9 aya kadar esas olan anne sütü o zamana kadar korkmayalım canım boşver. Sen de doyduğunu hissediyosan mesele yok. Yemiyosa yemiyo zorla yedirecek değiliz ya. Acıkınca yesin napayım. O dert bu dert yeter valla
Yaa Allah aşkına senin çocuğunı senden daha iyi kim tanıyabilir.üşüse giydirirsin herhalde.benimki de yelek diye tutturuyo ya geldiğinden beri...bi de tutturmuş hırıltısı var diyorum doktoru kilodan dolayı dedi.yok yok hasta olacak.biz salak mıyız hiç hasta eder miyiz?? Hem bağlayacaksan o örümceğe neden koyuyorsun ki ahh bir düşünebilseler !!!!!!
Canım ben sadece kimyon ve tam tahıllı ekmek içi koyup ızgarada pişirdim. Ama Duruselin ki daha güzeldi soğan, dereotu, maydonoz filan da koymuş :))
kızlar biz dün 7 aylık olduk
bunlarda 7. ay hatıraları...
Eki Görüntüle 998757 Eki Görüntüle 998756 Eki Görüntüle 998766
Günaydınlar efeniiiim
Hayırlı, sinirsiz, stressiz bir gün olsun
Dün İda köftişi yemediNapayım elimden geleni yaptım, dün pirinç unundan yaptığım muhallebiyi de yemedi. Demek ki emerek doyuyor. Fazla su içmediği halde kakası, çişi de güzel. Yarın 7 aylık oluyoruz gidip bi ara tarttırıcam bakalım boy, kilo ne durumda, eğer gelişimi iyiyse kasmıycam bundan sonra. Ne zaman isterse o zaman yesin
Bu yüzden günlük menü paylaşamıyorum kızlar ama lütfen sizler paylaşmaya devam edin.Elbet benim de ihtiyacım olacak o menülere
Günaydın kızlar... Dün geceyi sorunsuz atlattık şükürama gece ananemizde kaldığımız için yatağımızı aradık. Gece bir uyandı bir saat uyumadı yatağını istedi. Sonra bi ara o ayağımda ben de geriye doğru yatmışım öyle uyurken buldum kendimi veeeee çikom baba dedi ilk defa dün aba abba diyordu sabah baba da dedi
Ikranin dunku menüsü sabah yumurta peynir tereyagi ve ceviz. Oglen şöyle bi corba 3 kup kusbasi 1su bardahi suda haslandi içine 1havuc ve1kucuk patates dograndi pismeye yakin 1cay tabağı kadar kirmizi mercimek ekledim azdaha su koydum ve pisirdim et hafif yagli olduğu için yag eklemedim.sonra blender dan geçirip verdim ehh iste yediaksamda bize patates yemeği ve kare manti derler kucuk hamur parcalari bol yumurtali annem kesmisti yogurtla onu yaptim yogurt yemio ikra sansimi denedim ve biraz olsun yedi o mantidan kii yogurt verince ağlıyordu patates yemeginin patateslerindende yedi azcik.
Yaa sorma cnn nisanliydik arkadasima döndüm kiz kv min adi neydi sidika mi dedim ama arkadaşım yerlerde)) bu arada gecen aramış örümceği baglayin dio kiz gider kafasini carpar düşer dio ayaginida yere bastirmayin patik giydirin tabi esime söylüyor ama duyuyorum Hoparlörden konusuo ikrayi görüntü lu konusup izliyo delirdim he recep ivedik in yengecleri bagladigi gibi ikrayi baglicam orumcekle deli oluyorum kadina yaa.
Ayy kıyamam çok şükür bişeyi yokmuş canım. Ve kendini sakın suçlama hepimizin başına geldi.
Sevmedi ama inancını yitirme cücüm
Ahaha valla komplekse girer insan Angy ve Sulozun yanında. Ama sen yine de yapma senden daha sütler getiricez
Sen sık sık sağ daha gelicek
Ay ne güldüm puhahaha ahahahah ahahah
Daha nice 7 aylara canım yarın biz de 7 aylık oluyoruz
Kız cidden nerden geldi Yaşamayıseviyorum
Canım bende de var ondan bi tane napalım bizim kaderimiz de ek gıdadan çekmekmiş.
