2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar ben izin aldım kaçıyorum eve kendinize iyi bakın giremezsem bilin ki uyuyorum :)

Bir de balık yediren oldu mu ?? Daha önce tattırmıştım yemişti ... Taze balık bulursam ona güzel bir buğulama yapayım umarım sever :)
Ben dün leyrek yedirdim canım fileto şeklinde yaptırıp bölüp buzluğa attım az az çıkarıp haftada bir gün vericem tavaya biraz su zeytinyağı ve çok az somates sosu koyarak pişirdim bende ama pek sevmedi tabi denemeye devam yinede

Canım önerilerin için teşekkür ederim çayı tadını beğenmediği için içmiyor ama su içirebileceğim bişey arıyodum dediğin bardağı alıp deniycemdediğin doğru bizimkide çok uzun süre desteksiz oturuyo oyun oynuyo artık ben uyutmaya çalışıken beni itip oturur pozisyona gelmeye çalışıyo arkadaşının bebeğide alemmiş doğrusu hepsi alem bu bebişlerin

Oy afiyet olsun çikomuza doldur boşalt yapmış rahatlamış kuzucuk

Güzel bilgiler canım teşekkür ederiz biz şuan anakucağına arabaya ters sabitledik oto koltuğumuzu 1 yaşında alıcaz ama inan sen hiç abartmıyosun eşim daha ben hamileyim dediğimde oto koltuğu araştırmasına başlamıştı o derece yanişuan oto koltuğu kmusunda uzman herkese konferans bile verebilir sanırım onunda aklında concordun bir kaç modeli ve britax römer veya recaro var ama tam model adlarını bilemedim

beğenileriniz için teşekkür ederiz alıntılayamadım yine
bu 6.ay aşısı fenaymış dünden beri ateşimiz yüksek yeni yeni düşüyor
ateş düşürücü verdim
ve bugün sabah ilk defa yumurta yedi kızım çok az verdim sevdi gibi
şimdi uyuyor uyanıncada bal kabağı püresi vericem biraz bakalım

Yok canım boluluyum.

Sıhhatler olsun Eloş'a annesi göbişinden de benim için öppppp ...

Öptüm teyzesi öptüm.Heryerini öptüm.

Canım ya uykusuzluk çok çok zor.İnşallah en kısa zamanda düzene girer.Allah güç kuvvet versin sana.

İnşallah canım.Bu elalara noluyor böyle.Bende ayakta uyuyorum.

Bir kase derken?Mesela kase ne kadar?1 çay bardağından fazlamı içti?

Ben de bir kere o çaydan içirmiştim.Sanırım tesadüfen uyudu.Sonra beğenmedi. Bu bardakta denemedim daha.Gerçi artık çaydan eser yok. Danası içmeyince anası içti Dediğim dedik tavrındalar.Bizimki de zamanlamayı bana pek bırakmıyor. Annelik tam bir sabır işi.Çelikten daha sağlam sinirler lazım. Yoksa tip böyle kayıyor

Ben ev temizliğini artık ya akşam ya h. sonu yapıyorum.Tabii eşimden yardım almam şart.Yoksa çok zor. Bizim kızçe yalnız kaldıktan 5 dk sonra ağlamaya başlıyor. Ah beni geçmişe götürdün, berhudar ol İlk aylarımızda ben de spor, yemek, ev işi, gezme ne ararsan yapardım. Aaaah aaah! Sporu akşam da yapabilirim aslında; ancak akşama pilim bitmiş oluyor. Epeeeeeyce motive olmam lazım. Saç bandı malzemelerini ve nereden aldığını yazar mısın?Fotolarını bekliyorum

Aynen katılıyorum sana öyle dayanıklı olmak lazımki bu günleri bile arayacağız belki biraz büyüdüklerinde inatlaşmalar başladığında sendromdan sendroma girerken bıcırıklar biz ne halde olucaz allah yepimize yardım etsin

