Ayyy fıstığım benim sen ne tatlı olmuşsun öyle güzeller güzeli. Canım Allah bağışlasın maşallahı var çok tatlı hele saçlara bittim
Hea memekolikAfiyet olsun canım oyy oyy çok güzeldir o meret ama şu aralar pek yiyemiyorum malum
Aynen canım yüz çevriliyor, çene kilitleniyor. Ne yaparsan yap fayda etmiyorSon yağtığını yedi mi bari ?
Öff ben bile gerildim burdan. Herkes başkalarının hayatına müdahale etmeye ne meraklı yaa. Siz büyütmüşsünüz başınızdan savmışsınız bırakın sizden sonraki jenarasyon nasıl isterse öyle büyütsün
Afiyet olsun İkroşumaYalnız ben kendi yaptığımıza da yumurta kırmıyorum kız hiç de dağılmıyo ve daha yumuşak oluyo
Ben de yemeyiseviyorum2 olarak devam nicki alabilirim
Ohh afiyet bal olsun kuzuma. Oooo mango he nasıl bari sevdi mi ?
Canım merhaba hoşgeldin. Seni burada görmek güzel
Asumm ay yüzlü meleğim. İyi ki doğdun da gözlerimizi güzelliğinden mahrum bırakmadın. Çıtı pıtı narin bir prensessin sen :)) Annen de biz teyzelerin de seni çok seviyoruz minik davşanım
Minik kurbağa ben saya bayıldım. Yakışıklı jönüm benim iyi ki doğdun nice 6 aylara. Bu şarkı benden sana gelsin :))
[video]<iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/3rZw7PPTExA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/video]
Maşallah canım durmak yok diyete devam 1.5 kilo harika valla. İnsan kendini daha iyi hissediyor di mi ?? Görümcene de pes yani ne yarışı ne haset insanlar var ya
Tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım. Bence hiç durma git derim. Çocuklarla bunaldık biraz keyif bizim de hakkımız. Eşin de ne güzel düşünmüş baya romantikmiş
Fıstığım yaa maşallah Günebakan. Pırıl pırıl parıldıyor yüzü. Ne kadar masumlar yaa. Allah hepsini nazarlardan korusun. Tam davşan
Offf o masaya o şekerlemelere dalasım geldi. Harika yapmışsınız valla. Ellerine sağlık canım. Güzel bir hatıra olarak kalır işte:))
Selam kizlar,hosbuldum araniza :))
Ben de Nail de cok iyiyiz. En son esimin isi icin 2 seneligine Hatay a gitmistik ancak toki ile fir.a arasinda cikan anlasmazliktn oturu sozlesme feshedildi ve izmirdeyizzzz :))) yeniden yasiyorum sanki bir basinalik basta zevkli gelse de sonralari agir gelmeye basladi. Kuzenim hastaydi hatirlicaksinizdir. Kemoterapi basarili hastaligi atlatti ancak iki yumurtaligi da alindigindan dogurganligini yitirdi,esi simdilik anlayisli ve destekci ama zaman gosterecek.
bu topigi en bastan okumak lazim. Odevim cokbu arada hepinizin minnaklari cok buyumus masalllahhh Allahim nazardan kotu gozden korusun.
bencede hoş geldin cnm kuzeninede Allahtan şifa diliyorum çocukları yok muydu cnm(
Ben de Nail de cok iyiyiz. En son esimin isi icin 2 seneligine Hatay a gitmistik ancak toki ile fir.a arasinda cikan anlasmazliktn oturu sozlesme feshedildi ve izmirdeyizzzz :))) yeniden yasiyorum sanki bir basinalik basta zevkli gelse de sonralari agir gelmeye basladi. Kuzenim hastaydi hatirlicaksinizdir. Kemoterapi basarili hastaligi atlatti ancak iki yumurtaligi da alindigindan dogurganligini yitirdi,esi simdilik anlayisli ve destekci ama zaman gosterecek.
bu topigi en bastan okumak lazim. Odevim cokbu arada hepinizin minnaklari cok buyumus masalllahhh Allahim nazardan kotu gozden korusun.
bu arada parmecim yıldönümünüz kutlu olsun eşinin sürprizi süperrr inşallah inci kuşumda akıllı olur ve güzel bi haftasonu geçirirsiniz
Gecms olsun canim aralarindaki bag guclu olduktan snra atlatrlar bu sureci onemli olan iyilesmis olmasi sukurSelam kizlar,hosbuldum araniza :))
Bir de ben İngilizce öğretmeni olarak eğer imkanınız varsa onunla günde belli bir saat İngilizce konuşmanızı yoksa da ona İngilizce şarkılar dinletmenizi öneriyorum..Şuan için kulak yatkınlığı olmasının ona ilerde sağladığı faydalara inanamayacaksınız..
