2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Çikooo adamım bu ne tarz yaa, çok yakışıklısın maşallah sana..

Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee

Çikocaaann oturuşundaki heybeti asaleti severimm ben ama tatlı kuzum benim
çookkk teşekkür ettik teyzeleri size :) size de kocamann bir öpücük gönderiyor çikom

aminnn canımm... bugün ilk defa sebze çorbası deneyeceğim umarım dediğin gibi aaaa diye açar ağzını :) akşam da senin verdiğin meyve püresi tarifini yaptım bakalım onu da severek yiyecek mi :) akşam azıcıkın babamıza verdim pek bi beğendi umarım çikocan da beğenir :)

buralar benden sorulur duruşu :)
maşallah paşama...
aynen canım 4 evin tek kuzusu olduğunun farkında sanırım şimdiden :)

Ohh maşallah köşesine kurulmuşşş tam bir küçük adam. Lider vasıfları seziyorum sende çikom yanakların tam yemelik
burcu aslan da değil ama bakalım göreceğiz :) yanaklara talip çokk, diyorum hep herkese yetecek kadar çiko mevcut :)

canımmm çok sevindim.... :) sağlıklı olsunlar da alırlar kiloyu elbet...

oyyy oyyy oyy aferin İdoşa ... böyle böyle sevdikleri yemekler bulunacak herhalde...ilk meyveden başlayınca çiko da tarhanaya burun kıvırıyo az

canım ben de yavaş yavaş geçiyorum. daha yoğurt meyve ve tarhana çorbası verdim... yarın doktor kontrolümüz var kahvaltıya da başlarız herhalde...

Topikce derin bir oh çekebiliriz artık oh bee :)

Kufretmek istiyorum

Dünden beri belki 10 kez denedim alıntı yapamadım sayfa kapandı meleklerinizi öpüyorum hepsi cok guzel cok Tatli :)

Arasta idanin yemesine cok sevindik oyle oyle alışacak yavrum demek ki

Kanım dondu diyecek söz bulamıyorum

Maşallah idoşuma böle değişik şeyler denemeli artık iyi fikir canım

Seni görünce günü güzel geçmezmi insanın öperim

Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar
Selim tatlım benim çok yakışıklısın sen yaa seni ham ham ham yaparım görürsün bak
Duruşum rapunzelim fıstığım narin prensesim maşallah sana güzeller güzeli
çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
Vayyy çikoma bak tam artist yaa hani futbol takımlarına yazdırırlar ya sen de bunu Hollywood a yazdır Ayşe ahahah
tamam canım ben sadece spor yapmıyorum. azalttım herşeyi. ayyy ben de vermek istiyommmm kilocuklarımı
Hadi canım ha gayret başaracaksın. Azmin elinden hangi kilo kurtulmuş
Toprakçım adın da sen de çok güzelsin maşallah sana
Canım çok geçmiş olsun ayy çok kötü bir durum Allah bir daha yaşatmasın

Burası yemyeşil valla canım yaz gelince hep beraber atlayalım çimenlere
Ayyyy en zoru ön üst dis valla öldürdü ikra beni bide bazen diorum emeklemeseydi pufff terlikleri yakalayip yalio sehpaya tirmanmaya calisio felaket disten de canavar zaten cildiricigimmmm vee 3gunfur hic ek gida yemio((
Allah sabır versin her şey üst üste olmuş. Çok zor çok

Aaaa balerin de süper fikir ve hediyeleri de çok iyi düşünmüşsün canım. Bekliyoruz resimleri

Canım benim kolay gelsin sana. Her girdiğimde gözlerim arıyor seni
Canım arı konseptine bayıldım. Ay bu yaz topicte çok güzel kareler olacak gibi bir his var içimde Arduşuma arı olmak çok yakışacak süper yaa
Eki Görüntüle 1008066

cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:
Ahahaha çok komik olmuş kız öldüm gülmekten Ay yavrum yaa bayılmış çorbaya puhahahah
Ay dünya tatlısı bunlar iyi ki doğurmuşuz maşallah canım çok şeker Allah bağışlasın hepsini
Canım çok geçmiş olsun bu sistit tüm kız annelerinin başında bela. Sonuçlardan haberdar et canım. Kıyamam Eylüşüme

