2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın... Nezle oldum :2: Kafayı vurup 24 saat uyuyasım var

Günaydın canım geçmiş olsun. Hepimizde başlar artık hastalıklar tam geçiş dönemi. Havanın saati saatine uymuyor. Ballı limonlu ıhlamuru eksik etme canım hem sütüne de artırır. Sahi sütün ne alemde ?

Günaydın kızlar..

reocçum günebakancım aynı dertten muzdaribiz çok yazamıyorum ama yedirdiğiniz alerji yapan şeyleri paylaşırsanız sevinirim, takip etmeye çalışıyorum. Bizde ki durumda inek sütü alerjisi, bizde şimdiye kadar alerji yapanlar, aptamilin sütlü pirinçli muhallebisi bide yoğurt denemiştim o. Bunları verdiğimde yüzü kıpkırmızı oldu 1 saat içinde geçti. Keçi peyniri veriyorum sabahları, iki hafta oldu ona alerji göstermedi , tahsildaroğlununkini almıştım, deneyin isterseniz. Bu arada bende dr oetker aldım günebakan ama daha denemedim, oda mı yaptı ya ( irmik verdim ondada bi sorun yok. Aklıma gelenler bunlar, sizde denediklerinizi paylaşırsanız, takipteyim.

yeter tabii iyi günde kötü günde saçlıyken saçsızken paylaşsınlar herşeylerini

Ohh vitamin deposu afiyet olsun ida'ma atom olmuş o atom

kızlar bu arada hayatımsın nerelerdeki ne zmandır aklıma takılıyo fundıs numarası varmıydı sende kuzum

Sağolun kızlar sevdi çok şükür :))

Angym Hayatımsını ben de merak ediyorum kara kayıp ne güzel geliyodu bi ara yine yok oldu. Umarım iyidir. Kulakları çınlar da geri gelir :))

Parme maşallah İnci'ye umarım bundan sonra hep böyle devam eder :)

Günebakancım krep bana pek zararlı gibi gelmedi canım mesela tam buğday unu, yumurta ve devam sütüyle birlikte yapılsa oldukça besleyici olur sanki Ve Günebakan konsepti de güzel fikir bence :))

Arentino mu Hahahah kız geleceğin yönetmenini mi yetiştiriyosun yoksa Ay ne güldüm Arentino süper uyarlamışsın Afiyet olsun bak İdoşa bugün ne pişirsem diye düşünüyordum şimdi buldum ne yapacağımı sağol fısıtığım

Giz Derin dünyalar tatlısı bir bebek ne şanslı bir annesin Dişiniz hayırlı olsun canım nice 6 aylarını görürsün inşallah

Reoc ben 6,5 aylığa kadar uğraştım yemedi ve tamamen kestim ek gıdayı ve şimdi 7 ayı geçti tekrar başladım sil baştan. Ne demiş Şebnem Ferah "sil baştan başalamak gerek bazen " ve işe yaradı canım çok çok çok yiyo diyemem ama en azından yiyor eskiye nazaran. Sen de ara verebilirsin sütün iyi durumdaysa zorlamanın anlamı yok :)) Ve tabi ki paylaşırım videomu :)

[video=youtube;JVgJ1mAz6hk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JVgJ1mAz6hk#t=0[/video]

Ayşecim ek gıdanız hayırlı olsun canım. Umarım her şeyleri sorunsuzca yer ve annesini hiç üzmez çikomuz :)))

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Ay alerjik Asum benimmmm geçmiş olsun canım .... Umarım kendi öğüttüğün pirinç unu Asu'ya dokunmaz ... İrmik denemelisin bence belki o hiç alerji yapmaz..
Merak ettim canim bunu hazirladiktan sonra pure yaptinmi? Mesela kiyma sogan varya onlari yiyebiliyormu oglun ha bide oglun kac aylik oldu?
Canım biz 6.5 aylık olduk hiç püre yapıp vermedim ben hep çatalla ezdim yemeklerini ,meyvelerini de genelde rendeleyip verdim oğlum öyle seviyor ... Ama sen püre yapabilirsin ...
Günaydın... Nezle oldum :2: Kafayı vurup 24 saat uyuyasım var

Hiii geçmiş olsun canım kendine dikkat et... Bol bol sıvı tüket çabuk atlatırsın inşallah ...

Günaydın kızlar göz açıp kapayana kadar hafta sonu geldi Diyete başladığımdan beri haftasonunu iple çeker oldum. Çünkü hafta sonu 1 gün herşey serbest bana Ama midem küçüldü yiyemiyorum gerçi Sadece onu da yiycem bunu da yiycem diye hayal kuruyorum. Yerken ne güzeldi de verirken zormuş cidden be. Neyse 2 ay daha sabır

Eee hafta sonu için planlar var mı bakalım ?

Bu arada dün Aren emeklemeye başladı daha önce yerde çok şuursuzca ilerliyordu birazcık kıpırdamak için çok enerji harcıyordu , ama dün nereye gittiğinin gayet farkındaydı şebekkkk

Arasta azmine hayranım valla ben diyet yapmayı bırak işe başladıktan iyice toparlandım çünkü annem Aren'e bakıyor dolayısıyla bize de bakıyor yemekler tatlılar pastalarr..... Ohhh ... Ben işten çıkana kadar evi de temizliyor sağolsun hiç hareket etmiyorum neredeyse ... Hafta sonu doğum günümmmmm bütün kardeşlerim teyzelerim ve arkadaşlarım özlediklerimmmm bize gelecek, sanırım büyük bir curcunetta beni bekliyor ...

