2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Saol cnm..esim acile gdelim diyip durdu bn gitmek istemedm..sabaha kdr bni kontrol etti...bi anda bnde ne oldugumu anlamadm ilk kez boyle bsey basima gldi cnm ksme sekeri yiyince duzeldm ama

Çok geçmiş olsun Angym yaa bütün gün aç geziyosun üstüne bir de uykusuzluk olacağı buydu işte. Kıyamam yaa. Eşin evdeyken yemek yap akşamları ertesi gün acıktıkça yersin. Ya eşin yokken bayılsaydın Eylüş napardı canım off düşüncesi bile kötü. Nolur bak kendine onların sağlığı kadar bizimki de çok önemli canım

Son düzenleme:

Bnde onu dusundm canim ya eylul kucagmdayken patir kutur ikinzde dusseydk yada evde ylnz olsaydim...hklisin arastam kndme bkmam lazm kociste bu kiz seni pert etti etin ne budun ne zaten diyip duruyo ;-)

Saol cnm..esim acile gdelim diyip durdu bn gitmek istemedm..sabaha kdr bni kontrol etti...bi anda bnde ne oldugumu anlamadm ilk kez boyle bsey basima gldi cnm ksme sekeri yiyince duzeldm ama
Geçmiş olsun canım Arasta'nın söylediklerine katılıyorum ... Benim de hayatta en büyük korkum Aren'le yalnızken başıma bir şey gelmesi ev kazası falan her şey olabilir dikkatli olmak lazım onların bize ihtiyacı var ...

Tünaydın kızlar Emekçi Kadınlar günümüz kutlu olsun Arasta Sağol canım gerçekten dokunarak deneyerek halledilmesi gereken bir konu bence bu koltuk meselesi.
angy çok geçmiş olsun Miksiyon senkopu diye bir hadise var tuvaletimizi yaptıktan sonra oluyor korkulacak bir mesele değil genelde belki öyledir seninki de hemen aklına kötü şeyler gelmesin ama çok dikkatli ol tabi ki. Bende birgün mutfak dolaplarından bişey alırken dengemi kaybettim düşüyordum o esnada toprak anakucağındaydı. Eşimde evde yoktu bende bana bişey olacakmı diye değilde ben bayılırsam eşim gelesiyle kadar toprak napar diye düşündüm o birkaç saniyede .allah onları korusun :18:

Son düzenleme:
Selam yoldaslar..

Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.
çok çok geçmiş olsun canım...baya yükselmiş ateş

hayırlı olsun canım...Allah güle güle oturmayı nasip etsin...korkma canım ödenir gider, artık kredi çekmeden ev almak hayal oldu... hem ne güzel kendiniz almışsınız evi, eşinin ailesi yardım etse belki kendileri almış gibi lanse ederlerd,. ben de diyorum hep eşime ki kayınvalideme de dedim. kimseden bişey beklemiyorum kendi evimizi kendimiz almak istiyoruz diye. ki hatta bunun için bi kaç yıl yurt dışında çalışmayı bile teklif ettim eşime. her şeyin hayırlısı.... 10 ay da çabucak geçip gider. bak 6 ayın nasıl geçtiğini anlamadık bile :)

Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388
ooooo çok karizmatiksin Aren :) saçlarına bayılıyorum ne güzel :) annesi sen de çok çok güzelsin ama :)

yaaa bizimki de kendi kalkma çalışmalarına başladı. akşam eşime dedim yatağını en alta indirelim diye. Allah korusun aniden kalkar biz uyurken bi de...
bizimkinin odası var ama biz de ayırmadık daha...babası az daha yatsın yanımızda diyo ama en kısa sürede odasına alıştırcam gözler cin gibi oldu artık iyice zor olcak ayrılması...

canımmm çok çok geçmiş olsun...artık hepimiz kendimizden geçtik de eğer bize bişey olsa yavrucaklar ne yapar derdindeyiz...

Canım ya çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine iyi bak olurmu

cvbın için çok teşekür ederim bu konuda cesaretlenmeye ihtiyacım var sanırım :)
benim kızda gece çok sık uyanıyo emip yatıyo ama bir sıkıntısı varsa tekrar geri uyuması zaman alıyor odasına geçince benim içinde zorluk olacak diye korkuyorum uykusuzluk çok fena bir şey çünkü
Nisanda bende ayırıcam dediğin gibi büyüdükçe daha da zorlaşacak akılları erdikçe söz geçiremeyiz bunlara biz :)))

Maşallahhhhh sana ben bazen wc ye girecek fırsat bulamıyorum ...

..

