2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Selam yoldaslar..

Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.

canım çok geçmiş olsun ya neden bu kadar ateşlendi kuzucuk acaba ( şimdi nasıl merak ettim.

Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388

ikinize de bayıldım canlarımm Aren kanki her zamanki gibi çook yakışıklı ama annesinde de ayrı bir güzellik varr maşallah sizee!

angymm çok çok geçmiş olsun canım gerçekten eşinin evde olması büyük şans olmuş bu kötü olayda arkadaşlar çekmiş fırçayı zaten bir de ben yüklenmeyim sana ama yine de anladın sen onu lütfen dikkat et kendine canım

wayyy uyumun güzelliğine bak sen allah bozmasın mutluluğunuzu ve bu güzel tabloyu canım o İdil hanımı da yerim ben ayrıca

herkese iyi hafta sonlarıı

ayy eskisi gibi sık giremiyorum topiğe kızlar. hepimiz gerçi aynı durumlardayız neredeyse ama aklım burada valla sürekli. ayy kaç sayfa birikti acaba herkes iyi mi acaba kim ne yaptı ne etti meraklanıyorum giremeyince

bu arada sonunda mama sandalyemize kavuştuk biz de baby max in loco modelinden aldık. ben gayet memnun kaldım valla.. Arda da öyle..güzel zamanlar geçiriyor üstünde bu da sandalyemizle ilk sabah kahvaltımızdan bir kare

İyi aksamlarr
Cok sukur gecmise biraz olsun bakabildim

Ang canim cok gecmis olsun,cok uzuldum dikkat et kendine vitamin eksikliginden de olabilir.Dr.bir gorun kan ver belki vitamin hapi filan verir.
Prensesim nasil,ozledim vallahi.

Seyyahhh yakiyorsun ortaligi bu ne guzellik masallah arene zaten laf yok sapkasida super olmus ozendik dogrusu
Ayrica dogum gunundu sanirim nice mutlu yillara...

Gunebakan gecmis olsun canim hastasin sanirim.
Godofmercy cok gecmis olsun bende cok korkuyorum atesten umarim simdi daha iyidir bebisin.

Delimavi cok guzelsiniz masallah.
Bebisle aksam disari cikmak yani bir davete katilmak kolaymi? Arabasinimi aliyorsunuz,uyukusu gelince ne yapiyorsunuz,huysuzluk cikarmiyormu?:)
Ben barisla kendimizi hayal edemiyorum da

Aynen canim bende giremedigimde hep aklim burada kaliyor.
Mama san.hayirli olsun.Guzel gunlerde kullanmak nasip olsun.
Pasamada 41 kere masallah.

Son düzenleme:
Barisa dun kendimize yaptigimiz tavuk sulu yayla corbasi icirdim.Daha dogrusu gorumcemin israriyla . Ben olmaz abla icinde tuz var,yok nane var,vs.derken verdik.
Agzini sapirdata sapirtada kucuk bir kaseyi bitirdi.
Bugun yine verdim ayni sekilde yedi masallah.
Aklinizda olsun sizede deneyin kizlar.

Bir diger sevdigi corba ise;
Yarim elma,yarim havuc,yarim yesil kabak bunlari haslayip suyunuda kenara aliyorum.
Ayirdigim su ile pirinc unundan muhalebi yapip icine katiyorum.
Biraz tereyag,biraz tarcin blendirdan geciyorum.
Nefis bir corba oluyor ve baris hepsini silip supuruyor masallah.

Kahvaltilarinada ek olarak ceviz koymaya basladim.

Buarada kurabiye nerelerde kizlar gecmiste msj rastlamadim???

Bizim kadinlar cok ama cok guzel yahu :)

Seyyah ikinizde harika görünüyorsunuz cok guzel bir poz olmuş ayrıca ben size bayıldım ki :)

Delimavi cok guzel bur aile pozu harika bir uyum sağlamissiniz sen de cok güzelsin idil de :)

Arda yakışıklı Arda komik Arda senin ağzını yerim ben Arda :)) hayırlı oldun Canim sandalyeniz

Angy, tatlım olmuyor böyle bakmıyorsun kendine eylusun sana ihtiyacı var tabi bizim de . Dikkat kendine kuzum benim.

