2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

cnm tsk ederım dogru soyluyosun zaman cabuk gecıyor inş pozıtıf dusunmelıyım aslında kendımıze güvenıyorum yaparız oderiz ama esımın aılesı nasılodicenız laflarını yapınca cnm skldı bırde kvdeyle 10 ay beraber oturmak ayy ınanmıyorum :)

Merhaba alishiacım, bence senin gibi düşünüyordum oda konusunda, kızım alışsa ben alışamam onsuz uyumaya aklım kalır diyodum, odasını düzenlediğimde ilk gece yanında uyurum demiştim. Ama öyle olmadı koydum yatağına açtım telsizi bende kendi odama gittim uyudum:) ilk bi hafta çok sık uyandı ama alıştık ikimizde, biz ne kadar rahat olursak onlarda bunu hissedip rahatlıyo inan. Hiç erken değil bu arada akılları erdikçe daha zor olacak ayırmak.

Canım aklıma geldi geçen unuttum yazmayı, bence uyku eğitimini ver çünkü siparişi şimdi versen bir ay sonra gelecek mobilya kurulduktan sonra bir ayda kokusu çıksın diye havalandırcaksın , iki ay yatıramayacaksın odasında. Ben geçen ay geçirdim odasına aynen seninki gibi ahşap küçük beşikte yatıyordu yanımda, odasında büyüyyen karyola var onda daha rahat elini kolunu çarpmıyo sere serpe yatıyo hiç olmazsa.

Herkese günaydın.Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.Ben evde çok sıkıldım.Anneme gidip birkaç gün kalmayı düşünüyorum.Yani birkaçgün yokum.

Canım hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın.Seni çok iyi anlıyorum.Bizde krediyle ev aldık.Ama 3 seneydi.Çok şükürki bitti.Başka türlüde nasıl ev alınırki.Mecbur krediyle alıyruz.Allah size güç, kuvvet, sağlık versinki hayırlısıyla çok çabuk borcunuzu bitirebilin.

Gunebakancim , gecmis olsun ıhlamur bal limona dayan bakalım

Seyyahcim DoğumgunuN kutlu olsun nice guzel yaslara sevdiklerinle :)
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım ... Annem bugün yumurta yedirdikten portakal suyu verecek Aren'e umarım sever :) Maşallah senin kuzuya da kendi kendine portakal yiyor :)
Sağol canım ... Çiko da yakında peşinizden gelmeye başlar artıkkkk... Ne çektik bu Suriyeliler'den yahu ....
Maşallahhhhh sana ben bazen wc ye girecek fırsat bulamıyorum ...
Canım pişirirken iri halka şeklinde soğan ekleyebilirsin onu yedirmesen de olur tat versin diye , bir de defne yaprağı bulursan bir tane at içine süper lezzet veriyor ... Belki bu şekilde sever bıcır :)
Dr bana bir kağıt verdi portakal verilebilir yazıyor orda

Canım umarım plandığınız gibi olur ve rahat rahat yerleşirsin evine ... Krediye gelince çok da sıkıntı yapma insan mecbur kalınca ödüyor valla göz açıp kapayıncaya kadar da geçiyor ... Artık kredi olmadan hiç bir şey sahibi olunmuyor ...

Püff parça parça yazıyorum hep benim sıpadan dolayı, ben odasını ayırırken hep arastayı düşündüm O çok erken ayırdı çünkü , iki üç aylık falandı heralde dimi arasta?? O da biraz cesaretlendirdi beni

Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)

Bir insanı bazı şeylere inandırmanın en güzel yolu ona aynı şeyleri defalarca söylemektir. Güvenini kırmalarına, umudunu ve neşeni tüketmelerine neden izin veriyorsun? Bak aynen şöyle yapacaksın (Zor olsa da) Önemli olan eşinle aranızdaki diyalog.İlişkinizi zedelemelerine izin vermediğin sürece sorun olmaz endişelenme. Hem birbirinizi daha çok özleyip aşk da tazeleme ihtimaliniz var.Niye bu açıdan bakmıyorsun? Canın sıkıldıkça buradayız

Sen uyku eğitimini nasıl verdin? Ben biraz korkuyorum :26: Çok uzun sürmesinden ve kaş yapayım derken göz çıkarmaktan.Ya beceremezsem ve uyku düzeni daha da bozulursa diye. Bizimki çok sık uyanıyor. Daha az uyanacağını düşünüyorum.Sizde ne gibi iyileşmeler oldu? Eskiden kaç kez uyanırdı, şimdi nasıl?

Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388

Yakışmaz olur mu hiç? Oğlun ayrı bir güzellik de benim gözüm sende kaldı. ayakları yere sağlam basan, kendine güvenen, atak, cesur ve dışadönük biri olduğunu tahmin ediyorum (Elini uzat da bir de falına bakayım dermişim ) Çok karizmatik ve güzel bir bayansın. Tamam tamam, evli olduğunu biliyorum

İlk bir hafta çok sık uyandı gece 5-6 kere gidiyodum yanına, sonra alıştı sanırım gece 2- 3 kere kalkıyo şu anda tabi gaz falan varsa diş huzursuzluk yapıyorsa bu sayı artıyor. Ben belli bir uyku eğitimi vermedim canım uykusu geldiğini anladığımda emziriyorum emerken uyuyor yatağına koyuyorum. Çoğu kişi için bu iyi bir yöntem değil tabiki ama iyi kötü bi düzenimiz var ve uyuyor ben bu düzeni bozmaya korktum açıkçası, şimdilik böyle idare ediyoruz biz.

Maşallah. Gece çoğunlukla biz de öyle uyuyoruz.Gündüz de öyle uyuyor güya; ama beşiğe bırakınca sensör çalışıyor ve gözler açılıyor. Yatağa geçtiğini anlıyor. Ay heyecanlandım şimdi. Ben bir cesaret başlayayım artık eğitime.Eğitim şart

Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin, fala gerek kalmadı zaten Kocam yazdıklarını görmesin

Ay biz halen aynı odada uyuyoruz oğlumla , ayıramıyorum çünkü ona oda yapmadık belki havalar iyice ısınınca boş oda için düşünebilirim. Dün oğlumun beşiğini en alt kademeye indirdik , beyefendi dün sabah uyanıp kendini aynada izleyebilmek için kenarlara tutunup doğrulmaya çalışmış annem söyleyince yüreğim ağzıma geldi .

Kızlar ben izin aldım kaçıyorum eve kendinize iyi bakın giremezsem bilin ki uyuyorum :)

Selam yoldaslar..

Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.

Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388

Cucum rapunzelime afiyetler olsun silsin süpürsün tabağını

Reocçum artık iyice çaresiz kaldıysan kes gitsin canım unutur başlar belki yeniden :))

Fudiş afiyetler olsun damadıma yesin guvvetlensin aslan gibi bir damat olsun

Mutluluk ellerine sağlık canım koyarsan seve seve bakarız ne güzel bir meşgale bulmuşsun

Ayşecim afiyet olsun çikoma ne güzel evmiş hepsini yemiş maşallah canım :))

Dice üşenmeyip deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. Biz de temmuz gibi alıcaz sanırım eşim maxi cosi bakıp duruyodu söyliyim de römer de baksın. Ama anladığım kadarıyla bu netten sipariş edilecek bir durum değil oturtup bakmak lazım çocuğun rahatlığına di mi ? Çok iyi yapmışsın hepsini deneyerek. Biz de bu iş için bir Bursa yapıcaz sanırım çünkü burda o modeller bulunmuyor maalesef

Günebakancım bol bol dinlen canım pazartesi günü seni burda capcanlı görmeyi ümit ediyorum. Tamamen iyileşmiş bir halde :))

Godof çok geçmiş olsun canım yaa baya ateşlenmiş tüh yaa(

Angy belki kardeşi erkek olur

Alishia ben 2 aylık ayırdım canım koca sıpa oldular ayır gitsin kız

Blackr evet doğru hatırlıyosun 2 aylıktı şimdi akşamları odasından başka yerde uyumuyor hanfendi

Seyyah kız yakışmaz mı çok ama çok yakışmış ama ben şapkadan çok Areni kucağında tutan kadını beğendim Maşallah kız annelik ne kadar çok yakıştı sana canım benim. Doğum günün kutlu olsun tekrardan en büyük hediyen kucağındaki

Gunaydin kizlar....dun basima geleni anlatayim...yataktan kalktim wc ye gittim nasi basim donuyo kulaklarim ugulduyo tutunuyorum duvarlara..en son tuvaletten cktim gerisini hatrlamiyrm...kndme glmeye bsladgmda kocis yuzume kolonya suruyodu askm iyimisn bni duyuyomusn hstaneye gdicez smdi diyodu ama sesi nasi derinden geliyo...snra kesme seker gtrdi agzima atti kndme geldim....adamcagz butun gce uyandi uyandi beni kontrol etti bacagim yaralanmis dustugmde az once gne aradi iyimisn diye sana bsey olsa bn naparim noluyo sana diye korkuyo....

Bu arada hepimizn kadinlar gnu kutlu olsun kadinlarin ezilmedgi dayak yemedigi hsta kocalari tarafndan oldurulmedigi bi gun olur ins bari bugun kadinlar rahat olsun

Canım çok geçmiş olsun şekerin mi düşüktü yoksa tansiyon mu doktora göründün mü ??
Canım annelik hepimize çok yakıştı çok şükür ... Hepimizin yüzüne bambaşka bir ışıltı geldi hayatımız şenlendi ... Allah hiç bir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın ... Yavrularımızı bize bağışlasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…