2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydınlar efeniiiim
Hayırlı, sinirsiz, stressiz bir gün olsun

Dün İda köftişi yemedi Napayım elimden geleni yaptım, dün pirinç unundan yaptığım muhallebiyi de yemedi. Demek ki emerek doyuyor. Fazla su içmediği halde kakası, çişi de güzel. Yarın 7 aylık oluyoruz gidip bi ara tarttırıcam bakalım boy, kilo ne durumda, eğer gelişimi iyiyse kasmıycam bundan sonra. Ne zaman isterse o zaman yesin

Bu yüzden günlük menü paylaşamıyorum kızlar ama lütfen sizler paylaşmaya devam edin.Elbet benim de ihtiyacım olacak o menülere

Allah iyiligini versin kiz biricik kv nin adini nasi unutursun aaaaa ::-D

Günaydın kızlar... Dün geceyi sorunsuz atlattık şükür ama gece ananemizde kaldığımız için yatağımızı aradık. Gece bir uyandı bir saat uyumadı yatağını istedi. Sonra bi ara o ayağımda ben de geriye doğru yatmışım öyle uyurken buldum kendimi veeeee çikom baba dedi ilk defa dün aba abba diyordu sabah baba da dedi

İda da yemiyor dimi demek ki doyuyor
inş kısa zamanda alışır
arasta köftenin tarifini vermişmiydin görmedim sanırım ben
kıyma alıp hazırlasam yiceği zaman çıkarıp yapsam olur mu kiii

Ikranin dunku menüsü sabah yumurta peynir tereyagi ve ceviz. Oglen şöyle bi corba 3 kup kusbasi 1su bardahi suda haslandi içine 1havuc ve1kucuk patates dograndi pismeye yakin 1cay tabağı kadar kirmizi mercimek ekledim azdaha su koydum ve pisirdim et hafif yagli olduğu için yag eklemedim.sonra blender dan geçirip verdim ehh iste yedi aksamda bize patates yemeği ve kare manti derler kucuk hamur parcalari bol yumurtali annem kesmisti yogurtla onu yaptim yogurt yemio ikra sansimi denedim ve biraz olsun yedi o mantidan kii yogurt verince ağlıyordu patates yemeginin patateslerindende yedi azcik.

Aa ne güzell cnm ikrada 2gun once yine anne diyip duruyordu esim babababa diyodu ki bakti ba baa dedi cok hostu cok mutlu olduk:)))

Sorma sulozcum s ile başlayan bi isim ben Sıdıka dedim ki alakası yokk haha,))

Hahah :))
Canım mercimek gaz yapmıyor mu ? ben bizi çorbadan 2-3 kaşık verdim tatsın diye gaz doldu cocuk

Kızlar ben dün marketten labne yerine krem peynir almışım
Selime yedirebilir miyim acaba onu, yoksa onu biz yiyip labne mi alsam ona ?

Hahah :))
Canım mercimek gaz yapmıyor mu ? ben bizi çorbadan 2-3 kaşık verdim tatsın diye gaz doldu cocuk

Yaptı biraz cnm gunboyu pirtladi durdu ama alissin aslinds bi arkadaştan cesaret alıp verdim alistirmis cocucgu 8 aylik sarmısak li yoğurt tan tut mercimek köftesi kelle paça bile icio ilk bas az gazlanmis alismis simdi güne gittik gecen bizle yedi valla maşallah.ben o kadar abartamam korkarim da az az basladim herseyden vermeye o tuzlu da yedirio ben vermem tuz mesela bi akıllı bi sisman kizi maşallah suan umredeler kari koca 8aylik kizi gittiler ben ikrayla komsuya giderken düşünüyorum. Anneme gitcem haftaya cuma yurtdisindan gelcek saligunu,otobüsle gitmeye korkuyorum 3saatlik yola esim goturcek.biraz rahat olmak lazim ama iste yapı meselesi

Allah iyiligini versin kiz biricik kv nin adini nasi unutursun aaaaa ::-D

Yaa sorma cnn nisanliydik arkadasima döndüm kiz kv min adi neydi sidika mi dedim ama arkadaşım yerlerde)) bu arada gecen aramış örümceği baglayin dio kiz gider kafasini carpar düşer dio ayaginida yere bastirmayin patik giydirin tabi esime söylüyor ama duyuyorum Hoparlörden konusuo ikrayi görüntü lu konusup izliyo delirdim he recep ivedik in yengecleri bagladigi gibi ikrayi baglicam orumcekle deli oluyorum kadina yaa.

