Çok geçmiş olsun bebişin inş şimdi daha iyidir...
Şimdiden hayırlı olsun eviniz canım sıkıntıya girmeden bişey sahibi olunmuyor ne yazık ki...Zaman çok çabuk geçiyor zaten ödenir gider kendi emeğinle başararak ev sahibi olmanın verdiği mutluluk çok farklı huzurla oturun inş.
Aren çok ciks olmuş şapkasıyla maşallahAnnesi de çok güzelmiş doğum günün de kutlu olsun canım..
Geçmiş olsun canım uykusuzluk ve yorgunluğun patlaması olmuş sanırım kendine çok dikkat et..iyi beslen ve eylüşten kalan her fırsatta uyumaya çalış canım
Güzel bir anne ve tatlı mı tatlı bir bebiş daha..Maşallah canım çok güzelsiniz
Hayırlı olsun arda güzel güzel mamalar yesin inş canım..
Dişiniz hayırlı olsun..Ben de 2.sini merakla bekliyorum her gün bakıyorum gelemedi daha
canım çok geçmiş olsun ya neden bu kadar ateşlendi kuzucuk acaba( şimdi nasıl merak ettim.
ikinize de bayıldım canlarımm Aren kanki her zamanki gibi çook yakışıklı ama annesinde de ayrı bir güzellik varrmaşallah sizee!
angymm çok çok geçmiş olsun canım gerçekten eşinin evde olması büyük şans olmuş bu kötü olaydaarkadaşlar çekmiş fırçayı zaten bir de ben yüklenmeyim sana ama yine de anladın sen onu lütfen dikkat et kendine canım
wayyy uyumun güzelliğine bak senallah bozmasın mutluluğunuzu ve bu güzel tabloyu canım o İdil hanımı da yerim ben ayrıca
çok çok geçmiş olsun canım...baya yükselmiş ateş
hayırlı olsun canım...Allah güle güle oturmayı nasip etsin...korkma canım ödenir gider, artık kredi çekmeden ev almak hayal oldu... hem ne güzel kendiniz almışsınız evi, eşinin ailesi yardım etse belki kendileri almış gibi lanse ederlerd,. ben de diyorum hep eşime ki kayınvalideme de dedim. kimseden bişey beklemiyorum kendi evimizi kendimiz almak istiyoruz diye. ki hatta bunun için bi kaç yıl yurt dışında çalışmayı bile teklif ettim eşime. her şeyin hayırlısı.... 10 ay da çabucak geçip gider. bak 6 ayın nasıl geçtiğini anlamadık bile :)
ooooo çok karizmatiksin Aren :) saçlarına bayılıyorum ne güzel :) annesi sen de çok çok güzelsin ama :)
yaaa bizimki de kendi kalkma çalışmalarına başladı. akşam eşime dedim yatağını en alta indirelim diye. Allah korusun aniden kalkar biz uyurken bi de...
bizimkinin odası var ama biz de ayırmadık daha...babası az daha yatsın yanımızda diyo ama en kısa sürede odasına alıştırcam gözler cin gibi oldu artık iyice zor olcak ayrılması...
canımmm çok çok geçmiş olsun...artık hepimiz kendimizden geçtik de eğer bize bişey olsa yavrucaklar ne yapar derdindeyiz...
Cucum rapunzelime afiyetler olsun silsin süpürsün tabağını
Reocçum artık iyice çaresiz kaldıysan kes gitsin canım unutur başlar belki yeniden :))
Fudiş afiyetler olsun damadıma yesin guvvetlensin aslan gibi bir damat olsun
Mutluluk ellerine sağlık canım koyarsan seve seve bakarız ne güzel bir meşgale bulmuşsun
Ayşecim afiyet olsun çikoma ne güzel evmiş hepsini yemiş maşallah canım :))
Dice üşenmeyip deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. Biz de temmuz gibi alıcaz sanırım eşim maxi cosi bakıp duruyodu söyliyim de römer de baksın. Ama anladığım kadarıyla bu netten sipariş edilecek bir durum değil oturtup bakmak lazım çocuğun rahatlığına di mi ? Çok iyi yapmışsın hepsini deneyerek. Biz de bu iş için bir Bursa yapıcaz sanırım çünkü burda o modeller bulunmuyor maalesef
Günebakancım bol bol dinlen canım pazartesi günü seni burda capcanlı görmeyi ümit ediyorum. Tamamen iyileşmiş bir halde :))
Godof çok geçmiş olsun canım yaa baya ateşlenmiş tüh yaa(
Angy belki kardeşi erkek olur
Alishia ben 2 aylık ayırdım canım koca sıpa oldular ayır gitsin kız
Blackr evet doğru hatırlıyosun 2 aylıktı şimdi akşamları odasından başka yerde uyumuyor hanfendi
Seyyah kız yakışmaz mı çok ama çok yakışmış ama ben şapkadan çok Areni kucağında tutan kadını beğendimMaşallah kız annelik ne kadar çok yakıştı sana canım benim. Doğum günün kutlu olsun tekrardan en büyük hediyen kucağındaki
Çok geçmiş olsun miniğine. Amin.
