yeter tabii iyi günde kötü günde saçlıyken saçsızken paylaşsınlar herşeyleriniayyy dünüşşş nasıl güzel bi benzetme çapa tırnaklııı vahşi pislikkkkkkkkkkkkkkkk
bu arada evet duruş selime öle seviyooo karizmaaabenim saçım ikimizede yeter selim diyooo ahahaha
Ohh vitamin deposu afiyet olsun ida'ma atom olmuş o atomEki Görüntüle 1009920 Eki Görüntüle 1009921
Kızlar IdAya çorba ve karışık meyve kurusu yapıyorum.
Çorbaya pirinç , mercimek, soğan,havuç, patates, 2-3 yaprak taze nane ve tavuk suyu koydum. Pişince robottan geçirip kimyon ve zeytinyağı ekliycem.
Karışık meyve kurusu olarak da dut, gün kurusu, kayısı, üzüm, incir ve pestil var :) bunları robottan geçirip yoğurduna karıştırıcam :)))
BilgileriniZe
Eki Görüntüle 1009920 Eki Görüntüle 1009921
Çorbaya pirinç , mercimek, soğan,havuç, patates, 2-3 yaprak taze nane ve tavuk suyu koydum. Pişince robottan geçirip kimyon ve zeytinyağı ekliycem.
Karışık meyve kurusu olarak da dut, gün kurusu, kayısı, üzüm, incir ve pestil var :) bunları robottan geçirip yoğurduna karıştırıcam :)))
BilgileriniZe
sukur tahlıllerımız temız cıktı..merak eden herkese teşekkürler kuzularrr gcmıse dalmam lazım acılen gündemden gerı kalmamalıyım :) bu arada eylülde hala sacsızz bnde oyle toklar takmak ıstıyorm cucum gıbı bant takıyrmm kıza benzesn dıyee :)
OH Canim cok sevindim
Canim cook sevindim hadi gelmiş geçmiş olsunKızlar bugün yine okuyamadım.Ela durmuyor.Hemen yazıp çıkmam lazım.Hastaneye elayı kontrole götürdüm.Çok şükür iltihab temizlenmiş.Hepinize iyi akşamlar.
Heyyy yakisikli bey pek güzel gülmüşsun maşallah sanaGunumuz guzel gecsin..Eki Görüntüle 1009417
Ah canim nasil sevindim Aferin idosuma...onlarin istekle agizlarini actiklari anlar ne güzel demiiii...Kızlar günaydın :)))
Dün bir mucize gerçekleştiği için güne çok güzel başladımKendime öğlen yemeği için çerkez tavuğu yapmıştım dün. Sonra akşam üstü aklıma İdoşa da ona benzer bişey yapmak geldi. Tavuğu hiç denememiştim, belki sever diye sıvadım kolları, tam buğday ekmeği, tavuk suyu ve tavuk göğsünü attım robota ve bir güzel karıştırdım. Sonuç olarak İda 11kaşık yedi ve arkasından şansımı biraz daha zorlıyım dedim ve armut pişirdim tarçınla püre yaptım ve yarım armut yedi. Çok mutlu oldum yaa
Canim gözün aydin çok sevindim bu habere de allah bi daha sikinti yaşatmasin inş tatlimmKızlaaar güzel haberlerle geldim. Canım kızımın kalple ilgili sıkıntısı kalmamışKilo alımı yeniden başlamış çok şükür 6700 gr olmuşuz % 20 persentildeyiz %1 yükselmişiz yani Bu bile çok sevindirici benim için kızlar... Boyumuz 66 cm olmuş. Yeniden uzamaya kilo almaya başladı minik kuzum benim çok mutluyum çoook
Fundacim bi kaç ay önce gaz sancisiz günler geceler diliyoduk simdi ek gida duasi.ne cabuk geçiyor zaman ne güzel geçiyor..iyiki girdiler hayatimiza bu melekler...dün gece kapanışı ben yapmışım sabah da açılışı yapayım madem
günaydııııınnnnn herkeseeeeeeeeeçoook güzel bir gün olsun, zıpırcıklar verdiğimiz bütün kaşıklara aaaaaa diye açsın ağızlarını hm hımm diye beğensinler, vermeyince ağlasınlar inşallahh
ek gıda topiğinin sabah duası da böyle oluyor kızlar napalımm:118::119::122:
Bunu da gordum ya bu bana yeter :)
