2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Fesata bak fesata içten içe yarışa girmiş bide çaktırmıyo. Ay çok zayıflamışsın diyince de öyle özel bişey de yapmadım ama zayıfladım der böylesi

Aynen öyle canım.Birde ben ona diyorumki ne güzel ayağının dibinde spor salonu var.Bence başla.Benim öyle bir şansım yok.Birlikte kilo veririz diyordum.

Bazen su erkeklerin kadınlarla dalga geçmesine hak vermiyor değilim . Ne fesat kadinmis yahu
Hakikaten öyle canım.

Bizimki aşılamada canım daha inş. Tüpe gerek kalmaz ama hiç umudu yok gerçekten çok ciddi psikoloji gerekiyor. Sen zoru başarmışsın kiloyu mu veremiceksin

Canım inşallah gerek kalmaz.Allah tez zamanda ablana ve tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli, hayırlı evlatlar varsin.

Yıldönümünüz kutlu olsun canım.Bence gidin.Bu fırsat kaçmaz.

Bugünün şerefine kuzumun son çektiğim fotosunu koyayım bari :)
Eki Görüntüle 999777
Saçımız yok ama tokamız var

Allahım yerim ben onu.Maşşallah supanallah.Melek bunlar melek.

Iııııııııııı rengarenk cıvıl cıvıl görünüyor.Bizim daha dişimiz çıkmadı.

.

Ben şıktım ama kızım benden daha şıktı kızlar
Eki Görüntüle 1000021

Ay valla okurken gülerek kokudum.Tutturamadınız yani.Valla annesi senin nasıl giyinip süslendiğini tahmin edebiliriz ama bu kokoş seni sollar.Takma kafana yanında bu prenses varken çuvalda giysen bu meleğe bakmaktan seni unuturlar

Canıım kuzeninin hastalığını atlatmasına çok svindim.Ama o buruk kalmıştır.Herşeyden önce onun sağlığı önemli.İnşallah eşide hep anlayışlı ve destek olur.

Kızlarr tlfndan tek tek alıntılamaya sînir oluyorum. Çikom hepinizi tek tek öpüyormuş tabi bıdıklarınızı da
GÜNEBAKAN canım nerden istersen ordan alırız çikiletayı istediğin de iskender olsun canım o Asuyu yerim ama ben maşallah parlıyor resmen kuzum çok güzelin çokkk diyor çîkom
SEYYAHH nasıl güzel bir görüntü o rengarenk
ARASTA misafirim vardı dinletenedim şarkıyı ama yarın ilk iş onu dinleteceğim İdoş da çok tatlı çoookk kokoş olmuş yerim ben bu güzelliği
PARMECİM nice nice güzel yıllara umarım bol bol eğleniyorsundur.... Çok güzel bir süpriz olmuş valla eşine tebrikler
CEMİLE amin canım Allah aratmasın kimseye

Kizlar nasilsiniz?
Biz iyiyiz cok sukur.Bu hafta cok cabuk gecti.1 gun misafir agirladim,sonraki gun bwn gittim 2 gunde annem bizdeydi cabucak ve iyi gectigini soyleyebilirim.
Gecmise bir goz attim.

Ayse,arasta,mutluluk,gunbakan bebisleriniz cok tatli cikmis 41 kere masallah.
Ben bebis dusunmedigim zamanlar baska bebekler pek dikkatimi cekmezdi sarisin ve mavi gozlu olanlar haric ama simdi butun bebekler dikkatimi cekiyor ve inanilmaz icim kayniyor mucize bunlar.

Seyyah bizde hedik deriz disbugdayina.Resimler cok guzel gorunuyor.Darisi basima 2 hafta sonra yapiyorum ins.

Nasya saclarin hayirli olsun gule gule kullan.Cok merak ettim.

Parmis yildonumuz kutlu olsun esin cok iyi dusunmus super olur degisiklik.

Cemile bebisin bobreklerine bakilacakti ne oldu canim?
Kilo konusunda bende cok dertliyim 10 kg fazlam var ( ve kizkardesim 3 ay sonra evleniyor.Butun dikkatler bizde olur ben simdi ne yapicam acil,sok,expres biseyler yapmam lazim. Ameliyatan korkmasam yag aldiricam.

Buarada asiya kadar barisi doktoruna goturmemeye karar verdim o yuzden aile hekimligine kendim icin kan vermeye gittigimde barisinda kg,boyuna baktirdim.
Bu ay tam anlamiyla basladigim ek gidanin ne kadar yansidigini cok merak ettim.
Sonuc 1 cm boyu uzamis 950 gr almis masallah.Cok sasirdim tartiniz dogrumu diye sacma bir soru sordum Son zamanlarda hep 500 gr civari aliyordu.
Ki baris cok nadir bitirir ek gidayi cogu zaman 3-5 kasik zoraki yer.
Ama supheliyim kendi doktoruna gotursemmi diyorum.

