kızlar biz dün 7 aylık olduk
bunlarda 7. ay hatıraları...
Eki Görüntüle 998757 Eki Görüntüle 998756 Eki Görüntüle 998766
Selam kizlar,
Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi)
Gunaydinnn kizlarrr ;-)
İyi ki doğdun AsummmmHayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:
Al canım kurbik prensbelki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
Al canım kurbik prensbelki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
Daha nice 7 aylara canm boncuk kızınla
Hoşgeldin canım
Günaydın şekerim
Oy canım 6. Aynız kutlu ve mutlu olsun yaşlarınada görelim inşallah
Küçükkk kurbağa tospik göbişte pantolonun üstüne düşmüş küçük adam çok tatlı annesi bu
Günaydın hepinize ben dün kuaföre gittim kızlar aylardan sonra saçımı boyattım sarışınım artık oh bir iyi geldiki sormayın gitsin öpüyorum
Oyyy çok tatlıymış yerler senin o göbişini
Teşekkür ederim canımSaçlarını güle güle kullan canım tek seferde içine sinmiş ne güzel Senin zaten kumral gibiydi dimi saçların?
kızlar biz dün 7 aylık olduk
bunlarda 7. ay hatıraları...
Eki Görüntüle 998757 Eki Görüntüle 998756 Eki Görüntüle 998766
Selam kizlar,
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi)
Kızlar dün neler kaynatmışsınız bakamadım.Biz kızçemle gezmelerdeydik.Bildiğiniz üzre diyete başlamıştı.1 haftada 1,5 kilo vermişim.Dün görümceme gittim.Oda benim gibi kilolu.Oturduğu sitede spor salonu açıldı.Ne zaman başlayacaksın, salonla konuştun mu diye sordum.Konuşmadın dedi.Sonra konşularına gittik.Orda konuşurlarken spora ayın 1 inde başlıyorum dedi.Yürüyüşlerede çıkıyormuş ama bana söylemedi.Çocuklardan birşey yapamıyorumki diyor.Eeee hani salonla konuşmamıştın.Hani çocuklardan birşey yapamıyordun.Kadın benimle içten içe kilo vermek için yarışıyor benim haberim yok.Hey allahım yaaa.
Kullanmak istediğiniz nick farklı bir kullanıcı tarafından zaten kullanılıyor. Başka bir nick deneyinizAl kuzum al bende kiloalamiyorum diye bi uyelik alsam fena olmaz :-D
Olsun kız değişik ortam oluyor, bizim 15 günde bir olanda öyle, huzur dolu huzur evi gibi huzur günüBizmde bi akraba gunu var 50yas ustu teyzoslarla en gencleri benim :-D
Hoşgeldin canımSelam kizlar,
GünaydııınGunaydinnn kizlarrr ;-)
6. Ayınız kutlu olsun canımm, nice aylaraİyi ki doğdun AsummmmHayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:
Küçük kurbağa küçük kurbağa totişin nerede, ısırıcam birazcıkk..Al canım kurbik prensbelki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
Teşekkürler canımKüçükkk kurbağa tospik göbişte pantolonun üstüne düşmüş küçük adam çok tatlı annesi bu
Günaydın hepinize ben dün kuaföre gittim kızlar aylardan sonra saçımı boyattım sarışınım artık oh bir iyi geldiki sormayın gitsin öpüyorum
Canım boşverr sen onu çocuk gibi koca kadınların arasında yarış mı olur.hem senin tüp bebek değil miydi kilolu olman çok normal o kadar hormondan sonra...verirsin fazlalıklarını da yavaş yavaşKızlar dün neler kaynatmışsınız bakamadım.Biz kızçemle gezmelerdeydik.Bildiğiniz üzre diyete başlamıştı.1 haftada 1,5 kilo vermişim.Dün görümceme gittim.Oda benim gibi kilolu.Oturduğu sitede spor salonu açıldı.Ne zaman başlayacaksın, salonla konuştun mu diye sordum.Konuşmadın dedi.Sonra konşularına gittik.Orda konuşurlarken spora ayın 1 inde başlıyorum dedi.Yürüyüşlerede çıkıyormuş ama bana söylemedi.Çocuklardan birşey yapamıyorumki diyor.Eeee hani salonla konuşmamıştın.Hani çocuklardan birşey yapamıyordun.Kadın benimle içten içe kilo vermek için yarışıyor benim haberim yok.Hey allahım yaaa.
