2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

9 aya kadar esas olan anne sütü o zamana kadar korkmayalım canım boşver. Sen de doyduğunu hissediyosan mesele yok. Yemiyosa yemiyo zorla yedirecek değiliz ya. Acıkınca yesin napayım. O dert bu dert yeter valla

Aynen canım ya dert etsekte yemiyolar etmesekte.. Bi arkadaşımın 14 aylık kızı var ekgıdaya başladıklarından beri doğru düzgün yemezdi.. Daha 9,5 kilo yeni oldu.. Sütü azaldı iyice ve memeden kesti çocuk şimdi ne bulsa yiyomuş :)bizimkilerde sonradan açılır belki :) gerçi ben memeden kesmem sütüm geldiği sürece emsin 2 yaşına kadar..

Benim kayınvalidemde hergün düzenli olarak arayıp, bugün Emir'e ne yedirdin diye soruyo! İlk 6 ay hiçbişey vermedim tatsırmanın dışında,onların yoğun ısrarlarına rağmen.. Şimdi sanırsam hala hiçbişey vermediğimi zannediyo :)

Memekolik İdoş annesi ısrar etme :)

Çok güzellll Benim söyletme çalışmaları devam ediyor ama hiç baba demeye niyetli değil.

Oh afiyet olsun ağzının tadını biliyor sıpa :) yoğurdu sade yemek de neymiş? Olacak şöööyle bi tabak mantı koy üstüne ye

Tövbe estağfirullah bana da eline sert çıngırak verme yüzüne vurur canı acır diyorlardı E bu çocuk nasıl öğrenecek canını korumayı tecrübe etmeden?

Sütüm geliyo maşallah şakır şakır :) Fırça yiyorum sulozdan Sabah cocopops yedim oyş çok datluydu

Ayy sende mi güne gidiyosun duruselcimm, benimde 1 aylık bide 15 günlük günlerim var

Hahaha nasıl tanımlamış delii :)

45 günebakancım

45 miii aramızda yaklaşık 20 kilo fark var

Sen ne kadar güzelsin öyle lolipop Maşallah canım çok güzel bir kız olacak boncuk gözlü

Merhaba güzel kadınlar! Dilerim herkes çok çok iyidir. Hava puslu, sisli ve gri, benim de içim sıkılıyor, işler bekliyor. Hadi ama güneş açsın, biz de biraz neşelenelim.
Mylovel ve Arasta kader arkadaşlarım benim:)) Bugün sabah emzirmedim, bekledim. Saat altıda en son emmişti. Saat 9.30 gibi çok küçük yumurta ve ekmek parçaları, labne peynir yedirmeye çalıştım. Yok yok, böyle bir şey olamaz, nasıl inatlaşıyor, ağzı sımsıkı kapalı, ben bir şey konduracağım diye bağırmayı bile kesti. Belki onları sevmemiştir diye cam rendede elma püresi yaptım, ona da aynı tepki. Zorlarsam ağlıyor. Fenalık geldi bana, şimdi öğle uykusuna emzirmeden yatırdım, çok az kereviz, patates ve havuç haşlayıp rondodan geçirmiştim, dün yememişti. Bugün acaba daha tatlı mı seviyor diye, azıcık balkabağı haşlayıp ekledim, kalksın biraz bekleyip onu deneyeceğim. Sonra da bırakacağım artık. Çok moralim bozuluyor. Arasta nın dediği gibi "o dert bu dert yeter valla!"

