2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bnde seni seviyorum tatlim....idosa bayildim.....doktorumuz yogurt havuc suyu elma suyu muhallebi vermeyr bsla dedi..havuc suyuna bayildk...yogurt denicez birazdan..ondada ayni performansi gosteririrz umarm
Canım ne zaman basladın tattırmaya, ara veriyor musun farklı gıdalar arasında?
Ayy canım ya kıyamam, bu zorlukları da var dimi diş çıkarmanın, en kısa zamanda azalsın kuzunun acısı inşallah.
Kızlar ida solak sanırım ne uzatırsam sol elini uzatıyor önce :))
Selimde öyle canım, babası futbolcu olcak diyor o yüzden

Ne kadar bilimsel geçerliliği var bilmem ama solaklarin matematik zekası daha iyi oluyor sanki :)

Not: farkedildiginde iki kolu birden kullanmayı öğretmeye çalışın diye bir yazı okumuştum sanki

Son düzenleme:

Ahha doğru en iyi golcüler solaklardan çıkıyor :))

o hayırlı olsun angym yaa off ben de püreyi sevmedi diye suyunu verdim bugün ve sonuç yine hüsran Ama zorlamıyorum yarın püre vercem tekrardan.

canım pütürlü sevmeyip yemiyorsa kavanoz mama denesen hero baby nın sebzelisi filan benımki bayılarak yiyor arada veriyorum hep pütürlü kıyamıyorum.hem içinde bizim bir kerede de hazırlayabileceğimizden daha fazla sebze var.
Bence her çocuk aynı değil.zorlanabilir öğürür ben de iştahsız bir çocuk olarak zorlamaktan hoşlanmıyorum senin gibi.
Bizim doktorumuz çok önermedi kavanoz ama her çocuk aynı değil kız bebeişler daha nazlı olabilir ablamın kızıda yemedi pütürlü bunlardan verdi hiç yememesinden daha iyidir bence.

Ne kadar bilimsel geçerliliği var bilmem ama solaklarin matematik zekası daha iyi oluyor sanki :)

Not: farkedildiginde iki kolu birden kullanmayı öğretmeye çalışın diye bir yazı okumuştum sanki

Evet canım kesin okumuşsundur ve hatta sağlaksa sol kullanması için de teşvik edilmeli. Böylece beyninin her iki tarafını da kullanmış olur.

ne kadar bilimsel geçerliliği var bilmem ama solaklarin matematik zekası daha iyi oluyor sanki :)

not: Farkedildiginde iki kolu birden kullanmayı öğretmeye çalışın diye bir yazı okumuştum sanki

buna katılıyorum kızlar ben de hep çcocuğum solak olsun isterdim küçükken :)

Ah canım yaa doktoruna sorsana bakalım ben CALGEL JEL duymuştum lokal anestezi yapıyo sanırım diş etlerine. Belki acısı hafifler uygunsa kullanırsın ?

Delimavinin eşi dis hekimiydi galiba o Pirasa verin demişti

saolun kızlar sordum jelden sürülebilirmiş soğuk bişeler yedir dedi kuzenim çağ kaşığını soğut ver eline dedi korkma hasta olmaz dedi,pırasayı dedi havucu soğut ver eline dedi çok devam ederse calpol ver dedi. arasta ikrada solak sanırım hep sağa vermeye çalışıyorum ama solla alıo solla vuruo ve sola daha kolay dönüo:26::26:

Benim yaptığımda hiç pütür yoktu tattım canım. Suyu bile sevmedi kız düşün yani Alışıcak yavaş yavaş teyzesi :))

"Çoğu bebek ilk önce her iki elini de eşit olarak kullanır. Birkaç ay içerisinde bazıları bir elini diğerinden daha sık kullanmaya başlar. Bazıları ise bunun için ilk doğum günlerinin gelmesine kadar beklerler. Bazıları önce bir ellerini kullanmaya başlarken daha sonra bunu değiştirirler.

Önemli olan sizin kullanmasını istediğiniz değil, bebeğin en rahat olduğu elini kullanmasını sağlamaktır. Nüfusun %70'i sağ elini kullanır, %20'si ise sağ elini kullanmaya yatkındır, aksine ilişkin bir şey görmezseniz sizin bebeğinizin de böyle olacağını varsayabilirsiniz. Sağ eline bir şeyler verin. Eğer sol elini uzatıp tutuyorsa veya sağ eliyle alıp sol eline geçiriyorsa ünlü bir ressam olma veya dünyanın en yüksek binasını dizayn etme yolunda olabilir."

buna katılıyorum kızlar ben de hep çcocuğum solak olsun isterdim küçükken :)

benimde eşim öğretmen aksine sağlak olsun diyip duruo ama zeka yönünden falan deil solak çocuklar yazı yazarken sıraya otururken falan sıkıntı çekiyormuş o yüzden:26: ama ikra inatla soldan tutuo.

benimde eşim öğretmen aksine sağlak olsun diyip duruo ama zeka yönünden falan deil solak çocuklar yazı yazarken sıraya otururken falan sıkıntı çekiyormuş o yüzden:26: ama ikra inatla soldan tutuo.

Esın bu konuda haklı Canim lisede solak arkadaslara ozel kolcak yaptırmıştık :)

Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle 33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo

dogum gunun kutlu olsun cnm daha yaslanmak ıcın cok erken :) ama ınsan 20 den sonra tutamıyo zamanı cabuk gecıyo ocagın 16 sıda bnm dogumgnm 24 olcam nasıl 24 oldum anlamadm oglak burcusun sende sanırım bn tam bı oglagım :)

Yilbasinin maskotu inci

nasıl da neşelenmiş kuzum kostümünün içindee tatlı meleğim benim ilk yeni yılın sana sağlık mutluluk getirsin ve sen hep böyle gül

selam canım hoş geldin sen de siz erken başlamışsınız ek gıdaya valla çok da şanslısın sevmiş kuzucuk herşeyi :)) ben 5. ayını bitirdiği zaman başlamayı planlıyorum.. yoğurtla başlaycm havuç,bal kabağı,elma,armut şeklinde devam edicem bakalım

sıfatını sevdiğim ya tiplere bak hele o kaşığa bakış attığı poza bittim "bu ne lenn yabancı bir cisim yaklaşıyor" diye geçiriyor içinden sanki yerim senin o havuçlu suratını yaa ek gıdalı gelinim benim

Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle 33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo

canım sende bu hayat ışığı, bu enerji ve pozitiflik varken asla yaşlanmazsın merak etme Eşin, İdoşun ve Çestırınla birlikte daha nice güzel yıllara kuzucum mussmuutluu ol yeni yaşında

hehe bizim babamızda futbolcu hayal edıyo butun babalar aynı desene real madrıde transfer olacakmıs bn dıyorum yollamam oglumu uzaga esım de dıyor kı sımdı boyle dıyon ama o zmn ararsın kıwanc oglumm ben arabamı degıstırmek ıstıyorum

Bu devirde ya popcu ya topçu ya da bakan oğlu olacaksın zaten:)

Kızlar biraz nostalji olsun diye 2014 Ağustos anneleri topiğine baktım biraz. Bakmasaydım keşke.
Bebeğini kaybeden birkaç kişinin mesajına denk geldim. Oğlum yaramaz, ağlıyor, uyumuyor, emmiyor, kucağımdan inmiyor vs. şikayet ettiğim her konu için utandım kendimden.
Çok şükür sağlıklı, hep kucağımda, uyumuyor ve devamlı ağlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…