2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Daha nice 7 aylara canm boncuk kızınla

Selam kizlar,

Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi )

Hoşgeldin canım

Gunaydinnn kizlarrr ;-)

Günaydın şekerim

İyi ki doğdun Asummmm Hayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:

Oy canım 6. Aynız kutlu ve mutlu olsun yaşlarınada görelim inşallah

Al canım kurbik prens belki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz

Küçükkk kurbağa tospik göbişte pantolonun üstüne düşmüş küçük adam çok tatlı annesi bu

Günaydın hepinize ben dün kuaföre gittim kızlar aylardan sonra saçımı boyattım sarışınım artık oh bir iyi geldiki sormayın gitsin öpüyorum

Al canım kurbik prens belki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz

Oyyy çok tatlıymış yerler senin o göbişini

Teşekkür ederim canım Saçlarını güle güle kullan canım tek seferde içine sinmiş ne güzel Senin zaten kumral gibiydi dimi saçların?

Oyyy çok tatlıymış yerler senin o göbişini

Teşekkür ederim canım Saçlarını güle güle kullan canım tek seferde içine sinmiş ne güzel Senin zaten kumral gibiydi dimi saçların?

Teşekkür ederim canım evet kumral çok koyu değildi çok uzun zaman sarı kullanmıştım işimdi geri döndüm oldu valla bi dahaki boyamada dahada oturur iyi geliyo değişiklik ya

GUNEBAKAN AYSEERB 6.ayiniz kutlu olsun daha nice yaslar gorucz ins o kucuk tostigide yemek istiyorum masallah..NASYA saclarini gule gule kullan bi fotograf bkliyorz artikkk ;-)

Maşallh prensese canım.Kocaman oldular ha.Nice 17-27-37 ler inşallah

Selam kizlar,

O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi )

Hoşgeldin canım.Biz burdayııııııız.

Tü tü 41 kere maşallah.Onun totosunu yerim.Sizede nice 16-26-36 lar inşallah

Kızlar dün neler kaynatmışsınız bakamadım.Biz kızçemle gezmelerdeydik.Bildiğiniz üzre diyete başlamıştı.1 haftada 1,5 kilo vermişim.Dün görümceme gittim.Oda benim gibi kilolu.Oturduğu sitede spor salonu açıldı.Ne zaman başlayacaksın, salonla konuştun mu diye sordum.Konuşmadın dedi.Sonra konşularına gittik.Orda konuşurlarken spora ayın 1 inde başlıyorum dedi.Yürüyüşlerede çıkıyormuş ama bana söylemedi.Çocuklardan birşey yapamıyorumki diyor.Eeee hani salonla konuşmamıştın.Hani çocuklardan birşey yapamıyordun.Kadın benimle içten içe kilo vermek için yarışıyor benim haberim yok.Hey allahım yaaa.

Canım boşver sende onunla yarış sana kardır spor salonu şart değil evdede yapılabilecek hareketler var bende vermeye uğraşıyorum 4 kilom kaldı bi versem oh rahatlıycam

Al kuzum al bende kiloalamiyorum diye bi uyelik alsam fena olmaz :-D
Kullanmak istediğiniz nick farklı bir kullanıcı tarafından zaten kullanılıyor. Başka bir nick deneyiniz
Bizmde bi akraba gunu var 50yas ustu teyzoslarla en gencleri benim :-D
Olsun kız değişik ortam oluyor, bizim 15 günde bir olanda öyle, huzur dolu huzur evi gibi huzur günü
Selam kizlar,

Hoşgeldin canım
Gunaydinnn kizlarrr ;-)
Günaydııın
İyi ki doğdun Asummmm Hayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:
6. Ayınız kutlu olsun canımm, nice aylara
Küçük kurbağa küçük kurbağa totişin nerede, ısırıcam birazcıkk..
Aaa sizde mi 6 aylık oldunuz, sizede nice aylara. Asuyla aynı gün, üstelik birde prenses arıyosunuz, bu bi işaret mi yoksa

Son düzenleme:
Teşekkürler canım sen de saçlarını güzel günlerde kullan. Ben de istiyorum boyatmam ama emzirirken de içim rahat etmeyecek biliyorum

Canım boşverr sen onu çocuk gibi koca kadınların arasında yarış mı olur.hem senin tüp bebek değil miydi kilolu olman çok normal o kadar hormondan sonra...verirsin fazlalıklarını da yavaş yavaş sen yavruna kavuşmuşsun ne güzel dert etme başk hiç bir şeyi.şimdi ablam senin geçtiğin yollardan geçiyor be kadar zor olduğunu biliyorum...