Yarın ben de mobilya siparişi veriyorum. Bizimki ahşap sepet beşikte yatıyor.Haliyle beşik küçük gelmeye başladı.Beşikte rahat edemediğini, büyük bir yatağa geçince daha az uyanacağını düşünüyorum. Kollarını ve bacaklarını sanki çok da rahat hareket ettiremiyor. Sağa dönse hemen uyanıyoruz.Biz dönünce de o rahatsız oluyordur. Daha iyi uyuyabiliriz.Böyle düşünüp mobilyasını almaya karar verdim.Aslında 1 yaş civarında ayıracaktım; ama dediğim gibi... Hem şu da var.2 ay öncesiyle şu anki halleri çoooook farklı.Daha açıkgöz ve daha dediğim dedik, inatçı oldular.Birkaç ay daha geçince kim bilir nasıl olacaklar :18: Yarın mobilyasını sipariş edeceğim.Maalesef 1 ay sonra gelecekmiş. Şu an böyle düşünüyorum; ama 1 ay sonra ne yaparım, ondan nasıl ayrılırım bilemiyorum :44:
Eviniz hayırlı uğurlu olsun şimdiden.Güzel günleriniz olur orada inşallah.Şu an biz de kredi ödüyoruz. 2 yılı ödedik bile.Kredi çekmeden bizim için de zordu. Bir şekilde ödeniyor. Hem zaman öyle çabuk geçiyor ki... İçini ferah tut.Sonra evini zevkle döşeyeceğin günleri ve çocuklarını orada mutlu mesut büyüttüğünü hayal et.:119:
Kızlar çikoma çorba yapıp içirdim biraz önce. 3-4 gündür kakasını yapamıyordu içer içmez yaptı. Karnıbahar, patates,havuç, ıspanak,1,5 tatlı kaşığı irmik. Haşlayıp blenderdan geçirdim sonra içine z.yağı koydum... Bir kase de içti....
GÜNEBAKAN canım bence el marifetin varsa gir bu işe benim arkadaşım facebook üzerinden satış yapıyor. Gayet de iyi müşterisi var...
aynı şekilde canım beni de ikna çabalarındalar ama o kadar vaktim olur mu bilemiyorum
bence de canım el becerisi ve müşteri kitlesi ama en önemliside zamanımız varsa yapılabilir aslında
canım ben sporu evde yapmıyorum onu evde yapsam bende vakit bulamazdım spor lüks yani şuan için bizemalum bazı anlar geliyor yapışık geziyoruz bu zıpırlarla
keçe malzemelerini Bursada oturuyorum ben burda bir yer var çeşit bol eğer bursadaysan tarif ederim canım
fotoları ilk fırsatta yüklerim canım
gerçekten çok zevkli bu keçe işi ve yelpazesi de çok geniş
Selam yoldaslar..
Nail im 3 gundur cok atesliydi 39.7 yi gorduk max. Bugun daha iyiyiz. Iyileselim yine geliriz. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun.
opuyorum sizi ve meleklerinizi.
