2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aynen inatla solla alıyor canım. Umarım iyi gelir İkroşuma annesi. Yazık yavrucuklara valla ne çektiler be gazdır diştir

Erkek babası canım bunlar olur o kadar :)
Annelik nasıl birşey demi, hiç ayırasın gelmiyor yanından. Kaç sene sonrası ama şimdiden göndermem diyebiliyorsun

Bu yılbaşında dileğim hicbir bebek anne babasız hicbir anne baba da bebeksiz kalmasındi .

Bu yılbaşında dileğim hicbir bebek anne babasız hicbir anne baba da bebeksiz kalmasındi .
Üzüldüm canım okuyunca bende ya.. Allah yardımcıları olsun.

--
Bu arada bir doktorun yazmış olduğu makalede şöyle bir paragrafa rastladım:
"Ek gıdaya geçişte, özellikle katı gıdaların verilmeye başlandığı dönemde bebekler dilleri ile besinleri itebilir. Bebeklerin, istem dışı yaptıkları bu hareket genellikle 6-7 aydan sonra düzelir. Bebeğiniz ek gıdaları sevmedi diye endişelenmeyiniz"

Arastacım İda da havuç püresini ittirmişti diliyle demekki refleksmiş.

Aynı yazının bir bölümünde de nedenini açıklamamış ama;
"
Bebeğinize 18. ayın sonuna kadar kaynatılmış su veriniz." diyor.

Erkek babası canım bunlar olur o kadar :)
Annelik nasıl birşey demi, hiç ayırasın gelmiyor yanından. Kaç sene sonrası ama şimdiden göndermem diyebiliyorsun

annelık cok baska bırsey anne olduktan sonra hayvanlara bıle bakısım degıstı

Fındığım çok sağol canım onlar ne cici kelimeler öyle güzel arkadaşım benim Amin inşallah sen de Arduşum ve kocişinle nice mutlu yıllar geçirirsin tatlım

Ahaha ay ne güldüm vermem ben oğlumu kız orda nasıl bir para kazanır sana da yan villadan ev alır sen de gidersin
Bu devirde ya popcu ya topçu ya da bakan oğlu olacaksın zaten:)

Çok şükür canım çok çok çok haklısın yakınmak yok bebeklerimiz sağlıklı daha ne istenir

En anlamlı dilek bence canım :))

Ay sağol böyle faydalı bir bilgi için canım ve evet babamız da kaynatmamı söyledi damacana sudan kaynatıyorum :))

yaaaaa ben cok kıskancım benım esımın kafasında hep yenı seyler var gelecegımızın daha ıyı olması ıcın ne yapabılırım nasıl yaparız fln hep dusunur dun de bana kursa gıdıp baska meslekler de edınmek ıstedıgını soyledı ılerde kendı ısını acma gıbı planları var bende olur dedım tabıkı esımın hep destekcısıyım bu konularda suan beraber bır de yabancı dıl ogrenmeye basladık ne güzel sorun ne dıceksnız sorun gıdecegı kurs hafta bır kez gıdıcek sanırım calıstıgı ıcın ama ben gıdecegı kursu bılıyorum daha cok kadınlar kızlar oluyo esıme cok güvenıyorum benı sevdıgınden hıc suphem yok ısden eve evde ıse gıder heryerede beraber gıderız ama bn cok kıskancım esımın yanında dısı sıvrısınek bıle dusunemıyorum gıtme desem olmaz ınanamazsnz ruyama bıle gırdı kızın bırı esıme asılıyo oda ben esımı cok sevıyorum dıyo bende kıza donup dıyorum kı benım cvp vermeme gerek kalmadı sanırım :):) asırı sevıyorum ben sımdı kendımı yer dururum rahat olamıyorum napayım böle bı pıs huyum war

