Ben geldiiiim.
Geçmişe bakamadım kızlar, kimseyi alıntılayamadım kusura bakmayın. Şimdiki zamana zor yetişiyorum, geçmiş hak getire..
Selim beyle koala ağaç ikilisii gibiyiz bu ara. Nedir derdi anlamadım. Uyumak istemiyor, uykusu olduğu içinde mızmızlıktan mahvoluyor. Üzeirmden inmiyor. Devamlı bi tepeme tırmanma çabası var.
Geçici bir dönem olsun ne olur.
Eveli gece bana bir güzellik yapıp gece sadece 1 defa uyanıp sabahta saat 10'da uyandı
Ayların yorgunuğunu attı sanırım çünkü dün gece de uyanmalar hat safhadaydı.
Geçen hafta cumadan geçtiğimiz perşembeye kadar kabızdık. Kendi yapsın diye elimden geleni yaptım. Kayısı, armut yedirdim. Kayısı suyu verdim. Ek gıdaya ara verdim. Fitil denedim, sabun denedim bir türlü yaptıramadım kakasını. Perşembe günü soluğu hastanede aldık. Lavmanla yapabildi kuzucum kakasını. Kabızlık çook kötü bişey umarım bir daha olmaz.
Araya da haftasonu girince giremedim bi türlü, Selim beyde uyumuşken kendimi yeni atabildim buraya.
Özledim sizi, umarım herkes iyidir
Kizlar ayni huzursuzluk bizdede var hic bi yerde durmak istemiyor ne hoppala be mama sandalyesi bugun yogurdumuzu bile benim kucaginda yedi surekli kucak istiyor ve kucakta koltuktada oturamiyoruz evin icinde odalari turlicaz ev aldi basini gidiyor uykusuzluk desen cabasi gece bile illaki kollarinla sarilarak uyuycaksin bilmiyorum ne yapicaz o kadar gaz sancisi cektik ama bu 6 ay da sanirim bardagin doldugu yere geldik sabrimin tukendigini hissediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hanımlarr bende agustos ikiz annesiyim ek gıdaya başladıkk 1 ay oldu yoğurt meyve suyu çorba ve muhallebi veriyorum ama benim kuzuların doyduklarını zannediorum çünkü yemek istemiolar bi süre sonra alıorum mama sandalyesinden oynasınlar biraz die bu sefer tekrar açlık ağlamasına başlıolar mama veriorum tekrar çünkü dier gıdaları istemiolar acaba neden doyurucu olmayabilir mi aynı sorunu yaşayan varmı bana önerebileceğiniz tarifler varmııı
Canım stün var mı bilmiyorum ama öğünlerden sonra emzirmeyi denesen. Yada belki çok acıkmıyorlar yedikleri esiyor hemen açlığını sonra yeniden acıkıyorlar. tam bilemedim şimdi. Ama Allah sabır versin sana ikiz bakımı ne kadar da zordur.merhaba hanımlarr bende agustos ikiz annesiyim ek gıdaya başladıkk 1 ay oldu yoğurt meyve suyu çorba ve muhallebi veriyorum ama benim kuzuların doyduklarını zannediorum çünkü yemek istemiolar bi süre sonra alıorum mama sandalyesinden oynasınlar biraz die bu sefer tekrar açlık ağlamasına başlıolar mama veriorum tekrar çünkü dier gıdaları istemiolar acaba neden doyurucu olmayabilir mi aynı sorunu yaşayan varmı bana önerebileceğiniz tarifler varmııı
Teşekkür ederiz canım ya gerçekten çok zor. 1 hafta ek gıda vermedim korkudan kabız olur diye, bu sefer de aç kalıyo mu korkusu sardı zor iş zorOyy geçmiş olsun Selim kuzuyaa inşallah tekrarlamaz rahat rahat pırtlatıversinler ya bu ekgıda işi çok zahmetliymiş meğerse.. Yedirmeye çalış bide kabız olsunlar üstüne
Subacım teşekkürler, sizede geçmiş olsun umarım bir daha olmazlar.Arasta gercekten tebrik ediyorum seni cok iyi kilo verdin.
Ben esime diyorum diyete baslicam 1 yasindan sonra yaparsin suan emziriyorsun diyor bende seni ornek verdim. Arkadasimda emzirdigi halde yapiyor ve kg veriyor diye olmaz diyor
Ama benimde biraz kilom gitmis olabilir cunku ceketimin dugmeleri artik kapaniyor.:))))
Sulozz canim cok gecmis olsun.Kabizlik fena.Barisinda 5 gun yapamadigi donem oldu cok sukur kayisi suyu,kayisli yogurt ve fitil sayesinde yapti rahatladi.
