2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ana kucağın canım
şimdilik bi sorun yok bizde ben iş yaparken oturuyoo ama yakında sığarmı muamma
ben gündüz otruduğum yerde uyutuyorum gece uykusunda yatağında

tşkler kızlar..bende gündüz oturduğum odada ana dizinde uyutuyorum ama sığmıo artık ayaklar dışarda:) salıncak alan warmıydı bu ara onu düşünüyorumm hem bayılıo sallanmaya hemde mamada yedirilir sanırım üstünde ne dersinizz

arasta bu arada idoş pek sewmemş gibi :) ama ilk tepki böyle normal...berkay biz yemek yerken masaya gelmek için yalandan ağlama numaraları inlemeler kedi gibi miyawlıo mırıl mırıl masaya gelio kucağımıza alıyoruz susuoo çok şeker yaaaaa :)

Merhaba canım evet ben kullanıyorum ve bişey örtmüyorum içerisi soğuksa bi külotlu çorap, bi ayaklı pijama, üzerine de bir kolsuz çıtçıtlı, bir kollu çıtçıtlı bir de pijamasının üstünü giydiriyorum, üstüne de tulumu sıcacık uyuyor.O zaten yorgan niyetine.

Son düzenleme:
Bende sipariş verdim canım indirimden, 2 yaşa kadar aldım ben

canım benim huyum bu telaşlıydım anne olunca iyice arttı siren takıp geziyorum naniiii naniii :))çok saol cevabın için demek seninkide reflü inşallah biran önce atlatırız bu sıkıntıyı sağlıklarına kavuşurlar. bana ilaç verdiler ama daha çok kusuyordu ilaçta kullanmıyorum 6 ayda azalıyormuş onu bekliyorum

Ben de kullanıyorum memnunum . İcine kolsuz bir bady üstüne bur ince tulum ya da alt üst once bir pijama giyiyor

Üstüne birşey örtmuyorum Canim

Ay Berkayıma bak sen akıllı bıdık Sofrada oturcakmış hay Allahım yaa İda pek sevmedi canım evet bugün püre yerine suyunu verdim onda da buruştırdu ağzını alışacak napalım hepimiz alıştık. Yılmadan vericem ve şimdi diyorum ki iyi ki tattırmaya başlamışım 6. ayda sütüm yetmemeye başlayınca çok zorlanıcakmışım meğer. Anca alışacak gibi duruyor değişik tadlara :))

Evet cok haklisin biz ancak cts gideceğiz Dr a sonrasında esimin ailesine gideceğiz hafta sonu icin ancak pzt basliyabilcem umarım cok geç kalmam

Evet cok haklisin biz ancak cts gideceğiz Dr a sonrasında esimin ailesine gideceğiz hafta sonu icin ancak pzt basliyabilcem umarım cok geç kalmam

Kız niye pazartesiyi bekliyon söyle babannesine mayalasın yoğurtları İncişkoma :))

Bnde seni seviyorum tatlim....idosa bayildim.....doktorumuz yogurt havuc suyu elma suyu muhallebi vermeyr bsla dedi..havuc suyuna bayildk...yogurt denicez birazdan..ondada ayni performansi gosteririrz umarm

uff yaa kızlar kızım acı çekio belli diş çıkarıo bu ne böyle yaa önce alt iki diş çıktı şimdi onun yanı kabarmış üstten çıkması gerekmezmiydi dayanamadım şurup verdim çok ağlıo gözlerinden nasıl yaş gelio ısırıo bişeler rahatlıo az sonra acıo herhalde basıo çığlığı şaşırdım kaldım zorla uyuttum şimdi inşallah düzelir biraz, kalksın soğuk kompres yapacağım havuçla ve bezle

Bnde seni seviyorum tatlim....idosa bayildim.....doktorumuz yogurt havuc suyu elma suyu muhallebi vermeyr bsla dedi..havuc suyuna bayildk...yogurt denicez birazdan..ondada ayni performansi gosteririrz umarm

O hayırlı olsun angym yaa off ben de püreyi sevmedi diye suyunu verdim bugün ve sonuç yine hüsran Ama zorlamıyorum yarın püre vercem tekrardan.

O hayırlı olsun angym yaa off ben de püreyi sevmedi diye suyunu verdim bugün ve sonuç yine hüsran Ama zorlamıyorum yarın püre vercem tekrardan.

Zorlamadan sevdirmeye calisicaz napalim canim yavas yavas bkalim bzmki yogurdu sevicekmi...

Ah canım yaa doktoruna sorsana bakalım ben CALGEL JEL duymuştum lokal anestezi yapıyo sanırım diş etlerine. Belki acısı hafifler uygunsa kullanırsın ?

Ah canım yaa doktoruna sorsana bakalım ben CALGEL JEL duymuştum lokal anestezi yapıyo sanırım diş etlerine. Belki acısı hafifler uygunsa kullanırsın ?

arıcam cnm birazdan doktoru aradım yerinde değilmiş jeli duydumda bu tarz jeller diş çıktıktan sonra leke yapabiliyormuş diye duymuştum olmazsa kuzenim diş hekimi akşam bide onu arayım sorayım

haklısın söyleyeyim de onu bir danışsınlar, ben 7. aya doğru başladığım için orasını düşünemedim tabi.. uzaktan uzağa yardım etmekte zor oluyo, keşke kendi girip sizlerle paylaşımda bulunsa işi o kadar kolay olacakki.. hamileleikten itibaren 1000 kere söyledim ama durumu biraz özel işte uzun süre ekrana bakamıyor yada bişey okuyamıyor, geçirdiği kaza yüzünden.

ben bu forum sayesinde sanki yıllardır anneymişim gibi olmuştum.. annemle kayınvalidem şaşırıyolardı.
bir sorayım ben şu olayı teşekkürler:26:

Kızlar ida solak sanırım ne uzatırsam sol elini uzatıyor önce :))

Rica ederim sorun bence de daha çok küçük halası aman bişey olmasın :) Gelinize de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…