2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Merhaba kızlar nasılsınız bizim diş krizlerimiz bitti iştahımız yerine geldi nihayet öksürük ateş falan hepsi bitti gitti yaklaşık bir hafta kadar sürdü ama epey yordu bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi ...

Aman Allah ım, ne yakışıklı oğullarınız var kızlar! Özellikle ikinci poza bayıldım!

Cok tatlisiniz :-D masallah ikinizede

Maşallah ikisi de birbirinden yakışıklı bu pıtırcıkların

Hemen düzeltme yapıyorum seyyah ile funda hamile iken daha tanışmışlardi yanlış hatırlamıyorum dimi kızlar , bu Arda ile arenin tanışması oldu .

Ayy siz ne kadar tatlisiniz yaa masallah.
Areni uzun zamandir gormemismiydik benmi hatirlamiyorum.Bayildim cok guzel bur bebek.

Ozendik teyzoslar bizde resim koyalim dedik.
Eki Görüntüle 990795
Suba maşallah Barış'a çok tatlı :)
Ben de yatak odası konusunda çok titizim kimsenin girmesini istemem ve ben de kimsenin yatak odasına girmem annemlerinkine bile ...
Teşekkür ederiz teyzeleri ağustos böcüklerinin hepsi birbirinden güzel ve aşırı yakışıklılar ... Fundacım hoşgeldin sen de haklısın ben de o günden hiç bir şey anlamadım bir yattı biri kalktı emdiler huysuzlandılar falan... Yine de seni ve Arduşumu görmek çok güzeldi umarım yaza daha iyi vakit geçiririz
Eve Parmecim doğru hatırlıyorsun Funda ile hamileyken tanışmıştık bu sefer de böcükler tanıştı umarım ilerde de iyi arkadaş olurlar :)

Herkese günaydın ,

Bugun esimle tanışali bes yil oldu :) Esım bir sürpriz yaparak sabah bana bir teklif ile geldi . Bu aksam icin yakın sayılabilecek bir sehirde bir otel ayarlamis gidelim diyor . Ama inci dün üçe geliyordu uyudu bir haftadır böylemiz üst dişler bizi cok zorladı .

Bilemedim ki ne yapsam hasta olmasın bir de kuzum

Buluşma ayarlayabilirsek bi tanışsınlar bakalım

Teşekkürler canım

Reyhandan alınsın lütfen çikilatamız
hahaha sipariş veriyor bide
Canım bizimkinin gönlü var baksana sen bide yanında iskender, baklava falan götür. Boğaz olsun da kızı da alırsın annesini de

Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :) Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz

Eklentiler

• $1779688_10203051075787707_1305173944_n.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 35

Bu fırsat kaçmaz

Ahahah aynen geçende arkadaşım geldi oğlu var kızıma talip oluyo. Otururken hep oğlunu anlatıyo dedim ben sana kız vermem cadı kaynana olursun paylaşamazsın

hahaha sipariş veriyor bide

Canım bizimkinin gönlü var baksana sen bide yanında iskender, baklava falan götür. Boğaz olsun da kızı da alırsın annesini de

Kızı vermesek bile oturur yeriz kız fena mı olur İskender baklava iyi fikir

yıldönümünüz kutlu olsun parmişim. Otelin ısıtması vardır bu mevsimde, gitmelisin bence bir daha eline geçmeyebilir böyle bir fırsat.
Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var
Tavşiye mi oldun sen asucum, kulakların çıkmış :)) Çok tatlısın ama mini mini çıtır kuzu.
Ayy ne kadar güzel olmuş seyyahh. Aren'de çok büyümüş ya maşallah yapılı. Doğum günü resimlerini de görürüz inşallah. Çok güzel görünüyor herşey. Allah içinize sindirsin.

Ay ne hoş bir sürpriz İnci hasta olmaz ama seni birazcık yorabilir annesi ... Biz de aynı diş krizlerini geçirdik şimdilik birazcık uykumuz düzene girdi ama illa ki saat 4 gibi uyanıyor tekrar yatırana kadar çok zorlanıyorum ....

Aşıları diş sıkıntısını atlatmışsınız çok şükür canım. Hedik mi deniyor sizin orda diş buğdayına? İlk kez duydum. Çok güzel görünüyor rengarenk Arene de maşallah çok büyümüş

Amannnn Allah korusun ya kızlar şu tokalarınıza saç bantlarınıza hasta oluyorum o kadar yakışıyor ki (saç olmasa da ) Çok güzel çooookkkkk :)

Teşekkürler tatlım

Evet minik kulaklarımız çıktı

Sağol Sulozcum inşallah en güzel günlerinde hep yanlarında oluruz :))

Hayırlı olsun canim :)değişikmis sizin hedik icine neler kattınız oyle ?

Okey verdim kızlar saat beste Dr kontrolumuz var 7. Ay icin kontrolden sonra basıp gideceğiz insallah :)

Alt dişler 3 gun sürmüştü ve bu kadar şiddetli degildi üst dişler mı zor olan acaba ??

Bizim memkeketde de hedik derler :)

Allahım allahım sabah sabah ne güzellikler görüyorum öylee tokalı şekerpara
diş hediğiniz kutlu olsun ağrısı ateşsiz dişler çıksın
günaydınlarrr

Eki Görüntüle 999777

Işıl ışıl gerçekten maşallah çok tatlı olmuş asucum öperim ben onu

Dişiniz hayırlı olsun canım ne güzel tabaklar rengarenk çok hoş arende çok tatlı maşallah ona

Günaydın nasyacım, oh ne güzel olmuştur şimdi güle güle kullan saçlarını :108:

Canım çok teşekkür ederim haftason biraz süslenip püslenip fotomu paylaşırım

Yıldönümünüz kutlu olsun parmem bence git canım çok iyi gelir hepinize hasta olmaz incim merak etme bişiycik olmaz

merhabalarr :)

Eki Görüntüle 999777

Al canım kurbik prens belki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz

maşallahhh bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…