2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Herasera doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yaşların olsun.

Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
Mama sandalyenizde üzerinde oturan da çok güzel canım. Güle güle kulanın.

Geçmiş olsun cemilecim. Çok sevindim iyi haberler getirmene.
Ayşecim sen nereye götürüyorsun çikoyu rutin kontroller için ?
canlar biz bu demir ilacına anca şimdi başlayabildik. ana sağlığından hemşire vegaferon diye bir ilaç verdi bana ona başladık şimdilik.. aç mı tok mu veriyorsunuz ve hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
bizede vegaferon vermişti canım, ama Selim vegaferpnu içtikten sonra kusuyordu o yüzden değiştirdi doktorumuz. Şuan Ferrum kullanıyorz.

Canım ben manisada götürüyorum hem bahaneyle annemleri görmüş oluyorum.izmirde doğduğu hastanede bi doktora götürüyordum memnub kalmadık sonra da izmirde hiç götürmedik. Şükür hiç hasta da olmadı.

Canım bize de onu vermişti hemşire, ama alerji yaptı bizde kullanmıyoruz.doktorumuz kırmızı ete başlarız dedi. Ama içirirken emzirmiyordum öncesinde ve hemen sonrasında...

hadi yaa alerjide yapabiliyor demek aklımda olsun o zaman :S aslında en iyisi kırmızı et

Hepinize çok teşekkür ederiz .Elam hepinizi ve arkadaşlarını kocamaaaaaaan öpüyor.

Canım bizede verdiler ama doktorumuz kullanmayın.Kan testi yaparız gerek olursa o zaman bakarız dedi.

bende öpüyorum ela kuzucuğunu oda mantıklıymış

evet canım son günlerde kendimi çok yaşlı hissediyorum burdada harfleri birbirine karıştırınca.. bu ilaç bi garip kokuyor dimi şekerli bi kokusu var sanki sen eylül annesiydin dimi canım umarım doğru hatırlıyorumdur :)

selim ağzının tadını biliyor annesi :) gerçekten çok garip bir kokusu var

iyi geceleeerr

saate bakıp bakıp "offf ben neden hala uyumuyorum?" diye sorup duruyorum kendime :44: ama cevap alamıyorum pek saygı değer iç sesimden sonra da sabah ayyh çook uykum varr yeaa diye söyleniyorum sanırım kendi kendime biraz zaman geçirme derdine düşmekten oluyor bütün bunlar off offff

Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847

afiyetler olsun yakışıklıya ayrıca çok da güzelmiş bu prensin tahtı annesi hayırlı olsun

Cemilecm çok sevindim canım bununla geçmiş gitmiş olsun

kızlar bebişlere her gün yoğurt yediriyor musunuz ?
ben her gün yediriyorum canım.. üstelik 1 kere de değil. Arda sebze püresini ya da çorbasını sade yemiyor yoğurdu katınca götürüyor yani gün içinde yoğurdu sade de yediriyorum, meyveli de yapıyorum, sebzesine de katıyorum

canımmm doğum günün kutlu olsun.. ​eşin ve iki meleğinle birlikte sağlıklı,mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum sana

biraz geç oldu kusura bakma lütfen seviliyorsun canım öperim çok

Mutlu huzurlu bi gun olsun hepimize...bzm bugun gunumuz var gcen gun bahsettigm 50 yas ustu teyzelerle

Teşekkürler kızımın güzel teyzoşu şarkını çooook beğendik

oy oyy maşallah sana asuu çok yakışmış tokan yarı yaşında kutlu olsun cimcime

Teşekkürler canım benim

Canım, ışık yüzlüm, güzel gözlüm sen doğumgünü hediyem misin? Seni çok öpüyorum canım benim.

Doğum günün kutlu olsun canım. Güzel ailenle nice güzel yaşlar gör

Afiyet bal şeker olsun kuzuma Oğluşun çok tatlı canım maşallah çok neşeli görünüyor

Güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindim geçmiş olsun bir daha hastalanmasın inşallah

Günaydınnnn

Evet doğru sayılır pek de yaşlanmamışsın bak hafıza ii
Ama sezaryen olunca Ağustos a atladık

Bunların büyükler iöin tek içimlik şişeleri de var deliyim biliom ama çık severdim tadını onlarda bu pas gibi tat yoktu ama vegaferonda var
Bi de kan ilacından sonra su vercek miyiz dişleri çıkanlar için

cnm nice nice mutlu sağlıklı yıllara meleklerinle beraer biraz geç oldu ama haftasonu pek giremedim:))

Merhaba Kızlar sizi fırsat buldukça takip ediyorum.(altta kullanıcı adımı yakalayanlar vardır) paylaşımlarınız benim için çok faydalı oluyor; öğünler,gelişim,Nerde ne kullanmalı.... Hepiniz sağolun Belki daha önce konuştunuz ben görmediim bilmiyorum ama oto koltuğu için araştırma yapan yada fikri olan var mı? Ben kararsız kaldım römer mi maxi cosi mi yada başka bir marka mı...? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Herkese iyi haftalar...

Bakalım geçmişte ne varmış ne yokmuş

günaydın :) sorma vallahi kendimi berbat çökmüş hissediyordum evdede ustalar gelecekti işler vardı her yeri kaldırdım ve ustalar gelmedi tekrar silip süpürüp yerleştim bittimm ..

evet canım diğer topicte hamileyken paylaşımlarımız oluyordu epey sen nasılsın hımm kızın mı oğlun mu vardı şimdi onu soruyorum kendime ,, kız :26:

ang günaydın tatlım ayserb gözün aydın çıkın gezin süper hava var eminim orası kat kat daha güzeldir durusell ikra aldı başını gidiyor ikraa gel teyzeye gel gel geelll dice hoş geldin canım günebakanımm selam sanada günaydın :) güzel hafta sonları arastaa ve güzel helen sizede merhabaa

bizde sabah İlkerimle dışarı çıkıp hava aldık çok iyi geldi allahım artık yaz geliyor yavaştan içim kıpır kıpır olmaya başladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…