Afferin ÇikoyaOh aşılar da sorunsuz atlatılmış babalar, ablalar da başlamış :)) Daha ne ister insan :)
Canım ben sadece kimyon ve tam tahıllı ekmek içi koyup ızgarada pişirdim. Ama Duruselin ki daha güzeldi soğan, dereotu, maydonoz filan da koymuş :))
Afiyet olsun canım yine de baya yemiş bence. Ben öyle olsa öpüp de başıma koyarım valla
Ayy sende mi güne gidiyosun duruselcimm, benimde 1 aylık bide 15 günlük günlerim var
Hahaha nasıl tanımlamış delii :)
45 günebakancım
Selam kızlar. Ise basladigimdan beri cok katılamiyorum muhabbetlere ara ara da olsa takip etmeye calisiyorum.
Canim ben de aynı dertten muzdaribim. Yaptigim hic bir şeyi begenmiyor yemiyor. Hazir hipp in kasik mamasini aldim onu da yemedi.zorla kandirarak bir iki kasik. Malum çalışıyorum neyse ki biberona alisti.bir gun işyerinde sagdigim sütü ertesi gün veriyorlar sadece severek onu iciyor. Yetmedigi durumda devam sutunu bile sevmiyor. Bugun evdeydim tarhana yaptim yemedi muhallebi yaptim elma pureledim yemedi. Yenidoğan gibi hala emziriyorum cok moralim bozuldu bugun. Belli istahsiz bir cocuk olacak ama dayanamiyorum. Bir de evde degilim ki cesitli seyler yapayim yedireyim elalem ne kadar uğraşır. Ne olacak böyle bilmiyorum ben de canim.
Evet canim yasamayiseviyorum'du arkadasin adi. Ama hesabi bloke edilmis benim arkadas listemde vardi ben de merak ettim bir ara son yazdigi mesajlar ve konular da ilginç gelmisti bana.umarim iyidir
9 aya kadar esas olan anne sütü o zamana kadar korkmayalım canım boşver. Sen de doyduğunu hissediyosan mesele yok. Yemiyosa yemiyo zorla yedirecek değiliz ya. Acıkınca yesin napayım. O dert bu dert yeter valla
aynen öyle cnmcım çok bilmiş gıcıklar:))Kv= cok sey bildigini sanip hicbisey bilmeyen insanlar toplulugu :-D
çıldırsan ne ki cnm her şeye maydanozlarnasıl da tanıdık geliyor çıldırmamak elde değil
Ayy kıyamam çok şükür bişeyi yokmuş canım. Ve kendini sakın suçlama hepimizin başına geldi.
Sevmedi ama inancını yitirme cücüm
Ahaha valla komplekse girer insan Angy ve Sulozun yanında. Ama sen yine de yapma senden daha sütler getiricez
Sen sık sık sağ daha gelicek
Ay ne güldüm puhahaha ahahahah ahahah
Daha nice 7 aylara canım yarın biz de 7 aylık oluyoruz
Kız cidden nerden geldi Yaşamayıseviyorum
Canım bende de var ondan bi tane napalım bizim kaderimiz de ek gıdadan çekmekmiş.
Afferin ÇikoyaOh aşılar da sorunsuz atlatılmış babalar, ablalar da başlamış :)) Daha ne ister insan :)
Afiyet olsun canım yine de baya yemiş bence. Ben öyle olsa öpüp de başıma koyarım valla
Yazın sinekleri bağlayın İkraya konmasınlar derse görürsün gününü
aynen bırak kardeşim çocuk benim çocuğum sanane doğduğundan beri kızım günde 4-5 kere hapşurur heeerr hapsurmada bak üşüdü hasta yav hergün mü hasta.dedim bi gün eşim çok narindir hemen hastalanır üşür bak dedim bu senin yetiştirdiğin bırak ben böle olsun istemiorum ben kızımı serbest büyütüorum dedim anlamıoki!!!Yaa Allah aşkına senin çocuğunı senden daha iyi kim tanıyabilir.üşüse giydirirsin herhalde.benimki de yelek diye tutturuyo ya geldiğinden beri...bi de tutturmuş hırıltısı var diyorum doktoru kilodan dolayı dedi.yok yok hasta olacak.biz salak mıyız hiç hasta eder miyiz?? Hem bağlayacaksan o örümceğe neden koyuyorsun ki ahh bir düşünebilseler !!!!!!
he kız giderim günlerim var arkadaşlarla 3 yıldır ii oluo kafa dağıtıyoruz:))) bu seferkini kolay yaptık herkes bi çeşit yapıo götürüoz anlaşıp bu ay tatlı yaptım önümüzdeki ay salata yapacam mesela böle rahat oluo:)))Ayy sende mi güne gidiyosun duruselcimm, benimde 1 aylık bide 15 günlük günlerim var
Hahaha nasıl tanımlamış delii :)
45 günebakancım
Memekolik İdoş annesi ısrar etme :)
Çok güzellllBenim söyletme çalışmaları devam ediyor ama hiç baba demeye niyetli değil.
