İyi ki doğmuş Gunebakanin gun yüzlü guzel kızı :)
Herkese günaydınlar! Cemile'cim ben de özel sektörde çalışmanın zorluklarını biliyorum. Ama sen sömürünün en yoğun olduğu sektörlerden birinde çalışıyormuşsun. Cumartesi çalışmak mesela, bence marketler hariç hiç bir sektörde olmamalı. Eğer işe başladığında cumartesileri çalışacaksan ve eve her gece saat 8,9 gibi geleceksen, bebeğinle fazla vakit geçiremeyeceksin. Stres de cabası. Fakat koşullarını yine en iyi sen bilirsin. Evde olmak da insanı geriyor belli bir süre sonra. Keşke Türkiye'de çalışma koşulları özellikle kadınlar için düzelse ve hepimiz insanca koşullarda çalışsak.
Geçmiş olsun canım.Ben kızıma zor kavuştum zaten.8 yıl sonra 3. tüp bebek denemesinde kavuştum.Evet çalışma saatleri çok.
Maşallah meleklere.Bebişlerimizin arkadaş çevresi gittikçe genişliyor.
Aman Allah ım, ne yakışıklı oğullarınız var kızlar! Özellikle ikinci poza bayıldım!
Cok tatlisiniz :-D masallah ikinizede
İki yakışıklı tanıştı demek ne guzel yanyana cok daha Tatli görünüyorlar ikisini birden severim ben onların :)
Ha bir de Gunebakan gor bunu bir de bana dıyordun sehir sehir dolaşıp herkes ile tanışacaksın diye funda benden hızlı çıktı :)
Maşallah ikisi de birbirinden yakışıklı bu pıtırcıkların
Hemen düzeltme yapıyorum seyyah ile funda hamile iken daha tanışmışlardi yanlış hatırlamıyorum dimi kızlar , bu Arda ile arenin tanışması oldu .
teşekkürler canım dün güzndüzde 37 lerde idi ama bişey vermedim. şimdide hapşırıyor ama umarım geçicidir.
heyy yakışıklılarr sizi ben yiriimmm maşallah yaa :)
büyük bebek mağazalarında olur heralde mışıl mışıl kendiliğinden büyüsün Mert beşiğinde
ben geldimmm
uzuuunn bir aradan sonra merhabalar canlar nasılsınız bakalım.. neredeyse 1 ay olmuş yahu topiğe girmeyeli hepinizi çoook özledim ben amaaaa..
malumunuz memlekete gitmiştim. hesapta 2 hafta kalacaktık ama sonra uzatmaya karar verdik ve babamızı gönderdikten sonra oğlumla bir 9 gün daha kaldık annemdetatilimiz çok çok güzel geçti.. bolca gezdik,eğlendik, deniz havası aldık,arkadaş toplantıları, anne yemekleri derken gayet güzel zamanlar geçirdik Arduşumla 6 gün oldu evimize döneli.. toparlanmam zaman aldı biraz da hava değişiminden sanırım rahatsızlandım ama şimdi iyiyim şükür..
geçmişi okumam mümkün gibi görünmüyor ama hepinizin iyi olduğunu umuyorum.. bebikolarımız da büyümüşlerdir dimi yaa yerim ben onları
bakın bakalım benim oğlum da büyümüş mü teyzeleriEki Görüntüle 990210 Eki Görüntüle 990208 Eki Görüntüle 990209
Selam kızlar dün burda Chester mışıl mışıl uyuyo yazdım ama o iğnenin etkisiydi. Çestır hiç de iyi değildi. Bizde dün öğleden sonra onu Bursaya hayvan hastanesine götürdük. Teferruatlı bir tedaviye başladık ama bugün çok daha iyi çok şükür. Şişlikleri inmeye başladı.Merak eden geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çünkü o benim için İda kadar değerli :))
Sulozcum çok da belirgin olmayan çatlaklar var ama ben anneyim o kadar da olsun giyeyim gitsin di miAnne mayosu da alcam nolur nolmaz ahahah
Fundacım hoşgeldin sefalar getirdin gözlerimiz yollarda kaldı. Çok özledi buralar seni. Veeee Aren ile Ardanın fotoğraflarına bayıldım. 2 koca delikanlı bir araya gelmiş. Çok tatlılar yaa. Çok özendim yaa ben ne zaman birileriyle yan yana gelicem
Canım eğer cam ısınmanıza engel oluyorsa komşuyla işbirliği yap. O dış cephe olan yere battaniye sarkıtın onun camından yani cam geçerken temas etmesin duvara hem onun malına zarar gelmesin hem de senin işin görülsün
Ayşecm hoş buldukkevet iyi oldu ya tatilin uzaması. doya doya kaldık valla Çikocuk napıyoo iyi mi
Arastamm hoş bulduk dünüşcanımBen de fazlasıyla özledim burayı sizleri ve bebiklerimi
Arda ve Aren kankalar buluştular valla ama o gün Arda nın huysuzluğu üstündeydi aksi gibi :) seyyahla ne oturduğumuzdan ne kahveden ne de sohbetten bişey anladıkolsun bu seferlik böyle oldu yazın büyümüş olurlar daha iyi vakit geçiririz umarım
Çestır için de çook sevindim canım daha iyi olmasınakıyamam ona ya inşallah en kısa sürede geçer tamamen
Ayy siz ne kadar tatlisiniz yaa masallah.