Hasta bebislere gecmis olsun....bzde bu aralar geceleri cok uyaniyorz neyin nesidr anlamadim...bide ruyamda bi oglum oluyodu hayrdr insallah totom acik kaldi sanirim ;-) gunebakancim gcmis olsun tatlm bnde cok agir bi grip gcrdm maske taktmistim gce gundz eylule gcirmedn atlatmistim cok sukur..gecmisi ram okuyamadm atladgm vrsa kusura bayin kzlar...bu arada dünůsümů merak ediyodm ugrams o da bugun topigee
Günebakan geçmiş olsun ben grip olduğunda oğluma da geçti ama burun spreyi yetti öle çok ağır geçirmedi yani
Bi de o zmn Dr umuz ailede hasta olan bi tek sen ol başk kîmse olmasın emdiği için sütünden bağışıklık kazanır demişti
Kızlar okudum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bu aralar çok oyuncu oldu sürekli gevezelik peşinde hep ayakta dursun bıdı bıdı konuşsun ilgi istio
Herkese ii hafta sonları bebeciklerinizle güzel güzrl gezin temiz havalar bol güneşler ayy inş hava ii olur
hasta bebıslerımıze gecmıs olsun bayadır gıremıyorum sanırım ev alıyoruz uc gundur onun kosusturması var cok anı bı karar oldu zorlu bı sürec bızı beklıyo bıraz mutluyum bıraz tereddutlu cunku evın yüzde yırmı besını pesın verıcez evıde bır sene sonra teslım alırken kredı ıle odicez hesap kıtap yapınca odeyebılıyoruz kıraya vermektense kendı ewıme öderım ıse baslıycam sanırım hemen bırde 10 aylıgına ewımızı teslım alana kadar kvdenın yanına gıdıcez sanırım öle bı karar aldık ew kırası fatura yerıne 10 ay para bırıktıralım kredıyı daha az cekelım dıye dusunduk suanda esyama yer arıyoruz sanırım bu konuda bıraz ıcımı sıkıyo ne kadar 10 ay olsada ayrı yasamaya alısmısım kvdeyle nasıl olcak suan sorunumuz yok ama özel bı hayatımız olmıcak bıraz mutlu bıraz huzünlüyüm kredı cekıcek olmakta korkutmuyo degıl ama baska nasıl ew sahıbı olucaz kı kpder korkuyo kredıden destek yok nasıl odıceksınız ya ödiyemezsenız dıyo kendılerının ewı var bırde buyuk bı arsaları var bu zamana kadar o beklendı arsa park yerı gözüküyo mutahıtın gırmesını beklıyolardı ama hala bısey yok ortada bızde oraya güvenmemeye ve ew almaya karar werdık offf arada bı ıcım sıkılmıyo degıl ben bes kurus borcu olunca sıkılan ınsan 100 mlyar kredı 10 sene ödicez ıns hakkımızda hayırlısı olur allah utandırmaz anlatmak ıstedım bırılerının destegıne ıhtıyacım var sankı
Dunya emekçi kadinlar gunünüz kutlu olsun
Dayağın tecavüzün is yerinde ayrimciligin sokakta baskının es baba akraba hic bir türlü korkunun sindirmenin sozlu sozsuz her turlu tacizin korkunun sindirmenin rol biçmelerin yok olduğu bir dünya diliyorum hepinize ...
Kızlar aradığım gibi şapka buldum nihayet hasır ama olsun ... Bakın bakalım yakışmış mı böcüğümeee :)Eki Görüntüle 1013387 Eki Görüntüle 1013388
Cucum rapunzelime afiyetler olsun silsin süpürsün tabağını
Reocçum artık iyice çaresiz kaldıysan kes gitsin canım unutur başlar belki yeniden :))
Fudiş afiyetler olsun damadıma yesin guvvetlensin aslan gibi bir damat olsun
Mutluluk ellerine sağlık canım koyarsan seve seve bakarız ne güzel bir meşgale bulmuşsun
Ayşecim afiyet olsun çikoma ne güzel evmiş hepsini yemiş maşallah canım :))
Dice üşenmeyip deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. Biz de temmuz gibi alıcaz sanırım eşim maxi cosi bakıp duruyodu söyliyim de römer de baksın. Ama anladığım kadarıyla bu netten sipariş edilecek bir durum değil oturtup bakmak lazım çocuğun rahatlığına di mi ? Çok iyi yapmışsın hepsini deneyerek. Biz de bu iş için bir Bursa yapıcaz sanırım çünkü burda o modeller bulunmuyor maalesef
Günebakancım bol bol dinlen canım pazartesi günü seni burda capcanlı görmeyi ümit ediyorum. Tamamen iyileşmiş bir halde :))
Godof çok geçmiş olsun canım yaa baya ateşlenmiş tüh yaa(
Angy belki kardeşi erkek olur
Alishia ben 2 aylık ayırdım canım koca sıpa oldular ayır gitsin kız
Blackr evet doğru hatırlıyosun 2 aylıktı şimdi akşamları odasından başka yerde uyumuyor hanfendi
Seyyah kız yakışmaz mı çok ama çok yakışmış ama ben şapkadan çok Areni kucağında tutan kadını beğendimMaşallah kız annelik ne kadar çok yakıştı sana canım benim. Doğum günün kutlu olsun tekrardan en büyük hediyen kucağındaki
Gunaydin kizlar....dun basima geleni anlatayim...yataktan kalktim wc ye gittim nasi basim donuyo kulaklarim ugulduyo tutunuyorum duvarlara..en son tuvaletten cktim gerisini hatrlamiyrm...kndme glmeye bsladgmda kocis yuzume kolonya suruyodu askm iyimisn bni duyuyomusn hstaneye gdicez smdi diyodu ama sesi nasi derinden geliyo...snra kesme seker gtrdi agzima atti kndme geldim....adamcagz butun gce uyandi uyandi beni kontrol etti bacagim yaralanmis dustugmde az once gne aradi iyimisn diye sana bsey olsa bn naparim noluyo sana diye korkuyo....