İlahi güldürdün beni hem de ikisi de İzmirde olabilir mi acaba dur biz bi tanıştıralım onları
Yiyin kızlar yiyin herkese yetecek kadar çiko mevcut elimde

ayse, günebakan 6. ayınız kutlu olsun. Çikonun göbüşünden bir parça da ben istiyorum. Maşallah sevimli kurbişe.

İlahi güldürdün beni hem de ikisi de İzmirde olabilir mi acaba dur biz bi tanıştıralım onları
Aa olur tabi arkadaşım, sen al çikilatanı çiçeğini iste bi kere.
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara Çikodan yakışıklı damat mı olur

Bak biz medeni cesaretimizi toplayık istedik aldık Duru'yu

Çok iyi vermişsin. Tebrikler.Bak gördün mü, bir de zor veririm diyordun. Bebiş için (böbreklerine bakılması için) yanlış hatırlamıyorsam dr.a gidecektiniz. Haberdar et bizi. İyi haberlerini bekliyoruz.

GUNEBAKAN AYSEERB 6.ayiniz kutlu olsun daha nice yaslar gorucz ins o kucuk tostigide yemek istiyorum masallah..NASYA saclarini gule gule kullan bi fotograf bkliyorz artikkk ;-)

Teşekkürler canımcım

Fesata bak fesata içten içe yarışa girmiş bide çaktırmıyo. Ay çok zayıflamışsın diyince de öyle özel bişey de yapmadım ama zayıfladım der böylesi

Tişekkür ederiz teyzoşu hep beraber inşallah
Ben de evdeyken fırsat buldukça annemin günlerine kaçak yolcu olarak katılıyodum amacımı tahmin edersin Annem ve kankeytaları hepsini çok severim. 2 tanesinin gelini de gündeydi bebikleri de var tam curcuna oluyodu

Canım boşver sende onunla yarış sana kardır spor salonu şart değil evdede yapılabilecek hareketler var bende vermeye uğraşıyorum 4 kilom kaldı bi versem oh rahatlıycam

Keşke benimde 4 kilocuk fazlam olsaydı.

Evet canım tüp bebek.150 tane hormon iğnesi yedim.Ama çok şükür meleğime kavuştum.Görümceminde tüp bebekle üçüzleri oldu.Ama o benim kadar iğne yemedi.50 tane falan anca.Çocuklarıda artık 4 yaşındalar.Gerçekten çok zorlu bir süreç.Allah ablana ve eşine güç kuvvet versin.Allah yardımcıları olsun.

Çok iyi vermişsin. Tebrikler.Bak gördün mü, bir de zor veririm diyordun. Bebiş için (böbreklerine bakılması için) yanlış hatırlamıyorsam dr.a gidecektiniz. Haberdar et bizi. İyi haberlerini bekliyoruz.

Canım teşekkür ederim.Bugün idrar kültürünün sonucunu alacağız.Sonra doktorla konuşacağım bakalım ne diyecek.

Buluşma ayarlayabilirsek bi tanışsınlar bakalım

ayse, günebakan 6. ayınız kutlu olsun. Çikonun göbüşünden bir parça da ben istiyorum. Maşallah sevimli kurbişe.

Teşekkürler canım

Reyhandan alınsın lütfen çikilatamız

Selam kizlar,

Hosgeldin Canim nasılsiniz en son pek iyi haberlerle gelmemiştin ?

İyi ki doğmuş Gunebakanin gun yüzlü guzel kızı :)

İste o resim yirim o göbeği yirim iyi ki doğdun çıko :)

Sen ne yaparsında yakışmaz guzeller guzeli nasya :) göster bize Gül cemalini :)

Bazen su erkeklerin kadınlarla dalga geçmesine hak vermiyor değilim . Ne fesat kadinmis yahu

kız annelerinin de üstüne pek gidilmez ama yaparız güZelliğimizi verirse alırız vermezse boynumuzu büker döneriz
Arkadaşımdan biliyorum şimdiden karalar bağladı 3 yaşında kızı vermem kimselere diye

Bizimki aşılamada canım daha inş. Tüpe gerek kalmaz ama hiç umudu yok gerçekten çok ciddi psikoloji gerekiyor. Sen zoru başarmışsın kiloyu mu veremiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…