İdoşum da sever umarım annesi ...

Bu arada dün Aren emeklemeye başladı daha önce yerde çok şuursuzca ilerliyordu birazcık kıpırdamak için çok enerji harcıyordu , ama dün nereye gittiğinin gayet farkındaydı şebekkkk

İnş sever canım yetişkin yemekleri seviyor ida soğanlı filan bunu da seveceğini düşünüyorum
Maşallah canım emeklemeye de başlamış koca adam olmuş annesi
Canım sana tavsiyem biraz dikkat etsen iyi olur sadece görsel açıdan deği sağlık açısından da Ama hafta sonu etme ye gitsin pastandan Şimdiden doğum günün kutlu olsun umarım keyifli geçer

Sorma canım ya ben bu yıl pek totoyu doğrultamadım. Niye böyle oldu bilmiyorum Sütüm maşallah orta halli iyi gidiyor. Artık eskisi kadar süt beklemiycem bu aydan sonra beklentiyi düşük tutmak lazım sanırım :)

Canım ben de aynı peynirden yediriyorum ama hiç sevmiyor doğru düzgün yemiyor Çeşitli kombinasyonlarla denedim ama cıks sevmedi o peyniri. Keçi sütünden çökelek yapmayı deniycem inşallah yer Dr oetkeri denersen sonucu benimle paylaşır mısın canım? Firmayla mailleşiyorum hala.

Sağol canım ben de tam buğday unu ve yumurta sarısıyla düşündüm zaten. Yarın sabah deniycem inşallah. İçine peynir de koymayı düşünüyorum. Üstüne pekmez sürebilirim. Labne dokunmayanlar labneyle de verebilirler çok güzel olur

Sağol canım benim inşallah çabuk geçer kuzuma bulaşmaz tek isteğim bu

Ay benim de midem küçülse ne iyi olur :) Hafta sonu için tek planım yatmak yatmak yatmak...

Hahahahah alemsin seyyahcım ya önce ilerleyebiliyor muyum acaba diye bakmış sonra hedefe kilitlenmiş :) Maşallah Arentinoma kocaman oldu artık

Teşekkürler tatlım ...

Canım emzirdiğin için korkma Asucuğa bulaşmaz ... Kocaman oldular artık böcükler her gün şaşırtıyor bizi Aren bir haftadır odadaki bazı eşyaların yerini öğrendi sorduğumuz zaman bakıyor ve elini uzatıyor ...

Son düzenleme:
Günaydın arkidişlerim pek gelemıyorum bu ara malumunuz huysuzluk diz boyu
Dün tam 16 saat hiç ama hiç uyumadı en son23:30 gibi zorla uyuttum ama inanılmaz direnıyor uyumamak için sonra sabaha karşı bir uyandı yine gözünü kırpmadı şimdi daldı gibi ama uyumaz biliyorum ve evet uyandı bile

Günaydın arkadaşlar.Umarım herkes iyidir.Dünde giremedim annem geldi.Hazır gelmişken bende temizliğe girişeyim dedim.O yüzden giremedim.Ela hala aynı 5 dk.bırakmıyor.hep onunla ilgilenmemi istiyor.Şimdi uyuyor.Uyanınca kızanımı bıcı bıcı yapıcam.

Ay Allah sabır versin canım ya uykusuzluk çok fena ... Rezene ve anason denedin mi belki faydası olur ...

Trakyalımısıj kızandan yakaladım

Ay Allah sabır versin canım ya uykusuzluk çok fena ... Rezene ve anason denedin mi belki faydası olur ...

Of canım denedim gece çayı falanda aldık ama hem içmıyor zorla içirsemde işe yaramıyor kronik uykusuz benimki bir dk yanından ayrılamıyorum bende öyle bir ağlıyorki amanın evin içinde bile hareket özgürlüğüm yok inanbelki yürüdüğünde biraz rahatlarım diye avunuyorum

Sıhhatler olsun Eloş'a annesi göbişinden de benim için öppppp ...

Neden böyle canım ya doktora götürdün mü ?

Neden böyle canım ya doktora götürdün mü ?

Her muyanede yakınıyorm çok az uyuyor ne yapabilirim diye en son uyutmak için bi ilaç varsa verin bile dedim ama doktor hiç bir sorunu yok sadece sizin yanında olduğunuzu kontrol etmek için uyanıyor yada uyumuyor ilaçla çözülmez zamana bırak dedi uyumamasının sebebide sürekli oturup bişeyleri incelemek hep bir merak bir görsen herşeye uzanıyo yılmadan amacına ulaşmak için herşeyi yapıyor yani of ki ne of canım uykusuzluk bitirdi artık beni allahım sabır

Ay çok üzüldüm canım çok zor anlıyorum seni valla ... Eminin her yöntemi denemişsindir de eline desenli bir bez falan ver birlikte uzanın belki o şekilde rahat eder ... Ben denedim işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…