2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Merhaba anneler herkese iyi hafta sonlarıKaç günlerden beri takipteyim ama yazamıyorum çalışan anneliğe alışamadım daha:)Gelelim hatırlayabildiklerime..
Angy geçmiş olsun canım bizimki de düşmüştü öğreniyorlar düşe kalka büyümeyi..
Herasera senin doğum günün,parme sizin de yıldönümünüz kutlu olsun..Bebişlerinizle nice güzel yıllara..
Cemileyd geçmiş olsun size de canım sonuçlar iyi çıkar inş..
Güzel fıstık İda,Minik kuş Asu,kurbağa prens Çiko,güzeller güzeli Öykü,Aren bebiş çok güzelsiniz maşallah hepinize...Atladıklarım varsa k.bakmayın kızlar..

Kızlar ben kahvaltı için oğluşa bebe bisküvisi yaptım rondodan çekip pekmez ve devam sütüyle karıştırdım sevdi kuşum sizle de paylaşmak istedim.
2 çay bardağı tam buğday unu
2 çay bardağı pirinç unu(istenirse konmayabilir)
Yarım çay bardağı irmik
4 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı yoğurt

Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..

Kizlar biz sizi baya bi geriden takip exiyoruz bu hafta 6. Ay asilarimizi vurulup kati gidaya geciicez insallah bi kac sorum olucak bebeklerin meyve eebzesini organikmi aliyorsunuz ?
Muhallebilerini pirin ununda degilde pirinc lapasindan yapin diyorlar o sekilde yapan var mi ?
Birde cok tahilli unlar varmis yada yulaf unu onlari nerden bulabiliriz

Canım tarifini akdım.En kısa zamanda yapacağım.

Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847

Güle güle kullansın miniğin canım.

Canım halk ekmeği satan yerlerde olur.Birde carrefour gibi büyük marketlerde bulunur.

Arkadaşlar idrar kültürü sonuçları çıktı.Çok şükür birşey yokmuş.Böbreklerine bakmak için ultrasonu kontrole gittiğimizde duruma göre ieteyecekmiş.
Merak edip soran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Canım tarifini akdım.En kısa zamanda yapacağım.

Güle güle kullansın miniğin canım.

Canım halk ekmeği satan yerlerde olur.Birde carrefour gibi büyük marketlerde bulunur.
Teşekkürler canim hadi geçmiş olsun sevindim birey cikmamasina

Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
Sen ne kadar tatlisin öyle yakışıklı. Güle güle kullansin güzel güzel mamalar yesin sandalyesinde annesi.
Canim internetten alışveriş yapıyorsan eğer ekoorganik diye bir site var. Orada bütün unlarin organigini hatta tereyagini pekmezini alabilirsin.

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha gostermesin.

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim kociş işe başlar fırsat buldum okudum ama, eltim çocukları dünbendeydi yoğun geçti baya ama mert sevinçli heyecanlıydı ev kalabalık olunca Coşuo örümceğe bindirdik hoşuna gitti tepinio
geçmişe süzüldüm aklımdakiler
angy cemıleyd geçmiş olsun cnm
bizimkide sepet beşikten düşecekti
idrar sonucunuza sevindim
parmecim yıldönümünüz kutlu olsun tadını çıkarın
idoşuma mşllh süslü kuzum
heracım doğum günün kutlu olsun sağlıkla uzun yıllar dilerim bebişinizle
kurbik çiko o göbüşü yerim
diğer bebişler birbirinden güzel mşllh
seraye mama sand çok güzel bıdık bol bol yesin büyüsün bisk tarifini not ettim tşkler
mönü
khvltı: 1 kaşık pirinç unundan yapılan muhallebi yanında ceviz tereyağ çökelek yumurta
yoğurt
tavuk parçalı tarhana
kendimize tavuk haşlamıştım çok az çorbasına kattım
8 tahıllı meyveli kaşık maması

takipteyim özlüyom kızlar sizi
bu arada mertin dili siyah oluo öğrendimki cevizdenmiş sizde bu şekilde oldumu? 🍼

CEMİLE sonuçların iyi çıkmasına sevindîm
ARASTA çikocan şarkıyı çok sevdi bittikçe tekrar izledik çikocan çoookkk teşekkür etti kocaman da öpmüş seni
HERASERA ailenle ve sevdiklerinle güzel yaşlara iyi ki doğmuşsun

