ayy sorma yaa angym ii uydurmusum hahaha aklıma bi.anda değişik hatta çoook alakasız şeyle r gelio.yaaa sadece bas harf tutmus ben kv adini unutmus bi kadinim hahaha isim konusunda cok kötüyüm:)
Ne yazmisti ki bak bende merak ettim cnm benim kuzuda bi cok seyi yemio alisscaklar inşallah.
Günaydınlar efeniiiim
Hayırlı, sinirsiz, stressiz bir gün olsun
Dün İda köftişi yemediNapayım elimden geleni yaptım, dün pirinç unundan yaptığım muhallebiyi de yemedi. Demek ki emerek doyuyor. Fazla su içmediği halde kakası, çişi de güzel. Yarın 7 aylık oluyoruz gidip bi ara tarttırıcam bakalım boy, kilo ne durumda, eğer gelişimi iyiyse kasmıycam bundan sonra. Ne zaman isterse o zaman yesin
Bu yüzden günlük menü paylaşamıyorum kızlar ama lütfen sizler paylaşmaya devam edin.Elbet benim de ihtiyacım olacak o menülere
Günaydın kızlar... Dün geceyi sorunsuz atlattık şükürama gece ananemizde kaldığımız için yatağımızı aradık. Gece bir uyandı bir saat uyumadı yatağını istedi. Sonra bi ara o ayağımda ben de geriye doğru yatmışım öyle uyurken buldum kendimi veeeee çikom baba dedi ilk defa dün aba abba diyordu sabah baba da dedi
Sorma sulozcum s ile başlayan bi isim ben Sıdıka dedim ki alakası yokk haha,))
Ikranin dunku menüsü sabah yumurta peynir tereyagi ve ceviz. Oglen şöyle bi corba 3 kup kusbasi 1su bardahi suda haslandi içine 1havuc ve1kucuk patates dograndi pismeye yakin 1cay tabağı kadar kirmizi mercimek ekledim azdaha su koydum ve pisirdim et hafif yagli olduğu için yag eklemedim.sonra blender dan geçirip verdim ehh iste yediaksamda bize patates yemeği ve kare manti derler kucuk hamur parcalari bol yumurtali annem kesmisti yogurtla onu yaptim yogurt yemio ikra sansimi denedim ve biraz olsun yedi o mantidan kii yogurt verince ağlıyordu patates yemeginin patateslerindende yedi azcik.
Hahah :))
Canım mercimek gaz yapmıyor mu ? ben bizi çorbadan 2-3 kaşık verdim tatsın diye gaz doldu cocuk
Allah iyiligini versin kiz biricik kv nin adini nasi unutursun aaaaa ::-D
Yaa sorma cnn nisanliydik arkadasima döndüm kiz kv min adi neydi sidika mi dedim ama arkadaşım yerlerde)) bu arada gecen aramış örümceği baglayin dio kiz gider kafasini carpar düşer dio ayaginida yere bastirmayin patik giydirin tabi esime söylüyor ama duyuyorum Hoparlörden konusuo ikrayi görüntü lu konusup izliyo delirdim he recep ivedik in yengecleri bagladigi gibi ikrayi baglicam orumcekle deli oluyorum kadina yaa.
Günaydınlar efeniiiim
Hayırlı, sinirsiz, stressiz bir gün olsun
Dün İda köftişi yemediNapayım elimden geleni yaptım, dün pirinç unundan yaptığım muhallebiyi de yemedi. Demek ki emerek doyuyor. Fazla su içmediği halde kakası, çişi de güzel. Yarın 7 aylık oluyoruz gidip bi ara tarttırıcam bakalım boy, kilo ne durumda, eğer gelişimi iyiyse kasmıycam bundan sonra. Ne zaman isterse o zaman yesin
Bu yüzden günlük menü paylaşamıyorum kızlar ama lütfen sizler paylaşmaya devam edin.Elbet benim de ihtiyacım olacak o menülere
Yaa sorma cnn nisanliydik arkadasima döndüm kiz kv min adi neydi sidika mi dedim ama arkadaşım yerlerde)) bu arada gecen aramış örümceği baglayin dio kiz gider kafasini carpar düşer dio ayaginida yere bastirmayin patik giydirin tabi esime söylüyor ama duyuyorum Hoparlörden konusuo ikrayi görüntü lu konusup izliyo delirdim he recep ivedik in yengecleri bagladigi gibi ikrayi baglicam orumcekle deli oluyorum kadina yaa.