Canım çok geçmiş olsun şekerin mi düşüktü yoksa tansiyon mu doktora göründün mü ??
Canım annelik hepimize çok yakıştı çok şükür ... Hepimizin yüzüne bambaşka bir ışıltı geldi hayatımız şenlendi ... Allah hiç bir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın ... Yavrularımızı bize bağışlasın ...
cvbın için çok teşekür ederim bu konuda cesaretlenmeye ihtiyacım var sanırım :)
benim kızda gece çok sık uyanıyo emip yatıyo ama bir sıkıntısı varsa tekrar geri uyuması zaman alıyor odasına geçince benim içinde zorluk olacak diye korkuyorum uykusuzluk çok fena bir şey çünkü
Nisanda bende ayırıcam dediğin gibi büyüdükçe daha da zorlaşacak akılları erdikçe söz geçiremeyiz bunlara biz :)))
valla canım bende her gün böyle değilim tabi :)) bazen dediğin gibi wcye gidemiyorum bazende acaip rahatım bi günleri bi günlerini tutmuyo ama bazen daral geliyo sıkıcı işleri bir kenara bırakıp kendim için vakit ayırıyorum
ne güzel bir dilek bu parmecim kısaca amin demek istiyorum
çook ama çok yakışıklı bu aren benden söylemesi saçlarıda maşallah kızlara taş çıkartır
saç demişken bebişlerinin saçlarını kazıtmak isteyen varmı kızlar? ben istiyorum ama babası nasıl kıyacaksın diyor
canım çok geçmiş olsun kulaklarımın uğuldadı demişsin ya bana tansiyonum düşünce öyle oluyor
kendine iyi bak angcim zaten zayıfsın vücut direncin düşmesin yoksa nasıl bakarız bu bebişlere
keşkem bi doktora görünseydin
bu arada ekstra olarak herkesin kadınlar gününü canı gönülden kutluyorum
Eki Görüntüle 1013581 Eki Görüntüle 1013584 Eki Görüntüle 1013583 kızlar dun hastaneden bı arkadasın veda yemegıne gıttıkk..arastanın geçen haftalardakı tatlı karısık durumunu esıme anlatmıstımm..bırlıkte gulusp bızde aynı duruma tekrar dusmeyelım dedıı...cunku gecenlerde yıne bı veda yemegıne gııtıgımızde erkeklerın hepsı takım gıymısken eşim gomlek ustu kazak altına kot pant.gıymıstıı..komık degıl ama herkesten farklı olunca goze batıyordu..Allahtan bızım hastanenın hatunları tumden kokos olunca ben de sıkıntı olmadı..dunku yemekte de esım dedı kı herkes takım gıydı gecnkınde,bu sefer bende takım gıycem dedı...ve bordo kravatlada uyumu saglamıs oldukk,ücücmüz...yemege gıttıkkı bı de ne gorrelım mıllet tısort altı kot,yıne bızım kı tek takım elbıselkıydıı.. :))ben yıne kokoslugumdan tavız vermedım :)) kı gıttıgımız rest.boluya gore lüks bı yerdii :)) anlıyacagınız bu kıyafet ısı zorr.cozülmez bı dugum gıbbıı...dun arasta,bugun benım kociş,yarın bı baskası... :))
Dün ikindi vaktinde armut yiyordum.Karşımda mızmızlanmaya sonra da ağlamaya başladı. Meğer o da istiyormuş. Eliyle tutup kemirdi epeyce.Sabah da ekmek, pekmez ve yumurta sarısı verdim (Dr. 7 .ayda kahvaltıya başlarız dedi; ama dayanamadım.) Bugün alışveriş merkezine giderken ne olur ne olmaz diye yanıma muz almıştım.Biz yemek yerken tabaklara dokunmak istedi.Muzunu çıkardım.İlla dokunmak istiyor.Ben de eline verdim. Keyifle onu izledim.Miktarları az da olsa hevesli görünüyor. İnşallah geçici bir şey değildir. Yediğini görmek çok güzel. Yalnız bizim uyanık aile saadeti istiyor. Anne-baba+bebek aşk üçgeninde iştahlanıyor.Yarın ne olacak bakalım.Kahvaltı, meyve iyi de yoğurda geçince "Bundan bir cacık olmaz anne, kaldır şunu gözümün önünden." demesin
herkese iyi hafta sonlarıı
ayy eskisi gibi sık giremiyorum topiğe kızlar. hepimiz gerçi aynı durumlardayız neredeyseama aklım burada valla sürekli. ayy kaç sayfa birikti acaba herkes iyi mi acaba kim ne yaptı ne etti meraklanıyorum giremeyince
bu arada sonunda mama sandalyemize kavuştuk biz debaby max in loco modelinden aldık. ben gayet memnun kaldım valla.. Arda da öyle..güzel zamanlar geçiriyor üstünde bu da sandalyemizle ilk sabah kahvaltımızdan bir kare
Eki Görüntüle 1013904
Barisa dun kendimize yaptigimiz tavuk sulu yayla corbasi icirdim.Daha dogrusu gorumcemin israriyla. Ben olmaz abla icinde tuz var,yok nane var,vs.derken verdik.