O zaman sebze püresi versen tek tek acaba nasıl olur :26: Mesela bir gün patates , bir gün havuç bir dene bakalım canım
İnşallah kalmamıştır canım çok geçmiş olsun. Havalar bi ılık bi soğuk insan ne giydireceğini şaşırıyo
Amin dünüş kız ne güzel dua o öyle ahahaha
Tebrikler arastam vallahi azimlisin başarırsın yaşam koçum olur musun :)

Papatya çok güzel fikir canım İda' ya çok yakışacak tam da onu yansıtıyor bence

Sağol Günebakancım Asu için de konsept bekliyoruz Veeee gözümüz aydın çok şükür ki geçmiş Asumun kalbişi Kilo almaya uzamaya da başlamış. Çok sevindim çok mutlu oldum canım
Heheyyy ne güzel haberler sabah sabah maşallah kuzucuklara
Teşekürler canım insan seviniyo valla
Ayyy yaa ne anneler var kıyamam ben o kıza bi de çekip paylaşmışlar rezilliklerini
vuu aferin idaya demekki kurallara uymuyacak bunlar listede ne yoksa onları seviyorlar :)
Aynen öyle canım liste dışı bu kuzular
Yaz bakalım ben de merak ettim. Ay popişi boklulara bak sen daha şimdiden zevkleri var
çok güzel bi haber bu canımmm sonunda damak zevkine uygun bişey bulunduuu papatya prensesin ohh süper süper afiyetlerolsun devamı hep gelsin inşşşşşş
Amin canım gelse ne iyi olur devamı
maşallah idoşaaaa. güzel bi tarif canım. deneyelim biz de :))
Haha deneyin valla güzel oldu bugün yine yapıcam birazdan
Sapol canım inş. alışacak iyice

Kanım dondu diyecek söz bulamıyorum

Maşallah idoşuma böle değişik şeyler denemeli artık iyi fikir canım

Seni görünce günü güzel geçmezmi insanın öperim

Çok sağolun kızlar sevincime de üzüntüme de ortak oluyosunuz iyi ki varsınız İnşallah tüm yeğenlerim her şeyleri sorunsuzca yerler

Godof onun arbası var güzel mi güzel ahaha çok tatlı maşallah canım koca delikanlı olmuş :)))

Son düzenleme:
Bu nasıl bir vahşet? Tamamını izleyemedim bile. Allah bildiği gibi yapsın. Allah korusun böyle muameleden. Yavruma birinin bunu zorla yaptığı gözümde canlandı da, mahvederim. Zaten yemek istemediğini belirtiyorlar.Bizim bıdık kulağıyla oynamaya, dobüşünü kasmaya, başını çevirmeye başlıyor.Yer misin deyip kaşığı uzatıyorum, yemezse bırakıyorum.Yememesi beni üzüyor; ama asla zorlamam. Hep derler ya, sokakta bulmadık biz yavrularımızı. Ay çok fena oldum.Allah hepimizinkini korusun.Sağlık, huzur, mutluluk versin onlara.

Bir günü bir gününe tutmuyor demek ki bebeciklerin.Bunu da öğrenmiş oldum Bazen yiyor bazen yemiyor. İnşallah bizimkiler de kısa zamanda yemeye başlar.

Çok uyanık bunlar çooook.Bir yerde bu yöntemi okumuştum.Memeye benzediği için parmaktan yiyorlarmış. Memekolik bızdıklar

Sağ olasın.İnşallah biz de bol bol yeriz.Memeyi hiç sorma Kızım meme bağımlısı zaten.Uyku mendili almıştım ona. Eşime diyorum ki, biz boşuna almışız. O uyku arkadaşını seçmiş bile. Meleğinin kilo almaya başlamasına sevindim. Geçmiş olsun.

ellerine sağlık canımm inşallah ayıla bayıla yer Çikomm

kuzumm süper ötesi haberlerle gelmişsin o kadar sevindim kiiiii maşallah Asu kuşa herşey yoluna giriyor çok şükür öp fıstığımı yerime

