Çok geçmiş olsun miniğine. Amin.
Yarın ben de mobilya siparişi veriyorum. Bizimki ahşap sepet beşikte yatıyor.Haliyle beşik küçük gelmeye başladı.Beşikte rahat edemediğini, büyük bir yatağa geçince daha az uyanacağını düşünüyorum. Kollarını ve bacaklarını sanki çok da rahat hareket ettiremiyor. Sağa dönse hemen uyanıyoruz.Biz dönünce de o rahatsız oluyordur. Daha iyi uyuyabiliriz.Böyle düşünüp mobilyasını almaya karar verdim.Aslında 1 yaş civarında ayıracaktım; ama dediğim gibi... Hem şu da var.2 ay öncesiyle şu anki halleri çoooook farklı.Daha açıkgöz ve daha dediğim dedik, inatçı oldular.Birkaç ay daha geçince kim bilir nasıl olacaklar :18: Yarın mobilyasını sipariş edeceğim.Maalesef 1 ay sonra gelecekmiş. Şu an böyle düşünüyorum; ama 1 ay sonra ne yaparım, ondan nasıl ayrılırım bilemiyorum :44:
Eviniz hayırlı uğurlu olsun şimdiden.Güzel günleriniz olur orada inşallah.Şu an biz de kredi ödüyoruz. 2 yılı ödedik bile.Kredi çekmeden bizim için de zordu. Bir şekilde ödeniyor. Hem zaman öyle çabuk geçiyor ki... İçini ferah tut.Sonra evini zevkle döşeyeceğin günleri ve çocuklarını orada mutlu mesut büyüttüğünü hayal et.:119:
Merhaba alishiacım, bence senin gibi düşünüyordum oda konusunda, kızım alışsa ben alışamam onsuz uyumaya aklım kalır diyodum, odasını düzenlediğimde ilk gece yanında uyurum demiştim. Ama öyle olmadı koydum yatağına açtım telsizi bende kendi odama gittim uyudum:) ilk bi hafta çok sık uyandı ama alıştık ikimizde, biz ne kadar rahat olursak onlarda bunu hissedip rahatlıyo inan. Hiç erken değil bu arada akılları erdikçe daha zor olacak ayırmak.Allahım sonumuz hayır olsun erkenden uyudubu gece beni nası sürprizler beklio meraktayım:18:
Bu arada haftaya bugün oda ayırma planlarım var her ne kadar babası yapamazsın dese de
Çok zorlanır mıyım acaba ya ayıran var mı kızlar ilk bikaç günlük deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Özellikle cuma yapıyım diom ki h sonu uykumu alamasam da çok problem olmasın
Ve planım ilk gün onun odasında kalmak
Off mantıklı mı sizce:26: erken mi ayrıca daha ayırmak için:26:
Canım aklıma geldi geçen unuttum yazmayı, bence uyku eğitimini ver çünkü siparişi şimdi versen bir ay sonra gelecek mobilya kurulduktan sonra bir ayda kokusu çıksın diye havalandırcaksın , iki ay yatıramayacaksın odasında. Ben geçen ay geçirdim odasına aynen seninki gibi ahşap küçük beşikte yatıyordu yanımda, odasında büyüyyen karyola var onda daha rahat elini kolunu çarpmıyo sere serpe yatıyo hiç olmazsa.Kızlar bizim boncuk şu an bizim odada;ancak kendi beşiğinde yatıyor.Bu hafta sonu mobilya siparişi vereceğiz. Büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap odası için yeterli.Zaten oda küçük. Ben şu an hiiiiiiç istemesem de sallayarak uyutuyorum. Gelelim soruyaaaa: Mobilya 1 ayda ancak teslim edilirmiş. Bizimki de o zaman 7.5-8 aylık olacak. Uyku eğitimi için geç mi olur? Yoksa şimdiden vereyim mi? Büyüyen beşikte uyumaya alıştırmak için tekrar uğraşmam gerekir mi ki? Siz büyüyen b. kullanıyor musunuz? Bu aylarda uyku eğitimi verdiniz mi? Ayyy biri beni durdursuuuun. Soru makinesi mübarek