Agzini sapirdata sapirtada kucuk bir kaseyi bitirdi.
Bugun yine verdim ayni sekilde yedi masallah.
Aklinizda olsun sizede deneyin kizlar.
Bir diger sevdigi corba ise;
Yarim elma,yarim havuc,yarim yesil kabak bunlari haslayip suyunuda kenara aliyorum.
Ayirdigim su ile pirinc unundan muhalebi yapip icine katiyorum.
Biraz tereyag,biraz tarcin blendirdan geciyorum.
Nefis bir corba oluyor ve baris hepsini silip supuruyormasallah.
Kahvaltilarinada ek olarak ceviz koymaya basladim.
Buarada kurabiye nerelerde kizlar gecmiste msj rastlamadim???
Kızlaaar bizimde dişimiz çıktıııı.. Yoğurdunu verirken kaşığa çıt çıt değiyo Allahım bir dişe bukadar mı sevinir insan :) resmen sevinçten delirdim :)
Can arkadaslarım guzel ıltıfatlarınıza bayıldık İdil ile bırlıkte...güzel bakan güzel gorur diye bosuna soylememiş mevlana...hepınız öyle güzel bakıyorsunuz kii!!!bugun idil pekmezli siyah prıncten muhallebi yedi..ilk deda.bir kahve fincani dolusu!!!dahada olsa yıyecektı belki!!!siyah prinç cok faydalı kızlarr..bizim dr onermiştı..bende arastırdımmm..magnezyum acısından cok zengın!!!ve beyaz pirınce gore de daha az karbonhıdratlı!!!ben reis markada bulabıldım!!
Canlarim cok tsk.
Nailim daha iyi atesi dustu dun. Bugunde surseydi yarin tum kan degerlenirne bakilacakti. Dr a gore vucutta virusle savasiyordu zayif bi nokta buldugunda yerlesir ya da oksuruk dokuntu yoluyla atar demisti. Virusu yendi sanirim ki ates ve bitkinlikten baska bisey olmadi. Bu aksam ustu yine bana guzel guzel gulmeye de basladi ve benim hayatima yeniden gunes dogdu. Cok yorgunum gunlerdir ates olc fitil ver surup ver derken uyumadim pek. Sanirim ii bi uykuyu hakettim. Dilerim hepiniz ve meleklerim iyidir. Tekrar tskler ilginize.. opuyrm
Bi bardak mıııKızlar yağız bi türlü su içmiyor sizinkiler içiyor mu artık günde 1 su bardağı su içmeleri gerekiyormuş suyun tadını alınca kesinlikle istemiyor...
Bir de şu ağız kapatma durumu bizde de çok sıkıntı yaratıyor yumurta ve peynir haricinde bir çok şeyi istemeyerek yiyor..İki gündür çareyi eline biraz büyükçe ekmek vermekte buldum ekmeği emmek için ağzını her açtığında kaşığa da açıyor bilmeden..Bi yandan ekmeğini emiyor bi yandan verdiklreimi az da olsa yiyor..Ben çareyi bunda buldum şimdilik bakalım ne zamana kadar sürcek..
Gülüşünü yesinler seninCanlarim cok tsk.