Nailcmm beni de gezirsene arabanlaaaa yerim seni ben tatlım kocaman olmuşsun sen maşallahh

veee bir harika haber de İdoşumdan geldi :)) aferin bebeğim sana hep böyle devam et olur mu kuzum bak anneciğin ne kadar mutlu olmuş e haliyle biz de öylee :))

izledim ben de sinirden öldüm parçalayasım geldi kadını ayrıca videoyu paylaşan da babanın ta kendisiymiş okudum da.. o insan müsveddesinden ayrılmış. çocuklarını da 1.5 senedir görmüyormuş. mahkemeye bu videoyu anne çocuk istismarı yapıyor diye delil olarak sunmuş ve dediğine göre de videoyu sırf o yüzden çekmiş ve müdahale etmemiş. neyse sonuç olarak kimseye yazık değil de o iki yavrunun Allah yardımcısı olsun dünya güzeli ikisi de kıyamam

Bir suru alinti yaptim ama Nailcik accik huysuz onla ilgilenmekten sayfa kapanmis.
butun meleklerim cok guzel Allahim korusun.
gunebakan cok sevindim canim Asu kizimin gelisimine.
Bugun ne yemek ne meme hic bisi istemiyo cok mizirmizir moddayiz.
Takipteyim opuyoz sizii

Oh ki ne oh parmecim sağol canım

Konsept konusunda günebakan fikrini soktu parme aklıma canım ama ben oturup düşünüp araştırmadım daha. Bakalım neye karar veririm belli olmaz. Orijinal tasarımlar yapmak istiyorum ama herşeye yetişeyim derken elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum. :18:

Sağol canım darısı başınıza olsun inşallah

Teşekkürler Fundik teyzesi öperim zevkle

idoşla seniii duruşla bennnnnnnnn kocaman öperizzz devamıda gelicekk tapikisidee akıllı bıdığım yicekk artıkk

sende iyiki varsınnn kuzucummmmmm

GodOfMercy
alıntılar karışınca bu güzel suratı atlamışım istemeden sizinde güzel gecsin her gününüzz tatlı şeyyyyyy

Canım inşallah temiz çıkar sonuçlarınız, habersiz bırakma bizi.
iyi ya işte sinirlerini rahatlatmış oldum acaba selimin önceki fotoğrafları photoshop muydu yoksa ben gerçekten yaşlanıyormuyum
Selimin önceki fotoğrafları da saçlı değildi canım ya, keşke olsaydı
Belki gölgeden falan öyle gelmiştir sana.
bacanak naaber yaaa yeni panpa yapmışsın hayırlı olsun sen böyle karizmasın ayrıca olum saçı neapcann
Eyvallah bacanak, sende var konuşuyosun tabi neyse zaten Duru beni böyle seviyor
Alishia, tondra, ayseerb, cucu, suloz, dice hepinizin miniklerine maşallah.. Allah nazarlardan korusun..
tişikkirler canım.
Amiiiin.
o yanaklarını yerim senin
lokum gibi maşallah. Sülozz çok tatlı buuuu fındık
Teşekkür ederiz teyzesii.
Güzel gözlü Selim teyzoşun seni yemek için sabırsızlanıyor
bizde Biz dee
bırak dağınık kalsın panpa sen böyle daha karizmasınnnn
Mersi şekerim
Ooh süper bir haber. Daha iyi olacak inşallah canım.
Aferin İdoşa yavaş yavaş alışıyor kuzum.
Ayy Allahın cezası kadın çapa gibi tırnaklarını çocugun ağzına sokcak nerdeyse. Sinir oldum yaa
merhaba güzellik,, seni gördük ya çok güzel geçer kesin.

ayyy dünüşşş nasıl güzel bi benzetme çapa tırnaklııı vahşi pislikkkkkkkkkkkkkkkk
bu arada evet duruş selime öle seviyooo karizmaaa benim saçım ikimizede yeter selim diyooo ahahaha

Kızlar IdAya çorba ve karışık meyve kurusu yapıyorum.
Çorbaya pirinç , mercimek, soğan,havuç, patates, 2-3 yaprak taze nane ve tavuk suyu koydum. Pişince robottan geçirip kimyon ve zeytinyağı ekliycem.
Karışık meyve kurusu olarak da dut, gün kurusu, kayısı, üzüm, incir ve pestil var :) bunları robottan geçirip yoğurduna karıştırıcam :)))
BilgileriniZe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…