hasta bebıslerımıze gecmıs olsun bayadır gıremıyorum sanırım ev alıyoruz uc gundur onun kosusturması var cok anı bı karar oldu zorlu bı sürec bızı beklıyo bıraz mutluyum bıraz tereddutlu cunku evın yüzde yırmı besını pesın verıcez evıde bır sene sonra teslım alırken kredı ıle odicez hesap kıtap yapınca odeyebılıyoruz kıraya vermektense kendı ewıme öderım ıse baslıycam sanırım hemen bırde 10 aylıgına ewımızı teslım alana kadar kvdenın yanına gıdıcez sanırım öle bı karar aldık ew kırası fatura yerıne 10 ay para bırıktıralım kredıyı daha az cekelım dıye dusunduk suanda esyama yer arıyoruz sanırım bu konuda bıraz ıcımı sıkıyo ne kadar 10 ay olsada ayrı yasamaya alısmısım kvdeyle nasıl olcak suan sorunumuz yok ama özel bı hayatımız olmıcak bıraz mutlu bıraz huzünlüyüm kredı cekıcek olmakta korkutmuyo degıl ama baska nasıl ew sahıbı olucaz kı kpder korkuyo kredıden destek yok nasıl odıceksınız ya ödiyemezsenız dıyo kendılerının ewı var bırde buyuk bı arsaları var bu zamana kadar o beklendı arsa park yerı gözüküyo mutahıtın gırmesını beklıyolardı ama hala bısey yok ortada bızde oraya güvenmemeye ve ew almaya karar werdık offf arada bı ıcım sıkılmıyo degıl ben bes kurus borcu olunca sıkılan ınsan 100 mlyar kredı 10 sene ödicez ıns hakkımızda hayırlısı olur allah utandırmaz anlatmak ıstedım bırılerının destegıne ıhtıyacım var sankı
Teşekkür ederim canımGunebakancim , gecmis olsun ıhlamur bal limona dayan bakalım
Seyyahcim DoğumgunuN kutlu olsun nice guzel yaslara sevdiklerinle :)
Teşekkür ederim canım ... Annem bugün yumurta yedirdikten portakal suyu verecek Aren'e umarım sever :) Maşallah senin kuzuya da kendi kendine portakal yiyor :)ayy çok seviniyom idoşun yemesinee canım ya :)
valla dün bende çorbayı fazla yaptım yeşil sebze yok diye bugünde vericem bazen zor geliyor yapmak bende azıcık mercimek attım sebze çorbasına sevdii havuç pırasa domates püresi pirinç ve mercimek bebek ezogelini
valla havalar cok fena canım yağsında biz evde otururuz napalımm:18:
çikocuk ek gıdaya başlıyomuşş oy oy afiyetler olsun inş güzelce yer cnm :)
her bebek farklı canım ya o yüzden hareketleride faklı zamanlarda farklı sekillerde oluyor ben o yönden hiç panik yapmıyorum kimisi emeklemeden yürür kimisi döner kimisi dönmeden oturur her bebek özel bireyler çünküü
gecmiş olsun canım bolca c vitamini ıhlamurla atlatırsın inş...:2:
gözümüz aç ama yenilmiyor dimii eskisi gibi
h sonu havaya bağlı canım ya ama kötü olursa ki olsun yağmur yağsında ben avm ye razıyımm belki sabah kahvaltısına giderizzz
doğum günün şimdiden kutlu olsun canımm
meraba canımm
o direnişler dün akşam bizdede vardıı uyutana kadar neler cektim en son kalktı oynadık oynadık yoruldu ama yinede zor uyuduuu 2. dişimizde çıktı bizim
canım ben portakalın öle veriyorum eline emiyor sularını ama artık dişler geldiii korkarım koparıyor çünkü bundan sonra suyunu yada minik minik yapıp yediririm
Sağol canım ... Çiko da yakında peşinizden gelmeye başlar artıkkkk... Ne çektik bu Suriyeliler'den yahu ....oyyy çok geçmiş olsun canım..inş. en kısa sürede atlatırsın...