Kv= cok sey bildigini sanip hicbisey bilmeyen insanlar toplulugu :-D

Ben de pes ettim artık canim. Seninle ayni durumdayiz. Ama benim oglumun kilosu da pek iyi sayilmaz hala 8 kilo olamadik. Hicbirsey yemiyor agzini kapatiyor. Ben de doydugunu hissediyorum ve sadece emziriyorum.

nasıl da tanıdık geliyor çıldırmamak elde değil

eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Ayy kıyamam çok şükür bişeyi yokmuş canım. Ve kendini sakın suçlama hepimizin başına geldi.
arasta köftemi yapıyosun canım idoşa alıntılarda gördüm şimdiii
ayy hadi bakalım inş sever canım yaa ne çektin bu idoşun yemesinden
elbet sevicek canımmm ben inanıyorummmmmm
Sevmedi ama inancını yitirme cücüm
Ahaha valla komplekse girer insan Angy ve Sulozun yanında. Ama sen yine de yapma senden daha sütler getiricez
Sen sık sık sağ daha gelicek
Ay ne güldüm puhahaha ahahahah ahahah
kılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
Daha nice 7 aylara canım yarın biz de 7 aylık oluyoruz
Kız cidden nerden geldi Yaşamayıseviyorum
Buarada herkese günaydııın.. Paşama o kadar kahvaltı hazırladım yumurta,pekmez,peynir,ceviz.. Ama yemedi
Canım bende de var ondan bi tane napalım bizim kaderimiz de ek gıdadan çekmekmiş.
Afferin Çikoya Oh aşılar da sorunsuz atlatılmış babalar, ablalar da başlamış :)) Daha ne ister insan :)
İda da yemiyor dimi demek ki doyuyor
inş kısa zamanda alışır
arasta köftenin tarifini vermişmiydin görmedim sanırım ben
kıyma alıp hazırlasam yiceği zaman çıkarıp yapsam olur mu kiii
Canım ben sadece kimyon ve tam tahıllı ekmek içi koyup ızgarada pişirdim. Ama Duruselin ki daha güzeldi soğan, dereotu, maydonoz filan da koymuş :))

Afiyet olsun canım yine de baya yemiş bence. Ben öyle olsa öpüp de başıma koyarım valla

Yazın sinekleri bağlayın İkraya konmasınlar derse görürsün gününü

Yaa Allah aşkına senin çocuğunı senden daha iyi kim tanıyabilir.üşüse giydirirsin herhalde.benimki de yelek diye tutturuyo ya geldiğinden beri...bi de tutturmuş hırıltısı var diyorum doktoru kilodan dolayı dedi.yok yok hasta olacak.biz salak mıyız hiç hasta eder miyiz?? Hem bağlayacaksan o örümceğe neden koyuyorsun ki ahh bir düşünebilseler !!!!!!

Ben de pes ettim artık canim. Seninle ayni durumdayiz. Ama benim oglumun kilosu da pek iyi sayilmaz hala 8 kilo olamadik. Hicbirsey yemiyor agzini kapatiyor. Ben de doydugunu hissediyorum ve sadece emziriyorum.

9 aya kadar esas olan anne sütü o zamana kadar korkmayalım canım boşver. Sen de doyduğunu hissediyosan mesele yok. Yemiyosa yemiyo zorla yedirecek değiliz ya. Acıkınca yesin napayım. O dert bu dert yeter valla

Ayy sende mi güne gidiyosun duruselcimm, benimde 1 aylık bide 15 günlük günlerim var
Kv= cok sey bildigini sanip hicbisey bilmeyen insanlar toplulugu :-D
Hahaha nasıl tanımlamış delii :)
45 günebakancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…