Mama sandalyenizde üzerinde oturan da çok güzel canım. Güle güle kulanın.Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
Geçmiş olsun cemilecim. Çok sevindim iyi haberler getirmene.Arkadaşlar idrar kültürü sonuçları çıktı.Çok şükür birşey yokmuş.Böbreklerine bakmak için ultrasonu kontrole gittiğimizde duruma göre ieteyecekmiş.
Merak edip soran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Ayşecim sen nereye götürüyorsun çikoyu rutin kontroller için ?Bizim de doktorumuz ben yapayım dedi aşılarını ama ben sağlık ocağına yaptırıyorum hemşiremizin eli çok hafif... Valla ne kadar kalın giydiğine bağlı bizimki 100 gr fln düşüyo o yüzden de inanmıyorum... Millet de bana diyor hasta değil ne diye özele görürüyorsun diye ama işte gelişimini takip etmek istiyorum. Belki bu ay son defa götürürüm...
bizede vegaferon vermişti canım, ama Selim vegaferpnu içtikten sonra kusuyordu o yüzden değiştirdi doktorumuz. Şuan Ferrum kullanıyorz.canlar biz bu demir ilacına anca şimdi başlayabildik. ana sağlığından hemşire vegaferon diye bir ilaç verdi bana ona başladık şimdilik.. aç mı tok mu veriyorsunuz ve hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
Canım bize de onu vermişti hemşire, ama alerji yaptı bizde kullanmıyoruz.doktorumuz kırmızı ete başlarız dedi. Ama içirirken emzirmiyordum öncesinde ve hemen sonrasında...
Hepinize çok teşekkür ederiz .Elam hepinizi ve arkadaşlarını kocamaaaaaaan öpüyor.
Canım bizede verdiler ama doktorumuz kullanmayın.Kan testi yaparız gerek olursa o zaman bakarız dedi.
Aaalıntılar gitti ya
Tondora en son seni almıştım düzeltme sebebine yaşlılık mı yazdınpek bi güldüm
Biz de vegaferon kullanıoz aç karna ve içtikten sonra yarım saat bişi Yemicek demişti ebe ben de öle yapmaya çalışıom
Dünya güzelleri yakışıklıları Allah hepinizi nazardan korusun nası tatlı bişilersniz sizzz
Diş hediğine burda da diş dirgiti derlermiş:26:
Herasera nice mutlu senelerin olsun bıdıklarınla beraber
Ya ben anca okuyabiliom kızlar yetişemiom o yüzden çoook az yazıom
Kusuruma bakmıosunuz dimiiiiii
Herasera doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yaşların olsun.
Mama sandalyenizde üzerinde oturan da çok güzel canım. Güle güle kulanın.
Geçmiş olsun cemilecim. Çok sevindim iyi haberler getirmene.
Ayşecim sen nereye götürüyorsun çikoyu rutin kontroller için ?
bizede vegaferon vermişti canım, ama Selim vegaferpnu içtikten sonra kusuyordu o yüzden değiştirdi doktorumuz. Şuan Ferrum kullanıyorz.
kızlar bebişlere her gün yoğurt yediriyor musunuz ?
Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
Arkadaşlar idrar kültürü sonuçları çıktı.Çok şükür birşey yokmuş.Böbreklerine bakmak için ultrasonu kontrole gittiğimizde duruma göre ieteyecekmiş.
ben her gün yediriyorum canım.. üstelik 1 kere de değil. Arda sebze püresini ya da çorbasını sade yemiyor yoğurdu katınca götürüyorkızlar bebişlere her gün yoğurt yediriyor musunuz ?
gülünce gözlerinin içi gülüyor
kendimi senden alamıyoruummbu şarkı benden Asu kuşuma gelsin.. bu nasıl bir tatlılıktır yarabbim ya içim açıldı baktıkça tokasına ayrı bittim zaten :) maşallah canım ya
oy oyy maşallah sana asuu çok yakışmış tokan yarı yaşında kutlu olsun cimcime
Canım, ışık yüzlüm, güzel gözlüm sen doğumgünü hediyem misin? Seni çok öpüyorum canım benim.
Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
Arkadaşlar idrar kültürü sonuçları çıktı.Çok şükür birşey yokmuş.Böbreklerine bakmak için ultrasonu kontrole gittiğimizde duruma göre ieteyecekmiş.
evet canım son günlerde kendimi çok yaşlı hissediyorum burdada harfleri birbirine karıştırınca..bu ilaç bi garip kokuyor dimi şekerli bi kokusu var sanki sen eylül annesiydin dimi canım umarım doğru hatırlıyorumdur :)
selim ağzının tadını biliyor annesi :) gerçekten çok garip bir kokusu var
Günaydın kızlarr!! Bugün kvyi uğurluyorum eşim de izin almış. Kvyi bırakıp bi güzel gezeriz
Günaydınnnn
Evet doğru sayılır pek de yaşlanmamışsın bak hafıza ii
Ama sezaryen olunca Ağustos a atladık
Bunların büyükler iöin tek içimlik şişeleri de var deliyim biliom ama çık severdim tadınıonlarda bu pas gibi tat yoktu ama vegaferonda var
Bi de kan ilacından sonra su vercek miyiz dişleri çıkanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?