2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Baltalı alıyorum canım en güzel onun kıvamı tuttu. Pirinç ununun dokunmamasına sevindim. Ürün içeriğini istedim müşteri hizmetlerinden hala bilgi vermediler sinir oldum. Ne olabilir ki sanki pirinç ununun içinde :S

Kk izin vermese de ben beğendim bunu
Ben de haftaya fln başlıyım bari etlere
Bunun tamamını mı yedi asu?
O
Evet çok mantıklı ben de öle topluca kavurup az az paketliyim buzluğa
Tavuğu da öle yapabiliriz dimi haşlayıp az az bölsek yinr

Kızlar derdim var

Ii hoş ço sevindik biz bu dişlere falan ama ısırır oldu bu velet beni emerken
Yeni yeni başladı bu huyu önceden yapmıodu
Buna bi formül var mıdır ki yaaa
Özellikle uykuya dalamadıysa ısırıo çekio beni mahvedio

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
İki gündür canım çok sıkkın, her yazılanı okuyorum ama daha önce hiç böyle birşey duymadım: Yağız'ın hiçbir dişi çıkmamıştı daha..cumartesi dedesi diş geliyor galiba kızarıklık var dedi..bir baktım azı dişinin yeri kızarmış ucunda bir beyazlık..Yok mümkün değil dedim önce alt ve üstler çıkar, oyuncakla yaptı heralde dedim ama onun geçmediği gibi dünde sağ taraftaki azı dişi de kızardı..Yani diş geliyor galiba..ağzının suyu da akmaya başladı..bir de oraya dokundurtmuyor acıyor galiba..
Bu hafta kontrole götüreceğim ama aklıma çok takıldı ya hiç duydunuz mu böyle bir şey

Aynen canim bende giremedigimde hep aklim burada kaliyor.
Mama san.hayirli olsun.Guzel gunlerde kullanmak nasip olsun.
Pasamada 41 kere masallah.

Ardam canım benim yerim seni ben yoğurtlu yoğurtlu bitter çikiletam benim
Çok güzelmiş fındığım inş ardam bol bol mamalar yesin mis mis

çoookk teşekkür ediyoruz güzel teyzelerimizee Arda da yoğurtlu ağzıyla öpüyormuş sizi

Canim benim oglumda arka dislerini cok kasiyor hafifte sisligi var bi arkadasim disleri yerine oturuyor ondandir dedi ama sen yinede bi doktoruna sor beyazlik ucuna kadar geldiyse dis olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tecrübeli anneler yardiminiza ihtiyacim var dun gece gunluk sutle yogurt mayaladim sutu kaynattim ilidiktan sonra bi çay kasigi maya ekledim kavonozun agzini kapadim havluya sardim gece 4 kalkip buzdolabina koydum sabah kalkip baktigimda hala suttu nerde yanlis yaptim acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fazla ılımış olduğunu tahmin ediom yeteri kdr sıcak olmazsa süt olarak kalıo aynen bende de oldu bi kere
Parmağını sok 5 e kdr sayabileceğin sıcaklıkta olsun

Beğenmene sevindim canım hepsini yemedi bir küçük kase yedi biraz arttı :) Tavuğu hiç haşlayıp saklamadım canım ya öyle saklanırmı acep bilmiyorum

Bizim de yandan dişimiz geliyordu canım aynı şekilde beyaz ucu görünüyordu. Kaç kişi elledi baktı diş bu diş dediler kayboldu sonra

Tavugu o sekilde dusunmedim de olur bence sadece az az koymak gerekir fazla bekleyince ben rahatsiz oluyorum tadi degisiyor.
Kemigin ve tavugun suyunu haslayip buz kaliplarina dokucem her corbaya bir kup aticam.Herkes boyle yapmami tavsiye etti.

Disiniz hayirli olsun canim.Benimkide fena isiriyordu bilmiyorum bumu ise yaradi ama her isirdiginda cekip yapma hayirr filan dedim artik isirmiyor hatta emerken parmagimi cekip onu isiriyor,memeyi emmeye devam ediyor
Gogus kalkani kullanani duydum ama aliskin degildi ters teper emmek istemez diye kullanmadim.