Çorbani not aldım tatlım teşekkürler biz de bu aralar yemek secmeye başladık da :)

Çorbani not aldım tatlım teşekkürler biz de bu aralar yemek secmeye başladık da :)
yaaa bizde de başladı maalesef ağzını kapatmaya başladı artık.... ama bizim yediğimiz yemekten verdim bir kere devamını istedi... artık ben de blenderdan geçirmiyorum çorbalarını... bi de sanırım kerevizi sevmiyor paşam ....

maşallahhh çok tatlı ve çoookkk uyumlusunuzzz :)

hayırlı olsun canım... Ardam bol bol mama yesin üstünde :)

Cnmm cookk geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasin iiki esin evdeymis.kendine ii bak tatlim

Cok tesekkur ederim kizlar evt esimin evde olmasi ve eylulun kucagmda olmamasi en buyuk sansimdi

Ardam canım benim yerim seni ben yoğurtlu yoğurtlu bitter çikiletam benim
Çok güzelmiş fındığım inş ardam bol bol mamalar yesin mis mis

Kızlaaar bizimde dişimiz çıktıııı.. Yoğurdunu verirken kaşığa çıt çıt değiyo Allahım bir dişe bukadar mı sevinir insan :) resmen sevinçten delirdim :)

Angy çok geçmiş olsun inş bi daha tekrarlamaz Allah korusun hem bizleri hem bebişlerimizi

Aren Arda İdil çok tatlısınız ki ama siiiiiZ

Nazlıbebiş maşallah boncuğuna pirinçler çoğalıo yavaş yavaş
Ve evet ben de her dişinde bütün sülaleyi ayaklandırıom böle bi mutluluk olamaz gören piyango vurdu zanneder

Oda ayırma konusunda destekleriniz için teşekkürler kızlar evet evet ben bu işi haftaya yapmalıyım havalar da ısınmış olur artık heralde

Selam yoldaslar..

Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.

Çok geçmiş olsun bebişin inş şimdi daha iyidir...

Şimdiden hayırlı olsun eviniz canım sıkıntıya girmeden bişey sahibi olunmuyor ne yazık ki...Zaman çok çabuk geçiyor zaten ödenir gider kendi emeğinle başararak ev sahibi olmanın verdiği mutluluk çok farklı huzurla oturun inş.

Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388

Aren çok ciks olmuş şapkasıyla maşallahAnnesi de çok güzelmiş doğum günün de kutlu olsun canım..

Geçmiş olsun canım uykusuzluk ve yorgunluğun patlaması olmuş sanırım kendine çok dikkat et..iyi beslen ve eylüşten kalan her fırsatta uyumaya çalış canım

Güzel bir anne ve tatlı mı tatlı bir bebiş daha..Maşallah canım çok güzelsiniz

Hayırlı olsun arda güzel güzel mamalar yesin inş canım..

Kızlaaar bizimde dişimiz çıktıııı.. Yoğurdunu verirken kaşığa çıt çıt değiyo Allahım bir dişe bukadar mı sevinir insan :) resmen sevinçten delirdim :)

Dişiniz hayırlı olsun..Ben de 2.sini merakla bekliyorum her gün bakıyorum gelemedi daha

Son düzenleme:
H. sonu gezip durdunuz, şimdi de yorgunluktan düşüp bayıldınız değil mi? Kimsecikler yok Ben de bu h. sonu epey gezdim Bizim keltoş kız sahalara geri döndü sanırım. Mamalarını tekrar yiyor Hep böyle gider inşallah. Basit bir çorba; ama belki fikir olur diye paylaşıyorum. Patates ve havucu çabuk pişmesi için rendeledim ve onları yumuşayana kadar pişirdim. Ocaktan indirmeden 2 dk önce içine 3-4 dal ıspanak koydum. Ocaktan indirince içine z.yağı ekledim ve hepsini tel süzgeçten geçirdim.
Suba böyle değişik çorbaları nereden buluyorsun? Ellerine sağlık. Çevrende yapanlar mı var yoksa kendin mi düşünüp pişiriyorsun?
Alishia ayır ayır.Ben de sonunda mobilya siparişimi verdim.En geç 1 ay sonra minnoş kendi odasında olacak. Hayırlı olsun şimdiden.

Kızlar yağız bi türlü su içmiyor sizinkiler içiyor mu artık günde 1 su bardağı su içmeleri gerekiyormuş suyun tadını alınca kesinlikle istemiyor...
Bir de şu ağız kapatma durumu bizde de çok sıkıntı yaratıyor yumurta ve peynir haricinde bir çok şeyi istemeyerek yiyor..İki gündür çareyi eline biraz büyükçe ekmek vermekte buldum ekmeği emmek için ağzını her açtığında kaşığa da açıyor bilmeden..Bi yandan ekmeğini emiyor bi yandan verdiklreimi az da olsa yiyor..Ben çareyi bunda buldum şimdilik bakalım ne zamana kadar sürcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…