Selam yoldaslar..
Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.
Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388
Gunaydin kizlar....dun basima geleni anlatayim...yataktan kalktim wc ye gittim nasi basim donuyo kulaklarim ugulduyo tutunuyorum duvarlara..en son tuvaletten cktim gerisini hatrlamiyrm...kndme glmeye bsladgmda kocis yuzume kolonya suruyodu askm iyimisn bni duyuyomusn hstaneye gdicez smdi diyodu ama sesi nasi derinden geliyo...snra kesme seker gtrdi agzima atti kndme geldim....adamcagz butun gce uyandi uyandi beni kontrol etti bacagim yaralanmis dustugmde az once gne aradi iyimisn diye sana bsey olsa bn naparim noluyo sana diye korkuyo....
Eki Görüntüle 1013581 Eki Görüntüle 1013584 Eki Görüntüle 1013583 kızlar dun hastaneden bı arkadasın veda yemegıne gıttıkk..arastanın geçen haftalardakı tatlı karısık durumunu esıme anlatmıstımm..bırlıkte gulusp bızde aynı duruma tekrar dusmeyelım dedıı...cunku gecenlerde yıne bı veda yemegıne gııtıgımızde erkeklerın hepsı takım gıymısken eşim gomlek ustu kazak altına kot pant.gıymıstıı..komık degıl ama herkesten farklı olunca goze batıyordu..Allahtan bızım hastanenın hatunları tumden kokos olunca ben de sıkıntı olmadı..dunku yemekte de esım dedı kı herkes takım gıydı gecnkınde,bu sefer bende takım gıycem dedı...ve bordo kravatlada uyumu saglamıs oldukk,ücücmüz...yemege gıttıkkı bı de ne gorrelım mıllet tısort altı kot,yıne bızım kı tek takım elbıselkıydıı.. :))ben yıne kokoslugumdan tavız vermedım :)) kı gıttıgımız rest.boluya gore lüks bı yerdii :)) anlıyacagınız bu kıyafet ısı zorr.cozülmez bı dugum gıbbıı...dun arasta,bugun benım kociş,yarın bı baskası... :))
herkese iyi hafta sonlarıı
ayy eskisi gibi sık giremiyorum topiğe kızlar. hepimiz gerçi aynı durumlardayız neredeyseama aklım burada valla sürekli. ayy kaç sayfa birikti acaba herkes iyi mi acaba kim ne yaptı ne etti meraklanıyorum giremeyince
bu arada sonunda mama sandalyemize kavuştuk biz debaby max in loco modelinden aldık. ben gayet memnun kaldım valla.. Arda da öyle..güzel zamanlar geçiriyor üstünde bu da sandalyemizle ilk sabah kahvaltımızdan bir kare
Eki Görüntüle 1013904
Barisa dun kendimize yaptigimiz tavuk sulu yayla corbasi icirdim.Daha dogrusu gorumcemin israriyla. Ben olmaz abla icinde tuz var,yok nane var,vs.derken verdik.
Agzini sapirdata sapirtada kucuk bir kaseyi bitirdi.
Bugun yine verdim ayni sekilde yedi masallah.
Aklinizda olsun sizede deneyin kizlar.
Bir diger sevdigi corba ise;
Yarim elma,yarim havuc,yarim yesil kabak bunlari haslayip suyunuda kenara aliyorum.
Ayirdigim su ile pirinc unundan muhalebi yapip icine katiyorum.
Biraz tereyag,biraz tarcin blendirdan geciyorum.
Nefis bir corba oluyor ve baris hepsini silip supuruyormasallah.
Kahvaltilarinada ek olarak ceviz koymaya basladim.
Buarada kurabiye nerelerde kizlar gecmiste msj rastlamadim???
yaaa bizde de başladı maalesefÇorbani not aldım tatlım teşekkürler biz de bu aralar yemek secmeye başladık da :)
maşallahhh çok tatlı ve çoookkk uyumlusunuzzz :)Eki Görüntüle 1013581 Eki Görüntüle 1013584 Eki Görüntüle 1013583 kızlar dun hastaneden bı arkadasın veda yemegıne gıttıkk..arastanın geçen haftalardakı tatlı karısık durumunu esıme anlatmıstımm..bırlıkte gulusp bızde aynı duruma tekrar dusmeyelım dedıı...cunku gecenlerde yıne bı veda yemegıne gııtıgımızde erkeklerın hepsı takım gıymısken eşim gomlek ustu kazak altına kot pant.gıymıstıı..komık degıl ama herkesten farklı olunca goze batıyordu..Allahtan bızım hastanenın hatunları tumden kokos olunca ben de sıkıntı olmadı..dunku yemekte de esım dedı kı herkes takım gıydı gecnkınde,bu sefer bende takım gıycem dedı...ve bordo kravatlada uyumu saglamıs oldukk,ücücmüz...yemege gıttıkkı bı de ne gorrelım mıllet tısort altı kot,yıne bızım kı tek takım elbıselkıydıı.. :))ben yıne kokoslugumdan tavız vermedım :)) kı gıttıgımız rest.boluya gore lüks bı yerdii :)) anlıyacagınız bu kıyafet ısı zorr.cozülmez bı dugum gıbbıı...dun arasta,bugun benım kociş,yarın bı baskası... :))
ayy eskisi gibi sık giremiyorum topiğe kızlar. hepimiz gerçi aynı durumlardayız neredeyseama aklım burada valla sürekli. ayy kaç sayfa birikti acaba herkes iyi mi acaba kim ne yaptı ne etti meraklanıyorum giremeyince
bu arada sonunda mama sandalyemize kavuştuk biz debaby max in loco modelinden aldık. ben gayet memnun kaldım valla.. Arda da öyle..güzel zamanlar geçiriyor üstünde bu da sandalyemizle ilk sabah kahvaltımızdan bir kare
Eki Görüntüle 1013904
Saolunnn hepnize tek tek tesekkurler hepnizi oyle yakn hissediyrmki kndme...annem 3 cesit yemegmi ypti bugun kocam korkudan 3.5 atmis dakka basi aradi iyim bugun bseyim yok o anlik artik nolduysa gcti gitti sukur allah hicbirimize dermansz dert vermesin kizlar seviyrm siziiii ;-)
Eki Görüntüle 1013904
Kızlaaar bizimde dişimiz çıktıııı.. Yoğurdunu verirken kaşığa çıt çıt değiyo Allahım bir dişe bukadar mı sevinir insan :) resmen sevinçten delirdim :)
Gözünüz aydın canımbir prinç tanesi daha geldi
Selam yoldaslar..
Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.
hasta bebıslerımıze gecmıs olsun bayadır gıremıyorum sanırım ev alıyoruz uc gundur onun kosusturması var cok anı bı karar oldu zorlu bı sürec bızı beklıyo bıraz mutluyum bıraz tereddutlu cunku evın yüzde yırmı besını pesın verıcez evıde bır sene sonra teslım alırken kredı ıle odicez hesap kıtap yapınca odeyebılıyoruz kıraya vermektense kendı ewıme öderım ıse baslıycam sanırım hemen bırde 10 aylıgına ewımızı teslım alana kadar kvdenın yanına gıdıcez sanırım öle bı karar aldık ew kırası fatura yerıne 10 ay para bırıktıralım kredıyı daha az cekelım dıye dusunduk suanda esyama yer arıyoruz sanırım bu konuda bıraz ıcımı sıkıyo ne kadar 10 ay olsada ayrı yasamaya alısmısım kvdeyle nasıl olcak suan sorunumuz yok ama özel bı hayatımız olmıcak bıraz mutlu bıraz huzünlüyüm kredı cekıcek olmakta korkutmuyo degıl ama baska nasıl ew sahıbı olucaz kı kpder korkuyo kredıden destek yok nasıl odıceksınız ya ödiyemezsenız dıyo kendılerının ewı var bırde buyuk bı arsaları var bu zamana kadar o beklendı arsa park yerı gözüküyo mutahıtın gırmesını beklıyolardı ama hala bısey yok ortada bızde oraya güvenmemeye ve ew almaya karar werdık offf arada bı ıcım sıkılmıyo degıl ben bes kurus borcu olunca sıkılan ınsan 100 mlyar kredı 10 sene ödicez ıns hakkımızda hayırlısı olur allah utandırmaz anlatmak ıstedım bırılerının destegıne ıhtıyacım var sankı
Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388
Gunaydin kizlar....dun basima geleni anlatayim...yataktan kalktim wc ye gittim nasi basim donuyo kulaklarim ugulduyo tutunuyorum duvarlara..en son tuvaletten cktim gerisini hatrlamiyrm...kndme glmeye bsladgmda kocis yuzume kolonya suruyodu askm iyimisn bni duyuyomusn hstaneye gdicez smdi diyodu ama sesi nasi derinden geliyo...snra kesme seker gtrdi agzima atti kndme geldim....adamcagz butun gce uyandi uyandi beni kontrol etti bacagim yaralanmis dustugmde az once gne aradi iyimisn diye sana bsey olsa bn naparim noluyo sana diye korkuyo....
Eki Görüntüle 1013581 Eki Görüntüle 1013584 Eki Görüntüle 1013583 kızlar dun hastaneden bı arkadasın veda yemegıne gıttıkk..arastanın geçen haftalardakı tatlı karısık durumunu esıme anlatmıstımm..bırlıkte gulusp bızde aynı duruma tekrar dusmeyelım dedıı...cunku gecenlerde yıne bı veda yemegıne gııtıgımızde erkeklerın hepsı takım gıymısken eşim gomlek ustu kazak altına kot pant.gıymıstıı..komık degıl ama herkesten farklı olunca goze batıyordu..Allahtan bızım hastanenın hatunları tumden kokos olunca ben de sıkıntı olmadı..dunku yemekte de esım dedı kı herkes takım gıydı gecnkınde,bu sefer bende takım gıycem dedı...ve bordo kravatlada uyumu saglamıs oldukk,ücücmüz...yemege gıttıkkı bı de ne gorrelım mıllet tısort altı kot,yıne bızım kı tek takım elbıselkıydıı.. :))ben yıne kokoslugumdan tavız vermedım :)) kı gıttıgımız rest.boluya gore lüks bı yerdii :)) anlıyacagınız bu kıyafet ısı zorr.cozülmez bı dugum gıbbıı...dun arasta,bugun benım kociş,yarın bı baskası... :))
Eki Görüntüle 1013904
Kızlaaar bizimde dişimiz çıktıııı.. Yoğurdunu verirken kaşığa çıt çıt değiyo Allahım bir dişe bukadar mı sevinir insan :) resmen sevinçten delirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?