Ben dün leyrek yedirdim canım fileto şeklinde yaptırıp bölüp buzluğa attım az az çıkarıp haftada bir gün vericem tavaya biraz su zeytinyağı ve çok az somates sosu koyarak pişirdim bende ama pek sevmedi tabi denemeye devam yinedeBir de balık yediren oldu mu ?? Daha önce tattırmıştım yemişti ... Taze balık bulursam ona güzel bir buğulama yapayım umarım sever :)
Allah sabır versin. Uykusuzluk çok zor. Gece çayını içmediğini söylemişsin ya, neyle verdiğini bilmiyorum; ama Bebedor'un silikon ağızlı alıştırma bardağıyla bir dene istersen. Ben de suyu pek içiremiyordum.O bardağı alınca hem damaklarını kaşıyor hem de su içiyor. Çok amaçlıEtrafı izlemeyi sevdiğini yazmışsın. Bebekler bu aylarda çok meraklı oluyorlarmış ve öğrendikleri şeyleri tatbik etmeden uyumuyorlarmış.Arkadaşımın bebeği el çırpmayı öğrenmiş.Sırf onu yapmak için gecenin 3ünde uyanmış ve bir türlü uyumamış.Ta ki yapana dek.Umarım geçici bir dönemdir.
Oy afiyet olsun çikomuza doldur boşalt yapmış rahatlamış kuzucukKızlar çikoma çorba yapıp içirdim biraz önce. 3-4 gündür kakasını yapamıyordu içer içmez yaptı. Karnıbahar, patates,havuç, ıspanak,1,5 tatlı kaşığı irmik. Haşlayıp blenderdan geçirdim sonra içine z.yağı koydum... Bir kase de
GÜNEBAKAN canım bence el marifetin varsa gir bu işe benim arkadaşım facebook üzerinden satış yapıyor. Gayet de iyi müşterisi var...
tekrar merhabaoto koltuğu hakkkında ki araştırmalarımdan bahsetmek istiyorum; bu iş tahmin ettiğimden daha uzun sürdü benim için.bazen çok fazla mı titizleniyorum diyorum :26: ama söz konusu minikler olunca zaten böyle olması gerekiyor galiba ..neyse en son Chicco Oasys 1 İsofix Oto Koltugu Fire 9-18 Kg,römer trifix ve Cybex Sirona 0-18 kg isofixli,maxi cosi tobi modellerini denedik yani Toprak'ı da oturtarak denemiş olduk. chicco aslında dışardan çok rahat ve oldukça kullanışlı gibi gelmişti. ama Toprağı oturtunca maalesef bizim için uygun olmadığını görmüş olduk. oturma alanı geniş olduğu için poposu arkaya doğru tamamen gitti ve sanki iki büklüm oldu miniğim. elemiş olduk kendisini böylece. cybex oldukça güzel ve güvenilir (uluslar arası güvenilirliği en yüksek ürünlerden biriymiş) bir ürün .aynı amanda koltuğun 360 derece dönme özelliği var. yani tavsiye edildiği gibi çocuğunuz kullanabildiği kadar aynı anakucağında otururmuş gibi ters oturtabiiyorsunuz. arabaya bindirirkende işe çok yarar .şu an mothercare de fiyatı 999 tl ( belki tek mağazadadır bu inidirim) toprak içinde oldukça rahat oturuyordu. hatta saış görevlisine kur yapacak kadar da rahattı ama şöyle bir şey takıldı aklımıza sırt kısmında baş kısmını ayarlayabilmek için hareketli bir parçası var. oranın minderi ince ve arkasında bir takım aparatlar var. bu kısmı uzun seyahatlerde oğluma zarar verir mi endişesi taşıyorum. römer trifix oldukça geniş isofixle bağlandığı gibi arkaya bağlanan birde Top Tether denen bir kemerle koltuğun arkasına da bağlanıyor. renk seçenekleri güzel maxi cosi tobi de yine geniş bir koltuk diğerlerinden farkı kemerle arabaya sabitleniyor. ve oturma yüksekliği daha fazla .bunun için yolu daha rahat görebilir diyorlar. bunda acaba çok mu havada kalır endişem var tabi miniğim için toprak son iki koltukta da oldukça rahattı. bunları farklı mağazalarda denediğimiz için satış görevlisi de erkek olduğundan mütevellit kur yapmadı tabi kimseye işte böyle kızlar şimdilik deneyimler bunlar galiba ben ya römer yada maxi cosi tobi alacağım bu gidişle... gelişmeleri yine yazarım
Trakyalımısıj kızandan yakaladım
Of canım denedim gece çayı falanda aldık ama hem içmıyor zorla içirsemde işe yaramıyor kronik uykusuz benimki bir dk yanından ayrılamıyorum bende öyle bir ağlıyorki amanın evin içinde bile hareket özgürlüğüm yok inanbelki yürüdüğünde biraz rahatlarım diye avunuyorum
Sıhhatler olsun Eloş'a annesi göbişinden de benim için öppppp ...