Nailim daha iyi atesi dustu dun. Bugunde surseydi yarin tum kan degerlenirne bakilacakti. Dr a gore vucutta virusle savasiyordu zayif bi nokta buldugunda yerlesir ya da oksuruk dokuntu yoluyla atar demisti. Virusu yendi sanirim ki ates ve bitkinlikten baska bisey olmadi. Bu aksam ustu yine bana guzel guzel gulmeye de basladi ve benim hayatima yeniden gunes dogdu. Cok yorgunum gunlerdir ates olc fitil ver surup ver derken uyumadim pek. Sanirim ii bi uykuyu hakettim. Dilerim hepiniz ve meleklerim iyidir. Tekrar tskler ilginize.. opuyrm
Günaydın canlarımmm. Cuma işten çıkıp hemen hastaneye attım kendimi. Çok kötüydüm o bulutlu havada güneş gözlüğü taktım başım zonkluyor gözlerimden yaşlar akıyordu gözümü açamıyordum. Doktor sinüzitin çok ilerlemiş enfeksiyon yayılmış dedi. Bi dünya ilaç verdi bebeğine zararı olmayacak korkma dedi. Çok şükür ilaçlarım iyi geldi gözümü açtım ve işte buradayım. Sabah yine buruk ayrıldım ama evden... Kuzumu emzirip yatağına yatırırken derin bir oooof çektim dertliyim derdim dünyadan büyüüüükEskiden pazartesi sendromu yaşamazdım şimdi dibine kadar yaşıyorum
Bi bardak mııı
Nerden aldın bu bilgiyi
Benim oğlum içio ama ben vermeyi unutuom
Öle çok ek gıda yemio bu aralar ben de gerek duymuom o yüZden
Bi de hala biberon kullanıoz acil suluk almam lazım alışsın die
Gülüşünü yesinler senin
Çık şükür ii olmasına sevindim
Yaaaçok geçmiş olsun
Off o sendroma ben de yarın başlıcam çok tırsıyorum
Günaydın kızlar :)) Herkese iyi haftalar dilerim. Bebişler bol bol yesin, gazları , kabızlıkları olmasın, hasta olmasınlar ve etrafa neşeli gülücükler saçsınlar
Hafta sonu İda'ya yaptığım çorba tarifini vereyim hemen :)) Baya sevdi :)
Malzemeler:
1 köfte büyüklüğünde kıyma
1 çorba kaşığı tarhana
2 bardak su (koyu kıvamlı olursa sıcak su takviyesi yapılabilir)
2 yaprak ıspanak
kimyon
zeytinyağı
Yapılışı:
Kıymayı kısık ateşte zeytinyağda 1-2 kez soteledim ve ardından ince ince kıydığım ıspanağı da ekledim yine 1-2 kez soteledim ve sonra ıslatmış olduğum tarhanayı ekledim kaynayana kadar karıştırdım ve kaynamaya başlayınca kısık ateşte yarım saat pişirdim. Daha sonra kimyon ekleyip robottan geçirdim ve afiyetle içirdim :))
çok sevindim yakışıklının iyi olmasına, maşallah ona :)Canlarim cok tsk.
aynen öyle canım Allah yürü ya kulum desin :) arkadaşını çok uyanık gördümArkadaşımın bana söylediği rakamları duyunca dudağım uçukladı canım baya iyi fiyata satıyorlar. Ben çok özenerek yaptım el emeğim çok fazla 1000 TL verseler satmam kapı süsümü ahahhah. Bir arkadaşım da uyanık kızım olursa adını Su koyucam o zaman bana kapı süsünü verir misin A sını çıkarıp kullanırım diyor
biz de bir hafta sonra ete başlayacağız ilk iyi gidiyordu artık ağzını kilitliyor resmen. ben de zorlamıyorum...bugün kahvaltıyı da ayrı ayrı verince yedi...belki et olunca yer, babası gibi etçil olacak sanırım...bunu da yazıyorum kenara deneyeceğim hemen :) afiyet olsun prensesimize :)Günaydın kızlar :)) Herkese iyi haftalar dilerim. Bebişler bol bol yesin, gazları , kabızlıkları olmasın, hasta olmasınlar ve etrafa neşeli gülücükler saçsınlar
Malzemeler:
1 çorba kaşığı tarhana
2 yaprak ıspanak
kimyon
zeytinyağı
Yapılışı:
Kıymayı kısık ateşte zeytinyağda 1-2 kez soteledim ve ardından ince ince kıydığım ıspanağı da ekledim yine 1-2 kez soteledim ve sonra ıslatmış olduğum tarhanayı ekledim kaynayana kadar karıştırdım ve kaynamaya başlayınca kısık ateşte yarım saat pişirdim. Daha sonra kimyon ekleyip robottan geçirdim ve afiyetle içirdim :))
canım çiko da su içmiyor, doktorumuza söylediğimizde demek ki anne sütünden yeterince alıyor ihtiyacı olsa reddetmez dedi. her doktor ayrı söylüyor anlamadım... annem de tv de izlemiş içmiyorsa çok az şeker koyun demiş doktor ama ben şekr vermk istemiyorum...Kızlar yağız bi türlü su içmiyor sizinkiler içiyor mu artık günde 1 su bardağı su içmeleri gerekiyormuş suyun tadını alınca kesinlikle istemiyor...
