- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
Ayyy fıstığım benim sen ne tatlı olmuşsun öyle güzeller güzeli. Canım Allah bağışlasın maşallahı var çok tatlı hele saçlara bittimkızlar biz dün 7 aylık olduk
bunlarda 7. ay hatıraları...
Eki Görüntüle 998757 Eki Görüntüle 998756 Eki Görüntüle 998766
Hea memekolikMemekolik İdoş annesi ısrar etme :)
Sütüm geliyo maşallah şakır şakır :) Fırça yiyorum sulozdanSabah cocopops yedim oyş çok datluydu
Aynen canım yüz çevriliyor, çene kilitleniyor. Ne yaparsan yap fayda etmiyorMerhaba güzel kadınlar! Dilerim herkes çok çok iyidir. Hava puslu, sisli ve gri, benim de içim sıkılıyor, işler bekliyor. Hadi ama güneş açsın, biz de biraz neşelenelim.
Mylovel ve Arasta kader arkadaşlarım benim:)) Bugün sabah emzirmedim, bekledim. Saat altıda en son emmişti. Saat 9.30 gibi çok küçük yumurta ve ekmek parçaları, labne peynir yedirmeye çalıştım. Yok yok, böyle bir şey olamaz, nasıl inatlaşıyor, ağzı sımsıkı kapalı, ben bir şey konduracağım diye bağırmayı bile kesti. Belki onları sevmemiştir diye cam rendede elma püresi yaptım, ona da aynı tepki. Zorlarsam ağlıyor. Fenalık geldi bana, şimdi öğle uykusuna emzirmeden yatırdım, çok az kereviz, patates ve havuç haşlayıp rondodan geçirmiştim, dün yememişti. Bugün acaba daha tatlı mı seviyor diye, azıcık balkabağı haşlayıp ekledim, kalksın biraz bekleyip onu deneyeceğim. Sonra da bırakacağım artık. Çok moralim bozuluyor. Arasta nın dediği gibi "o dert bu dert yeter valla!"
dermi der cnm ne inciler var dışarı çıkarsa ağzına hava dolar,banyodan sonra başına tülbent bağla burnu tıkanır,yelek giydir çorap giydir bacakları donmuş alttan bişe giydir az kaldı gelirler 1 aydan kp özlemiş gelsinler bu sefer gardımı aldım dicem siz sevin bırakın ben bakım karışmayın dicem gelip gidip çocuğun bacağını elliolar üşümüş die 25 derece evde üşütüorum yavrumu tabi yatcak derim saat 9 olmuş kp dursun 11e kadar yoralım uyumazki o der ayy sinirrr oldum bak yine
aynen bırak kardeşim çocuk benim çocuğum sanane doğduğundan beri kızım günde 4-5 kere hapşurur heeerr hapsurmada bak üşüdü hasta yav hergün mü hasta.dedim bi gün eşim çok narindir hemen hastalanır üşür bak dedim bu senin yetiştirdiğin bırak ben böle olsun istemiorum ben kızımı serbest büyütüorum dedim anlamıoki!!!
Öff ben bile gerildim burdan. Herkes başkalarının hayatına müdahale etmeye ne meraklı yaa. Siz büyütmüşsünüz başınızdan savmışsınız bırakın sizden sonraki jenarasyon nasıl isterse öyle büyütsün
Afiyet olsun İkroşumabugünkü köfte tarifim bize yapar gibi kıymaya yumurta kırdım maydanoz soğan dereotu koydum ekmek içi koydum yoğurdum sonra balküpüme yetecek kadar ayırdım onunkinin içine azcık kimyon ve 2 dal ıspanak yaprağı doğradım 1 tatlı kaşığıda mısır unu koydum teflon tavada kısık ateşte pişirdim afiyet olsun...
yemeyiseviyorum diye üyelik alcam yeni
Ohh afiyet bal olsun kuzuma. Oooo mango he nasıl bari sevdi mi ?süt kokulu anneler ve kuzularıı :)) merhabalarrrr!!
bugunku menumuz
sabah:bulamac halınde verdıgım kahvaltıyı teker teker yedıı..yumurta sarısı,peynir,cavdar ekmegi,pekmez,tereyağı
öğlen:arastanın tarıfı ıle hazırlanmıs havuclu tarhana çorbası
akşam:bızımle beraber azıcık bızey hazırladım,sofraya oturunca yalanıyo :)) sırf tavuk suyuyla haslanmış kerevız,kabak,patates,havuç,sarımsak püresi
meyve olarak mango
bı arada yogurt
Canım merhaba hoşgeldin. Seni burada görmek güzelSelam kizlar,
Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi)
Asumm ay yüzlü meleğim. İyi ki doğdun da gözlerimizi güzelliğinden mahrum bırakmadın. Çıtı pıtı narin bir prensessin sen :)) Annen de biz teyzelerin de seni çok seviyoruz minik davşanımİyi ki doğdun AsummmmHayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:
Minik kurbağa ben saya bayıldım. Yakışıklı jönüm benim iyi ki doğdun nice 6 aylara. Bu şarkı benden sana gelsin :))Al canım kurbik prensbelki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
[video]<iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/3rZw7PPTExA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/video]
Maşallah canım durmak yok diyete devam 1.5 kilo harika valla. İnsan kendini daha iyi hissediyor di mi ?? Görümcene de pes yani ne yarışı ne haset insanlar var yaKızlar dün neler kaynatmışsınız bakamadım.Biz kızçemle gezmelerdeydik.Bildiğiniz üzre diyete başlamıştı.1 haftada 1,5 kilo vermişim.Dün görümceme gittim.Oda benim gibi kilolu.Oturduğu sitede spor salonu açıldı.Ne zaman başlayacaksın, salonla konuştun mu diye sordum.Konuşmadın dedi.Sonra konşularına gittik.Orda konuşurlarken spora ayın 1 inde başlıyorum dedi.Yürüyüşlerede çıkıyormuş ama bana söylemedi.Çocuklardan birşey yapamıyorumki diyor.Eeee hani salonla konuşmamıştın.Hani çocuklardan birşey yapamıyordun.Kadın benimle içten içe kilo vermek için yarışıyor benim haberim yok.Hey allahım yaaa.
Tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım. Bence hiç durma git derim. Çocuklarla bunaldık biraz keyif bizim de hakkımız. Eşin de ne güzel düşünmüş baya romantikmişHerkese günaydın ,
Bugun esimle tanışali bes yil oldu :) Esım bir sürpriz yaparak sabah bana bir teklif ile geldi . Bu aksam icin yakın sayılabilecek bir sehirde bir otel ayarlamis gidelim diyor . Ama inci dün üçe geliyordu uyudu bir haftadır böylemiz üst dişler bizi cok zorladı .
Bilemedim ki ne yapsam hasta olmasın bir de kuzum
Fıstığım yaa maşallah Günebakan. Pırıl pırıl parıldıyor yüzü. Ne kadar masumlar yaa. Allah hepsini nazarlardan korusun. Tam davşanBugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var
Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :)Eki Görüntüle 999778 Eki Görüntüle 999779 Eki Görüntüle 999780 Eki Görüntüle 999782 Eki Görüntüle 999783 Eki Görüntüle 999784 Eki Görüntüle 999785 Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz
Offf o masaya o şekerlemelere dalasım geldi. Harika yapmışsınız valla. Ellerine sağlık canım. Güzel bir hatıra olarak kalır işte:))