2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ayyy fıstığım benim sen ne tatlı olmuşsun öyle güzeller güzeli. Canım Allah bağışlasın maşallahı var çok tatlı hele saçlara bittim
Memekolik İdoş annesi ısrar etme :)
Sütüm geliyo maşallah şakır şakır :) Fırça yiyorum sulozdan Sabah cocopops yedim oyş çok datluydu
Hea memekolik Afiyet olsun canım oyy oyy çok güzeldir o meret ama şu aralar pek yiyemiyorum malum
Aynen canım yüz çevriliyor, çene kilitleniyor. Ne yaparsan yap fayda etmiyor Son yağtığını yedi mi bari ?

Öff ben bile gerildim burdan. Herkes başkalarının hayatına müdahale etmeye ne meraklı yaa. Siz büyütmüşsünüz başınızdan savmışsınız bırakın sizden sonraki jenarasyon nasıl isterse öyle büyütsün
Afiyet olsun İkroşuma Yalnız ben kendi yaptığımıza da yumurta kırmıyorum kız hiç de dağılmıyo ve daha yumuşak oluyo
yemeyiseviyorum diye üyelik alcam yeni
Ben de yemeyiseviyorum2 olarak devam nicki alabilirim
Ohh afiyet bal olsun kuzuma. Oooo mango he nasıl bari sevdi mi ?
Selam kizlar,

Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi )

Canım merhaba hoşgeldin. Seni burada görmek güzel
İyi ki doğdun Asummmm Hayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:
Asumm ay yüzlü meleğim. İyi ki doğdun da gözlerimizi güzelliğinden mahrum bırakmadın. Çıtı pıtı narin bir prensessin sen :)) Annen de biz teyzelerin de seni çok seviyoruz minik davşanım
Al canım kurbik prens belki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
Minik kurbağa ben saya bayıldım. Yakışıklı jönüm benim iyi ki doğdun nice 6 aylara. Bu şarkı benden sana gelsin :))
[video]<iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/3rZw7PPTExA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/video]
Maşallah canım durmak yok diyete devam 1.5 kilo harika valla. İnsan kendini daha iyi hissediyor di mi ?? Görümcene de pes yani ne yarışı ne haset insanlar var ya
Tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım. Bence hiç durma git derim. Çocuklarla bunaldık biraz keyif bizim de hakkımız. Eşin de ne güzel düşünmüş baya romantikmiş
Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var
Fıstığım yaa maşallah Günebakan. Pırıl pırıl parıldıyor yüzü. Ne kadar masumlar yaa. Allah hepsini nazarlardan korusun. Tam davşan

Offf o masaya o şekerlemelere dalasım geldi. Harika yapmışsınız valla. Ellerine sağlık canım. Güzel bir hatıra olarak kalır işte:))

ben yitirmiyom kuzum sen yitirme sakın ahaha çıldırık

oyy maşallah sizi büyüyoruz hep beraber

İyi ki doğdun Asummmm Hayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:

iyiki doğmuşlar canım yaaa 6. ayınız kutlu olsunn

Al canım kurbik prens belki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz

minnak kurbiiii yerim seniiii eminim seni öpücek prenses çok yakınlardaaaa güzel kurbiiiiiiiiiii

ohh ne ii yapmışsın nasya güle güle kullan canım sarışın hatun oldun ohh

Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var

saçınız yok ama çok tatlısınız şekerimmmmmm tıkıtıkınızzzda sizdeee

ayy ne güzel olmuş seyyah canım ya çok güzel görünüyor arende çok şeker kocaman olmuşşşş

ne güzell parmiş tanışma yıldönümünüz kutlu olsun
ben olsam düşünmeden giderdim tabi son karar senin çocukla zor olabilir ama değişiklikte istiyor insan

Canım içinde hedik buğdayı var biraz nohut , süsleme için de soyulmuş hafif kavrulmuş badem çeşitli şekerlemeler ceviz tarçın var siz nasıl yapıyorsunuz ??