maşallah Aren e.... çikocan da kıçını attırmaya çalışıyor bu aralar bakalım ne zaman başaracak :)
iyi ki doğmuşsun canım... ailenle çok çok güzel yaşlara :)
sana da Eloş a da kıyamam canım...uykusuzluk çok fena.... önceden de demiştim gerçi ama benim annem de kardeşimden çok çekti. sabaha kadar hiç uyumazdı 9. ayda düzene girdi...inş. Eloş daha kısa sürede düzene girer
canım ben geçenlerde kereviz çorbası yapmıştım ona yarım portakal sıktım sadece...
saol canım..inş. sorun yaşamayız ... evet canım haklısın her bebek farklı ama geçenlerde birileri diyordu hala dönmüyor falan diye, çaba göstermesi yeterli demişti doktorumuz.içleri rahatlasın dedim :) ben bizimkinin emekleyeceğini hiç düşünmüyordum ama çalışmalara başladı....
kızlar bu arada 9. ayda bir aşı var deniyordu ya kızamık kızamıkçık aşısıymış... normalde 12. ayda yapılıyormuş ama suriyeden çok fazla göç olduğu iin 9. aya çekmişler...
selamlar herkeseee
Öyküyü uyuttum şimdi hemen bi girip bakayım dedim umarım keyifler yerindedir...
ben şu sıralar keçeye sarmış durumdayım kızlar :))
gün içinde evdi,yemekti,spordu,öyküydü,uykuydu derken baktım çıldırıciiim en iyisi dedim hobi :)
hem kendim iyi vakit geçiriyorum kısa da olsa hemde Öyküye ciciler, saç bantları yapıyorum :)
yaptıklarımdan bir kaç resim koyarım bakalım beğenecekmisiniz?
stres atmak için size de tavsiye ederim kızlar
şimdi bir geçmişe dalayım Öykü uyanmadan
Canım pişirirken iri halka şeklinde soğan ekleyebilirsin onu yedirmesen de olur tat versin diye , bir de defne yaprağı bulursan bir tane at içine süper lezzet veriyor ... Belki bu şekilde sever bıcır :)Ben dün leyrek yedirdim canım fileto şeklinde yaptırıp bölüp buzluğa attım az az çıkarıp haftada bir gün vericem tavaya biraz su zeytinyağı ve çok az somates sosu koyarak pişirdim bende ama pek sevmedi tabi denemeye devam yinede
Canım önerilerin için teşekkür ederim çayı tadını beğenmediği için içmiyor ama su içirebileceğim bişey arıyodum dediğin bardağı alıp deniycemdediğin doğru bizimkide çok uzun süre desteksiz oturuyo oyun oynuyo artık ben uyutmaya çalışıken beni itip oturur pozisyona gelmeye çalışıyo arkadaşının bebeğide alemmiş doğrusu hepsi alem bu bebişlerin
Oy afiyet olsun çikomuza doldur boşalt yapmış rahatlamış kuzucuk
Güzel bilgiler canım teşekkür ederiz biz şuan anakucağına arabaya ters sabitledik oto koltuğumuzu 1 yaşında alıcaz ama inan sen hiç abartmıyosun eşim daha ben hamileyim dediğimde oto koltuğu araştırmasına başlamıştı o derece yanişuan oto koltuğu kmusunda uzman herkese konferans bile verebilir sanırım onunda aklında concordun bir kaç modeli ve britax römer veya recaro var ama tam model adlarını bilemedim
Dr bana bir kağıt verdi portakal verilebilir yazıyor orda
Canım umarım plandığınız gibi olur ve rahat rahat yerleşirsin evine ... Krediye gelince çok da sıkıntı yapma insan mecbur kalınca ödüyor valla göz açıp kapayıncaya kadar da geçiyor ... Artık kredi olmadan hiç bir şey sahibi olunmuyor ...hasta bebıslerımıze gecmıs olsun bayadır gıremıyorum sanırım ev alıyoruz uc gundur onun kosusturması var cok anı bı karar oldu zorlu bı sürec bızı beklıyo bıraz mutluyum bıraz tereddutlu cunku evın yüzde yırmı besını pesın verıcez evıde bır sene sonra teslım