Ayy kıyamam çok şükür bişeyi yokmuş canım. Ve kendini sakın suçlama hepimizin başına geldi.eylulu ayagmda sallarken dondu ve yere dustu.....suan kendımle savaşıyorum bnu nası becerdim dıye...bıraz ağladı bseyı yok ama ben bıttım resmen...eylülün yüzüne bakıp bakıp aglıyorum
Sevmedi ama inancını yitirme cücümarasta köftemi yapıyosun canım idoşa alıntılarda gördüm şimdiii
ayy hadi bakalım inş sever canım yaa ne çektin bu idoşun yemesinden
elbet sevicek canımmm ben inanıyorummmmmm
Ahaha valla komplekse girer insan Angy ve Sulozun yanında. Ama sen yine de yapma senden daha sütler getiricezÇatla işte nihohahahao değil de sulozla ikimizin yan yana fotoğrafını düşünemiyorum :) şok diyet mi yapsam napsam kız 47 kilo insan bi ürkmüyo değil :18:
Kolay gelsin şimdiden canım selimtoşumla iyi cesaretBana bi mobilya tamiratına geldiler geçende. Adamların yanında kudurdu emcem diye yırttı kendini. Gerçi sen evde yalnız olmazsın tedbirini almışsındır :)
Sen sık sık sağ daha gelicekzar zor 60 ml
Ay ne güldüm puhahaha ahahahah ahahah
Daha nice 7 aylara canım yarın biz de 7 aylık oluyoruzkılarrr bugün tammmmmm 7 aylık oldukkkk.. oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kız cidden nerden geldi YaşamayıseviyorumAyy kizlar aksama doğru ikrayi uyuttum bende az yatim dedim aklima ne takildi eskiler size sorum lutfen hatırlayın biri vardı amasyaya tayini cikmisti annesi kiz die bunu sevmiodu annesinin yanina gitmisti yemek vermemisti kizcagiza babanneye gitmisti hamileykencok ii biriydi yaa surekli yaziodu.ayy yelkovanmiydi Yenidoğan miydi neydi adı ya da ben mi uyduruyorum isim konusunda hafızam çok kötü aramizdan biri mi))
Canım bende de var ondan bi tane napalım bizim kaderimiz de ek gıdadan çekmekmiş.Buarada herkese günaydııın.. Paşama o kadar kahvaltı hazırladım yumurta,pekmez,peynir,ceviz.. Ama yemedi
Afferin ÇikoyaGünaydın kızlar... Dün geceyi sorunsuz atlattık şükürama gece ananemizde kaldığımız için yatağımızı aradık. Gece bir uyandı bir saat uyumadı yatağını istedi. Sonra bi ara o ayağımda ben de geriye doğru yatmışım öyle uyurken buldum kendimi veeeee çikom baba dedi ilk defa dün aba abba diyordu sabah baba da dedi
Canım ben sadece kimyon ve tam tahıllı ekmek içi koyup ızgarada pişirdim. Ama Duruselin ki daha güzeldi soğan, dereotu, maydonoz filan da koymuş :))İda da yemiyor dimi demek ki doyuyor
inş kısa zamanda alışır
arasta köftenin tarifini vermişmiydin görmedim sanırım ben
kıyma alıp hazırlasam yiceği zaman çıkarıp yapsam olur mu kiii
Ikranin dunku menüsü sabah yumurta peynir tereyagi ve ceviz. Oglen şöyle bi corba 3 kup kusbasi 1su bardahi suda haslandi içine 1havuc ve1kucuk patates dograndi pismeye yakin 1cay tabağı kadar kirmizi mercimek ekledim azdaha su koydum ve pisirdim et hafif yagli olduğu için yag eklemedim.sonra blender dan geçirip verdim ehh iste yediaksamda bize patates yemeği ve kare manti derler kucuk hamur parcalari bol yumurtali annem kesmisti yogurtla onu yaptim yogurt yemio ikra sansimi denedim ve biraz olsun yedi o mantidan kii yogurt verince ağlıyordu patates yemeginin patateslerindende yedi azcik.
Ben de pes ettim artık canim. Seninle ayni durumdayiz. Ama benim oglumun kilosu da pek iyi sayilmaz hala 8 kilo olamadik. Hicbirsey yemiyor agzini kapatiyor. Ben de doydugunu hissediyorum ve sadece emziriyorum.
Aa ne güzell cnm ikrada 2gun once yine anne diyip duruyordu esim babababa diyodu ki bakti ba baa dedi cok hostu cok mutlu olduk:)))
Ayy sende mi güne gidiyosun duruselcimm, benimde 1 aylık bide 15 günlük günlerim varYaptı biraz cnm gunboyu pirtladi durdu ama alissin aslinds bi arkadaştan cesaret alıp verdim alistirmis cocucgu 8 aylik sarmısak li yoğurt tan tut mercimek köftesi kelle paça bile icio ilk bas az gazlanmis alismis simdi güne gittik gecen bizle yedi valla maşallah.ben o kadar abartamam korkarim da az az basladim herseyden vermeye o tuzlu da yedirio ben vermem tuz mesela bi akıllı bi sisman kizi maşallah suan umredeler kari koca 8aylik kizi gittiler ben ikrayla komsuya giderken düşünüyorum. Anneme gitcem haftaya cuma yurtdisindan gelcek saligunu,otobüsle gitmeye korkuyorum 3saatlik yola esim goturcek.biraz rahat olmak lazim ama iste yapı meselesi
Hahaha nasıl tanımlamış delii :)Kv= cok sey bildigini sanip hicbisey bilmeyen insanlar toplulugu :-D
45 günebakancımÇatla işte nihohahahao değil de sulozla ikimizin yan yana fotoğrafını düşünemiyorum :) şok diyet mi yapsam napsam kız 47 kilo insan bi ürkmüyo değil :18:
Kolay gelsin şimdiden canım selimtoşumla iyi cesaretBana bi mobilya tamiratına geldiler geçende. Adamların yanında kudurdu emcem diye yırttı kendini. Gerçi sen evde yalnız olmazsın tedbirini almışsındır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?