Tünaydın kızlar. Dün size başıma geleni anlatayım. Eşim yüzünden hep rezil oluyorum ben yaa Hatırlarsanız birkaç hafta önce bi vedaya gitmiştim buraya da yazmıştım oynadım kurtlarımı döktüm diye. Ben mekanı biliyordum salaş bir ortam eşim dedi ki herkes ona göre giyinir sen de salaş bişeyler giy. Tamam dedim. Deri bir tayt üzerine de bir kazak giydim, saçımı da 2 yandan topladım ve elle topuz yaptım. Neyse bi gittim kızlar anlaşmış kuaföre gitmiş saçlar başlar yapılmış şıkır şıkır kıyafetler giyilmiş. Ben hastanede çalışmadığım için bu durumlardan haberim olmuyor tabi eşim nasıl yönlendirirse öyle. Dün akşam yine bir veda vardı ve ben bu kez rezil olmamak için gittim saçlarımı yaptırdım Helen topuzu, Ceket vs. giydim anam bi gittim bu kez başka bir mekan herkes saçlarını toplamış giymiş kotunu, kazağını gelmiş. Ben yine geçen seferki gibi herkesten farklı. Ayyy yaa rezillik üstüne rezillik

aklın fikrin yemekte valla

Hadi iyi eğlenceler canım. Tadını çıkar.
Bekliyouz mutlaka

fark atıyosunn şekerim boşversene nerden bilceksin hem
ii olmuş bence dün akşamki yemek için hazırlık yapman kimseye olmasa sana ii gelmiştirrr

Teşekkür ederiz teyzesi biz de seni seviyoruz gel bi öpim gel nick kardeşliği yapalım ama mune banlar bizi

Teşekkürler canımmm Duruşa özeniyoruz tokalar takıyo 3 aylıktan beri

Allahım allahım sabah sabah ne güzellikler görüyorum öylee tokalı şekerpara
diş hediğiniz kutlu olsun ağrısı ateşsiz dişler çıksın
günaydınlarrr

Teşekkür ederiz canım

Öpebilirsin canım teyzoşlara serbest

merhabalarr :)

maşallahhh bebişlere

Merhaba canım teşekkürler :)

oyyşş asuyada çok çok çok yakışmışşş canımm meleklere ne yakışmaz ki hemmm
çok güzellllllll olmuş

Ayşecim deminki çıkmamış şimdi çıkar umarım :)) Arasta teyzen sana yolladı de dinlet minik kurbağaya :))
[video=youtube;3rZw7PPTExA]http://www.youtube.com/watch?v=3rZw7PPTExA[/video]

Son düzenleme:
ah canım yaa eşinin yanlış bilgilendirmesiyle böyle olmuş ama fena da olmamış. Kimbilir ne zamandır kuaföre gitmemişsindir saçını yaptımak için vesile olmuş boşver iyi yönünden bak. Kıskanmışlardır seni

Dünüşüm benim..
Biz iyiyiz selimde iyi maşallah. Görünmüyorsun ortalıklarda görüşemedik bayadır
Sen nasılsın, güzel gelinim nasıl

öle oldu dünüşüm valla ayran içtik ayrı düştük
bizde iyiyiz şekerim duruşta özlemiş siziii nerde bu selimm beni ne arıyor ne soruyor diye ağlıyorr

öle oldu dünüşüm valla ayran içtik ayrı düştük
bizde iyiyiz şekerim duruşta özlemiş siziii nerde bu selimm beni ne arıyor ne soruyor diye ağlıyorr
Kıyamam duruşuma, selimde bende çok özledik onu, lüle saçlarını da
Görelim bi ara

Amaaan içinden ne geliyosa onu giyersin bence hiç rezil olunacak bişey değil Veda dediğin bekarlığa veda dimi? Helen topuzunu da ilk kez duydum Çok ilk duyuyorum ben burda

Kıyamam duruşuma, selimde bende çok özledik onu, lüle saçlarını da
Görelim bi ara

bizde görelim dünüşüm selimiii duruş belki durulur çok özledik
tamam canım evi biraz toparlıyım sonram yüklerimm görürsün sırma saçııı:115:

Ben şıktım ama kızım benden daha şıktı kızlar
Eki Görüntüle 1000010

Güzel idoşum benım hemde ne şık of bunu evde saklamalı kimseye göstermemeli

Arastam eşler malesef o konularda yanıltıcı oluyorlar benımkıde öyle ama ben daha fazla araştırıp ortak arkadaşlarım eşleri ile görüşüp çözüyorum işi ama emınım bütün kadınlar çatlamıştır senin güzelliğin karşında

Bisuru sey yazicktm eylus izn vermiyo PARMIS yildonumunz kutlu olsn git rabi cnm degisiklik super olur.GUNEBAKN asucumu yerim yerimm :-D ARASTA idos cokkkk tatli olms citir cerez:-D SEYYAH dis bugdaynz cok guzel olms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…