alırken kredı ıle odicez hesap kıtap yapınca odeyebılıyoruz kıraya vermektense kendı ewıme öderım ıse baslıycam sanırım hemen bırde 10 aylıgına ewımızı teslım alana kadar kvdenın yanına gıdıcez sanırım öle bı karar aldık ew kırası fatura yerıne 10 ay para bırıktıralım kredıyı daha az cekelım dıye dusunduk suanda esyama yer arıyoruz sanırım bu konuda bıraz ıcımı sıkıyo ne kadar 10 ay olsada ayrı yasamaya alısmısım kvdeyle nasıl olcak suan sorunumuz yok ama özel bı hayatımız olmıcak bıraz mutlu bıraz huzünlüyüm kredı cekıcek olmakta korkutmuyo degıl ama baska nasıl ew sahıbı olucaz kı kpder korkuyo kredıden destek yok nasıl odıceksınız ya ödiyemezsenız dıyo kendılerının ewı var bırde buyuk bı arsaları var bu zamana kadar o beklendı arsa park yerı gözüküyo mutahıtın gırmesını beklıyolardı ama hala bısey yok ortada bızde oraya güvenmemeye ve ew almaya karar werdık offf arada bı ıcım sıkılmıyo degıl ben bes kurus borcu olunca sıkılan ınsan 100 mlyar kredı 10 sene ödicez ıns hakkımızda hayırlısı olur allah utandırmaz anlatmak ıstedım bırılerının destegıne ıhtıyacım var sankı
Bir insanı bazı şeylere inandırmanın en güzel yolu ona aynı şeyleri defalarca söylemektir. Güvenini kırmalarına, umudunu ve neşeni tüketmelerine neden izin veriyorsun? Bak aynen şöyle yapacaksın (Zor olsa da)cnm tsk ederım dogru soyluyosun zaman cabuk gecıyor inş pozıtıf dusunmelıyım aslında kendımıze güvenıyorum yaparız oderiz ama esımın aılesı nasılodicenız laflarını yapınca cnm skldı bırde kvdeyle 10 ay beraber oturmak ayy ınanmıyorum :)
Canım aklıma geldi geçen unuttum yazmayı, bence uyku eğitimini ver çünkü siparişi şimdi versen bir ay sonra gelecek mobilya kurulduktan sonra bir ayda kokusu çıksın diye havalandırcaksın , iki ay yatıramayacaksın odasında. Ben geçen ay geçirdim odasına aynen seninki gibi ahşap küçük beşikte yatıyordu yanımda, odasında büyüyyen karyola var onda daha rahat elini kolunu çarpmıyo sere serpe yatıyo hiç olmazsa.
Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388
İlk bir hafta çok sık uyandı gece 5-6 kere gidiyodum yanına, sonra alıştı sanırım gece 2- 3 kere kalkıyo şu anda tabi gaz falan varsa diş huzursuzluk yapıyorsa bu sayı artıyor. Ben belli bir uyku eğitimi vermedim canım uykusu geldiğini anladığımda emziriyorum emerken uyuyor yatağına koyuyorum. Çoğu kişi için bu iyi bir yöntem değil tabiki ama iyi kötü bi düzenimiz var ve uyuyor ben bu düzeni bozmaya korktum açıkçası, şimdilik böyle idare ediyoruz biz.Bir insanı bazı şeylere inandırmanın en güzel yolu ona aynı şeyleri defalarca söylemektir. Güvenini kırmalarına, umudunu ve neşeni tüketmelerine neden izin veriyorsun? Bak aynen şöyle yapacaksın (Zor olsa da)Önemli olan eşinle aranızdaki diyalog.İlişkinizi zedelemelerine izin vermediğin sürece sorun olmaz endişelenme. Hem birbirinizi daha çok özleyip aşk da tazeleme ihtimaliniz var.Niye bu açıdan bakmıyorsun? Canın sıkıldıkça buradayız
Sen uyku eğitimini nasıl verdin? Ben biraz korkuyorum :26: Çok uzun sürmesinden ve kaş yapayım derken göz çıkarmaktan.Ya beceremezsem ve uyku düzeni daha da bozulursa diye. Bizimki çok sık uyanıyor. Daha az uyanacağını düşünüyorum.Sizde ne gibi iyileşmeler oldu? Eskiden kaç kez uyanırdı, şimdi nasıl?