Oh afiyet olsun ağzının tadını biliyor sıpa :) yoğurdu sade yemek de neymiş? Olacak şöööyle bi tabak mantı koy üstüne ye
Tövbe estağfirullah bana da eline sert çıngırak verme yüzüne vurur canı acır diyorlardıE bu çocuk nasıl öğrenecek canını korumayı tecrübe etmeden?
Sütüm geliyo maşallah şakır şakır :) Fırça yiyorum sulozdanSabah cocopops yedim oyş çok datluydu
45 miii aramızda yaklaşık 20 kilo fark var
Sen ne kadar güzelsin öyle lolipopMaşallah canım çok güzel bir kız olacak boncuk gözlü
Ne kadar güzelleşmişsin sen şirinee maşallah sanakızlar biz dün 7 aylık olduk
Ohh sizinki iyiymiş canım ya :) İkram konusunda fikirleşiriz artıkhe kız giderim günlerim var arkadaşlarla 3 yıldır ii oluo kafa dağıtıyoruz:))) bu seferkini kolay yaptık herkes bi çeşit yapıo götürüoz anlaşıp bu ay tatlı yaptım önümüzdeki ay salata yapacam mesela böle rahat oluo:)))
bugünkü köfte tarifim bize yapar gibi kıymaya yumurta kırdım maydanoz soğan dereotu koydum ekmek içi koydum yoğurdum sonra balküpüme yetecek kadar ayırdım onunkinin içine azcık kimyon ve 2 dal ıspanak yaprağı doğradım 1 tatlı kaşığıda mısır unu koydum teflon tavada kısık ateşte pişirdim afiyet olsun...
Ne kadar güzelleşmişsin sen şirinee maşallah sana
Ohh sizinki iyiymiş canım ya :) İkram konusunda fikirleşiriz artık
Kız aklın fikrin yemekte, sonra aramızda 20 kilo var diyosun olur tabiAfiyet olsun kuzucuğa canım çok besleyici bi tarif
Gününe beni de alsana sulozBol bol yerim ahahahha
Bizde seni seviyoruzz
Hahah kv nin adını mı unuttunçılgın ya
Canım nasıl kaşıkla yediriyorsun mika mı? Silikon kaşık denesen yumuşak olduğu için canını yakmaz.
Ayarlayabilirsek burdan bilgi veririz isteyen katılır canım.
Bizede 7. ayda aşı olduğyla ilgili bir bilgi verilmedi canım.
Var mı başka 7. aydaki aşıdan haberi olan ??
Hepatit Bnin 3. Dozu 6. Ayda yapıldı 7. Ayda aşı yok 9. Aya kadar.. Yani çoğu kişiye böyle oldu 6. Ayda biri ağızdan 3 ü bacaktan 4 tane aşı oldukar bştaneside hepatitti..
Kız aklın fikrin yemekte, sonra aramızda 20 kilo var diyosun olur tabi
ver bakalım canım belki işe yarar. Ah bu bıdıklar üzmesenize annenizi yiyin işte ms gibi yemekler, yogurtlar yapıyolar sizeEk gıdayı silikon kaşıkla veriyorum.Hatta iki silikon kaşıkla. E kızım yemek yemeye bayılıyor ya, bir kaşık yetiştiremiyorumSilikondan sıkılmıştır diye ben de tersten gideyim deyip metal kaşık denedim; ama nafile. Oyuncağı bozulmuş çocuk gibiyim Ek gıdaya başladığımda fazla vermiyorum diye ağlardı. Bu iştahsızlık peyda olmadan önce de miktar olarak iyi yiyordu. Fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım; ama nasıl? Ek gıdaya ara vereceğim. Bakalım ne yapacak?
Hahah tam senlikyemeyiseviyorum diye üyelik alcam yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?