Al kuzum al bende kiloalamiyorum diye bi uyelik alsam fena olmaz :-Dyemeyiseviyorum diye üyelik alcam yeni
Ne kadar güzelleşmişsin sen şirinee maşallah sana
Ohh sizinki iyiymiş canım ya :) İkram konusunda fikirleşiriz artık
maşallahh
7.ayınız kutlu olsun o zaman
Memekolik İdoş annesi ısrar etme :)
Çok güzellllBenim söyletme çalışmaları devam ediyor ama hiç baba demeye niyetli değil.
Oh afiyet olsun ağzının tadını biliyor sıpa :) yoğurdu sade yemek de neymiş? Olacak şöööyle bi tabak mantı koy üstüne ye
Tövbe estağfirullah bana da eline sert çıngırak verme yüzüne vurur canı acır diyorlardıE bu çocuk nasıl öğrenecek canını korumayı tecrübe etmeden?
Sütüm geliyo maşallah şakır şakır :) Fırça yiyorum sulozdanSabah cocopops yedim oyş çok datluydu
45 miii aramızda yaklaşık 20 kilo fark var
Sen ne kadar güzelsin öyle lolipopMaşallah canım çok güzel bir kız olacak boncuk gözlü
Bu gri ve sıkıcı havaya renk getirdin canım, boncuk gözlüm...
aynen öyle cnmcım çok bilmiş gıcıklar:))
çıldırsan ne ki cnm her şeye maydanozlar
ayy aklıma ne kadar ilginç şey varsa yatınca gelio cnm birden yaşam geldi hiç katılmıo da merak ettim naptı acaba die:))
dermi der cnm ne inciler var dışarı çıkarsa ağzına hava dolar,banyodan sonra başına tülbent bağla burnu tıkanır,yelek giydir çorap giydir bacakları donmuş alttan bişe giydir az kaldı gelirler 1 aydan kp özlemiş gelsinler bu sefer gardımı aldım dicem siz sevin bırakın ben bakım karışmayın dicem gelip gidip çocuğun bacağını elliolar üşümüş die 25 derece evde üşütüorum yavrumu tabi yatcak derim saat 9 olmuş kp dursun 11e kadar yoralım uyumazki o der ayy sinirrr oldum bak yine
aynen bırak kardeşim çocuk benim çocuğum sanane doğduğundan beri kızım günde 4-5 kere hapşurur heeerr hapsurmada bak üşüdü hasta yav hergün mü hasta.dedim bi gün eşim çok narindir hemen hastalanır üşür bak dedim bu senin yetiştirdiğin bırak ben böle olsun istemiorum ben kızımı serbest büyütüorum dedim anlamıoki!!!
he kız giderim günlerim var arkadaşlarla 3 yıldır ii oluo kafa dağıtıyoruz:))) bu seferkini kolay yaptık herkes bi çeşit yapıo götürüoz anlaşıp bu ay tatlı yaptım önümüzdeki ay salata yapacam mesela böle rahat oluo:)))
ayyy yerimm seni boncuk perçemine bakkk beni çatlatıo kızım kel die:))) maşşaaalllaahh suphanallah:))
ağzının tadnı bilio cnm valla sıpaki ne sıpa:))
Ne kadar güzelleşmişsin sen şirinee maşallah sana
Ohh sizinki iyiymiş canım ya :) İkram konusunda fikirleşiriz artık
Ay maşallah sana nasıl güzel bişeysin sen öylee.. Daha nice nice güzel günlere inşallah...
maşallah oykucumm sana...
Mutluluk ,
Öyküye kocaman masallah hem cok guzel büyümüş hem de cok guzel bir kiz olmuş tam bir cimcime :)
MUTLULUK maşallah öyküye çok tatlıı olmuş fıstık
PARME ben seni ig de takip edemiyorum kabul etmedim mahrum kaldım İnci tanesinden
ANGY olsun en azından gezmeye bahanen oluyor bende o da yok
MUTLULUK maşallah öyküye çok tatlıı olmuş fıstık
PARME ben seni ig de takip edemiyorum kabul etmedim mahrum kaldım İnci tanesinden
ANGY olsun en azından gezmeye bahanen oluyor bende o da yok
TeKrar bakar mısın Canim simdi olması lazım
Evet evet gördüm İnci tanesini maşallah ona annesi
Sağol Canim benim :) ben de çikonun kurbağa olduğu resme cok güldüm cok sirin :)
kızlar biz dün 7 aylık olduk
bunlarda 7. ay hatıraları...
Eki Görüntüle 998757 Eki Görüntüle 998756 Eki Görüntüle 998766
Canım yatak koruması sen arıyordun değil mi? Unnado'da var.Bir bak istersen.
Selam kizlar,
Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi)
Al kuzum al bende kiloalamiyorum diye bi uyelik alsam fena olmaz :-D
tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederiz kızlar :)
bu minikler hayatımızda ki en güzel şeyler hepsine birer maşallah diyorum bende
an geliyor hayattan beziyoruz ama yine de her zaman diyorum iyi ki doğurmuşuz biz bunları yaff
bu arada saç konusuna gelince Öykü 5 hafta erken doğdu ya eğer biraz daha duraydı nur topu gibi bir saçım olacakmış
Prensesini bekliyor oğlum öpsün diye
Selam kizlar,
Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi)
Aysecim sizin 6. ayınız da kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?