Dr bana bir kağıt verdi portakal verilebilir yazıyor orda

aynı şekilde canım beni de ikna çabalarındalar ama o kadar vaktim olur mu bilemiyorum

bence de canım el becerisi ve müşteri kitlesi ama en önemliside zamanımız varsa yapılabilir aslında

canım ben sporu evde yapmıyorum onu evde yapsam bende vakit bulamazdım spor lüks yani şuan için bize malum bazı anlar geliyor yapışık geziyoruz bu zıpırlarla
keçe malzemelerini Bursada oturuyorum ben burda bir yer var çeşit bol eğer bursadaysan tarif ederim canım
fotoları ilk fırsatta yüklerim canım
gerçekten çok zevkli bu keçe işi ve yelpazesi de çok geniş

Selam yoldaslar..

Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.

Hasta bebislere gecmis olsun....bzde bu aralar geceleri cok uyaniyorz neyin nesidr anlamadim...bide ruyamda bi oglum oluyodu hayrdr insallah totom acik kaldi sanirim ;-) gunebakancim gcmis olsun tatlm bnde cok agir bi grip gcrdm maske taktmistim gce gundz eylule gcirmedn atlatmistim cok sukur..gecmisi ram okuyamadm atladgm vrsa kusura bayin kzlar...bu arada dünůsümů merak ediyodm ugrams o da bugun topigee

Günebakan geçmiş olsun ben grip olduğunda oğluma da geçti ama burun spreyi yetti öle çok ağır geçirmedi yani
Bi de o zmn Dr umuz ailede hasta olan bi tek sen ol başk kîmse olmasın emdiği için sütünden bağışıklık kazanır demişti

Kızlar okudum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bu aralar çok oyuncu oldu sürekli gevezelik peşinde hep ayakta dursun bıdı bıdı konuşsun ilgi istio

Herkese ii hafta sonları bebeciklerinizle güzel güzrl gezin temiz havalar bol güneşler ayy inş hava ii olur

Allahım sonumuz hayır olsun erkenden uyudu bu gece beni nası sürprizler beklio meraktayım:18:

Bu arada haftaya bugün oda ayırma planlarım var her ne kadar babası yapamazsın dese de
Çok zorlanır mıyım acaba ya ayıran var mı kızlar ilk bikaç günlük deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Özellikle cuma yapıyım diom ki h sonu uykumu alamasam da çok problem olmasın
Ve planım ilk gün onun odasında kalmak
Off mantıklı mı sizce:26: erken mi ayrıca daha ayırmak için:26:

Canım tabiki ayır artık bencede benımki 3 aylık olmadan odasına geçti yatağında uyuyor geç kalırsan daha zorlanırsın bı kaç güne alışır merak etme

Canım tabiki ayır artık bencede benımki 3 aylık olmadan odasına geçti yatağında uyuyor geç kalırsan daha zorlanırsın bı kaç güne alışır merak etme

Ne ii yapmışın bana kalsa ben de ayırırdım ama burda ısınma problem mecburen aynı odada kaldık
Onun odasına alışmasının zor olacağını zannetmiom da benim zırt pırt yatağından kalıp gece emzirmelerine gitmem zor olacak
Hadi hayırlısı

Son düzenleme:

valla zorlanmayacaksanız ayır canım odaları
ısınma sorunu ve zırt pırt emmek için uyanma sorunu olmasa bende ayırıcam ama cesaret edemiyorum nisandan önce
nisanda da çok geç kalırmıyım bilmiyorum

nasyacım senin kız da çok sık uyanıyor bildiğim kadarıyla
siz zorlanmıyormusunuz canım? emzirmek için odasına mı gidiyorsun yoksa onumu alıyorsun yanına? telsizin varmı? sen odasından çıkınca uyanıyormu?
soru soru birsürü soru işareti var kafamda
bu konu kafamı çok meşgul ediyor son zamanlarda :)

hasta bebişlere geçmiş olsun grip olanlara da geçmiş olsun bu arada..