İlk bir hafta çok sık uyandı gece 5-6 kere gidiyodum yanına, sonra alıştı sanırım gece 2- 3 kere kalkıyo şu anda tabi gaz falan varsa diş huzursuzluk yapıyorsa bu sayı artıyor. Ben belli bir uyku eğitimi vermedim canım uykusu geldiğini anladığımda emziriyorum emerken uyuyor yatağına koyuyorum. Çoğu kişi için bu iyi bir yöntem değil tabiki ama iyi kötü bi düzenimiz var ve uyuyor ben bu düzeni bozmaya korktum açıkçası, şimdilik böyle idare ediyoruz biz.
Yakışmaz olur mu hiç?Oğlun ayrı bir güzellik de benim gözüm sende kaldı. ayakları yere sağlam basan, kendine güvenen, atak, cesur ve dışadönük biri olduğunu tahmin ediyorum (Elini uzat da bir de falına bakayım dermişim ) Çok karizmatik ve güzel bir bayansın. Tamam tamam, evli olduğunu biliyorum
ayy çok seviniyom idoşun yemesinee canım ya :)
valla dün bende çorbayı fazla yaptım yeşil sebze yok diye bugünde vericem bazen zor geliyor yapmak bende azıcık mercimek attım sebze çorbasına sevdii havuç pırasa domates püresi pirinç ve mercimek bebek ezogelini
valla havalar cok fena canım yağsında biz evde otururuz napalımm:18:
Bizde yoğurt, irmik ve tarhana alerji yaptı. 3 hafta ara vererek bunları tekrar denedim. Yoğurtta şimdi sorun yok; ama diğerleri yine sorun çıkarıyor.Geçmiş olsun.Allah kolaylık versin.Biz kahvaltıya geçmediğimiz için daha peynir denemedim.O marka aklımda olsun.Teşekkürler.
Aynen öyle. Ben de ara vereyim. Bakalım bizim nazlı kelebek sahalara geri dönecek mi? :44:
selamlar kızlar
bugünkü menümüz efendim ;
kahvaltı: yumurta,peynir, tam buğday ekmeği,pekmez, elma suyu
öğlen: yoğurt
ikindi: tavuk çorbası Tarif : bir parça tavuk göğsü, bir yemek kaşığı kadar pirinç, aynı miktarda şehriye ( tel ya da arpa farketmez) 2 -3
bardak su ile iyice haşlanır. pişince rondodan geçirilir. katılığına göre isterseniz ekmek içi de koyabilirsiniz.. son olarak da biraz zeytin yağı ve bir çimdik kimyon katılır. afiyetle inşallah yenir
akşam: meyveli muhallebi
vee tabi ki mütemadiyen ana sütü
arda uyandı gelirim yine hatunlar
selamlar herkeseee
Öyküyü uyuttum şimdi hemen bi girip bakayım dedim umarım keyifler yerindedir...
ben şu sıralar keçeye sarmış durumdayım kızlar :))
gün içinde evdi,yemekti,spordu,öyküydü,uykuydu derken baktım çıldırıciiim en iyisi dedim hobi :)
hem kendim iyi vakit geçiriyorum kısa da olsa hemde Öyküye ciciler, saç bantları yapıyorum :)
yaptıklarımdan bir kaç resim koyarım bakalım beğenecekmisiniz?
