Delimavinin eşi dis hekimiydi galiba o Pirasa verin demişti
Canım ne zaman basladın tattırmaya, ara veriyor musun farklı gıdalar arasında?Bnde seni seviyorum tatlim....idosa bayildim.....doktorumuz yogurt havuc suyu elma suyu muhallebi vermeyr bsla dedi..havuc suyuna bayildk...yogurt denicez birazdan..ondada ayni performansi gosteririrz umarm
Ayy canım ya kıyamam, bu zorlukları da var dimi diş çıkarmanın, en kısa zamanda azalsın kuzunun acısı inşallah.uff yaa kızlar kızım acı çekio belli diş çıkarıo bu ne böyle yaa önce alt iki diş çıktı şimdi onun yanı kabarmış üstten çıkması gerekmezmiydi dayanamadım şurup verdim çok ağlıo gözlerinden nasıl yaş gelio ısırıo bişeler rahatlıo az sonra acıo herhalde basıo çığlığı şaşırdım kaldım zorla uyuttum şimdi inşallah düzelir biraz, kalksın soğuk kompres yapacağım havuçla ve bezle
Selimde öyle canım, babası futbolcu olcak diyor o yüzdenKızlar ida solak sanırım ne uzatırsam sol elini uzatıyor önce :))
Kızlar ida solak sanırım ne uzatırsam sol elini uzatıyor önce :))
Canım ne zaman basladın tattırmaya, ara veriyor musun farklı gıdalar arasında?
Ayy canım ya kıyamam, bu zorlukları da var dimi diş çıkarmanın, en kısa zamanda azalsın kuzunun acısı inşallah.
Selimde öyle canım, babası futbolcu olcak diyor o yüzden
Ne kadar bilimsel geçerliliği var bilmem ama solaklarin matematik zekası daha iyi oluyor sanki :)
o hayırlı olsun angym yaa off ben de püreyi sevmedi diye suyunu verdim bugün ve sonuç yine hüsranAma zorlamıyorum yarın püre vercem tekrardan.
Ne kadar bilimsel geçerliliği var bilmem ama solaklarin matematik zekası daha iyi oluyor sanki :)
Not: farkedildiginde iki kolu birden kullanmayı öğretmeye çalışın diye bir yazı okumuştum sanki
ne kadar bilimsel geçerliliği var bilmem ama solaklarin matematik zekası daha iyi oluyor sanki :)
not: Farkedildiginde iki kolu birden kullanmayı öğretmeye çalışın diye bir yazı okumuştum sanki
Ah canım yaa doktoruna sorsana bakalım ben CALGEL JEL duymuştum lokal anestezi yapıyo sanırım diş etlerine. Belki acısı hafifler uygunsa kullanırsın ?
Delimavinin eşi dis hekimiydi galiba o Pirasa verin demişti
Kızlar ida solak sanırım ne uzatırsam sol elini uzatıyor önce :))
Ayy canım ya kıyamam, bu zorlukları da var dimi diş çıkarmanın, en kısa zamanda azalsın kuzunun acısı inşallah.
canım pütürlü sevmeyip yemiyorsa kavanoz mama denesen hero baby nın sebzelisi filan benımki bayılarak yiyor arada veriyorum hep pütürlü kıyamıyorum.hem içinde bizim bir kerede de hazırlayabileceğimizden daha fazla sebze var.
Bence her çocuk aynı değil.zorlanabilir öğürür ben de iştahsız bir çocuk olarak zorlamaktan hoşlanmıyorum senin gibi.
Bizim doktorumuz çok önermedi kavanoz ama her çocuk aynı değil kız bebeişler daha nazlı olabilir ablamın kızıda yemedi pütürlü bunlardan verdi hiç yememesinden daha iyidir bence.
buna katılıyorum kızlar ben de hep çcocuğum solak olsun isterdim küçükken :)
buna katılıyorum kızlar ben de hep çcocuğum solak olsun isterdim küçükken :)
benimde eşim öğretmen aksine sağlak olsun diyip duruo ama zeka yönünden falan deil solak çocuklar yazı yazarken sıraya otururken falan sıkıntı çekiyormuş o yüzden:26: ama ikra inatla soldan tutuo.
Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo
Yilbasinin maskotu inci
Selam kizlar yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun :))
Biz 4ayda basladik tattirmalara ama benim kizim devamini istedi hep gozunden yaslar akti. Meme verip kandirdim.
Ilk elma suyu ile basladim gun gun arttirdim ve sonra elmayi cam rendede rendeledim verdim pure gibi. Sonra havuc armut la devam ettik.
Avakado aldik. Peceteye sardim yumsadi ve verdim. Kizim bayildi ama babasi verdirmedi sade tadi bize cok kotu geldi. (Ilk kez yedik melekle bizde:)) ) suan armutla veriyorum bayila bayila yiyor devamini vermiyorum. En fazla yarim cay bardagi. Ama cok istiyor siz ne kadar veriyorsunuz?
Sirada muz patates ve mandalina var. Doktor bu sekilde siralama verdi.
Yogurt vermedim daha doktorumuz 5 ay dedi. Mama ile yap dedi.
Kızlar kaç gündür yoğurtla başlıycam dedim dedim ve dedim ama bazı teknik nedenlerden dolayı havuçla başladım. Çünkü çok şartlamıştım kendimi illa 1 ocakta başlıycam diye aksilik olunca dayanamadım verdim havucu ve bugün ilk kez su da içti hem suda hem de havuçta yüzünü buruşturdu yaa. Ama yılmak yok denemeye devam
Havuç deneyimimizden kareler :))
Eki Görüntüle 916373 Eki Görüntüle 916375 Eki Görüntüle 916376 Eki Görüntüle 916378 Eki Görüntüle 916379 Eki Görüntüle 916382
Bu da suyla ilk karşılaşmamız :))
Eki Görüntüle 916383 Eki Görüntüle 916384
Kızlar çok dertliyim 33 oldum saat 12 itibariyle33 yaa 33 Allahım ne çabuk geçti zaman ayağım çukura doğru yaklaşıyo
hehe bizim babamızda futbolcu hayal edıyo butun babalar aynı desene real madrıde transfer olacakmıs bn dıyorum yollamam oglumu uzaga esım de dıyor kı sımdı boyle dıyon ama o zmn ararsın kıwanc oglumm ben arabamı degıstırmek ıstıyorum
Bu devirde ya popcu ya topçu ya da bakan oğlu olacaksın zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?