2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ben şıktım ama kızım benden daha şıktı kızlar
Eki Görüntüle 1000021

Hazırlık yapıyorum sadece okuycam yazamiycam dedim ama nafile idayi görünce dayanamadım .

İdacim düşler ülkesinin guzel prensesi , ay ışığını yüzüne toplayıp bir de cicileri giyinip dünyaya neyi gösteriyorsun sen Canim benim

Selam kizlar,hosbuldum araniza :))

Ben de Nail de cok iyiyiz. En son esimin isi icin 2 seneligine Hatay a gitmistik ancak toki ile fir.a arasinda cikan anlasmazliktn oturu sozlesme feshedildi ve izmirdeyizzzz :))) yeniden yasiyorum sanki bir basinalik basta zevkli gelse de sonralari agir gelmeye basladi. Kuzenim hastaydi hatirlicaksinizdir. Kemoterapi basarili hastaligi atlatti ancak iki yumurtaligi da alindigindan dogurganligini yitirdi,esi simdilik anlayisli ve destekci ama zaman gosterecek.
bu topigi en bastan okumak lazim. Odevim cok bu arada hepinizin minnaklari cok buyumus masalllahhh Allahim nazardan kotu gozden korusun.

bende yumurta kırmıyordum cnm hatta ekmek içide koymuyorum kendi yaptıımıza ama ikra yedi yiyeli 1 yumurta kırdıktan sonra ayırıyorum onunkini besleyici olsun die bu arada fotolara bayıllldımm idaya maşaaallllahh bu elbiseleri nerden buluosunuz yaaa çookk şekerrr

bencede hoş geldin cnm kuzeninede Allahtan şifa diliyorum çocukları yok muydu cnm (

Aslan Burçlu Ağustos Bebekleri ve Özellikleri

Aslan 23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan burcu bebek, hep önde olmak ve parıldamak ister, cesaretli, etrafını idareye kalkan, hareketli,cana yakın,konuşkan ve zekidir.Daima ilgi odağı olmak ister, o bir kraldır.

Emir almayı sevmez,enerji yüklüdür, baskı altında tutulamaz.Küçük yaşlardan itibaren kişiliğinin gelişmesi için özgür bırakılmalılar.

İnsanları yönetmeyi severler, anne ve babasını da etki altına alıp idare etmek ister.

Lider olmak ister, fark edilmek ve saygı duyulmak ister.

Başka çocukları sever ve hatta kendinden büyüklerle daha iyi anlaşır.

Sıkıntılara ve hastalıklara güçlü egosu sayesinde dayanabilir.

Sevecen ve sıcak yapısıyla mutlu olmayı ve etrafını mutlu etmeyi başarır...

parmeciminde dediği gibi bizimde memlekette kaynamış buğdaya hedik derler bende haftaya anneme gidicem inşallah orda yapcaz kızımın hediğini her ne kadar dişi çıkalı çok olsada içimde kalmasın:)))

bu arada parmecim yıldönümünüz kutlu olsun eşinin sürprizi süperrr inşallah inci kuşumda akıllı olur ve güzel bi haftasonu geçirirsiniz

bencede hoş geldin cnm kuzeninede Allahtan şifa diliyorum çocukları yok muydu cnm (

Yok cnm yeni evlenmislerdi daha. Hosbuldum beeennn :))

Biz dun asi oldk cok mizmiz benimki atesi gece 38.5 a kdr cikti. Hic disimiz cikmadi daha. Hepinizin meleklerinin cikti mi?
yaa valla. O kdr mutlu oldm ki. Dilerim sacma sapan sorunlar yasanmasin tekrar. Burasi kimseyle paylasamadgimz seyleri konustgmuz bi topik. Allahim bizi koru :))))

Güzel anneler ve onların güzel melekleri...