Merhabalar yeni yılın güzel kadınları! Dilerim hepiniz iyisinizdir. Çok işim var, şimdi şöyle bir göz gezdirdim de bebişlerimizin hangi ellerini kullanacaklarından konuşuluyor sanırım. Kızlar, benim kızım nerdeyse 2 yaşına kadar hem sağ hem sol elini rahatlıkla kullanıyordu. Sonra sağ eline geçti, şimdi okula gidiyor sağ eliyle yazıyor ve yemek yiyor. Değişebiliyor sonradan yani! Bebeklere, çocuklara gelince böyle, beş dakkada değişir her şey:))
Arasta doğum günün kutlu olsun, ışık ışık, aşk dolu yaşlar dilerim sana... Eşimin oğlak burcu olmasından dolayı bu konuda az biraz tecrübeliyim, sankim tanıyorum kız seni:))

Kiz cidden ne pis huyun varmis öyle :)) hepimiz kıskanıyoruz esimizi de sen biraz abartıyorsun sanırım yazık sana kendini yer bitirirsin valla :) yapacak adam 100 erkek bir kadin varsa ortamında yine yapar tatlım dert etme öyle seyleri . Rahat ol .

aynen öyle canım ilk doktorumuz bize de ilaç vermişti Motillium.. daha çok kusturunca bıraktım. şimdiki dr. 6.ayda da azalmazsa ilaç tedavisi uygularız dedi. ben de sabır ve umutla bekliyorum geçmesini

Bnde seni seviyorum tatlim....idosa bayildim.....doktorumuz yogurt havuc suyu elma suyu muhallebi vermeyr bsla dedi..havuc suyuna bayildk...yogurt denicez birazdan..ondada ayni performansi gosteririrz umarm

eneee Eylüşe bak başlamış o da mamacıkları yemeye foto isteriz ondan da angym haberin olsun

kıyamam ben kuzuya yaa diş çıkarma olayı baya sıkıntı yaratıyor dimi duruselcm hiç heveslenmeyelim bence :/ pırasayı ben de duymuştum canım acıyı azaltıyormuş diye. dr.una da sor bakalım. inşallah geçer ağrısı İkra nın ya :/

:)oyle de ıste ne bılıyım bıde asla bellı etmem esıme kıskandıgımı sonra kendımı eksık gördugumu fln dusunmesın dıye ayy ne manyagım

kızlar dun kvdem kavanoz maması almıs getırdı hıpp ın organık yazıyo ama ben vermek ıstemedım ne kadar katkısız yazsada ben ınanmıyorum ewde taze meyve varken ıkı dkka pure yap yedır ne gerek var dıye dusundum ama genede sızlere sormak ıstedım varmı aranızda kullanan

Ben daha başlamadım . Zorunlu durumlarda disardayken falan kullanmayı düşünüyorum o mamaları Canim evde iken kendimizin hazırladığını tercih ederim

canım herkeste olması gerekn dozdan biraz fazla sanrım senin kıskançlık.
en çok kendine zararı var bunun ,
valla biz ne desek boş bunu ancak kendin frenleyebilrisin.
ya eşin o kursta öğretemn olsaydı ozman nolurdu :)
yeme kendini canım adamcağız kadınlar hamamına gitmiyor ki kursa gidyor :)

canım ben kavanoz mamada veriyorum kendi yaptığımıda .
valla kendi yaptığımız ne kadar sağlıklı orasıda muamma. aldığımız meyve sebzeler ne kadar doğal ki?
onları bile hazırlarken kırk tilki kafamda hiçbiri içime sinmiyor
az önce arastayada söyledim. içinde bizim aynı anda hazırlayabileceğimizden daha fazla meyve sebze var.
hem kv den organik olanını almış en iyisi onn numara ver gitsinn yarasın bebişe :)

Canım arada alakasız da konuşucaz tabi ki burası ciddi meselelerin konuşulduğu toplantı salonu gibi olsun istemiyoruz hiç bir zaman Oh ne güzel dökmüşsün içini kaç yıllı evlisin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…