Bir de şu ağız kapatma durumu bizde de çok sıkıntı yaratıyor yumurta ve peynir haricinde bir çok şeyi istemeyerek yiyor..İki gündür çareyi eline biraz büyükçe ekmek vermekte buldum ekmeği emmek için ağzını her açtığında kaşığa da açıyor bilmeden..Bi yandan ekmeğini emiyor bi yandan verdiklreimi az da olsa yiyor..Ben çareyi bunda buldum şimdilik bakalım ne zamana kadar sürcek..
Arasta Ellerine sağlık idoşa löp löp vitamin olsun
Sen yazınca şimdi aklıma geldi rondodan geçiriosunuz ya genelde çorbaları fln hani vitaminleri gider die biliom ben bunun başka bi yöntemi var mıdır acaba:26:
Ben çorbalara daha geçmediğim için soruom ama mesela badem fındık fln vericeksem havanda dövüom
Of canim bilmez miyim iki gun tatilden sonra pazartesi ayrılmak öyle zor geliyor ki. Haftasonu her saniyeyi degerlendirmeye calisiyorum. Yapışık ikiz gibi dolasiyorum oglumla. Cok zor sabah o masum uyuyan yüzüne baka baka odadan çıkmak. Cok dokunuyor cokGünaydın canlarımmm. Cuma işten çıkıp hemen hastaneye attım kendimi. Çok kötüydüm o bulutlu havada güneş gözlüğü taktım başım zonkluyor gözlerimden yaşlar akıyordu gözümü açamıyordum. Doktor sinüzitin çok ilerlemiş enfeksiyon yayılmış dedi. Bi dünya ilaç verdi bebeğine zararı olmayacak korkma dedi. Çok şükür ilaçlarım iyi geldi gözümü açtım ve işte buradayım. Sabah yine buruk ayrıldım ama evden... Kuzumu emzirip yatağına yatırırken derin bir oooof çektim dertliyim derdim dünyadan büyüüüükEskiden pazartesi sendromu yaşamazdım şimdi dibine kadar yaşıyorum
Günaydın kızlar :)) Herkese iyi haftalar dilerim. Bebişler bol bol yesin, gazları , kabızlıkları olmasın, hasta olmasınlar ve etrafa neşeli gülücükler saçsınlar
Malzemeler:
1 çorba kaşığı tarhana
2 yaprak ıspanak
kimyon
zeytinyağı
Yapılışı:
ben haftaya başlayacaktım ete doktorumuz öyle söyledi ama Asu kuşla çiko aynı gün doğumlu ben de yapayım bugün bu çorbayı güzel görünüyor :) bizimki de taneli seviyor.... afiyet olsun Asu kuşa :)Dünki çorba tarifimizi paylaşayım ben de kızlar. Bebiş usulü yayla çorbası :)
Malzemeler;
Tavuk göğsü
Havuç
Pirinç
İrmik
Nane
Yoğurt
Yapılışı;
Önce tavuk göğsünü haşladım. Küçük bir tencerenin içine yarım havucu rendeledim üstüne bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı gezdirip az kavurdum. Sonra Tavuğun suyundan 3 kepçe koyup pişmeye bıraktım. Bu arada yarım fincan kadar pirinci de ekledim. Onlar pişerken bir kabın içine 3 tatlı kaşığı kadar keçi yoğurdu, 1 tatlı kaşığı irmik ve bir parça tavuk göğsünü ince ince kıyıp koydum. Kapta iyice karıştırdım. Pirinçler iyice lapa kıvamına gelince bu karışımı da tencereye ekledim. Çok az kaynatıp ocağı söndürdüm. Üstüne de hafif nane serptim. Asum afiyetle yedi(Kızım taneli sevdiği için ben blender kullanmıyorum)
Dünki çorba tarifimizi paylaşayım ben de kızlar. Bebiş usulü yayla çorbası :)
Malzemeler;
Tavuk göğsü
Havuç
Pirinç
İrmik
Nane
Yoğurt
Yapılışı;
