Mucuks seviliyorsun tatlım
Evet baya olmuş canım ya her bebek farklı tabi. Sütü de alıyor çok şükür uzunnn uğraşlardan sonra. İnşallah Ateş de içer canım en kısa zamanda. Çok zor bi durum biliyorum. Aklın hep onda oluyor içtimi acaba aç mı tok mu doğru mu yapıyorum yanlış mı sorular sorularDün mesela annem alıştı artık biberona diye 2 numara emzikli başka biberonla vermiş onu içmemiş. Sulukla verdiniz mi canım hiç? Aklıma geldi belki içer :26:
Ayy kizlar aksama doğru ikrayi uyuttum bende az yatim dedim aklima ne takildi eskiler size sorum lutfen hatırlayın biri vardı amasyaya tayini cikmisti annesi kiz die bunu sevmiodu annesinin yanina gitmisti yemek vermemisti kizcagiza babanneye gitmisti hamileykencok ii biriydi yaa surekli yaziodu.ayy yelkovanmiydi Yenidoğan miydi neydi adı ya da ben mi uyduruyorum isim konusunda hafızam çok kötü aramizdan biri mi))
Canim ben de aynı dertten muzdaribim. Yaptigim hic bir şeyi begenmiyor yemiyor. Hazir hipp in kasik mamasini aldim onu da yemedi.zorla kandirarak bir iki kasik. Malum çalışıyorum neyse ki biberona alisti.bir gun işyerinde sagdigim sütü ertesi gün veriyorlar sadece severek onu iciyor. Yetmedigi durumda devam sutunu bile sevmiyor. Bugun evdeydim tarhana yaptim yemedi muhallebi yaptim elma pureledim yemedi. Yenidoğan gibi hala emziriyorum cok moralim bozuldu bugun. Belli istahsiz bir cocuk olacak ama dayanamiyorum. Bir de evde degilim ki cesitli seyler yapayim yedireyim elalem ne kadar uğraşır. Ne olacak böyle bilmiyorum ben de canim.Benim ek gıda çalışmalarım hep başarısızlıkla sonuçlanıyor, acaba emzirdiğim için oğlum acıkamıyor mu?? Yoğurt, avakado, balkabağı, meyve, tarhana hiç bir şeyi yemedi, ağzını kilitliyor, zorlarsam ağlamaya başlıyor. Burda arkadaşlar bayılarak yedi falan diye yazıyorlar ya, ben de bir gün o günleri görürüm umarım. Ne kadar yediriyorsunuz ek gıda arkadaşlar, bir de bunların yanında anne sütü verenler? Nasıl her ikisini de alıyorlar? Ben nerde yanlış yapıyorum acep?? Üstelik tarhanaya az tuz kattım ve az salça, bizimkinden verdim, lezzeti gayet iyiydi, bunu yemediyse tatsız, tuzsuz olanını düşünemiyorum bile.
Ayy kizlar aksama doğru ikrayi uyuttum bende az yatim dedim aklima ne takildi eskiler size sorum lutfen hatırlayın biri vardı amasyaya tayini cikmisti annesi kiz die bunu sevmiodu annesinin yanina gitmisti yemek vermemisti kizcagiza babanneye gitmisti hamileykencok ii biriydi yaa surekli yaziodu.ayy yelkovanmiydi Yenidoğan miydi neydi adı ya da ben mi uyduruyorum isim konusunda hafızam çok kötü aramizdan biri mi))
Maşallahhh deroşakılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kıyamam çok hareketlendiler artıkeylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Hahaha güzelmiş :)son zamanlarda diyet muhabbeti yaparken burda, karşıma çıkınca paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 997090
hahaaha çok güldüm canım
Arda 400-500 gram arası alıyordu canım.. bizim de kilomuz azdı bu ay biraz kapattı arayı çok şükür.. kusmamız aşırı derecedeydi o çok azaldı ve ek gıdanın yaramasından sanırım bu ay toparlandı biraz da.. ek gıda haricinde günde 4-5 kere emziriyorum. akşam yatmadan ve gece de 1 kere olmak üzere toplam 2 kere devam sütü içiyor..
meyve püresi ayrı muhallebi ayrı canım.muhallebiyi bildiğin pirinç unu ve suyla yaptım.. püreyi de önceki gün yapıp dolaba koymuştum. tat versin diye içine kattım muhallebinin 2 -3 kaşık..
pürenin kıvamı ne cıvık ne katı oldu.. su katmadım sonradan hiç yani.. bir kere sade yedirdim.. bi yoğurduna kattım.. bir de muhallebisine.. yarın da bakarım tadında kokusunda bir değişiklik yoksa kullanırım yine.. böyle çok kolaylık oldu ama ya. tavsiye ederim yapmanı
uykulu bir halde yazdım bunları umarım sorularının cevaplarını verebilmişimdir :) yine de sorabilirsin varsa aklına takılan bişey
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah sadece diştendir.
Sağ olasın. Diştenmiş canım. Bugün dr.a gittik.Kulak iltihabı ve İYE yokmuş. 2. diş yoldaymış. Bizim bir de iştah sorunumuz var. O da ayrı bir sınav :26:
ayy sorma yaa angym ii uydurmusum hahaha aklıma bi.anda değişik hatta çoook alakasız şeyle r gelio.yaaa sadece bas harf tutmus ben kv adini unutmus bi kadinim hahaha isim konusunda cok kötüyüm:)Yettim durucummm yasamayiseviyorumdu o ;-) gece gece nrrden aklina geldi kiz ömürsün :-D
Selam kızlar. Ise basladigimdan beri cok katılamiyorum muhabbetlere ara ara da olsa takip etmeye calisiyorum.