teşekkür ederim iyi oldu işimi gördü mucks 👶
Günaydın nasyacım, oh ne güzel olmuştur şimdi güle güle kullan saçlarını :108:Günaydın hepinize ben dün kuaföre gittim kızlar aylardan sonra saçımı boyattım sarışınım artık oh bir iyi geldiki sormayın gitsin öpüyorum
Aa olur tabi arkadaşım, sen al çikilatanı çiçeğini iste bi kere.İlahi güldürdün benihem de ikisi de İzmirde olabilir mi acaba dur biz bi tanıştıralım onları
Yiyin kızlar yiyin herkese yetecek kadar çiko mevcut elimde
Kızlar dün neler kaynatmışsınız bakamadım.Biz kızçemle gezmelerdeydik.Bildiğiniz üzre diyete başlamıştı.1 haftada 1,5 kilo vermişim.Dün görümceme gittim.Oda benim gibi kilolu.Oturduğu sitede spor salonu açıldı.Ne zaman başlayacaksın, salonla konuştun mu diye sordum.Konuşmadın dedi.Sonra konşularına gittik.Orda konuşurlarken spora ayın 1 inde başlıyorum dedi.Yürüyüşlerede çıkıyormuş ama bana söylemedi.Çocuklardan birşey yapamıyorumki diyor.Eeee hani salonla konuşmamıştın.Hani çocuklardan birşey yapamıyordun.Kadın benimle içten içe kilo vermek için yarışıyor benim haberim yok.Hey allahım yaaa.
GUNEBAKAN AYSEERB 6.ayiniz kutlu olsun daha nice yaslar gorucz inso kucuk tostigide yemek istiyorum masallah..NASYA saclarini gule gule kullan bi fotograf bkliyorz artikkk ;-)
Kullanmak istediğiniz nick farklı bir kullanıcı tarafından zaten kullanılıyor. Başka bir nick deneyiniz
Olsun kız değişik ortam oluyor, bizim 15 günde bir olanda öyle, huzur dolu huzur evi gibi huzur günü
Hoşgeldin canım
Günaydııın
6. Ayınız kutlu olsun canımm, nice aylara
Küçük kurbağa küçük kurbağa totişin nerede, ısırıcam birazcıkk..
Aaa sizde mi 6 aylık oldunuz, sizede nice aylara. Asuyla aynı gün, üstelik birde prenses arıyosunuz, bu bi işaret mi yoksa
Canım boşver sende onunla yarış sana kardır spor salonu şart değil evdede yapılabilecek hareketler var bende vermeye uğraşıyorum 4 kilom kaldı bi versem oh rahatlıycam
Teşekkürler canımsen de saçlarını güzel günlerde kullan. Ben de istiyorum boyatmam ama emzirirken de içim rahat etmeyecek biliyorum
Canım boşverr sen onu çocuk gibi koca kadınların arasında yarış mı olur.hem senin tüp bebek değil miydi kilolu olman çok normal o kadar hormondan sonra...verirsin fazlalıklarını da yavaş yavaşsen yavruna kavuşmuşsun ne güzel dert etme başk hiç bir şeyi.şimdi ablam senin geçtiğin yollardan geçiyor be kadar zor olduğunu biliyorum...
Çok iyi vermişsin. Tebrikler.Bak gördün mü, bir de zor veririm diyordun. Bebiş için (böbreklerine bakılması için) yanlış hatırlamıyorsam dr.a gidecektiniz. Haberdar et bizi. İyi haberler ini bekliyoruz.
İlahi güldürdün benihem de ikisi de İzmirde olabilir mi acaba dur biz bi tanıştıralım onları
Yiyin kızlar yiyin herkese yetecek kadar çiko mevcut elimde
ayse, günebakan 6. ayınız kutlu olsun. Çikonun göbüşünden bir parça da ben istiyorum. Maşallah sevimli kurbişe.
Aa olur tabi arkadaşım, sen al çikilatanı çiçeğini iste bi kere.
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü karaÇikodan yakışıklı damat mı olur
Bak biz medeni cesaretimizi toplayık istedik aldık Duru'yu
Selam kizlar,
İyi ki doğdun AsummmmHayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:
Daha nice 7 aylara canm boncuk kızınla
Hoşgeldin canım
Günaydın şekerim
Oy canım 6. Aynız kutlu ve mutlu olsun yaşlarınada görelim inşallah
Küçükkk kurbağa tospik göbişte pantolonun üstüne düşmüş küçük adam çok tatlı annesi bu
Aa olur tabi arkadaşım, sen al çikilatanı çiçeğini iste bi kere.
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü karaÇikodan yakışıklı damat mı olur
Bak biz medeni cesaretimizi toplayık istedik aldık Duru'yu
Keşke benimde 4 kilocuk fazlam olsaydı.
Evet canım tüp bebek.150 tane hormon iğnesi yedim.Ama çok şükür meleğime kavuştum.Görümceminde tüp bebekle üçüzleri oldu.Ama o benim kadar iğne yemedi.50 tane falan anca.Çocuklarıda artık 4 yaşındalar.Gerçekten çok zorlu bir süreç.Allah ablana ve eşine güç kuvvet versin.Allah yardımcıları olsun.
Canım teşekkür ederim.Bugün idrar kültürünün sonucunu alacağız.Sonra doktorla konuşacağım bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?