Banada yeteri kadar sogumadi sicak kacti gibi geldi cunku bir kere kocise tarif ettim cok beklememis mayalamis ertesi gun sut seklindeydi.Ben baya ilimasini bekliyorum.
Bugunde ilk kez sade yedi yogurdunu cok hosuma gitti.

Merhaba tatlı anneler ve bebişleri bayadır yoktum ama okudum hep umarım herkes çok iyidir geçmişe gidip yazarım müsayit zamanda. misafirlerim vardı mertin dişi geliyor sanırım dr kontrolü eşimin izinli olması vs uzaklaştım biraz aklım hep sizde.
9.300. 74cm olmuşuz. dişimiz geldi gelcek yolda. ek gıda bizim yemekleri yiyo merte özel yapılanları yemiyor et kıyma başladık tavuk arada. et tavuk ilik suyu kullanıyom.
tel şehriye ile çorba yaptım ehh yedi biraz ekmek sevmiyo daha doğrusu pütürlü çok yemiyo ezcem illa.
bgn 1 kabak 1 er tatlı kaşık pirinç bulgur tel şehriye haşladım yoğurduna katıp yediricem azcık z.yağ gezdîricem
yoğurtlu daha çok seviyo ayrıca karışık şeyleri sevmio anası gibi ıspanak brokoli vs tek yicek.
bu arada hoppala kurduk eve Mert çıldırıyor üzerinde zıplaya zıplaya gülücükler saçıyor.
7.ay hatırası resmimizi ekliyorum
subacım tşk ederim beni sormuşsun kuzucuk iyi maşallah

Ben bu alıntı işini bi öğrenemedim siliniyo nedense neyse cnngmz ben sana yoğurt maceramı anlatayım.. İlk başlarda bende hiç tutturamadım kaç defa denedim artık sonunda yoğurt makinesi alıcaktım.. Neyse sonra sonra tutturmaya başladım.. Bende kavanozda yapıodum ağzını kapatıyodum iyice olmuyodu sonra küçük cam kaseler var ya kapaklı hani reçel falan koyuyoruz,onun içine mayaladım.. Onların kapakları öyle kavanoz kapağı gibi sımsıkı değil ya belki etkisi vardır. Bide kaynak sütü koyduktan sonra kaba, kabın yerinden hiç oynatma. Alishianın dediği gibi bşde ısısı önemli biraz elini yakıcak yani öyle çok ılık olmıcak süt.. Bide ben baştan maya olan yoğurdu bşraz sütle karıştırıyorum sonra döküyorum.. Biraz uzun oldu ama sanırım püf noktaları bunlar..

Kızlaaar bizimde dişimiz çıktıııı.. Yoğurdunu verirken kaşığa çıt çıt değiyo Allahım bir dişe bukadar mı sevinir insan :) resmen sevinçten delirdim :)

ayyy hayırlı olsun minik pirinç taneniz
durunun 2 tane oldu gercekten insan bu kadarmı mutlu olurr

merabaaa gülümsemeyee bak
çok çok gecmişler olsun hep gülsün bu minişlerin yüzüü

herkeslere kocaman mirabaa
bizimde hafif bi öksürük vardı c tesi akşamından beri bugün sağlık ocağına gittik çok şükür dinledi dr ciğerlerde bişey yok gıcık öksürük bünyesel bişey bolca nemlendir dedi bulunduğu yeri dişlerdende olabiliyomuşş içim rahatladıı
bende bugün tavuklu arpa şehriyeli çorba yaptım
tavuğu haşladım haşlanınca içine 1 yemek kaşığı arpa şehriye attım onlar pişince 1 çay bardağı yoğurt içine 2 ölçek devam sütü kattım karıştırdım ve çorbanın suyuyla ılıtarak içine ekledim kesilmesin diye
yerken nane inş yerde uyanmasını bekliyorum

yoğurt mayalayan arkadaşlar eğer yoğurt tutmuyosa kaynar suyla dolu bi tepsiye oturtun o şekilde hiç tutmayan yoğurdum olmadı

Ayy maşallah sana yakışıklı çok ama çok tatlısın

oyy gözlere dudişlere bak maşallah sana yakışıklı kuzucukk

Geçmiş olsun canım şükür ki ciddi bişey değilmiş. Duruşuma afiyet bal şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…