383 Eki Görüntüle 916384
günaydın kızlar arasta mutlu yıllar cnm,yeni yaşın hayırlı olsun 2 gündür ikra yine mızmızzzz ki ne mızzz sanırım bi diş daha çıkacak öyle gelio bana(( çıldırıciiimmm yaniii o denli (( bugünde ilk kabak havuç denememizi yaptık pek başarılı sayılmaz ama kaşığın ucuyla 5-6 kaşık yedi en son midesi bulandı çektim:)suyuda çay bardağıyla vermeye başladım blackr ben bebek arabasını eve aldım onda yediriyorum rahat oluyor.geçmişe bakamadım öpüyorum hepinizi bide sular kesik bugün burda iş yapılacak ütü var bi dünyaaa puff
Teşekkürler kuşum. Sevecek inşallah canım sıra Selime de geliyo hadi bakalımHadi hayırlısıı sizde başladınız sonunda :) zamanla sever annesi merak etme. Seninde doğum günün kutlu olsyn canım, mutlu seneler
Günaydınlaarr ve en gecinden mutlu mutlu yıllar hepinize :)Biz kızımla saat 10da uyuduk yılbaşı gecesi, totem yaptım işallah bütün sene uyuyacaz Hatta saat 12 de eşim geldi yanıma mutlu yıllar hayatım dedi, bi güzelde çemkirdim ona ne uyandırıyon beni diye, ama yok yok bozulmadı totemim :))))
şimdi kızlar geçen ben bi çay kaşığı su vereyim dedim araba koltuğuna oturtmuştum genzine kaçırdım sanırım, iki büklüm oluyo orda ondan mı tesadüf mü anlayamadım.. Genelde araba koltuğuna oturtuyosunuz sanırım fotoğraflardan anladığım kadarıyla, korkuyorum püre falan verirken boğazına kaçacak diye.
Arastacım doğum günün kutlu olsun, eşinle idoşunla çestırınla nice güzel senelere inşallah..
Arastammmm senin yasini yerimmmmm yaslanmismiss lafa bak sarap gbi kadinsin yavrum daha ne istiyosun..iyiki dogdunnn nice yilaara
yılbaşı şekeri inci tanesii çok güzel olmuş annesi bu maskot
ayy suratını yediğimm ayy bu ne anne ya der gibi bakmış memeden sonra kaşık tuhaf geldi tabiii
2.de daha ii canım duru 2.kez verdiğimde sevdi bugün 3 bakalım
alışıcak kaçarı yok idoşummmmmmm benim
kız ne dertleniyosun güzellik tam kadınlığın doruğundasın 33çekiyorum gülümse sölemesi bilem güzellllll 33
iyikiiiiiiii doğdun iyiki tanıdım seniiiiiiiii
Hayırlı olsun ilk tadımınız canımalışıncaya kadar bu yüz buruşturmacalar devam edecek sanırım ama çoookkk tatlı görünüyor bu arada doğum günü kutlu olsun. Çekirdek ailenle sağlık mutluluk dolu yaşlar diliyorum sana
Günaydın canım teşekkür ederim. Ayy maşallah İkraya patlamış mısır gibi patır patır patlatıyo dişler minik davşanİlk denemeyi de yapmışsınız başlangıç için iyi bile yemiş bugün biz de havuca devam bakalım
Teşekkürler kuşum. Sevecek inşallah canım sıra Selime de geliyo hadi bakalım
Haha totemine çok güldüm canım ben de idoş 12 de uyusun diye dört göz baktım ve o uykuda girdi.Bütün sene geceleri uyur inşallah
Doğum günümü kutladığın için teşekkürler canım iyi ki varsınız
Angyyym postunu okurken yüzümdeki tebessümü görmeliydin. Bana kendimi çok iyi hissettirdin seviyorum seni güzellik, pis zayıf
Teşekkür ederim ben de iyi ki tanıdım sizleri ve cidden hepinizle aynı şehirde olmayı çok isterdim her ay birimizde toplanır bebek günü yapardık.Başka da kimseyi aramazdım valla güzel insanlar
Çok sağol Ayşecim Allah hepimize çekirdek ailelerimizle mutlu mutlu yıllar yaşatsın
günaydınlaaarrr
kızlar resimlerde dikkatimi çektide pusettemi duruo bebişlerinizz uyandıktan sonra nerde bırakıosunuzz
ana kucağı gibi bişi wardı onada sığmamaya başladı we yatmak istemio şuan kafa hawada oturuo gibi duruo pusettemi oturttsam birde gündüz uykusunda nerde yatırıosunuzzz beşiğinde odasındamı yoksa oturduğunuz yerde mi,
günaydınlaaarrr
kızlar resimlerde dikkatimi çektide pusettemi duruo bebişlerinizz uyandıktan sonra nerde bırakıosunuzz
ana kucağı gibi bişi wardı onada sığmamaya başladı we yatmak istemio şuan kafa hawada oturuo gibi duruo pusettemi oturttsam birde gündüz uykusunda nerde yatırıosunuzzz beşiğinde odasındamı yoksa oturduğunuz yerde mi,
nice sneler kızlar.bebişkolar hep sağlıklı olsunlar bol bol mamaları yesinler.bize de bol bol sabır dilerim.hepimiz ailelerimizle mutlu ve huzurlu yaşayalım.
aklımdayken 6 aylıkken başladık gıda oğlumla o zman da dr verdiği ilk kur yemiş kabak çekirdeği.sizde balkabağı çekrdekleriniz atmayınız toplayın zmana gelince çorbalarına pürelerine eklersiniz.
nice sneler kızlar.bebişkolar hep sağlıklı olsunlar bol bol mamaları yesinler.bize de bol bol sabır dilerim.hepimiz ailelerimizle mutlu ve huzurlu yaşayalım.
aklımdayken 6 aylıkken başladık gıda oğlumla o zman da dr verdiği ilk kur yemiş kabak çekirdeği.sizde balkabağı çekrdekleriniz atmayınız toplayın zmana gelince çorbalarına pürelerine eklersiniz.
Arkadaslar ,
Hacettepe unı öğretim üyelerinden birinin bir yayınını okudum . Bebekler icin yemekleri Düduklu tencerede yapmanın daha saglikli olduğunu söylüyordu . Yumusamasi icin Uzun süre pişirmek besin degerini öldürüyor sonuçta . Kisa süreli yuksek basınç ile pişmedi daha saglikli . Paylaşmak istedim
Hım evet besinler kısa sürede pişmeli doğru canım ben de düdüklü tenceremin buharda pişirme aparatını kullanarak pişirdim dün havucu birazdan yine pişiricem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?