Önce tavuk göğsünü haşladım. Küçük bir tencerenin içine yarım havucu rendeledim üstüne bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı gezdirip az kavurdum. Sonra Tavuğun suyundan 3 kepçe koyup pişmeye bıraktım. Bu arada yarım fincan kadar pirinci de ekledim. Onlar pişerken bir kabın içine 3 tatlı kaşığı kadar keçi yoğurdu, 1 tatlı kaşığı irmik ve bir parça tavuk göğsünü ince ince kıyıp koydum. Kapta iyice karıştırdım. Pirinçler iyice lapa kıvamına gelince bu karışımı da tencereye ekledim. Çok az kaynatıp ocağı söndürdüm. Üstüne de hafif nane serptim. Asum afiyetle yedi(Kızım taneli sevdiği için ben blender kullanmıyorum)
Angy çok geçmiş olsun inş bi daha tekrarlamaz Allah korusun hem bizleri hem bebişlerimizi
Aren Arda İdil çok tatlısınız ki ama siiiiiZ
Nazlıbebiş maşallah boncuğuna pirinçler çoğalıo yavaş yavaş
Ve evet ben de her dişinde bütün sülaleyi ayaklandırıom böle bi mutluluk olamaz gören piyango vurdu zanneder
Oda ayırma konusunda destekleriniz için teşekkürler kızlar evet evet ben bu işi haftaya yapmalıyım havalar da ısınmış olur artık heralde[/QUOTE
Sağol Alishia :) nezaman çıkıcak diye dört gözle bekliyodum :)
Of canim bilmez miyim iki gun tatilden sonra pazartesi ayrılmak öyle zor geliyor ki. Haftasonu her saniyeyi degerlendirmeye calisiyorum. Yapışık ikiz gibi dolasiyorum oglumla. Cok zor sabah o masum uyuyan yüzüne baka baka odadan çıkmak. Cok dokunuyor cok
Canim harika bir tarif afiyet olsun Prensese. Biz bu aralar asiri kabizlik cekiyoruz cok rahatsiz oglum. Atlatalim ben de menume ekleyecegim bu tarifi.
Bu arada kabizlikla ilgili tavsiyeleriniz varsa alabilirim kizlar.
ben haftaya başlayacaktım ete doktorumuz öyle söyledi ama Asu kuşla çiko aynı gün doğumlu ben de yapayım bugün bu çorbayı güzel görünüyor :) bizimki de taneli seviyor.... afiyet olsun Asu kuşa :)
Bu sabah oglum degil ama ben cok guzel bir kahvalti yaptimo bol bol anne sutu aldi hasret kalmistim kahvalti yapmaya o yuzden keyifle basladim gune.
Arastacim corban cok guzel en yakin zamanda denenmeli
Hayirlisi ile kocis bir kasaba giderse kiyma ve kemik suyu isine baslayacagim.Normalde telde siparis veriyorum ama guvenemedim 3 kere cektim der cekmez,yagli gelir vs.o yuzden esim bakarak alsin diyorum.
Birde ben kiymayi bir kerede kavurup buzluga az az aticam her corbasina katicam.
Dunki corbasi;
İspanak,patates,havuc,sogan,sarimsak,pirincten olusuyordu yarisini yedi.Az azda ekmek ici yedirdim havada kapti ekmekleri
immm nefias bir corba
Supersiniz kizlar
Arastaaa canim iyiki bu topigi actin sayende cok guzel tarifler paylasiliyor ve guzel bilgiler aliyoruz.
ellerine sağlık canım, keçi sütüyle mayaladın sanırım yoğurdu, hangi marka aldın bende deneyim. Bir de unutmadan pirinç unundan muhallebi yaptım bir çay kaşığı kadar verdim yüzüne falanda sürdüm herhangi bir alerji oluşmadı bizde. Bugün yarın da denerim farklı bi durum olursa paylaşırım seninleDünki çorba tarifimizi paylaşayım ben de kızlar. Bebiş usulü yayla çorbası :)
Malzemeler;
Tavuk göğsü
Havuç
Pirinç
İrmik
Nane
Yoğurt
Yapılışı;
Canim harika bir tarif afiyet olsun Prensese. Biz bu aralar asiri kabizlik cekiyoruz cok rahatsiz oglum. Atlatalim ben de menume ekleyecegim bu tarifi.
Bu arada kabizlikla ilgili tavsiyeleriniz varsa alabilirim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?