Her muyanede yakınıyorm çok az uyuyor ne yapabilirim diye en son uyutmak için bi ilaç varsa verin bile dedim ama doktor hiç bir sorunu yok sadece sizin yanında olduğunuzu kontrol etmek için uyanıyor yada uyumuyor ilaçla çözülmez zamana bırak dedi uyumamasının sebebide sürekli oturup bişeyleri incelemek hep bir merak bir görsen herşeye uzanıyo yılmadan amacına ulaşmak için herşeyi yapıyor yani of ki ne of canım uykusuzluk bitirdi artık beni allahım sabır
Olsun canım bitmesin de ne kadar içse kardırValla tam buğday unu alıp ben de mi yapsam kahvaltı etmiyo İdoş da. Yer belki yumuşak yumuşak. Holt 6 kere 8
Kıyamam yaa uykusuzluk çok fena canım iyi dayanıyosun valla.Anne sabrı hiç bişeyde yok işte. İnş yakın zamanda düzene girer canım. Kolay gelsin sana :))
Canım güle güle kirlensin evin. Eloşlar uyumamak için bir anlaşma yaptı sanırım. İnş seninki de düzene girer tatlım
Ben verdim yarım porti içti canım :))
Günaydın oku bakalım ne var ne yok
Biz de seni özledik canım. Bakın bakalım güzel tarifler var fikir olur :))
Balık çorbası yapmayı düşünüyorum ben seyyahçım. Biz yerken balık yemişti 3-4 lokma. Ben biz yerken herşeyden tattırmaya çalışıyorum:))
Kızlar çikoma çorba yapıp içirdim biraz önce. 3-4 gündür kakasını yapamıyordu içer içmez yaptı. Karnıbahar, patates,havuç, ıspanak,1,5 tatlı kaşığı irmik. Haşlayıp blenderdan geçirdim sonra içine z.yağı koydum... Bir kase de içti....
GÜNEBAKAN canım bence el marifetin varsa gir bu işe benim arkadaşım facebook üzerinden satış yapıyor. Gayet de iyi müşterisi var...
Ben de bir kere o çaydan içirmiştim.Sanırım tesadüfen uyudu.Sonra beğenmedi. Bu bardakta denemedim daha.Gerçi artık çaydan eser yok. Danası içmeyince anası içtiBen dün leyrek yedirdim canım fileto şeklinde yaptırıp bölüp buzluğa attım az az çıkarıp haftada bir gün vericem tavaya biraz su zeytinyağı ve çok az somates sosu koyarak pişirdim bende ama pek sevmedi tabi denemeye devam yinede
Canım önerilerin için teşekkür ederim çayı tadını beğenmediği için içmiyor ama su içirebileceğim bişey arıyodum dediğin bardağı alıp deniycemdediğin doğru bizimkide çok uzun süre desteksiz oturuyo oyun oynuyo artık ben uyutmaya çalışıken beni itip oturur pozisyona gelmeye çalışıyo arkadaşının bebeğide alemmiş doğrusu hepsi alem bu bebişlerin
Oy afiyet olsun çikomuza doldur boşalt yapmış rahatlamış kuzucuk
Güzel bilgiler canım teşekkür ederiz biz şuan anakucağına arabaya ters sabitledik oto koltuğumuzu 1 yaşında alıcaz ama inan sen hiç abartmıyosun eşim daha ben hamileyim dediğimde oto koltuğu araştırmasına başlamıştı o derece yanişuan oto koltuğu kmusunda uzman herkese konferans bile verebilir sanırım onunda aklında concordun bir kaç modeli ve britax römer veya recaro var ama tam model adlarını bilemedim
selamlar herkeseee
Öyküyü uyuttum şimdi hemen bi girip bakayım dedim umarım keyifler yerindedir...
ben şu sıralar keçeye sarmış durumdayım kızlar :))
gün içinde evdi,yemekti,spordu,öyküydü,uykuydu derken baktım çıldırıciiim en iyisi dedim hobi :)
hem kendim iyi vakit geçiriyorum kısa da olsa hemde Öyküye ciciler, saç bantları yapıyorum :)
yaptıklarımdan bir kaç resim koyarım bakalım beğenecekmisiniz?