Bugun eşimin dogumgunuydu yemeğe dışarı çıktık inci cok neşeliydi koca bir genc kiz gibi oturup bizimle yemek yedi :)
Sonra pastamızı kesip eve geldik bir süre oyun halısında oynadı güldü bademle oynadılar . Bu aralar gece birden once uyumuyor . O yüzden 12:00 de emzirdim ve her zaman uyuduğu sekilde yani koridorda kucağında bir geri bir ileri yürüdüm ama küçük Hanfendi bundan rahatsız oldu . Ben de of sen bilirsin zaten kac kilo oldun taşınamıyorum diyip yatağına koydum ve son günlerde hep yaptıgı sekilde yüzustu yatırdım dönenceyi actım . Bes dk gecti sesi gelmiyor bir kontrol edeyim dedim bir de ne göreyim inci annelik kariyerim boyunca ilk kez kendi kendine uyumuş :) e bunu da gordum ya sonunda cok şükür :))
Eki Görüntüle 1009920 Eki Görüntüle 1009921
BilgileriniZe
sukur tahlıllerımız temız cıktı..merak eden herkese teşekkürler kuzularrr gcmıse dalmam lazım acılen gündemden gerı kalmamalıyım :) bu arada eylülde hala sacsızz bnde oyle toklar takmak ıstıyorm cucum gıbı bant takıyrmm kıza benzesn dıyee :)
Kızlar bugün yine okuyamadım.Ela rahat durmuyor.Hemen yazıp çıkmam lazım.Hastaneye elayı kontrole götürdüm.Çok şükür iltihab temizlenmiş.Hepinize iyi akşamlar.
Canim cook sevindim hadi gelmiş geçmiş olsun
Heyyy yakisikli bey pek güzel gülmüşsun maşallah sana
Ah canim nasil sevindim Aferin idosuma...onlarin istekle agizlarini actiklari anlar ne güzel demiiii...
Canim gözün aydin çok sevindim bu habere de allah bi daha sikinti yaşatmasin inş tatlimm
Fundacim bi kaç ay önce gaz sancisiz günler geceler diliyoduk simdi ek gida duasi.ne cabuk geçiyor zaman ne güzel geçiyor..iyiki girdiler hayatimiza bu melekler...
Angyy senin alintin ucmuss geçmiş olsun eylus de iyimis bi şey cikmamis ne guzel
Bugun eşimin dogumgunuydu yemeğe dışarı çıktık inci cok neşeliydi koca bir genc kiz gibi oturup bizimle yemek yedi :)
Sonra pastamızı kesip eve geldik bir süre oyun halısında oynadı güldü bademle oynadılar . Bu aralar gece birden once uyumuyor . O yüzden 12:00 de emzirdim ve her zaman uyuduğu sekilde yani koridorda kucağında bir geri bir ileri yürüdüm ama küçük Hanfendi bundan rahatsız oldu . Ben de of sen bilirsin zaten kac kilo oldun taşınamıyorum diyip yatağına koydum ve son günlerde hep yaptıgı sekilde yüzustu yatırdım dönenceyi actım . Bes dk gecti sesi gelmiyor bir kontrol edeyim dedim bir de ne göreyim inci annelik kariyerim boyunca ilk kez kendi kendine uyumuş :) e bunu da gordum ya sonunda cok şükür :))
süper, devamlı olur inşallah. Darısı da başımızaBunu da gordum ya bu bana yeter :)
Aslında içinde zararlı bişey yok ama yinede bilemedim ben günebakancım. Hamur diye ağır gelir mi acaba :26:Günaydın güzel arkadaşlarım... Şimdi birçoğunuz bebişler uyurken kahvaltısını hazırlayayım derdindedir :) Bişey merak ettim de krep verebilir miyiz acaba bebişlere? Biz sadece kahvaltıda zorlanıyoruz çünkü çorbayı meyveyi yoğurdu seviyor ama hiç tam teşekküllü bir kahvaltı yemiyor. Alternatif peşindeyim
Ahahay canım ya maşallah o nasıl bir jest yapmış öle anne banasına yerim kuzucuğumu öp bizim için bundan sonrada böyle gitmesini dilerim arkadaşım
Afiyet olsun İdacığıma bol bol yesin mamalarından
Çok şükür kızlar hadi geçmiş olsun hastalıklar topiğimizden uzak dursun
Sağol canım inşallah bundan sonra daha iyi olacak.