Areni uzun zamandir gormemismiydik benmi hatirlamiyorum.Bayildim cok guzel bur bebek.
Suba maşallah Barış'a çok tatlı :)
Ben de yatak odası konusunda çok titizim kimsenin girmesini istemem ve ben de kimsenin yatak odasına girmem annemlerinkine bile ...Yaaa geçici olsun da gece boyu 1 en fazla 2 defa kalkardı...sapıttı iyice 4 gündür.ama dişler de fena kaşınıyor... Kv. Sabahları lönk diye odama girmesi,yatağıma rahatça oturması ve oğluma annem demesi dışında sorun yok şükürhee bir de 2dir otururken oğlunun elini tutuyor. ya ben mi çok didikliyorum yoksa herkes bunları kafaya takar mıydı bilmiyorum ama yatak odama girilmesinden nefret ediyorum
Teşekkür ederiz teyzeleri ağustos böcüklerinin hepsi birbirinden güzel ve aşırı yakışıklılar ... Fundacım hoşgeldin sen de haklısın ben de o günden hiç bir şey anlamadım bir yattı biri kalktı emdiler huysuzlandılar falan... Yine de seni ve Arduşumu görmek çok güzeldi umarım yaza daha iyi vakit geçiririzfundaa hoşgeldiniz büyütmüşsün çokta kuull delikanlı.
Aren Arda maşallah size yerim o emzikleri iki yakışıklı genç bir arada
subacım senin bıdık kırmızılı yandım ona tam aşık olunmalık yandı kızlar😃
arastam chester a geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatır
Ayşem kv takma az daha dişini sık misafir
Ankaradan en yakın arkadaşım geldi onunlaydım ara ara okudum fakat yazamadım takipteyim.
Mert beşiğinde yayıla yayıla uyuyor sevdi geniş yatağı.
bende dinleneyim iyi geceler size
hahaha sipariş veriyor bideBuluşma ayarlayabilirsek bi tanışsınlar bakalım
Teşekkürler canım
Reyhandan alınsın lütfen çikilatamız
Canım bizimkinin gönlü var baksana sen bide yanında iskender, baklava falan götür. Boğaz olsun da kızı da alırsın annesini dekız annelerinin de üstüne pek gidilmez ama yaparız güZelliğimizi verirse alırız vermezse boynumuzu büker döneriz
Arkadaşımdan biliyorum şimdiden karalar bağladı 3 yaşında kızı vermem kimselere diye
Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var
Herkese günaydın ,
Bugun esimle tanışali bes yil oldu :) Esım bir sürpriz yaparak sabah bana bir teklif ile geldi . Bu aksam icin yakın sayılabilecek bir sehirde bir otel ayarlamis gidelim diyor . Ama inci dün üçe geliyordu uyudu bir haftadır böylemiz üst dişler bizi cok zorladı .
Bilemedim ki ne yapsam hasta olmasın bir de kuzum
kız annelerinin de üstüne pek gidilmez ama yaparız güZelliğimizi verirse alırız vermezse boynumuzu büker döneriz
Arkadaşımdan biliyorum şimdiden karalar bağladı 3 yaşında kızı vermem kimselere diye
Bizimki aşılamada canım daha inş. Tüpe gerek kalmaz ama hiç umudu yokgerçekten çok ciddi psikoloji gerekiyor. Sen zoru başarmışsın kiloyu mu veremiceksin
hahaha sipariş veriyor bide
Canım bizimkinin gönlü var baksana sen bide yanında iskender, baklava falan götür. Boğaz olsun da kızı da alırsın annesini de
yıldönümünüz kutlu olsun parmişim. Otelin ısıtması vardır bu mevsimde, gitmelisin bence bir daha eline geçmeyebilir böyle bir fırsat.Herkese günaydın ,
Bugun esimle tanışali bes yil oldu :) Esım bir sürpriz yaparak sabah bana bir teklif ile geldi . Bu aksam icin yakın sayılabilecek bir sehirde bir otel ayarlamis gidelim diyor . Ama inci dün üçe geliyordu uyudu bir haftadır böylemiz üst dişler bizi cok zorladı .
