2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

günaydınn kızlar

TRT1 deki konu ilginizi çekebilir bi bakın emzirme ve sırt bel ağrısı

günaydın kızlar arasta mutlu yıllar cnm,yeni yaşın hayırlı olsun 2 gündür ikra yine mızmızzzz ki ne mızzz sanırım bi diş daha çıkacak öyle gelio bana(( çıldırıciiimmm yaniii o denli(( bugünde ilk kabak havuç denememizi yaptık pek başarılı sayılmaz ama kaşığın ucuyla 5-6 kaşık yedi en son midesi bulandı çektim:)suyuda çay bardağıyla vermeye başladım blackr ben bebek arabasını eve aldım onda yediriyorum rahat oluyor.geçmişe bakamadım öpüyorum hepinizi bide sular kesik bugün burda iş yapılacak ütü var bi dünyaaa puff

Doğru söylüyorsun canım ya sıvı birden kaçmış olabilir, hiç düşünemedim o kısmı.

Yilbasinin maskotu inci

yılbaşı şekeri inci tanesii çok güzel olmuş annesi bu maskot

ayy suratını yediğimm ayy bu ne anne ya der gibi bakmış memeden sonra kaşık tuhaf geldi tabiii
2.de daha ii canım duru 2.kez verdiğimde sevdi bugün 3 bakalım
alışıcak kaçarı yok idoşummmmmmm benim

Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle 33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo

kız ne dertleniyosun güzellik tam kadınlığın doruğundasın 33 çekiyorum gülümse sölemesi bilem güzellllll 33
iyikiiiiiiii doğdun iyiki tanıdım seniiiiiiiii

Hayırlı olsun ilk tadımınız canım alışıncaya kadar bu yüz buruşturmacalar devam edecek sanırım ama çoookkk tatlı görünüyor bu arada doğum günü kutlu olsun. Çekirdek ailenle sağlık mutluluk dolu yaşlar diliyorum sana

Günaydın canım teşekkür ederim. Ayy maşallah İkraya patlamış mısır gibi patır patır patlatıyo dişler minik davşan İlk denemeyi de yapmışsınız başlangıç için iyi bile yemiş bugün biz de havuca devam bakalım

Hadi hayırlısıı sizde başladınız sonunda :) zamanla sever annesi merak etme. Seninde doğum günün kutlu olsyn canım, mutlu seneler
Teşekkürler kuşum. Sevecek inşallah canım sıra Selime de geliyo hadi bakalım

Haha totemine çok güldüm canım ben de idoş 12 de uyusun diye dört göz baktım ve o uykuda girdi.Bütün sene geceleri uyur inşallah

Doğum günümü kutladığın için teşekkürler canım iyi ki varsınız

Arastammmm senin yasini yerimmmmm yaslanmismiss lafa bak sarap gbi kadinsin yavrum daha ne istiyosun..iyiki dogdunnn nice yilaara

Angyyym postunu okurken yüzümdeki tebessümü görmeliydin. Bana kendimi çok iyi hissettirdin seviyorum seni güzellik, pis zayıf

Teşekkür ederim ben de iyi ki tanıdım sizleri ve cidden hepinizle aynı şehirde olmayı çok isterdim her ay birimizde toplanır bebek günü yapardık. Başka da kimseyi aramazdım valla güzel insanlar

Çok sağol Ayşecim Allah hepimize çekirdek ailelerimizle mutlu mutlu yıllar yaşatsın

ah ahhh keşke yarama tuz bastın canım ya ne süper olurduu bebek günü ayy hayali bile güzelllbiraz büyüsünlerde gezi düzenleriz napalımmm

günaydınlaaarrr

kızlar resimlerde dikkatimi çektide pusettemi duruo bebişlerinizz uyandıktan sonra nerde bırakıosunuzz

ana kucağı gibi bişi wardı onada sığmamaya başladı we yatmak istemio şuan kafa hawada oturuo gibi duruo pusettemi oturttsam birde gündüz uykusunda nerde yatırıosunuzzz beşiğinde odasındamı yoksa oturduğunuz yerde mi,

Benim oto koltuğu ana kucağı geniş şimdilik yetiyor canım orda yediriyorum bir de oturtamadığım için daha iyi oluyor o ama dediğin gini kafayı dikiyo oturmaya çalışıyo çok yaramaz kız bunlar Bi de atıyo kendini emniyet kemeri takıyorum nereye gidecekse artık Gündüz uyurken salondaki park yatakta yatıyor canım.

ana kucağın canım
şimdilik bi sorun yok bizde ben iş yaparken oturuyoo ama yakında sığarmı muamma
ben gündüz otruduğum yerde uyutuyorum gece uykusunda yatağında

nice sneler kızlar.bebişkolar hep sağlıklı olsunlar bol bol mamaları yesinler.bize de bol bol sabır dilerim.hepimiz ailelerimizle mutlu ve huzurlu yaşayalım.

aklımdayken 6 aylıkken başladık gıda oğlumla o zman da dr verdiği ilk kur yemiş kabak çekirdeği.sizde balkabağı çekrdekleriniz atmayınız toplayın zmana gelince çorbalarına pürelerine eklersiniz.

Aaa iyi oldu bunu söylediğin canım atmayalım o zaman ne faydası var acaba yaa merak ettim :)))

Arkadaslar ,

Hacettepe unı öğretim üyelerinden birinin bir yayınını okudum . Bebekler icin yemekleri Düduklu tencerede yapmanın daha saglikli olduğunu söylüyordu . Yumusamasi icin Uzun süre pişirmek besin degerini öldürüyor sonuçta . Kisa süreli yuksek basınç ile pişmedi daha saglikli . Paylaşmak istedim

Fikriye gercekten harikasin cok faydalı bir kuruyemis cok haklisin :)

Hım evet besinler kısa sürede pişmeli doğru canım ben de düdüklü tenceremin buharda pişirme aparatını kullanarak pişirdim dün havucu birazdan yine pişiricem :))

Hım evet besinler kısa sürede pişmeli doğru canım ben de düdüklü tenceremin buharda pişirme aparatını kullanarak pişirdim dün havucu birazdan yine pişiricem :))

Düduklu tencerenin buharda pişirme aparatimi var iyiymis . Ben hic Düduklu kullanmadım korkuyorum da evde hisarın var bur tane aslında . Marka ve model paylaşır mısın Canim ?

Tefal clipso canım şu şekilde bir aparatı var.

Merhaba arkadaşlar..bişey sormak istiyorum.sanırım babyboum uyku tulumu kullananlar vardı.memnunmusunuz ve onu giydirdiğinizde üstüne bişey örtüyor musunuz?içine ne giydiriyorsunuz?oda scalığımız 21 derece.indirime girmiş de ona göre alıcam.
Bu arada kızım dört aylık ve süt için azalmaya başladı diyenler vitamalt kullansın.dört gündür içiyorum ve sabah ilk günlerdeki gibi üstüm ıslanmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…