hasta bebıslerımıze gecmıs olsun bayadır gıremıyorum sanırım ev alıyoruz uc gundur onun kosusturması var cok anı bı karar oldu zorlu bı sürec bızı beklıyo bıraz mutluyum bıraz tereddutlu cunku evın yüzde yırmı besını pesın verıcez evıde bır sene sonra teslım alırken kredı ıle odicez hesap kıtap yapınca odeyebılıyoruz kıraya vermektense kendı ewıme öderım ıse baslıycam sanırım hemen bırde 10 aylıgına ewımızı teslım alana kadar kvdenın yanına gıdıcez sanırım öle bı karar aldık ew kırası fatura yerıne 10 ay para bırıktıralım kredıyı daha az cekelım dıye dusunduk suanda esyama yer arıyoruz sanırım bu konuda bıraz ıcımı sıkıyo ne kadar 10 ay olsada ayrı yasamaya alısmısım kvdeyle nasıl olcak suan sorunumuz yok ama özel bı hayatımız olmıcak bıraz mutlu bıraz huzünlüyüm kredı cekıcek olmakta korkutmuyo degıl ama baska nasıl ew sahıbı olucaz kı kpder korkuyo kredıden destek yok nasıl odıceksınız ya ödiyemezsenız dıyo kendılerının ewı var bırde buyuk bı arsaları var bu zamana kadar o beklendı arsa park yerı gözüküyo mutahıtın gırmesını beklıyolardı ama hala bısey yok ortada bızde oraya güvenmemeye ve ew almaya karar werdık offf arada bı ıcım sıkılmıyo degıl ben bes kurus borcu olunca sıkılan ınsan 100 mlyar kredı 10 sene ödicez ıns hakkımızda hayırlısı olur allah utandırmaz anlatmak ıstedım bırılerının destegıne ıhtıyacım var sankı

Selam yoldaslar..

Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.
Çok geçmiş olsun miniğine. Amin.

Yarın ben de mobilya siparişi veriyorum. Bizimki ahşap sepet beşikte yatıyor.Haliyle beşik küçük gelmeye başladı.Beşikte rahat edemediğini, büyük bir yatağa geçince daha az uyanacağını düşünüyorum. Kollarını ve bacaklarını sanki çok da rahat hareket ettiremiyor. Sağa dönse hemen uyanıyoruz.Biz dönünce de o rahatsız oluyordur. Daha iyi uyuyabiliriz.Böyle düşünüp mobilyasını almaya karar verdim.Aslında 1 yaş civarında ayıracaktım; ama dediğim gibi... Hem şu da var.2 ay öncesiyle şu anki halleri çoooook farklı.Daha açıkgöz ve daha dediğim dedik, inatçı oldular.Birkaç ay daha geçince kim bilir nasıl olacaklar :18: Yarın mobilyasını sipariş edeceğim.Maalesef 1 ay sonra gelecekmiş. Şu an böyle düşünüyorum; ama 1 ay sonra ne yaparım, ondan nasıl ayrılırım bilemiyorum :44:

Eviniz hayırlı uğurlu olsun şimdiden.Güzel günleriniz olur orada inşallah.Şu an biz de kredi ödüyoruz. 2 yılı ödedik bile.Kredi çekmeden bizim için de zordu. Bir şekilde ödeniyor. Hem zaman öyle çabuk geçiyor ki... İçini ferah tut.Sonra evini zevkle döşeyeceğin günleri ve çocuklarını orada mutlu mesut büyüttüğünü hayal et.:119:

Evet canım çok sık uyanıyor ama ben alıştım artık geceleri yatak odam ve bebek odası arasında mekik dokuyorum odasında emzirme koltuğum var orada emzirip yatağına bırakıyorum çoğunlukla uyuyo ben yanıma almıyorum zaten alsamda yüzümle filan oynamaktan asla uyumuyo telsizim yok ama uyandığı an hemen duyuyorum hatta eşim hayret edıyor nasıl bu kadar çabuk duyuyosun diye önceden davul patlasa uyanmazdımda annelik işte bence ayırın artık odalarını bilsinler sonra çok geç olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…