Fesata bak fesataiçten içe yarışa girmiş bide çaktırmıyo. Ay çok zayıflamışsın diyince de öyle özel bişey de yapmadım ama zayıfladım der böylesi
Aynen öyle canım.Birde ben ona diyorumki ne güzel ayağının dibinde spor salonu var.Bence başla.Benim öyle bir şansım yok.Birlikte kilo veririz diyordum.
Hakikaten öyle canım.Bazen su erkeklerin kadınlarla dalga geçmesine hak vermiyor değilim . Ne fesat kadinmis yahu
Bizimki aşılamada canım daha inş. Tüpe gerek kalmaz ama hiç umudu yokgerçekten çok ciddi psikoloji gerekiyor. Sen zoru başarmışsın kiloyu mu veremiceksin
Canım inşallah gerek kalmaz.Allah tez zamanda ablana ve tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli, hayırlı evlatlar varsin.
Herkese günaydın ,
Bugun esimle tanışali bes yil oldu :) Esım bir sürpriz yaparak sabah bana bir teklif ile geldi . Bu aksam icin yakın sayılabilecek bir sehirde bir otel ayarlamis gidelim diyor . Ama inci dün üçe geliyordu uyudu bir haftadır böylemiz üst dişler bizi cok zorladı .
Bilemedim ki ne yapsam hasta olmasın bir de kuzum
Yıldönümünüz kutlu olsun canım.Bence gidin.Bu fırsat kaçmaz.
Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var
Allahım yerim ben onu.Maşşallah supanallah.Melek bunlar melek.
Bu arada çarşamba günü Aren'in 6 aylık aşılarını yaptırdık .. Ebe eve gidince fitil ver dedi bir fitil verdim ateş falan olmadı rahat atlattık çok şükür ... Oğlumun diş yüzünden kilo alımı yavaşlamış pek takılmadım açıkçası bence sağlıklı olması kilolu olmasından daha önemli ... Bir de diş hediğini yaptık bebeğimin teyzoşları :)Eki Görüntüle 999778 Eki Görüntüle 999779 Eki Görüntüle 999780 Eki Görüntüle 999782 Eki Görüntüle 999783 Eki Görüntüle 999784 Eki Görüntüle 999785 Bu yurtdışındaki amcamız için acele yapılan hedik esaslısı için İstanbul'daki teyzemizi bekliyoruz
Iııııııııııı rengarenk cıvıl cıvıl görünüyor.Bizim daha dişimiz çıkmadı.
.Tünaydın kızlar. Dün size başıma geleni anlatayım. Eşim yüzünden hep rezil oluyorum ben yaaHatırlarsanız birkaç hafta önce bi vedaya gitmiştim buraya da yazmıştım oynadım kurtlarımı döktüm diye. Ben mekanı biliyordum salaş bir ortam eşim dedi ki herkes ona göre giyinir sen de salaş bişeyler giy. Tamam dedim. Deri bir tayt üzerine de bir kazak giydim, saçımı da 2 yandan topladım ve elle topuz yaptım. Neyse bi gittim kızlar anlaşmış kuaföre gitmiş saçlar başlar yapılmış şıkır şıkır kıyafetler giyilmiş. Ben hastanede çalışmadığım için bu durumlardan haberim olmuyor tabi eşim nasıl yönlendirirse öyle. Dün akşam yine bir veda vardı ve ben bu kez rezil olmamak için gittim saçlarımı yaptırdım Helen topuzu, Ceket vs. giydim anam bi gittim bu kez başka bir mekan herkes saçlarını toplamış giymiş kotunu, kazağını gelmiş. Ben yine geçen seferki gibi herkesten farklı. Ayyy yaa rezillik üstüne rezillik
Ay valla okurken gülerek kokudum.Tutturamadınız yani.Valla annesi senin nasıl giyinip süslendiğini tahmin edebiliriz ama bu kokoş seni sollar.Takma kafana yanında bu prenses varken çuvalda giysen bu meleğe bakmaktan seni unuturlar
Selam kizlar,hosbuldum araniza :))
Ben de Nail de cok iyiyiz. En son esimin isi icin 2 seneligine Hatay a gitmistik ancak toki ile fir.a arasinda cikan anlasmazliktn oturu sozlesme feshedildi ve izmirdeyizzzz :))) yeniden yasiyorum sanki bir basinalik basta zevkli gelse de sonralari agir gelmeye basladi. Kuzenim hastaydi hatirlicaksinizdir. Kemoterapi basarili hastaligi atlatti ancak iki yumurtaligi da alindigindan dogurganligini yitirdi,esi simdilik anlayisli ve destekci ama zaman gosterecek.
bu topigi en bastan okumak lazim. Odevim cokbu arada hepinizin minnaklari cok buyumus masalllahhh Allahim nazardan kotu gozden korusun.
Canıım kuzeninin hastalığını atlatmasına çok svindim.Ama o buruk kalmıştır.Herşeyden önce onun sağlığı önemli.İnşallah eşide hep anlayışlı ve destek olur.