Benim oto koltuğu ana kucağı geniş şimdilik yetiyor canım orda yediriyorum bir de oturtamadığım için daha iyi oluyor o ama dediğin gini kafayı dikiyo oturmaya çalışıyo çok yaramaz kız bunlarBi de atıyo kendini emniyet kemeri takıyorum nereye gidecekse artık Gündüz uyurken salondaki park yatakta yatıyor canım.
ana kucağın canım
şimdilik bi sorun yok bizde ben iş yaparken oturuyoo ama yakında sığarmı muamma
ben gündüz otruduğum yerde uyutuyorum gece uykusunda yatağında
Merhaba arkadaşlar..bişey sormak istiyorum.sanırım babyboum uyku tulumu kullananlar vardı.memnunmusunuz ve onu giydirdiğinizde üstüne bişey örtüyor musunuz?içine ne giydiriyorsunuz?oda scalığımız 21 derece.indirime girmiş de ona göre alıcam.
Bu arada kızım dört aylık ve süt için azalmaya başladı diyenler vitamalt kullansın.dört gündür içiyorum ve sabah ilk günlerdeki gibi üstüm ıslanmıştı..
Bende sipariş verdim canım indirimden, 2 yaşa kadar aldım benMerhaba arkadaşlar..bişey sormak istiyorum.sanırım babyboum uyku tulumu kullananlar vardı.memnunmusunuz ve onu giydirdiğinizde üstüne bişey örtüyor musunuz?içine ne giydiriyorsunuz?oda scalığımız 21 derece.indirime girmiş de ona göre alıcam.
Bu arada kızım dört aylık ve süt için azalmaya başladı diyenler vitamalt kullansın.dört gündür içiyorum ve sabah ilk günlerdeki gibi üstüm ıslanmıştı..
canım ben de inek sütüyle mayalamayı düşünüyorum yoğurdu.. yalnız stresli gördüm seni biraz.. ek gıdaya geçiş zaten zor bir süreç hem bizim hem de bebeklerimiz için. bir de stresli olursak daha da çıkmaza gireriz.. biraz sabır gerekiyor.. mesela bebeğin hemen alışmayabilir sevmeyebilir vereceğin ek gıdayı. zorlamadan sevdirmeye çalışmak lazımmış. zaten hemen hissediyorlar bu bıdıklar bizdeki sıkıntıyı. o yüzden biraz rahatlamaya çalış bu süreç içinayrıca geçmiş olsun reflüden ben de müzdarip bir anneyim.. bilirim sıkıntısını maalesef...
Merhaba arkadaşlar..bişey sormak istiyorum.sanırım babyboum uyku tulumu kullananlar vardı.memnunmusunuz ve onu giydirdiğinizde üstüne bişey örtüyor musunuz?içine ne giydiriyorsunuz?oda scalığımız 21 derece.indirime girmiş de ona göre alıcam.
tşkler kızlar..bende gündüz oturduğum odada ana dizinde uyutuyorum ama sığmıo artık ayaklar dışarda:) salıncak alan warmıydı bu ara onu düşünüyorumm hem bayılıo sallanmaya hemde mamada yedirilir sanırım üstünde ne dersinizz
arasta bu arada idoş pek sewmemş gibi :) ama ilk tepki böyle normal...berkay biz yemek yerken masaya gelmek için yalandan ağlama numaraları inlemeler kedi gibi miyawlıo mırıl mırıl masaya gelio kucağımıza alıyoruz susuoo çok şeker yaaaaa :)
Bende sipariş verdim canım indirimden, 2 yaşa kadar aldım ben
Ay Berkayıma bak sen akıllı bıdıkSofrada oturcakmış hay Allahım yaa İda pek sevmedi canım evet bugün püre yerine suyunu verdim onda da buruştırdu ağzını alışacak napalım hepimiz alıştık. Yılmadan vericem ve şimdi diyorum ki iyi ki tattırmaya başlamışım 6. ayda sütüm yetmemeye başlayınca çok zorlanıcakmışım meğer. Anca alışacak gibi duruyor değişik tadlara :))
Evet cok haklisin biz ancak cts gideceğiz Dr a sonrasında esimin ailesine gideceğiz hafta sonu icin ancak pzt basliyabilcem umarım cok geç kalmam
Bnde seni seviyorum tatlim....idosa bayildim.....doktorumuz yogurt havuc suyu elma suyu muhallebi vermeyr bsla dedi..havuc suyuna bayildk...yogurt denicez birazdan..ondada ayni performansi gosteririrz umarm
O hayırlı olsun angym yaa off ben de püreyi sevmedi diye suyunu verdim bugün ve sonuç yine hüsranAma zorlamıyorum yarın püre vercem tekrardan.
uff yaa kızlar kızım acı çekio belli diş çıkarıo bu ne böyle yaa önce alt iki diş çıktı şimdi onun yanı kabarmış üstten çıkması gerekmezmiydi dayanamadım şurup verdim çok ağlıo gözlerinden nasıl yaş gelio ısırıo bişeler rahatlıo az sonra acıo herhalde basıo çığlığı şaşırdım kaldım zorla uyuttum şimdi inşallah düzelir biraz, kalksın soğuk kompres yapacağım havuçla ve bezle
Ah canım yaa doktoruna sorsana bakalım ben CALGEL JEL duymuştum lokal anestezi yapıyo sanırım diş etlerine. Belki acısı hafifler uygunsa kullanırsın ?
Kız niye pazartesiyi bekliyon söyle babannesine mayalasın yoğurtları İncişkoma :))
Rica ederim bi de bişey hatırlatmak isterim daha 4 ay bizimkilere göre biraz daha küçük keşke püre ile mi başlayalım yoksa meyve sebze suyuyla mı diye sorsaydınız. Allah korusun ciğerine falan kaçmasın da !
arıcam cnm birazdan doktoru aradım yerinde değilmiş jeli duydumda bu tarz jeller diş çıktıktan sonra leke yapabiliyormuş diye duymuştum olmazsa kuzenim diş hekimi akşam bide onu arayım sorayım
haklısın söyleyeyim de onu bir danışsınlar, ben 7. aya doğru başladığım için orasını düşünemedim tabi.. uzaktan uzağa yardım etmekte zor oluyo, keşke kendi girip sizlerle paylaşımda bulunsa işi o kadar kolay olacakki.. hamileleikten itibaren 1000 kere söyledim ama durumu biraz özel işte uzun süre ekrana bakamıyor yada bişey okuyamıyor, geçirdiği kaza yüzünden.
ben bu forum sayesinde sanki yıllardır anneymişim gibi olmuştum.. annemle kayınvalidem şaşırıyolardı.
bir sorayım ben şu olayı teşekkürler:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?