Ayrı ayrı hepinizin meleklerine bayıldım<3 Alıntı yapamadım çünkü okumaya fırsat bulsam da yazmaya her zaman fırsatım olmuyor ve alıntılayacak çok şey birikiyor:))

Gün geçtikçe annelik daha da güzelleşiyor sanki, yavruma baktıkça içimdeki coşku her seferinde daha da artıyor..Allah nasıl bir sevgi veriyor böyle inanılmaz<3

Tüm güzelliklerinin yanında Yağızımın kahvaltı etmemesine çok üzülüyorum, üzülmekten ziyade sanırım hiçbir zaman sevmeyecek diye korkuyorum..Şu an emerek zaten doyuyor ama daha sonra ne olacak
Her türlü yolu denedim, bulamaç şeklinde, ayrı ayrı vererek..bazen peynirli bazen peynirsiz..Ama yok yok yok yemiyor...Bir de öyle ki ağzını kilitleyip kafayı sallıyor, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum o zaman:))

Sizinde kuzenin de iyi olmasına cok sevindim . İzmirden ayrılmak istememiştin pek yanlış hatırlanıyorum dimi ? İyi olmuş yani senin icin . Kuzenin cocuğu varmiydi Canim ?

bu arada parmecim yıldönümünüz kutlu olsun eşinin sürprizi süperrr inşallah inci kuşumda akıllı olur ve güzel bi haftasonu geçirirsiniz

Duruselcim benim cok sagol iyi dileklerin icin .

Hazırlandığım icin herkesi alintilayamadim ama herkesi okudum cok tatlısınız hepiniz ya iyi anlaşılan kiz kardes gibi :)

Seyyah valla ben bilmiyorum Canim uzun zamandır böyle bir etkinlikte görmedim sadece hedik ile bulgur mü yulaf mı nohut mü mercimek mı bilemedim :)) oyle bir şey Kaynatip tereyağı ile karistiriyorlardi galiba . Aman onceden zaten neyi böyle suslu yaparlardı ki :) cok guzel olmuş sizin ki

Bir de ben İngilizce öğretmeni olarak eğer imkanınız varsa onunla günde belli bir saat İngilizce konuşmanızı yoksa da ona İngilizce şarkılar dinletmenizi öneriyorum..Şuan için kulak yatkınlığı olmasının ona ilerde sağladığı faydalara inanamayacaksınız..

Her şey meleklerimiz için<3

Gecms olsun canim aralarindaki bag guclu olduktan snra atlatrlar bu sureci onemli olan iyilesmis olmasi sukur

Aa funda ile meslektaş ciktin :)

Ben konuşmuyorum ama şarkı dinletiyirum ya da yurt disi haberlerini dinlerken falan bir sekilde muhatap olmasına dikkat ediyorum .

Parmem yildonumunuz kutlu olsunnn. Evt cnm izmir den hic bir yere gitmk istemem ben. Yeni evlenmislerdi eylul ayinda.

Sagol Canim . Umarım onur boyu birbirlerine oyle bir ask ile bagli kalırlar ki evlat sevgisinin eksikliği onları mutsuz etmez Canim . İnsanlar kendine düşeni yaşıyor hayatta ne diyelim her seyin hayırlısı

Ay çok sevindim dönmenize canım harika bir haber bu! Kuzenin için de ayrıca sevindim. Hayatta en önemli şey sağlık. Dilerim bir daha aynı acıları yaşamasın ömür boyu mutlu olsunlar Evlat sahibi olmak için illaki doğurmak gerekmiyor ayrıca

Eki Görüntüle 1000021
İdoşcaaaan çok tatlısın sen
Canım kuzenine de naile de geçmiş olsun. Daha hepimizin dişleri çıkmadı merak etme geç kalmış sayılmazsınız

kızlar biz dün 7 aylık olduk

Öykümm güzel gözlüm nice mutlu sağlıklı ayların sonra da yılların olsun

Günaydın hepinize ben dün kuaföre gittim kızlar aylardan sonra saçımı boyattım sarışınım artık oh bir iyi geldiki sormayın gitsin öpüyorum

oohh çok iyi yapmışsın nasyam değişiklik iyidir candır valla.. en kısa sürede foto da isteriz ammaa söyleyim :)