stres atmak için size de tavsiye ederim kızlar
şimdi bir geçmişe dalayım Öykü uyanmadan
Ben de bir kere o çaydan içirmiştim.Sanırım tesadüfen uyudu.Sonra beğenmedi. Bu bardakta denemedim daha.Gerçi artık çaydan eser yok. Danası içmeyince anası içtiDediğim dedik tavrındalar.Bizimki de zamanlamayı bana pek bırakmıyor. Annelik tam bir sabır işi.Çelikten daha sağlam sinirler lazım. Yoksa tip böyle kayıyor
Kızlar siz portakal suyu veriyor musunuz bebişlere ben geçen hafta bir kaşık içirdim ekşi geldi beyefendiye ikinci kaşığı vermedim bu hafta ona bizim buranın en tatlı portakalını aldım onu deneyeceğim ... Umarım fazla gaz yapmaz biz hala gazdan çekiyoruz çünkü... Aren gazını çıkarmaya kıyamıyor herhalde bezini açana kadar bekliyor yaramaz ....
Günaydın canım işini yapmana müsade ediyor en azından
Hoşgeldin canım bakınamadan gitmişsin yine :) İyi gezmeler sen de bizi unutma
Öyle yapıcam artık canım teşekkür ederim
gözümü açamaz halimle bizimkilerden girip beni gülümsettin sağol canım :)) Bugünlerde dilime dolanan bi replik var "cıvık müdürüm afedersin"
Bebek ezogelini güzelmiş canım :) Afiyet olsun kuzuşa. Geçmiş olsun dileğin için de teşekkürler inşallah hafta sonu dinlenip atlatıcam. Portakalı ben de eline veriyorum ilk başta kopartıyor diye çok korkmuştum ama onu ağzından almak ne mümkünGördüm ki bir şekilde ezip sömürüp yutuyor yutamazsa bazen çıkarıyor. Korkmuyorum artık tabiki gözüm üstündeyken veriyorum
Sağol canım inşallah
Afiyet olsun Arduş bütün mamalarını bitir tamam mı
Keçelerle uğraşmak çok zevkli gerçekten canım. Arkadaşım yapıp satmam konusunda beni hala ikna etmeye çalışıyor
Kızlar çikoma çorba yapıp içirdim biraz önce. 3-4 gündür kakasını yapamıyordu içer içmez yaptı. Karnıbahar, patates,havuç, ıspanak,1,5 tatlı kaşığı irmik. Haşlayıp blenderdan geçirdim sonra içine z.yağı koydum... Bir kase de içti....
Ben ev temizliğini artık ya akşam ya h. sonu yapıyorum.Tabii eşimden yardım almam şart.Yoksa çok zor. Bizim kızçe yalnız kaldıktan 5 dk sonra ağlamaya başlıyor. Ah beni geçmişe götürdün, berhudar ol İlk aylarımızda ben de spor, yemek, ev işi, gezme ne ararsan yapardım. Aaaah aaah! Sporu akşam da yapabilirim aslında; ancak akşama pilim bitmiş oluyor. Epeeeeeyce motive olmam lazım. Saç bandı malzemelerini ve nereden aldığını yazar mısın?Fotolarını bekliyorum
Allahım sonumuz hayır olsun erkenden uyudubu gece beni nası sürprizler beklio meraktayım:18:
Bu arada haftaya bugün oda ayırma planlarım var her ne kadar babası yapamazsın dese de
Çok zorlanır mıyım acaba ya ayıran var mı kızlar ilk bikaç günlük deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Özellikle cuma yapıyım diom ki h sonu uykumu alamasam da çok problem olmasın
Ve planım ilk gün onun odasında kalmak
Off mantıklı mı sizce:26: erken mi ayrıca daha ayırmak için:26:
Canım tabiki ayır artık bencede benımki 3 aylık olmadan odasına geçti yatağında uyuyor geç kalırsan daha zorlanırsın bı kaç güne alışır merak etme
Allahım sonumuz hayır olsun erkenden uyudubu gece beni nası sürprizler beklio meraktayım:18:
Bu arada haftaya bugün oda ayırma planlarım var her ne kadar babası yapamazsın dese de
Çok zorlanır mıyım acaba ya ayıran var mı kızlar ilk bikaç günlük deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Canım tabiki ayır artık bencede benımki 3 aylık olmadan odasına geçti yatağında uyuyor geç kalırsan daha zorlanırsın bı kaç güne alışır merak etme
Çok geçmiş olsun miniğine. Amin.Selam yoldaslar..
Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.