valla canım bende her gün böyle değilim tabi :)) bazen dediğin gibi wcye gidemiyorum bazende acaip rahatım bi günleri bi günlerini tutmuyo ama bazen daral geliyo sıkıcı işleri bir kenara bırakıp kendim için vakit ayırıyorum

ne güzel bir dilek bu parmecim kısaca amin demek istiyorum

Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388

çook ama çok yakışıklı bu aren benden söylemesi saçlarıda maşallah kızlara taş çıkartır
saç demişken bebişlerinin saçlarını kazıtmak isteyen varmı kızlar? ben istiyorum ama babası nasıl kıyacaksın diyor

canım çok geçmiş olsun kulaklarımın uğuldadı demişsin ya bana tansiyonum düşünce öyle oluyor
kendine iyi bak angcim zaten zayıfsın vücut direncin düşmesin yoksa nasıl bakarız bu bebişlere
keşkem bi doktora görünseydin

bu arada ekstra olarak herkesin kadınlar gününü canı gönülden kutluyorum

Son düzenleme:
kızlar yaa su mısafırlerden dolayı sızden uzak kalıyorumm yaaa ona sınırlenıyorum,uzuluyorumm...oyle sıkı sıkı baglanmısız kı bırbırımızee gun ııcnde dusunmek,ruyalarda tanımadıgın bı ınsanı gormek,hıssetmek guzel seyy...bu devırde boyle guzel arkadslıklar kurduk yaaa..helal bızeee. :)) hepsı o tatlı meleklerımız sayesınde olduu.. :))telefondan okuyabıldıgim kadar okudum gecmısı ,dun gece İDİl'i emzırııken...angycım gecmıs olsun canım yyaaa!aman dıkkat et kendıneee...buyuk bır ıhtımal kan sekerın dusmus,ve bayılmıs olabılırsın..esının de ıyı aklına gelmıs..boyle bayılma anlarında hemen bı kup seker,vakıt varsada sekerlı su bırebır..Allah yasatmasın bı daha daa...hemen kaldıgım yerden devam edecegımmm gecmısee...kosarak okuyırumm artık :))

kızlar dun hastaneden bı arkadasın veda yemegıne gıttıkk..arastanın geçen haftalardakı tatlı karısık durumunu esıme anlatmıstımm..bırlıkte gulusp bızde aynı duruma tekrar dusmeyelım dedıı...cunku gecenlerde yıne bı veda yemegıne gııtıgımızde erkeklerın hepsı takım gıymısken eşim gomlek ustu kazak altına kot pant.gıymıstıı..komık degıl ama herkesten farklı olunca goze batıyordu..Allahtan bızım hastanenın hatunları tumden kokos olunca ben de sıkıntı olmadı..dunku yemekte de esım dedı kı herkes takım gıydı gecnkınde,bu sefer bende takım gıycem dedı...ve bordo kravatlada uyumu saglamıs oldukk,ücücmüz...yemege gıttıkkı bı de ne gorrelım mıllet tısort altı kot,yıne bızım kı tek takım elbıselkıydıı.. :))ben yıne kokoslugumdan tavız vermedım :)) kı gıttıgımız rest.boluya gore lüks bı yerdii :)) anlıyacagınız bu kıyafet ısı zorr.cozülmez bı dugum gıbbıı...dun arasta,bugun benım kociş,yarın bı baskası... :))

Merhaba kızlar!
Angy canım çok geçmiş olsun. Ben bazen hasta olduğumda bayılırım, ya da güneşte kaldığımda. Lütfen kendine dikkat et canım...
Minikm şimdiden hayırlı olsun, dilerim sorunsuzca öder ve ev sahibi olursunuz.
Seyyah, Aren de sen de çok çekicisiniz!

Böcüğüne şapka sanada annelik çok yakışmış canım harika görünüyorsunuz doğum günün kutlu olsun tatlım

Ayy canım ya çok gecmiş olsun
Poff hiç bakmıyorsun kendine tatlım ya biraz Yemene içmene dikkat et nolur bu kuzuların bize çok ihtiyacı var
Canım benim tekrar tekrar çok gecmiş olsun iyi bak kendine

Ne güzel bi aile tablosu maşallah size canım çok güzelsiniz uyuma bayıldım zaten
Ayy öle bi geceye kotla gidilirmi yaa Boşver kotla gelenler düşünsün siz harika görünüyorsunuz

Dün ikindi vaktinde armut yiyordum.Karşımda mızmızlanmaya sonra da ağlamaya başladı. Meğer o da istiyormuş. Eliyle tutup kemirdi epeyce.Sabah da ekmek, pekmez ve yumurta sarısı verdim (Dr. 7 .ayda kahvaltıya başlarız dedi; ama dayanamadım.) Bugün alışveriş merkezine giderken ne olur ne olmaz diye yanıma muz almıştım.Biz yemek yerken tabaklara dokunmak istedi.Muzunu çıkardım.İlla dokunmak istiyor.Ben de eline verdim. Keyifle onu izledim.Miktarları az da olsa hevesli görünüyor. İnşallah geçici bir şey değildir. Yediğini görmek çok güzel. Yalnız bizim uyanık aile saadeti istiyor. Anne-baba+bebek aşk üçgeninde iştahlanıyor. Yarın ne olacak bakalım.Kahvaltı, meyve iyi de yoğurda geçince "Bundan bir cacık olmaz anne, kaldır şunu gözümün önünden." demesin

Angy çoook geçmiş olsun.Ben de arkadaşlar gibi tansiyonunun düşmüş olabileceğini düşünüyorum. Ben şeker hastasıyım.Şeker düşüklüğünde titreme, halsizlik, açlık gibi şeyler hissediliyor.Tabii her bünye farklıdır.Şekerin de düşmüş olabilir.

Saolunnn hepnize tek tek tesekkurler hepnizi oyle yakn hissediyrmki kndme...annem 3 cesit yemegmi ypti bugun kocam korkudan 3.5 atmis dakka basi aradi iyim bugun bseyim yok o anlik artik nolduysa gcti gitti sukur allah hicbirimize dermansz dert vermesin kizlar seviyrm siziiii ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…