Super yaa herkes simdi burda :))
O olaylardan sonra icimden hic topige girmek gelmemisti kiiiiiiiiii yakaladim sizi )

hoş geldiinnnn canımcımm seni tekrar görmek çok güzel

Al canım kurbik prens belki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz

heyyy kurbişiimm gelip seni kocamann öperimm ama maalesef ben prenses değilim
yarım yaşında olmuş Çikocuk maaşallah ona annesi mutlu olun hep

canım hadi geçmiş olsun atlatmışsınız diş krizini.. bizim de sanırım yeni başlıyor bir kaç belirti gösterdi çünkü Arduş korkuyla bekliyoruz valla :18:
ve evet yazın daha rahat olacağımıza eminim en azından Arda artık çok az kusuyor o konuda hala ayyy naptı öyle yaaa diye düşünüp duruyorum seyyahım :)) ilerde sorarsın hesabını teyzesi

Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)

gülünce gözlerinin içi gülüyor
kendimi senden alamıyoruumm bu şarkı benden Asu kuşuma gelsin.. bu nasıl bir tatlılıktır yarabbim ya içim açıldı baktıkça tokasına ayrı bittim zaten :) maşallah canım ya

ayyy harika görünüyor hediğiniz canım ya tabaklar da iştah açıcı çookk inci inci dişleri olsun Arenimin

Tünaydın kızlar. Dün size başıma geleni anlatayım. Eşim yüzünden hep rezil oluyorum ben yaa

kendileri utanmıştır arastam yaa seni öyle görünce içten içe kıskanmışlardır emin ol bu da senin farkın olsun dünüşcann güzel kadın seni :))

İdooşş Arduş un gözleri kamaştı kendinden geçti amaaa naptın oğluma a gelin kızım yaa
senin güzelliğine kurban ya maşallah sana on yüz bin milyon kere

Selam kizlar,hosbuldum araniza :))

canım senin adına çok sevindim.. mutlu oldugun anlaşılıyor buradan keşke herkes nerede mutluysa orada yaşayabilse
kuzenin için de çok geçmiş olsun hastalığı atlatması çok güzel bir haber. keşke öyle bir sonucu da olmasaydı ama buna da şükür denmeli..

bu arada foto isteriz bakalım büyüdünüz mü naptınız dimi ama

maşallah 7. ayınız kutlu olsun nice aylara sağlıkla

sağol canım sağlıkla yaşlarını da görürüz inşallah

İyi ki doğdun Asummmm Hayatımızın ışığı tam 6 aylık oldu bugün :103::119::124::118:

yarı yaşın kutlu mutlu olsun asucukk

Al canım kurbik prens belki burda bulur prensesini günaydın bu arada herkese. Bugün 6. Ayımızı dolduruyoruz

hehe çok tatlı olmuş bu kurbaa nice nice aylara

Daha nice 7 aylara canm boncuk kızınla

amin canım çok sağol

Maşallh prensese canım.Kocaman oldular ha.Nice 17-27-37 ler inşallah
büyüdük valla ne çabuk geçti 7 ay :S

Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var

oy oyy maşallah sana asuu çok yakışmış tokan yarı yaşında kutlu olsun cimcime

Ayyy fıstığım benim sen ne tatlı olmuşsun öyle güzeller güzeli. Canım Allah bağışlasın maşallahı var çok tatlı hele saçlara bittim

güzel sözlerin için çok teşekkür ederiz arastacım

oyy maşallah sizi büyüyoruz hep beraber
aynen canım büyüyoruz zaman akıp gidiyor valla

Öykümm güzel gözlüm nice mutlu sağlıklı ayların sonra da yılların olsun

amin canım inşallah hep beraber olur :)) kocaman olduklarını da görürüz inşallah

Eki Görüntüle 1000021

oy oyy helen prenses gibisin maşallah sanaa saç bandına bittim harikaa siyahlar bu kadar mı yakışır bir insana yaa

hediğiniz hayırlı olsun canım masa harika aren onlardan harika :)) kocaman olmuş maşallah bizde daha diş miş yok huzursuzluğu çok

parmecim sizinde yıl dönümünüz kutlu olsun bence git canım değişiklik her zaman eyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…