Ya ben de sırf gelişimi için götürüyorum.şükürler olsun hiç hastalanmadı çikom ama sağlık ocağında boyunu doğru ölçmüyorlar. Tartıları da bozuktu bir ara. Kıyafetle ölçüyorlar kış günü... Aslında hiç gitmeye gerek yok özele, tabi aile hekiminde ölçümler daha dikkatli olsa....

Şimdi de küçük, yakışıklı bir erkek hediyem, sen çok tatlısın canım...

Caniminici burdayim
Ayy ang cok gecmis olsun prensesim dusmus kiyamam nasil uzuldun kimbilir.Rabbime emanetler bende kanepede salliyorum ama tam dalan kadar yastigin iki ucunu tutuyorum.Acayip hareketliler.

Evt cnm nasil oldu anlamadm zaten bi anda yerdeydi sukur bsey olmadi baris kuzum nasil ;-)

Canım dün idrar kültürü sonucunu internetten öğrenemedim.Şimdi doktoru aradım.Sonuçlara bakacak.1saat sonra tekrar arayacağım.Duruma göre böbreklerine bakarız demişti.İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

Canım, ışık yüzlüm, güzel gözlüm sen doğumgünü hediyem misin? Seni çok öpüyorum canım benim.

Canım doğum günün kutlu olsun.Bebişin ve eşinle birlikte nice mutlu yıllara...

Ben aile hekimligine 3. gunu topuk kani alma disinda hic goturmedim.O gun oyle gicik oldum ki hemsireye asilarinida dr.yaptiriyorum.
Bir yandan da maddi olarak zorluyor heray ozele gitmek.
Barisida kiyafeti ile tarttilar.Kac gr.dusmek gerekir acaba?
Neyse yinede uc asagi bes yukari ogrenmis oldum.

İns.iyi cikar bu durumlarda da zaman bir turlu gecmez.

Allahım allahım sabah sabah ne güzellikler görüyorum öylee tokalı şekerpara
diş hediğiniz kutlu olsun ağrısı ateşsiz dişler çıksın
günaydınlarrr

merhabalarr :)

maşallahhh bebişlere

Ben şıktım ama kızım benden daha şıktı kızlar
Eki Görüntüle 1000021

Bisuru sey yazicktm eylus izn vermiyo PARMIS yildonumunz kutlu olsn git rabi cnm degisiklik super olur.GUNEBAKN asucumu yerim yerimm :-D ARASTA idos cokkkk tatli olms citir cerez:-D SEYYAH dis bugdaynz cok guzel olms

Şimdi de küçük, yakışıklı bir erkek hediyem, sen çok tatlısın canım...

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inşallah hepimizin böcüklerinin dişleri sorunsuz çıkar ...
Fundacım takılma Arda imzasını attı daha ne isteyin
Herasera doğum günün kutlu olsun..
Arasta İda bir elime geçerse kurtuluşu yok kokoşum benimmmmm
Godofmercy kız buralara gelmişsin haberim olmadı aşk olsun
Suba 200 gr düşüyorlar kıyafetlerden
Kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum bugün arkadaşlarımla buluşacağım kendime çeki düzen vereyim hoşçakalın

Son düzenleme:
tünaydınlaarr gecikmeli kahvaltımı yaptım kayfemide içtim geldim

ang canım bebeğin için geçmiş olsun daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama şimdi okuyunca yazayım dedim hemen bütün bebeklerimizi Allahım korusun tüm belalardan kötülüklerden...

heresera doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere

güppgüzeell bir hafta sonu diliyorum herkese
gezmeli tozmalı az uyanmalı bol yemeli

Canim Hatay da oldugumu belirtmistim ama sen gormedin sanirim ve senin o civarda oldgnu bilmiodum yoksa mutlaka gorusurduk. Patladim kimsesizlikten :))

Tunaydınn annişkolar!!!mutlu ve huzurlu hafta snları dılıuorum sızlere,İdil ile birlikte....biz ailecek 11 gıbı uyandık!!guzel guzel kahvaltımızı yaptıktan sonra İdili mısıl mısıl uyuttum!!hala uyuyor!!!kahvemi yudumlayıp bır taraftanda klasık hafta sonu gazetemi okuyorum!!!ocagada İdil e corba koydum!! Bakalım begenecekmıyız!!! Ispanaklı mercımek corbası!!besleyıcı bı corba!!!minik bebegıme afıyetle dıye bı kıtap aldım!guzel tarıfler var!!

merhaba güzel bayanlar

4 sayfada okuduklarım,, mutluluk,,günebakan,,ayseerb,, yeni aylarınız hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün bücürükleriniz maşallahh hepsine

seyyah diş buğdayınız olmuş güzel görünüyor :) bi heveslendim ama yine vazgeçtim :) öpüyorum seni ve areni

parme'cim eşinle bir ömür boyu huzurla devam edin inşallah öptüm kuzucum

devam edebilirsem okumaya yazıcam inşallah sevgiler herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…