Canim ben de aynı dertten muzdaribim. Yaptigim hic bir şeyi begenmiyor yemiyor. Hazir hipp in kasik mamasini aldim onu da yemedi.zorla kandirarak bir iki kasik. Malum çalışıyorum neyse ki biberona alisti.bir gun işyerinde sagdigim sütü ertesi gün veriyorlar sadece severek onu iciyor. Yetmedigi durumda devam sutunu bile sevmiyor. Bugun evdeydim tarhana yaptim yemedi muhallebi yaptim elma pureledim yemedi. Yenidoğan gibi hala emziriyorum cok moralim bozuldu bugun. Belli istahsiz bir cocuk olacak ama dayanamiyorum. Bir de evde degilim ki cesitli seyler yapayim yedireyim elalem ne kadar uğraşır. Ne olacak böyle bilmiyorum ben de canim.
Evet canim yasamayiseviyorum'du arkadasin adi. Ama hesabi bloke edilmis benim arkadas listemde vardi ben de merak ettim bir ara son yazdigi mesajlar ve konular da ilginç gelmisti bana.umarim iyidir
Doktorumuza sormayı unutunca hemşiremizden bilgi aldım. 7. aydaki aşı Hepatit B'nin 3. dozuymuş.
Haninkarr hanimlaarr huuuu =))) ya ben bunu ne zamndir yazcam aklimda yazamiorm bi turlu ya su uzmirliler bi bulusalim ya haftasonu olmami miki =))soylee face to face bi sohbet etsek derim beeenn=))
Bahsettiğimi bulamadım simdi ama cok benzeri vardı beğendiğim onu buldum bunda konsept ayçiçeği degil gun ışığı you are My sun shine diyor mesaj olarak :)
http://...................../
Olmadı galiba ozel gun Partileri sitenin adı
teşekkr ederizz canımm..Evett kocaman kız olduu.. ama dişsizz
teeşkkr ederzzz
Ancak cevap yazabildim cnm kusura bakma.2 hafta once almistim suluk o da olmadi.annem bende kaliyor bugun okuttum yazdklarini ben yarndan itibaren uygulamaya basliyim o zaman dedi c.tesi doktr randevumuz var onada sorucam bu durmu ve alamadigi sivi durumunu bakalim o ne dicek.tsk.ederm tavsiyelerin icin canim cok sagol..
Bizde seni seviyoruzzCanlarimmm iyiki varsiniz saolun icimi rahatlattiniz moral verdiniz tesekkur ederim sizi seviyoreeeeee ♥♥
Hahah kv nin adını mı unuttunayy sorma yaa angym ii uydurmusum hahaha aklıma bi.anda değişik hatta çoook alakasız şeyle r gelio.yaaa sadece bas harf tutmus ben kv adini unutmus bi kadinim hahaha isim konusunda cok kötüyüm:)
Ne yazmisti ki bak bende merak ettim cnm benim kuzuda bi cok seyi yemio alisscaklar inşallah.
Canım nasıl kaşıkla yediriyorsun mika mı? Silikon kaşık denesen yumuşak olduğu için canını yakmaz.Diş yüzünden iştahsızlık yaşadığınızı yazmıştın. Ne kadar sürdü ve her dişte öyle mi oldu? Bizde 1 haftadır iştahsızlık var. Öncesinde iştahı fena değildi. Dr. "Ek gıdadan belki sıkılmıştır." dedi; ama ekmek ve muzu elimle verince yiyor.Canı kaşık yüzünden yanıyor sanırım. Nasıl yedireceğimi şaşırdım.Çorba ve meyve püresine ara mı versem?
Ayarlayabilirsek burdan bilgi veririz isteyen katılır canım.Haninkarr hanimlaarr huuuu =))) ya ben bunu ne zamndir yazcam aklimda yazamiorm bi turlu ya su uzmirliler bi bulusalim ya haftasonu olmami miki =))soylee face to face bi sohbet etsek derim beeenn=))
Bizede 7. ayda aşı olduğyla ilgili bir bilgi verilmedi canım.Doktorumuza sormayı unutunca hemşiremizden bilgi aldım. 7. aydaki aşı Hepatit B'nin 3. dozuymuş.
Bizde seni seviyoruzz
Hahah kv nin adını mı unuttunçılgın ya
Canım nasıl kaşıkla yediriyorsun mika mı? Silikon kaşık denesen yumuşak olduğu için canını yakmaz.
Ayarlayabilirsek burdan bilgi veririz isteyen katılır canım.
Bizede 7. ayda aşı olduğyla ilgili bir bilgi verilmedi canım.
Var mı başka 7. aydaki aşıdan haberi olan ??
Doktorumuza sormayı unutunca hemşiremizden bilgi aldım. 7. aydaki aşı Hepatit B'nin 3. dozuymuş.
Buarada herkese günaydııın.. Paşama o kadar kahvaltı hazırladım yumurta,pekmez,peynir,ceviz.. Ama yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?