Mizmizliklarina gelince bizde de var bu donem hepsi ayni.
kaşığı görür görmez kapatıyor ki ağzını uyanık :) yok yok hiç zorlamıyorum zaten...bizimki de popoyu kaldırıyor gitmeye çalışıyor ama olmuyo o da olduğu yerde 360 derece dönüyor:)Maşallah çikocanaa.. Ben onun o tontiş yanaklarını yerim.. Azar azar çorba yoğurtta denersin eğerki istemiyosa zorlamazsın annesi.. Belkide yer..özellikle yoğurt hergün birazda olsa yesin dedi bizim gittiğimiz dr.
Benim sıpamda öne doğru gidicekmiş gibi topluyo popoyu yukarı doğru ama herdefasında geri geri gidiyo çok sinir oluyo :)
canımm çok geçmiş olsun kabızlık fena.... umarım en kısa sürede düzene girer.... mızmızlık hepsinde var sanırım bu aralar ortak sorun...şu anda hiç yapmadığımız bişeyi yapıyorum.ayağımda uyuyor ve indirirsem hemen uyanıyor....ev desen aldı başını gidiyorBen geldiiiim.
Geçmişe bakamadım kızlar, kimseyi alıntılayamadım kusura bakmayın. Şimdiki zamana zor yetişiyorum, geçmiş hak getire..
Selim beyle koala ağaç ikilisii gibiyiz bu ara. Nedir derdi anlamadım. Uyumak istemiyor, uykusu olduğu içinde mızmızlıktan mahvoluyor. Üzeirmden inmiyor. Devamlı bi tepeme tırmanma çabası var.
Geçici bir dönem olsun ne olur.
Eveli gece bana bir güzellik yapıp gece sadece 1 defa uyanıp sabahta saat 10'da uyandı
Ayların yorgunuğunu attı sanırım çünkü dün gece de uyanmalar hat safhadaydı.
Geçen hafta cumadan geçtiğimiz perşembeye kadar kabızdık. Kendi yapsın diye elimden geleni yaptım. Kayısı, armut yedirdim. Kayısı suyu verdim. Ek gıdaya ara verdim. Fitil denedim, sabun denedim bir türlü yaptıramadım kakasını. Perşembe günü soluğu hastanede aldık. Lavmanla yapabildi kuzucum kakasını. Kabızlık çook kötü bişey umarım bir daha olmaz.
Araya da haftasonu girince giremedim bi türlü, Selim beyde uyumuşken kendimi yeni atabildim buraya.
Özledim sizi, umarım herkes iyidir
yok canım kilosu iyi olduğu için dert etmiyorum da daha ne kadar sürecek merak ediyorum. tiksindirmek de istemiyorum işte...bakalım bugün sadece yoğurt vereyim....herkes aynı sorunları sırayla yaşıyor sanırım..Aysecim cikonun kilosu iyi biraz ara verebilirsin istersen ek gidaya.
Gerci sen sun o ne kadar yese kardir strese girme ki onada yansimasin.
Barista birara agzini sikica kapatiyordu simdi kucuk kaseler bitiyor ins hep boyle gider.
Ah o gerçek! Bacaksızın elinde oyuncak oldukYok canım yapmadım öğütecek bişey almam lazım açıkçası araştıramadım bile :26: Zamanla vakitler oturuyor canım o da sen de öğreniyorsunuz. İşin gerçeği bebişler ne zaman isterse o zaman yiyor biz de onlara uyuyoruz
Sağ ol canım. Bu ara yemeye başladı. İnşallah bırakmazsa. Sorun olursa öyle yaparım.Ablam da biraz sus payı olarak emzirip ek gıda veriyormuştu. Sonra sindirim kolaylaşsın diye tekrar emziriyormuştu.Bizde de öle iki saate bi emecek uyuyacak illa
Ben de o yüzden kafama göre Cnm ne zaman isterse veriom geri çevirmio ama hiç yemek olsun da nolursa olsun onun için
Sen yemediğinden şikayet ediosun sanırım emmeyi biraz erken bıraktırıp arkasından en gıdayı versen acaba
benim bebekde 6 aylık ama anne sütünden başka bişey yemiyor. biberon emzik kullanmıyor. nasıl alıştırcam ek besine. kaşık reddediyo ilaçlarını verdiğimde ağzını sıkıca kapatıyo ağzına versemde atıyo
Günaydın kızlar
Bugün rejime başlayalı 29 gün oldu ve giden kilo 4300 gramHem de sadece tatlıyı kesip hafif egzersizler yaparak. Bunu sık sık yazıyorum belki daha gaza gelenler olur diye. Kendimi çok iyi hissediyorum insanın emeklerinin karşılığını alması harika
İdoşda da baya gelişim var dün sorunsuz bi şekilde 7-8 kaşık yoğurt yedi. Yalnız mızmızlığımız, sürekli beni istemesi devam ediyor. Bu beni biraz strese sokuyo olsa da gelecek geçecek diye kendimi telkin edeiyorum. Aslında beni istemesi hoşuma gitmiyo değil mızmızlık sinirime dokunan. Hiç bi yerde rahat etmiyo, kucağım da dahil.
Benden haberler böyle şimdi şöyle bir geçmişe göz atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?