Yarın ben de mobilya siparişi veriyorum. Bizimki ahşap sepet beşikte yatıyor.Haliyle beşik küçük gelmeye başladı.Beşikte rahat edemediğini, büyük bir yatağa geçince daha az uyanacağını düşünüyorum. Kollarını ve bacaklarını sanki çok da rahat hareket ettiremiyor. Sağa dönse hemen uyanıyoruz.Biz dönünce de o rahatsız oluyordur. Daha iyi uyuyabiliriz.Böyle düşünüp mobilyasını almaya karar verdim.Aslında 1 yaş civarında ayıracaktım; ama dediğim gibi... Hem şu da var.2 ay öncesiyle şu anki halleri çoooook farklı.Daha açıkgöz ve daha dediğim dedik, inatçı oldular.Birkaç ay daha geçince kim bilir nasıl olacaklar :18: Yarın mobilyasını sipariş edeceğim.Maalesef 1 ay sonra gelecekmiş. Şu an böyle düşünüyorum; ama 1 ay sonra ne yaparım, ondan nasıl ayrılırım bilemiyorum :44:Allahım sonumuz hayır olsun erkenden uyudubu gece beni nası sürprizler beklio meraktayım:18:
valla zorlanmayacaksanız ayır canım odaları
ısınma sorunu ve zırt pırt emmek için uyanma sorunu olmasa bende ayırıcam ama cesaret edemiyorum nisandan önce
nisanda da çok geç kalırmıyım bilmiyorum
Biz de mecburen Nisanda ayıracağız.İmkanın varsa bir an önce ayır bence.
nasyacım senin kız da çok sık uyanıyor bildiğim kadarıyla
siz zorlanmıyormusunuz canım? emzirmek için odasına mı gidiyorsun yoksa onumu alıyorsun yanına? telsizin varmı? sen odasından çıkınca uyanıyormu?
soru soru birsürü soru işareti var kafamda
bu konu kafamı çok meşgul ediyor son zamanlarda :)
hasta bebişlere geçmiş olsun grip olanlara da geçmiş olsun bu arada..
hasta bebıslerımıze gecmıs olsun bayadır gıremıyorum sanırım ev alıyoruz uc gundur onun kosusturması var cok anı bı karar oldu zorlu bı sürec bızı beklıyo bıraz mutluyum bıraz tereddutlu cunku evın yüzde yırmı besını pesın verıcez evıde bır sene sonra teslım alırken kredı ıle odicez hesap kıtap yapınca odeyebılıyoruz kıraya vermektense kendı ewıme öderım ıse baslıycam sanırım hemen bırde 10 aylıgına ewımızı teslım alana kadar kvdenın yanına gıdıcez sanırım öle bı karar aldık ew kırası fatura yerıne 10 ay para bırıktıralım kredıyı daha az cekelım dıye dusunduk suanda esyama yer arıyoruz sanırım bu konuda bıraz ıcımı sıkıyo ne kadar 10 ay olsada ayrı yasamaya alısmısım kvdeyle nasıl olcak suan sorunumuz yok ama özel bı hayatımız olmıcak bıraz mutlu bıraz huzünlüyüm kredı cekıcek olmakta korkutmuyo degıl ama baska nasıl ew sahıbı olucaz kı kpder korkuyo kredıden destek yok nasıl odıceksınız ya ödiyemezsenız dıyo kendılerının ewı var bırde buyuk bı arsaları var bu zamana kadar o beklendı arsa park yerı gözüküyo mutahıtın gırmesını beklıyolardı ama hala bısey yok ortada bızde oraya güvenmemeye ve ew almaya karar werdık offf arada bı ıcım sıkılmıyo degıl ben bes kurus borcu olunca sıkılan ınsan 100 mlyar kredı 10 sene ödicez ıns hakkımızda hayırlısı olur allah utandırmaz anlatmak ıstedım bırılerının destegıne ıhtıyacım var sankı
valla zorlanmayacaksanız ayır canım odaları
ısınma sorunu ve zırt pırt emmek için uyanma sorunu olmasa bende ayırıcam ama cesaret edemiyorum nisandan önce
nisanda da çok geç kalırmıyım bilmiyorum
nasyacım senin kız da çok sık uyanıyor bildiğim kadarıyla
siz zorlanmıyormusunuz canım? emzirmek için odasına mı gidiyorsun yoksa onumu alıyorsun yanına? telsizin varmı? sen odasından çıkınca uyanıyormu?
soru soru birsürü soru işareti var kafamda
bu konu kafamı çok meşgul ediyor son zamanlarda :)
hasta bebişlere geçmiş olsun grip olanlara da geçmiş olsun bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?