Her şey meleklerimiz için<3
Parmem yildonumunuz kutlu olsunnn. Evt cnm izmir den hic bir yere gitmk istemem ben. Yeni evlenmislerdi eylul ayinda.
İdoşcaaaan çok tatlısın sen
Canım kuzenine de naile de geçmiş olsun. Daha hepimizin dişleri çıkmadı merak etme geç kalmış sayılmazsınızYok cnm yeni evlenmislerdi daha. Hosbuldum beeennn :))
Biz dun asi oldk cok mizmiz benimki atesi gece 38.5 a kdr cikti. Hic disimiz cikmadi daha. Hepinizin meleklerinin cikti mi?
yaa valla. O kdr mutlu oldm ki. Dilerim sacma sapan sorunlar yasanmasin tekrar. Burasi kimseyle paylasamadgimz seyleri konustgmuz bi topik. Allahim bizi koru :))))
kızlar biz dün 7 aylık olduk
Günaydın hepinize ben dün kuaföre gittim kızlar aylardan sonra saçımı boyattım sarışınım artık oh bir iyi geldiki sormayın gitsin öpüyorum
Selam kizlar,
Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi)
Al canım kurbik prensbelki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
Merhaba kızlar nasılsınız bizim diş krizlerimiz bitti iştahımız yerine geldi nihayet öksürük ateş falan hepsi bitti gitti yaklaşık bir hafta kadar sürdü ama epey yordu bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi ...
Suba maşallah Barış'a çok tatlı :)
Ben de yatak odası konusunda çok titizim kimsenin girmesini istemem ve ben de kimsenin yatak odasına girmem annemlerinkine bile ...
Teşekkür ederiz teyzeleri ağustos böcüklerinin hepsi birbirinden güzel ve aşırı yakışıklılar ... Fundacım hoşgeldin sen de haklısın ben de o günden hiç bir şey anlamadım bir yattı biri kalktı emdiler huysuzlandılar falan... Yine de seni ve Arduşumu görmek çok güzeldi umarım yaza daha iyi vakit geçiririz
Eve Parmecim doğru hatırlıyorsun Funda ile hamileyken tanışmıştık bu sefer de böcükler tanıştı umarım ilerde de iyi arkadaş olurlar :)
Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :)
Eki Görüntüle 999778 Eki Görüntüle 999779 Eki Görüntüle 999780 Eki Görüntüle 999782 Eki Görüntüle 999783 Eki Görüntüle 999784 Eki Görüntüle 999785 Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz
Tünaydın kızlar. Dün size başıma geleni anlatayım. Eşim yüzünden hep rezil oluyorum ben yaa
Hatırlarsanız birkaç hafta önce bi vedaya gitmiştim buraya da yazmıştım oynadım kurtlarımı döktüm diye. Ben mekanı biliyordum salaş bir ortam eşim dedi ki herkes ona göre giyinir sen de salaş bişeyler giy. Tamam dedim. Deri bir tayt üzerine de bir kazak giydim, saçımı da 2 yandan topladım ve elle topuz yaptım. Neyse bi gittim kızlar anlaşmış kuaföre gitmiş saçlar başlar yapılmış şıkır şıkır kıyafetler giyilmiş. Ben hastanede çalışmadığım için bu durumlardan haberim olmuyor tabi eşim nasıl yönlendirirse öyle. Dün akşam yine bir veda vardı ve ben bu kez rezil olmamak için gittim saçlarımı yaptırdım Helen topuzu, Ceket vs. giydim anam bi gittim bu kez başka bir mekan herkes saçlarını toplamış giymiş kotunu, kazağını gelmiş. Ben yine geçen seferki gibi herkesten farklı. Ayyy yaa rezillik üstüne rezillik
Ben şıktım ama kızım benden daha şıktı kızlar
maşallah 7. ayınız kutlu olsun nice aylara sağlıkla
İyi ki doğdun AsummmmHayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:
Al canım kurbik prensbelki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz
Daha nice 7 aylara canm boncuk kızınla
büyüdük valla ne çabuk geçti 7 ay :SMaşallh prensese canım.Kocaman oldular ha.Nice 17-27-37 ler inşallah
Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var
Ayyy fıstığım benim sen ne tatlı olmuşsun öyle güzeller güzeli. Canım Allah bağışlasın maşallahı var çok tatlı hele saçlara bittim
aynen canım büyüyoruz zaman akıp gidiyor vallaoyy maşallah sizi büyüyoruz hep beraber
Öykümm güzel gözlüm nice mutlu sağlıklı ayların sonra da yılların olsun
Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :)Eki Görüntüle 999778 Eki Görüntüle 999779 Eki Görüntüle 999780 Eki Görüntüle 999782 Eki Görüntüle 999783 Eki Görüntüle 999784 Eki Görüntüle 999785 Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?