Bak görecek miyim diyordun sonunda gördün canım arkadaşım :) İnci en güzel doğum günü hediyesini vermişÇok da güzel vakit geçirmişsiniz ohh daha ne olsun
maşallah inciye :) babasına ne güzel bi doğum günü hediyesi vermiş :)) umarım hep böyle olur annesi ...
süper, devamlı olur inşallah. Darısı da başımıza
Aslında içinde zararlı bişey yok ama yinede bilemedim ben günebakancım. Hamur diye ağır gelir mi acaba :26:
Günebakan hamur ağır gelebilir. Bizde yoğurt, irmik ve tarhana alerji yapmıştı.Şimdi yoğurtta sorun yok; ama tarhana yine sorun oluyor.Sanırım hamur olduğundan.Günaydın güzel arkadaşlarım... Şimdi birçoğunuz bebişler uyurken kahvaltısını hazırlayayım derdindedir :) Bişey merak ettim de krep verebilir miyiz acaba bebişlere? Biz sadece kahvaltıda zorlanıyoruz çünkü çorbayı meyveyi yoğurdu seviyor ama hiç tam teşekküllü bir kahvaltı yemiyor. Alternatif peşindeyim
Valla yememe konusunda ben eskiler gibi düşünüyorum acıkınca yer hiç zorlamıyorum :)Bu nasıl bir vahşet? Tamamını izleyemedim bile. Allah bildiği gibi yapsın. Allah korusun böyle muameleden. Yavruma birinin bunu zorla yaptığı gözümde canlandı da, mahvederim. Zaten yemek istemediğini belirtiyorlar.Bizim bıdık kulağıyla oynamaya, dobüşünü kasmaya, başını çevirmeye başlıyor.Yer misin deyip kaşığı uzatıyorum, yemezse bırakıyorum.Yememesi beni üzüyor; ama asla zorlamam. Hep derler ya, sokakta bulmadık biz yavrularımızı. Ay çok fena oldum.Allah hepimizinkini korusun.Sağlık, huzur, mutluluk versin onlara.
Umarım en ağır ceza verilmiştir kadına...ellerine sağlık canımm inşallah ayıla bayıla yer Çikomm
kuzumm süper ötesi haberlerle gelmişsin o kadar sevindim kiiiiimaşallah Asu kuşa herşey yoluna giriyor çok şükür öp fıstığımı yerime
Nailcmm beni de gezirsene arabanlaaaayerim seni ben tatlım kocaman olmuşsun sen maşallahh
veee bir harika haber de İdoşumdan geldi :)) aferin bebeğim sana hep böyle devam et olur mu kuzumbak anneciğin ne kadar mutlu olmuş e haliyle biz de öylee :))
izledim ben de sinirden öldüm parçalayasım geldi kadınıayrıca videoyu paylaşan da babanın ta kendisiymiş okudum da.. o insan müsveddesinden ayrılmış. çocuklarını da 1.5 senedir görmüyormuş. mahkemeye bu videoyu anne çocuk istismarı yapıyor diye delil olarak sunmuş ve dediğine göre de videoyu sırf o yüzden çekmiş ve müdahale etmemiş. neyse sonuç olarak kimseye yazık değil de o iki yavrunun Allah yardımcısı olsun dünya güzeli ikisi de kıyamam
Afiyet şeker bal olsun tatlımaaaa :)Eki Görüntüle 1009920 Eki Görüntüle 1009921
BilgileriniZe
Çok güzel haberlerle gelmişsiniz kızlar ... Çok sevindim...Kızlar bugün yine okuyamadım.Ela rahat durmuyor.Hemen yazıp çıkmam lazım.Hastaneye elayı kontrole götürdüm.Çok şükür iltihab temizlenmiş.Hepinize iyi akşamlar.
İnci çok akıllı bir kız annesi sadece sana nazlanıyor bazenBunu da gordum ya bu bana yeter :)
Canım krep ağır gelebilir, ama yumurta sarısını zeytinyağında kızartıp ekmekle yedirebilirsin Aren çok seviyor belki Asu da sever :)Günaydın güzel arkadaşlarım... Şimdi birçoğunuz bebişler uyurken kahvaltısını hazırlayayım derdindedir :) Bişey merak ettim de krep verebilir miyiz acaba bebişlere? Biz sadece kahvaltıda zorlanıyoruz çünkü çorbayı meyveyi yoğurdu seviyor ama hiç tam teşekküllü bir kahvaltı yemiyor. Alternatif peşindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?