Tavşiye mi oldun sen asucum, kulakların çıkmış :)) Çok tatlısın ama mini mini çıtır kuzu.Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Ayy ne kadar güzel olmuş seyyahh. Aren'de çok büyümüş ya maşallah yapılı. Doğum günü resimlerini de görürüz inşallah. Çok güzel görünüyor herşey. Allah içinize sindirsin.Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :)Eki Görüntüle 999778 Eki Görüntüle 999779 Eki Görüntüle 999780 Eki Görüntüle 999782 Eki Görüntüle 999783 Eki Görüntüle 999784 Eki Görüntüle 999785 Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz
Herkese günaydın ,
Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :)Eki Görüntüle 999778 Eki Görüntüle 999779 Eki Görüntüle 999780 Eki Görüntüle 999782 Eki Görüntüle 999783 Eki Görüntüle 999784 Eki Görüntüle 999785 Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz
Amannnn Allah korusun ya kızlar şu tokalarınıza saç bantlarınıza hasta oluyorum o kadar yakışıyor ki (saç olmasa da) Çok güzel çooookkkkk :)
yıldönümünüz kutlu olsun parmişim. Otelin ısıtması vardır bu mevsimde, gitmelisin bence bir daha eline geçmeyebilir böyle bir fırsat.
Tavşiye mi oldun sen asucum, kulakların çıkmış :)) Çok tatlısın ama mini mini çıtır kuzu.
Ayy ne kadar güzel olmuş seyyahh. Aren'de çok büyümüş ya maşallah yapılı. Doğum günü resimlerini de görürüz inşallah. Çok güzel görünüyor herşey. Allah içinize sindirsin.
Aşıları diş sıkıntısını atlatmışsınız çok şükür canım. Hedik mi deniyor sizin orda diş buğdayına? İlk kez duydum. Çok güzel görünüyor rengarenkArene de maşallah çok büyümüş
yıldönümünüz kutlu olsun parmişim. Otelin ısıtması vardır bu mevsimde, gitmelisin bence bir daha eline geçmeyebilir böyle bir fırsat.
Tavşiye mi oldun sen asucum, kulakların çıkmış :)) Çok tatlısın ama mini mini çıtır kuzu.
Ayy ne kadar güzel olmuş seyyahh. Aren'de çok büyümüş ya maşallah yapılı. Doğum günü resimlerini de görürüz inşallah. Çok güzel görünüyor herşey. Allah içinize sindirsin.
Eki Görüntüle 999777
Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :)Eki Görüntüle 999778 Eki Görüntüle 999779 Eki Görüntüle 999780 Eki Görüntüle 999782 Eki Görüntüle 999783 Eki Görüntüle 999784 Eki Görüntüle 999785 Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz
Bu fırsat kaçmaz
Ahahah aynen geçende arkadaşım geldi oğlu var kızıma talip oluyo. Otururken hep oğlunu anlatıyo dedim ben sana kız vermem cadı kaynana olursun paylaşamazsın
Kızı vermesek bile oturur yeriz kız fena mı olurİskender baklava iyi fikir
Ay ne hoş bir sürpriz İnci hasta olmaz ama seni birazcık yorabilir annesi ... Biz de aynı diş krizlerini geçirdik şimdilik birazcık uykumuz düzene girdi ama illa ki saat 4 gibi uyanıyor tekrar yatırana kadar çok zorlanıyorum ....
Aşıları diş sıkıntısını atlatmışsınız çok şükür canım. Hedik mi deniyor sizin orda diş buğdayına? İlk kez duydum. Çok güzel görünüyor rengarenkArene de maşallah çok büyümüş
Asu sen ne kadar guzel ışık ışık bakan bir perisin oyle :)
Eki Görüntüle 999777
Günaydın nasyacım, oh ne güzel olmuştur şimdi güle güle kullan saçlarını :108:
Herkese günaydın ,
Eki Görüntüle 999777
Al canım kurbik prensbelki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?