2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ancak cevap yazabildim cnm kusura bakma.2 hafta once almistim suluk o da olmadi.annem bende kaliyor bugun okuttum yazdklarini ben yarndan itibaren uygulamaya basliyim o zaman dedi c.tesi doktr randevumuz var onada sorucam bu durmu ve alamadigi sivi durumunu bakalim o ne dicek.tsk.ederm tavsiyelerin icin canim cok sagol..

Yettim durucummm yasamayiseviyorumdu o ;-) gece gece nrrden aklina geldi kiz ömürsün :-D

Selam kızlar. Ise basladigimdan beri cok katılamiyorum muhabbetlere ara ara da olsa takip etmeye calisiyorum.
Canim ben de aynı dertten muzdaribim. Yaptigim hic bir şeyi begenmiyor yemiyor. Hazir hipp in kasik mamasini aldim onu da yemedi.zorla kandirarak bir iki kasik. Malum çalışıyorum neyse ki biberona alisti.bir gun işyerinde sagdigim sütü ertesi gün veriyorlar sadece severek onu iciyor. Yetmedigi durumda devam sutunu bile sevmiyor. Bugun evdeydim tarhana yaptim yemedi muhallebi yaptim elma pureledim yemedi. Yenidoğan gibi hala emziriyorum cok moralim bozuldu bugun. Belli istahsiz bir cocuk olacak ama dayanamiyorum. Bir de evde degilim ki cesitli seyler yapayim yedireyim elalem ne kadar uğraşır. Ne olacak böyle bilmiyorum ben de canim.

Evet canim yasamayiseviyorum'du arkadasin adi. Ama hesabi bloke edilmis benim arkadas listemde vardi ben de merak ettim bir ara son yazdigi mesajlar ve konular da ilginç gelmisti bana.umarim iyidir

kılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
Maşallahhh deroşa

eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Kıyamam çok hareketlendiler artık
Üzülme annesi olabilir böyle kazalar

son zamanlarda diyet muhabbeti yaparken burda, karşıma çıkınca paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 997090
Hahaha güzelmiş :)

Ha hah.Kendime ne güldüm. Uykulu uykulu ayan beyan olan şeyleri saf gibi sormuşum. Çok güzel cevap vermişsin canım Şu yememe meselesini bir halletsem...

Son düzenleme:
Yettim durucummm yasamayiseviyorumdu o ;-) gece gece nrrden aklina geldi kiz ömürsün :-D
ayy sorma yaa angym ii uydurmusum hahaha aklıma bi.anda değişik hatta çoook alakasız şeyle r gelio.yaaa sadece bas harf tutmus ben kv adini unutmus bi kadinim hahaha isim konusunda cok kötüyüm:)

Ne yazmisti ki bak bende merak ettim cnm benim kuzuda bi cok seyi yemio alisscaklar inşallah.

Diş yüzünden iştahsızlık yaşadığınızı yazmıştın. Ne kadar sürdü ve her dişte öyle mi oldu? Bizde 1 haftadır iştahsızlık var. Öncesinde iştahı fena değildi. Dr. "Ek gıdadan belki sıkılmıştır." dedi; ama ekmek ve muzu elimle verince yiyor.Canı kaşık yüzünden yanıyor sanırım. Nasıl yedireceğimi şaşırdım.Çorba ve meyve püresine ara mı versem?

Haninkarr hanimlaarr huuuu =))) ya ben bunu ne zamndir yazcam aklimda yazamiorm bi turlu ya su uzmirliler bi bulusalim ya haftasonu olmami miki =))soylee face to face bi sohbet etsek derim beeenn=))

Doktorumuza sormayı unutunca hemşiremizden bilgi aldım. 7. aydaki aşı Hepatit B'nin 3. dozuymuş.

Haninkarr hanimlaarr huuuu =))) ya ben bunu ne zamndir yazcam aklimda yazamiorm bi turlu ya su uzmirliler bi bulusalim ya haftasonu olmami miki =))soylee face to face bi sohbet etsek derim beeenn=))

İZMİR 😃
ben menemende oturuyorum😄👶👧🎉☕️🍴🍼

Teşekkürler canım güzel fikir

teşekkr ederizz canımm..Evett kocaman kız olduu.. ama dişsizz

teeşkkr ederzzz

Aman canım biz de dişsiziz. 1 tane yandan gelen diş vardı yılan hikayesine döndü çıkmadı

Yardımım dokunursa çok mutlu olurum canım Dediğin gibi sen de rahat olmaya çalış. Onlar her şeyi denemeye açıklar aslında.

Canlarimmm iyiki varsiniz saolun icimi rahatlattiniz moral verdiniz tesekkur ederim sizi seviyoreeeeee ♥♥
Bizde seni seviyoruzz

Hahah kv nin adını mı unuttun çılgın ya
Canım nasıl kaşıkla yediriyorsun mika mı? Silikon kaşık denesen yumuşak olduğu için canını yakmaz.
Ayarlayabilirsek burdan bilgi veririz isteyen katılır canım.
Doktorumuza sormayı unutunca hemşiremizden bilgi aldım. 7. aydaki aşı Hepatit B'nin 3. dozuymuş.
Bizede 7. ayda aşı olduğyla ilgili bir bilgi verilmedi canım.
Var mı başka 7. aydaki aşıdan haberi olan ??

Sorma sulozcum s ile başlayan bi isim ben Sıdıka dedim ki alakası yokk haha,))

Hepatit Bnin 3. Dozu 6. Ayda yapıldı 7. Ayda aşı yok 9. Aya kadar.. Yani çoğu kişiye böyle oldu 6. Ayda biri ağızdan 3 ü bacaktan 4 tane aşı oldukar bştaneside hepatitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…