Kızlar çikom 6. Ay hediyesi olarak bi de desteksiz oturmaya başladı

Bizim de doktorumuz ben yapayım dedi aşılarını ama ben sağlık ocağına yaptırıyorum hemşiremizin eli çok hafif... Valla ne kadar kalın giydiğine bağlı bizimki 100 gr fln düşüyo o yüzden de inanmıyorum... Millet de bana diyor hasta değil ne diye özele görürüyorsun diye ama işte gelişimini takip etmek istiyorum. Belki bu ay son defa götürürüm...

yarasın kuzuma masasında yediklerii annesii..:)
bende bugün ateşi dktora götürdüm bizim doktorumuz mavi şehirde.dönüşte e bebeke baktm mama sandalyesi için ama pek bişey yoktu.
yarın joker bakıcam bakalım....mama sandalyesine geçip kullanan arkdaşlar vardı ama ben pek takip edemedim o dönem topiği bir tek ayşeciğimin sölediği aklımda.yarın onada bakıcam seninkide aklımda şuan :))

Aferin Çikocana..Biz nerdeyse 7 aylık olcaz ama hala otururken düşüyozz

Güzel canım bizimki sağlam olması önemli içine sinen bişey bulursun inş.

Caımm güle güle kullanın güzel güzel mamalar yiyin üstünde ;

Teşekkür ediyoruz teyzoşlar..Kurabiyecim bizimkinin dili de bi ara baya bi turuncuydu dr dil rengi hastalık belirtisi değil demişti..Yediklerinden oluyormuş,Mertinki de cevizdendir dediğin gibi..Afiyet olsun kuzuya menüsü çok zenginmiş paşanın

Son düzenleme:
sareya mama sandalyeniz hayırlı olsun ne tatlı maviş maviş :)

arastacık :) ida helen kızım senin o tatlı duru güzelliğine bayılıyorum maşallahhh

Cemileyd sizede çok geçmiş olsun canım

heraa canım doğum günün kutlu olsun,mutlu yıllara ailenle... kızların alıntılarında gördüm geç oldu ama :)

Diğer arkadaşlar öpüyorum sizleridee

Son düzenleme:
canlar biz bu demir ilacına anca şimdi başlayabildik. ana sağlığından hemşire vegaferon diye bir ilaç verdi bana ona başladık şimdilik.. aç mı tok mu veriyorsunuz ve hangi ilacı kullanıyorsunuz ?

Son düzenleme:
canlar biz bu demir ilacına anca şimdi başlayabildik. ana sağlığından hemşire vegaferon diye bir ilaç verdi bana ona başladık şimdilik.. aç mı tok mu veriyorsunuz ve hangi ilacı kullanıyorsunuz ?

Canım bize de onu vermişti hemşire, ama alerji yaptı bizde kullanmıyoruz.doktorumuz kırmızı ete başlarız dedi. Ama içirirken emzirmiyordum öncesinde ve hemen sonrasında...

Teşekkürler canim hadi geçmiş olsun sevindim birey cikmamasina

Hepinize çok teşekkür ederiz .Elam hepinizi ve arkadaşlarını kocamaaaaaaan öpüyor.

Canım bizede verdiler ama doktorumuz kullanmayın.Kan testi yaparız gerek olursa o zaman bakarız dedi.

Kizlar halk ekmege gittim 2 cesit un vardi biri tam bugday unu digeri organik tam bugday unu 7tahilli un yoktu adam bu iki cesit var dedi

Aaalıntılar gitti ya

Tondora en son seni almıştım düzeltme sebebine yaşlılık mı yazdın pek bi güldüm
Biz de vegaferon kullanıoz aç karna ve içtikten sonra yarım saat bişi Yemicek demişti ebe ben de öle yapmaya çalışıom

Dünya güzelleri yakışıklıları Allah hepinizi nazardan korusun nası tatlı bişilersniz sizzz

Diş hediğine burda da diş dirgiti derlermiş:26:

Herasera nice mutlu senelerin olsun bıdıklarınla beraber

Ya ben anca okuyabiliom kızlar yetişemiom o yüzden çoook az yazıom
Kusuruma bakmıosunuz dimiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…