stres atmak için size de tavsiye ederim kızlar
şimdi bir geçmişe dalayım Öykü uyanmadan
Kızlar çikoma çorba yapıp içirdim biraz önce. 3-4 gündür kakasını yapamıyordu içer içmez yaptı. Karnıbahar, patates,havuç, ıspanak,1,5 tatlı kaşığı irmik. Haşlayıp blenderdan geçirdim sonra içine z.yağı koydum... Bir kase de içti....
GÜNEBAKAN canım bence el marifetin varsa gir bu işe benim arkadaşım facebook üzerinden satış yapıyor. Gayet de iyi müşterisi var...
tekrar merhabaoto koltuğu hakkkında ki araştırmalarımdan bahsetmek istiyorum; bu iş tahmin ettiğimden daha uzun sürdü benim için.bazen çok fazla mı titizleniyorum diyorum :26: ama söz konusu minikler olunca zaten böyle olması gerekiyor galiba ..neyse en son Chicco Oasys 1 İsofix Oto Koltugu Fire 9-18 Kg,römer trifix ve Cybex Sirona 0-18 kg isofixli,maxi cosi tobi modellerini denedik yani Toprak'ı da oturtarak denemiş olduk. chicco aslında dışardan çok rahat ve oldukça kullanışlı gibi gelmişti. ama Toprağı oturtunca maalesef bizim için uygun olmadığını görmüş olduk. oturma alanı geniş olduğu için poposu arkaya doğru tamamen gitti ve sanki iki büklüm oldu miniğim. elemiş olduk kendisini böylece. cybex oldukça güzel ve güvenilir (uluslar arası güvenilirliği en yüksek ürünlerden biriymiş) bir ürün .aynı amanda koltuğun 360 derece dönme özelliği var. yani tavsiye edildiği gibi çocuğunuz kullanabildiği kadar aynı anakucağında otururmuş gibi ters oturtabiiyorsunuz. arabaya bindirirkende işe çok yarar .şu an mothercare de fiyatı 999 tl ( belki tek mağazadadır bu inidirim) toprak içinde oldukça rahat oturuyordu. hatta saış görevlisine kur yapacak kadar da rahattı ama şöyle bir şey takıldı aklımıza sırt kısmında baş kısmını ayarlayabilmek için hareketli bir parçası var. oranın minderi ince ve arkasında bir takım aparatlar var. bu kısmı uzun seyahatlerde oğluma zarar verir mi endişesi taşıyorum. römer trifix oldukça geniş isofixle bağlandığı gibi arkaya bağlanan birde Top Tether denen bir kemerle koltuğun arkasına da bağlanıyor. renk seçenekleri güzel maxi cosi tobi de yine geniş bir koltuk diğerlerinden farkı kemerle arabaya sabitleniyor. ve oturma yüksekliği daha fazla .bunun için yolu daha rahat görebilir diyorlar. bunda acaba çok mu havada kalır endişem var tabi miniğim için toprak son iki koltukta da oldukça rahattı. bunları farklı mağazalarda denediğimiz için satış görevlisi de erkek olduğundan mütevellit kur yapmadı tabi kimseye işte böyle kızlar şimdilik deneyimler bunlar galiba ben ya römer yada maxi cosi tobi alacağım bu gidişle... gelişmeleri yine yazarım
Kızlar ben izin aldım kaçıyorum eve kendinize iyi bakın giremezsem bilin ki uyuyorum :)
Selam yoldaslar..
Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.