9 aya kadar esas olan anne sütü o zamana kadar korkmayalım canım boşver. Sen de doyduğunu hissediyosan mesele yok. Yemiyosa yemiyo zorla yedirecek değiliz ya. Acıkınca yesin napayım. O dert bu dert yeter valla

Kv= cok sey bildigini sanip hicbisey bilmeyen insanlar toplulugu :-D
aynen öyle cnmcım çok bilmiş gıcıklar:))
nasıl da tanıdık geliyor çıldırmamak elde değil
çıldırsan ne ki cnm her şeye maydanozlar

ayy aklıma ne kadar ilginç şey varsa yatınca gelio cnm birden yaşam geldi hiç katılmıo da merak ettim naptı acaba die:))

Yazın sinekleri bağlayın İkraya konmasınlar derse görürsün gününü

dermi der cnm ne inciler var dışarı çıkarsa ağzına hava dolar,banyodan sonra başına tülbent bağla burnu tıkanır,yelek giydir çorap giydir bacakları donmuş alttan bişe giydir az kaldı gelirler 1 aydan kp özlemiş gelsinler bu sefer gardımı aldım dicem siz sevin bırakın ben bakım karışmayın dicem gelip gidip çocuğun bacağını elliolar üşümüş die 25 derece evde üşütüorum yavrumu tabi yatcak derim saat 9 olmuş kp dursun 11e kadar yoralım uyumazki o der ayy sinirrr oldum bak yine
aynen bırak kardeşim çocuk benim çocuğum sanane doğduğundan beri kızım günde 4-5 kere hapşurur heeerr hapsurmada bak üşüdü hasta yav hergün mü hasta.dedim bi gün eşim çok narindir hemen hastalanır üşür bak dedim bu senin yetiştirdiğin bırak ben böle olsun istemiorum ben kızımı serbest büyütüorum dedim anlamıoki!!!
Ayy sende mi güne gidiyosun duruselcimm, benimde 1 aylık bide 15 günlük günlerim var

Hahaha nasıl tanımlamış delii :)

45 günebakancım
he kız giderim günlerim var arkadaşlarla 3 yıldır ii oluo kafa dağıtıyoruz:))) bu seferkini kolay yaptık herkes bi çeşit yapıo götürüoz anlaşıp bu ay tatlı yaptım önümüzdeki ay salata yapacam mesela böle rahat oluo:)))

ayyy yerimm seni boncuk perçemine bakkk beni çatlatıo kızım kel die:))) maşşaaalllaahh suphanallah:))

ağzının tadnı bilio cnm valla sıpaki ne sıpa:))

bugünkü köfte tarifim bize yapar gibi kıymaya yumurta kırdım maydanoz soğan dereotu koydum ekmek içi koydum yoğurdum sonra balküpüme yetecek kadar ayırdım onunkinin içine azcık kimyon ve 2 dal ıspanak yaprağı doğradım 1 tatlı kaşığıda mısır unu koydum teflon tavada kısık ateşte pişirdim afiyet olsun...

Ne kadar güzelleşmişsin sen şirinee maşallah sana
Ohh sizinki iyiymiş canım ya :) İkram konusunda fikirleşiriz artık

Afiyet olsun kuzucuğa canım çok besleyici bi tarif

Ne kadar güzelleşmişsin sen şirinee maşallah sana

Ohh sizinki iyiymiş canım ya :) İkram konusunda fikirleşiriz artık

Gününe beni de alsana suloz Bol bol yerim ahahahha

Ek gıdayı silikon kaşıkla veriyorum.Hatta iki silikon kaşıkla. E kızım yemek yemeye bayılıyor ya, bir kaşık yetiştiremiyorum Silikondan sıkılmıştır diye ben de tersten gideyim deyip metal kaşık denedim; ama nafile. Oyuncağı bozulmuş çocuk gibiyim Ek gıdaya başladığımda fazla vermiyorum diye ağlardı. Bu iştahsızlık peyda olmadan önce de miktar olarak iyi yiyordu. Fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım; ama nasıl? Ek gıdaya ara vereceğim. Bakalım ne yapacak?

ver bakalım canım belki işe yarar. Ah bu bıdıklar üzmesenize annenizi yiyin işte ms gibi yemekler, yogurtlar yapıyolar size
yemeyiseviyorum diye üyelik alcam yeni
Hahah tam senlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…