Hasta bebislere gecmis olsun....bzde bu aralar geceleri cok uyaniyorz neyin nesidr anlamadim...bide ruyamda bi oglum oluyodu hayrdr insallah totom acik kaldi sanirim ;-) gunebakancim gcmis olsun tatlm bnde cok agir bi grip gcrdm maske taktmistim gce gundz eylule gcirmedn atlatmistim cok sukur..gecmisi ram okuyamadm atladgm vrsa kusura bayin kzlar...bu arada dünůsümů merak ediyodm ugrams o da bugun topigee
Allahım sonumuz hayır olsun erkenden uyudubu gece beni nası sürprizler beklio meraktayım:18:
Bu arada haftaya bugün oda ayırma planlarım var her ne kadar babası yapamazsın dese de
Çok zorlanır mıyım acaba ya ayıran var mı kızlar ilk bikaç günlük deneyimlerinizi yazabilir misiniz
Özellikle cuma yapıyım diom ki h sonu uykumu alamasam da çok problem olmasın
Ve planım ilk gün onun odasında kalmak
Off mantıklı mı sizce:26: erken mi ayrıca daha ayırmak için:26:
Püff parça parça yazıyorum hep benim sıpadan dolayı, ben odasını ayırırken hep arastayı düşündümO çok erken ayırdı çünkü , iki üç aylık falandı heralde dimi arasta?? O da biraz cesaretlendirdi beni
Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388
Canım çok geçmiş olsun şekerin mi düşüktü yoksa tansiyon mu doktora göründün mü ??Gunaydin kizlar....dun basima geleni anlatayim...yataktan kalktim wc ye gittim nasi basim donuyo kulaklarim ugulduyo tutunuyorum duvarlara..en son tuvaletten cktim gerisini hatrlamiyrm...kndme glmeye bsladgmda kocis yuzume kolonya suruyodu askm iyimisn bni duyuyomusn hstaneye gdicez smdi diyodu ama sesi nasi derinden geliyo...snra kesme seker gtrdi agzima atti kndme geldim....adamcagz butun gce uyandi uyandi beni kontrol etti bacagim yaralanmis dustugmde az once gne aradi iyimisn diye sana bsey olsa bn naparim noluyo sana diye korkuyo....
Canım annelik hepimize çok yakıştı çok şükür ... Hepimizin yüzüne bambaşka bir ışıltı geldi hayatımız şenlendi ... Allah hiç bir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın ... Yavrularımızı bize bağışlasın ...Cucum rapunzelime afiyetler olsun silsin süpürsün tabağını
Reocçum artık iyice çaresiz kaldıysan kes gitsin canım unutur başlar belki yeniden :))
Fudiş afiyetler olsun damadıma yesin guvvetlensin aslan gibi bir damat olsun
Mutluluk ellerine sağlık canım koyarsan seve seve bakarız ne güzel bir meşgale bulmuşsun
Ayşecim afiyet olsun çikoma ne güzel evmiş hepsini yemiş maşallah canım :))
Dice üşenmeyip deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. Biz de temmuz gibi alıcaz sanırım eşim maxi cosi bakıp duruyodu söyliyim de römer de baksın. Ama anladığım kadarıyla bu netten sipariş edilecek bir durum değil oturtup bakmak lazım çocuğun rahatlığına di mi ? Çok iyi yapmışsın hepsini deneyerek. Biz de bu iş için bir Bursa yapıcaz sanırım çünkü burda o modeller bulunmuyor maalesef
Günebakancım bol bol dinlen canım pazartesi günü seni burda capcanlı görmeyi ümit ediyorum. Tamamen iyileşmiş bir halde :))
Godof çok geçmiş olsun canım yaa baya ateşlenmiş tüh yaa(
Angy belki kardeşi erkek olur
Alishia ben 2 aylık ayırdım canım koca sıpa oldular ayır gitsin kız
Blackr evet doğru hatırlıyosun 2 aylıktı şimdi akşamları odasından başka yerde uyumuyor hanfendi
Seyyah kız yakışmaz mı çok ama çok yakışmış ama ben şapkadan çok Areni kucağında tutan kadını beğendimMaşallah kız annelik ne kadar çok yakıştı sana canım benim. Doğum günün kutlu olsun tekrardan en büyük hediyen kucağındaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?